La nostra vita

Heej alla glada :)

I torsdags var jag pa Meet the teachers
kvall i skolan dar man fick traffa tre valfria larare for att kolla var man ligger i de olika amnena. Det gick riktigt bra maste jag saga, pa topp i alla tre amnen sa jag gick darifran med tva stolta foraldrar, alltid lika roligt :) For ovrigt var lararna enormt glada over att jag ar sa fast installd pa att bli advokat, uppmuntran ar aldrig fel.

Efter skolan igar akte jag och traffade gullePatrik, vi tog en runda pa Biblioteksgatan upp mot NK och gick en runda dar, mysigt att prata om allt <3 Dar traffade vi aven lite andra bekanta:) Nar vi var pavag ut sa ringde Charlotte och Dello som ocksa var pa NK sa da gick vi och motte dem, haha dar gjorde jag bort mig genom att "somna" i Patriks kna for att sedan dromma en hemsk mardrom och vakna med ett ryck, haha ni som var med vet vad jag pratar om, det var inte direkt forsta gangen jag ryckte till sa kraftigt sa att jag skramde livet ur de som fanns i narheten. Sedan gick vi i alla fall till Fresco och tog en fika, dar kom vi fram till att jag har bling bling som piercing och att jag och charlotte ar riktiga deutsche fyllekarringar pa fyllan, haha! Trevligt var det i alla fall:) Senare fick jag lyssna pa Robbans sexy song, det stammer nog att man sjunger battre med vin i kroppen ;D

Ikvall blir det fest med mina alsklingar, Patrik fick i uppdrag att kolla upp lite olika alternativ:) Om Sanna, Ellinor och Kajsa ska festa sa aker jag och moter dem ocksa :)

Arrivederci <3

Isn't life great?!

Heej :)


Loreal visning, porrfest, jobbansokan, sportlovsplanering, dans senare ikvall och varldens basta vanner,
Isn't life great?

Da ska vi se var jag ska borja nagonstans, jo jag kan borja med min jobbansokan som jag gjorde for forsta gangen i mitt liv igar. Jag kan se framfor mig manga av mina kompisars miner nar de laser det har, ni tror sakert inte pa det ni laser, jag har faktiskt sokt jobb, och jaa det ar jag sjalv som vill det!
Okej, pappa hjalpte mig en hel del, men det ar val bland annat sadant forladrar ar till for att hjalpa sina barn med? I alla fall sa praoade jag pa Albano Djursjukhus i Danderyd i attan, jag hade varldens tur som fick praoplatsen, det var namligen massor av gymnasieelever som ansokt om praoplats dar men inte fatt det pga deras laga alder. Som tur var sa ar min pappa god van med chefsveterinaren sa jag fick platsen! Efter tva veckor dar sa fick jag otroligt goda vitsord fran bade djursjukvardare och veterinarer som tyckte att jag skulle soka jobb dar nar jag hade aldern inne, och jag kanner verkligen att det ar dags nu. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag skulle fa for arbetsuppgifter, det jag fick gora nar jag praoade dar var i alla fall bara en massa chillsaker som inte kravde speciellt mycket av mig. Saker som att vara en hjalpande hand for den veterinar som skulle undersoka ett djur, se pa operationer, ga pa promenad med de sota hundarna och ta emot telefonsamtal. Jag larde mig otroligt mycket under de har tva veckorna, om allt fran medicin till hundraser. Det var valdigt kanslosamma veckor, men gladjen da de kunde radda ett liv overvinner anda sorgen. Nagot som jag markte ar att for att kunna jobba som veterinar sa maste man kunna vara iskall, annars blir veterinaryrket enormt svart. Det basta var i alla fall att under de har tva veckorna sa hade jag fri tillgang till godisautomaten, jag kunde hamta ut hur mycket godis jag ville och allt jag kopte drogs av fran chefveterinarens lon, som alltsa ar en god van till min pappa. Snacka om att det var pinsamt da pappa skulle ge henne pengar for allt jag hade kopt for, naja nog skrivet om min prao..

Jag vet inte om ni kommer ihag att jag var pa en Loreal casting for ett par veckor sedan, och i skolan igar fick jag ett telefonsamtal som jag inte kunde ta. Men imorse ringde det fran samma nummer igen och det visade sig vara fran Loreal som ville boka mig till en stor visning som de ska ha i Mars. Vilket innebar att jag inte kommer att ga till skolan pa ett par dagar utan bara trana till visningen. Det ska bli valdigt kul:)

Pa fredag ar det antligen dags for min babe Sannis porrfest, efter att ha pratat med henne om allt som kommer handa sa ser jag verkligen fram emot fredag. Just nu ar fragan bara vad jag ska ha pa mig, ska det bli en porrig playboy bunny eller sjukskoterska? Det far vi se pa torsdag da jag, Sanna och Ebba ska hitta nagot som passar mig;D Underbart att de tre LP brudarna aterforenas, haha, och Ebba... din sang ar aven min sang, haha:D

Jag har en massa roliga planer infor sportlovet,
jag och Bella har i alla fall bestamt att vi ska aka till ett spa och bara vara dar och mysa runt och fa massage av forhoppningsvis lite hunks;) Fler planer kommer..

Nu ska jag fortsatta plugga pa min essay till imorgon, jag skriver om: Physical activity makes children learn better in school. Passar mig utmarkt, sa den kommer bli bra :D
Till kvallen ar det dags for dans och solarium, life IS great!

Love Mandy

Feminin eller maskulin?

Heej! :)

Precis nar jag skulle stanga av datorn och aka in till stan sa
sag jag ett valdigt intressant test som min van Paulina hade i sin blogg. Forlat gumman men jag var bara tvungen att kopiera det. Jag far alltid hora att jag ar valdigt feminin, but hey, nu ar det verkligen upp till bevis... kanns lite scary faktiskt..

Min kvinnliga sida:
[ X]
Köpt en hårfön?
Ohja.. weei, klarade forsta fragan :D
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
Of course
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
Sjalvklart, vem vill inte ha mina goda rad? :D
[x] Pratat känslor?
Absolut, det ar jag riktigt bra pa, haha!
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
Det gor man val alltid hoppas jag?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
Jajamensan, raauwr!
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
Haha jaa, det kan mina vanner intyga, prata ar nagot som ar min starka sida.
[x] Funderat på namn åt mina barn?
Sjalvklart! Jag har redan bestamt :)
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
Njae..
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
haha jaa!
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
ohyes
[X ] Känt mig sugen på en kopp te?
Yes. Te, varma filtar och mysigt sallskap slar mycket :)
[ X] Känt glädje över att få blommor i present ?
Saklart, jag alskar att fa vackra blommor:)
[ X] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
Joda det har jag.. <3
[x] Blivit arg utan anledning?
Joo.. tyvarr har jag nog ibland ganska hett temprament
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
Jaa..
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
Haha det har jag inget minne av..
[x] Pratat skvaller?
yesyes
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
Det har nog hant, alla behover inte alltid fa reda pa hur jag kanner..
[x] Kramat en kille?
Jaa saklart :)
[x] Dansat?
Behover jag ens svara pa det? :P
Totalt: 19 av 21

Min manliga sida:
[x]
Ljugit om hur mycket jag har druckit?
Ja, att bli forhord av sina foraldrar ar aldrig roligt..
[ ] Ätit en blodig stek?
Usch!
[ ] Läst en biltidning?
Ointressant
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
Haha jag? Nej!
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
Jo det har nog hant ett antal ganger..
[ ] Skött grillen under en grillfest?
Haha nej, som tur ar!
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
Nope..
[X] Läst ett nummer av slitz?
Haha jajamensan, har man storebrorsor sa! Hos Jonas var det inte bara tal om ett nr heller:P
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
Neeej
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
Nope.. skulle det vara manligt? :s
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
Jag ar inte den som slass om jag ar forbannad pa nan, jag gor annat :D haha
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
Nix
[x] Diskuterat bröst?
Saklart! :)
[ ] Gjort lumpen?
haha nej!
[X] Läst nick hornby?
jajamensan. Haha tack Anna for upplysningen :D You know what I mean
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
Haha nej, men jag alskar att vara "domaren" :D
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
Haha njae..
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
Har aldrig besokt en..:P
[ ] Lagat någonting på egen hand?
Big no no!
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
Haha ja, nagot liknande har i alla fall hant vid ett flertal tillfallen. Fotbollshunkar ar to die for!
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Jag HATAR ol, punkt slut.
Totalt: 6 av 21

puuh, det har var ju latt som en platt :D
Dock forstar jag inte inneborden av vissa fragor, hur de skulle kunna avgora om man ar manlig eller ej. Naja, det var ett intressant test. Och- thank God! Jag fick det resultatet jag hoppades pa att fa, att vara maskulin som tjej skulle jag aldrig vilja..

Kan ju passa pa att skriva lite om vad som hande igar, jag och Paulina var pa bio vid sjutiden, supermysigt:) Jag lyckades overtala henne om att vi skulle kopa det storsta malet med popcorn och allt vad det var, mums :D Darefter akte vi hem till mig for att vi skulle gora oss iordning infor kvallen, alla var dock sjukt sega igar maste jag saga! Det slutade i alla fall med att vi akte till Patrik och Dennis dit aven fler folk kom :) 

Imorse var jag uppe tidigt och klippte mig, det blev precis som jag ville ha det sa jag ar jattenojd :D darefter red jag, vilket gick jattebra, alltid lika roligt :) Sa nu ska jag fixa med lite tjejiga sysslor som alltid behovs samt planera kvallen. Paulina gumman blev sjuk i natt nar vi akte fran Patrik, Krya pa dig alskling! <3 Kvallen kommer besta av fest, ikvall ska jag antligen traffa min babe Hanna, var alldeles for lange sen vi sags:( Jag vet da nagon som ska bli supt under bordet.. och Nej Hanna, det ar inte jag den har gangen ;)


Take Care! <3

Chokladhjartan

Heej! :)


Ni far ursakta att jag inte kan skriva
alla bokstaver, hoppas att det gar att lasa anda:) Varfor jag uppdaterar sa segt beror pa att min dator for tillfallet har en helt egen vilja och startar bara nar den sjalv vill, darfor kan jag bara passa pa att skriva da vi tva ar pa samma sida :) Folk har aven forsokt forklara for mig att datorn kanske ar installd pa engelska, men det gar inte ens att andra det, suck!

Just nu sitter jag och myser hemma i soffan med min familj, pratade precis med forst Anna och sedan Patrizia, blir sa glad nar jag pratar med er, haha Anna har faktiskt ratt, jag har varit ganska insolerad de senaste dagarna. Men men, jag satsar verkligen pa min framtidskarriar som advokat, da maste man ju plugga ocksa! I alla fall sa ar min aldsta storebror pa besok, han ar namligen nastan aldrig hemma i sverige langre utan ar ute och reser med sitt jobb jamt, ah jag vill ocksa! Men.. nagot som ar bra med att han reser hela tiden ar att man alltid far nagot fint nar han kommer hem:) Efter han varit i Milano for tva veckor sedan sa fick jag varldens finaste halsband med en jattesot rosa sten, jag alskar ju som ni vet rosa:) Nu sitter jag och ater pa alldeles utsokt choklad fran London som ar formad till hjartan dar mitt namn star pa, sa lag dem i en rod ask dar det stod I love you pa, sott va:)?

Till helgen blir det fest, och tid att umgas med mina vanner. Som manga av mina vanner markt sa satsar jag mer an nagonsin pa min skola, dans och ridning nu sa det ar mest pa helgen jag far tid over. Men jag antar att man gar in i faser dar man ibland har fullt upp som jag har nu, och ibland en massa tid over for frivilliga saker. Jag tycker verkligen om den vardagen som jag har nu da jag efter skolan tar en fika eller shoppingrunda med lite vanner, aker hem for att sedan pa kvallen dansa, rida eller trakigare: plugga.. men som skrivet tidigare sa ar jag valdigt nojd med min vardag och det tror jag att man maste vara for att orka sta ut har i livet och fa basta resultat i det man gor. De mysiga telefonsamtalen pa kvallen ger mig massor av styrka ocksa, ska ni veta som ar involverade. <3

Pa lordag morgon ska jag klippa mig, det ar for mig valdigt viktigt att regelbundet klippa sig sa att haret halls frascht. Eftersom att jag har ganska langt har nu sa ska jag val klippa en 6-7 cm i allafall, det blir nog fint:) Mitt har vaxer sa otroligt fort, det var inte lange sedan jag klippte mig till en langd som jag trivdes otroligt bra med. Det skulle vara kul att hora vad ni lasare tycker att jag skulle passa i for frisyr, dela garna med er av era tankar och funderingar :)

Nu ska jag ringa Paulina och se om hon vill folja med och sola, det vill hon sakert, vem vill inte se sadar frascht brun ut i den har bleka vintermanaden? Nu vill jag bara ha var, kunna ta av mig vinterjackan och borja visa lite ben i sota klanningar, langtar langtar langtar!

Btw, angaende mina dansforestallningar som satts igang i Maj sa ar temat  film, ingen blev gladare an jag nar jag fick reda pa det! Da ska mina alsklingar allt fa se vad jag gar for, tihi:)

Pa aterseende! :) <3

RSS 2.0