This is it - MJ

Ikväll blir det myskväll för hela slanten. Jag är för trött för utgång. Trots att alla tjaaaatar om halloween hit och halloween dit och att man måste festa så blir det bio This is it med mami, Jocke & Signe. Jag är så förbaskat sugen på popcorn så jag åt lite mindre middag bara för att spara plats i magen för en jumbopopcorn moha!

Efter bion åker jag hem, ska jobba imorgon igen. Jobbade idag 12-16 också. Imorgon vill jag nämligen vara en pigg liten tjej. Träning till max ska det bli efter jobbet. Looovely.

Nu ska jag hoppa ur mjukiskläderna och på med bio-utstyrseln.. whatever that is hoho.

Visningens två outfits

Har glömt lägga upp två ordentliga bilder på mina två outfits som jag hade på visningen. Temat var halloween, svart.. ja hela den baletten. Kan tyvärr inte lägga upp en bild framifrån på outfit nr 2 då kamerablixten gjorde allt ganska genomskinligt.

 

Gårdagen!

Hej på er! Vilken kväll igår! Efter en supertrevlig middag med min kusin och faster begav jag mig för att möta tjejerna på Wook house där vi började köra direkt. Med en hlav flaska vin i kroppen från middagen blev det en rivstart! Hehe, skämt åsido. Men eftersom jag är bekant med Hessi som jobbar där bjöd han mig och tjejerna på en shotrunda. Sådant är farligt :)

Väl på Laroy sen var det kaos för att vakterna inte släppt in alla mina gäster som försökt komma in. De sa att de inte stod på listan, när jag senare själv fick se att alla namn visst stod. Så jag fick ordna upp det innan vi alla kunde festa vidare. Jag myste runt med mina älskade tjejer, shotade med Martling vars sista helg det är på Laroy, dansade till M's grymma musik och hade det allmänt trevligt.

Sedan begav vi oss en sväng mot Ambassadeur, sedan till Magenta där Micke bjöd oss på allt från shotar till champagne. Undrar om vi såg törstiga ut?.. In en stund på White room där jag myste runt med M större delen av kvällen. Vi åkte sedan hem till honom iih :)







Deffa!

Hemma från en tvåtimmars lektion med min matte-elev. Nu har jag precis ätit en sen lunch och sitter med listan inför ikväll. Så många som OSAr i sista stund. Jaja, I can't blame them. Klart man inte vill missa kvällen på Laroy liksom! :)

Nu ska jag ut och springa. Deffa deffa deffa! På kryssningen sa tjejerna att de blev kära i min mage. Men jag som inte dansar den här terminen tycker inte alls att den är så deffad som den borde vara. Så nu blir det dubbla pass hädanefter. Glöm inte att det är kondition och endast kondition som bränner fett. Det är inte förrän efter konditionsträning som man bör ligga och pumpa sit-ups för att få fram de fina magmusklerna. Nu vet ni det!

Ikväll väntar middag här hemma med min kära kusin Emily samt min faster. Det blir vin och god middag. Sedan ska jag möta tjejerna för förkrök innan vi drar till Larran. Angående alkohol dricker jag knappt längre. På kryssningen drack jag inte en droppe på hela dygnet. Där rörde det givetvis fler faktorer än att jag vill hålla mig i form. Jag kände helt enkelt att jag inte vågade förlora kontrollen, vilket man så lätt gör med alkohol i kroppen, på en kryssning med sådana människor som var där. 

 

Tjejdrink imorgon 23.30 på LAROY

Jag är riktigt glad över att såå många OSAt till min tjejdrink imorgon. Jag känner på mig att kvällen kommer att bli grym. Innan drinken ska vi ses ett stort gäng för att komma i stämning. Ni kan fortfarande OSA till min bloggmail [email protected] om ni vill komma. Fri entré och drinkbiljetter till mina inbjudna. Se till att vara där strax innan 23.30 bara så blir det inge strul :) Det är i hiphoprummet det hääänder!


Bilder från visningen backstage

Min snygga halloween/party-make står makeup-artisten Maria Lund (http://marialund.se) för. Stylist är Caroline Lidman.








Mardrömslikt dygn

Jag vet inte var jag ska börja. Jag kan ha genomlidit bland det värsta dygnet någonsin. Visningen gick i sedvanlig ordning mycket bra, men tiden utöver det.. jag finner liksom inga ord. Inga ord är tillräckligt illa för att förklara detta skräckscenario. Men, hur äcklig kryssningen än var i sig, bjöds det på ofantligt många skratt i vårt sällskap. Hytten som jag delade med underbara tjejerna Caroline, Paulina och Nanna blev min räddning. Alla skratt med David, Pauline och co var självklart också hemskt uppskattat. Men allt som allt: Detta var första och sista gången jag satte min fot på en kryssning.



Jag och Nanna med vår outfit nr 1 på genrepet.


En drös med bilder väntar imorgon!

.. Jag glömde tillägga att ni får kika in här imorgon, för då väntar en drös med bilder från visningen samt allt runtomkring.

 

  

Dags för kryssning för att gå Lidmans visning!

Nu fixas det för fullt här hemma så att jag inte glömmer något. Halv fyra ska jag vara på Östermalm för att få hår&make. Därefter väntar, som vanligt i sammanhang likt detta, lite dötid innan vi skall kliva på båten mot Riga. Kryssning är något som jag aldrig trodde att jag skulle befinna mig på under mitt jordliga liv. Dock är detta för jobb. Eller ja, jag ska gå en visning som min bästa vän håller i. Det argumentet håller väl onekligen?

Jag tror att allt kommer att gå galant. Det enda jag har lite små-ångest inför är morgondagen. Vi är inte tillbaka i Stockholm förrän klockan 18. Vad fasiken ska vi ägna morgondagen åt på båten? Något som jag har lovat mig själv är dock att jag ska köra så nyktert det går ikväll, så att jag slipper ligga bakis och må dåligt imorgon. Allt som har med alkohol att göra får mig bara att må dåligt i dagsläget. Jag antar att jag helt enkelt inte känner att det är värt att lägga på sig de extra kilona som en alkoholkonsumtion 2-3 dagar i veckan faktiskt ger. Då har jag hellre roligt på ett par drinkar eller ett par glas vin, men håller min snygga form!

Nu är det mesta hur som helst nerpackat. Har åtskilliga gånger fått meningen:

"Du har väl tagit ut navelpiercingen???!!" från min älskade Carro.

Haha! En mardröm för damen kanske? En liten rosa blingbling i naveln när jag ska öppna en halloweenvisning i helsvart och läder. Oj så fel det skulle se ut! Och ja, jag har min lilla fjortispiercing kvar fortfarande. Jag tycker om den och det är väl det som räknas :)

Hemma!

Oj vilken tid det tog att ladda upp bilder. Nu har jag ju faktiskt varit hemma ett tag. Nåja. Mötet idag gick bra. Allt rör ett kommande jobb för Café Opera. Men jag berättar mer inom kort! :) Grymt kommer det hur som helst bli. Mycket inbjudningar från min sida nu bara känner jag. Jag håller knappt själv koll på vad det är folk attendar till när de hör av sig, hehe skämt åsido. Men min tjejdrink på fredag, sedan premiär för Caféts onsdagar och min födelsedag. Men kul är det! Det gäller att passa på att vara lite oseriös innan min långa juridikutbildning tar vid. Då är det studier som åter blir det centrala i mitt liv. Tanken är att jag ska ha tröttnat lite på allt som rör fester tills dess. Vi får se hur det går :)

Såhär såg jag ut ikväll!



 


Och den länkade bloggen blir..

... http://vixxen.blogg.se

Jag hade läst igenom alla era bloggtips när jag sedan halkade in på den här bloggen som någon länkat. Jag började läsa, fortsatte läsa och hade hela tiden en konstig känsla i kroppen. Här och där läser jag uttryck som stämmer så förbaskat väl in på en tjej jag känner. Alltså det lät precis som uttryck som kommer från henne. En tjej jag numera har daglig kontakt med. Det enda jag hört om den här bloggen är för övrigt att den var anonym och Anna Hibbs förklarade att det inte är hennes blogg.

Nåväl. Jag fortsatte att läsa. Sedan var det glasklart. Detta är ju min lilla tjej som skriver. Allt stämmer överens och på bilderna hon lagt upp där ögonen är bortklippta. Visst fasiken är det min lilla myra!

Hur som. En blogg jag starkt kan rekommendera. Den är humoristisk, djup och fängslande.

Tisdag

Dagen startar med att jag ska hjälpa min elev K med matten i två timmar. Sedan ska jag hem igen för att packa allt inför morgondagen samt duscha, tvätta håret, raka benen och dylikt så att jag är ren och fin på podiet :)

Sedan lite senare idag väntar ett überviktigt möte där huvudet verkligen måste vara på skaft.

Gotta go!

Bra måndag!

Hej hej!

Jag har haft en jättetrevlig måndag. Dagen fick världens mysigaste start med M då vi tog en promenad här vid mig. Begav mig sedan hemåt en liten sväng för att byta om till ridkläder. Ridningen idag gick super! Min ridlärare sa att jag tog mig över en tröskel under dagens lektion vilket alltid är roligt att höra. Vem tycker inte om att utvecklas :)

Sedan hem snabbt efter ridningen för att göra mig iordning för ett möte med Caroline & Paulina. Imorgon är det ytterligare ett möte där allt bestäms om jag förstått det hela rätt. Då är även personen med som bestämmer allt. Så ni får hålla tummarna! Därefter kan jag nog berätta vad allt detta gäller.

Nu är jag bara hemma och myser. Det är ju min namnsdag idag, vilket mami självklart tänkt på. Jag fick en massa choklad samt ett par svarta leggings med dragkedjor där nere. Min fina mamma <3 Imorgon ska jag upp och ha en lektion med min matte-elev vars mamma nu också vill att jag ska hjälpa honom med SO- och NOämnena 4 timmar i veckan. Start imorgon!




En bild som jag tog imorse innan promenaden med M.


15 timmars sömn

Hallå där alla fina läsare!

En trött liten tjej somnade vid halv nio igår kväll. Vaknade gjorde jag halv tolv idag. 15 timmars sömn satt fint. Nu sitter jag med listan inför fredag. En massa vackra tjejer som OSAt redan. Vill ni också komma till min tjejdrink på Laroy, nu på fredag 23.30, så OSAr ni till [email protected] för fri entré och drinkbiljett. M står bakom DJ-båset så grym musik utlovas dessutom!

Nu ska jag äta lite lunch innan det blir en långpromenad med M. Hösten är allt mysig.. Sedan blir det ridning och ikväll möte för något som gör mig väldigt uppspelt.. iih! Längtar tills jag får berätta vad det rör.

Vi hörs lite senare!

PS! En viss Amanda har namnsdag idaaag!


Gårdagens outfit!








Bra kväll

Godmorgon!

Dags för jobb 09.30-15.30. Gårdagen var hur som helst trevlig. Vi startade hos Carro med fix och lite vin. Drog vidare till Laroy, sedan Hells för att hälsa på M bland annat. Därefter blev det en sväng in på Magenta och till sist Amba en sväng. White igår var kaos. De fick inte släppa in mer människor när vi kom och efter ett tag stängde Mille listan. För mig spelade det ingen roll. Min snälla mami var redan påväg :) Jag var nöjd med kvällen och redo att åka hem.. Körde nyktert hela kvällen, förutom glaset jag drack hos Carro.

När jag kommer hem från jobbet slänger jag in lite bilder på hela outfiten. Här är bilderna från Laroy och Hells, lånade från Stureplan.se Vi får se om jag lägger upp de andra två senare.. Blev ju inte jättefina de bilderna.








WATCH OUT!

PAC slår klackarna i taket ikväll!

Lördag

Hej på er!

Ledsen att jag inte hunnit uppdatera något idag. Men dagen har bestått av jobb 09.30-15.30, sedan hem för att sova lite, därefter träna och nu gör jag mig iordning för en utekväll med tjejerna. Jag är SÅ taggad! Vi startar hos min älskling Carro. Sedan blir det säkerligen vanliga rundan +/- något ställe.

Håller som sagt nu på och gör mig iordning. Är för en gångs skull ute i god tid så jag hinner slänga in kvällens outfit om ett litet tag. Så kika in här då. Vi ses i dimman!

Puss och på återseende!

Myskväll it is!

Såhär ser jag ut ikväll. Riktig myskvällsoutfit. Vi har precis avnjutit en god Laxmiddag. Nu väntar Idol.




Mysfredag

Hej alla glada!

Nu är jag hemma efter en lång dag på språng. Dagen började med fitting på Karlaplan med underbara David och Carro. Nu kanske ni undrar vad jag tyckte om outfitsen som jag ska ha på visningen? Jag. Dog. när jag såg dem. Framför allt min öppningsoutfit. Ni kommer självfallet att få se bilder. Oj vad magen ska hårdtränas nu. Plattare än någonsin ska den bli!

Därefter åkte jag till Östermalmstorg för att luncha med Hanna. Chitchatade med henne i ett par timmar innan jag begav mig till Zanzi för att träffa min vän Fredrik. En karl jag tycker förbaskat bra om. Efter Zanzi tog vi en runda in på Nype för att han skulle göra lite ärenden inför kvällen.

Nu är jag hemma och, hör och häpna, så blir det hemmakväll. Idol och en massa gott att äta. Jocke och Signe är på ingång också. Fy satan vad jag ser fram emot detta. Ingen klädångest, stress eller dylikt. Det sparar jag till morgondagen istället, ha!


Dags för fitting!

Hej hopp! Pratade precis med Carro. Kan nog inte få en bättre start på dagen än så. Den tjejen skänker en många skratt hon. Hur som, nu sitter jag och äter lite frukost. Är konstigt nog inte ett dugg hungrig. Förr kunde jag aldrig äta på morgonen, men nu på senare år brukar jag alltid vara suåerhungrig och äta hur mycket som helst. Idag får jag knappt i mig någonting. Dock ska jag luncha med Hanna runt ett så jag får väl vänta tills dess.

Nu är det i alla fall dags för fitting inför modevisningen på onsdag på båten Galaxy. Det ska bli spännande att se vad Lidman tänkt sig den här gången. Hon visade en bild på ett kort litet läderlinne där man visar hela magen och så snortighta byxor till det. Den outfiten hade hon tydligen sparat till mig. (De andra modellerna hade fitting för några dagar sen). Lovely!

Sedan ska jag då, som skrivet ovan, möta upp Hanna för lunch och fika. Därefter ska jag möta Fredrik på Zanzi för lite updates och andra trevligheter. Han + crew kör ju nya klubben Nype nu. De ville att jag skulle jobba för klubben på fredagar men eftersom att jag öppnar varannan lördag kändes det inte helt aktuellt. Dock är det lite andra som hört av sig inom samma genre.. Blir det något kommer ni definitivt att få följa med under resans gång. I'm so excited!

Sen så har vi ju min tjejdrink som äger rum på fredag om en vecka 23.30 på Laroy. Det blev succé sist, så det räknar jag med att det blir den här gången också. Jag och M har dessutom gått ihop, så han ska spela den kvällen i hiphoprummet. (Debut?.. I think so) Så kommer ni inte dit för min skull, kan jag räkna med att ni kommer dit för att se/höra M. Lär bli en magisk kväll. OSA som vanligt till [email protected] Det går bra att göra det redan nu.

Jag är lycklig

Med en tämligen lugn andning lutar jag mig tillfreds tillbaka i soffan. Läpparna är formade till ett dolt, men emellertid märkbart och ytterst oförfalskat leende. I magen rör sig fjärilar som om deras begränsade utrymme inte är dem emot. Jag känner dem, men det är inte stötar i samband med att de flyger in i magens insida som känns, utan deras svävande känsla av frihet. Känslor av nervositet och ångest är som bortblåsta. Då och då lägger sig en lätt rodnad över mitt rofyllda anlete. Idag är livet bra.

Ingenting särdeles har skett som orsakat detta välbefinnande. Denna tillfredsställelse. Att peka på orsaken till detta välmående blir inte bara ogrundat, utan tillika felaktigt. Kanhända är det just denna känsla som är ett tecken på genuin lycka. Under natten har inget märkbart förändrats. Men skillnaden idag är att jag stannat upp, reflekterat, värdesatt allt jag har och insett hur mycket jag har att vara lycklig för. Att vara tillfreds med livet borde alla människor få vara.

The look of yesterday



Lugn torsdag

Hej på er! Blev en powernap såfort jag kom hem idag. Johan kom inte till butiken förrän senare, vilket resulterade i att jag fick jobba nonstop fram till tretiden. Men jag sålde på bra trots att det är innan löning så tiden gick rätt snabbt som vanligt i den där butiken. Stormtrivs verkligen.

Egentligen vill jag inte alls sova hemma inatt. De håller på och ska bygga ut våra balkonger och börjar borra åtta varje morgon. Utan att överdriva låter det som att taket ska ramla ner. Det går an om man ska iväg till jobbet tidigt, men imorgon är jag ledig och vill således ha åtminstone lite sovmorgon innan jag ska iväg på fitting.

Tanken var ju att jag skulle sova hos M, men nej nu jobbar ju han ikväll/inatt vilket jag inte alls tänkt på trots att han nämnt det åtskilliga gånger. Och Ebbson, min kärlek, har erbjudit en kärleksfull kväll i sann Ebbson-Mandysen anda med gotte i mängder. Dock måste jag komma upp i hyffsad tid imorgon i alla fall så att jag inte missar akut-fittingtiden vi fick ta till, så efter många om och men har jag kommit fram till att jag bör sova hemma i alla fall.

Så, tre stycken tog det att komma till att det blir hemmakväll tonight. Det blir mysigt!

Trevlig onsdag!

Godmorgon alla läsare!

Det blev en trevlig kväll igår. Mötte Carro vid Ett litet hak för ett glas vin för hennes del, cola för min. Pratade om allt och inget. Sedan kom gulligaste paret Kenneth och Sandra förbi och joinade oss. Jag och C drog vidare till ett rätt tomt Laroy en tjugo minuter innan hemgång. Hälsade på lite bekanta innan sängen här hemma lockade för mycket.

Pigg & glad idag hur som helst. Det blir jobb nu, vad som sker sen vet jag inte riktigt ännu. Men vi hörs lite senare alla fina!


Min andra halva


Ett litet hak

Hej! Håller på och städar lite i mitt rum här hemma. Nu är det snart dags att möta Carro för ett glas på kära Ett litet hak. Sorry Lidman, men för mig blir det ett glas cola. Är så satans sugen på det, ha! Inge alkohol mitt i veckorna heller känner jag. Ska dessutom jobba imorgon :) Blir inte helt förvånad om vi tar en liten tripp in på Laroy innan hemgång. Många bekanta som ska dit som vi ska hälsa på. Men vid tolv måste jag röra mig hemåt så jag får mina 7-8 timmars sömn inatt. Efter alla timmar jag sovit idag på dagen lär det ju dock vara hyffsat svårt att somna inatt, men men.. that's how it goes..

By the way så väntar jag fortfarande på lite fler bloggtips från er. Men jag har redan varit inne på hälften av de ni länkat. Under morgondagen kommer det nog upp ett inlägg med en ny favoritblogg. Så kika in här då. Ni som har en blogg att rekommendera, er egen är fullt tillåten, får länka till den i inlägget nedan.

Hoppas att ni alla får en trevlig kväll. Jätteroligt att ni börjar bli bättre på att kommentera. Det blir så mycket roligare för mig att blogga då. Men jag hoppas att ni kan bli ännu bättre. Tråkigt om det ska behövas provokativa inlägg för att ni ska vakna till liv, hehe.

Ett av dagens 77 samtal med Carro

Jag ligger och sover, ännu inte medveten om hur länge jag sovit. Carro ringer, varpå jag ser på klockan som om jag precis sett ett spöke.

Jag (med nyvaken, hes röst): Shit, jag har sovit i snart 4 och en halv timme!!..

Carro: Va!?

Jag: Jaa, jag sa att jag har sovit i snart 4 och en halv timme.

Carro: Oj! Jag trodde att du sa att du varit ute och sprungit i 4 och en halv timme. Hade varit typiskt dig.

Jag (som kors i taket inte tränat något idag) : Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ÅNGEST!!! Tack Carro.



Visst blev jag brun?

Jag solade ju på älskade Solkungen igår och fick precis en sådan färg som jag älskar nu under vinterhalvåret. Det ser fräscht gyllenbrunt ut. Kanske blev jag lite väl brun, men hellre det än att det inte blir något resultat överhuvudtaget kan jag känna.




Såhär såg jag ut igårkväll


I bakgrunden ser ni böckerna som min pappa har gjort. Han är författare och skriver böcker inom populärmedicin. I dagsläget skriver han bland annat för Karolinska Institutet.


Se, jag kan faktiskt posa framifrån, ha!


Och här ser ni min mobil litegrann, ni som undrar vad jag har för någon.


Och här ser ni den vänstra vinkeln, hi! Så nu behöver ni sötnosar inte tjata om det mer :)


Orphan

Igårkväll blev det filmmys hos M i höstmörkret. Vi såg på skräckfilmen Orphan som jag starkt kan rekommendera. Dock måste jag tillägga att denna film gjorde både mig och M fullkomligt galna. Alltså regissören spelar på allt det som gör att man som tittare blir galen på vad som händer, och varför de i filmen inte ser det man själv ser. Ett tag kändes allt bara för mycket, samtidigt som man inte kan slita sig från TVn. Förbannat oförutsägbar film that will drive you crazy. Det är min mening som beskriver denna film. Ni måste bara se denna!!

Men se till att ha en stor famn som ni kan krypa in i, som jag hade. Den är nämligen både läskig, obehaglig och .. ja skrämmande helt enkelt.






En till visning är på g!

Min duktiga bästis Caroline Lidman jobbar som många av er säkert vet som stylist. Hon sätter då och då upp visningar som har blivit en väldig succé. Den som jag gått var kollektioner kopplat till nattliv på Laroy för en dryg månad sen. Nu är det dags igen, men denna gång på Galaxy! Jag är supertaggad och glad att kunna ställa upp för min vän den här gången. Sist fick jag ju som ni minns avboka då det handlade om underkläder. Men nu är det påklätt och jag är med. Vi är ett roligt gäng som åker, så detta kommer bli grymt. Den 28e och 29e är det som gäller.

Lite bilder från den senaste visningen på Laroy.









En mils powerwalk på Djurgårn

Hejhej! Jag har haft en supertrevlig dag med Alexandra. Vi var först och solade. Därefter begav vi oss mot Gärdet för att ta en långpromenad till djurgårn och gå runt hela området där. Det hela kändes snarare som hiking måste jag säga. Känns mycket i rumpa och lår nu, lovely! Över en mil gick vi i alla fall. Tycker så förbannat bra om Alexandra. Alltid lika glad :)

Hon sticker till London ett par dagar innan nyår för att bo där i tre månader. Hon tjatar på mig att jag ska följa med, och vet ni, jag börjar bli riktigt sugen. Milano har jag inte tänkt flytta till förrän någon månad in på 2010. Så London ett par månader innan skulle inte vara helt fel. Hmm tål att tänkas på..


Powerwalk och sola med Alexandra!

Hej alla söta!

Tog en sovmorgon idag eftersom jag är ledig. Är dock fortfarande trött så jag funderar på att sova en halvtimme till innan jag hoppar in i duschen. Jag har hur som helst precis ätit lunch. Vid tre ska jag träffa söta Alexandra. Vi ska först gå och sola en sväng, därefter blir det en lång powerwalk på Gärdet. Bränning X2 som Alexandra så fint kallade det :)

Jag som pratat så gott om solariet här vid mig tidigare. Sist jag var där var det helt värdelöst. Rören har säkerligen inte bytts ut sedan de öppnade solariet och det blev överhuvudtaget inget resultat. Jag som bara brukar behöva sola en gång för att det ska se ut som att jag varit en vecka på solsemester.

Därför blir det gamla hederliga Solkungen idag, så blir det nog andra bullar. Sen ska jag låta det gå någon månad till innan jag solar igen. Hur som, sängen väntar eftersom jag inte behöver göra mig iordning något avsevärt innan jag ska träffa Alexandra därmed har jag lite tid över.

Vi hörs senare!

Vad hände med de svenska traditionerna?

Jag har liksom många andra läst Jimmie Åkessons (SD) artikel i Aftonbladet idag. Kluven är det minsta jag varit om det är värt att ta upp det som jag nu skall ta upp. Men en blogg är till för att skriva sina åsikter på. Yttrandefrihet är något vi har i Sverige, något som allt för ofta glöms bort.

Först och främst vill jag klargöra det faktum att detta inlägg inte är i provokativt syfte överhuvudtaget. Utan jag skriver mina tankar och åsikter angående en liten detalj som Jimmie skrivit om i sin debattartikel. Något som jag har enormt mycket kött på benen att uttala mig om. Resterande väljer jag att inte kommentera. Jag har helt enkelt för starka åsikter inom ämnet.

Det jag däremot vill kommentera är något han har väldigt rätt i, nämligen reduceringen av utförandet av svenska traditioner. Jag skyller inte detta på invandrarna - det vill jag klargöra. De erfarenheter som jag har av människor med utländsk bakgrund och kultur är att de är enormt duktiga på att värna om sina traditioner och seder. De vet om sin bakgrund och är stolta över den. Något som jag tycker är väldigt bra.

Vi svenskar dock, på grund av rädslan att bli kallad för rasist eller nasist, vågar vi varken bära svenska flaggan eller sjunga nationalsången med högburet huvud längre. Ordet patriot som i USA är av enormt positiv klang, är i dagens Sverige ett otroligt negativt klingat ord som man inte gärna kallar sig själv i officiella sammanhang.

Under alla år i grundskolan gick jag i två väldigt invandrartäta skolor. Sedan började jag på Viktor Rydberg gymnasium på Odenplan där det även där såklart gick en hel del elever med utländsk bakgrund. Jag har fått se båda sidor av invandrare. Elever under min grundskoleperiod som dagligen skrek era äckliga svennefittor efter oss i korridorerna och fortsatte med ni vill bara bli sönderknullade av en stor svart kuk, det är vad ni är värda och det enda ni duger till. Och att utländska tjejer, från deras hemländer, ska man inte röra - utan de gifter man sig med - de är värda något till skillnad från oss svenska tjejer. Sedan kom jag till VRG där sådant inte existerade. Där var det elever med utländsk bakgrund som uppförde sig exemplariskt - inget konstigt med det.

Men det jag ville komma till är denna rädsla och ointresse för att stå upp för våra svenska traditioner, precis som de från andra länder och kulturer är så bra på att göra med sina. Titta bara på Norge och deras firande av nationaldagen den sjuttonde maj. Jag har aldrig hört någon kalla dessa norrmän för rasister då de stolt bär upp den norska flaggan och sjunger den norska nationalsången med stolthet. Jag tror till och med att det är fler i Sverige som vet om vilken dag Norges nationaldag äger rum, än vilken dag den svenska äger rum. Svenskar ska vara så öppna och toleranta mot andra kulturer och traditioner - att vi glömmer bort vår egna.

Under mina senare år i grundskolan blev det tabu att sjunga nationalsången på skolavslutningen. Hade lärarna bestämt att den skulle sjungas, kom ett överflöd av arga samtal till skolans ledning om att invandrarna inte känner sig välkomna om den svenska nationalsången sjungs. Och att om den svenska ska sjungas, då ska minsann deras nationalsång sjungas också. Något jag överhuvudtaget inte kan förstå. Flyttar jag till ett annat land skulle jag självfallet vara stolt över mitt hemland, men jag skulle även anamma de traditioner och lagar som gäller i det land jag flyttar till. Jag skulle aldrig förvänta mig att invånarna skulle börja följa mina traditioner som jag var van vid från Sverige.

Vidare skulle födelsedagssången sjungas på engelska och att servera fläskkött i skolmatsalen sågs som ett hån mot muslimer. Helt naturliga och oprovocerade ting som är typiskt svenskt börjar anses rasistiskt. Detta handlar enligt mig främst om två grupper av människor. Den första är människor som helt enkelt inte vågar utföra det som alltid har varit typiskt svenskt, allt i rädsla för att framstå som rasist.  Den andra gruppen är människor som själva tycker att det är rasistiskt och respektlöst mot de som inte är från Sverige i grunden. Här kan det vara alla olika folkgrupper som anser detta, svenskar inkluderade. Att ta vara på svenska traditioner, innebär inte att man utrotar andra kulturers seder. Det innebär inte att man är för en "vi och dem" känsla, utan man är stolt över det man kommer ifrån - Det land man befinner sig i och bör bry sig om. Ett land som man har gemensamt med alla Sveriges invånare.

Jag kan tänka mig att jag kommer att få åtskilliga kommentarer till detta inlägg. Ni kommer säkert att kalla mig för både rasist, nasist och dylikt. Men är det så att man i dagens samhälle rankas som rasist om man vill ta vara på svenska traditioner och att vi ska vara stolta över vår bakgrund, ja då är jag väl rasist.


Ge mig bloggtips!

I samband med att jag fick förfrågan om vilka bloggar jag läser, kom jag underfund med att det är ytterst få bloggar som jag finner inspirerande.. underhållande.. eller på något sätt givande.


Därför vill jag be er läsare om hjälp. Ge mig bloggtips till det här inlägget, antingen om det är eran egen blogg - eller någon av era favoritbloggar. Helst ingen av de större bloggarna då jag redan har hyffsad koll på dem.


Skriv bara någon rad om vad bloggen handlar om och så lovar jag att gå in på varenda en och få mig ett hum av vad den handlar om. Sen så länkar jag min favorit och skriver en egen liten utvärdering om bloggen som jag fastnat för. Det kan väl bli kul?


Detta hjälper både mig att hitta lite rolig ny läsning, men även ni läsare kan ju hitta en ny favoritblogg bland tipsen. Jag har gett er min favoritblogg. Nu är det upp till er att ge er, alternativ länka er blogg som ni gärna vill ha lite fler läsare till.


Beroende på hur många tips jag får länkar jag 1-5 stycken. Puss på er!


Bloggtips

Hej på er!

En jobbig dag har det varit idag. Inget som jag kan skriva om här, men jag har egentligen överhuvudtaget ingen lust till att uppdatera. Jag ska istället ta en powernap nu, var uppe tidigt imorse. Sedan känns nog allt lite mer stabilt.

 

Jag fick en kommentar om en tjej som undrade vilka bloggar jag följer. Det finns egentligen bara en som jag går in på kontinuerligt och blir till följd därav aldrig besviken. Helt klart Stockholms absolut snyggaste tjej. Att hon skriver både klipskt och med humor gör allt ännu bättre. En hockeyspelande modell med huvudet på skaft. Hennes blogg heter: http://djungeltrumman.se/blogg/linnasplund

Godnatt!

Lilla tjejen sitter och gäspar om och om igen. Trött är inte tillräckligt för mitt sinnestillsånd just nu. Därför ska jag bums i säng direkt. Att sova måste vara bland det bästa som finns. Vi hörs imorgon alla fina läsare.



Jag vill ge en stor kram till mina fina vänner. Ni vet vilka ni är.

Och Caroline och Ebba, ni är min familj. Jag finner inga ord för hur mycket jag älskar er.

Lite mer bilder från fredagens firande






Powernap efter jobbet = lovely!

Gääsp.. Precis vaknat upp ur min powernap som sträckte sig över två timmar. Väldigt välbehövligt må jag säga. Trots en utekväll igår gick jobbet idag grymt. Jag sålde en massa igen vilket ju är alldeles underbart. Kul att jobba med Johan måste jag säga. Riktigt skön filur, precis som sin syster :)

Söndagsmys.
En powerwalk är det lite på tal om med Alexandra, men det känns som att det hunnit bli lite för mörkt ute för det. Attans också. Blir nog hemmaövningar för min del istället. Det går ju också bra! Min kära mamma är i skrivande stund med sina närmsta i varberg på spa i några nätter. Jag avundas henne verkligen, men är det någon som är värd detta är det min förbannat duktiga och älskade mamma.

Hennes sms om diverse oljebehandlingar, ansiktsbehandlingar, bad, fotbehandlingar, långa promenader i solskenet vid havet gör mig måttligt sugen på att själv åka dit vid något tillfälle. Måste bara hitta någon liten sötsak att få med mig. Det blir nog inte så svårt.



Jag och fina Felicia i fredags!

En rätt bra runda med Saga blev det allt!

Godmorgon godmorgon!

Det var lite kämpigt att ta sig upp nu på morgonkvisten, men uppe är jag nu i alla fall! Det var 100% nyktert igår, vilket jag tackar för idag. Jag åkte först hem till Saga igår kväll där vi catch'a upp om det senaste som hänt. Typiskt tjejer det där! Vidare till Laroy där vi mest stod och hängde med M. Var faktiskt inte jättemycket bekanta ansikten där då.

Sedan promenerade vi upp mot Magenta för en kort visit där, innan det bar av mot Amba för att träffa Victor som tvingade på mig en drink. Men efter att jag tjatat om att köra nyktert tror jag nästan att drinken blev alkoholfri. Bra där! Sedan drog vi en liiiten sväng in på White för att träffa min Carro.

Bilder lånade från Stureplan.se










Klädångest

Idag har det inte alls varit någon produktiv dag. Men jag skyller helt och hållet på vädret! I detta skitväder finns varken ork eller lust till att göra något annat än att ligga under täcket halva dagen. Hur som ska jag jobba imorgon. De ringde från jobbet idag och frågade om jag kan hoppa in, vilket jag självklart kan. Dock hade jag redan planerat en liten utgång ikväll med Saga. Första gången vi är ute tillsammans! Men vi har ändå tänkt köra nyktert och en kort variant så det blir nog inga problem. Skönt att få en mer produktiv söndag om inte annat..

Alltid denna klädångest. Ikväll skulle jag helst bara vilja sätta på mig en skön kofta och glida runt i. Men det känns inte riktigt aktuellt.. Saga ska jag egentligen vara hos halv nio, men det är ju bara att glömma. Tog en powernap förut vilket gjorde att jag hamnade grovt efter tidschemat. Men nu är jag pigg och glad i alla fall. Det är ju det viktigaste. Hoppas by the way på att kunna lägga upp en massa bilder från gårdagens förfest imorgon! Så glöm inte att kika in här då.

Hoppas att ni får en trevlig kväll. Hälsa gärna om ni ser mig ute. Jättekul när det kommer fram en läsare då och då och berömmer mig för bloggen :)

Förfesterna är alltid en utekvälls höjdpunkt

Vaknade för ett tag sedan alldeles snustorr i munnen och med ett sug efter vatten så stort att jag inte kunde ligga kvar i sängen. Det var en lyckad kväll igår! Som alltid var förfesten det mest lyckade. 10 tjejer i partyhattar, tårta och gamla klassiker på högsta volym. Magiskt!

Vidare till Grodan Sergel. Vi hade vårt sällskap samlade inne på vipen, men det är inte riktigt min typ av ställe. Hur som helst drog jag, Carro, Paulina och Ebba vidare till Laroy. En snabb visit där innan det bar av till Ambassadeur och hälsade på min vän Victor. Jag har inte hängt så mycket på Amba, men det är helt klart en ny favorit.

Tog en tripp in på Magenta innan vi begav oss till kära White room. Dit kom även de andra tjejerna sen. Vi dansade och minglade innan jag styrde kosan hemåt.

Bilder lånade från Stureplan.se






Ibland händer det att man kommer med lite för mycket i bakgrunden på någon annans bild, ha. Hur som helst ser ni ju hela min outfit där i bakgrunden. Toppen!


Ikväll kör vi ett tjugotal tjejer igen!!

Sofia fyller 20 år idag och självklart ska det firas! Först ska vi närmsta starta kvällen hos sötaste Frida med dryck och partystämningen på topp. Dessa tjejer är de underbaraste jag någonsin träffat. Alla är så otroligt snälla, ödmjuka och varma att man känner sig som hemma med dem från första stund. Bland tjejer kan det vara så mycket skitsnack bakom ryggen på varandra och konkurrens hit och dit, men sådant existerar helt enkelt inte i det här tjejgänget.

Därefter ska vi möta resterande partymänniskor för att bege oss till Grodan Sergel där en champagnebjudning hålls för vårt sällskap på ett femtiotal gäster. Jag har med mig mina bästa tjejer också vilket med all sannolikhet fulländar min kväll. Efter Grodan blir det nog en riktig runda skulle jag tro. Jag är taggad till tusen!

Det börjar bli tradition att dra ut ett tjugotal tjejer numera. I love it!









Man kan tro att man måste vara blondin för att hänga med oss.. hehe



Ord från min andra halva

http://apubliccity.blogspot.com/2009/10/vackra-flickor-runt-om-mig.html#comments 

fredag 16 oktober 2009

VACKRA FLICKOR RUNT OM MIG

En i färg! Många av er har nog inte missat min bästa vän Amandas alla modellbilder, men nu plötsligt fick jag syn på den här i färg. Genast en personlig favorit. Tänk vilka vackra väninnor man kan ha...

Ord från min andra halva Caroline som jag älskar så att det gör ont. Tänk att få ha så fantastiska vänner. Jag är lyckligt lottad.

GRATTIS ÄLSKLING!



Inte var det särskilt svårt att leta fram bilder på mig och min älskling.. ;) Dreamteam har minst sagt legat i! Stort Grattis till världens bästa tjej på hennes 20 års dag. Det finns ingen som jag har så roligt med. I love you darling.

Svar på kommentar

Har inte den där killen kommit från Milano?

Carlos hade en flygbiljett bokad till Stockholm igår. Och nu undrar säkert flera av er om han är här? Svaret är nej. Under de dagar som jag lärde känna Carlos i Milano föll jag successivt som en fura. Han var den där killen som man kunde se på stora affischer i Milano i Calvin Klein underkläder, och som med sin charm fick mig att bli sådär fnittrig och knäsvag som endast ett fåtal killar kan få en att bli.

Dock var det aldrig något som jag var beredd att bygga vidare på, utan jag och Carro levde livet med dessa modeller i en knapp vecka och var helt inställda på att det skulle ta slut lika snabbt som det började i samband med att vi skulle åka hem tillSverige igen. Ganska självklart så har vi behållit kontakten under tiden, inte minst då min flytt till Milano närmar sig med stormsteg. Men jag har haft ett förhållande med en kille som lever i en annan kultur, i ett annat land - och jag klarar det inte. I varje fall vågar jag inte försöka igen. De förvarningar som jag fick i början av mitt förhållande med Michael (för er nya läsare: han bodde i Italien), fick jag också bekräftat under förhållandets gång. Det blir för starka kulturkrockar.

Men så bokade Carlos flygbiljett hit för att hälsa på. Min tanke var först bubblande, men sedan började jag fundera lite kring exakt vilka hans förväntningar var. Men jag tänkte inte mer kring det, utan tänkte att jag kan träffa honom för att visa Stockholm. Men mer än så var överhuvudtaget inte intressant.

Carlos tankar var dock inte på den nivån som mina, utan han förväntade sig att få bo hemma hos mig. I samband med att han sa det fick jag panik och sa att det överhuvudtaget inte är aktuellt, vilket gjorde honom rasande. Mina föräldrar skulle aldrig tillåta det, och inte ens jag hade det intresset. Han kunde helt enkelt inte förstå varför jag inte bara kan säga till mina föräldrar att en vän från Brasilien kommer så är det därefter inga problem. Ett utlåtande som fick mig att bli än mer skeptisk. Det är nämligen så långt borta från det som jag är van vid som det går att komma.

Hur som helst valde han efter detta att inte komma, till min stora lättnad. Han vill byta ut sin resa hit, till en resa för mig till Milano för att hälsa på honom. Men min lilla flirt med Carlos var något roligt och spännande under den knappa veckan som jag och Carro tillbringade i Milano, men mer än så är inte intressant från min sida. Är det något jag har lärt mig så är det att man ska låta en semesterflirt vara just en semesterflirt.

Sola

Kom precis hem från en långpromenad i det fantastiska vädret. Dessförinnan var jag på det grymma solariet vid mig och solade. Det var hela 2 månader sedan sist. Förut solade jag i alla fall varannan vecka konstant. men jag är så rädd för att få rynkor så det är helt enkelt inte värt att sola så ofta. Men en gång i månaden/varannan månad är helt lagom för mig. Jag har turen att vara brun året om, så ett solarietillfälle för mig någon gång ibland gör mig sådär fräscht brun. Solariebränna har jag fått så sjukt svårt för nu på senare dagar.

Hur som helst måste jag bara poängtera vädret igen. Efter solningen tog jag på mig halsduk och min största kofta och knatade ner till vattnet vid mig. På hemvägen satte jag mig på en av bryggorna i den starka solen och bara njöt. Eros Ramazzotti i öronen och klarblå himmel. Ljuvligt!

Nu ska jag göra mig iordning medan jag väntar på mami! Vi ska fixa lite ärenden och därefter ska jag ta en långfika med min älskade Hanna som jag inte träffat på år och dar. Jag är sugen på en varm choklad, så det får det bli. Säsongens första!




Laroy

Ligger omstoppad i filtar och kuddar, och har gjort så i någon timme nu. I flera dagar har jag gått med världens smärtor i nedre delen av magen. Jag tror bestämt att jag blivit kall och kanske måste jag kolla upp det nu när det bara blir värre.

Gårdagen då. Jag mötte min fina andra halva på Ett litet hak där vi fick kvalitétstid med varandra av sannerligen hög grad. Ett glas vin blev det under värmelamporna innan vi styrde kosan mot Laroy. Det var väldigt mycket bekanta ansikten ute igår, vilket var kul. När det var dags för Carro att dra hemåt på grund av en tidig körlektion idag, joinade jag grabbarna och hängde med dem ett bra tag. Sjukt kul hade vi! Efter många om och men drog jag hem direkt efter Laroy igår. Jag vill vara fit for fight för helgen främst!



Jag och C på Laroy!


Sex and the city på Laroy

Halloj! Nyss fått i mig lite middag. dagen på jobbet har flytit på smärtfritt idag. Första gången jag stängde i den här butiken, men det var inga konstigheter där heller. Min söta Alexandra kom förbi mig på jobbet idag. Mys!

Nu ska jag börja göra mig iordning för en trevlig kväll med världens bästa Caroline. Vi ska först sätta oss på ett litet hak. Får se om det blir vin eller cola för min del, ha! Ska ju springa en mil imorgon igen.. Därefter rör vi oss mot Laroy för Sex and the city-kvällen som en tjejkompis har idag.




Hoppas att ni alla får en fin kväll!


12 timmars sömn

Pigg och utvilad vaknade jag imorse efter 12 timmars sömn inatt. Det behövdes kan jag lova. Idag jobbar jag 13-19, därefter ska jag eventuellt på möte med Olof och senare ska jag träffa Carro. Jag är ledig imorgon så jag har lovat Alexandra att gå förbi hennes Sex and the city-kväll på Laroy, så det är alltså vad vi ska göra. Men jag stannar nog bara en liten stund.

Jag har suttit och tittat på Malous bokklubb nu på morgonen. Hon gästades av en författare som skildrat händelser i Iran där en man varit otrogen med en 14 årig tjej. Det resulterade i att hustrun visade sitt misstycke vilket ledde till att hon stenades till döds. Varje gång man hör om händelser likt denna kan jag omöjligt förstå att det är i detta nu hemskheter likt denna sker. Att världen inte har kommit längre.

Jag skulle kunna sitta här och skriva A4 efter A4 om alla hemskheter som händer i världen. Men jag vet att det bara är en bråkdel av er läsare som skulle läsa längre än det första stycket, så därför blir det tyvärr inte så mycket av den varan. Något som jag tycker är otroligt synd. Jag har inga problem med att skriva om utgångar, ytlighet och träning. Det är en del av den jag är.

Men framför allt ytligt är jag en person som tänker alldeles för mycket. Det jag läser hemma är i stort sett aldrig skönhetsmagasin och dylikt, utan djupa böcker och tidskrifter. Studier och intellektuella ting är det jag prioriterar högst. Men det har inte stoppat mig från att ha roligt på vägen mot mitt mål - att bli en än mer intellektuell och medveten medmänniska. Lite rosa i tillvaron har aldrig skadat någon. Men det är just den rosa lilla biten i mitt liv som är det som ni får ta del av. Den lilla klicken som flera av er missförstått; ni tror att den utgör hela mitt liv och mina tankar.

Som jag sagt tidigare: 1% av mitt liv vet ni om. Skulle ni träffa mig i verkligheten och ha ett samtal med mig skulle inte en enda av er känna igen mig. I verkligheten är jag människa. Jag är sårbar, oerhört omtänksam och snäll. Jag kan sitta i timmar och öppna mig likt en bok för någon som jag aldrig träffat förut. Berätta om saker som är så långt från utgångar och ytlighet som det bara går att komma.

Men att dela med mig av sådant till läsare på en offentlig blogg vore bara korkat. Man kan inte visa sig sårbar på en blogg som främlingar kan läsa dag ut och dag in. Främlingar som njuter av att trycka ner en. Dessutom skulle jag inte ha det läsarantalet som jag har, om jag skrev om djupa tankar som cirkulerar i mitt inre. Ni vill ha ytliga tips, bilder från den senaste utgången och senaste shoppingen. Så enkelt är det. Och det är vad jag ger er, mestadels. Men våga inte tro att det är det enda som jag har att komma med.


I love my legs

Tittar lite på bilderna som jag tagit med Armand. På vissa bilder blir jag så otroligt positivt överraskad gällande hur snygga bilder kan bli trots att man inte jobbat det minsta med dem. Som bilderna nedan exempelvis. Jag älskar mina ben! (Får man säga så?) Solarium en gång varannan månad, daglig träning och lite mjukgörande kräm made those legs. Det behövs inte någon retuschering överhuvudtaget. And I love it :)


Osminkat!

Ojoj vad jag tog ut mig idag. Jag sprang så att jag började blöda en massa näsblod direkt efter den sista spurten. Typiskt mig. Jag vet mina gränser, men överskrider dem alltid! Hur som helst är jag mycket nöjd med min prestation. Lite över en mil blev det idag. Sen kom Felicia och världens sötaste lilla vovve och promenerade med mig. Mys! Men satan vad kallt det var. Visst går det an med lite kläder när man springer. Men efteråt? Brrr.

Nu har jag skickat in lite osminkade bilder som jag tagit idag till olika agenturer som kontaktat mig. Osminkat och världens utväxt. Onekligen naturligt om något.. Delar med mig av två bilder, som jag inte skickade in, till er.





Man är ju så snygg osminkad... hehe

Vill ni ha ett träningsinlägg?

Godmorgon!

Har precis ätit en stor frukost och skall nu bege mig ut för att springa en mil. Hurtig I know! På med halsduk och en mössa och så pepp-musik i öronen. I'm so excited! Haha, det är sådant här som får mig på topphumör. Tänka sig.. Ert träningsinlägg är klart, men jag har funderingar kring om jag ska vänta med att publicera det tills min andra blogg är klar. Men eftersom det är lite strul i dagsläget med diverse saker kommer jag nog vara kvar på blogg.se ett tag till. Vill ni ha träningsinlägget här istället?

Sedan kommer gulliga Felicia och så ska vi promenera och catch up. Jag tycker alltid att det är så skönt att promenera och varva ner en bra bit efter att jag sprungit.

Hur detta ska gå med min träningsvärk? Jag har inte den blekaste! Men envis som jag är ska jag utföra detta i alla fall. Jag vilade i söndags, det får helt klart räcka!

Ta hand om er alla fina människor där ute. Är någon nere, och har möjlighet att gå ut och röra på sig, do it. Finns ingenting som får en att rensa tankarna så bra och helt enkelt bara bli på bättre humör.

Dreamteam

Ridningen förut gick jättebra. Kände faktiskt inte av smärtorna i benen överhuvudtaget på hästen. Det blir väl så när man är så fokuserad antar jag. Jag fick rida min stjärna Linnea. Det var länge sedan. Satt nog med ett stort leende på läpparna hela lektionen :)

Nu sitter jag och planerar veckan. Jobbar som det ser ut nu bara en gång den här veckan, men det är en massa andra saker jag måste göra så det blir nog fullspäckat schema i vilket fall. Jag ska även passa på att hinna träffa en massa vänner som jag inte träffat på alldeles för länge.

Jag ska även anmäla mig till en italienskakurs här i Stockholm. Det kan vara bra att få ännu mer kött på benen gällande språket innan jag åker. Ju bättre jag kan språket, desto enklare blir verkligen allt.



Sedan på fredag fyller denna älskade tös 20 år! Som en syster som läser mig som en öppen bok och en av mina närmsta vänner. Finns ingen som jag har så kul med ute. Vi träffades en kväll för ett halvår sedan skulle jag tro, var ytliga bekanta sedan ett par år tillbaka innan dess, och vi bara klickade på en gång. Sedan dess har det varit vi två ute liksom. Successivt har även en stark vänskap vuxit fram på ett mer privat plan. Dreamteam!


Det är synd om mig!

Caroline Lidman
Du,
hur ser dina jobbtider ut imorn?

Amanda Bergman
jobbar ej imorgon
ons jobb

Caroline Lidman
ska nämligen på en frukostgrej innan jag ska hem och plugga
har lång teori imorn måste plugga innan
vill du käka frukost på en pressvisning me mig så haka gärna :):)

Amanda Bergman
tror inte jag kan
jag kan inte gå..
kommer inte ur soffan

Caroline Lidman
nämen! vad har hänt?!

Amanda Bergman
stretchat på tok för mkt
känns som om ngt gått av i benen

***

Louise

hej gumman
=)=)

Amanda
hej babe

Louise
vad gör du

Amanda
ligger placerad i soffan
kan inte gå :(:(

Louise
vaddåra :O:O

Amanda
stretchat för tok på hårt
så jag kan bokstavligt talat inte gå

Louise
men gumman då
stackare

Amanda
det är så komiskt
måste typ krypa när jag ska ngnstans

Louise
Vill du ses ikväll kanske?
Se en film eller nåt

Amanda
Jaaa, om jag kan gå

Louise
Annars kanske vi kan vara hos dig

Amanda
Haha ja det låter som ett bättre alternativ


Fast i soffan, bokstavligen!

Jag var inställd på att jag skulle hoppa in för en kollega och jobba idag, men så blev det inte vilket resulterade i en lång sovmorgon istället. Nu har jag precis ätit lunch och i samma veva insett att mina planer för dagen är fysiskt ogenomförbara. Jag kan nämligen fortfarande inte gå. Under mina 18 år har jag aldrig varit med om något liknande.

Jag kan överhuvudtaget inte hålla benen raka, än mindre gå. Varje gång som jag suttit en längre tid, låt säga en halvtimme, för att sedan röra på mig igen med hopp om att värken minskat, möts jag av en duns tillbaka i soffan för att benen bokstavligt talat viker sig av smärta. Jag är så förbannad på mig själv. Varför varför VARFÖR stretcha som om jag inte gjort annat än att träna vighet de senaste månaderna? (Något jag för första gången absolut inte har gjort!)

Den enda planen för dagen som jag i dagsläget har, och inte kan ändra på, är min ridlektion. Det är nämligen för sent att avboka. Och inte f*n tänker jag avboka en av veckans höjdpunkter för något så förbannat onödigt som lite tränigsvärk.

Nu ska jag äta en kanelbulle. Kom precis på att jag helt och hållet missade kanelbullens dag som ägde rum för ett tag sedan. Men vad är det man brukar säga, bättre sent än aldrig.

Jag kan inte gå !!!

Man tycker att jag borde kunna detta med träning och stretch eftersom det är en stooor del av mitt liv. Men mitt träningsryck igår var onekligen inte det bästa jag kunde göra, ur vissa perspektiv sett. Problemet med mig är nämligen att jag förväntar mig att jag ska kunna prestera lika bra nu, när jag tagit ett uppehåll från dansen fram till jul, som jag gjorde då jag dansade fem gånger i veckan. = I princip omöjligt.

.. Men inte för mig. Jag pressade, pressade och pressade igår. Ni behöver inte säga hur korkat det är cuz I know it is. Men jag kan inte stå ut med det faktum att jag inte är lika vig som jag var innan sommaren, så jag såg helt enkelt till att jag skulle kunna göra samma övningar som då jag är i toppform. Vilket jag kunde, men det har resulterat i att jag överhuvudtaget inte kan gå just nu. Benen gör ont ont ont och jag känner mig så förbannat dum. Tjänar gör man definitivt inte på det eftersom jag av erfarenhet vet att denna smärta lär sitta i ett tag nu. SUCK på mig alltså.

 

Bilderna är tagna innan sommaren, men såhär stod jag igårkväll när jag kände att jag legat och slappat för länge i soffan. Smart drag Amanda!

Eight days a week

Jag vet att jag berättat detta tidigare, men för er nya läsare så älskar jag gammal musik och gamla klassiker. 60-och 80tal är det allra bästa. Därför njuter jag till fullo i butiken där jag jobbar eftersom det är just sådan musik vi spelar dagarna i ända. Vem går inte igång på Beatles liksom? Hur som helst, går ni förbi butiken kommer ni garanterat se mig dansa runt och göra piruetter till deras dansvänliga låtar.

Jag har fått en ny favorit som ni bara måste lyssna på nu nu nu. In på Yotube eller vad som helst, men denna måste ni höra. Eight days a week med just Beatles. Man blir så glad och verkligen på världens danshumör av denna låt.

M som försöker få mig att börja lyssna på hiphop tyckte milt sagt inte att denna låt var den bästa han hört när jag häromkvällen stängde av hans hiphop för denna Beatleslåt. Vad tycker ni om den? ;)


Shopping!

Jag slutade vid fyra idag och då mötte jag mamma i Täby för shopping till oss båda. Jag hittade en burberryjacka och lårhöga stövlar som jag ska titta mer på. Kanske önskar jag mig bara det till födelsedagen. Sedan köpte jag grymma snooortighta byxor som är lite lika lackbyxor men mycket snyggare material. Dessa ska man även ha som byxor. Man behöver alltså inte ha något över rumpan vilket jag alltid saknar då jag använder lackleggings.

Sedan så blev det en svart pälskrage som får vilken jacka eller tröja som helst att bli som ny. Svart pälskrage till en svart jacka blir riktigt nice! Sedan köpte jag nödvändigheter som mascara, strumpbyxor och nytt brunpuder.

Hela dagen har jag planerat att trotsa träningsvärken och gå ut och springa efter jobbet. Men med det det här vädret är det ju ingen höjdare. Inte ens en träningsnarkoman som jag går ut och springer i ösregn. Istället blir det middag med tända ljus nu, sedan en massa annat gott att äta till Top Model. Mys mys mys! Kanske blir det mysigt sällskap till kvällen.. känns som en sån dag idag då man bara vill ligga i en varm famn med en massa pussar :)



Fotograf: Armand Dommer
På fotografens begäran måste jag även tillägga att bilden är oretuscherad ;P

Träningskväll framför utgång

Godmorgon!

Det blev minst sagt en skum kväll igår. Då Sofia hörde av sig och sa att min övertalning, som skedde tidigare på dagen igår då jag fortfarande var sugen på att gå ut, fungerat och hon tänkte gå ut, hade jag redan bestämt mig för att vara hemma.

Sverige fick ett mål bortdömt (egentligen två men det ena var synlig offside på Henke) och sedan förlorade med 1-0 mot Danmark var jag definitivt inte sugen på att gå ut och festa. Framför allt inte sedan när Portugal vann med 3-0 mot Ungern.. och därmed utplånar Sveriges VM-chanser..

Istället fick jag ett ryck. Jag blev otroligt sugen på en träningskväll, och så blev det. Kondition, styrka och vighet blev det. Det blev så mycket att jag vaknade med världens träningsvärk nu. Men eftersom jag ska ta upp dansen efter jul igen så måste jag hålla igång vad gäller kondition, styrka och just vighet. Det glädjer mig att jag inte hunnit tappa avsevärt mycket. Nu ska vigheten tränas 3-4 gånger i veckan. Den är svårast att hålla igång eftersom styrka och kondition är något som jag fortfarande tränar dagligen.

På det så drack jag litervis med vatten, åt en massa olika frukter och drack mycket mjölk. En väldigt nyttig kväll med andra ord. Idag blir det sallad till lunch!

Nu ska jag hur som helst göra mig iordning för jobb. Öppning idag igen. Slutar vid fyra, antar att jag åker hem en sväng då. Puss på er!

Jag älskar mitt jobb!

Jag har varit jättepigg hela dagen. Sålde bra även idag :) Imorgon blir det förhoppningsvis ännu bättre. Jag och Julie är ett bra team. Men man ska aldrig nöja sig med det befintliga, det har jag lärt mig. Då blir risken att man litar för mycket på sina prestationer och således slutar att prestera.

Jaja, direkt efter jobbet tog jag en två timmars nap här hemma. Utgång var på tal men vete fan om jag är så sugen på det längre. Matchen Sverige - Danmark är istället kvällens huvudpunkt och sedan blir det nog sängen direkt. Vore väl lite väl att gå ut båda dagarna när jag har jobbhelg och dessutom öppnar båda dagarna.

Dessutom ska i stort sett inga av mina favorittjejer ut. Istället kanske min Ebba kommer förbi lite senare. Nu är pappsen och handlar en massa gott till ikväll och mami frågade precis om vi ska dricka ett glas amarone till middagen. Ja tack! Det blir en perfekt lördag då man ska upp och jobba dagen efter. Har jag berättat att jag älskar mitt jobb?

Pussar från en glad Amanda.

Lyckad utgång

Laroy, Magenta, Amba, Hells och en liten sväng på White blev det igår. En riktigt lyckad runda med Caroline och Paulina. Jag tog det betydligt lugnare än tjejerna, men hade väldigt roligt ändå. Var lätt att komma upp imorse också vilket givetvis är ett plus eftersom jag ska iväg och jobba nu.. och förhoppningsvis sälja ännu mer än sist! :)

Snälla mamsen
har lovat att komma förbi vid lunch, se butiken och äta lunch med mig. Då slipper jag äta med mobilen fastklistrad i örat idag med andra ord. Jag har nämligen så svårt för att äta ensam, utan att ha någon att prata med. Har jag ingen mobil på mig, vilket förvisso sker ytterst sällan, börjar jag alltid prata med de som sitter bredvid, ha!

Bilder lånade från stureplan.se







Jag blir för övrigt aldrig vacker på dessa bilder.. Vet inte vad som blir fel men det blir bara.. blä! Ingen egoboost med dessa bilder inte, ha! Nu ska jag sticka. Vi hörs senare alla läsare.


Mer pics



Jag älskar för övrigt svartvita bilder. Tycker betydligt mer om det än färgbilder.

The Proposal

Hej hej!

Sjukt trött idag. Åkte hem till M för vin och The Proposal igår kväll. En perfekt torsdagskväll med andra ord. Eftersom vi båda var lediga idag blev det en lång sovmorgon och en riktigt sen lunch innan jag begav mig hemåt. Känns inte så fel med höst trots allt. Hög mysfaktor om inte annat.

Nu har jag krypit ner i min mjukisdress och rosa duntofflor. Jag sover inte så tungt borta så jag måste ta en timme nu och sova riktigt djupt och skönt. Jag jobbar imorgon så det blir definitivt en lugn kväll ikväll. Dock ska jag ut en liten runda med Caroline och Paulina. Nyktert givetvis. Men jag är sugen på att komma ut en sväng i alla fall. Imorgon blir det med all sannolikhet hemmakväll efter en lång jobbdag.

Nu ska jag sussa lite. Puss så länge!

Riktigt bra första dag på nya jobbet!

Nu är jag hemma igen! Och åh vad glad jag är. Det var nämligen, som jag skrev i föregående inlägg, min första dag på nya jobbet idag - efter all utbildning etc. Och den gick mycket mycket bra! Visst så har jag nästan två års erfarenhet som butiksexpedit på butiken Salt, men det är alltid svårt att sälja i början när man är ny i butiken och inte ett dugg van vid sortimentet, storlekar, material och dylikt. Är butiken dessutom helt nyöppnad som i det här fallet, och marknadsföringen av butiken inte varit den bästa, så blir det svårare att sälja tills allt kommit igång.

Men, jag jobbade ensam i butiken fram till klockan ett och sålde otroligt bra, trots att det var morgon/förmiddag en vardag. Kul att komma ny och överraska med mina säljarskills :) Lyckades även få lite stamkunder redan som berömde mig för mina säljartekniker och förmåga att matcha olika plagg. En kund som exempelvis till en början bara skulle lägga undan en väst till sin man, kom därifrån med både västen och en tröja som jag tycker passade till. Att sälja gör jag onekligen helhjärtat, ha! Butikschefen var mer än nöjd, så detta ska firas.

Middag väntar här hemma och därefter blir det vin och film hos M.

Vi hörs om ett tag igen.


Jobb!

Godmorgon godmorgon!

Idag är det dags för jobb. Dagen till ära sätter nämligen mitt jobbschema för M. Classics i täby igång. Och första dagen ut är det jag som öppnar butiken, men det kommer att gå galant. Utbildningen är klar och nu är det bara sälja sälja sälja kläder som gäller. Jag har helt klart vaknat på rätt sida idag, är inte alls trött och det lär bli en bra dag. Först jobb och därefter blir det nog en mysig torsdag :) ..

Nu blir det frukost. Vi måste by the way jobba i kläder från butikens märke så det blir koftan från butiken som jag fick välja ut bland vårt sortiment. Riktigt fin. Jag har inte handlat där tidigare, men kommer definitivt börja göra det nu. Riktigt classy kläder har vi.

Vi hörs senare! Ha en fin torsdag nu.


Mys-onsdag framför Lill-lördag

Under promenaden med Isabella igår diskuterade vi det här med utgångar. Trots att jag i vissa perioder kan vara i alla fall en hyffsat frekvent onsdagsutgångare, så är jag ganska bestämd vad gäller min syn på onsdagsutgångar. Personligen har jag alltid som roligast då jag går ut på helger. Jag ser nämligen, varesig jag vill eller inte, människor som går ut på onsdagar som nolifers. Väldigt hårddraget nu. Jag vet att många som är ute är de som jobbar i branschen, är lediga dagen efter/alternativt har sovmorgon, eller kanske haft en jobbig start på veckan och behöver lite andrum med vänner och bekanta.

Dock är detta inget som jag har överseende med då jag är snabb på att kategorisera dessa onsdagsutgångare som både arbetslösa och desperata festprissar. Något som kanske ytterst sällan stämmer överens med verkligheten. Men rädslan av att andra människor ska se på mig på samma sätt gör att onsdagsutgångarna tämligen sällan blir någon höjdare för mig. Jag taggar hellre till ordentligt inför helgen, som de normala människorna. No offense alla mina nära och kära som mer än gärna går ut på onsdagar. Er ambitionsnivå känner jag till.

Men jag kan inte undgå att fundera kring detta fenomen då jag väl är ute en onsdag. Blicken går till bordet med skumpa, shots och drinkar i en salig blandning. Med flackande ögon och svettdroppar vid hårfästet festar folket som om det inte finns någon morgondag. Torsdag morgon. Går dessa människor inte till jobbet då? Piper inte väckarklockan vid 7-8 snåret som för deras medmänniskor? Eller är Stureplan helt enkelt viktigare än jobbet och det faktum att man måste prestera?


Samtal som får mitt hjärta att slå i 140..

Jag vaknar med ett ryck. Liggandes på soffan med lapen i knät hör jag mobilen ringa. Jag tittar på klockan på datorn. I exakt 27 minuter har jag sovit. Ingen är hemma. TVn är avstängd. Det enda ljud som hörs är den vibrerande mobilen en halvmeter ifrån mig.

Trots flertalet missade samtal under denna korta, intensiva powernap vaknar jag med ett ryck den här gången det ringer. Med trötta ögon läser jag av vem det är. Namnet får mina ögon att på en hundradels sekund bli klarvakna. Hjärtat börjar slå hårdare och ansiktet blir lite rödlätt i samband med att jag svarar med ett hest "Hi baby.."

Bloggmingel ikväll



Sista lediga dagen innan mitt jobbschema drar igång. Inte är jag speciellt ledsen över det. Jag klättrar nämligen på väggarna om jag inte har några rutiner - ett fullspäckat schema att följa och diverse uppdrag att utföra. Men nu sätter det alltså igång. Med dunder och brak skulle jag vilja säga. Öppning ensam redan första dagen. Men jag är inte det minsta orolig. Mycket är likt butiker emellan och jag har trots allt ett och ett halvt års erfarenhet då det kommer till butiksjobb, ink. öppning och stängning. Sedan såg jag i Julies blogg att hon skrivit en kom-ihåg-lapp till mig, sötnosen!

Hur som helst har jag inte så mycket planerat för dagen. Skall ge mig ut på en långpromenad nu tänkte jag. Eller springa ska jag nog göra istället. Det får man passa på att göra när man ska ut ensam. Igår var jag ute och gick med Bella. Satan vad snabbt vi gick, men det föredrar jag.

Ikväll har gratisdirekt.se bloggmingel och jag är bjuden. Detta är inte de storslagna planerna jag pratade om angående bloggen, men det är onekligen en kortare väg att gå för att ta bloggandet ett steg längre och få ett eget domän att blogga på. I dagsläget är det min bekant Elin (dollyblond.se) som bloggar där. Kanske blir vi snart kollegor :) (läs: konkurrenter, hihi..)

Hörs sen mina pinglor!


Ny design!

Tack http://lifeofjulie.tk  för den grymma designen. Hur mycket jag än älskar allt som är tjejigt och rosa, så känns detta mer proffsigt och mer passande för det kommande mörka vinterhalvåret. Vad tycker ni om designen? Julie är grym!



En bild från min tjejdrink som Ebba tagit :)

Somliga av er förstår inte..

Jag brukar vara väldigt bortskämd gällande att inte få ett överflöd av elaka kommentarer från er läsare. Jag tror att jag endast har två ip-adresser som jag spärrat från att kommentera min blogg, men mer än så är det inte. I samband med plåtningen med Armand och diverse jobberbjudanden inom modellandet har dock de elaka kommenterarna ökat. Majoriteten godkänner jag inte ens. Det på grund av den enkla anledningen att om jag tar bort dem innan jag ens hunnit läsa klart första meningen så hinner de liksom inte beröra mig.

Det finns dock någonting som jag vill klargöra med er läsare. Några av er skriver att jag inte har vad som krävs för att bli modell. Vissa skriver att jag är för kort (mätt mig idag och 172 cm är jag för er som undrar), andra skriver att jag inte har tillräckligt unika drag. Somliga av er skriver att ni aldrig får höra någon fortsättning om jobben jag fått och därmed tror ni mig inte.

Låt mig då få klargöra det här. För det första har jag fram till idag bara fått jobb inom modellande i Milano (Förutom modellscouten Louise från MIKAs som kom fram till mig på stan för något år sedan). Detta för att jag knutit en jävla massa kontakter i den branschen, i just Milano sedan jag var där sist, och börjar en agentur höra av sig får man nästan räkna med att fler kommer att göra det inom samma område. Varför ni inte hört något mer om jobben? Jag bor i dagsläget fortfarande i Stockholm som ni vet, och flyttar inte förrän början av nästa år. Detta är agenturerna nu väl medvetna om och det finns ingen möjlighet för mig att dra ner dit spontant innan jag flyttar ner "bara" för en castings skull.

För det andra ser jag mig själv inte som någon modell. Ska jag beskriva mig själv inkluderar det ord som träningsnarkoman, en riktig liten pluggnörd och möjligen partytjej. Men en modell har jag aldrig beskrivit mig som. Därför är det också så att när agenturer som MIKAs, agent46, Emotioneventi med fler hör av sig och visar intresse, så räcker det för att jag ska känna mig oerhört smickrad. Får jag sedan inte jobbet bryr jag mig liksom inte vidare mycket. Utan bara det faktum att de har visat intresse och ser mig som en tjej med ett intressant utseende så blir jag tacksam och smickrad.

Jag kommer aldrig bli nästa Caroline Winberg, och det är jag mer än väl medveten om. Men uppenbarligen är det något jag har som har gjort att över 4 agenturer har hört av sig i samband med att jag plåtats lite för ett par veckor sedan. Hur oförståeligt somliga av er än tycker att det är, så ser de onekligen att jag har potential. Annars skulle de aldrig lägga ner sin tid på att få alla mina uppgifter och provfotografera mig. Men för mig spelar det ingen roll vilka jobb jag får, kanske kommer jag inte få ett enda jobb när det väl kommer till kritan, men förfrågningar rullar in dagligen nu och jag blir smickrad bara över att de vill att jag ska komma och provfotograferas. Så istället för att ni ska räkna upp allt som gör att jag aldrig kommer att lyckas som modell kan vi väl bara lita på de som sköter modellscoutingen och låta dem såga mitt utseende om så behövs, istället för att ni läsare ska göra det?




En till drinkbjudning är påväg!

Ni minns säkert att jag berättade att min tjejdrink på Laroy gick väldigt bra i lördags. Drinkbiljetterna tog slut och Erik var väldigt nöjd. Först frågade han om jag kunde köra redan denna helg igen, men dels jobbar jag hela helgen och dels blir det lite knappt om tid. Så nu har vi bestämt att nästa fredag, den 16e, 23.30 ska jag köra en drinkbjudning igen! Så missade ni förra har ni en ny chans nu inom kort. Mer info kommer!



Testshot med Armand

Det går bra nu

Hej mina solstrålar!

Jag tog en lång sovmorgon idag. Fast nu har jag såklart varit uppe en stund. Jag har redan hunnit prata i telefon med Carro 4 gånger. Vi är otroliga!

Hur som helst är det mycket roliga saker som händer i mitt liv nu. Mamma frågade mig häromdagen hur det kommer sig att agenturerna i Milano hör av sig på löpande band, men den främsta kontakt som jag haft med svenska agenturer var den med MIKAs, men det var för ett bra tag sedan. Sedan dess har det inte varit några stora grejer, utan bara ströjobb som jag blivit tillfrågad.

Nu har det blivit ändring på detta och en modellscout från den svenska modellagenturen agent46 har hört av sig och de är intresserade av mig. Det handlar om Kate Moss bokare som behöver modeller, en reklamfilm samt bara jobba för deras agentur. Så innan kvällen ska jag skicka info, längd och allt sånt samt de olika bilderna de vill ha. Det kan nog bli bra! Jag är faktiskt smickrad bara över att de visar intresse.


Roast på Berns

Är det något program som jag har en så kallad hatkärlek till är det utan tvekan Roast på Berns. Jag tycker alltid så synd om personerna som blir utsatta för dessa, visserligen rätt mediokra, skämt (läs: påhopp). Den enda som jag halvt om halvt njöt av att se utsatt (om man då bortser från skämten om misshandel och dylikt) var då Pernilla Wahlgren gästade programmet. Detta på grund av bilden denna kvinna lagt upp på sin blogg på mig och två vänner till mig, från stureplan.se en utekväll. I samband med det förlorade jag den ringa mängd respekt som jag hade kvar för henne.

Hur som helst gästade Bert Karlsson programmet ikväll och jag riktigt njöt av att se programmets gäst sopa banan med hela bunten. Petra Mede kunde överhuvudtaget inte ta kritik, och enligt min mening skämde hon ut sig totalt i samband med att hon hällde vatten över Bert - mer än en gång. Ska man roasta andra måste man kunna bli roastad själv. Så enkelt är det.

Jag tycker för övrigt att majoriteten av dessa så kallade skämt håller en skrämmande låg nivå. Har man endast en persons utseende som grund för att skämta, anser jag att man inte är det minsta kompetent till sitt val av yrke. Att säga hur ful någon är kan vem som helst göra. För att jag ska skratta och underhållas krävs det i varje fall lite mer djup än så i ett skämt. Go Bert!


Rock that body

Kom nyligen hem från ridningen. Idag var pollen både springig och stark, och jag som var tröttis redan då jag kom till stallet orkade inte riktigt jobba så mycket som jag skulle ha behövt. Men det gick helt klart ok i alla fall! Pappa var så rolig efter lektionen.. Han är ju med och tittar varje ridlektion och borde ju således ha lärt sig en del om ridning. Så utbrister han i bilen påväg hem: Du var ju helt klart bäst idag Amanda! Du red ju till och med snabbare än de största hästarna. Wtf! Det är ju inte direkt positivt. Typiskt killar!..

Hur som helst väntar middag nu. Sen får vi se om det bara blir sängen eller film hos M. Det är en riktigt trött Manda som skriver idag hur som helst. Men jag tänkte bjuda på två helkroppsbilder från plåtningen med Armand. Som ni vet har jag storslagna planer på g med bloggen och snart kommer ni att få ta del av allt. En sak ni dock kommer få ta del av då är alla mina träningstips. Jag tycker själv att jag är i väldigt bra form och enligt mig är allt möjligt med träning. Ät vad ni vill, bara ni rör på er! Det bidrar till en enorm livsglädje och jag skulle aldrig vilja byta bort min kropp för något i världen.





Färgbilder

 


Fångad av en stormvind

Mer bilder från Armands fotografering. Älskar dem! Här lekte vi med fläkten.. Lite fångad av en stormvind på dessa bilder. Känns riktigt kul att bilder som är oretuscherade ändå kan bli så bra. Ett bra samarbete mellan fotograf och modell är onekligen a och o för ett bra resultat.







Bilder från senaste plåtningen

 

Fotograf: Armand Dommer
Bilderna är fortfarande oretuscherade.. (;

Bildregn från igår!

Hej alla fina!

Kom precis hem från firandet av min bror Joakim som fyller år imorgon. Eller ja, idag blir det ju faktiskt nu. Vi blev bjudna på en otroligt god middag bestående av bland annat min favorit lamm. Till det drack vi mitt och Joakims favoritvin Amarone. Efter desserten åt vi goda ostar, parmaskinka och prosciutto.. Och drack ännu mer rödvin. Hi!

Gårdagen blev otroligt lyckad! Kvällen startade på Ciaociao med min familj samt våra vänner från Norge. Lite tjejer i min ålder, deras bror samt föräldrar. Riktigt trevligt. Vi blev alla rätt runda om fötterna då vinflaska efter vinflaska beställdes in, och precis innan Ebbson kom och vi hoppade in i taxin mot min tjejdrink på Laroy beställde jag in godaste Cosmopolitan. Sedan var jag i full gång!

Kom liiite sent till Laroy där kön redan börjat slingra sig en aning. Jag är enormt nöjd med min tjejdrink och det verkar alla som kom också vara. Fick ett fint sms av Erik som skrev att jag fixade det här riktigt bra. Hörde jag något om kommande samarbeten varje månad? Vi får se, vi får se :)

Efter att jag och mina favorittjejer, vi var runt 12-13 stycken fått in shots begav vi oss vidare till Magenta och deras rockfest. Där blev det fler drinkar innan jag åkte hem med min egna lilla rocker för kvällen.. =)


Jag med drinkbiljetterna, Sofia och Bella. <3


En glad liten Mandy


Jag och världens bästa David på min drinkbjudning på Laroy.


Gladast var jag utan tvekan för att världens bästa och snyggaste bröder var på plats och drack drinkar med mig. (Att Signe också följde med var pricken över i:et)

Nu ska jag sova. Upp och öva på att öppna butiken med Julie imorgon innan jag på torsdag har min första riktiga arbetsdag och därmed själv ska öppna butiken. Längtar! Underbar känsla att redan nu trivas så bra på jobbet.

Himla konstig kväll igår..

Hello babes!

Uppe med tuppen efter en utekväll, men jag ska snart sova ett par timmar till. Jag skulle inte säga att kvällen igår inte var lyckad, men när sjukare saker efter varandra inträffade var det knappt att vi vågade vara kvar ute. Tänk er fredag den trettonde och att du inte vet vad du ska förvänta dig för galenskaper här näst.

Ett litet smakprov:

En av mina vänner som väldigt ofta är med mig ute, inte minst stammis på Magenta, kommer nästan inte in där för att hon skulle ha falskleg. Att tjejen är en rätt bra bit över 18 gör det hela bara ännu mer pinsamt. Varför känns det som att detta är typiskt kvinnliga vakter som söker drama? Sedan skulle hon kräva att jag skulle betala inträde, trots att jag stod på listan. Skulle inte tro deeet.. gah!

Intervjun Caroline gjorde om mig och mitt sk avhopp från underklädesvisningen fick en uppföljare igår. "Stämmer det att Caroline ljuger om att dina föräldrar sa nej till visningen?" Ohh... länkar intervjun när jag ser den.

Vidare till Laroy där tjej nummer 2 i sällskapet nästan inte kommer in på sitt leg, denna gång på Laroy. Vakterna ställer sig och skrapar hennes leg för att se att det inte är falskt. Åter igen en tjej som är ute mycket. Hade vakterna en tråkig kväll igår måntro?

4 tjejer på en toalett på Laroy. Det ska sminkas, håret ska fixas och självklart toaletten brukas. Men detta tycktes ingen ha förståelse för igår. Snart står nämligen en storvuxen vakt och bankar på dörren, varpå jag får starka vibbar av att han trodde att vi gjorde något helt annat där inne..

En av mitt "ex"'s bästa kompisar raggar sönder mig. Alkohol eller inte. Jag tycker synd om kära "exet-kexet". Att ta på någons ex och fråga om denne träffar någon eller inte nu är under all kritik..

Jag står på Magenta med mina tjejer och sjunger till Ola med en hårborste i handen som mikrofon. Illa? Vi var nyktra, men uttråkade..

Utanför Magenta/White får någon kille syn på mig varpå han försöker stanna mig. Jag fortsätter gå med mina tjejer men han ropar att jag ska stanna. Tänk er en stegrande ringsignal som får högre och högre volym. Till slut skrek han efter mig så högt att det kändes som att inte en enda jävel kunde undgå hans desperation.

Detta är en bråkdel av alla galenskaper. (Läs: de som jag kan ta upp i en offentlig blogg)

Bilder från stureplan.se






So what, I'm still a rockstar



Fotograf: Armand Dommer
Stylist: Ebba g.

Bilden är oretuscherad.


OSA för lista till min drinkbjudning på Laroy!

"Hip hop rummet på Laroy på lördag gästas av Viktor Lundgren och Felix Kalf-Hansen som dessutom får sällskap av Amanda Bergman och hennes 100 närmsta väninnor" - I gotta feeling!. OSA för lista till [email protected]

Mina "100 närmsta väninnor" .. det tycker jag låter trevligt. :) Det är så många som osat att de ska komma, så jag tror att detta kommer att bli en storslagen kväll. Men redan imorgon kommer det att bli en grym utgångskväll vill jag tro. Med start på Magenta/White room och Carolines underklädesvisning kan det ju inte bli annat än riktigt bra. Var faktiskt hela två veckor sen jag var ute nu, så taggad är det minsta jag är! ;)

Igår var jag på arbetsintervju på Marlboro Classics i Täby hos min vän och numera kollega Julie. Det gick väldigt bra då jag ska provjobba redan imorgon. Jag har en känsla av att det kommer att bli riktigt bra och jag är så sugen på att sälja sälja sälja!

Senare på dagen hade jag en heldag på stan med Ebba. Men först var jag på min brors kontor på Nybrogatan. Han är kapitalförvaltare och har med en kollega och vän startat ett eget företag som går riktigt bra. Jag är så stolt så. Är för övrigt riktigt glad över att ha så drivna människor i min familj. Sådant smittar verkligen av sig. Sedan satte vi oss hur som helst på ett mysigt café där på Nybrogatan. Jag, Ebbson, Sebbe och pappa. I ett par timmar satt vi säkert där. Mys!

Nej, nu ska jag börja göra mig iordning, skriva lite i min nya mörkbruna lilla filofax i skinn. Jag har ju som några av er vet en sådan där stor svart lärarfilofax i skinn. Men jag känner att det ser lite konstigt ut att springa runt med den nu när jag inte går i skolan under ett år. Den är utmärkt att ha när man behöver skriva lite huvudnotes från seminarier och liknande. Då behöver man utrymme. Men nu behöver jag bara en liten snygg sak att anteckna lite mainstreamgrejer samt jobb och så i, så denna var perfekt.

Efter lite ärenden ska jag träffa Louise för en fika. Det blir att klä på sig nu. Tråkigt att det blev så kallt över en natt. Vi hörs!


RSS 2.0