Länge sedan nu!

Dagens humör: Förväntansfull
Dagens klädsel: Svart polo, vid midjekjol och leggings.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Utsläppt med lite hår uppsatt med hårnålar.
Dagens ont: Lite huvudvärk
Dagens händelser: Andra dagen på jobbet var en enda stor händelse i sig.
Dagens borde-ha-gjort: Inte sovit så länge + solat solarium
Dagens bästa: Mitt älskade jobb
Dagen låt(ar): Terra Promessa - Eros Ramazzotti
Dagens ord: Om jag räknar hur många gåger min chef sa ordet ångest idag så skulle jag tappa räkningen rätt fort.
Dagens roligaste: Dagen är inte slut än.. Hela dagen har visserligen gått smärtfritt men något riktigt roligt har inte inträffat än.
Dagens tråkigaste: Att jag sov 2 och en halv timme mer än jag räknat med under min powernap.
Dagens saknad: Haha, det tänker jag fan inte låta er få veta! ;D
Dagens längtan: Italien! 6 dagar kvar nu..
Dagens inköp: En übersöt bandlös bh i spets med matchande trosor.
Morgondagens planer: Tar varje dag som den kommer såhär på lovet. Egentligen inte men jag önskar att jag gjorde det. Jag är ledig så tänker jag realistiskt lär det blir mys på stan med någon/några vänner på dagen.


3,5 timmars sömn istället för 1.

typiskt mig.. jag går och lägger mig klockan fem för att sova en timme och hämta nya krafter för att sedan träffa Ebba eller Hanna.. i alla fall skulle jag hinna med att sola solarium. När tror ni jag motvilligt vaknar av min mamma som kommer och väcker mig? Nu. Just det, halv nio på kvällen. Det slår aldrig fel. När ska jag lära mig att jag inte kan lägga mig i en säng för att sova endast en timme. Två timmar minst måste jag sova för att kunna ta mig ur sängen efteråt.

Nu ska jag i alla fall äta middag, trött som en *beep* är jag. Tror för övrigt jag måste göra något åt mit favorituttryck.. det är inte alla som uppskattar det. Men vi får se vad som händer efteråt. Imorgon är jag ledig så alla dörrar är öppna gällande kvällen så att säga.

Kort arbetsdag

Hej mina älsklingar!

Gaah vad trött jag är!! Men satans lycklig för att jag fick sluta redan klockan ett idag. Nu har jag gått klart den lilla "utbildningen" där jag lärt mig allt om kassan, olika rättigheter, öppning av butiken et cetera - listan kan göras lång. Jag som har noll kassaerfarenhet har fått ta alla kunder idag för att få in vanan. Det har blivit lite småmissar här och där men ingenting så stort att det inte gått att rätta till. Så länge man gör allt med ett leende på läpparna och glimten i ögat så blir man förlåten.. Tanken på vilket bra intryck jag måste ha gjort på arbetsintervjun med tanke på att de tvingas lära mig allt från grunden istället för att välja någon med mer erfarenhet känns oerhört smickrande.. Men jag klandrar inte direkt min chef, jag hade gjort detsamma (;

Trots tröttheten har den korta arbetesdagen gått super. Vi springer omkring i butiken samtidigt som vi jobbar och diskuterar otroheter, hur det är att umgås med gamla ex et cetera och helt plötsligt kommer min 24åriga chefs ex in. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, stackarn! Allt är så underbart feminint och jag trivs som fisken.

Nu sitter jag och pumpar Bag in da box, har precis varit och lunchat med pappa och ska alldeles snart träffa min matteelev för lite matte. Därefter måste jag fixa lite praktiska saker och ska även sola solarium är det tänkt. Sedan får vi se vad som händer. Jag tror att jag är ledig imorgon så det blir nog något mysigt ikväll. Varför jag inte jobbar så mycket nu är för att de behöver mig som mest efter min Italienresa i augusti, september. Sedan vill min chef anställa mig till hösten också, så får vi se hur det fungerar sedan när skolan sätter igång, men även det är väldigt smickrande. 

Nu ska jag vila lite innan det är dags att åka iväg igen.

Arrivederci!

Godmorgon

Godmorgon..

Att vara uppe såhär tidigt får mig att känna att jag egentligen inte behöver gå och lägga mig alls på kvällen, för det är faktiskt så trött jag är nu. Det som är positivt nu är att jag tvingas gå upp tidigt men det är inte skolan jag går till. Skolan är så mycket mer krävande än jobbet så det finns inte. I alla fall vad jag har märkt hittills av jobbet och vad jag kan tänka mig om framtiden. Visst, det kanske blir jobbigt efter ett tag att stå upp hela tiden, och vissa tycker säkert att det är jobbigt att i en hel dag vara positiv och inbjudande. Turligt nog är det något som kommer automatiskt för mig och det var även det som min chef sa. I skolan måste man dessutom prestera hela tiden och allt är så påfrestande psykiskt.

Lyckligtvis bestämde jag mig igår för vad jag ska ha på mig idag vilket oftast är det som tar längs tid för mig. Det blir en mönstrad kjol i svart, rött och vitt. Till det en svart polo tröja och leggings. Skorna blir dessutom platta och då har jag inte lika mycket skor att välja mellan, om jag jämför med alla miljoner pumps som pryder mitt golv. Jag funderade på ifall min outfit skulle bli lite mörk och höstig så här på sommaren, men då vädret ser ut som det gör så blir det alldeles utmärkt.

Nu ska jag gå och sminka mig. Även det något som skiljer sig från skolan där jag alltid går osminkad. Efter jobbet ska jag nog gå och sola så att jag har färg i ansiktet och därmed slipper sminket. Visserligen använder jag bara mascara och lite solpuder. Om 6 dagar åker jag dessutom till Italien, wiie, det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det! Ska vi börja en nedräkning? =)



Rätt sliten bild med mig och flickorna tagen för säkert ett år sedan på någon fest..

Skinnjackan med stort S





Jag måste bara få publicera ett inlägg till innan det är dags att stänga av datorn. Skinnjackor har egentligen aldrig varit något för mig. Jag har alltid trott att det helt enkelt handlar om att det är ett av de klädesplagg som inte passar på mig och till den stil jag har, men faktum är att jag aldrig har provat någon skinnjacka som har suttit tillräckligt snyggt. Men så provade jag Ebbas sjukt snygga skinnjacka från någon butik i Köpenhamn och jag föll direkt. Vill ha vill ha vill ha!

Nu väntar sängen och min grymma bok. Godnatt mina läsare!

Rättvis vinnare!..

Vilken match! Jag höll troget på Tyskland under matchen trots att det tidigt bekräftades att EM guldet var Spaniens i år. De har varit helt obesegrade det här EM:et och det här var rättvist. Något roligt var dessutom att det inte alls var någon defensivitet från något av lagen utan som Bojan sa efter matchen på tv4 så vann man i detta EM på att vara offensiva.

Jag kan omöjligt undgå att låta förbjudna tankar sväva iväg då Tysklands förbundskapten Joachim Löw visas i bild. Vilken jäkla dilf alltså. Skulle inte banga en sekund.. haha!



... Sedan ska vi inte glömma matchens hjälte som ser ut som en liten pojke. Men dock en mycket söt sådan.



Anyway, imorgon ska jag upp tidigt. 09.30 ska jag vara på salt för att jobba. Först ska jag få lära mig hur kassan fungerar, sedan ska jag lära mig och försöka memorera alla jeansmärken, storlekar et cetera. Det blir nog en lång dag med mycket att lära men det ska bli så satans roligt! Det lär bli en del shopping från affären dessutom.. Nu ska jag fundera på vad jag ska ha på mig och därefter ska jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar.. =)

En kväll som inte blev som planerat.

Hej på er!

Som vanligt blev kvällen igår inte riktigt som planerat. Men när blir de egentligen det?Jag och Ebba blev upphämtade av Pascal vid niotiden. Då åkte vi först hem till Ebba och hämtade vin, sedan åkte vi ut till Lidingö till Pascals kompis där vi satt och krökade och körde lite samvetslekar.. kalla det vad ni vill. Runt ett, två åkte vi in mot stan och de andra skulle ut på krogen men jag och Ebba gick och åt istället. Sedan tog vi nattbussen hem där vi stötte på Erika.

Väl i Norrviken tog jag och min Ebba en promenad till vattnet och bryggan, lyssnade på vår absoluta favoritmusik och bara njöt av den fina utsikten och sommarnatten. Det var verkligen kvällens höjdpunkt. Väl hemma hos Ebba satte vi på oss mjukiskläderna och tittade på Sex and the city. Det kan inte bli mycket bättre än så.

Idag sov vi till två. Planen var att åka in mot stan, sola solarium och få lite andra saker gjorda, men istället tog vi en långpromenad med vovven Charlie. Efter det såg vi ytterligare avsnitt av satc, och nu kom jag precis hem. Joakim och Bella är även här så först ska vi avnjuta en god middag och därefter blir det fotboll för fulla muggar. För första gången på jag vet inte hur länge har jag inte bestämt mig för vilket lag jag faktiskt håller på.

Tyskland har en förmåga att spela rätt defensiv fotboll och de som inte är rädda för att dra till brukar kalla de för fotbollsmördare. Spanien å andra sidan spelar väldigt offensiv och rolig fotboll vilket uppskattas. Dock brukar Tyskland aldrig göra två dåliga matcher på rak och de brukar kunna utstå pressen. Att Tyskland för mig är ett lag som jag personligen har starkast band till spelar också in. Men jag avslutar inlägget med de smarta orden, låt det bästa laget vinna.

Lite shopping blev det..

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Jag kom hem med ett par pärlörhängen, ett vanligt linne och en jättesöt ljusblå bikini. Det är så fint sen när man blir brun och så matchar det mina ögon. Men det var mami som shoppade mest idag.

Nu tar jag det lugnt hemma, väntar på att Bella och Joakim ska komma hit så ska vi äta middag senare. Planerna för ikväll ändrades av olika anledningar så förmodligen ska jag träffa Ebba lite senare. Vi lär nog sätta oss på någon mysig uteservering för att sedan dra vidare.

Åh nu kom min söta storebror hit med en massa godis från taxfree.. mums!


Perfekt sommarklädsel för en vild partynatt (;

Lördag

Tja!..

Har precis ätit lunch och nu ska jag snabbt göra mig iordning för att åka in mot stan med mamma. Jag ska köpa ett par örhängen i alla fall så får vi se om det blir något mer.. Kommer ju shoppa så mycket i Italien så jag tror jag ska vänta till om en vecka med all shopping faktiskt! :D Sedan får jag bara gå ytterst lite nu när knäna fortfarande är så känsliga efter behandlingen. Men det är samtidigt bra att börja bygga upp dem igen genom att gå lite och komma ut. Ikväll ska jag sedan till Carro på vinkväll, men mer om det senare. Nu måste jag skynda mig!

Puss på er!

Lite busigt sådär..

Godkväll sweethearts..

Har haft en jättemysig kväll trots min oförmögenhet att kunna gå själv.. Usch vad jag hatar att vara så begränsad av andra människor. Såfort mina föräldrar inte var hemma kunde jag själv inte längre bestämma om jag ville byta rum, gå upp och gå ett tag, ta en dusch eller liknande.

Nu ligger jag i alla fall i min säng, äter lite lakritsnappar, dricker vatten och har precis pratat med ... det är en hemlighet ;$ Så mysigt att ligga och smsa med någon en hel kväll, älskar det där pirret i magen som alltid kommer som en bonus trots att det inte alltid är något seriöst.

Nu längtar jag till imorgon :D Först ska jag läsa lite ur min grymma bok innan det blir läggdags för min del..

Wild dances

Hej mina vänner!

Sitter här hemma och lyssnar till Ruslanas wild dances och vill bara åka utomlands nu nu nu och dansa natten lång! Skulle den här låten komma en kväll ute så finns det inga gränser alltså.. fan vad underbart! Det blir grymt att komma till Italien om en vecka, träffa alla vänner där nere  där säkert hälften av dem råkar vara badvakter (tänk brunbrända italienare med kroppar som gudar, räddar människor från att drunkna på denna milslånga stranden.. ni vill inte veta hur många gånger tjejer spelar att de håller på att drunkna för att få hamna i deras livräddningsbåtar..).. alla beach partyn, shopping, goda drinkar och framför allt - värmen! Tanken på dessa gudar då de kommer upp från vattnet med lågt hängande badbyxor och då de slänger bak det långa blöta...lite lockiga.. håret.. medan vattnet rinner längs med deras vältränade kroppar får mig att glömma bort omständigheterna här hemma i dagsläget. Riktigt lyckligt lottad är man i alla fall som tjej då man får vara vittne till en sådan uppvisning. Haha..

Nu ska jag titta på Smekmånaden, äta allt godis som mina söta föräldrar köpte för att visa sin sympati angående min sjukhusvistelse idag. Imorgon ska jag åka med mamma och köpa ett par örhängen också. =) Sedan är jag fullkomligt överlycklig för att jag idag fick veta att min storebrors ex har fått jobbet som ridlärare på min ridskola till hösten. Hon kommer köra så hårt med mig alltså.. jag kommer inte få någon vila överhuvudtaget från och med nu. Men det passar ju bra i och med att jag bestämt mig för att verkligen satsa på ridningen till hösten.


När man är frisk har man tusen önskningar, men när man är sjuk har man bara en.

Hallå!

Sprutorna är tagna, yes plural, det blev i båda knänen idag. Jag vill gärna undvika ännu en sjukhusvistelse så jag valde att spruta i båda trots att man helst inte ska göra det då man ofta känner sig konstig efteråt och det helt enkelt blir för mycket på en gång. Och tro mig, konstig känner jag mig minst sagt. Och ändå tackade jag nej till lustgasen även idag. Huvudet snurrar och knäna värker. Jag får inte stödja på något av benen på ett dygn vilket betyder att jag måste bli buren till toaletten, köket et cetera. En rätt komiskt erfarenhet i sig om vi nu ska tänka positivt..

Negativt är att jag inte får utöva någon form av "gymnastik" på ungefär en vecka. Det vill säga ingen jogging, ingen powerwalking, inget sex, inget dansande et cetera. Hur tycker ni att det låter? Rätt illa om jag får säga det själv.. I alla fall är det alltid lika roligt då jag träffar min läkare som har en dotter som går i min parallellklass på VRG fast natur. Min pappa och han ska alltid lite diskret tävla om vem av oss som det går bäst för, och det är så löjligt. Mina föräldrar tävlar alltid med andra föräldrar om mig gentemot deras barn, och är det något jag ska undvika då jag själv skaffar barn så är det just det.

Apropå barn så ska jag ägna eftermiddagen åt att läsa min otroligt läsvärda bok "Vi måste prata om Kevin". Den är nästan 500 sidor lång och har en väldigt liten text så än är jag inte klar med den. Vad jag skulle komma till är i alla fall att den får mig att aldrig någonsin vilja skaffa barn. Men det vet jag att jag kommer att göra och verkligen vilja i vuxen ålder. Annars hade jag planerat att ha lite vänner här idag då det lätt blir lite deprimerande att inte kunna röra sig en meter utan hjälp, men jag orkar verkligen inte det. Risken finns att jag kommer att svimma efter sprutorna och jag behöver dessutom vila. Men jag håller alla tummar jag kan för att kunna gå på Carros vinkväll hemma hos henne imorgon.

Nu måste jag vila från datorn. Vi hörs lite senare!


Charlotte är hemma igen!!

Godmorgon!

Satan vad trött jag är. Egentligen skulle jag ha gått upp för en timme sedan men jag var som en levande död då, så jag fick tvinga mig upp nu istället. För om tio minuter, jag är med andra ord sen till tusen, så ska jag vara hos min matteelev och hjälpa honom. Därefter ska jag hem och hämta lite saker för att sedan bege mig mot sjukhuset för att spruta mitt andra knä, vilket suger. Det betyder att jag inte kommer kunna gå på ett dygn. Och vet ni hur allt slutade efter incidenten efter den andra sprutan då jag under Sverige - Ryssland matchen gick på mitt ben fastän jag inte fick? Kortisonet har inte hjälpt så jag måste göra om den sprutan också. Dock inte idag för det skulle betyda att jag inte kan stödja mig på ett enda ben.. Så onödigt dumt gjort av mig att gå på mitt ben då jag vet att det är en dödssynd.

I alla fall är min älskade Charlotte hemma igen. Det har varit lite tomt här hemma nu när tre av mina älsklingar har varit borta (Charlotte, Saga och Anna) Men nu är alltså en av dem hemma igen. Jag har berättat för henne hur det ligger till med Milanoresan så vi får se hur det blir med den. Men jag kommer nog med stor sannolikhet åka till Milano i samband med min Italienresa i juli hur det än blir.

Nu måste jag springa. Hörs senare!

Spanien - Ryssland på Sommar

Hej på er!

Kom precis hem från Sommar där jag spenderat kvällen och sett på matchen mellan Spanien och Ryssland. Jag hejade på Ryssland men Spanien förde ju hela matchen så det finns inte så mycket att göra. Hade det jättetrevligt med Susanna i alla fall, och i andra halvlek kom mamsen förbi då Susanna skulle hem. Då fick hon hälsa på David som jobbade också så blev vi bjudna på lite cola =) Hade gärna festat ikväll men dessvärre verkar det inte hända så mycket. De festsugna ska på krogen så det är inte så mycket att göra.. ;(

Kvällens outfit såg ut såhär:






Sommar med Susanna

Det är så härligt att se förbättringen hos min matteelev från varje lektion jag har med honom. Om jag ska vara ärlig så visste jag inte hur jag skulle kunna hjälpa honom efter första lektionen jag hade med honom. Då kändes det som att han inte förstod någonting av det jag förklarade. Men i dagsläget har han blivit så enormt mycket bättre på matte att jag knappt kan förstå att det är sant. Det är så underbart att se hur glad hans mamma blir då han äntligen klarade proven nu innan han fick sommarlov.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig iordning och åka till Odenplan och möta Susanna. Eftersom att det är så fint väder ska vi sätta oss på uteserveringen Sommar. Blir väl en kall cola för min del, men jag önskar att det hade varit något annat.. Dock ska man inte luras av vädret som ser mycket varmare ut än vad det är. Fram emot kvällen är det nog bäst att sätta på sig en mysig kofta och så får det bli ett par klackar till det.

Vi hörs om ett tag!










Torsdag

Godmorgon..

Jag vaknade nyss, förstår inte hur jag kan sova så länge. Ställde mitt mobilalarm på 14:00 och jag var dödstrött då alarmet ringde. Men så är det att älska att sova.. Egentligen tycker jag inte om att sova bort dagar på det här sättet men jag ska träffa min matteelev i en och en halv timme nu klockan tre så igår valde jag att sova tills dess. Jag valde mellan det och att ta en joggingrunda innan. Men eftersom att jag ska spruta mitt andra knä imorgon så är det lika bra att vila dagen innan.

Igår såg jag matchen hos Joakim och Bella. Shit vilken match! Ni som såg den vet vad jag menar. Helt sjukt oväntad var den och man hade i andra halvlek ingen aning om hur den skulle sluta. Jag måste erkänna att turkarna mer eller mindre dominerade matchen, men satan vad glad jag blev när tyskarna fick in sitt 3-2 mål i 89e minuten. Tyvärr missade vi ju en del av matchen då de fick strömavbrott nere i Basel. Spanien - Ryssland ikväll. Tro det eller ej men jag hejar på Ryssland. Deras senaste matcher har de spelat den absolut roligaste fotbollen och det känns som att det är deras år i år. Men först ska jag träffa Susanna efter lektionen med min matteelev! =)

Sedan är jag lite fundersam.. nu när jag har fått ett jobb som jag är jätterädd om och väldigt tacksam för att jag fått trots min, för jobbet, unga ålder så kommer jag inte kunna åka iväg och resa i augusti som planerat. Jag åker ju till Italien nu i juli i tre veckor. Sedan var planen att jag skulle vara hemma i några dagar för att sedan åka med Charlotte till milano i början av augusti. Men jag ska se om jag kan åka direkt från rom till milano i slutet av juli så får charlotte åka ner själv och möta mig där nere.. eller något. För till Milano ska jag! Vill inte vänta till höstlovet..

Nu måste jag duscha och klä på mig. Puss!

Saknar dansen såhär under sommaruppehållet!






I love my job!

Hej hopp!

Åh vilken grymt bra dag det har varit! Jag kan säga redan nu att jag fullkomligt älskar mitt jobb. Min chef är den snyggaste och coolaste tjejen jag har träffat i hela mitt liv och kläderna vi säljer är übersöta. De har väldigt få anställda på salt så vi kommer bli enormt sammansvetsade dessutom. Kommer bli grymt med alla personalfester.. Idag jobbade vi tre stycken lite i skift och de jag jobbade med är så sköna. Trots att det är ett väldigt seriöst jobb vilket jag verkligen vill ha då det är mitt första jobb och jag inte har speciellt mycket erfarenhet, så har vi så roligt i butiken - spelar bra musik och skämtar med både kunder och varandra. Sedan tittar vi lite i tidningar då vi får rast samt på vissa av kundernas kläder för att inspireras av vad som ska köpas in i butiken.

Jag måste erkänna att det var lite klurigt, hur social jag än är, att komma till butiken idag och redan efter en liten rundtur börja serva kunderna. Men redan efter någon timme hade jag lärt mig vilka kläder som var på rea, var de olika märkena är belägna i butiken, hur kläderna ska larmas och så vidare. Det bästa av allt är all den shopping jag kommer få med mig hem. Bianca som också jobbar där kom bakom disken med det nyaste jeansparet av tiger. Bland de snyggaste jeans jag sett. Gissa vem som ska köpa dem för halva priset? Tjoho! :)

Jag längtar redan tills nästa gång jag ska jobba vilket tyvärr inte kommer bli förrän på måndag. Jag har nämligen inte fått lära mig hur kassan fungerar än så det ska vi ta på måndag morgon då det inte är speciellt mycket folk i butiken.

Nu är jag trött och hungrig. Dock är det ganska imponerande med tanke på den lilla sömn jag fick inatt att tröttheten inte kommer förrän nu.

Planerna för ikväll är ännu oklara. Trots att EM är ganska ointressant nu då de roligaste lagen är borta så vill jag inte missa kvällens match där tyskarna ska krossa Turkiet. Vart jag ska se matchen får vi se. =)

Vi hörs om ett tag!

Sömnlös i Stockholm

Fyfan vilken natt alltså.. Tror ni att jag kunde somna då jag gick och la mig igen inatt? Inte en chans. Jag låg och läste till klockan fem imorse sedan somnade jag av ren utmattning. I samband med att jag uppmärksammade ljuset utanför fönstret så somnade jag i ren frustration. Sedan att det ska bli varmt och bra väder första dagen jag jobbar känns ju sådär.. Men hellre sol och värme än detta höstliknande väder vi har haft. Och jag åker ju faktiskt utomlands snart..

Men trots den sömnlösa natten känner jag mig spänd och glad över det som dagen har att erbjuda i form av jobb. Sedan hjälpte Annas lilla avskedssms, hon åkte till Rom inatt, som jag såg imorse samt samtalet med Carro nyss mig att bli på bra humör. Nu ska jag göra mig iordning!

Önska mig lycka till.


Pigg och utvilad efter en timmes sömn.

.....då sitter man här och klockan är halv två och jag kan inte sova. Är hur pigg som helst och just nu vill jag bara sätta på SATC, äta kvällsmat för att sedan somna i soffan. Men det går inte, nu har jag varit uppe i 45 minuter och jag måste gå och lägga mig. Jag gick och la mig klockan tio och sov till elva och sedan vaknade jag pigg och utvilad. Oturligt nog.

Nu ska jag göra ett nytt försök. Håll tummarna.

Godnatt

  

Hej!

Nu är jag hemma igen och sitter här mätt och belåten, nerkrupen i soffan omgiven av filtar och kuddar. Middagen med Anna, Nathalie, Emma och Alexander x2 var jättetrevlig. Maten var utsökt som vanligt och det var trevligt att träffa mina söta tjejer. Efter middagen skjutsade vi Anna till stationen och nu är jag hemma. Jag ska faktiskt gå och lägga mig snart, är hur trött som helst. Sedan vill jag verkligen fortsätta göra gott intryck på min chef imorgon och det gör man enklast utvilad. Först ska jag dock bestämma vad jag ska ha på mig. Det blir jeans och något till.. Att komma i klackar kanske man inte ska om man ska stå i en butik hela dagen? Någon där ute som jobbar i klädesaffär som har skor att rekommendera?

Vi hörs imorgon!

Tapas med tjejerna

Hej mina vänner!

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jobba för första gången på salt! Det ska bli enormt spännande, undrar vad jag ska ha på mig bara.. Något som tål att tänkas på.

Nu ska jag fixa mig lite och halv sju ska jag möta tjejerna på Kungsholmen där jag har bokat bord på ett tapasställe. Ikväll ska jag sedan bara ta det lugnt och försöka lägga mig tidigt så att jag är pigg imorgon då jag ska vara i butiken klockan elva på morgonen.

Men jag tar nog med mig kameran så får ni se bilder lite senare. Puss på er!


/Mandy


















Bag in da box



Detta är då midsommarafton 08 så det skriker om det ;P

En ny dag som startar med ett leende.

Gårdagen inträffade inte. Det var bara en dröm som numera är ett minne blott. Dröm? Snarare mardröm.

Efter en jobbig natt, jobbig på ett sätt som ni aldrig kommer förstå, så vaknade jag imorse och lyckligtvis så var det verkligen en ny dag som jag vaknade till. Den tunga känslan som om kroppen vägde tusen kilo är som bortblåst och den lätta känslan dominerar. Gårdagen existerar inte. Jag älskar känslan av att vara stark. Att vara stark då det känns enda inifrån. Det är ingen fasad utåt sett utan något som kommer från hjärtat.

De enda viktiga och kloka visdomsord som varje individ borde följa är.. I love you, but I love me more.


Nu håller jag på och gör mig iordning för att träffa min matteelev, gå på ett möte på mitt nya jobb och därefter ska jag äta middag på mitt favorittapasställe med tjejerna. Först blir det en god lunch med pappa. Kläderna jag har på mig får ni se senare, men det är mitt favoritlinne från Berlin bland annat. Vilka skor jag tar kommer som vanligt ta mest tid. Idag ska jag gå osminkad, hyn ser sådär härligt felfri ut som den bara kan göra efter en god nattssömn. Och jag är fortfarande förvånad över hur fan jag lyckades med det. Men det enda viktiga är att jag faktiskt gjorde det.

Anna Liszke, Charlotte Nordlinder, Caroline Lidman, Hanna De Ron och Saga Engström - ni gör mig till världens lyckligaste.

Nära-döden-upplevelse!

Ni må tycka att jag är löjlig, och jag vet att man ska upp i sadeln igen efter en olycka. Jag om någon vet att det är så. Men jag kommer aldrig kunna äta jordgubbar igen.

Igår satt jag här hemma och åt jordgubbar. I samma stund som jag stoppade in en jordgubbe i munnen så uppfattade min hjärna att det var något på den som inte ska vara där. Men det var för sent, det låg redan i munnen. I panik spottar jag ut allt och på bordet ser jag en stor jävla svart klibbig mask som kryper omkring. Jag tror inte ni kan förstå min fobi för maskar. Ormar, spindlar och allt sådant är ingenting om jag jämför med maskar. Detta var med andra ord det värsta tänkbara, och jag kunde inte göra något då tårarna i snabbast möjliga fart rann ner för kinderna. Ni får kalla mig löjlig men det kommer dröja lång, lång tid innan jag kommer kunna äta jordgubbar igen.

***

Nog om det. Ikväll ska jag göra en spännande sak. Kanske beror det på hur man definierar spännande, men jag ska träffa mitt ex Jonathan för första gången på säkert ett år. Så nu ska jag göra mig iordning efter att precis ha haft ett sjukt samtal med min vän Carro. Vi två tillsammans är sjuka. Så tråkigt att jag inte kan berätta vad som har hänt den här gången, men det går bara inte. Hade ni vetat så hade ni förstått.

Hoppas ni får en trevlig kväll kära läsare! 

Gårdagens outfit

Först och främst.. väljer jag att inte kommentera matchen mellan Italien och Spanien. Det gör för ont helt enkelt. Nu är båda mina lag ute ur EM..

Här får ni gårdagens outfit då jag var på Sex and the city och fest hos Henry efteråt.


Anna och jag <3

Hej!

Först vill jag börja med att rekommendera Sex and the city filmen. Visserligen tror jag inte det behövs för majoriteten av er lär se den eller har redan sett den. Men se se se den, hur bara som helst! För oss tjejer kan det liknas vid en orgasm, något ni inte vill missa med andra ord. ^^

Efter filmen åkte jag och Anna till Henry på Birger Jarlsgatan där han hade lite fest. Vi slog oss ner och åt glass med jordgubbar och hallon som den snälla Henry tog fram till oss. Jag hade inget krök med mig och hade inga direkta planer på att kröka efter midsommar så det blev en lugn och trevlig kväll utan alkohol.

Sedan runt tvåtiden åkte jag och Anna förbi Max - köpte med oss mat hem och tittade på Eva och Adam. Vi gick och la oss rätt sent så vi sov till två idag. Då gick vi ut på en lång powerwalk längs vattnet innan frukosten och la oss på bryggan. Väl hemma åt vi en försenad frukost på balkongen och senare middag med min familj.

Efter att ha följt Anna till tunnelbanan tog jag en till långpromenad själv. Jag älskar att promenera, både ensam och med sällskap. Nu ska jag åka och köpa lite godsaker inför kvällen för att sedan bege mig till min bror för att se Italien - Spanien, forza Italia!

Nu ska jag föra över bilderna på gårdagens outfit så att ni får se den innan jag åker. :)

Först... lite fler bilder från midsommar!











Sex and the city ikväll!

Världens bästa Anna ringde för ett tag sedan och frågade om jag ville följa med henne ikväll och gå på Sex and the city eftersom att hennes lillasyster blivit sjuk. Jag som gått och varit besviken över att jag inte bokade biljetter då de kom till Sverige blev genast överlycklig. Lyckligtvis har jag legat och sovit hela dagen, mer eller mindre - bortsett från då jag åt en god middag med jordgubbar till efterrätt, så nu är jag pigg! Efteråt tycker Pascal att vi ska komma på fest hos honom och några killar. Jag kan omöjligt förstå varför man styr fest dagen efter midsommar, om man överhuvudtaget vill ha folk till festen kanske ska tilläggas. De vill gå emot strömmen, men kan man inte göra det på andra sätt?

Vi får se var kvällen slutar. Nu ska jag göra mig iordning. =)

På återseende!

Midsommar 08

Åh vilken mysig och trevlig midsommarafton jag hade igår! Då vi gick av bussen vid Stavsnäs kom ett gäng grabbar, däribland Marcus, och hämtade oss med bilen för att köra oss till Jacks landställe. Väl där blev jag helt förbluffad över hur fint de hade gjort. Tio killar var där då vi kom och de hade satt upp en stor midsommarstång helt själva, gjort kransar till alla, fixat och donat med ballonger, flaggor et cetera, gjort ett helt häfte med snapsvisor samt gjort en utsökt midsommarlunch.

Vi började sjunga visor och ramsor på en gång, drack inte allt för goda brännvins snapsar men de slank ner rätt lätt i alla fall. Jag hittade i alla fall min favorit i vinbärsdrickan som var rätt illa omtyckt av de andra. Efter en riktigt god midsommarlunch började vi leka lekar så som hoppa säck, kasta stövel fast vi hade bara en toffel och springa runt huset med en sked med en potatis på. Vad är en midsommar utan lekar?

Laget som förlorade fick straffrundor där man ska shotta starka grejer.. Mitt lag förlorade dessvärre. Kan det ha berott på att jag och tjejerna i mitt lag föredrog att sitta i gräset och sola? Well well, senare grillade vi och fortsatte ha en riktigt trevlig midsommar. Jag följde med Ludvig som badade i det iskalla vattnet runt tolvsnåret.

Trots att det var väldigt mysigt ville jag sova hemma, Saga likaså. Mina snälla föräldrar kom och hämtade oss efter att jag och Saga sprungit vilse i skogen i säkert en halvtimme för att komma ut till en större väg - klädda i kortkort och alldeles för höga klackar för den gropiga marken.

Det var i alla fall en hur mysig midsommarafton som helst med trevligt sällskap, och framför allt nästan helt nya människor.




















Vi hade en s.k. spansk sittning. Här sjunger vi snapsvisor =)




Jag och Ludvig ^^






















Min favoritdricka under kvällen =) Och min alldeles egna bartender..




Glad midsommar

Glad midsommar gott folk! Jag är snart helt klar, ska bara välja ut en kofta att ha med mig om det blir svalare fram emot kvällen. Snart ska jag åka och möta Saga och de andra tjejerna så ska vi bege oss ut mot skärgårn. Hur och var allt slutar ikväll lämnar jag tills vidare därhän :)

Hoppas att ni får en trevlig midsommarafton.

Min humor

Min bror har en rätt konstig kompis som alltid sitter och skickar en massa roliga historier till honom via sms, vissa är givetvis roligare än andra. Jag vet inte vad jag har för slags humor men åt dessa skrattar jag lika mycket varje gång. Tyvärr får ni bara läsa dem. Jag får de alltid upplästa av min brorsa som läser dem utomordentligt bra.

An Arab was interviewed at US Embassy.

Consul: Your name, please?

Arab: SUAD SHAMIKH.

Consul: Sex?

Arab: 3 times , 4 times.. sometimes 6 times a week.

Consul: I mean, male or female?

Arab: Both male and female. Sometimes even camel.

Consul: Holy cow!

Arab: Yes, cows and dogs, too.

Consul: Man, isn´t that hostile?

Arab: Horsestyle, doggystyle, any style!

Consul: Oh, dear!

Arab: Deer? No deer! They run too fast



Och nästa.. Kanske kommer någon brud där ute inte finna denna roande alls, men snälla, ta den med en nypa salt - för allas trevnad =)

Mannen frågade sin fru om han fick spruta henne i örat.

Frun sa då till mannen att: det går nog inte för jag kanske blir döv.

Konstigt sa mannen.

Jag har ju sprutat dig i munnen i 20 år


o du kan fortfarande inte hålla käften.


Ja vad ska man säga, uppvuxen med två bröder så har jag även fått den stora äran att få deras värdelösa grabb-humor! Jaja, dessa var två av en hel bunt historier. Dessvärre är det inte de bästa, men dem får ni så fort brodern min kommer tillbaka från Dalarna. (Det blev Dalarna över midsommar istället för Basel där Sverige skulle ha spelat kvartsfinal mot Holland..)


Mysig kväll

Godkväll kära läsare.

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag. Faktum är att jag har varit väldigt deprimerad av diverse orsaker och helt enkelt inte haft något att blogga om. Men för ett par timmar sedan tog jag mig i kragen, åkte och solade för första gången på någon månad väl medveten om att det fungerar lite som terapi. 25 minuter senare och relativt brun mådde jag på topp igen.

En orsak till att jag varit lite nere idag är för att alla våra planer för morgondagen sket sig. För mig är midsommar en av få dagar som vi svenskar firar som jag faktiskt inte tycker är överskattad. Jag tycker att det är en väldigt positiv dag som man skall fira med all rätt. Men efter solningen tog jag även tag i det och planerna är nu att jag ska möta Saga och lite andra tjejer imorgon redan vid tolv för att åka ut till skärgården där vi ska äta gott och styra fest fram emot kvällen. Tack gode gud så är klädvalet redan bestämt och kameran skall med. Den kamera som inte slängdes sönder efter Sveriges förlust mot Ryssland..

Nu har jag precis ätit en god kvällsmåltid med mina kära föräldrar. Vi åt en god pastasallad (?) med mozzarella, tomater, kräftstjärtar, pasta och sallad givetvis samt lite dressingar et cetera. Nu ska jag äta chokladtårta till efterrätt, titta klart på Tyskland - Portugal samt fixa mina naglar inför morgondagen.

Sedan ska jag försöka lägga mig i skaplig tid eftersom att jag måste gå upp tidigt imorgon. Jag funderar på att locka mitt hår nämligen.. Saga ringde och pointerade att vi bara har en buss som går dit vi ska och att jag inte kan komma för sent. Ja vad ska man säga, jag är lite av en tidsoptimist. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Kanske ska jag träffa Jonathan imorgon också, det var länge sedan så det skulle vara roligt. =)




Och på en kväll vändes allt.. FYFAN VAD PINSAMT!

FYFAN VAD PINSAMT SVERIGE! Jag är så jävla förbannad, ledsen, besviken men framför allt i ett stort jävla chocktillstånd. Så dåligt som Sverige spelade ikväll så kan man fan inte tro att vi sitter på en enda jävla världsstjärna i vårt lag. För det första skall Lagerbäck avgå, det fungerar inte att i varje jävla match börja göra bytena i 80e minuten och då hoppas på något mirakel. Och när ska media och alla andra kåta tonårsbrudar för en gångs skull sluta höja Zlatan till skyarna och inse att ett landslag inte beståt av en enda spelare? Det fick ni väl bevisat i kvällens match om inte annat. Visst, han fick inte mycket till hjälp, men vad fan gjorde karln på plan? Han stod still! Han var rädd för att bli skadad och inte ens då byter Lagerbäck ut honom. Ingen förutom Ljungberg ville ju vinna den här matchen. Man kan inte gå in för att spela oavgjort en match där motståndarlaget har något att spela för som i det här fallet.

Jag är så jävla ledsen. Och jag tycker så otroligt synd om mina bröder som tagit sin semester tidigare för att imorgon åka ner till Basel för att de skulle se Sverige - Holland.

Nu går jag och lägger mig, jag vet inte hur många saker jag slängt sönder ikväll - kamera bland annat. Till råga på allt har jag sprungit en massa på mitt knä så jag får vara glad om jag överhuvudtaget får någon bättring i knät. Dessutom blir jag bara ovän med folk som hävdar att Sverige är såhär dåliga jämt och allt annat skitsnack jag får höra som att Lagerbäck inte gjort något fel och att det bara skulle vara vårt anfall det är fel på. Det är bara bullshit! Men ikväll var det nästan så att jag skämdes över att sitta där i landslagströjan. Men bara nästan. Man ska vara med ens landslag i vått och torrt, det är väl så man brukar säga?

Sveriges tur att vinna ikväll!

Hej mina turturduvor!

Blev väckt runt tio idag för att vi skulle sätta på emblaplåster på mitt knä inför kortisonsprutan som senare skulle tas på reumatologen på Karolinska sjukhuset. Plåstret ska ge en liten bedövning så att själva sticket in i knät inte ska göra lika ont. Jag har tagit sprutan en och ibland ett par gånget om året sedan jag var 12 så jag vet vad som komma skall då jag lägger mig i sjukhussängen. Egentligen ska man sövas ner då man får dessa sprutor, som barn gör man ofta det, men då jag var 12 ville absolut inte pappa att jag skulle sövas ner så jag har alltid fått dem i vaket tillstånd. Sprutor i armvecket får mig med andra ord inte ens att blinka då man vant sig vid sprutor likt dessa.

Men jag har en enormt duktig läkare så det är inga större problem. Nu kan jag inte gå på ett dygn, och jag måste vila, men därefter kommer min kropp svara på medicinen och jag kommer inte känna av sjukdomen, förhoppningsvis. Tur att jag har haft Jonathan som hållit mig sällskap på msn hela dagen och gjort mig på lite bättre humör. Jag måste ju vila så jag har inte haft så mycket till val, mer än att ligga och titta på film samt skriva med vänner på msn.

Trots detta så ska jag till Engelen idag och se matchen. Vi har bokat bord från 18:30 så vi ska även äta middag där. Jag vill verkligen inte gå på mina kryckor.. så om pappa skjutsar mig till dörren så kanske det går utan. Jag är så sjukt nervös. Måtte Sverige vinna. Men vi kommer att gå vidare till kvartsfinal, det vet jag.

Annars så är allt äntligen klart med mitt jobb på klädesbutiken salt. Jag har fått det och jag ska dit i början på nästa vecka för att få lära mig allt. Alltså ni förstår inte hur mycket jag ser fram emot det här. Det är bara unga (well.. äldre än mig givetvis), snygga och välklädda tjejer som jobbar i butiken och deras personalfester har jag redan fått höra om. Can't wait! Jag kommer jobba lite då och då, när det behövs. Så det blir en perfekt kombination av ledighet och lite extra pengar, men framför allt en massa nya erfarenheter.

Nu måste jag göra mig iordning.

Håll alla tummar ni har nu ikväll.

Italien vidare!!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄVLA GLAAAAAAAAAAAAD!!! Vilken underbar kväll det har varit med två av mina favorittjejer och det grymma italienska landslaget.

Efter en god italiensk middag hemma hos Anna så tog vi fram jordgubbarna, glassen et cetera och gjorde oss beredda för Italien - Frankrike. Det var jag och Annas pappa mot varandra, han ville absolut inte att Italien skulle vinna men efter Italiens straff somnade han. Det skulle jag också ha gjort om jag inte ville att Italien skulle vinna, för detta var deras match. Jag var så nervös, men såfort italienarna kom ut på planen så såg jag att de spelade för vinst. Då de fick straffen och en fransk spelare fick rött kort så lossnade allt helt och hållet. De hade så många chanser, Luca Toni hade så många chanser. Han hade kunnat bli skyttekung om ens hälften gått in. Då jag såg att Holland gjort två mål på Rumänien började jag nästan gråta av glädje. Fyfan vad underbart! Dock är det otroligt tråkigt att, kanske deras bästa spelare, Pirlo är avstängd nästa match. Gattuso likaså. Men det ska vi inte tänka på nu, inte ännu.

Jag tycker lite synd om Anna och hennes familj som fick stå ut med mig hoppandes och skrikandes i soffan, men satan vad nervös jag var. Under hela matchen hördes jag och min bror Joakim då och då, han är ännu mer Italienfrälsd än vad jag är så hur nervös han varit under matchen ska vi inte tala om. Men glädjen för honom nu är obeskrivlig.

Men nu lämnar vi Italien och fokuserar än en gång på det absolut viktigaste av allt: Sverige imorgon. Sverige går vidare även om vi spelar oavgjort imorgon, men självklart ska vi spela för vinst. Matchen ska ses på Engelen med mina bröder och vänner. Går Sverige vidare till kvartsfinal, vilket vi gör, så åker mina bröder ner till Basel för att se Sverige - Holland. Från och med kvarten har de biljetter till alla matcher Sverige går vidare till. Vilken lycka!

Tjejkväll

Nu ska jag göra mig iordning för att åka hem till min älskling Anna för att ha tjejkväll. Vi ska laga mat och bara mysa. (Förhoppningsvis kanske jag får titta lite på Italien - Frankrike senare..) Kameran följer givetvis med!

 
Fr.v. Charlotte, me, Anna.

Carro ger en lektion i bilprovning? ..Eller?

145857-3411

Caroline Lidman@ Mafioso säger:

tänk dig själv
Caroline Lidman@ Mafioso säger:

du går in i en porschebutik och ser en bil du vill köpa

Caroline Lidman@ Mafioso säger:

ist provkör du de 4 som står bredvid
Caroline Lidman@ Mafioso säger:

klart som fan att du ska prova den som du först ville ha?


Så sant som det är skrivet Carro.. Vad jag bara inte kan förstå är varför man inte provkör bilen man alltid velat ha, istället för att provköra de fyra som står bredvid?.. Men kanske kommer den förklaringen i ett annat inlägg, vad vet jag..

Hon är rätt rolig den där fröken Lidman, hon är väl medveten om sin intelligens gällande.. bilprovning..?

Caroline Lidman@ Mafioso säger:

måste ju lära andra tjejer hur man tänker


Sådär tjejer, nu lärde ni er nog ett och annat. Ser ni en bil ni vill provköra, provkör då den och inte de som står bredvid.

 


Reumatism i båda knäna

Guten Morgen.

"Tidigt" uppe idag. Egentligen behöver jag inte vara uppe såhär tidigt men då pappa väckte mig för att berätta att jag ska vara på sjukhuset imorgon halv tolv för att spruta mitt knä så kunde jag inte somna om igen. För er som inte vet så har jag reumatism i båda mina knän sedan tolv års ålder. Varför jag har fått det vet man inte, men lyckligtvis så känner jag inte av det om jag får kortisonspruta en gång om året. Ont som fan gör det, ni kan ju tänka er en spruta rakt in i leden, men så länge jag bara behöver få en spruta i varje knä en gång om året så klagar jag inte. Dessutom fick jag barnreumatism vilket innebär att det med största sannolikhet växer bort innan man når vuxen ålder, hoppas hoppas!

Något bra med sjukdomen är att det bara blir bättre ju mer du tränar. Så för mig som är en sann träningsnarkoman är det enormt positivt. Mindre positivt är att du inte kan eller ens får gå på ett dygn efter sprutan. Detta betyder att jag inte kan gå imorgon då Sverige vinner mot Ryssland i fotbollsEM. Men det är inte mycket att göra, jag behöver sprutas i båda knäna innan jag åker till Italien och det måste vara ungefär en veckas mellanrum. Imorgon är den enda dagen de hade tid.

Nog om det. Klockan tolv ska jag vara på bibioteket för att hjälpa min elev med matten. Vi kommer nu att gå in på matten från hans sommarskola. Därefter ska jag gå förbi Salt och få lite klarheter i hur det blir med jobb för min del. Detta betyder att jag måste göra mig någorlunda iordning för att åka till min matteelev idag.. I och med att Salt går delvis efter utseende då de söker personal så kan jag ju inte komma och se ut som sju svåra år heller.

Men först: frukost!

Tschüs!

Lugn kväll

Hej!

Nu har jag och Charlotte hittat flygresa samt hotell till Milano som vi ska boka nu i dagarna. Det känns bra att det var tillgängligt den period i början av augusti som vi vill åka. Därefter åkte vi in mot stan och satte oss på Espresso, väldigt länge sedan för min del, och fikade. Dit kom även Patrik sedan. Efter ett par timmar skulle Charlottisen åka hem och då tog jag och Patrik en promenad vid djurgårn. Men det blev så kallt efter ett tag så jag längtade hem till soffan och alla filtar, och nu kom jag precis hem.

Ikväll ska jag bara titta på fotboll, äta onyttigheter och ta det lugnt. Imorgon ska jag träffa min matteelev samt gå till Saltbutiken och fråga hur det blir med jobb för min del. Jag vill hemskt gärna hinna jobba nu innan jag åker till Italien. Sedan ska jag nog träffa Saga och därefter Hanna. =)


Vi måste prata om Kevin.

Hej!..

Jag vaknade sent idag. Klockan var väl i alla fall ett och jag hade kunnat sova flera timmar till, utan några svårigheter. Men istället låg jag kvar i sängen och läste en ny bok som jag har börjat med: Vi måste prata om Kevin, heter den. Jag har inte kommit jättelångt men hittills är den mycket bra men hemsk. Det kommer en recension då jag läst ut den. Efter den här boken ska jag bara läsa tyska och engelska böcker den här sommaren. Det är så bra för språkets skull.

Nu har jag i varje fall varit och lunchat med pappa. Vid fyra kommer Charlotte hit så ska vi titta på och förhoppningsvis boka flygresan samt hotell till Milano. Det kommer bli så roligt! Det hade dock inte skadat med ett jobb nu såhär i början av sommaren. Trots att jag bara är sjutton så vill jag inte låta mina föräldrar betala allt i resväg för mig, vilket de tyvärr kommer behöva göra om jag inte börjar jobba innan juli. En månad allt som allt i Italien, med allt vad det innebär, är ju långt ifrån gratis. Men vi får se hur allt blir.

Vi hörs lite senare! Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa.

Tack vare min familj har jag lärt mig att ta för mig här i livet.

Hej mina vänner!

Det har varit en trevlig dag och kväll med god mat och tårta. Jag tycker så synd om mina bröders flickor som förmodligen inte är vana vid allt liv som råder såfort min familj är samlad. Alla (läs: pappa och mina två bröder.. och kanske jag ibland, men bara ibland) vill ha all uppmärksamhet och få sin röst hörd. Det var lite gulligt som mitt ex sa efter sitt första besök här hemma: "Det händer så mycket hela tiden så man vet inte var man ska titta". Och det är faktiskt så det är. Ena sekunden är Joakim och Sebastian ovänner och vill ha ihjäl varandra, och i den andra sekunden ska de gadda ihop sig mot alla övriga. Den första tiden då mina bröder flyttat hemifrån hatade jag det. Jag har alltid varit van vid att det alltid är fullt hus här hemma med en massa liv, och då de flyttade blev det så tyst. Men nu såhär ett par år senare så njuter jag rätt ordentligt då det bara är jag, mamma och pappa hemma. Visserligen är det sällan så i och med att någon av mina kära bröder alltid är här.. Men det finns absolut sina för- och nackdelar med fullt, respektive relativt tomt hus. Men tack vare en uppväxt med tre killar/män som tar sådan stor plats (mamma är inte alls lika "kåt" på uppmärksamhet) så har jag lärt mig att man måste ta för sig och få sin röst hörd. Även om det ibland blir tre vuxna män man får sitta själv och argumentera mot..






love it


15 juni 1981





Grattis på födelsedagen världens bästa Sebastian!

Jag älskar dig.

Gårdagens fiasko

Godmorgon!..

Efter gårdagen har jag egentligen ingen som helst lust att blogga. I en hel jävla halvlek spelar Sverige på oavgjort och de kan inte ens hålla bollen i 92a minuten. Det var en minut kvar av matchen! Hade det blivit oavgjort och Sverige därmed fått en poäng hade vi varit så gott som säkra. Nu kanske vi inte ens går vidare från gruppen! Men i och med att Sverige har bättre målskillnad än Ryssland nu när vi ligger på samma poäng så räcker det med att vi spelar oavgjort mot dem på onsdag och ändå gå vidare från gruppen. Men det är fortfarande Holland vi får möta i och med att vi blir tvåa i gruppen. Även om Sverige vinner mot Ryssland och Spanien förlorar mot Grekland så hamnar Sverige och Spanien på samma poäng och då vinner Spanien med tanke på inbördes möte. Men Grekland har ingenting att spela för så att Spanien skulle förlora lär inte inträffa. Och Holland är de som jag tror kommer vinna EM.. Men kanske är det just dem vi ska vinna över en gång för alla. Kommer ni ihåg då Sverige mötte dem i kvarten och förlorade då det blev straffar?

Nog om det. Jag och Saga började dagen med en god middag här hemma hos mig. Sedan begav vi oss till uteerveringen Sommar där vi skulle se matchen. Där mötte vi även Millie och allt fungerade bra tills det började spöregna - och på Sommar har de inte längre tak över. Så under första halvlek får vi stå under ett litet parasoll och se matchen. Fast då Zlatan gjorde vårt mål så ställde jag mig ute i regnet i alla fall. Jag menar, då var det faktiskt värt det.

Innan andra halvlek började åkte jag och Susanna hem till Joakim, min broder. Där var han, min andra brorsa och deras kompis. Varför jag är så fotbollsintresserad och så pass fotbollskunnig som jag är beror på min pappa men framför allt mina bröder. Jag vill alltid se matchen med dem i och med att de är så galna och så kunniga. De pratar och skriker konstant, och det är ju faktiskt så det ska vara. Inte bara ska det skrikas då något av lagen gör mål inte.

Efter matchen var jag inte ett dugg sugen på att festa längre. Vi hade planerat att styra fest hos min brorsa efter matchen men vad hade vi att fira? Ingenting! Istället gick jag och Susanna och köpte en massa godis, chips et cetera. De andra åkte och köpte sushi. Sedan tittade vi på Grekland- Ryssland.

Efter den matchen skjutsade Sebastian mig till Zanzibar där Carro, Malou och Matthias satt. Då de stängde gick vi till Alberts och bara satt där och pratade i flera timmar. Riktigt mysigt var det faktiskt. Och som skrivet ovan var jag inte det minsta sugen på att festa. Men gullisarna jag var med fick mig på bättre humör. Carro får mig alltid att skratta, hon behöver bara öppna munnen.

Nu måste jag göra mig iordning för snart kommer min storebror Sebastian hit som fyller år idag!

Puss =)


Sverige - Spanien



Då var det dags igen! Sverige - Spanien idag då, och tyvärr tror jag att det blir en betydligt svårare match än Sverige - Grekland. Men självklart hoppas jag på poäng. Och poäng lär vi ta, kan hända att det blir oavgjort men man hoppas ju självklart på vinst.

Saga kommer hit om en timme ungefär så ska vi äta lite innan vi drar oss in mot stan där vi ska se matchen med lite folk. Tråkigt väder är det ute också så vet inte om det blir någon fin Sverigeoutfit idag.. snarare en stor mysig kofta. =)

Vi hörs om ett tag! Heja Sverige!

Gårdagens klädsel

Hej på er!

Gårdagen blev inte riktigt som planerat.. Efter en massa tjaffs åker jag gråtande och möter Carro för en kvällsfika. Den älskade ängeln får mig genast på bättre humör och snart sitter jag och skrattar åt hennes sjuka upplevelser, precis som alltid haha! Runt elva kommer världens bästa Saga och möter mig. Jag var inte längre på festhumör så vi tog bara en liten promenad för att sedan åka hem till mig och äta kakor. Det blev en mysig kväll med två av mina bästa vänner, men det var synd att jag både missade matchen och en rolig festkväll för en jävla idiot.

Här är i alla fall kläderna jag hade på mig. Det snygga linnet med vingar är från Berlin. Likaså min nuvarande favoritväska.





Äntligen får jag prioritera sömn.

Jag är så dålig! Ut och springa var det va? Nej jag har sovit i närmare tre timmar istället. Men det var välbehövligt. Nu är jag pigg och vaken så nu ska jag ut och springa. Nu är vädret finare också så det ska bli skönt. Just nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så ska hon få cykla framför mig och agera draghjälp. Först tänkte jag visa henne brevet med mina betyg. =)

Sedan blir det duscha och göra mig iordning för att åka hem till Joakim och Bella där jag ska se Italien - Rumänien. Egentligen har jag lovat Patrik att vi skulle ta en mysfika på Alberts men jag hinner verkligen inte. För efter matchen måste jag skynda mig in mot stan där jag ska kvällsfika med Carro. Och efter fikan ska jag förmodligen träffa Hanna för att dra på fest.

Nu ska jag ut, ciao!

18 MVG och 2 VG

Brevet med betygen slank precis ner i brevlådan och så ser mina betyg ut från ettan och tvåan på Viktor Rydberg gymnasium. Tro det eller ej men jag är hur nöjd som helst. Visst sticker de två VG:na lite i ögonen men med tanke på att jag går i en sådan hård skola med så hård konkurrens är så är jag sjukt nöjd. Jag hade aldrig vågat hoppas på att få såhär fina betyg på VRG då jag fick veta att jag kommit in sommarlovet mellan nian och ettan.  

Man ska inte heller glömma bort att VG, som på Viktor rydberg är ett betyg för du-är-värdelös, faktiskt betyder att du är väl godkänd.


Jag är nöjd. Riktigt jävla nöjd.

Dags att gå ut och springa!

Hej igen,

nu fick jag helt plötsligt ett ryck och blev sugen på att gå ut och springa med riktig taggningsmusik i öronen. Det är sådan skön känsla efteråt då kroppen verkligen är vaken och.. till sin fördel. Haha!

Sedan så ringde Hanna nyss och vi började planera kvällen litegrann. Det blir med stor sannolikhet party party! Men mer om det senare. Först ska jag ju se Italien och därefter fika med Carro.

Bilden t.v. är från Mellanshowen med Kühlers. Den är tagen innan ett nummer där jag skulle agera stureplanskärring.. ;P


Puss på er!











Milano 08!

Godmorgon!

Jag blev väckt för ett tag sedan av min tränare från Kühlers som ringde runt till oss elever för att kolla om vi ska gå kvar efter sommaren. Klart! Men det var lika bra at jag blev väckt. Det spelar ingen roll hur mycket klockan än är på morgonen/dagen, jag har lika svårt att gå upp i alla fall.

Förvånansvärt nog så har jag inga planer för dagen. Senare ska jag dock träffa Carro, efterlängtat som bara den! Men pappa frågade om jag ska följa med ut och luncha med honom och min ena brorsa så det gör jag nog. Sedan spelar ju Italien senare i eftermiddag också. Det får man inte missa! På lördag smäller det för övrigt mot Spanien för Sverige.

Nu i dagarna ska jag och Charlotte även boka vår resa till Milano i början av augusti. Som ni vet avgudar jag staden och det ska bli grymt att åka dit med Charlotte. Vi har hittat hotell som vi ska bo på vilket ser helt underbart ut. Ett fyrstjärnigt hotell mitt i centrala Milano där vi ska avnjuta en god frukost tidigt på morgonen. Sedan beger man sig ut för shopping, tar ett break i den stekande solen för att dricka ett glas amarone vin, det godaste vinet ni kan tänka er. Sedan fortsätter man shoppingen och därefter går man tillbaka till hotellrummet för att ta en dusch och fräscha upp sig lite. Runt nio på kvällen går man ut för att äta en tre rätters middag och sedan blir det utgång.

Förutom det så åker vi till Italien när det är som varmast där. Så självklart kommer det bli en del bada och sola dessutom. Men någon strand finns det inte där så det får bli hotellets pool eller något sådant. Äventyrsbad måste man ju också åka till, haha! Men tre veckor i Italien i juli, för min del, kommer sol och bad prioriteras starkt, så i Milano blir det nog lite mindre av den varan.

Dessutom är det högsäsong för italienarna i augusti så alla turister kommer till störst del bestå av italienare. Inte något att klaga på inte. (; Sedan får vi också se hur det blir med jobb för min del där nere. Jag har inte pratat med agenturen på allt för länge så vi får se helt enkelt. Jag är bra på att låta sådana saker rinna ut i sanden, tyvärr.

Nu måste jag göra mig iordning. Vi hörs om ett litet tag!

Det blev en tidig men trevlig kväll.

Hej på er!

Det blev en relativt tidig kväll ikväll. I stort sett alla man känner jobbar i veckorna så det blir inte mycket festande då. Men inte mig emot. Jag har ingenting emot trevliga kvällar med något glas bara och trevligt umgänge. I alla fall inte vid tillfällen som dessa då man känner att kroppen behöver få lite vila.

Jag och Charlotte började i alla fall kvällen vid det bästa tapasstället på Kungsholmen. Mätta och belåtna tog vi sedan en promenad och avslutade kvällen med en kopp te på ett café.

Trots att jag gick upp så sent idag så är jag hur trött som helst. Det känns snarare som om jag gått upp sju imorse än klockan två. För mycket sömn är inte bra heller.. I alla fall ska jag gå och lägga mig rätt snart så att jag inte sover bort dagen imorgon. Fredag på ingång! =)

Vi hörs imorgon mina läsare.

Godnatt!





Tapas med Charlotte!

Hello bloggen!

Nu kom jag precis hem från stallet. Vi tävlade om vem som kunde galoppera flest galoppsprång samt färst (ni vet väl att det heter få, färre, färst - hur fult det än låter :P ) galoppsprång. Det vill säga gasa sönder ena sekunden och köra lugn dressyr andra. Tyvärr vann inte jag och Linnea. Men om vi säger såhär: att gasa var det som hon hade lätt för.

I alla fall så ramlade två stycken av. Att gasa sådär och trigga upp hästarna till max - barbacka, är lite att utmana ödet. Men att ramla av utan sadel brukar inte innebära några problem. Du har ju ingenting att fastna i. Själv red jag med sadel idag, får så fruktansvärt ont varje gång jag rider baracka.. Ärligt talat tycker jag inte längre att det är värt det. 

Sedan sa jag hej då till min lilla pärla då hon lastades in i transporten för att åka till sommarbetet. Jag vet då någon som kommer ha en massa jobb framför sig såfort tjockisen kommer tillbaka. Tjock som en köttbulle kommer hon vara.. eller jag menar tjockare..

Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för att gå ut och äta med Charlotte. Vi har inte fått bord förrän nio så jag vet inte hur det blir efteråt. Vi lär med stor sannolikhet sitta kvar där ett bra tag i alla fall. Satan vad hungrig man är!

Vi hörs senare!

Planer för dagen och kvällen!

Tjena!

Idag vaknade jag sent. Jag tror att klockan stod på halv två i alla fall. Men man ska passa på att sova ut då vädret inte är något vidare. Nu ska jag alldeles strax äta lunch och därefter kommer Charlotte hit. Vi ska knata ner mot stallet där jag ska rida och hon ska titta på. I och med att det är sista gången innan pollarna åker på bete så ska vi tävla i diverse lekar. Alltid lika roligt! ;D

Därefter ska vi göra oss iordning och gå ut och äta tapas samt planera vår resa till Milano i augusti.

Puss på er!

Dagens klädsel

Förmodligen bland de sämre bilderna på mig, men här ser ni i alla fall vad jag hade på mig idag. Jag är inte så förtjust i att ha leggings till klänning så här men man har inte så mycket val då vädret är som det är. Benen ser om inte annat osmakligt korta ut. De söta pumpsen kommer inte riktigt till sin fördel heller. Sedan vad jag gör med fötterna vet jag inte heller. Förmodligen vill jag visa er den söta klacken, men det lyckas ju sådär.. Nåja, klänningen tycker jag om i alla fall. Hade gärna fått vara lite kortare dock. För er som undrar så köpte jag den i Berlin.



Nu kom jag precis hem från stallet. Helt plötsligt sittandes här hemma började jag sakna hästarna där nere och inom några minuter var jag där. Några dressyrryttare red program så jag satt med ridinstruktörerna och tittade på. Självklart var jag inne och pussade på min prinsessa också. Äpplena som jag hade med mig var väl det som uppskattades..

Annars har jag haft jätteont i magen nu i ett par timmar säkert, så jag ska stanna hemma ett tag i alla fall och se om det blir bättre. Men vi hörs om ett tag igen!

Sommar 08


Cristiano Ronaldo - kan få vilken tjej som helst fotbollsintresserad!

Hej mina vänner!

Efter den trevliga lunchen med pappa åkte jag och mötte Hanna för en fika på Zanzi. Därefter tog vi en tur på stan och nu kom jag precis hem. Väl hemma fick jag en present av mamma för att jag klarat av tvåan. Det blev en jättefin bh. Sedan fick jag en massa godis också! =)

Ikväll ska jag fira att sommarlovet äntligen är här. Hur vet jag inte än men jag ska kolla runt med folket så får vi se hur kvällen urartar sig. Nu börjar Portugal - Tjeckien. Gissa vem som ska sitta klistrad och tittapå matchen? (Läs: Titta på Cristiano Ronaldo) Hur fotbollsintresserad jag än är så rubbar han allt och jag kan inte slita ögonen ifrån honom. Han rankas just nu som en av världens bästa spelare, han måste garanterat vara den snyggaste också. Ge mig!

Hittade en mindre smickrande bild på aftonbladet på mig och Bella. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportchansen/article2662865.ab?service=galleryFlash


Bilder från EM-festen!!

Äntligeeeeeeeeeen sommarlooov :) !!! Fan vad skönt alltså. Skolavslutningen var jättefin och alla som sjöng var så duktiga. Talen som hålls av vår rektor Louisa är faktiskt de enda tal från en rektor som jag någonsin lyssnat på. De flesta rekotrer talar bara nonsens men hon har faktiskt alltid något att säga. Jag åkte hem direkt efter avslutningen. Hade som jag berättat redan bestämt med pappa att vi skulle luncha. Efter lunchen ska jag träffa Hanna för fika och annat.


Men nu över till det viktigaste: EM!! Sverige spelade överlägset bäst igår mot Grekland. De måste vara det absolut tråkigaste landslaget som är med i EM. De har elva spelare på sin planhalva. Mer defensiva går det inte att bli. Men inte nog med det ska de jävlarna spela fult också.

Vi började i alla fall första halvlek vid skeppsbron där Markoolio och rix morgon zoo försökte få igång den mycket stora publiken. Men jag förstår inte vad folk gör där om de ska ta upp plats och sitta ner under matchen. Det var som mitt sällskap samt några andra supportrar som var där skrek ut till packet. Det är förfan skandal att sitta ner på en plats där man ska stå upp och vara taggade under matchen. En skön lirare som dessutom försökte få igång lite ramsor och sånger gav förrädarna rött kort. Skön snubbe. (;

I pausen drog vi därifrån på en gång. Jag förstår inte varför dessa människor som ara drar ner stämningen inte kan gå hem istället? Majoriteten tittade inte ens på matchen. Det närmsta stället var Kungsan vilket är ett ställe där jag absolut inte vill se matchen. Där om någonstans är det en massa folk som inte tittar på fotboll egentligen och inte är ett dugg angelägna om hur det går för Sverige. Trots det var det betydligt mycket bättre drag där men då vi kom dit hade de stängt Kungsan. Det får bara vara 10 000 människor där men de hade släppt in 12 000. Efter en massa tjaffs med de inkompetenta vakterna fick vi panik då det började bli tid för andra halvlek att börja.

Vi fick springa runt som idioter och leta efter någon pub i närheten som sände matchen. Lyckligtvis hittade vi en på en gång och där var det drag vill jag lova! Satan vad nice det var där och det var även då Zlatan och Petter Hanson gjorde sina mål. Efter matchen blev det firande vid Sergelfontänen.




























Syskonen =)

Skolavslutning!

Godmorgon!

Fan vad underbart med vinst igår! Jag är så jävla lycklig, men ack så hes. Men mer om gårdagen och alla bilder som redan finns överförda på datorn efter min skolavslutning idag.

Satan vilket tråkigt väder på en skolavslutning. Vi som hade så fint förra året. :( Jag hade planer på att ha en alldeles nyligen införskaffad klänning till skolavslutningen. Men dessvärre är jag inte ett dugg sugen på att använda den nu när vädret är som det är. Istället ska jag ta en annan söt sommarklänning med leggings till så får jag väl tanågon liten sommarjacka att ha över.

Efter skolavslutningen ska jag luncha med min stolta pappa, lite av en tradition. Ni får inte missa alla bilder från gårdagen om några timmar. =)

Puss så länge!

Jag älskar Sverige!

Nu gäller det! Sverigekläderna är på och jag ska nu åka över till min broder där vi ska kröka lite och komma i stämning innan vi åker till Skeppsholmen där vi ska se på matchen. Jag har redan tagit en hel del bilder här hemma, men kameran ska med även ikväll så bilder har ni att vänta lite senare. =)

Dessvärre är jag inte supernöjd med Sveriges startelva. Daniel Andersson är en spelare som jag inte tycker är hundra. Men nu ska vi vara positiva. Detta klarar vi!

Dagen med stort D är äntligen här!

Godmorgon!

Egentligen ska jag vara på Grönalund nu med klassen och ha så kallad Mentor day. Men då väckarklockan ringde imorse var jag så sjukt trött och hade så ont i huvudet så jag valde att sova vidare. Stackars min lärare Phil's barn som bara ville komma om jag kom dit. De har läst barnböckerna om mig =) Hela natten har jag sovit lite nervöst och oroligt inför matchen ikväll. Det är en sådan otroligt vikig match och det är viktigt att vårt Sverige tar poäng.

Väldigt tråkigt att vädret är som det är, men bara det är uppehåll ikväll så är jag glad. Ni fotbollsintresserade, se till att hålla er borta från allt för "offentliga" platser där matchen ska visas på storbild. Risken är att alla som egentligen inte är det minsta fotbollsintresserade kommer att vara där och titta på allt annat än matchen. Det finns nog ingenting jag stör mig så mycket på. Go home!

Nu ska jag fixa lite saker här hemma samt vänta på att papi kommer hem med lunch till mig. Undrar vad det blir =)

Vi hörs om ett tag!

Lite bilder från idag =)








Mitt hjärta gråter med Italien

Mitt hjärta gråter. Trots det var det en rolig match, och jag måste erkänna att Holland imponerade stort. De kommer komma långt det här EM:t. Deras förbundskapten, den föredetta stjärnan i Milan, är grym. Men jag tror på Italien. Deras första halvlek var visserligen under all kritik, men turen var helt enkelt inte på deras sida idag.

Men nu tänker jag lämna Italienmatchen bakom mig och fullständigt fokusera på Sverige och det vi har framför oss imorgon. Det är trots allt det absolut viktigaste. Matchen kommer jag att se med mina bröder och deras kompisar ute, kommer ej ihåg vad stället hette. Om matchen mot Grekland imorgon tror jag att det kommer bli en rätt defensiv match. Men jag tror på Sverige och jag tror att det är vår tur att skrälla det här EM:et.

Nu ska jag ladda över bilderna från dagen. Vi hörs om ett tag!

Forza Italia

Hej!

Vilken bra dag det har varit idag! Kommer ni ihåg att jag var lite osäker på vilket slutbetyg jag skulle få i geografi i och med att det är det ämne jag haft svårast för? Jag har fått mvg i slutbetyg!! Så jävla skönt! Hela dagen har jag gått runt med ett leende på läpparna.

Efter italienskan åkte jag och mötte Ebba. Vi gick och åt och därefter har vi gått runt i affärer. Sedan kom även Patrik och Charlotte. Dagen avslutades med en mysig fika på en uteservering i Kungsträdgården med Ebba, Patrik och min gulliga mami. Kameran var med men bilderna får ni senare ikväll.

Nu ska jag nämligen skynda mig till min bror där vi är ett gäng som ska se Italien - Holland. Forza Italia! Jag tror att det blir en rolig match med två duktiga lag. Italienkläderna är på och för en dag ska jag heja på Italien som om det vore mitt hemland - nästan i alla fall.

Bilderna från idag får ni när jag kommer hem igen! =)

Jag hinner inte korrekturläsa för nu måste jag springa. Puss!

EM !!

Hello guys!

Äntligen mår jag helt okej. Jag har fått i mig middag, det tog sin lilla tid, men det gjorde susen. Även promenaden med Pernilla gjorde sitt. Min lilla tjej :) Sedan kom min älsklingstjej Anna hit. Vi har tittat på Polen - Tyskland och bara myst här hemma. Så jävla nice att EM dragit igång. Det är sjukt vilken fotbollsnörd jag är. Jag vill inte missa en enda match, eller något eftersnack eller annat som har med EM att göra. Jag har även betat alla matcher och drömscenariot är ju att det går bra för framför allt Sverige men även Italien. Jag tycker även om det portugisiska landslaget. Okej, Cristiano Ronaldo bidrar med sin del. Jag har kommit fram till att han måste vara världens snyggaste man. Sedan gillar jag Holland för att de är så offensiva. De spelar sådan rolig fotboll.

Men på tisdag gott folk. Då slår Sverige Grekland. En skräll gör man bara en gång. Bye Bye Greece!

Nu har Anna i varje fall precis dragit och jag ska snart gå och lägga mig. Jag är helt slut efter den här vidriga dagen. Imorgon har jag vanliga lektioner, samt en presentation i italienska. Sista riktiga skoldagen. På onsdag har vi avslutning!

Godnatt mina vänner. Jag bjuder på en inte speciellt smickrande bild från Kungsan. Jag, Janne och min liter rosé..


"Jag ska aldrig mer dricka"

Hej mina vänner!

Nu äntligen har jag fått i mig lite mat. Jag började försiktigt med riskakor och då det gick förvånansvärt bra gjorde jag iordning lite pasta. Ingenting till. Jag menar, man ska inte utmana ödet. Det är alltid lika komiskt att man liggandes här i soffan med en känsla som om man vore levande död, lovar sig själv samt säger till alla som ringer att man aldrig mer ska dricka. När ska man lära sig?

I alla fall är jag för tillfället ensam hemma. Mamma är i Småland och pappa är på våra släktingars landställe. Jag hade gärna följt med till deras landställe, om det inte vore för.. ja ni vet. Hela dagen då jag legat och tyckt synd om mig själv har jag läst en massa meningslösa bloggar. Jag börjar ana var mitt bristande intresse för andra bloggar kommer ifrån. De enda gånger jag faktiskt tar mig tid och läser inlägg efter inlägg på någon annans blogg är då jag i princip inte kan ta mig upp ur soffan och ägna min tid åt betydligt vettigare och framför allt mer underhållande saker. Men det är mycket trevligt och välbehövligt att äntligen ha en anledning till att bara ta det lugnt här hemma. Och för en gång skull känner jag mig som en del av den växande bloggvärlden.



Om ett par timmar tänkte jag ta en promenad med min vän Pernilla. Hon sa att hon hade saker att berätta som jag inte vill missa. Det låter spännande. Jag hoppas bara att mina ben fortfarande fungerar som de ska och är villiga att bära upp mig en timme eller två. Huvudet har lagt av för länge sedan. Det är inte bra att supa bort hjärnceller på det här sättet. Efter varje fylla är jag säker på att jag förlorar lite av min intelligens.

En god vän berättade att jordgubbar är bra mot baksmälla. Jag ska se om jag vågar mig på ett par stycken.



En übersöt och härlig låt från den grymma filmen Juno.

Dagarna som varit

Godmorgon!

Fy satan vad dåligt jag mår. Jag sitter här och skakar för att jag fryser i ena sekunden och i andra svettas jag som ett djur. Illamåendet är fasiken bland det värsta någonsin. Nej gott folk, drick inte. Det är verkligen inte värt att dricka så pass mycket en kväll så att hela nästa dag ska bli förstörd. Jag är inte van vid att bli bakis då jag anser att det inte bara behövs undvikas genom att man dricker mindre (vilket givetvis är det bästa) men även kan man dricka, och kombinera, viss dricka som ger mindre baksmälla än annan. Igår kombinerade jag allt det som är det värsta du kan dricka om du vill undvika baksmälla. Då får man också ta smällarna idag och för tillfället måste jag sitta helt rakt upp för att otrevligheter inte ska inträffa, därav den tidiga tiden jag är uppe på, trots att jag gick och la mig för bara några timmar sedan. 

Vad hände igår då? Jag åkte med min ena brorsa och hans flickvän till Sollentuna där hans kompis hade fest. Efter min ridning fick jag skynda mig som bara den för vi skulle vara där redan vid sex eftersom att EMs första match drog igång då. Båda matcherna blev som vi betat, nice! Därefter satte vi igång singstar och kvällen var mycket trevlig.

I torsdags serverade jag på studentlunchen, om ni minns. Jag började, såklart, gråta innan alla studenter. Varför ska jag vara så blödig på alla sådana tillställningar? Alltid ser man mig med en servett i högsta hugg. Då Chanel gick upp och sjöng till studenterna tror jag att inte ett enda öga var torrt. Annars var det mycket fina tal och allt kändes väldigt väl förberett. Inga tallrikar tappades i golvet, trots att vi som serverade skulle bära flera tallrikar på en arm.

Jag var kvar på utspringet men sedan drog jag till Norrmalmstorg där min ena broder var med sina kompisar och tittade på alla flak i den stekande solen. Jag hade tyvärr inte kläder jag ville åka med på flak, så det blev till att titta på istället. Vi gick sedan och satte oss vid en uteservering där Janne, Tim, Coffe och Sanna kom förbi. Haha, skönaste: Fan Amanda, vilken schteeek brorsa du har! Vi satte oss då i alla fall i en liten park i närheten och solade och drack. Vi började kröka på en gång trots att klockan var runt fyra. Janne köpte en liter rosé till mig som jag skulle halsa, och törstig som man var slank det lätt ner. Vi satt där i gräset och hade det trevligt i flera timmar. Nytt folk kom och gjorde oss sällskap. Vid nio var tanken att jag skulle möta Filippa och Åsa men full som ett djur var man, mobilen dog och det blev till att ta mig hem istället, ja så gott det gick. Såg ni någon som gick alldeles själv och ramlade in i något som var utställt i vägen så var det förmodligen jag. Riktigt oskönt att komma hem klockan nio på kvällen, alldeles för drunk.

På fredagen, på självaste nationaldagen, gick jag upp tidigt. Det fungerade bra i och med att jag gick och la mig relativt tidigt kvällen innan. Jag och min bästa Charlotte skulle nämligen åka till skärgården med hennes båt. Vid elva var jag hos henne och vi åkte med hennes familj. Satan vad brun man blev på vattnet. Väl framme badade jag och Charlotte i det femtongradiga vattnet, väldigt uppfriskande faktiskt. Vi åt lunch på båten och åkte väl hemåt runt fem. Då fick jag och Charlotte sitta i fören oh Charlys pappa körde på fort som satan och vi hade ingenting att hålla i oss i. Haha, det var grymt kul men ett tag, då de stora vågorna kom och vi svischade förbi, trodde man nästan att det var dags att hälsa hem. Men vi kom hem ordentligt och hemma hos Charlotte grillade vi. Vid tio drog jag bara hem. Man blir trött av att bada och vara ute i solen en hel dag. :)

Nu ska jag se om jag kan få i mig något att dricka. Det som alltid är så efterlängtat att dricka en massa vatten dagen efter. Just nu vänder det sig i magen bara jag tittar på det...

Vi hörs lite senare!




Bloggkrångel.

Hej på er!

Bloggen krånglar fortfarande sedan den bytte plattform. Bland annat så fungerar inte å, ä eller ö. Jag som har en massa att berätta! :( Men jag uppdaterar igen såfort problemet är löst. Det känns lite onödigt nämligen att skriva mer då det inte är läsbart.

Vi hörs om ett tag!

Full galopp och hoppning i skogen!

Hej på er!

Efter min ridning idag känns allt lite bättre. Jag som inte har hoppat på jag vet inte hur länge hoppade idag - i skogen. Vi red till en skog vid vattnet och där delade vi upp oss i två "lag" så att vi skulle få galoppera en rätt lång sträcka, eller vi kan säga skena. Det enda man som ryttare kunde göra var att se till att sitta kvar i sadeln och styra hästen så att man inte rider in i något träd. Att bromsa är så gott som omöjligt, så fort går det. Sedan gäller det att hålla munnen stängd då stenar och grus flyger upp på grund av den snabba farten. Grenar och dylikt hänger också ner i vägen så i den snabba farten måste du försöka se upp för dem.

Men det är härligt att se hästarna så glada. Frihetskänslan de får av att skena så fort i galopp i en stor skog är enorm. Sista gången vi galopperade sträckan hade vår ridlärare även satt upp ett hinder. Jag som inte hoppar längre blev lite paff då ett hinder helt plötsligt stod i vägen. Men det gick så sjukt fort så jag hann inte blinka förrän man var över. Jag red som vanligt min prinsessa Linnea, hon är näst minst men springer fortare än alla andra hästar. Dock känner jag mig väldigt trygg på henne så det var ingen fara.

Först kände jag för att träffa vänner ikväll, sätta oss på någon uteservering och bara njuta av det fina vädret och allt annat värt att njuta av. Dock är jag så sjukt trött efter allt pluggande, den känslomässiga skiten idag samt all träning så jag stannar hemma ikväll. Jag och mamma ska precis duka upp med chips och annat gott och titta på PCD.

Imorgon ska jag trots allt vara i skolan vid tio för betygspromenad i italienska och idrott, men jag vet redan betygen så det går nog fort. Därefter ska jag servera på studentlunchen och jag måste vara där innan lunchen börjar för att få mina VRGkläder som jag ska servera i. Jag tar bilder på det efteråt =)

Därefter har jag och Patie, som kommit hem från Italien, bestämt att vi ska ses. Hoppas på fint väder så att det kan avnjutas på en uteservering i solen.

Nu väntar mami. Vi hörs senare!



Min ögonsten <3

Jag behöver ett avbrott.

Känner ni igen den här känslan av att ni är extremt stolta över era prestationer ni har gjort under en längre tid. Sedan har ni bara ett måste kvar där ni ska bevisa för er själva, och för människorna runt omkring er, vad ni går för, och för att sedan bli bedömda. Det är det sista ni gör innan ni går på ett efterlängtat sommarlov.. och det skiter sig. All den möda ni har lagt ner under året känns som något ni har gjort helt i onödan och nu spelar inte någonting någon roll längre.

Somliga må tycka att jag överdriver, men ingen av er vet vilka krav jag har från min familj. Jag kan sätta mycket på att ni inte ens kan föreställa er hur det är att hela tiden överträffa er själva på alla utmaningar ni tar er an, men er egna familj tycker aldrig att det är tillräckligt bra. Och då resultatet inte kan bli bättre, så är det ett resultat de har tagit för givet. Jag har lagt ner hela min själ i att kunna gå ut med betyg som mer eller mindre säkrar min framtid. Jag har offrat en stor del av mitt sociala liv för att göra min familj stolt, och inte minst mig själv. Att då ha kämpat i ett helt år, och varken du själv eller din familj är vidare nöjd över din prestation så länge du inte är den bästa, så känns det för tillfället som att jag skiter fullkomligt i allting nu. Inte fan tänker jag gå och vara nöjd över ett år fullt av bra prestationer och resultat, då det avslutas med något som för mig, för dem, är så ovärt att nämna. Jag börjar tro att jag har glömt bort vad lycka innebär. För mig handlar det just nu om att hela tiden överträffa mig själv i allt jag gör.

För tillfället hatar jag X som åstadkommit detta, det är så orättvist. Jag hatar elever som går ut med toppbetyg från skolor där närvaro ger mvg - och jag hatar att jag har krav på mig själv som är omänskliga. Att jag slitit som ett djur för något som jag i slutändan ändå inte är nöjd över.

Men vet ni vad jag hatar mest av allt?

Att hur nöjd jag än skulle vara av ett års prestationer med 3 timmars sömn på nätterna, med resultat näst intill det bästa, så skulle min familj aldrig tycka att det var tillräckligt bra.

Jag måste ha världens bästa läsare.

image631Godkväll mina vänner!

Jag sitter fortfarande uppe och pluggar.. Imorgon har jag min sista riktigt stora presentation i engelska och därefter har jag inte alls mycket kvar i skolan. Ajaj vad det ska firas! Men då man sitter här med plugg upp till öronen då majoriteten av Sveriges befolkning garanterat ligger och sover, och jag tar en paus för att svara på era läsarmail så kan jag inte undgå att sitta här med ett stort leende på läpparna. Ni skriver så otroligt fina saker till mig och jag vill bara att ni ska veta att jag verkligen tar in vartenda ord ni skriver. Och framför allt så svarar jag på vartenda mail jag får av er läsare. Kanske inte på en gång men så fort jag hinner har ni ett svar från mig att vänta. Tveka inte på att skriva om ni har några frågor eller kanske önskemål om vad ni vill att jag ska skriva om i bloggen. Jag är trots allt rätt flexibel.

Många kramar till er. Ni är underbara.

Kontakt:  [email protected]

Att jag sedan har världens bästa vänner gör inte saken sämre. Att få ett sådant här fint inlägg tillägnat mig innan läggdags är.. ja jag finner inga ord. Janne - I love you! <3

http://janne.blogg.se/2008/june/torsdagen-med-mandysen.html?_tmp=39c12c03bd9279712bb3e6088d632c4e8ca2c4de

"Den lilla"... men ändå mogen?

Jag börjar faktiskt tro att jag alltid kommer att vara "den lilla" i min omgivnings ögon. Vad det beror på vet jag faktiskt inte i och med att jag alltid får höra från äldre att de tycker att jag är så mogen för min ålder. På släktmiddagar har jag alltid trivts bättre med att sitta vid "vuxenbordet" än "barn- och ungdomsbordet". Jag har helt enkelt alltid ansett att jag får ut mer av att vara bland de äldre. Men tanken på att jag alltid ses som mogen, men ack så liten slår mig oftare och oftare.

En liten bit av en msn konversation med en vän som köpt en nattklubb på Gotland, och därmed frågar när jag fyller 18, löd:

X säger: när fyller du 18

Mandy, pluggar säger: november :(

X säger: november.. shit.. hur skall jag kunna vänja mig vid att du inte är "lilla" mandy längre

Mandy, pluggar säger: är man stor när man är 18? :D

X säger: nja... men nästan


La la la

Det var inte igår man lyssnade på den här. Satan vad jag älskade den för något år sedan - och jag gör det fortfarande! Grym är hon, min vän Olofs syster. Kan inte sluta lyssna på den nu här hemma. Vem sa något om att dansa runt i lägenheten i bara underkläder?



image630

Vilken bra dag det blev!

Är det inte underbart då man går upp på morgonen och vet att dagen inte kommer ha något speciellt roligt att erbjuda och så blir man totalt överraskad då bra saker efterlöper varandra i ett rasande tempo? En sådan dag har det varit idag.

Dagen började med matte då vi fick tillbaka matte nationella. Jag fick mvg, och trots att jag fått mvg på alla prov under kursen så väger nationella högst så vilken lättnad detta innebar!! Med ett stort leende på läpparna fick jag en stor kram av världens bästa mattelärare som avslöjade mitt slutbetyg för kursen! :D

Sedan var det dags för geografin då vi skulle få tillbaka provet som jag personligen skrev i lördags. Då geografi är det ämne jag har svårt för om man jämför med alla andra ämnen, var det så skönt att jag fick mvg - på det avslutande terminsprovet. Kanske gömmer det sig en liten geografikunnig person inom mig i alla fall?

Väl hemma ringde jag Salt för att få lite information om jobbet. Då jag träffade Saltbutikernas huvudansvarige kändes det nämligen inte riktigt lika bra som då jag träffade Butiksansvarige för den saltbutik där jag sökt jobb, av olika anledningar. Bland annat så sa han att den position jag sökt kräver en person som är 20 +. Jag är ju inte ens 18,och det vet dem. Dock sa han att jag gjort så bra inflytande på Emelie, butikschefen, så det skulle inte vara några problem.

Så ringde jag Emelie idag för att få lite klartecken kring det hela. Då svarade en supertrevlig tjej och berättade att Emelie inte jobbade idag men att hon visste precis vem jag var för att hon varit med i butiken då jag träffat Emelie. Så sa hon att Emelie skulle ringa mig så fort hon kunde, men att hon kunde avslöja att Emelie gärna vill anställa mig i sommar. Gissa om jag blev glad ;D Så nu väntar jag bara ett samtal från Emelie så antar jag att allt är klart sen.

Innan jag avslutar tänkte jag bara rekommendera två radiokanaler för er flitiga radiolyssnare, och ni andra som jag nu tänkte ska börja lyssna på radio. Mina favoriter just nu är dels 107.1 där det är 60, 70 och 80-tal. Vem älskar inte 80-tal? Riktiga partyklassiker som inte går att sitta still till. Sedan har vi 107.5 där 70 och 80-tal låg förut. Det är nu en helt ny radiokanal "Stockholms enda dansgolv" med endast "dansmusik", det vill säga partylåtar. Hittills måste jag säga att de spelar alla mina favoriter och kanalen är ett säkert kort då du ska komma i stämning.

image628

/ Mandy

Tisdag

Godmorgon =)

Jag vaknade nyss av att mamma ringde. Det var en himla tur att hon gjorde det i och med att jag precis hade stängt av mitt alarm i sömnen. Idag har jag två lektioner. Först matte och därefter en lång och jobbig geografilektion. Därefter måste jag direkt hem och plugga till min engelskapresentation som jag har imorgon. Man är ju inte det minsta effektiv nu i det här vädret. Hade det varit vinter hade den förmodligen varit klar för länge sen.

Aja, det blir nog en rätt trist dag idag. Har jag tur hinner jag kanske gå ut och sola ett tag i alla fall. Men efter imorgon har jag i stort sett ingenting kvar i skolan. Bara en presentation till vad jag vet. Hur underbart är inte det? Då kommer jag bokstavligt talat bo på någon strand i solen och bara några steg från vattnet. Passa på och njut ni som redan är så gott som lediga, det är ni värda.

Vi hörs lite senare.

Kram!

Konditionen som inte är att leka med

Shit vilken kondition man har alltså! Jag sprang min vanliga sträcka på en halv mil där jag vanligtvis brukar stanna en gång efter halva sträckan för att hämta andan lite. Men inte ikväll inte. Nu sprang jag hela sträckan utan några problem. Pappa var med på cykeln för att hålla mitt tempo uppe. Jag brukar inte springa med musik i öronen men det gjorde jag idag och satan vilken skillnad det gjorde. Jag älskar att springa och har sällan svårigheter med det då konditionen finns där. Dock kan jag känna att det är mentalt krävande då man alltid är medveten om exakt hur lång sträcka man har kvar. Men med musik i öronen var den mentalt jobbiga biten som bortblåst! Jag njöt av att springa idag och nu ska jag se till att springa i alla fall en fyra gånger i veckan då dansen är slut för terminen.

Jag har sådan vinnarinstinkt, inte bara gentemot andra utan framför allt gentemot mig själv. Jag vill alltid prestera bättre än mina senaste resultat och det bevisades inte minst idag då jag har en killing uppförsbacke som avslutning på den halvmilen jag springer. Självklart är jag inte nöjd om jag stannar innan backen och går den sista biten hem. Nej, jag ska spurta uppför backen och det är inte förrän jag gjort det som jag kan vara nöjd över min insats och alltså tagit ut mig maximalt. Satans härlig känsla efteråt om inte annat.

Kanske borde jag bli Friskisledare. Jag tror att det skulle passa mig. Tillfrågad blev jag ju faktiskt då jag var där på vår aktivitetsdag med skolan. Problemet är bara att jag inte riktigt har tiden för det, men det tåls absolut att tänkas på. Någon av er som är eller har varit det?

Nu ska jag skriva klart min presentation om Elvis.

På återseende!

Vår kropp är det viktigaste vi har

image624Nu är sommaren äntligen här och bikinisäsongen är i full gång. Vid tillfällen som dessa är jag grymt tacksam för att jag är den träningsnarkoman jag är. Visst har man gener att tacka, men jag skulle aldrig stå ut med att ligga på stranden och skämmas över min kropp - det borde inte någon göra. Visst att alla inte har gener så att man kan äta vad man vill eller intresse att träna sex dagar i veckan, men tycker man inte om sin kropp så blir det inte bättre av att man slutar äta. Fan tjejer, att träna är både roligt och det ger resultat. Att börja mixtra med maten är bara old school. Och att göra det som en läskigt stor andel tjejer gör: knappt äta något alls men ändå kröka, röka och aldrig röra på sig känns bara iq befriat. Då kan man fan inte heller klaga på att man inte vill sätta på sig bikinin för då får man skylla sig själv. Tänk på att kroppen är det viktigaste vi har och den ska följa med oss hela livet.

Nu ska jag ut och springa!







Lite random Berlinbilder tagna med Max kamera..

Innan ni får mina sista bilder från Berlin så tänkte jag dela med mig av lite bilder tagna med Max kamera.. Han har en hel del måttligt smickrande bilder på mig, men vi kan väl börja med dessa där jag trots allt ser levande ut om man nu ska jämföra med de bilder ni har att vänta er..







Innan bussresan hem, lagom sliten.

Mys på bryggan med Saga!

image623Tjaaa!

Bilden är tagen innan jag åkte till min italienska idag. Det är så skönt nu på sommaren då man inte behöver sminka sig överhuvudtaget utan bara satsa på att se fräsch ut med en fin solbränna, vad mycket tid man får över på morgonen! På italienskan fick jag tillbaka ett prov också. Skönt med ytterligare ett MVG. Efter italienskan åkte jag hem, satte på mig bikinin samt mötte mitt hjärta Saga. Vi har legat på bryggan tills nu och solat. Jag blev så badsugen men det blev i alla fall inte att jag hoppade i, trots att jag älskar att bada och verkligen inte är någon badkruka.

Nu ska jag ta en kall dusch och därefter blir det plugg innan jag tänkte mysa framför någon film.

Puss på er hjärtegull!

Berlin, dag 5!

Fredagen till ära skulle vi på morgonen till Stasimuséet. Det blev så mycket föregående kväll, för alla vågar jag nog påstå, så vår stackars guide blev nästan kvävd av all spritlukt som stank i varje rum vi var i. Toaletterna fick användas av flertalet elever mitt under rundan vi fick där, och alla stod och halsade vatten. Jag själv satte mig längst bak på golvet i varje rum vi var i. Det var så varmt och jag mådde fruktansvärt dåligt. Tråkigt i och med att de få som faktiskt lyssnade sa att det var grymt intressant, och det tvivlar jag inte en sekund på.

Efteråt åkte jag med Emilia, Sarah och Max och åt. Vi satt kvar ett bra tag på restaurangen och bara tog det lugnt. Sedan tog vi en lång promenad hem istället för att ta tunnelbanan. Satan vad jag trivdes i den här staden och med dessa människor. Galet roligt hade vi! På vägen hem köpte vi med oss dricka och började på en gång föra på vårt hotellrum. Klänningen jag har på mig köpte jag där nere. =)

På dagen fick vi höra att vår färja från Tyskland hade ändrat tid, så istället för att vi skulle åka hem söndag morgon blev det lördag natt. I och med att vi bangade att sitta dynga på bussen och få ta de konsekvenserna då man vaknade - i en varm buss, blev detta alltså vår sista kväll. Lyckligtvis kom det att bli den överlägset bästa och roligaste kvällen på hela resan.

Med en start på vårt hotellrum där vi drack vin och jäger. Satans bra tillsammans blev det måste jag erkänna. Blev bara lite svårt att ta oss från hotellrummet sedan, men det gick till slut.



    



















Innan vi drog ut på krogen så satte vi oss och förade lite till på ett ställe på vägen. Bland dessa grabbar var det även ett gäng VRGare som egentligen inte skulle med men tog flyget ner våra sista dagar. Trevligt, trevligt (;




Här mår vi bra :)



Då vi sedan drog vidare allihopa  till Weekends, vilket är en av Berlins kändaste nattklubbar som har öppet dygnet runt från fredag till söndag, om jag inte minns fel, mötte vi ett tjejgäng från VRG som sa att det är omöjligt att komma in om man inte är 18. I vårt gäng var jag den enda som var 17 om jag inte minns helt fel. Men vi drog dit och vakterna pekade på oss och lät oss gå fram och komma in på en gång. Nattklubben ligger beläget högst upp i en av Berlins högsta byggnader. Det stora dansgolvet och baren är inomhus och sedan är halva klubben ute på taket där utsikten var helt breath taking. Så fort vi kom in körde vi tre shotrundor och därefter var vi verkligen på g. Så sjukt nice att äntligen få röja och inte bara sitta och kröka på en uteservering tills man inte längre kan ställa sig upp på benen, vilket även det är trevligt i och för sig :) Vår hemmatid denna kväll var fyra och de flesta av grabbarna som jag var med skickade sms till våra lärare och sa att de inte skulle komma tillbaka till hotellrummet så därav fick de istället pynta ut 5200 kr för flygresa hem. Fem över fyra tog jag och Fredrik en taxi tillbaka till hotellet, mysmys =) Sarah var kvar med några och letade efter Emilia som hade försvunnit och jag berättade, eller ja försökte berätta så gott jag kunde, för våra lärare att Emilia var borta så de sa att jag skulle ringa tjejerna och be dem berätta för lärarna om de inte hittade henne efter en viss tidpunkt. De hittade henne inte, förrän efter någon timme. Detta resulterade i att även hon var tvungen att flyga hem. Orättvist och onödigt hårt om jag får säga det själv. Men men, lärarna var helt förstörda då så många elever inte kom tillbaka. Till viss del kan jag förstå dem, med tanke på vilket ansvar de har.

Detta var i alla fall en grym kväll, och den blev så lyckad den bara kunde bli. Lyckligtvis hade vi bara "egen tid" dagen efter så vi kunde sova ut. =)

Dessvärre har jag inga bilder från Weekends, hade inte en enda tanke på att ta bilder (;

Nya älsklingar från Berlin!

Ni lär vid det här laget veta vad min stora passion här i livet är. För er som inte vet så älskar jag skor. Jag går alltid med klackar, ju högre desto bättre, och pumps är det jag samlar på. Från Berlin kom jag hem med två nya favoriter samt ett par låga skor, perfekta att ha i skolan och dylikt. De små jeansshortsen jag har på mig är även dem från Berlin.

image601

image602

image603 image605

image606

image608

image609

image610

image611

image612

image613

image615

image616

Vilket par tycker ni bäst om? :)

Berlin, dag 4.

Nu kom jag precis hem. Det var som vanligt fullspäckat med folk nere vid vattnet, vilken värme vi har fått! På bryggan träffade jag även bland annat Jesper och Petter, sötare grabbar får man leta efter. Det var för länge sedan sist! Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning för snart får vi gäster.

- Men först, bilder!


Torsdagen i Berlin var för mig den absolut jobbigaste rent känslomässiga dagen. Vi skulle nämligen åka till koncentrationslägret Sachsenhausen som är ett av de största i Tyskland. Skolklasser åker ofta till de mindre och mer okända lägrena så jag är ändå tacksam över att få ha varit där. Jag valde att inte ta en enda bild där, det skulle bara ha känts så fel. Jag gick omkring mestadels själv, och tog in alla intryck med ständig magvärk. Vi fick se hur de bodde, massgravarna, deras matsal, de stora fälten där de fick springa tills de stupade, under mark där askan fanns samt en massa blommor och dylikt, sjukrummen där de skadade människorna fick "hjälp", vilket jag dock inte skulle välja att kalla det för. Jag kan inte räkna upp allt vi såg för det var så sjukt stort. Jag gick vilse flertalet gånger. Våra guider var sjuka och därmed fick vi gå själva, vilket jag och många andra uppskattade då flertalet bröt ihop så fort vi kom dit. Vi fick med oss en apparat där vi själva kunde trycka på diverse nummer och välja vad vi ville få information om. Sedan kunde man trycka sig vidare och få lyssna på personer som var där men överlevde. Jag tror inte att ni som inte varit där ens kan föreställa er hur jobbigt detta var. Men åter igen är jag grymt tacksam för att jag fick chansen att komma dit.

Efteråt försökte vi bli på lite bättre humör, det var stekhett den dagen vilket även det gjorde vistelsen på Sachsenhausen värre. Vi gick där och klagade på den stekheta värmen då vi gick mellan diverse platser på lägret. Samtidigt kunde man se de stora fälten där de stackars människorna fick springa tills de stupade i värme som ofta var ännu varmare än den som rådde när vi var där.

Nog om det. Torsdagen blev sedan min shoppingdag då jag shoppade upp pengar motsvarande hela resan. Men så blir det ibland och jag ångrar det inte ;) Det blev inte mer än tre par skor, bilder på dem kommer i nästa inlägg! I och med att jag vet att jag har mina smultronställen i Italien där jag köper dussintalet skor så kände jag att jag skulle fokusera på kläder och väskor istället. Bilder på det kommer givetvis också! Med mig hade jag inga tjejkompisar inte. Det var den enda besvikelsen med resan - inte en enda tjej ville shoppa. Jag kände mig hur konstig som helst som gick och klagade på att shoppa hela tiden, men brukar man inte vilja shoppa då man är i en sådan shoppingstad som Berlin ändå är? Lyckligtvis fick jag med mig två grabbar som nog var lite stolta över att få agera smakråd ;) Jag var så extatisk då jag äntligen fick shoppa så jag hann inte ta en enda bild. Snacka om att jag har hittat mitt kall här i livet..



 En något pinsam incident skedde med denna björn.. Jag pratade lite illa om honom då jag såg att han krävde pengar för att få vara med på bild. Vad jag inte visste var att han var svensk..

   

image597



image577



På kvällen bestämde jag och Karoliina oss för att äta middag bara vi två. Det blev en mysig middag och rosor av vår söte bartender fick vi ;) Efteråt mötte vi de andra och drog ut.

 




Jag vet då inte vad jag gör..


Mamma och jag.

Hej mina gullrumpor!

Gårdagen blev ju allt annat än planerat. Visserligen var det rätt väntat att jag skulle vara död efter allt jag gjorde igår under den tid jag egentligen brukar ligga och sova skönt. Mot eftermiddagen/kvällen då jag och Hanna började planera kvällen fick jag min helvetesmigrän, förmodligen på grund av dagens press och sömnbristen. Det slutade med att jag och mitt hjärta - mamsen, åkte och hyrde film och köpte en massa smått och gott. Sedan bestämde jag dock med A att träffas och ta en promenad längs vattnet. Så vid tio möttes vi vid Karlbergsslott och gick längs vattnet i över två timmar, en massa mys blev det :).. Efteråt, något sent, blev det myskväll med mami här hemma.

Nu har min matteelev precis varit här och jag ska ut och lägga mig på en brygga och sola med mamma. En massa tid med mamma blir det men jag älskar det. Hon är min absolut bästa vän och jag är evigt tacksam för att vi har den nära relationen som vi har.

När jag kommer hem får ni bilder på mina nya pumps och andra skor från Berlin, det får ni inte missa.

image600
Hon är bäst!

På återseende!

RSS 2.0