party party!

Hej!

Gäsp! Det var verkligen länge sen jag var såhär trött. Inatt sov jag i tre timmar, mellan sju och tio på morgonen. John lät mig inte sova mer, dumming! Kvällen igår blev inte riktigt som planerad, men när blir de det? Efter några glas vin bestämde jag, Bella och Denise oss för att sussa över hos John där vi hade tänkt styra efterfest. Så vi begav oss dit, jag har ingen aning om när. Kvällen hos Oskar som fyllde år var i alla fall mycket trevlig. I stort sett bara killar, alla välklädda och mycket sociala och generösa med komplimanger, trevligt trevligt. :) Sitter här och har svårt för att hålla ögonen öppna, så jag orkar verkligen inte skriva mer om kvällen :( Den var i alla fall lyckad och en perfekt avslutning innan jag åker till Italien. Ja, om man bortser från slithetsfaktorn och baksmällan för tillfället.. Finns det ens ett sådant ord? Nåja, nog om det.

Ikväll ska det packas, det sista. Har precis träffat min älskade Paulina som ska hjälpa till under tiden vi är borta. Nu vill jag bort från det här osomriga vädret och bara ligga och sola hela dagarna. Kommer såklart sakna mina små älsklingar, sa hejdå till Bells idag också. <3 Men en av älsklingarna ska ju som tur med på resan, weei! :D


Söta Denise, jag (när ska hon byta pose?) samt John.
fest


Sen har jag tagit lite nya bilder med mamsen, nere vid vattnet.

Amanda

Amanda

Ta hand om er!

20-års fest!

Godkväll babies,

Tog en tur med Bells på stan idag. Hon köpte present till sin lillebror som fyller år idag, och jag letade mig galen efter en enkel vit bikini. Men, helt förgäves. Jag är medveten om att jag är ute i sista sekund, men en vit bikini borde väl inte vara så svårt att få tag på, eller? Jag har visserligen fem andra bikinis som jag älskar, men jag vill verkligen ha en vit.

Ikväll åker vi till Danderyd där det vankas 20-års fest och massor med folk. Jag är hur taggad som helst, tror att det blir grymt!! Frågan är bara vad jag ska ha på mig?! Mina finaste kläder är ju nerpackade dessutom, nåja jag lyckas nog slita upp någon liten klänning.

Nu ska jag hoppa in i duschen, bilder kommer upp imorgon! (oj, det där lät ju inte alls bra. Bilder från festen, givetvis, kommer upp imorgon! ;)

Ciao,


TVÅ DAGAR KVAR!!

Hallå!

Paulina gick precis härifrån.
Vi har solat och sen tittat på Legally Blonde. Finns tyvärr inte så många som ställer upp på att se den filmen med mig längre.. Innan det fikade vi i varje fall med min storebror Sebastian och hans flickvän, alternativt på G. Riktigt söt och mysig tjej så det var trevligt.

Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker vilket innebär att jag måste ta itu med packningen.. visserligen brukar det vara roligt när man väl kommer igång, men det finns ju så mycket man vill ha med sig! Sedan slutar det i alla fall på samma sätt varje gång - resväskan väger alldeles för många kg och när resan är slut har man inte ens använt hälften av allt man haft med sig, i och med att man köpt mer kläder än det man hade med sig från början..

Det ska bli helt underbart skönt att åka iväg nu. Jag längtar verkligen efter att bli riktigt, riktigt brun och shoppa tills jag inte kan stå på benen. Låt mig komma till landet med de underbara stränderna, det varma klimatet, människorna med sådan stil, hunkarnas hemland, maten och glassens paradis, modets samt paraplydrinkarnas kära Italien. Here we come!

 


ITALIEN:   Eraclea Mare, Venedig 8/7 - 22/7

FRANSKA RIVIERAN:  Nice, Saint Tropez 26/7 - 31/7

På Återseende!

Gyllene tider

Godkväll,

kvällen som spenderades på Skansen var jättelyckad!
Per Gessle som egentligen borde kallas för Kung var lika briljant som alltid. Även Måns var grym, älskar hans utstrålning och förmåga att dansa riktigt bra samtidigt som han sjunger. Blev lite stolt där med tanke på att han faktiskt tillhör min släkt på hyffsat nära håll. ;) Dock vet man att det är unikt med Gessle som har gjort så otroligt många låtar som verkligen lever kvar. Jag vet inte hur många av hans låtar jag kan nämna som jag kan utan och innan. Jättemysigt att bells följde med, nu har vi smitt lite sommarplaner och grejer. :) Roligt dessutom att vi stod så nära scenen!

Måste gå och lägga mig snarast, är hur trött som helst. Svårt att slita sig från en ganska intressant konversation på msn bara. Det är en kille, kan dock inte avslöja hans namn, som är överlycklig i och med att han bad om att få ställa tio helt valfria frågor till mig som jag var tvungen att svara på. Intressant att se vilka slags frågor han gått och klurat ut.. Vad har det tagit åt världen?..


Sitter för övrigt och pumpar Gyllene tider - klassiker. Har alltid varit ett stort fan men nu har det verkligen nått sitt klimax. Kan inte välja vilken jag tycker bäst om..



sommar <3


Allsång på Skansen

Godmorgon, eller vad man ska säga..

Vaknade för inte så länge sedan,
ögonblicket då jag såg att klockan bara var halv elva var en sådan lättnad. Sedan då jag kom på att klockan går två timmar för sakta var det inte lika roligt längre..

Pratade precis med Bella i telefon, vi hade tänkt ses och ta en lång kvällsfika senare men då kom jag på att jag ska på Allsång på Skansen med min ena storebror. Det är ju tre favoriter som är där: Per Gessle, Måns Zelmerlöv samt Patrik Isaksson. Dessutom är det fint väder, förhoppningsvis håller det i sig till kvällen. Nu ska Bella följa med oss också så det blir kul. Vi har ju varit på Skansen ett par gånger nu.. ;)

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och titta på den roliga serien, som jag följde regelbundet då den gick, Babes i bushen. Riktigt underhållande serie faktiskt. Får se om jag hinner åka in till stan innan Skansen och möta lite folk.



På återseende!

Franska Rivieran och rosa resväska

Hejsan,

gårdagen var jättemysig. Paulina och hennes söta lilla vovve Elton kom
hit på kvällen. Vi hade hyrt filmen Material Girls och hade ganska stora förväntningar då den var uthyrd på fyra videoaffärer och dessutom förbeställd på två av dem. Filmen var väl inte riktigt vad vi hade väntat oss, ganska tråkig rent ut sagt. Nåja, alltid lika mysigt att träffa en av mina bästa vänner. <3

Nu har vi äntligen bokat den andra resan. Fyra dagar efter vi kommit hem från Italien så åker vi ner mot den Franska Rivieran, närmare bestämt Nice och Saint Tropez. Ska bli helt underbart med en massa sol och shopping. Kom hem från stan precis, och vad fick jag inte av pappsen så fort jag kom hem om inte en riktigt stor resväska. Gissa färgen? Roooosa :) Känns faktiskt lite last year, plus ett antal år till, men fasiken - det är ju min favoritfärg och den beskriver verkligen hela min personlighet. Dessutom, så behöver jag inte riskera att någon råkar ta fel väska och tar min istället. Är alldeles förtjust i den. :)

Tog en lång promenad in till stan, perfekt promenadsträcka längs vattnet. Pratade med en massa personer under tiden; Samina, Linus, Frankie, Ebba, Charlotte, Patrik, Wictor, Alex, Bella, Kajsa, Patie .. har garanterat glömt någon. Skulle ha träffat Patrik, Linus, Frank och grabbarna men det fanns inte riktigt tid till det. Mötte Wictor vid Centralen, där fick jag en glass så promenerade vi en bit genom stan. Sedan var jag tvungen att skynda mig mot NK med hörsnäckan i ena örat och mobilen vid andra, samtidigt som jag förtvivlat försökte dra ner min något korta kjol.. Nåja, köpte mina hudvårdsprodukter med doft av solmogna jordgubbar. Doftar helt ljuvligt, en kroppspeeling och en insmörjningskräm. Man blir helt underbart len, doftar jordgubb och känner sig enormt fräsch.

Nu är Bella hemma igen! :D Hon ringde så fort hon gått av planet så det var skönt att höra att allt gått bra trots Londons instabilitet. Det hände en rolig incident när jag var påväg mot Centralen. Då ringer Bella och säger med en skum röst "Vilken fin kjol du har." Panikslagen som jag alltid blir vid sådana skräckscenarion fortsätter Bella med "Och vilka söta rosa skor du har.." Sedan ber hon mig att vända mig om så sitter hon på bussen från Arlanda och ser mig från fönstret där jag går nedanför..


Ny bild tagen för någon dag sedan. :)

Ciao!

Chillkrök at Ebbas place!

Hey sweethearts!

Bott hos min lilla gay Ebba de senaste dagarna.
I torsdags var det jag, Ebba och hennes pojkvän Sebastian som hade grymt mysigt med champagne och goda drinkar som Sebastian gjorde. Jag och Ebba taggade till as usual, fan nu närmar sig Italien, det blir grymt grymt och åter grymt! Har handlat en hel del nya sommakläder inför resan, inkluderat ett antal bikinis, ett av favoritplaggen att köpa, helt klart.

I fredags var ebba uppe tidigt och jobbade. Så stolt över min lilla prinsessa som får varje jobb hon söker. I alla fall låg vi övriga kvar och sov under tiden, skönt skönt! Så fort vädret tillät hoppsade jag ut mot poolen och låg där och blev ytterligare brunare i ett par timmar. Senare blev det storstädning av hela huset av oss damer i underkläder. Senare drog vi dit lite folk, söta hp-tjejerna, samt param, pani, eg och valle. Krökade lite och därefter var det dags för bad, men det var bara Johanna som offrade sig, haha! 

Slutligtvis var det bara jag och Ebbson kvar. Vi städade undan en del, sedan kröp vi ner i sängen och jag fick ligga i ebbas famn även denna natt. (;  Imorse hade vi ställt klockan på elva för att kunna ta oss in mot stan hyffsat tidigt, men av någon konstig anledning gick vi inte upp förrän halv två. Det tog kanske en kvart för oss att snabbt och flitigt storstäda huset, och ett par timmar för resten..

Shoppa var väl det som vi planerat att göra, men det slutade med konstutställning med ebbas farmor. Vi tittade bland annat på deras släkting Rolf Adlercreutz bilder som dessutom visste väl vem min pappa var och böckerna som han skrivit. De är till och med gamla bekanta, ibland är världen allt liten. Därefter åt vi en väldigt försenad lunch och sedan åkte jag hem, jättesliten som jag var.

Nu har jag precis tittat på Beck - Advokaten med mina kära föräldrar. Jag ville se Material Girls men den var uthyrd på fyra ställen så sen gav vi upp. Istället blev det Beck, alltid ett säkert kort. Och det var det även den här gången, jag förstår inte hur de gång på gång lyckas göra så fruktansvärt bra och spännande filmer! All cred till de grymma skådespelarna dessutom.



Sov sött!

RSS 2.0