Midsommar 08

Åh vilken mysig och trevlig midsommarafton jag hade igår! Då vi gick av bussen vid Stavsnäs kom ett gäng grabbar, däribland Marcus, och hämtade oss med bilen för att köra oss till Jacks landställe. Väl där blev jag helt förbluffad över hur fint de hade gjort. Tio killar var där då vi kom och de hade satt upp en stor midsommarstång helt själva, gjort kransar till alla, fixat och donat med ballonger, flaggor et cetera, gjort ett helt häfte med snapsvisor samt gjort en utsökt midsommarlunch.

Vi började sjunga visor och ramsor på en gång, drack inte allt för goda brännvins snapsar men de slank ner rätt lätt i alla fall. Jag hittade i alla fall min favorit i vinbärsdrickan som var rätt illa omtyckt av de andra. Efter en riktigt god midsommarlunch började vi leka lekar så som hoppa säck, kasta stövel fast vi hade bara en toffel och springa runt huset med en sked med en potatis på. Vad är en midsommar utan lekar?

Laget som förlorade fick straffrundor där man ska shotta starka grejer.. Mitt lag förlorade dessvärre. Kan det ha berott på att jag och tjejerna i mitt lag föredrog att sitta i gräset och sola? Well well, senare grillade vi och fortsatte ha en riktigt trevlig midsommar. Jag följde med Ludvig som badade i det iskalla vattnet runt tolvsnåret.

Trots att det var väldigt mysigt ville jag sova hemma, Saga likaså. Mina snälla föräldrar kom och hämtade oss efter att jag och Saga sprungit vilse i skogen i säkert en halvtimme för att komma ut till en större väg - klädda i kortkort och alldeles för höga klackar för den gropiga marken.

Det var i alla fall en hur mysig midsommarafton som helst med trevligt sällskap, och framför allt nästan helt nya människor.




















Vi hade en s.k. spansk sittning. Här sjunger vi snapsvisor =)




Jag och Ludvig ^^






















Min favoritdricka under kvällen =) Och min alldeles egna bartender..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0