Isn't life great?!

Heej :)


Loreal visning, porrfest, jobbansokan, sportlovsplanering, dans senare ikvall och varldens basta vanner,
Isn't life great?

Da ska vi se var jag ska borja nagonstans, jo jag kan borja med min jobbansokan som jag gjorde for forsta gangen i mitt liv igar. Jag kan se framfor mig manga av mina kompisars miner nar de laser det har, ni tror sakert inte pa det ni laser, jag har faktiskt sokt jobb, och jaa det ar jag sjalv som vill det!
Okej, pappa hjalpte mig en hel del, men det ar val bland annat sadant forladrar ar till for att hjalpa sina barn med? I alla fall sa praoade jag pa Albano Djursjukhus i Danderyd i attan, jag hade varldens tur som fick praoplatsen, det var namligen massor av gymnasieelever som ansokt om praoplats dar men inte fatt det pga deras laga alder. Som tur var sa ar min pappa god van med chefsveterinaren sa jag fick platsen! Efter tva veckor dar sa fick jag otroligt goda vitsord fran bade djursjukvardare och veterinarer som tyckte att jag skulle soka jobb dar nar jag hade aldern inne, och jag kanner verkligen att det ar dags nu. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag skulle fa for arbetsuppgifter, det jag fick gora nar jag praoade dar var i alla fall bara en massa chillsaker som inte kravde speciellt mycket av mig. Saker som att vara en hjalpande hand for den veterinar som skulle undersoka ett djur, se pa operationer, ga pa promenad med de sota hundarna och ta emot telefonsamtal. Jag larde mig otroligt mycket under de har tva veckorna, om allt fran medicin till hundraser. Det var valdigt kanslosamma veckor, men gladjen da de kunde radda ett liv overvinner anda sorgen. Nagot som jag markte ar att for att kunna jobba som veterinar sa maste man kunna vara iskall, annars blir veterinaryrket enormt svart. Det basta var i alla fall att under de har tva veckorna sa hade jag fri tillgang till godisautomaten, jag kunde hamta ut hur mycket godis jag ville och allt jag kopte drogs av fran chefveterinarens lon, som alltsa ar en god van till min pappa. Snacka om att det var pinsamt da pappa skulle ge henne pengar for allt jag hade kopt for, naja nog skrivet om min prao..

Jag vet inte om ni kommer ihag att jag var pa en Loreal casting for ett par veckor sedan, och i skolan igar fick jag ett telefonsamtal som jag inte kunde ta. Men imorse ringde det fran samma nummer igen och det visade sig vara fran Loreal som ville boka mig till en stor visning som de ska ha i Mars. Vilket innebar att jag inte kommer att ga till skolan pa ett par dagar utan bara trana till visningen. Det ska bli valdigt kul:)

Pa fredag ar det antligen dags for min babe Sannis porrfest, efter att ha pratat med henne om allt som kommer handa sa ser jag verkligen fram emot fredag. Just nu ar fragan bara vad jag ska ha pa mig, ska det bli en porrig playboy bunny eller sjukskoterska? Det far vi se pa torsdag da jag, Sanna och Ebba ska hitta nagot som passar mig;D Underbart att de tre LP brudarna aterforenas, haha, och Ebba... din sang ar aven min sang, haha:D

Jag har en massa roliga planer infor sportlovet,
jag och Bella har i alla fall bestamt att vi ska aka till ett spa och bara vara dar och mysa runt och fa massage av forhoppningsvis lite hunks;) Fler planer kommer..

Nu ska jag fortsatta plugga pa min essay till imorgon, jag skriver om: Physical activity makes children learn better in school. Passar mig utmarkt, sa den kommer bli bra :D
Till kvallen ar det dags for dans och solarium, life IS great!

Love Mandy

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh, blev du Loréal modell? Jag blev också uppringd, men kunde inte det datumet de ville. Lycka till :)

2007-02-08 @ 14:31:48
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: ManneN

Jag vill också på porrfest ju *grr*;)

2007-02-08 @ 22:18:08
Postat av: j

hur blir man Loréalmodell? :P får du betalt? :)

2007-02-11 @ 01:38:10
Postat av: fredrik

Hej Mandy!
Jätte rolig läsning må jag säga :) Skriver rolig läsning för oss blogg älskare :D! Fortsätt med det. Saknar dock lite mer MYS i din blogg. Håller verkligen med dig om att det inte finns något mysigare än en kopp te och en filt. Finns så många mysiga fik i stockholm, vilket ställe är ditt favorit?
Take care!
Fredrik af Bromma :)

2007-02-13 @ 11:54:47
Postat av: Anonym

Å Ä Ö ?

2007-02-16 @ 15:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0