Jag har världens bästa vänner!

Heej :)

Det här är ett blogginlägg till alla mina underbara vänner omkring mig som stöttar mig så otroligt mycket hela tiden så jag inte vet vad jag skulle ta mig till utan dem. Även ni som ger mig uppmuntrande ord som inte känner mig kan ta åt er en hel del.

Åh jag är så glad och lycklig,
har haft en så jobbig tid ett tag nu då jag inte vetat vad jag velat när det gäller vissa saker i mitt liv, så nu när jag äntligen bestämt mig så känner jag mig så lycklig och att jag verkligen förtjänar lite medgång nu. Vill börja med att skriva om mina underbara vänner som betyder så himla mycket för mig, ni ligger mig helt klart varmast om hjärtat. Ni har inte svikit mig en sekund då jag behövt ha någon där och jag är så otroligt tacksam för det. Ni vet vilka ni är och jag kommer alltid finnas här för er! Jag älskar er! <3


Idag har jag haft en jättemysig dag med Paulina i stan, jag skulle nämligen handla klart resten av mina julklappar. Naturligtvis lyckades jag inte handla alla som jag hade tänkt mig, men varför ska man svika traditionen? Det var ganska många år sedan då man var klar med julklappshandlingen i god tid innan julafton. Efter en runda som startade vid Stureplan, upp mot Biblioteksgatan och NK och till sist vidare till Åhlens så var vi så trötta så vi slog oss ner och åt en välförtjänt men sen lunch. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, tack för alla uppmuntrande ord du sa Paulina, jag hoppas verkligen att vi kan ses snart igen! :)


Efter julklappshandlingen så åkte jag direkt till Nathalie som jag inte har träffat på jättelänge. Hemma hos henne så satt vi och pratade om sådant som man bara kan prata med en älskling som Nathalie om. Vi började även planera lite inför lite fester vi kanske ska ha, det blir mys:) Tack till dig också gumman för allt du sa. <3


Efter en mysig pratstund hos Nathalie så åkte jag hem till min familj som hade saknat mig massor tydligen, haha :) Vi åt en god julmiddag, med tända ljus och allt som ska finnas på ett julbord. Jag kände bara lyckan sprida sig i kroppen, underbart. Så nu sitter jag här och har pratat i telefon med lite kompisar och funderar lite på vad jag ska göra ikväll. Bella ringde mig för en stund sedan och frågade om jag ville följa med på fest i Bromma, så antingen blir det så. Eller så ska jag göra som jag planerat hela dagen, bara ge min familj tid och äta en massa godis. Ska ju trots allt upp och rida imorgon:)


Tack för allt ni gör för mig, tack för att jag får finnas i era liv, tack för att ni bryr er. Får ni någon gång minsta lilla problem i era liv så kan ni räkna med mig, för jag kommer alltid finnas här för er.
Ni är helt underbara!


/
Er Mandy <3

Presentation och Tröstshopping!

Hejsan!


Åh vilken lättnad,
äntligen, äntligen så är den här terminen över, och framför allt denna hektiska projektperiod. Idag hade vi nämligen "slutprovet", då vi skulle framföra vår essay muntligt och sedan bli offentligt slaktade, inför lärare och elever, av en annan grupp elever som läst in sig på vårt ämne, precis som man får göra senare när man ska plugga vidare på universitet. Vår grupps redovisning tycker jag gick väldigt bra faktiskt, över förväntan. Då vi fick en grupp som argumenterade mot oss då tycker jag att vi även skötte den biten väldigt bra, det var intressant att höra alla följdfrågor som hela tiden dök upp. Däremot vår argumentation till en annan grupp som hade skrivit om fiske och liknande, gick väl sådär, vi hade prioriterat vårt arbete lite för mycket. Men jag är väldigt nöjd och det är huvudsaken. :) Dessutom var våra kära lärare enormt imponerade av både vår engelska och innehållet av våra projektarbeten så det var roligt att höra:)


Idag efter den extremt plågsamma dagen som har varit totalt fylld av nervositet så var jag helt slut när jag kom hem. Hade planerat att julhandla med vännerna men så fort jag kom hem så somnade jag och sov i två timmar, dock välbehövligt. Såfort jag vaknade så kände jag något som varit vardag den senaste tiden - min migrän. Samtidigt som jag kände den smärtan så kom mamma hem och tyckte synd om mig så hon tog med mig på tröstshopping, ibland är det faktiskt ganska bra att må lite dåligt också, okej jag sa ibland ;) Men jag köpte i alla fall tre jättefina tröjor som jag blev nöjd över. En svart finstickad tröja som är ett bra vardagsplagg, en annan söt ganska vanlig rosa topp och så min favorit; en festtopp med öppen rygg, så fin! Mår alltså bra mycket bättre nu:)


Imorgon har jag alltså äntligen julavslutning. Klassen ska samlas vid två och fika tillsammans, därefter ska vi bege oss till Gustav vasa kyrka för avslutning. Efter det tror jag att det blir fika med Bella eller så ska jag träffa Filippa. Senare på kvällen ska jag åka till Jonathan.


Sköt om er:) //Mandy


Migrän :(

Heej!


Finns det något värre än migrän?
I flera dagar i streck har jag haft ständig migrän och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Att ligga i sängen och försöka somna när man har ett ständigt tryck över ögonen och pannan är inte kul, tro mig. Så har jag nämligen haft det varje natt nu i flera dagar och jag vet faktiskt inte vad det beror på. Kanske är det att all stress man har haft i kroppen under den här terminen äntligen börjar lägga sig och att jag nu börjar slappna av som får kroppen att reagera som den gör? Eller så har det helt enkelt kommit pga andra jobbiga saker som finns i mitt liv just nu. Hoppas verkligen att det försvinner snart vad det än beror på!


Helgen bestod av mycket vila pga det ovannämnda, men även fest på lördagen. Jag mötte upp Bella och några andra tjejer vid halv åtta, då åkte vi på förkrök hos Axel, trevlig kille :) Sedan blev jag och Bella sugna på klubbfest, ganska komiskt, ingen av oss hade varit på klubbfest på minst ett år så vi ville kolla in vilket folk det var där. Dessutom var det ju bara att åka dit och gå in så vi körde på det. Tyvärr var det inget vidare roligt folk som var där, men hade vi förväntat oss något annat? Som beräknat var det bara jag och Bella som tyckte det var ganska kul och dansade runt med hennes killkompisar, de andra tyckte nog att vi var lite barnsliga :( Men men, det var säkerligen sista gången jag var på en klubbfest, då ska man ju inte bara stå där, mihi :)


Jag väntar något så fruktansvärt till Torsdag, då vi äntligen får jullov. Känner mig helt slutkörd efter en termin i skolan, men vem gör inte det? Innan det efterlängtade jullovet kommer så väntar dock en Oral Presentation som jag har skrivit om tidigare. Den ska nog gå bra, skriver mer och berättar om hur det gick efter torsdag. Annars består veckan av ett solariumbesök, fika med vännerna samt shopping. Det blir mys :)


Ta hand om er! // Mandy <3


Liten sammanfattning av senaste veckan:)

Heeej :)


Vill börja med att tacka för de otroligt
söta kommentarerna som jag har fått både här i bloggen på mitt förra inlägg och de jag har fått på andra håll. Jag blir så himla glad av allt ni skriver, det är något jag verkligen behöver just nu. Tyvärr har jag inte kunnat blogga av flera olika anledningar som jag kommer att gå in på så småningom, när alla bitar faller på plats i mitt liv igen, för nu vet jag varken ut eller in. Dessutom har blogg.se krånglat de senaste dagarna så då har jag heller inte haft någon möjlighet att skriva.


I skolan så har vi i exakt en vecka och en dag nu ägnat oss åt projektarbete som är typsikt för Viktor Rydberg. Jag måste säga att det är något som jag absolut kan rekommendera till er som går i skolor där ni inte har projektperioder. Min ena storebror studerar nämligen på Uppsala universitet och han har regelbundna projektperioder som helt är på engelska, precis som vi har på VRG, och det är ju en sådan enorm fördel att ha övat på det i gymnasiet. Det är väldigt tufft, absolut, men man känner på bara en vecka hur mycket man har utvecklats i det engelska språket. Idag blev jag och min ambitiösa grupp klara med vårt arbete om ett direktiv som heter RoHS, så det känns mycket skönt :)


I veckan så har jag umgåtts mycket med mina underbara kompisar, som har varit världens stöd för mig nu under de här jobbiga två veckorna. Ni vet vilka ni är, jag älskar er!
I helgen så var jag mycket med min själsfrände Bella, vi var på en fest på fredagen på Engelbrektsgatan, nästan bara folk man kände så det var kul:) På dagen var jag hos friösören och sen åkte vi till Birger Jarlsgatan för plåtning, mys. Efter festen åkte vi hem till mig och sov, mysig dag. 


På morgonen därefter åt vi en god frukost och därefter gick vi ner till stallet som ligger nära där jag bor för då skulle jag rida:D Det var trevligt att Bella kunde titta på också. Efter ridningen gick vi hem till mig och gjorde iordning oss, åt mat med min familj och åkte därefter in till stan för att handla julklappar.


Igår, när det var Lucia, så red jag i ett ridande luciatåg längs gator med en massa vinkande människor :) En tradition som ridklubben har haft i massor av år. Vi är flera ryttare som rider på glittrande hästar, fackelbärare går bakom tåget och poliser stannar upp trafiken samtidigt som en bil åker framför och spelar julsånger högt. Jättemysigt faktiskt :) Bilder kommer säkerligen komma upp.


I helgen ska jag träffa kompisar och passa på att vila upp mig. Jag har inte så mycket planer än men på Lördag blir det i alla fall fest med Bella, det blir kul:) Sedan i mitten av veckan ska jag träffa en väldigt betydelsefull person som jag har saknat såååå mycket, vi får se hur allt går då, jag får hålla tummarna:)

Love/ Mandy <3

RSS 2.0