Berlin, dag 2!

Egentligen är det väl dag 3, eftersom att vi kom på måndagen och detta är onsdagen. Men här har ni i alla fall onsdagens bilder där vi på dagen var på sightseeing gåendes genom Berlin. En hållplats var till exempel Berlinmuren.

   

image584



Efteråt gick vi till ett muséum med modern konst och därefter åkte vi till ett 4 vånings varuhus med bara utvalda secondhand kläder, skor och väskor. Jag kom nog därifrån med tio saker varav två axelremsväskor som jag använder nu hela tiden. Jag älskar dem!

På kvällen var det champions league final och vi var ett stort gäng som såg finalen på en storbildsskärm på en stor uteservering med en massa supportrar. Tyvärr har jag inte så mycket bilder därifrån men ett par tog vi. Till matchen åt vi skälvklart den största hamburgetallriken ni kan tänka er. Fast jag har inte riktigt lärt mig att tycka om öl än så det blev sex on the beach för hela slanten för mig. Happy hourn innebar två till priset av en, nicee (;

image588














image591

Så var kroppen så gott som död igen.

Hejsan!

Ni vill inte veta hur mycket jag har gjort under tiden majoriteten av er säkerligen legat bakis, eller inte bakis, och sovit skönt i er säng. Halv sju imorse gick jag upp för att läsa igenom geografin inför provet imorse. En strategi som jag alltid varit kritisk till men börjat med det här läsåret faktiskt. Något jag verkligen kan rekommendera då man sätter igång hjärnan och direkt kommer in i, det här fallet, det geografiska tänket.

Provet gick så bra det bara kunde och jag hoppas att det visar sig även betygsmässigt. Direkt efter provet åkte jag till min matteelev och hjälpte honom med matten i två timmar. För det fick jag en grymt söt klänning den här gången. Ni ska få bilder på en del av all min nya shopping idag så då kanske jag tar en bild på den. Annars får ni se den då jag tar bilder på min skolavslutning, då ska den på! =)

Direkt efter bar det av till stallet för ett galet, ja vidrigt, hårt ridpass för vår gamle ridskolechef. Jag har berättat om honom förut men det finns alltid sjuka saker att berätta. Det är i alla fall ingen dans på rosor att rida för honom utan svetten ska rinna och varje liten muskel i din kropp ska vara på helspänn. Dessutom ska hästen gå som en robot, följa dina hjälper till hundra. Vi har galopperat, galopperat och galopperat i stort sett hela lektionen. Trots att jag är dressyrryttare och det är en specialdressyrgrupp han vikarierar för så skulle vi stå upp i stigbyglarna hela lektionen. Varva att hästen ska galoppera i princip på stället och full fart framåt. Visst är det givande och han är kunnig men både vi ryttare och hästar var helt döda efteråt. Det där kändes som en veckas träning ungefär. Härligt, då är man fit for fight ikväll ;)

Än så länge har jag inte så mycket planer mer än att jag både pratat med Philip och Hanna om att kanske grilla eller något sådant ikväll. Fest blir det i alla fall, det är jag grymt taggad på. Men nu ska jag bara njuta av att sitta här nyduschad och tid över att låta mina stackars muskler vila.

Missa inte bilder i nästa inlägg, mer från Berlin inklusive shoppingen! =)


Lugn fredagkväll

image581Heej bloggen!

Nu har jag haft min paus från pluggandet då jag ätit middag med pappa, pratat med mitt hjärta Hanna och bara chillat här hemma. Back to hell! Något positivt är i alla fall att Hanna ringde med great plans for tomorrow, det blir grymt! Men mer om det imorgon.. =)

Klockan nio imorgon börjar mitt helvetesprov som jag tänkte spika så hårt. Därefter ska jag träffa min matteelev som förövrigt har klarat sin matte den här terminen tack vare mig, inte illa. Därefter blir det en snabb underklädesshopping. Sedan ska jag rida och därefter tänkte jag ta bilder på shoppingen från Berlin och lägga upp här. Sedan drar jag till Hanna. Fullspäckad dag, sådant gillar vi.

Nu ska jag sätta igång och vara lite ambitiös med mitt geografiplugg. Även dags att stänga av mobilen nu när fyllesamtalen börjar trilla in. Det slår aldrig fel.. och jag driver med mina gullrumpor lika mycket varje gång men de lär sig aldrig. Nåja, känner jag mig ensam är det ju bara att slå på mobilen igen.


Klädseln innan en utgång i Berlin =)

Puss på er!


2 timmars powernap - allt är som det ska vara!

Tjoho! =)

Efter allt pluggande och solande på balkongen idag ringde pappa och frågade om jag ville åka och äta lunch med honom. Vi åkte till ett jättemysigt ställe, Backstugan, där man sitter som på en terass som om man var i någons trädgård eller liknande. Pappa känner som vanligt alla som jobbade där så det blev att vi stannade ett tag i den stekande värmen.

Såfort jag kom hem satte jag på bikinin, tog med min hög med papper och promenerade till vattnet där jag la mig på en filt i någon timme. Jag märkte dock rätt fort att jag var i stort behov av sömn då jag hela tiden somnade med högen av papper liggandes på huvudet. Ni kan ju tänka er om en vind tagit med sig dem.. Då hade människorna omkring mig fått sig ett gott skratt vill jag lova. Se mig springandes där halvnaken helt hysterisk för att inte förlora något papper..

Väl hemma tog jag en powernap... var det tänkt. Den blev på två timmar och jag vaknade nu. Men men, inte ska man gråta över spilld mjölk. Nu är jag pigg som tusan och lär få en hel del gjort denna kväll. För ja, plugg blir det för fulla muggar ikväll. Men att jag missar en festkväll eller vad jag skulle ha gjort är ingen fara. Inte minst för att jag fick väldigt mycket av den varan i Berlin och det alltid är bra för kroppen att få vila lite efter en sådan överkonsumption, men även så är lovet här snart och då kommer jag må så mycket bättre om jag vet att jag kämpat maximalt och hela vägen i skolan. Det gäller att vara positiv mina vänner. =)

image578

image579
Ytterligare två bilder från Berlin innan ett av våra förkrök på hotellrummet.

Plugg på balkongen

Godmorgon mina vänner !!

Imorse gick jag upp halv åtta redan och satte direkt igång med pluggandet. Jag måste vara den mest morgontrötta person på denna jord men så mycket som jag har att plugga inför mitt geografiprov imorgon så var det bara att bita i det sura äpplet och gå upp. Sex stod klockan visserligen på från början..

Men jag antar att sommarlovet som nu äntligen är inom räckhåll, och det ofattbart fina vädret fick mig att gå upp. Nu sitter jag nämligen med ett stort glas juice och vindruvor ute på balkongen i bara bikini och solar samtidigt som jag pluggar. Det går utmärkt och brun blir man på samma gång! Jag förstår mig inte på er som helt plötsligt ska börja klaga på att det är för varmt. Det kan inte bli för varmt !! =)

Vi har sol på vår balkong till tolv ungefär så därefter ska jag nog ta med en filt och gå och lägga mig på en brygga här nere vid vattnet och plugga. Jag brukar få en hel del gjort då eftersom att jag inte har så mycket annat att ägna mig åt. Jag minns även förra året då jag hade ett prov såhär sent och låg där nere och solade.

Nu ska jag ut i solen igen! Puss!

Det finns för få genuint snälla människor!

Hello there! :)

Jag måste bara börja med att berätta för er, kära medmänniskor, hur mycket jag tycker om snälla människor. Theresa i min klass, jag vet inte om du läser det här, men du är fan en utöver det vanliga. Theresa går i min klass och är en av få som man alltid kan räkna med då man behöver material till något prov eller vad det nu kan vara.

Det är ingen myt att det är mycket konkurrens på VRG. Det är inte säkert att alla håller med mig men ja upplever det som att man alltid bara gör det som på något sätt gynnar en själv. Egentligen ingenting ont med det, det är så samhället fungerar. Det är ytterst få personer som gör saker för andra utan att tänka på hur det kommer att gynna en själv. Nog om det, och tillbaka till Theresa. Jag tänker inte dra hela historien om då min dator kraschade och jag förlorade hela min outline till mitt huuuge geografiprov (därför ska jag istället göra det nu på lördag), men jag har varit i upprivningstillstånd nu då jag insett att det inte bara var min outline som försvann utan även allt mitt material och mina förberedelser inför provet. Det vill säga fem veckors arbete.

Personer jag en gång trott att jag kan räkna med har inte ställt upp trots att hon är medveten om hur situationen ser ut och lovat att hjälpa till, och det får mig att vilja spotta bruden rejält i ansiktet nästa gången jag ser henne. Så ringer man Theresa (även snälla Linn har hjälpt till!) och hon erbjuder sig direkt att ge mig alla hennes förberedelser rakt i handen. Satan vad sjukt egentligen att jag ska reagera som om en utomjording landat på jorden bara för att någon inte är så egoistisk och självupptagen som vi övriga är. Men detta ger mig hopp om mänskligheten.

I alla fall så kommer jag behöva plugga som fan inför det här provet. Det handlar om Hammarby sjöstad - Urban Morphology, why was this area created, who lives there today, how has the area changed over time, et cetera. Rätt intressant faktiskt. Men ack så tidskrävande.

Då jag åkte med min gulliga mamma till skolan för att lämna in Gestaporapporten, vilket jag för övrigt är mycket nöjd med, tog vi bilen och köpte godis för att jag ska hålla mig vaken under tiden jag pluggar. Dessutom blev det ännu mera shopping, tack vare världens bästa mamma! Efter allt jag shoppade i Berlin trodde jag seriöst inte att jag skulle shoppa mer än ett par plagg innan mina utomlandsresor. Okej, det var rätt orealistiskt men detta är ju sjukt! Hela mitt rum är täckt av kassar och på hela mitt golv är det pumps med höga klackar där jag inte har använt ett enda par. Jag lovar att ni ska få se bilder på allt, men shoppingen från Berlin prioriteras.

Idag blev det i varje fall en übersöt liiiten rosa bikini, ett par vita minishorts samt två tubtopslinnen. Tubtopslinnen är för övrigt mina favoritlinnen genom tiderna!


image577

I Berlin innan en av de största shoppingrunderna jag gjort... =)


När alla andra ligger ute och solar sitter jag hemma och pluggar.

  • Yo sexy mamas!

    Då har man legat ute på balkongen och solat i två timmar. Jag gråter vid tanken att jag nu måste ägna de kommande timmarna åt plugg, plugg och åter plugg. Dock är min sista presentation på onsdag och därefter är jag ledig! Nu är det alltså inte långt kvar och då svider det inte lika mycket att jag måste sitta inne i det här soliga vädret.

    Yes! Nu hörde en killkompis från skolan av sig, vi satt uppe tillsammans via msn och höll varandra vakna igår, haha. Fröjdén hjälpte givetvis också till.. :) I alla fall så har jag varit lite osäker på min Gestaporapoort jag nu skriver. Jag brukar alltid ha problemet att jag skriver waay too much vad gäller ord än vad som står i formalian. Men vad gäller den här rapporten så har jag inte kommit upp i den mängd man ska. Men nu sa Max att det ska vara 1,5 i radavstånd så jag är så gott som klar med andra ord!

    Idag ska jag skicka in det här arbetet, och därefter ska jag åka och shoppa lite med mamma. Hon visade mig lite söta kläder och annat som hon har sett så det blir att åka och köpa det innan jag börjar med mitt hevetesgeografiplugg. Jag har prov på lördag i det. Omänskligt..



    Jag och Millan innan champions league finalen =)

Kvar att göra i skolan:

* Gestaporapport [  ]
* Geografiprov [  ]
* Italienskapresentation [  ]
* Engelskapresentation [  ]
* Themenarbeit i tyska + presentation [  ]

Känner jag VRG rätt så kommer det tillkomma fler punkter.. Nåja, det är bara att sätta igång och sluta klaga :) ..

Vi hörs lite senare och då har ni bilder från Berlin att vänta !


Då jag fyllde sweet seventeen! =)

... Jag hittade en söt bild med några av mina favoriter från min födelsedag förra året :)



Fr. vänster: Caroline, Anna, Me, Hanna, Isabella.


Ridning och sol!

Vilket väder vi har! Sorry guys men jag var bara tvungen..
 
Anyway, jag har varit nere i stallet och ridit för ungefär en timme sedan. Det var en vecka sedan sist, alldeles för länge! Vi red ut en sväng innan vi körde på lektion, inomhus tyvärr, men det dammade så mycket i manegen. Jag red som vanligt på min lilla prinsessa Linnea. Full fart framåt!

Nu har jag precis duschat och ska precis sätta igång och skriva klart min Stasirapport. Därefter blir det myskväll med Girlicious. Jag tänkte gå upp lika tidigt som jag gjorde imorse (klockan tio är tidigt då man inte har några lektioner!) för att lägga mig ute på balkongen och sola.

Jag återkommer om ett tag så får ni ytterligare bilder från Berlinresan som vi gjorde med VRG för er som inte vet. Det är väl hundratalet bilder kvar..


Sittandes i den varma bussen..

Dag 1 Berlin - del 2

Andra kvällen gick vi till att börja med ut och åt med alla elever som var med på resan samt de fem lärare som var med. Det var även min samhällskunskaps - och psykologilärare Fredriks födelsedag. Annan benämning är den bästa läraren jag någonsin haft. Middagen var enormt trevlig med mysigt sällskap.







 

Efter middagen drog vi till det ställe, am to pm, som kom att bli VRGelevernas stammisställe för förkrök. Jag personligen blev bundis med vakterna samt bartenderna. Varje gång några elever kom som de inte visste om de skulle släppa in så kom de till mig och frågade om jag kände dem för att sedan släppa in dem om jag gjorde det. Lite komiskt..

Denna kväll drack jag den goda drinken Sex on the beach.



     

Efter am to pm drog vi till ett vattenpipaställe där jag dock inte har några bilder från. Jag och Karoliina drog senare, av någon oklar anledning, därifrån på jakt efter någon gayklubb. Det var en promenad genom stan som innebar att vi skämde ut oss ordentligt. Inte minst då vi frågade diverse killar var det fanns gayklubbar och alla tog det stötande, ingenting jag klandrar dem för.



Slutligen hamnade vi på en.. tangoklubb? Vi höll på att dö av skratt och dansade runt lite för att sedan dra vidare. Vi blev totalt grundlurade med andra ord.. nåja, kanske var det inte mer än rätt så elaka som vi var mot vissa.




 <-- Inte speciellt konstigt varför jag frågade denne hete bartendern om det fanns någon gayklubb i närheten. Den ende som inte tog det stötande.. konstigt? Inte alls.


Då vi slog oss ner för att ta en drink innan läggdags, det blev en ganska lugn kväll med tanke på att jag fortfarande mådde rätt illa från föregående kväll, satte vi oss på en förhållandevis exklusiv gata där det var prostituerade överallt. Nu pratar vi inte översminkade, skabbiga kärringar med alldeles för lite kläder. Nu pratar vi tjejer som var yngre än mig och några kanske ett par år äldre, som var så sjukligt söta, knappt sminkade alls och stod och sålde sig på gatan. Den kvällen såg vi 15 stycken bara på den gatan, med några meters avstånd mellan dem. Det som gjorde att man såg att de alla kom från samma "mamma", var att de hade tighta korsetter över sina jackor, samt väldigt väldigt höga klackar. Annars hade de förhållandevis "vanliga" kläder på sig.

Det läskiga var att de som kom från Berlin inte brydde sig. Jag och Karoliina visste knappt vart vi skulle titta för vi var så chockade. Män som såg helt vanliga ut, säkert med familj där hemma, kom fram till dem - började ta på dem och sedan gick de iväg. Ett ganska bra tag senare kunde vi till och med se vissa "par" komma tillbaka, alldeles tilltuffsade. Den här synen tog hårt på både mig och Karoliina och vi valde att ta en taxi hem.




Dag 1 i Berlin - del 1

Dag 1 i Berlin var vi först på sightseeing i vår varma buss. Jag var, som skrivet i föregående inlägg, extremt bakis från premiärkvällen innan och hade en vidrig frossa på bussen. Snälla Karoliina fick sitta och killa mig på armen för att jag skulle lugna ner mig. Den morgonen trodde jag på fullaste allvar att jag aldrig mer skulle dricka..

          

 




     
  <-- Du vet att du är i Östberlin då gågubbarna ser annorlunda ut.

  

 <-- "Endast kärleken räknas"

Jag har valt att dela upp första dagens bilder i två delar. Detta är första delen med bilder från dagen. Kvällens bilder får ni i nästa inlägg. Bilderna i slutet är tagna från Kreuzberg vilket är Berlins getto. Det kan vara svårt att se på bilderna eftersom att naturen är så vacker. Men Kreuzberg har mest mångkultur i hela Berlin och dit ska du åka om du vill äta kebab, (ingenting för mig), eller få ett så stort utbud av second hand att du aldrig vill shoppa i Stockholm igen. Denna dag fick jag dock bara med mig ett linne hem, vilket inte ens var second hand.

Nu ska jag återgå till mitt plugg liggandes på balkongen i solen. Satan vad brun man blir!

Puss så länge!

Hemmakväll med PCD

Hej mina gullrumpor!

Jag är medveten om att det går lite segt med Berlinbilderna, men som ni vet är jag sjuk och det är rätt tidskrävande och inte minst orkkrävande att sitta med alla de hundratalsbilder vi tog där nere och lägga upp de här. Jag vill ju gärna skriva en liten text till bilderna. Men bilderna finns, och får ni inte ett inlägg om Dag 1 ikväll så kommer det imorgon bitti. Bilder på all shopping kommer självklart också.

Annars sitter jag med min uppgift vi har fått efter resan till Berlin där jag ska skriva om en epok i stadens historia samt en polisrapport om någon misstänkt då jag ska jobba under Stasi, Gestapo eller liknande. Lite luddigt formulerat det där men jag tror att jag äntligen fått lite bättre koll på vad uppgiften innebär.

Nu ska jag gå och fixa med mina chips, dip och allt annat onyttigt jag köpte idag, och därefter ska jag titta på avsnittet av Pussycat dolls som min snälla mamma spelade in den onsdag jag var borta.

Arrivederci!



Jag och Franciska vid Berlinmuren.

Svar på några av era frågor!

Postat av: bella

läser dina föräldrar din blogg och hur ställer de sig för alkohol som minderårig? om du förstår vad jag menar, att du dricker :)


Vad jag vet läser inte mina föräldrar min blogg. Angående alkohol så har jag alltid varit strängt hållen vad gäller det. Jag och mina föräldrar har dock haft långa diskussioner för något år sedan då vi diskuterade frågan och jag fick dem att inse att det är då man absolut inte får dricka för sina föräldrar som risken är större att man ser det som något förbjudet och därmed spännande att prova på. Då jag nu dricker vin till middagar med mina föräldrar ser jag inte alkohol som något spännande och förbjudet. De föredrar då jag dricker vin framför sprit, vilket i och för sig inte är så konstigt. Annars är de väl medvetna om att jag dricker på fester och liknande, vi satt tillsammans igår och tittade igenom bilderna från Berlin vilka innehåller en del krökbilder..

Postat av: Malin

Jag undrar hur om du använder några speciella ansiktsprodukter för att få så fin hy? :) Älskar din blogg, ha det toppen i berlin!


Faktum är att jag är extremt dålig på att använda ansiktsprodukter. Som jag har skrivit innan så tror jag att de som har/haft problem med sin hy kan det här bättre vad gäller ansiktsprodukter. Utan att låta för självgod så har jag aldrig riktigt haft några problem med min hy och därmed har jag inte heller behövt köpa på mig en massa produkter eller läsa på vad som fungerar för att hjälpa min hy. Annars är jag extremt noga med att alltid tvätta bort sminket innan jag går och lägger mig. Jag går helt osminkad under sommaren, även stora delar av våren. På vinterhalvåret sminkar jag mig kanske 50 % av tiden. Sedan dricker jag väldigt mycket vatten vilket är det bästa av allt. Sömn är även något som gör susen för en "dålig" hy.


Postat av: missan

du verkar vara en flitig besökare av italien(milano?) så jag undrar om, du pga. att du varit en blond och svensk tjej, haft problem med italienska killar som varit lite närgångna? jag har hört och läst mkt många svenskor varit med om det och tänkte själv åka till italien(Rom denna gång) så jag undrar om du har upplevt något sådant.
jätte bra blogg! ha det så bra!


Jag ha absolut haft problem med italienska killar som varit för närgångna. Faktiskt även tjejer. Det har pågått enda sedan jag var liten då ett gäng italienare tog mig ur vagnen och sprang iväg med mig, varpå mina föräldrar blev skogstokiga. Å andra sidan ska man inte överdriva det hela. Det är ytterst sällan de vill göra tjejer illa och mina egna erfarenheter säger att italienare ser svenska tjejer som något fint och vackert. Vad jag själv har upplevt så är det sällan man blir behandlad som något de uppfattar som billigt och lätt att få i säng, snarare behandlar de oss lite som prinsessor.

Postat av: anna

Jag har lite olika frågor...

1: Hur är du som person? är du framåt eller blyg? osv..

2: Får du mycket uppmärksamhet från killar?

3: Varför är du och blondinbella inte vänner längre? har det hänt något eller har ni bara glidit isär?

4: snackar du "grov" stockholmska? (btw, kan du inte göra en videoblogg nån gång? skulle vara asnajs)

5: hur många läsare har du per dag?

1. Jag är väldigt social som person och har väldigt lätt för att träffa nya människor. Framåt är jag också till viss del. Dock brukar jag ta för vana att läsa av nya människor jag träffar och därefter förhålla mig flexibel och agera utefter vad jag tror blir bekvämast för dem. Att vara för framåt mot fel personer blir bara fel.

2. Haha, vilken fråga! Ni som redan tycker att jag är för självgod, det är inte mitt fel den här gången. Jo jag får väl rätt mycket uppmärksamhet från killar, det måste jag erkänna. Värst är det i sammanhang då vänner ska presentera mig för deras på g eller vad det brukar vara och de ber mig att inte se för bra ut eller vara för social. Eller som då vi var i Berlin och några tjejkompisar sa att jag inte skulle göra mig för mycket iordning inför kvällen. Sådana grejer kan jag inte riktigt ta som något positivt trots att jag kanske borde göra det. 

3. Jag och Bella har inte bråkat. Vi har bara glidit isär av någon anledning. Vi har båda väldigt mycket att göra och då vi varit vana att kunna umgås så intensivt kunde vår relation inte överleva då vi inte längre fick lika mycket tid över. Vi var så nära då det tog slut med våra pojkvänner, och i vissa relationer får man under en sådan begränsad men intensiv period ut allt som går att hämta ur relationen. Kanske börjar vi umgås igen en dag, kanske inte. Vi har båda förändrats väldigt mycket vilket gör den chansen rätt liten.

4. Jag vet inte riktigt hur jag pratar. Jag får väl göra någon videoblogg någon gång så får ni höra själva.

5. Jag har nästan tusen läsare per dag.

Postat av: Elin

Du tränar så mycket, är extremt duktig i skolan och framgångsrik i allt du gör. Har du någon gång som så många andra unga tjejer drabbats av ätstörningar när kraven blivit för höga? Jag känner igen mig själv i dig och mot slutet av tvåan orkade jag inte, tappade kontrollen och slutade äta. Så ta hand om dig själv, så du orkar i längden! Kram

Jag beklagar, jag hoppas att du mår bättre nu. Faktiskt så har jag aldrig varit i närheten av att få någon ätstörning, tack gode gud för det. Jag antar att jag får tacka mig själv för att jag är så pass medveten om problemet samt min egen kropp att jag innerligt hoppas att jag aldrig behöver gå igenom det som tyvärr många tjejer gör idag. Jag tränar och pluggar så mycket så min kropp skulle aldrig orka med om jag inte åt så mycket som jag gör. Jag älskar mat och skulle aldrig kunna leva ett lyckligt liv om jag inte åt när jag var hungrig. Sedan är jag väl ganska lyckligt lottad i och med att jag kan äta vad jag vill utan att gå upp i vikt, så jag har aldrig riktigt behövt bekymra mig om vad jag äter. Dock fungerar inte riktigt det argumentet för mig längre. Bara för att fettet inte sätter sig på utsidan av kroppen så betyder det inte att det inte finns på insidan. Jag tycker att vi alla ska njuta av mat och unna oss det som vi tycker om, mat är ingenting man ska skära ner på och börja mixtra med för att man vill nå det kroppsideal man har. Att börja träna mer, ta cykeln istället för bussen eller vad det nu kan vara, det uppmanar jag dock alla att göra - vilken kroppsform man än har.


Postat av: Amanda

Hur ser dina sommarplaner ut?

Jag hoppas att jag får jobba på Salt i början av sommaren, juni månad skulle vara grymt. Jag kommer att vara i Italien hela juli. Både i mina föräldrars lägenhet utanför Venedig samt i Rom. Sedan vill jag även åka en vecka till Milano med någon tjejkompis i början av augusti.



Postat av:

Får du mycket komplimanger?
äter du mkt onyttigt eller är du värsta hälsofreaket?

Angående komplimanger så hänvisar jag till frågan om uppmärksamhet från killar ovan. Det känns lite riskabelt att skriva för mycket om sådant, även fast det är ni som frågar, i och med att jag har tänkt skära ner lite på min självgodhet vilket ni är en hel del som stör er så mycket på. Tro inte att jag kommer bli någon Pro-jantelagsbrud, dock kan jag hålla med om att det är grymt irriterande att läsa en blogg där allt handlar om att framhäva sig själv till det yttersta. Det räcker med att man själv är medveten om vad man går för.. :)

Jag äter alldeles för mycket onyttigt. Men jag tränar å andra sidan mer än någon annan jag träffat och därmed känner jag att det går jämnt ut. Dock ska jag börja äta nyttigare. Frukt och grönsaker är jag duktig på att äta.


Bilder från färjan Trelleborg - Sassnitz, samt första kvällen i Berlin!

      
(Klicka för större)

image529
Jag och söta Karoliina <3

 



image533





   
























Bilderna ni ser från eftermiddagen/kvällen är då vi satt på en uteservering och krökade innan vi drog vidare.
Första kvällen drack jag alldeles för mycket. Jag tål väldigt mycket vad gäller alkohol men den här kvällen mådde jag verkligen inte bra då vi kom tillbaka till hotellrummet. Jag har inga bilder från stället vi drog vidare till då vi mötte upp resterande VRGare, men det är sannerligen tur det. Jag vill inte att hela min roll som förebild ska försvinna. Jag har aldrig mått sämre än vad jag gjorde dagen efter, men de bilderna får ni se lite senare. Detta var bara början. =)


Shop til' u drop

Hej mina vänner!

Nu finns bilderna från Berlin äntligen på datorn och den senaste timmen har gått åt att lägga upp dem på facebook. Som väntat vaknade jag imorse sjuk som ett djur, tror knappast att jag var den enda i vår resetrupp som gjorde det om jag säger så. Feber och en igensvullen hals har jag haft hela dagen. Jag lät uppenbarligen så nere då mamma ringde för att väcka mig imorse, eller på eftermiddagen snarare, att hon direkt frågade om jag ville shoppa lite när hon slutade. Jag trodde inte mina öron, visst att mamma tycker om att shoppa - och faktiskt att shoppa till mig också för den delen. Men jag hade sådan ångest för allt jag shoppat upp av mina föräldrars pengar nere i Berlin så det kom rätt oväntat att hon ville shoppa reda idag. Jag påbörjade en uträkning i huvudet tidigare idag för skojs skull angående hur mkt jag shoppat där nere och jag kom fram till 25 - 30 klädesplagg, skor samt väskor. Det blev inget rekord, men inte fy skam inte.

Idag kom jag i alla fall hem med ett par pumps, ett par solglasögon samt leggings vilket jag använder väldigt flitigt. Jag hade på mig min nya vita jetset klocka som jag köpte för säkert en månad sedan men konstigt nog glömt att använda. En av mina nya axelremsväskor hade jag också.

Dock orkade jag inte vara så länge i stan då huvudet började snurra och värktabletterna gå ur kroppen. Men en fika hann vi med efteråt och därefter tog vi bilen hem. David frågade om jag skulle komma över till honom ikväll men jag orkar verkligen inte. Jag vill bara bli frisk nu känner jag. Med lite sömn ska det nog gå bra.

Vi hörs imorgon och då lägger jag även upp bilderna från Berlin. Angående era frågor så ska även de besvaras i ett inlägg imorgon! =)

För övrigt uppmanar jag er alla att ta en titt på min grymma älsklingskusins blogg som är så bedårande så att man bara vill äta upp gullrumpan. www.sassynella.blogg.se Inte värt att missa!

Puss på er!

image521
Ett litet smakprov =)

Berlin 08, en av de bästa veckorna i mitt liv!

Heeeeeeeej mina älsklingar!

Guess who's home? Och vem som fan är den lyckligaste på denna jord för tillfället? Inte för att jag är hemma i sthlm igen självfallet, utan för att jag har upplevt en av de grymmaste veckorna i mitt liv och har fått nya vänner och minnen för livet. Jag pallar verkligen inte skriva så mycket idag, jag kom hem för någon timme sedan och känner mig som en levande död, visat all jävla shopping som känns lite ångestladdat att visa upp, samt njuta av en lång varm dusch. Men jag lovar, ni kommer få se alla hundratals bilder från denna vecka, samt höra allt som hänt där nere. Ett inlägg för varje dag ska jag skriva - med tillhörande bilder. Allt för att jag själv ska komma ihåg allt och ha något att titta tillbaka på.. ;)

Rykten sprids fort och jag har redan nu fått mail från någon som skrev och frågade vad som egentligen hände där nere i och med att 7 personer sattes på flyget och skickades hem. Då man är 60 elever borta och alla är sjukt taggade så väljer man inte alltid att tänka förnuftigt och följa alla regler. Sant, det förekom lite... fiffel.. och annat men den enda anledningen till att dessa elever var tvungna att pynta ut 5200 för direktflyg hem var för att de brutit trivselkontraktet så tillvida att då vi hade klockan fyra på natten som tid att vara tillbaka på hotellet så kom de istället hem morgonen därpå. Tråkigt då resan varit så grym i övrigt. Men jag kommer in mer detaljerat på allt imorgon då ni ska få se alla bilder et cetera.

 Vet ni vad det bästa av allt är då man sitter här bakis och eländig? Jag är ledig hela denna vecka! Vi har bara en inlämningsuppgift, visserligen känns den svår som fan, men det är det enda vi har denna vecka som vi får jobba på hemma. Sjukt nice! Sedan har jag mitt geografiprov på lördag men satan vad jag inte tänker skänka en enda tanke åt det nu.

Höll på att glömma, tjejen som höll i anställningsintervjun på salt ringde mig när jag var där nere. Gissa vem som ska träffa alla Sveriges saltbutikers huvudansvarige för prat om löner och så vidare? En extra anledning till att fira hårt där nere alltså.

Nej förfan, nu blir det att ta en liten återställare innan det är dags att sova i min egna sköna säng. Ni har hädanefter miljoner bilder från resan samt all min shopping att vänta =) Jag vet by the way någon som kommer vakna upp sjuk som ett djur imorgon. Med tre timmar sömn varje natt, om man hade tur, och att man endast har levt på krök och förhållandevis skräpmat hela veckan är inte bra för kroppen någonstans. Där försvann mina resultat från all träning med vinden..

Nåja, skönt att vara hemma :) ...Och jävligt nice att så många gullrumpor här hemma har saknat en =) Det märkte jag inte minst då fyllesamtalen var lika trogna även där nere, he he he.. ni är väl några som kan känna er extra träffade ;D

En av våra officiella förkröklåtar i Berlin. Förkröket vi styrde flera kvällar på vårt hotellrum med denna låt och grymt sällskap är oförglömligt.


Frågestund!



 Nu är det inte långt kvar tills det är dags för den långa bussresan mot Berlin att starta. Klockan nio ikväll går bussen. Jag har packat det mesta samt fixat allt förutom tidningar, godis och annat viktigt som kan behövas på bussen. Jag tror att vi är i Skåne eller om det var Danmark imorgon bitti där vi ska åka färja till Tyskland. På färjan ska det handlas! =) Sedan har jag gjort en lista på det som ska shoppas i Berlin. Bilder på allt kommer ni självklart att få se sedan. Fan vad skönt det ska bli att komma bort och ladda batterierna!

För er som inte vet så är vi drygt 60 elever från VRG Jarlaplan samt VRG Odenplan, årskurs 2 och 3, som åker till Berlin. Varje morgon har vi schemalagd tid som inkluderar besök och andra utflykter. Jag vet att vi en dag ska åka till ett föredetta arbetsläger under det andra världskriget  vilket tydligen förra året hade fått varenda elev att bryta ihop totalt. Förutom schemalagda tiden på morgonen har vi sedan hela dagen och kvällen så kallad "egen tid", med allt vad det kommer att innebära ;) ..

Under tiden jag är borta ger jag er den stora äran att ni får ställa frågor till mig som jag kommer att svara på i ett inlägg inom en förhoppningsvis snar framtid. Vi har gjort detta förut och då skötte ni er väldigt bra gällande vilken nivå ni la era frågor på samt längden av er formulering. Tänk gärna på det ni nya läsare också så underlättar ni en hel del för mig.

... Och följ VRG-lärarnas regel: Det finns inga dumma frågor, bara dumma elever.

Hoppas att ni, liksom jag, får en underbar vecka så hörs vi snart igen!

Många pussar och kramar.

Dagen med stort D - Berlin here I come!

Godmorgon!

Dagen med stort D är här och lite resfeber har jag allt. I alla fall inbillar jag mig att jag har det, så mycket roligare så. Jag vaknade även och kom på en gång underfund med att Gud hörde mina önskningar igår och har gjort mig så gott som frisk, man tackar!

Idag har jag en massa som ska fixas och för tillfället sitter jag och fixar klart med musiken till min iPod. Mina föräldrar ska strax åka och växla pengar. Jag ska börja packa vilket jag inte har gjort. Men i och med att jag ska shoppa så mycket där nere så försöker jag intala mig själv att jag inte behöver ha med mig för mycket packning. Haha orealistiskt! Jag tar altid med mig packning som om jag ska flytta dit jag ska.

Vad gäller bloggen kommer jag förmodligen kunna få iväg et toch annat inlägg där nere i och med att jag fått veta att ett par elever ska ta med sin lap. Men ifall att det inte blir att jag känner speciellt stort sug efter att sätta mig på nätet då man är där nere, vilket kan vara rätt sannolikt, så kommer bloggen vara igång i alla fall..

... av er läsare!

Precis som förra gången jag var borta, visserligen i Småland, så tänkte jag anordna en frågestund här för er under tiden jag är borta. Ni är många som har skrivit och önskat att ni vill ha en frågestund där ni kan fråga allt ni undrar, och här får ni nu en hel vecka på er att fråga allt mellan himmel och jord. Då jag har fått så himla mycket nya läsare under en förhållandevis kort tid nu, så kan ni kanske finna det intressant att fråga allt ni undrar istället för att sitta och läsa igenom inläggen som skrevs för två år sedan. Det kan ni ju visserligen också göra, jag menar, jag har allt några guldkorn här och där som ni nu får tid att läsa då uppdateringen inte kommer att vara riktigt lika flitigt gjord som då jag är hemma.

Frågestunden är dock inte till detta inlägget utan jag skriver mer om det lite senare!

På måndag, om 8 dagar är jag hemma igen, och jävlar vad bilder ni ska få då! Jag tänkte även skriva lite dagbok (?) där nere så att ni får veta vad vi har gjort. =)

Nu ska jag äta frukost, vi hörs lite senare!

Världens bästa mamma fyller år idag!

image520Hej mina vänner!

Idag fyller världens bästa mamma år så hela dagen har gått åt att fira henne tillsammans med gäster här hemma. Vi har ätit gott och druckit gott Amarone vin. Dock kan jag gråta floder för att jag har blivit jättesjuk och knaprar, bokstavligt talat, alvedon för att överhuvudtaget hålla mig vaken. Men jag kommer i vilket fall åka med imorgon till Berlin, så enkelt är det. Inte långt kvar nu, och här taggar jag med ett glas rött tillsammans med nära och kära. Lyckligtvis åker vi imorgon klockan nio på kvällen så jag kommer hinna växla alla pengar till euro och göra allt annat praktiskt imorgon.

Ni behöver inte oroa er, jag har planer för bloggen under tiden jag är borta - vilka ni inte får missa imorgon. Dessutom kommer ni ha miljoner bilder att vänta då jag kommer hem. 8 dagar är vi borta och jag hade tänkt att både festa och shoppa ihjäl mig där borta. Uppleva lite kultur tänkte jag faktiskt också. Gå på balett på statsoperan också. Jag och Karoliina ska boka biljetter ikväll, haha :) ...

Nu ska jag återvända till gästerna samt kurera mig och äta lite mer jordgubbstårta. Därefter ska jag svara på era läsarbrev. Ni är så duktiga på att skicka mail måste jag säga, det är verkligen roligt att få lite privat kontakt med några av er. Tyvärr hinner jag inte svara på alla nu, men jag gör det så fort jag kommer hem från Berlin!

Det var by the way inte bara mamma som fick presenter idag. Ni vet att jag är sjukt intresserad av fotboll, inte minst av vårat landslag. Visserligen kan jag inte vara annat i min familj som mer eller mindre lever för fotboll och det svenska landslaget samt italiensk fotboll. Vi ska ju ner till Salzburg i sommar, min brorsa har fixat biljetter så vi ska bila ner - så jäävla nice! I alla fall så kom min brorsa hem med Sverigetröjor till mig idag. Sjukt snygga. Ni får se bilder när jag kommer hem från Berlin. =)

Jag såg förresten att jag blev veckans blogg, i den här bloggen: http://norrlandsflickaan.blogg.se/1211098726_veckans_blogg.html?cache=FB83FD58E53970FCA700B08A13990681 Jätteroligt! :)

/ Mandy



Enjoy!

     













Om blickar kunde döda skulle jag vara ganska död nu..


Jag skulle faktiskt se ut sådär i ett nummer, tro det eller ej..




Jag älskar oss!


image519

Dessa fina blommor fick jag efteråt från mina nära och kära <3

Bilderna är på g!

Hej gullisar!

Ojoj vilken dag det har varit! Jag vet inte vad jag ska säga om föreställningen för att ni ska förstå hur mycket jag älskar att stå på den där scenen. Idag var det en massa familj och vänner som tittade på mig och blommorna jag fick efteråt var inte nådiga. Åh, man har fått så mycket beröm idag så självförtroendet är verkligen på topp! Det är inte varje dag man får höra vilken talang man är =) Efter föreställningen åkte vi alla hem hit, åt en försenad middag tillsammans och jag bestämde mig för att stanna hemma. Att springa beeptest och sedan ha en dansföreställning där man ger mer än allt man har tar på krafterna. Nu såhär efteråt känner jag hur fruktansvärt trött jag är.

Vet ni vad? Jag ska fixa med bilderna nu och lägga upp dem så att ni får se en liten del av vad som hände bakom scenen. Tyvärr har det inte tagits några bilder, om jag minns rätt, i några andra dansoutfits än Moulin Rogue, vi gjorde ju andra nummer också. Men som en av Kühlers ansvariga sa så var vårt nummer det absolut bästa på hela föreställningen. Kläderna var även de snyggaste och därav togs alla bilder med de kläderna.

Vi hörs lite senare och då får ni se bilderna! =)

Jag <3 nätstrumpbyxor

Hej igen!

Vad jag kan minnas så har jag aldrig haft på mig ett par nätstrumpbyxor förrän i samband med föreställningarna igår och idag. I Moulin Rogue numret har vi det till våra porriga korsetter och stora volangkjolar - ni får se bilderna ikväll. =) I alla fall så har jag kommit underfund med att jag är stormförtjust i dessa jag har med de minsta maskorna. Anledningen till att vi har dessa är att benen ser som smalast och längst ut då, och så är det både elegant och sexigt på samma gång. Helt klart ett par strumpbyxor jag kommer att använda till korta kjolar och klänningar framöver. Tänk er det till ett par riktigt snygga höga svarta pumps. Apropå det ska jag shoppa ihjäl mig på pumps i Berlin tänkte jag.. Så då får ni åka dit om ni ska ha samma! ;D

image511

















Ni har vä inte missat min absoluta favoritlåt? Även min mobilsignal som det känns som att varenda jävel vet att jag har.



Remixen av den här låten vet jag att jag har lagt upp ett antal gånger. Även den är grym och absolut bäst att tagga till. Men jag tycker att den här är så mycket bättre!


Your love.

Min motion är inte att leka med!

Hej mina älsklingar!

Denna förmiddag som jag hade sådan ångest för igårkväll visade sig bli över all förväntan. Ni vet vilken tävlingsmänniska jag är. Ni vet också hur livrädd jag är för att misslyckas. Att misslyckas med det jag vet att jag kan briljera i är ännu värre. Fast helst vill jag vara bäst på allt, både det jag håller på med på fritiden men även nya utmaningar jag tar mig an. Idag hade vi i alla fall fitnesstest på idrotten. Sista lektionen innan sommarlovet i och med att VRGs projektveckor börjar nu. Tävlingsmänniska som jag är, ville jag både förbättra alla mina resultat från förra året, men samtidigt få bättre än alla andra. På fitnesstestet testar vi vår spänst genom att man ska hoppa så stort jämfota som möjligt, så mäter man hur långt man hoppade. SEdan ska man göra så många situps man orkar på en minut. Jag gjorde drygt 80 stycken vilket faktiskt är riktigt bra i och med att en person ska hålla en hand en dm över magen och dit upp ska man nudda med bröstet. Inte rikitigt sådana situps jag är van vid alltså. Sedan hade vi reaktionstest då man ska kolla ens reaktionsförmåga. Inte nog med det var det min favoritgrej - vighet. Man ska sätta sig med raka ben mot en bänk och luta sig över benen och se hur långt över händerna kommer. Min starkaste gren om jag får säga det själv (;

Sist men inte minst var det då dags för beeptest. Jag är van vid att alltid vara bland de tre - fyra sista i en blandad klass med både tjejer och killar, och det är också där jag sätter upp mitt mål. Pressar mig själv till max med andra ord. Skillnaden idag från andra gånger då jag sprungit beeptest var att alla var så sjukt grymma. Det tråkiga med dagens beeptest är att alla skolor kör på olika test, och vår skola har en amerikansk variant så våra nivåer säger ju inte er någonting. Men på nivå 10, förra året var det bara ett fåtal kvar på den här nivån, var det bara ett par elever som hade gått av. Sedan började dock en efter en falla bort och det slutade med att vi var tre kvar. Jag och två tränade grabbar. Jag satte mitt mål vid nivå 12, eftersom att det är väldigt mycket bättre än vad jag fick förra året - och då var jag ändå bland de sista. Vid 12 fortsatte jag, vinnarskalle som jag är. Strax efter 13 var jag dock rätt trött, och jag valde att sluta då kroppen fortfarande mår bra med tanke på föreställningen ikväll. Att springa tills man spyr är ingen höjdare.. I alla fall gick jag och Kalle av samtidigt, sedan var det bara Robert kvar. Jag är faktiskt enormt imponerad av mig själv. Det var härligt att springa där schvettig med två stora grabbar bredvid mig inför all publik. ;P

Tråkigt nog kommer jag inte kunna vara med på min klass spexfoto idag, vilket suger. Men det känns inte jätteförberett så jag missar nog ingenting. Men det ska bli roligt att se sedan, de ska gestalta skolans olika lärare och deras tix. Vad jag har hört så kommer de inte vara speciellt snälla, och inte heller tänka för mycket på sina framtida betyg.. ;P Anyway så måste ju jag fixa mig inför föreställningen nu, samt skriva min preliminära projektidé och därefter är plugget slut för en veckas tid som ska spenderas i Berlin. SÅ JÄVLA NICE!

Kvällens show ska bli den bästa någonsin. Filippa ringde och berättade att hon och Åsa kommer och tittar också vilket får det att pirra ännu mer i magen. Det är väldigt många som kommer och tittar ikväll, när jag står där längst fram alldeles utelämnad. Men bilder ska tas och de får ni se senare. Efteråt blir det garanterat utgång med alla snyggingar där borta.

Men först, äta lunch och därefter åka och köpa present till världens bästa mami som fyller år imorgon.

image509

Puss och kram!

Amanda Linnea Bergman



Bara för att jag inte tänker lägga upp behind the scenes bilderna idag så betyder ju inte det att det inte blir några nya bilder alls idag. Jag har ju mina egna bilder som jag tog hemma då jag fixade mig.. =)

Jag är född till att stå på scen och dansa.

Faaaaaaaaan vilken lyckokänsla jag har :) !! Ni kan inte förstå adrenalinkicken man får av att stå inför så mycket människor, på en sådan fin teater, med den grymmaste dansgruppen ni kan tänka er och bara köra järnet och göra det jag är född till att göra. Moulin Rouge numret tog allting. Kläderna är så snygga och numret är så otroligt snyggt i sig så det är rena drömmen att göra det numret. Jag kan knappt vänta tills imorgon då massor av mina kompisar kommer och tittar samt min familj såklart. Då står jag även längst fram i mitten i alla danser vilket bygger på den härliga pressen lite ytterligare.

Vi tog i alla fall en massa bilder bakom scenen idag, men jag tror att jag lägger upp alla efter morgondagens föreställning så får ni se de bästa av dem bästa. Jag vet inte hur jag ska göra angående att ni vill se då jag dansar, vilket jag förstår. Man får ju varken filma eller ta bilder i publiken men kanske att mamma filmar lite i alla fall. Men jag vill kunna ta bilder med den kameran bakom scenen och jag kan ju inte göra både och.. Mina föräldrars kameror fungerar inte riktigt med den här datorn nämligen. Jag löser det imorgon! :)

Aaah jag är så sjukt lycklig då jag får ägna mig åt det jag tycker om mest i hela världen. Jag ska se ifall jag kan börja dansa ännu mer till nästa termin. Utöka dansen till ytterligare en dag till på en annan dansskola kanske?

Vi hörs senare gullisar!
Nu ska jag äta middag. =)

Premiärdags!

Hej hopp !!

Då var jag hemma efter att ha skrivit klart och lämnat in mitt psykologiarbete. Engelskan gick väl helt okej. Jag kände mig ofokuserad tack vare att jag har så vidrigt ont i halsen. Sket i stort sett i hela sista hörförståelsen för att jag kände att om jag ska misslyckas kan jag lika gärna misslyckas totalt. Men faktum är att det inte höll länge utan jag fyllde i det mesta som mina olydiga öron plockade upp trots att jag bara ville skita i allt. Nationella är dock väldigt generösa vad gäller betyg så det skulle inte förvåna mig om det gick rätt bra i alla fall. Nåja, vi får se. Skönt att nationella är över nu i alla fall.

Nu är det dags att dra i en högre växel och bli lite effektiv. Jag måste duscha, locka mitt hår, fixa scensminket, köpa de sista grejerna inför föreställningen, kolla så att jag har alla kläder och accessoarer jag behöver. Sedan måste jag även få en lucka till att äta och därefter är det bara att åka till Vasan. Jag får inte heller glömma att klippa bort alla miljoner armband jag har knutna runt mina handleder, buhu vill inte ;(

Kameran ska med ikväll så bilder har ni att vänta senare! =)

Puss och kram!

Morgoninlägg

Godmorgon!

Brukar egentligen inte gå in på datorn såhär tidigt på morgonen, men jag var tvungen att skicka mitt psykologiarbete som jag ska färdigställa idag till min skolmail. Sedan är jag så trött, ni skulle bara se mig nu alltså.. eller nej det skulle ni inte för jag mår dåligt bara vid tanken haha. Det som gör mig riktigt pissed för tillfället är att jag vaknade upp med halsont och ont i mitt ena öra. Jag har ju jättekänsliga öron och därmed lätt att få öroninflammation, vilket jag verkligen inte har tid att få nu. Men jag hoppas att det mestadels är inbillning och att det går över under dagen eftersom att jag verkligen inte får bli sjuk nu.

För övrigt har jag blivit livrädd för att åka hiss. Inatt drömde jag att hissen gick sönder och jag fick åka frittfall ner.. Ont i öronen gjorde det minns jag. Kanske därför jag vaknar med öronont idag? Förmodligen lär jag ha glömt min dröm innan det är dags för mig att åka ner om 40 minuter.

På schemat idag står engelska nationella, skriva klart mitt psykologiarbete och därefter ska jag åka hem och fixa sminkningen och håret inför föreställningen. På Vasan ska jag vara klockan fem. Föreställningen börjar halv sju.

Vi hörs efter nationella.

Kram!

Top model och Pussycat dolls...

...Där har vi program som är som gjorda för mig. Ikväll var det final i Top model, tråkigt att inte Chantal vann. Jag har hejat på henne sedan starten, men Seleisha var grymmare på catwalken. Haha, nog om det nu.

Nästa vecka, då jag är i Berlin, börjar Pussycat dolls. Var det någon mer än jag som följde det slaviskt förra säsongen? Sjukt snygga tjejer som både kan dansa porrigt och sjunga bra. Mamma får spela in första avsnittet så får vi hoppas på att det är lika bra den här gången.

Nu är jag hur trött som helst och ska gå och lägga mig tänkte jag. Engelska nationella imorgon vilket jag vill vara pigg till.

Därefter är det PREMIÄR !!! Men det får jag inte tänka på nu, då blir jag nämligen alldeles sprallig och kommer aldrig kunna somna. Självklart kommer jag att ta med kameran! :)

Godnatt mina vänner.


Stor kram till er alla.


:@

image508Hejhej!

Först vill jag bara be om ursäkt ifall ni är ett par där ute som fått lida en aning för att jag för tillfället är på extremt dåligt humör - och därmed kanske inte svarade på era kommentarer på det mest konstruktiva och mogna sätt. Men ni vet vad jag tycker om att ni ska tro att ni vet så mycket mer om mig än vad ni själva verket vet, då får ni också vara beredda på att jag svarar på det sätt jag gör. För det har jag all rätt att göra. :)

Ridningen gick bra, jag hann byta om till danskläderna i bilen och jag hann komma så snabbt till Vasan så att jag kunde repa alla nummer jag ska vara med i utom ett. Däremot då jag skulle hem hade min mobil dött och mina föräldrar stod inte där utanför som vi kommit överens om. Inte kunde jag ringa heller för att mobilen hade dött och alla mina danstjejer redan dragit. SL - kortet låg hemma och det var svinkallt ute. Jag hade ju kommit ihåg att ta med allt utom jacka.

Min största rädsla såhär innan föreställningarna, Berlin, allt i skolan - ja listan kan göras lång, är att jag ska bli sjuk. Att då stå ute och inte ha någon aning om var mina föräldrar är, då det är svinkallt ute, är inte roligt någonstans. Jag har inga problem med att gå fram och fråga främlingar om jag kan få låna deras mobil, men då de tittar på mig som om jag ska sno deras mobil i samma sekund som de räcker över den då går jag därifrån innan de har hunnit svara.

Ett som är säkert är att jag hatar att vara beroende av andra och känna mig begränsad av någon annan än mig själv. De hade glömt att jag repade på Vasan, vilken tid jag slutade och allt vad det nu var. Det slutade med att jag satte mig i en taxi och skulle låta mina föräldrar få betala resan, men i samma sekund som taxin började åka ringde mamma och jag kunde möta henne en bit därifrån.

Så nu sitter man här frusen, förbannad och eländig. Jag märker hur alla i min familj håller avstånd ifrån mig vilket är lika bra. Ni får gärna vara så gulliga och skippa kommentarer som att jag inte alls har långt hår utan kort, att det inte är tjockt utan tunt, att jag inte alls har de betygen jag har och allt vad ni nu får för er. Jag lovar er att ni vet mycket bättre än jag var ni har för betyg i skolan eller för hårlängd. Det krävs inte mycket intelligent av er för att förstå att det gäller mitt hår och mina betyg också.

Tack på förhand!

En kväll med mina två största intressen!

image506

image507

Bara ett par bilder tagna i all hast på morgonen innan skola..

Nu ska jag äta lunch (?) och därefter ska jag ner till stallet och rida. Jag har tre stora kassar i mitt rum med kläderna vi har fått och de vi har fixat själva inför föreställningarna som börjar imorgon som skall läggas i bilen så att jag har det då vi åker till repet efter ridningen. Ni kommer att få mycket underhållning då jag lägger upp alla bilder sen. Så mycket kan jag säga. Vad sägs som en sexig Moulin Rouge outfit där håret ska vara lockigt och ansiktet väldigt sminkat? Eller varför inte en överklasskärring som nyligen kommit hem från sin utlandsresa. Skulle ni se showen skulle ni förstå vad jag pratar om ;)

Egoism rocks!

Sådär mina vänner. Nu har jag lärt mig hur bilderna och kameran fungerar i datorn så nu kan ni vänta er en massa bilder! Vad kan vara bättre än att starta med lite nytagna bilder på moi? (;








Nu har jag varit hemma i en timme ungefär. Egentligen slutar jag inte förrän tre någon gång, men som skrivet tidigare har vi bara olika former av examinations på våra lektioner nu och på engelskan idag ska en tredjedel av klassen hålla sina presentations och den här gången fick vi andra inte vara närvarande då.

Det var en ganska onödig dag i skolan idag om man får uttrycka sig så. På tyskan spelade vi spel. Visserligen enormt lärorikt då vi skulle förklara svåra ord på tyska och de mest självklara beskrivande orden fick man givetvis inte använda. Perfekt inför muntliga provet som visade sig vara på fredag.

På samhällskunskapen fick vi ytterligare en uppgift och på mattelektionen, där vi i stort sett är klara i kursen, fick vår älskade Marianne någon charmig knäpp och tog med oss till seven eleven och bjöd oss på glass. Vi skulle även ha spelat kubb om det inte vore för att det började regna. Hon har kört så hårt med oss under terminen så vi blev helt chockade då hon sa att vi skulle gå och köpa glass istället. Vi slutar ju minst en vecka senare än de flesta andra skolor så detta hade vi absolut gjort oss förtjänta av! =)

Nu ska jag skriva klart mitt psykologiarbete och därefter ska jag rida. Jag har haft så mycket att göra den senaste tiden så sist jag red var över två veckor sedan, helt sjukt! Så nu ser jag verkligen fram emot att rida. Det kommer dock bli som att jag får hoppa av hästen i farten, hoppa in i bilen - byta om där, och åka till Vasan där vi ska ha genrep. Tyvärr kommer jag komma ungefär 45 minuter sent, vilket kommer innebära en och annan utskällning från personalen - dock inte från min tränare eftersom att hon vet detta. Men jag saknar så mycket att rida och då jag åker till Berlin en vecka kommer jag inte kunna rida heller. Sedan har lördagsdressyren varit inställd tre veckor i rad på grund av tävlingar och pingst, därav kan jag inte vänta en dag längre på att få rida.

Vi hörs senare!

Godnatt

Sådär, psykologin gick bra till slut och jag är nöjd med min prestation för idag. Det finns inte mycket som är skönare än att gå och lägga sig och bara låta hjärnan vila efter att ha ansträngt den i flera timmar. Imorgon ska jag upp tidigt och ha muntligt i tyska, så jag måste lägga mig nu på en gång om jag överhuvudtaget ska vakna imorgon.

En bild till vänster med mina små favoritshorts och en söt piercing föreställande en nyckel =)

Trött var ordet?

Den enda anledningen till varför jag inte skulle kunna bli psykolog är för att det i lång utsträckning är alldeles för ansträngande för hjärnan. Jag har suttit x antal timmar med mitt psykologiarbete nu och det känns som om min hjärna ska explodera när som helst. Att diskutera psykologi är svårt - det är enormt svårt att sätta ord på det man tänker. Faktamässigt är det inga problem, men då man ska sätta igång och analysera faktan blir det problem.

Men att diskutera psykologi är ingenting om man jämför med att få ner det man tänker på papper. Detta är något jag själv, och uppenbarligen min lärare också, tycker att jag i regel är väldigt bra på. Men att sitta halv tolv en kväll, då hjärnan redan lagt av för natten, då är det näst intill tortyr att tänka i de enormt avancerade banorna som man gör då man ska analysera det redan komplicerade. Missförstå mig inte, jag älskar psykologi - men inte när jag är trött. För övrigt var det ju väldigt trevligt att den sista meningen beskrev det jag försökte få fram i två förhållandevis långa stycken.. Trött var ordet?



Nej, nu ska jag få ner de sista tankarna om socialpsykologi och därefter ska jag enligt klyschan sova på arbetet och ha en massa nytt och vettigt att skriva ner imorgon.

En sak är säker. Jag har då aldrig längtat så mycket efter ett sommarlov som efter ring två på gymnasiet.


20 besökare, besöksrekord! Woho!

Fan vad förbannad jag blir! Hela statistiken för dagens besökare har nollställts - jag som hade fått besöksrekord ;( Gäller detta bara min retard till blogg eller har detta hänt er andra också? Och nej, det är inte bara någon errorgrej som kommer ändras tillbaka snart. För nu står det att jag har kommit upp i 20 besökare den 13e maj. WOHO!


...By the way så har jag namnsdag idag. Det är Linnéa - ett släktnamn på min mammas sida. Jag hade själv glömt bort det tills mamma kom med några presenter nu =)

Vad hände med En sak i taget?

Hejsan!

För tillfället sitter jag, som alltid då jag är hemma en hel kväll, och försöker få en miljon saker gjorda samtidigt. 1 000 001 saker menar jag, nu bloggar jag ju dessutom. I alla fall har jag ett femtontal msnkonversationer uppe där jag får musik, samtidigt som jag lyssnar igenom musiken och raderar det jag inte vill ha. Samtidigt ska jag dessutom tänka kreativt då jag skriver mitt psykologiarbete. Inte nog med det springer jag mellan köket och vardagsrummet där min mamma syr in min stora Moulin Rouge kjol inför dansföreställningarna. Varför slutar det såhär ikväll då erfarenhet kring ämnet har lärt mig att jag får som mest gjort då jag gör en sak i taget ? 


iPod shuffle

Hej mina vänner!

Nu har jag varit och ätit middag med mina föräldrar samt köpt en liten iPod shuffle. Jag köpte en sådan liten nu som jag bara ska ha inför Berlinresan samt träning. De var slut nästan överallt men Elgiganten hade den blåa så jag köpte den.

Nu ska jag fixa med låtar samt börja med mitt psykologiarbete. Men vi hörs om ett tag!

5 dagar kvar gott folk!

Hello!

Fyfan vad skönt! Nu är seminariet gjort och det gick riktigt bra. Vi satt sju - åtta elever och diskuterade Berlin under Kalla kriget. Jag tog inte ens fram mina anteckningar utan körde bara på utan dem. Diskussionen var intressant och min favoritlärare verkade nöjd efteråt.

Nu väntar jag bara på att nästa seminarium ska sluta så att vi ska få vår reseinfo om Berlin, som nu är om 5 dagar. Söndag säger jag bara. Det kommer bli grymt. Jag har fått reda på så mycket om resan, som jag tyvärr inte kan skriva här. Jag kan knappt vänta.

Halv fem ska pappa hämta mig utanför skolan så ska vi åka och köpa ny iPod eller vad jag bestämmer mig för att köpa. Ikväll är den enda kvällen jag inte dansar den här veckan så jag ska passa på att skriva klart mitt psykologiarbete. Som ni vet älskar jag psykologi så jag ser fram emot att skriva ett grymt arbete. Sedan lär jag ju fixa med musik inför resan också.

På återseende!

Kavli räkost med dansande bebis!



Haha, är det bara jag som dör av skratt av den här reklamen och den sinnessjukt charmige lille bebisen?

High tech ?

Hej igen!

Nu har jag sett filmen och jag måste medge att den är enormt sevärd och mycket bättre än vad jag förväntat mig. En mycket gripande och givande film som självfallet framkallade tårar hos känsliga mig här i soffan. Nu sitter jag och förbereder seminariet med de tillkommande frågorna. Därefter ska jag äta en något försenad lunch och bege mig mot skolan.

Efter skolan är det dags att köpa en ny ipod. Min lilla söta rosa sak från creative som jag köpte precis då de kom ut i affärerna för något år sedan gick sönder efter en vecka och jag har inte orkat åka och byta den. Jag ska köpa någon annan idag istället tänkte jag. Att sitta i en buss - jag vet inte hur många timmar då vi åker till Berlin - utan musik, det kommer inte på fråga.


Den här, fast i rosa, köpte jag för ett år sedan. Den fungerade i en vecka.

Hair

Guten Morgen!

Satan vad jag har drömt inatt. Inga mardrömmar inte utan bara en massa sjuka drömmar. Men inte tänker jag sitta här och skriva vad jag drömde, det är ju totalt ointressant för er. När ska bloggare generellt sett fatta det ?

Så vaknade man upp till strålande väder ytterligare en morgon. Men jag är rädd att det inte är lika varmt som det ser ut. Så var ju nämligen fallet igår.. Det blev lite krångel med filmen igår så jag hann somna innan den hann börja. Jag tänkte lägga mig i soffan nu och titta på den samt föra anteckningar inför seminariet. Hoppas att den är lite intressant i alla fall, annars kommer jag somna på en gång.

Förresten växer mitt hår så det knakar, det är verkligen långt nu om man jämför med bara för några veckor sedan. Tjockt är det också - och jag älskar det! Efter sommaren kommer det vara hur långt som helst. Självklart ska jag toppa det ett par gånger så att det inte blir slitet men planen är att jag ska behålla det så långt som jag hade det när jag var yngre. Ungefär såhär vill jag ha det:

image505

LYCKA!

Den senaste tiden har jag mer och mer funderat på hur kort livet faktiskt är och hur viktigt det är att verkligen leva ut och göra det man mår bra av. Att umgås med människor man tycker om - och framför allt, de som gör en glad har en enormt viktig innebörd vilken jag kan glömma bort då jag bara tänker på hur jag ska lyckas med saker och ting här i livet.

I alla fall så känner jag sådant lyckorus i kroppen för tillfället och trots att det är jävligt mycket att göra såhär års så går allt så otroligt bra och jag njuter verkligen fullt ut av livet i sin helhet. Allt jag gör, gör jag numera för min egen skull - och endast min egen. Mognad handlar för mig om att våga bara vara och gå sin egen väg. Man behöver inte umgås med just de människorna eller göra just de sakerna för att trivas och passa in, utan det räcker att bara köra sitt eget race och vara lika lycklig och omtyckt i alla fall.

Det kändes så genuint idag på arbetsintervjun då jag kunde beskriva mig själv med ordet positiv och verkligen kunna stå för det då lyckokänslan fick det att bubbla i magen i samma sekund som jag sa ordet, av ingen egentlig orsak mer än att jag är så nöjd med mitt liv.

Jag tror att det handlar om att släppa taget, och tillåta sig själv att bara vara. Det är då man funderar för mycket på hur man blir lycklig som det i samma sekund blir kört.




Salt

Åh vilken bra dag det har varit idag! Arbetsintervjun gick hur bra som helst och hon gav mig lite positiva hintar genom att säga att jag verkar väldigt lovande för jobbet. Hon frågade dessutom om jag, ifall jag får jobbet, vill jobba extra även i höst vilket inte vore helt fel. Roligast av allt är att jag inte "bara" kommer få stå i kassan och hjälpa kunderna med deras kläder och dylikt om jag får jobbet, utan jag kommer även ha ansvar för inköpsdelen för affären.

Hon berättade att det finns 14 saltbutiker i Sverige, men trots det är varje butik ensam och har själv ansvar för vilka märken man ska sälja och så vidare. Får jag jobbet kommer jag alltså ha ansvar för vilka märken vi ska sälja, om vi ska sälja dyrare kläder eller lite billigare, kolla vad som går bäst liksom. Dessutom kommer jag kunna jobba igenom att vi ska sälja viss typ av kläder och skor. Till exempel om jag ser något i någon modetidning som jag tycker passar vårt sortiment. Åh jag är så taggad och det vore så grymt roligt att få det ansvaret !!

Efter intervjun var det bara att åka raka vägen till Vasan där det var dags för rep inför premiären på torsdag. Middag fick jag slänga i mig i bilen. Man får sådan adrenalinkick av att dansa där på scenen så jag kan inte vänta tills det är fullsatt där på torsdag. Jag kommer ta så mycket bilder för er som inte har köpt biljetter - ni kommer kunna känna att ni har sett showen likväl.

Nu är jag äntligen hemma efter timmar av rep. Vi fick sluta lite tidigare på grund av att vi inte fick någon paus där borta. Eftersom att världens snällaste Tyler gick med på att jag får skriva mitt geografiprov om ett par veckor istället för imorgon, då min outline för hela provet försvann i samband med att min dator kraschade, så börjar jag inte förrän sent imorgon. Jag har då ett seminarium på filmen Good bye Lenin vilken jag ska se ikväll samt en gång imorgon om det behövs.

Nu ska jag äta vattenmelon.

Auf Wiedersehen!

Tips om bloggar, tack!

Godmorgon!

Jag tog nyss en lång varm dusch, snart ska jag äta frukost i solen på balkongen och därefter ska jag bege mig in mot skolan. Kanske borde jag ta en promenad till skolan idag, vore inte helt fel. Igår somnade jag i varje fall direkt efter jag publicerat inlägget. Jag kom underfund med att jag måste ha varit mycket tröttare än vad jag först trodde..

Planerna för dagen är alltså samtal med min geografilärare Tyler, träffa Pelle för att skriva klart en italienskapresentation, ha italienskalektion, arbetsintervju samt rep på Vasan hela eftermiddagen och kvällen.

Ni vet vid det här laget att jag inte är den bästa på att läsa bloggar. Jag fastnar helt enkelt inte för vanliga livstilsbloggar eller modebloggar som jag inte känner ger mig något speciellt. Ska jag läsa en blogg kontinuerligt så ska skribenten vara någon som jag beundrar och verkligen har något att komma med i varje inlägg. Inte blogga fem inlägg om dagen bara för att underhålla sina läsare om vad de har gjort i sitt liv den senaste timmen. Jag är en av dem vill jag bara tillägga, det tänker jag inte sticka under stol med.

Personligen har jag kommit underfund med att sådana bloggar - där varje inlägg är igenomtänkt och givande, knappt finns längre. För jag tror att de flesta bloggare vill ha mycket läsare. Man får inte mycket läsare genom att uppdatera väldigt oregelbundet och bara då man har något vettigt att skriva. Därav att jag själv slopade den idén och istället kör på den typiska livsstilsbloggen och uppdaterar så ofta jag kan. Men då har jag och ni läsare mötts på mitten litegrann känner jag.

Det jag då skulle komma till är att jag för tillfället inte läser en enda blogg. Sedan min dator kraschade har jag inte gått in på en enda blogg för att läsa inläggen. Det finns, skrämmande nog, inte en enda blogg som intresserar mig tillräckligt för att jag ska gå in och läsa det jag missat. Mycket möjligt är att jag går in oh tittar på bilderna, men inte mer än så.

Har ni någon blogg, eller någon blogg ni läser, som ni tror skulle falla mig i smaken?

Ett glas rött såhär en söndagnatt

Godkväll!

Jag borde väl egentligen sova nu med tanke på allt som skall hinnas med imorgon. Jag var bara så dum ikväll som sov mellan halv sju och halv nio. Jag var totalt utpumpad efter träningen. Visserligen är jag trött nu och det känns som att jag skulle kunna somna. Men erfarenheten om att sova på kvällarna för att sedan tro att man ska kunna somna ett par timmar senare igen säger att jag borde bli lite tröttare innan jag ger mig.. Kanske ska jag köra på old days och även min kusin Sannas nuvarande räddning - ett glas rött för att lugna ner hjärnan. Ojoj vad det har blivit min räddning många kvällar. Men en söndagkväll? Even better!

Ny dator!

Hej!

Nu äntligen är min nya dator installerad och klar, och jag ligger här i soffan nöjd och belåten över att åter igen kunna ha kontakt med omvärlden. Den här datorn verkar fungera helt annorlunda frn vad jag är van vid så jag kommer inte att lägga upp bilderna idag. Men det kommer! =)

Bortsett från allt studerande har den här helgen varit enormt rolig, inte minst tack vare det underbara vädret. I fredags bestämde jag mig för att åka till Stureplan och möta Charlotte istället för att sitta kvar i skolan och vara ambitiös. Vädret var med andra ord mer lockande.. Vi gick på stan och tittade på bikinis innan det var dags för min dansträning.

Därefter fick min familj gäster så jag valde att stanna hemma den kvällen med dem. På lördagen var jag och shoppade hela dagen med min älskade mamma samt så satt vi i Kungsan och solade och åt glass. Jag kom hem med en vit bikini, pärlörhängen, en grymt porrig klänning från Gina tricot samt ett svart Dolce & Gabbana linne. Jag hittade även fler bikinis som ska införskaffas samt flertalet pumps. Pumpsen ger jag dock en egen shoppingdag.. ;)

På kvällen åkte jag och mötte Charlotte, hennes kusin samt hans kompisar för att dra på poolparty i Saltsjöbaden. Det var enormt trevligt med mingel till att börja med och därefter började folket hoppa i poolen både med och utan kläder.. Flera "gamla" VRG:are var där som gick ut när jag började. Jag kan väl säga såhär, jag kan inte annat än att hålla med förra årets treor om att de absolut hunkigaste killarna slutade när vi började. Too bad..

Efter Saltsjöbaden åkte jag och Charlotte med ett gäng killar till Slussen för att äta. Vad vi inte visste var att den resan kom att bli det roligaste på hela kvällen. Ena killen vi hade sällskap med hade precis köpt en ny mobil och ville kolla om den var så stöttålig som försäljaren utlovat. Den kastades X antal gånger i marken och var sedan inte längre speciellt stöttålig.

På bussen fick vi lyssna på schtekaren nr 1 som skulle impa på sin brud om diverse saker. Exempelvis hur full han var.. ja det var på den nivån samtalet låg. Vi höll på att garva ihjäl och inte nog med det skulle täbbgrabben börja prata med oss sen. Killarna jag var med var så gulliga så de skulle ju självklart para ihop mig med grabben.. Det visade sig att han bodde i Hägersten och det.. gjorde jag också (?) .. enligt mitt sällskap. Himla konstigt att vi inte stött på varandra tyckte Täbbkillen.. Ja fruktansvärt konstigt.

Efter gott fyllekäk drog jag och Lottisen hem till mig. Imorse vaknade vi upp med strålande sol som sken igenom persiennerna varpå vi snabbt satte oss på balkongen och åt våfflor med sylt och grädde. Därefter promenerade vi ner till vattnet och la oss där bredvid alla andra solglada människor. Helt sjukt hur brun man blir av den här solen..

Sedan var det dags för två timmar dansträning för min del där vi bland annat fick kläderna till Moulin Rouge numret. Jag fick färgen ljuslila och kläderna består av en jättestor kjol med, för min del, lila volanger samt en tight lila korsett. Kläderna är sydda av samma person som gjort de underbara kläderna till Let's dance. Ni kommer få se bilder efter showen. Inte långt kvar nu. Premiär på torsdag!

Imorgon har jag bara italienska. Sedan ska jag prata med min geografilärare apropå att alla mina skolarbeten försvann och kunde inte räddas då min dator kraschade. Min outline inför det stora provet på tisdag har alltså försvunnit och jag orkar inte ens kommentera det längre. Ni kan ju tänka er själva.. Förhoppningsvis får jag göra om provet i och med att jag inte har något annat prov som jag har missat. Vi får nämligen bara göra om ett prov per termin.

Därefter ska jag på arbetsintervju - önska mig lycka till!! Det ska bli sjukt roligt. Hon som ska intervjuva mig är enormt trevlig och så positiv till mig vilket aldrig är fel. Därefter är det rep på Vasateatern direkt efter intervjun och under hela kvällen. Förstår inte när jag ska hinna äta middag bara. Men så kommer det se ut hela veckan. Ta mig till Berlin!

Sådär, nu har jag uppdaterat er litegrann och kan hädanefter gå över till min vanliga struktur gällande mitt bloggande. Jag tänkte avsluta med att erkänna hur beroende jag har blivit av att blogga. Det har varit näst intill outhärdligt att inte få skriva av sig under de här dagarna. Faktiskt det jag har saknast mest med att inte ha någon dator. Inte illa va? ;)

På återseende! (Ett uttryck som känns mycket bra att numera kunna skriva..)

I'm back!

Hej mina älsklingar!!

Först och främst: Fan vad roligt med en massa kommentarer till både nya och jättegamla inlägg! Det var ett fint välkomnande! =)

Nu till den stora frågan:  Var har jag hållit hus? Det är så enkelt som att min kära broder lånade min dator häromdagen och den kraschade - bara sådär. Alla mina bilder är borta, alla skolarbeten - ja allt. Lyckligtvis har jag alla bilder i min kamera, men skolarbetena gick inte att rädda. Suger rätt hårt..

Jag har varit, minst sagt, galen på min brorsa för att han har haft sönder den igen. Datorn var helt ny och det är andra gången han har sönder min laptop. Så är det sedan jag som får höra att jag porrsurfar för mycket.. rackare alltså (;.. Visst, datorn kanske skulle ha gått sönder i alla fall men det är lite komiskt att två datorer kraschat efter att han har suttit vid dem, och de har fungerat utmärkt precis innan med mig. Sedan måste jag ha någon syndabock också.. så jag skiter faktiskt i hur det än var.

Pappa åker i alla fall imorgon och köper en ny lap. Tredje datorn på jag vet inte hur kort tid, så vi lär ju vara stammisar där nu. Och nej, det är inga dåliga datorer vi köper men det är allmänt känt att laptopar går sönder mycket oftare än stationära datorer.. om vi nu kan skylla på det. ;) 

Well well, igår skrev jag prov - nationella matte b. Det gick grymt, woho!. Seminariet i samhälle gick också bra. Sedan idag hade jag engelska muntliga precis (jag sitter kvar i skolan nu för att kunna blogga:P). Muntliga gick också bra, han sa till min grupp där inne att vi alla tre presterade enligt mvg-kriterierna så det känns bra. Jag har rätt mycket åsikter när det kommer till sport så det var ingen pina direkt att diskutera personal experiences and so on..

Igår hade jag behövt plugga men hjärnan var ju totalt överarbetad efter fyra timmar matteprov. Jag var helt enkelt värd en pluggfri dag. Så jag åkte hem, åt lunch och sedan träffade jag världens bästa Hanna på Odenplan så satte vi oss på bästa uteserveringen Sommar  och myste i solen. Vi satt kvar där i.. jag vet inte hur många timmar. Hur trevligt som helst med lite quality time med min bästa.

Nu sitter jag som skrivet ovan i skolan. Om två timmar ungefär är det dags för dansträning. Rep inför showen och det är så många av mina kompisar som ska komma och kolla så det blir hur roligt som helst! Mellanshowen på ticnet.se för er som är intresserade.

Jag kan inte bestämma mig om jag ska vara lite ambitiös och sitta kvar här i skolan och plugga tills dansen börjar eller om jag ska möta några gullisar och sätta oss på en uteservering i det härliga vädret. Jag har by the way en liten ljusgul klänning på mig - så varmt ute idag! Apropå det, eller apropå ingenting egentligen, så var jag så duktig och tog en massa nya bilder att lägga upp här. Så kraschar min dator samma dag.. :(

Ikväll ska jag vara med Hanna och tjejerna samt förmodligen Philip och grabbarna. Vi lär nog grilla, kröka och bara njuta av det fina vädret. Jag tar en massa bilder som ni kan vänta er imorgon. Förar jag någonstans kan jag säkert låna en dator och hålla er lite uppdaterade.

Långt inlägg.. men nu har jag å andra sidan skrivit för de dagarna jag inte uppdaterat också så nu är vi kvitt. ;P

Ha det bra!

Pussar Mandy

Smått och gott

Hej hopp!

Det blir ingen dans idag...
jag hinner helt enkelt inte. Å andra sidan är jag fortfarande förkyld så det kanske är lika bra. Istället var jag nu med mamma och köpte pizza samt en stor påse godis. Ska jag sitta och plugga flitigt nu i X antal timmar måste jag ju ha något som får mig att stå ut. Tur att det är så här mycket under en begränsad tid. Nu när jag inte kan träna idag och istället äta en massa onyttigt kanske till och med jag kan få en tjockismage. Fast det har jag väldigt svårt att tänka mig.. Det skulle aldrig få hända heller, haha!



Vecka 19 och 20
  • Samhälle seminarium - Kalla kriget. [ X ]
  • Matte B nationella. [ X ]
  • Fitnesstest på idrotten [  ]
  • Muntligt nationella engelska. [ X ]
  • Italienskapresentation [  ]
  • Geografiprov !!! [  ]
  • Seminarium - Berlin [  ]
  • Engelska nationella [  ]
  • Psykologi, inlämning - Socialpsykologi [  ]
  • Deadline för preliminär projektidé [  ]


    Dessa är de stora sakerna som gör att mitt liv inte är något beundransvärt de kommande dagarna. Förutom dessa har jag en miljon rep på Vasan med dansen (min räddning?), småläxor samt arbetsintervju och annat.

    Listan ger mig by the way rysningar.. And that is not in a good way..



Arbetsintervju

Buongiorno ragazzi! Come state?

Jag kom nyligen hem från skolan. Det enda positiva med alla former av examinations som vi har dessa veckor är att många lektioner utgår då seminarier och liknande läggs på lektionstid och den halvan av klassen som inte har seminarium just den dagen kan vara hemma och plugga inför det istället. Idag hade jag alltså bara matte, skönt skönt.

Jag försov mig imorse. Vaknade halv elva när jag började tjugo över elva. Jag hann visserligen till lektionen eftersom att jag bara slängde på mig någonting och sedan fick skjuts av pappa. Men nu är jag hur trött som helst och min kropp börjar säga ifrån till de här sena nätterna. Ikväll kan jag dock inte lägga mig sent eftersom att jag har ett viktigt seminarium imorgon.

Egentligen har jag dansträning i flera timmar ikväll men jag kommer bara kunna gå någon timme, om jag ens hinner det. Som tur är har jag otroligt bra närvaro på dansen den här terminen, de är ju stenhårda med närvaron. Tills imorgon ska jag nämligen kunna allt om Kalla kriget och det är väl kanske inte det roligaste att plugga in. Även om jag måste erkänna att det är mycket intressantare än vad man kan tro.

Idag ringde chefen för en klädesaffär mig apropå arbetsintervju. Nästa måndag ska jag komma på intervju och det känns hur bra som helst. Jag vill verkligen ha det här jobbet och det känns jättebra i och med att hon redan har avslöjat att hon är jättepositiv till mig. Så det är bara att hålla tummarna alltså! =) Skulle vara riktigt nice med ännu mer shoppingpengar..

Dags för en powernap!

Håll ut ! - Bara två veckor kvar!

Godkväll :) ..

Jag har varit så ambitiös nu så jag inte ens har haft tanken på att blogga. Jag har i varje fall fått så himla mycket gjort idag, och det har gått hur smidigt som helst - verkar som att jag har blivit en riktig mattebög, så jag tänkte faktiskt lämna matten nu och gå och lägga mig. Konstigt nog känner jag mig inte speciellt trött utan hade kunnat plugga ett bra tag till, med tanke på att jag har rätt mycket kvar att repetera. Men nu när det har gått så himla bra ska man alltid behålla den känslan så blir det så mycket lättare att sätta sig imorgon och fortsätta där man slutade.

Jag har egentligen ingen motivation alls nu vad gäller skolan, men alla tankar på att skiten är över om två veckor då vi åker till Berlin har fått mig att hämta en himla massa motivation.. jag vet inte varifrån. Saker och ting känns inte alls lika tunga längre utan det ser ut som att jag kommer få betalt för den här mödan fortare än jag räknat med.. =) Att ha den här positiva känslan gör också att det går så mycket enklare och resultaten blir så bra de bara kan bli.

En kväll som denna älskar jag mina föräldrar för att jag ärvt deras pluggishjärna. Jag hade då aldrig orkat, eller ens tänkt tanken på att lägga ner så pass mycket tid på skolan som jag gör om jag inte fått högsta betyg i ämnena. Det är trots allt därför jag.. jag vill inte säga förstår.. men jag kan tänka mig varför så många ungdomar bara skiter i skolan. Har man någon gång försökt och kämpat men ändå inte nått toppen så är det svårt att känna att det är värt mödan. Vad man dock inte ska glömma är att du måste börja någonstans. Man får ge det tid, för en dag slår det till och du kommer få väldigt mycket tillbaka.
 
För att avsluta..

Tänkte jag bara meddela er att min blogg kommer förändras (till det bättre såklart ;P) efter dessa två outhärdliga veckorna i skolan. Jag hoppas att ni har överseende med att det är enormt svårt för mig att kunna blogga om så mycket annat än saker som berör skolan när det, hur hemskt det än må låta, praktiskt taget är det enda jag har i huvudet för tillfället. Det jag vill säga är i alla fall att så fort detta är över - om två veckor då jag åter igen får tillbaka mitt sociala liv och kan ta med kameran överallt - så kommer ni förmodligen finna den här bloggen mer intressant igen då bilder och mer "lättsamma" saker kommer att prydas på den här sidan. Ni lär med all rätt vara lika trötta som jag på samma bilder som har lagts upp minst två gånger hela bunten.. ;)

Nu ska jag sova!

Godnatt mina änglar.

I vissa situationer uppskattas mycket plugg. Tro det eller ej!

Hej mina vänner!

Åh jag har så gulliga vänner, de är världens bästa. Av lite olika anledningar har jag varit rätt nere idag, sitter här med lapen i mitt rum med en stor chokladask, toffsen på huvudet och en stor munktröja precis som i en amerikansk film..

Vid sådana här tillfällen älskar jag att plugga. Jag är, liksom de flesta tjejer, en mästare på att tänka och vrida och vända på saker så mycket att det till slut inte går att analysera situationen mer än vad jag redan har gjort. Men nu då jag har så vidrigt mycket att göra, så himla mycket plugg, så hinner jag verkligen inte sitta och deppa och tänka en massa. Istället ser jag till att få saker och ting gjorda så att jag gör någon nytta. Det är väldigt sällan man kommer fram till något på det sätt som vi tjejer ofta ligger och ältar saker och ting.

Sorry suckers men nu ska jag ge Janne all min uppmärksamhet, han ringde precis nämligen. Jag hade gärna bytt plats med honom ikväll och supit ner mig totalt. Så får man inte säga men jag gör det ändå.

Lär bli en del inlägg ikväll.. har sovmorgon imorgon samt en massa matte att plugga. För att hålla mig vaken brukar jag blogga. Därav det stora antalet inlägg skrivna på kvällskvisten. =)

Puss på er!

Vadå fint väder ute?

image504Tjaaa!

Nu har jag varit på min psykologiföreläsning och är alltså hemma igen. Vädret är underbart och jag hade kunnat göra mycket för att få sitta på en uteservering och dricka gott en dag som denna. Men nu är jag inte så lyckligt lottad utan har timmar av plugg att ta itu med. En himla tur att jag kommer få igen det här om några år, då är det jag som kan sitta ute och slippa slita...

På vägen hem mötte jag min bror Joakim, såg honom ganska snabbt i folkmassan så sjukt brun som han är. Vi tog en promenad hem tillsammans. Det känns fortfarande helt overkligt att han äntligen är hemma!

Nej nu är det dags att sätta igång! Jag ska göra det riktigt mysigt här hemma med fruktsallad, tända ljus och bra musik. ( = Forever med Chris Brown. Den enda låt jag lyssnar på just nu.) Det är fint väder ute? Nej, det regnar :)

Sovmorgon.

Godmorgon..

Jag satt uppe till tre inatt och pluggade inför mitt seminarium om Kalla kriget. Som jag skrev innan kommer dessa två återstående veckor vara totalt kaosartade för min del. Därefter har VRG projektperiod och vi som har valt Berlin kommer alltså att åka dit! Vi har fått schemat för resan och vi har väl en liten utflykt varje dag och därefter "egen tid" som de kallar det. Shopping, shopping, shopping.. Det bästa av allt är att det enda de har sagt om vårt festande på kvällarna är inte en speciell tid vi måste vara tillbaka på hotellrummet utan bara att vi måste dela taxi hem så att vi kommer hem ordentligt. Jag är sjukt taggad! :) Mer om resan då den närmar sig..

I alla fall har första halvan i klassen seminarium idag vilket betyder att min lektion utgår, då jag har seminarium på onsdag. Sedan har jag bestämt att hoppa över italienskan så att jag kunde sova ut nu imorse i och med att jag satt så länge inatt.

Vid två åker jag till skolan för att ha psykologi och sedan ska jag hem och fullkomligt råplugga matte.. Inte alls roligt med tanke på att vädret ser alldeles strålande ut. Visste ni förresten att vädret har en enormt stor påverkan på våra betyg? Våra lärare varnade oss för att det är hur vanligt som helst att elever sänker sig nu i slutet på terminen för att det inte känns lika ångestfyllt att inte plugga inför något prov eller liknande när man istället är ute i strålande sol och sommarvärme. Det ligger något i det.. Men jag ska försöka tänka att det är en sådan begränsad tid nu som jag har mycket att göra. Kämpar jag på nu kan jag njuta extra mycket så fort jag är ledig!

Vi hörs lite senare!
/ M

Chris Brown - Forever



Någon mer än jag som älskar den här sköna låten med Chris Brown?
Den får gå på repeat medan jag pluggar. Väldigt behaglig låt att lyssna på som samtidigt gör en på så bra humör. =)

Mellanshowen på Vasan 15 - 16 maj!

Lasse Kühlers dansskola!



Bild tagen från förra showen på Vasan för snart ett år sedan. Med några utbytta är vi i år samma skara som ska köra järnet på Vasan den 15e och 16e maj. Det är Mellanshowen och biljetter finns att köpa på Ticnet.

Berlin om två veckor!

Nu ett par timmar senare känns allt mycket bättre igen. Jag är faktiskt på strålande humör! =) Det är fint väder ute och jag kom på mig själv med att tänka på allt jag ska shoppa under veckan i Berlin om två veckor. Min hjärna verkar även trots allt ha vaknat på rätt sida då pluggandet hittills har gått hur effektivt som helst och jag har hunnit med en hel del. Det är förvisso väldigt mycket kvar men det går nog bra om det fortsätter såhär.

image503
Haha.. Snart två år sen =)

Bye bye sociala liv.

Godmorgon!

Jag som var på sådant ljuvligt humör, tack vare en del saker, innan jag gick och lade mig igår verkar ha vaknat på helt fel sida idag. Inte bara för att mamma kom in till mitt rum alldeles nyss och frågade om jag verkligen skulle sova såhär länge - vilket jag givetvis inte planerat att göra, utan jag som nu varit säker på att jag är på friskningsvägen och slapp få en större förkylning än vad jag haft de senaste dagarna vaknade med världens halsont, dunderförkylning och garanterat feber. Det värsta av allt är dock högen med plugg som jag skulle ha betat av under de här dagarna.

Jag ser fram emot två veckor totalt isolerad från omvärlden. Thank god att jag har bloggen så att jag i alla fall kan visa mina vänner och läsare att jag lever. Ni lär ju inte behöva störa er på att jag "hävdar mig själv" heller, eftersom att det med all säkerhet blir väldigt lite tid över för socialt umgänge. ;) Sovsällskap lär bli min räddning den här veckan.

Jag trivs som fisken! =)

Godkväll mina vänner!

Efter många om och men stannade jag hemma! Och ni skulle bara veta hur glad jag är över det beslutet. Inte minst för att jag har haft det hur mysigt som helst här hemma med min bror Joakim och hans flickvän. Vi har tittat på en av mina favoritfilmer Helens små underverk och jag har suttit här och gråtit som alltid då jag ser den filmen. Dessutom ringde Janne för ett tag sedan och berättade att de vänt på klacken så fort de kom fram. Festen var belägen på en skolgård med en massa hoppande turkar som prydde marken.. Det kändes ganska bra att få det samtalet liggandes i soffan.. =) Sorry Janisen!


 

Livsavgörande val ;=)

Godkväll!

Satan vad jag ska ha svårt att bestämma mig för vad jag ska göra. Ikväll är det dock inte två olika festalternativ jag har, utan ikväll kan jag inte bestämma mig för om jag ska festa eller inte. De flesta av mina vänner ska vara hemma och vila, men jag är rätt taggad på att dra ut.

Så hörde Janne av sig och frågade om jag skulle följa med till Högdalen där det tydligen ska vara en rätt nice utomhusfest med scen och sådant. Hade jag fått reda på detta för någon timme sedan hade jag inte tevkat en sekund. Men alla samtal med mina tjejer som bara ska vara hemma har fått mig att krypa längre och längre ner i soffan och byta kläderna mot en betydligt mjukare variant.

Dessutom har vi fortfarande gäster här hemma som gärna ser att jag ska stanna hemma med dem och titta på film lite senare. Att jag inbillar mig att jag blivit osmartare för att jag supit bort ett stort antal hjärnceller under de senaste dagarna får mig att tänka att en hemmakväll kanske vore att föredra.

Aaaaaaaaaaah vad jag ska göra detta till en stor sak. Men ska jag ut så måste jag göra mig iordning NU.

Matteläraren Mandy?

Hej hej!

Det är så nice med mamman till killen som jag hjälper med matten. Givetvis får jag betalt för det men inte nog med det så har hon en egen klädesaffär med hur mycket partytoppar och andra söta toppar och klänningar som helst. Jag får alltså välja lite kläder utöver betalningen också som jag får efter varje tillfälle och hon tycker att hennes son har blivit så mycket bättre så hon vill ses två gånger i veckan nu. Idag valde jag ett halternecklinne som kommer vara hur fint som helst i sommar. Tar en bild senare så får ni se.

Annars kommer lite gäster på middag i eftermiddag, men tills dess ska jag plugga. Sedan får jag hoppas att några är taggade på att festa för det är jag!

Vi hörs lite senare sockertoppar!









Lidingö

Hej mina vänner!

Nu vill jag bara sova. Min kropp börjar kännas lite sliten efter tre kvällars krökande i rad. Och med stor sannolikhet lär det bli en fjärde.. I alla fall ska jag nu klockan ett hjälpa lillkillen med matten och därefter måste jag själv plugga så att jag kan njuta av min sista lediga kväll. Men fasiken man får tänka att ju fortare skolan börjar - desto fortare får vi sommarlov! =)

Gårdagen då. Jag åkte till Patrik vid elva och började föra där. Han gjorde drinkar till mig så jag blev lite rund om fötterna redan där. Sedan åkte vi och mötte min älskade Carro, samt Oskar, en annan Carro och Maria. Vi begav oss sedan till Lidingö och var väl där vid tolv där en massa man kände var. Flera man inte har träffat på väldigt lång tid så det var roligt att få träffa dem igen!

Så fort vi kom dit satte jag mig och var lite DJ så att vi fick igång folket. Jag menar, vem kommer inte igång av remixen Your love med topmodelz liksom? ;P Men folk dansade och verkade ha kul, sådant tycker jag om (; Vid tre åkte jag sedan hem, kände inte för att sova borta nu när jag var tvungen att gå upp idag.

Nu måste jag klä på mig och ta fram matteböckerna! Nedan bjuder jag på två bilder från kvällen.





Fredagkväll

Hallå där!

Jag har nyss avnjutit en god middag med min familj, hela familjen var samlad plus Joakims flickvän. Mina bröder är så galna. Tillsammans är de ännu värre. De berättade om deras resa till Livigno i Italien för ett par år sedan. De dricker så kopiösa mängder alkohol båda två men envisades ändå om att komma ut till backen tidigt varje morgon hur fulla de än var. Så sitter de i liften och den börjar gunga lite extra, varpå Sebastian inte kan hålla sig längre utan spyr rakt ner på lite folk som åker förbi nedanför. Men det är inte slut där utan lite senare händer exakt samma sak igen. Han blir alldeles vit i ansiktet och spyr över nästa förbipasserande, varpå min andra brorsa Joakim spyr över andra sidan för att han blev så äcklad av Sebastian. Haha så jävla roligt! De sa att det aldrig tagit så lång tid för dem att komma ner som det gjorde då.

Annars börjar det bli dags för mig att bestämma mig för vad jag ska göra ikväll. Jag har två riktigt nice alternativ men jag kan verkligen inte bestämma mig. Antingen ska jag med Charlotte och lite andra tjejer till en svit som Kalle har hyrt där det finns inomhuspool, öppen bar och så vidare. Eller så ska jag hem till Dello dit massor av mina kompisar ska. Där lär det väl bli mer röj hos Dello men det första alternativet låter trevligare. Satan vad svårt det är att bestämma sig!

Haha, Patrik som ska till Dello är så rolig nu när han försöker övertala mig att följa med dit. Han försöker skrämma upp mig om vad han tror att killarna på hotellet kommer att göra med oss. Ligger inte någon som helst sanning i det vill jag bara påpeka =)

'Patrik.E säger:

dom kommer supa ner dig och droga dig sen kidnappa dig och det får dem fan inte göra för det ska jag göra först!


Vad är egentligen värst?

image502Just nu kan jag inte bestämma mig för vad jag hatar mest:

1. min helvetesförkylning som bara blir värre.

2. att tvingas plugga något så trist som det Kalla Kriget en dag då man egentligen är ledig - att överambitiösa jag bara valt engelsk litteratur är pricken över i:et.

3. eller att se alldeles för gamla killar komma underfund med, alldeles för sent, att de ska ta tag i sina liv och börja ett nytt liv som de så fint uttrycker det. Kan småpojkarna till gamlingar inte bara förstå att det redan är kört för dem och ingen normal tjej någonsin kommer gå på att de slutat köra med sina näst intill homosexuellt skrivna massmeddelanden till alla tjejer de känner - och inte känner.


Det här med alkohol och följa med äldre killar hem..

image500Ojojoj.. Ett och ett halvt år sedan. Hur kunde jag komma in på en studentfest klädd såhär? Förmodligen just därför man kom in.. usch. Det var en studentfest där det stod vattenautomater över hela rummet och innehållet bestod av hembränt skit som tog död på alla hjärnceller du hade kändes det som. Roligt hade vi i alla fall kommer jag ihåg. Och vi kom därifrån välbehållna tack vare mig som hade hjärnan under kontroll. Ett gäng gamla (!) studenter ville ha med oss 4 tjejer till en efterfest, självklart valde de ut de absolut yngsta tjejerna på hela festen och hittade på saker som att de hade en modellagentur och letade efter nykomlingar. Jag skäms å tjejers vägnar som överhuvudtaget går på sådant. Jag minns då en tjej som letar nykomlingar till MIKAs kom fram till mig på stan en gång. Jag var hur kritisk som helst och svarade knappt på hennes frågor tills hon visade sitt kort och förklarade att hon kom från Sveriges största modellagentur. Kräv alltid att få se deras visitkort!
 
Jag har alltid varit sådan gällande killar som är, låt säga, mer än 6-7 år äldre än mig och stöter på mig eller tjejer som är lika unga att jag alltid tänker att han måste ha något problem som gör att tjejer som är i hans egen ålder uppenbarligen inte vill ha honom. I alla fall fick jag antalet arga blickar från mina vänner då jag sa att jag vägrade följa med och de därmed var tvungna att stanna.

Hur ska man tolka ett smeknamn som "Pistolen" på en alldeles för gammal kille? Tjejerna har tackat mig många gånger efteråt för att jag stod på mig och inte föll för gruppens påtryck. Jag har sällan, väldigt sällan, mammarollen i mina umgängen. Snarare kan väl jag vara den som många vill hålla koll på. Men, hur full jag än är, så har jag alltid förnuftet med mig. Därför godtar jag sällan en kommentar som "men jag gjorde det för att jag var så full". Kanske fungerar inte alla som jag, men hur full jag än är så kan jag fortfarande tänka förnuftigt - bara att det går långsammare ju mer man har druckit.

Jag tror att problemet med många är att man slutar tänka helt då man druckit en viss mängd alkohol. För visst är det mycket skönare att inte tänka alls - utan bara flyta med, då man fått lite dricka i sig och känner den här känslan av att allt är möjligt och det inte finns några problem. Det är ju trots allt den känslan många vill åt då de dricker. Men glöm för guds skull inte bort att ifall du hamnar i en situation då du verkligen behöver dina hjärna och ditt förnuft - så kan du komma fram till förnuftiga beslut, bara du försöker. Och stå på dig, för med all säkerhet kommer dina vänner en dag tacka dig.

Vin och trevligt sällskap

Godmorgon!

Gårdagen var hur mysig som helst. Först gick jag, Charlotte och Sarah till Sommar där vi satt ett bra tag och bara pratade och myste under värmelamporna och med två filtar var. Det var verkligen inte varmt i luften igår alltså. Sedan begav vi oss till Vapiano där vi beställde in mat och väntade på att Ebba skulle sluta jobba. Senare kom även Patrik dit och då lämnade Sarah och Charlotte oss för lite manligt sällskap.

Det slutade med att jag och Patrik satt kvar och beställde in vin och lite annat smått och gått för att vänta på Ebbson som skulle sluta jobba runt elva. Valle kom dit senare också. Väl när Ebba slutat jobba var jag lite rund om fötterna och var som vanligt taggad till tusen på att festa. Dock verkade det som att alla man hörde av sig till låg hemma bakis från Valborg och inte alls sugna på att festa. Det liksom vred sig i magen på dem när jag nämnde ordet alkohol.

I alla fall så skulle de andra småttingarna ut på krogen så jag  och Ebba tog en rätt lång promenad genom stan och bara pratade. Vi har inte setts på fyra månader ungefär så vi hade ju en hel del att prata om. Det var i alla fall jättemysigt och runt tre kom min pappa så skjutsade vi hem henne.

Idag var planen att jag till en början skulle äta lunch med mina bröder men så är klockan nästan två när jag råkar vakna till och se att de förmodligen dragit utan mig. Riktigt tråkigt i och med att jag sett fram emot lunchen med de båda samtidigt. Så kommer man upp och mamma säger med ett leende att hon lät mig sova vidare när Sebastian ringde och kollade om jag skulle följa med. Man tackar!

Därför har jag fått ändra planerna, vilka blev rätt mycket tråkigare än de först planerade. I och med att vädret inte är mycket att hänga i julgran och jag med min förkylning inklusive feber var utomhus alldeles för många timmar igår så ska jag vara hemma nu på dagen och riktigt råplugga. De kommande två veckorna kommer bli de värsta i mitt liv. De kommer dock avslutas underbart med dansföreställningar och sedan drar jag till Berlin i en vecka! Satan vad det ska shoppas, krökas... och shoppas och krökas.. =)

Jag är hemma idag på dagen och kurerar mig så blir det fest igen ikväll. Kroppen lär ju vara lagom sliten på söndag, men det får man ta.

Vi hörs lite senare!

Dagen skall spenderas på en uteservering

Hej igen!

Nu ska jag alldeles strax åka in mot stan och träffa Charlotte och Sarah så ska vi sätta oss på någon uteservering. Jag tar förmodligen lite bilder innan jag går som jag lägger upp senare! :)

För tillfället känns det som om mitt huvud ska sprängas i bitar men jag ska ta ett par alvedon och dricka ett stort glas vatten så blir det nog bättre snart.

Pussar Mandy.

En lyckad valborgsmässoafton!

Godmorgon!

Gårdagen kom att bli riktigt trevlig. Min älskade bror och hans flickvän landade på Arlanda på eftermiddagen och kom sedan hit på middag. Jag kan ta en bild på alla presenter jag fick senare så får ni se. =) Det var i alla fall helt overkligt att se dem och om ni tillåter mig, så är min annars mörkhåriga bror numera en blond neger.

Efter middagen var allt kaos i och med att jag skulle åka och möta Saga och lite andra tjejer och vi i vår tur skulle åka till ett jäkla båthus där PC, David, Linus, Frank, Patrik, Olof, Thengill med fler satt och krökade. Dock blev det bråk.. så de drog vidare på krogen. Jag fick mitt upp i allt inte tag på Saga heller och övervägde om jag skulle följa med mina andra tjejer till Djursholm. Men jag åkte i alla fall och mötte Patrik vid Stureplan och så fick jag till slut tag på Saga och även min älskling Anna som var på en fest precis i närheten, på Artillerigatan.

Väl där var det rätt trevligt faktiskt. Alla var fulla och glada när vi kom dit och så var det en massa man kände vilket alltid är trevligt. Killarna kändes dock helt galna.. eller hur jag nu ska uttrycka mig. De låg på mig som italienare och jag fick höra saker som att min rumpa är en guldmedalj, jag är en "tiopoängare", vackraste ögonen de har sett - ja alltså det var helt sjukt. Okej när man är i länder som Italien men vi var på en hemmafest i Stockholm och det kändes som om det var första gången de såg en blondin med blåa ögon, eller något. Men som Patrik sa - jag får väl vänja mig ;) Höhö..

Senare ringde David och kollade om vi skulle dra hem till mig och jag övervägde rätt starkt att avsluta kvällen trots att det var rätt trevligt. Efter lite övertalan från tjejerna stannade jag i alla fall. Vid tre tog jag, Anna och Patrik en promenad och köpte lite fyllekäk, där vi även stötte på söta Olof, och därefter åkte jag hem. Alltid lika skönt att sova hemma. Vid det här laget var jag dessutom väldigt förkyld och hade med all säkerhet hög feber så jag ville bara hem. Väl hemma ringde Ebba så pratade vi i telefon rätt länge innan jag somnade. Förmodligen ska vi ses idag. :) Mer om det senare..

Nu sitter jag här med ett stort glas vatten och tittar på melodifestivalen med min storebror och hans flickvän som vi har spelat in åt dem. De åkte ju från Sverige i början av januari så det var ett tag sedan.. Nu ska vi äta våfflor!

Vi hörs senare!

RSS 2.0