Pirr pirr pirr

Sitter med kalendern i högsta hugg och lägger upp veckans alla miljoner grejer jag måste hinna med. Jag har helt lagt ner "Jag måste hinna träffa henne och henne.. och just det henne också eftersom vi inte setts på flera månader." Har vi inte setts på så länge är det ingen mening att vi ska göra det nu heller bara för att jag ska flytta utomlands. Då lägger jag hellre min tid på de människor omkring mig som hör av sig regelbundet och vill ses. Det krävs liksom inte en flytt för att vi ska få tid till att ses.

Sedan är det läkarbesök, grejer som måste inhandlas, sista jobbdagarna, planering inför min avskedsfest på Magenta på fredag som kommer bli super och så vill jag samla mina närmsta för en middag innan. Lördagen sen kommer endast bestå av mys med min familj. Lugnt och sansat. Annars får jag nog panik, haha.. Konstiga känslor inom mig nu kan jag lova. Vill helst bara att veckan ska gå så jag kan pusta ut och börja leva sansat igen.

Bloggen kommer som sagt förändras en hel del också. Bloggdesignen kommer bli mer vårig och det är min vistelse i Milano som kommer stå i fokus, vilket jag tror kommer bli väldigt roligt för er då ni får följa mig på klubbarna, shoppingrundorna, studier och jobb där nere. Kanske inspirerar jag er till att göra detsamma en vacker dag? Mycket bilder, mycket Milano och mycket värme. Längtar så efter att gå omkring i solglasögon och heels med öppen tå.

Träningsinlägg, läsvärda inlägg, skönhetsråd och dylikt kommer självklart fortsätta i vanlig ordning. Men mina vardagsbetraktelser kommer som ni förstår bli väldigt annorlunda. Det blir helt enkelt en resa vi gör tillsammans, som kan komma att sluta precis hur som helst.


Lyckad lördag!

Hej snyggingar!

Vilken kväll igår.. Kvällen inleddes med Kentkonsert som var helt underbar. Dessvärre tvingasdes jag gå med 2 barnrumpor som var nära på att förstöra min upplevelse. Men Jocke Bergs budskap var helt enkelt starkare och jag gick därifrån med ett leende på läpparna och glad över att jag är 19 år och mognare än personer som är bra mycket äldre än så.

Kvällen fortsatte sedan på The House Boat som V bland annat var med och anordnade. Det var på Astoriabiografen och de 300 inbjudna gäster som var där var alla vitklädda. Det kändes precis som att man var utomlands där man riktigt kan ta på stämningen. Fantastiskt bra drag! Det var så många som kom fram där och "erkände" att de följer min blogg och jag blir verkligen alltid lika glad.

Sedan ringde Marcus och frågade om jag ville komma och festa lite med honom och hans vänner. Så jag tog med mig Sofia & Patricia och så begav vi oss mot Sturecompagniet & V. Drack lite drinkar och drog sedan vidare till White room. Känns för övrigt som att jag kan leva på herr Schenkenbergs komplimanger en hel livstid. Sveriges manliga stolthet inom modellbranschen enligt min mening. Hur som helst höll jag mig nykter igår så jag gick mest runt och hade ont i mina fötter och ville åka hem med prinsen. Mötte sedan äntligen upp den lilla fullisen och somnade alldeles för sent.

Jag och V sov väldigt länge idag, så jag kom hem för en stund sedan och håller nu på och fixar allt inför Milano. 1 vecka kvar nu!! Helt sick.

Bilder lånade från stureplan.se




kent.

kent. jocke berg. kärlek.

Klubbrunda

Hej hopp!

Blev en helkväll med Rebecka igår. Kvällen inleddes med en middag med familjen (- Jocke) , faster och kusin. Släkten på pappas sida är ju helt galen på alla sätt och vis, så våra familjemiddagar är rena rama cirkusen. Men det är härligt. Jag känner mig obekväm i situationer då det är för lugnt, tyst och sansat. Haha, kanske för att jag är uppvuxen band människor som alltid vill framhäva sig själva och och få sin egen röst hörd. Milt sagt.

Sedan kom i varje fall Rebecka så drack vi lite mer rödvin (har blivit en favorit finally). Åkte in mot Laroy och träffade på en massa bekanta ansikten. David slängde ner mig på dansgolvet det första han gjorde och gjorde gud vet vad. Allt inför vakterna som onekligen verkade gilla showen. Vi blev nämligen inte utslängda.. inte ens i närheten. Hihi.

Gick vidare mot Ambassadeur där jag blev förvånad över att vakten som jag faktiskt inte kände igen visste precis vad jag hette och hur gammal jag är. Han fortsatte sedan med: Jag träffar dig oftare Amanda än min egen flickvän. Är jag verkligen där så ofta? Pinsamt..

Var hur som helst väldigt mycket folk ute igår. Roligast hade vi på White room där min fina vän Johan körde bord med sina vänner. Vi dansade och hade det allmänt roligt. Tog sedan en taxi hem till V som väntade på lilla mig.

Bilder lånade från Stureplan.se








Kan ni gissa vilken min favoritfärg är?


Jag och min nya lilla älskling som jag fick av mina snälla föräldrar inför Milano!

Helkroppsmassage

Hej alla mina små kycklingar!

Kom precis hem från ett par timmars pluggande med min duktiga elev. Jag kan inte säga det nog många gånger men från att ha legat på ig i matte ligger han nu på mvg efter alldeles för många lektioner med en sträng lärare som mig. *Stolt*

Igår åkte jag hem till V. Fick den ljuvligaste helkroppsmassagen och kände mig väldigt lycklig lottad. Har till min förtjusning kommit underfund med att jag känner den känslan väldigt ofta. Att jag är lyckligt lottad alltså. Sov i alla fall kvar där och åkte sedan och lunchade med pappa idag. Därefter åkte jag för att göra min elev lite duktigare på matte.

Ikväll kommer min faster + kusin över på middag. Lite senare kommer min fina tjej Rebecka för lite vin och därefter ska vi göra stan. Lite lugnt i alla fall. Stora partynatten infaller ju imorgon, men mer om det då.

Såhär åkte jag hem till V igår. Kanske lite väl slappt, men ack så bekvämt!




Just Glow

Har precis tagit en lång dusch och blivit lite varm igen. Måste bara passa på att kommentera shampoot och balsamet jag använder troget för tillfället. Det doftar ljuvligt och man kan själv välja för vilken hårtyp man vill ha. I vanliga fall har jag för normal hair och/eller full volume, men nu när håret är torrt och glanslöst pga den skrämmande långa vintern använder jag för dry & damaged hair vilket fungerar hur bra som helst.



Sist jag var hos friösren för ett par veckor sedan köpte jag en hårinpackning som min frisör rekommenderade. Har inte hunnit testa den ännu men ni ska få en utvärdering såfort jag gjort det. Annars använder jag en inpackning som är anpassad till min blonda färg, för att hålla det kallt blont och hålla alla gula nyanser borta. Fungerar samtidigt lite som balsam för håret då det blir väldigt lent efteråt.


GE. MIG. VÅÅÅÅÅÅR

Innan jag går.. hur mycket saknar man inte att klä sig i vårkläder, gå på bar mark och se alla omkring sig bära solglasögon? Jag. Orkar. Inte. Med. Mer. Kyla. :(













Övningsköra i min broders fina sommarbiiiil ;)


Oro på jobbet

Det blev många timmars sömn inatt minsann. Skönt! Idag står jobb på schemat vilket känns väldigt jobbigt. Igår hände nämligen något som jag vet att jag har nämnt har hänt tidigare på jobbet. Jag vill inte gå in på vad det gäller fullt ut, men samtidigt vill jag inte låtsas som ingenting. Men jag fick ringa väktarna på jobbet igår pga obehag orsakat av en kund. Samma kund som gjort samma mot mig förut. Jag har numera vakter utanför butiken som håller koll.

Det är ett skämt att man inte ens kan vara trygg på sin arbetsplats. Och trots många timmars sömn inatt kan jag känna en viss oro i kroppen som funnits där sedan jag somnade igår kväll. Jag ska ha pappa med mig ett tag idag också så att jag känner mig lite lugnare. 

Dags att börja åka snart. Vi hörs lite senare idag!


Jag på jobbet!

Såhär ser lilla jag ut idag!






Det fantastiska med att blogga!

Att skriva med en främmande tjej som läst min blogg sedan jag var 14 år, minns min "förlovning" med min dåvarande pojkvän och allt som hänt under dessa år framkallar en väldigt speciell känsla. Även om jag bara delger er några procent av allt som händer i mitt liv känns det som att den här tjejen verkligen känner mig. Hon började läsa min blogg för så pass många år sedan och gör det än idag.

Att få läsa hennes ord om hur hon finner mig inspirerande, att till och med hennes pojkvän smygläser min blogg och att hon blir på bra humör av att gå in här gör mig nästan tårögd. Jag blir alltid lika mållös av så fantastiska tjejer som berömmer mig och får mig att må så bra. Att få flera a4 långa mail från er läsare och höra hur ni beundrar mig, vill bli som mig gällande vissa val jag gör i livet, vill ha med mig i sitt skolprojekt eller bara tycker att jag är vacker och smart gör mig helt bubblande av glädje. Vi lever inte i något lätt samhälle men tillsammans blir vi starkare. Det får vi aldrig glömma.



Det här med silikon...

Jag är personligen ingen förespråkare av silikon, men försöker att inte döma dem som valt att ha det och vidare anser jag att det är upp till var och en att bestämma över sin egen kropp. Lite tankar om just detta fenomen är dock att det hela känns så förbannat omodernt.

Personligen skulle jag aldrig kunna ta åt mig av en komplimang rörande mina bröst efter en bröstoperation. Fina bröst som man opererat sig till kan i princip vem som helst få. Ingenting unikt med det. Vidare tror jag att denna känsla av att brösten inte 100%-igt är "ens egna" bidrar till enkelheten att flasha dem i exempelvis herrtidningar. Att vika ut sig med ens egna bröst känns garanterat betydligt mer privat och där har de allra flesta en helt annan spärr.

Jag är medveten om att det är betydligt fler som opererat sina bröst än man tror. Alla väljer inte att göra F-kupa och ha magdjupa urringningar. Har man en kropp där brösten ser oproportionerligt små ut kan jag förstå att en operation näst intill känns nödvändig. Men små bröst till en smal och vältränad kropp är bland det vackraste och sexigaste som finns enligt mig. - Och det nås inte genom någon operation. Kanske är det bara jag, men jag älskar och avundas all naturlig skönhet. Det är något att vara stolt över. Ett par fylliga läppar tack vare juvederm eller ett par stora bröst tack vare silikon är ingenting att vara stolt över. Det är endast ett bevis på att man förändrat något som man tidigare varit missnöjd med - och det handlar om ett utseende på dessa kroppsdelar som vem som helst kan få.

Att inte glömma är att du alltid kommer bli satt i ett speciellt fack om du har ett par "synliga" silikonbröst. Förutom att du kommer vara tjejen som fick lägga sig under kniven för att bli nöjd, kommer du få dras med en oseriös och korkad image från människor runt omkring. Detta tycker jag är fel, men det är så verkligheten ser ut. Och kan man undvika en bröstoperation, tycker jag verkligen att man ska göra det. Alternativt få brösten att se så naturliga ut som möjligt i samband med operationen.

En annan tanke jag fått den senaste tiden om just tjejer med silikon är att det är så många som ser så mycket större ut än vad de förmodligen gjort utan silikoninläggen. Ett par stora bröst får dig onekligen att se bredare ut. Dessutom tror jag att man har brösten som sitt säkra kort, bryr sig därmed inte så mycket om träning då bikinisäsongen på något sätt är räddad ändå med ett par big boobs. Därav tycker jag att man oftare och oftare ser tjejer med silikon som har en pluffsig mage och otränade lår. Alldeles för mycket fokus ligger liksom på deras heta klyfta, att de glömmer bort allt annat.

Har jag någon läsare där ute som funderar på att lägga 30 000+ på en bröstoperation vill jag bara säga: Fundera en gång till. Jag tänkte på det häromdagen då jag betalade in den ovanstående summan på min Milanoflytt, en utmaning, som kommer förändra mitt liv. En dröm. Jag kunde inte för mitt liv förstå att det finns människor som lägger samma summa på ett par nya bröst. Pengarna har jag, så det handlar inte om att jag avundas de som har råd med en operation. Och har man rejäla komplex för sina bröst kan jag förstå det, för då kan jag tänka mig att man blir som pånyttfödd efter operationen. Men är inte fallet så utan du bara vill förbättra lite. Och då snackar vi förbättra ett par unga bröst i tjugoårsåldern när du nätt och jämnt är färdigvuxen. Jag kan inte låta bli att undra: Har vi inte kommit längre än så?

demi-big-boobs-alert.jpg image by moonstruckspells

Skulle ni göra en bröstoperation om ni hade pengarna? Utveckla gärna.

Tidsresenärens hustru

Har nyss sett en otroligt bra, annorlunda och tårdrypande film vid namn Tidsresenärens hustru. En inte helt okomplicerad film, men väldigt sevärd. Blödig som jag är sitter jag här med rödgråtna ögon och snörvlar och har mig. Fick en lång kram av mamma som verkligen satt fint. Att jag alltid ska vara så förbannat känslosam. Det, mina vänner, är utan tvekan på gott och ont. Nåväl. Nu ska jag ringa V och förhoppningsvis sluta böla.



Don't stop believin' är för övrigt en låt jag inte kan sluta lyssna på en kväll som denna.

Lugn tisdag

Blev en långpromenad med Saga förut. För en gångs skull hade jag på mig flera lager med tjocka kläder så jag frös inte någonstans. Kors i taket! Således var det enormt härligt med en promenad i det fina vintervädret och det kändes bra i benen också med lite motstånd från all snö. Måste alltid se varenda fysisk aktivitet ur ett träningsperspektiv, haha. That's just me.

Annars har min nya rosa minidator installerats ikväll och jag måste säga att jag är helt kär. Nu ska jag bara få en liten kuvertväska att ha den i så är jag sen redo att åka. Då har jag allt, hehe.

Är för övrigt utbjuden på middag av M. Schenkenberg (yes, ni läste rätt) som är i Sthlm fram till helgen. Det där är en lång historia som jag valt att hålla utanför bloggen. Men någon middag blir det hur som helst inte ikväll. Istället ska jag försöka bli frisk för en gångs skull här hemma.  

Nu ska jag mysa vidare!




Deffwalk med Saga

Hej på er! Kom hem från V för en stund sen. Har precis ätit en sen lunch och ska alldeles strax träffa min babe Saga för en promenad (läs: deffwalk) och lite updates. Nu är det bara toppform som gäller från och med nu. För min del kommer ju bikinisäsongen något snabbare i år, hihi I like! Jaja, vi hörs när jag är hemma igen!


Myskväll hos V!

Kom till V för ett tag sen. Vi gick direkt och handlade, blir tacokväll här. Nu står han i köket och är lika gorgeous som alltid. Ska gå dit och se om jag kan hjälpa till med något. Hacka grönsaker kanske? Jag sover i varje fall här så vi hörs imorgon igen med lite kvällens outfit och dylikt. Nu ska jag gå och pussa på prinsen. Ni får också en puss, puss på er! :)

Det börjar bli dags att välja väg.

Ihärdigt tjatande om att kolla upp allt inför mina universitetsstudier fortsätter. Paniken lägger sig som ett täcke över hela mig. Förväntningarna på en är för stora. Jag flyttar snart till ett annat land där jag med 5 lektioner dagligen kommer vara fast i studier för ett par månader framöver. Jag måste ta en sak i taget. Italienska sen juridik. Jag kan inte fokusera på universitetsstudier samtidigt som det är en tillräckligt stor förändring som står för dörren i samband med Italienflytten.

Är det mig det är fel på? Får jag kalla fötter för förändringar eller är det så gemene man helt enkelt fungerar? Osäkerheten om vad jag vill fortsätter. Osäkerheten om vad som kommer att gynna mig mest fortsätter. Ett val, en antagning och så vips är min framtid relativt utstakad karriärsmässigt. Drömmar om att bli något, eller någon, skall nu bli verklighet. Kommer jag att klara alla förväntningar jag har på mig själv? Kommer jag någonsin bli nöjd? Tänk om jag väljer fel. Tänk om jag glömmer något alternativ som egentligen hade varit mer jag.

Jag vill inte välja. Jag vill fortsätta drömma. Fortsätta se alla vägar man har framför sig och tillfredsställt njuta av alla options man har. Inte välja en väg och därmed utesluta alla andra. Jag vill fortsätta drömma om att jag en dag kommer lyckas. Det skrämmande är dock att den dagen snart står för dörren. Och framgång kommer inte gratis. Det vet vi alla.

Ett val som så länge varit så självklart. Varför börjar jag tveka nu? Är det en naturlig reaktion när dagen med stort D närmar sig, eller något jag bör uppmärksamma och kanhända till och med försöka förändra? Kommer man någonsin känna hundraprocentigt för det val man gör, eller kommer vi alltid blicka åt sidan, åt de vägarna man genom sitt eget val uteslutit?

Andrea flyttar till Milano 1 vecka efter mig, woho!

Ahh jag är så glad! Fick precis veta att det är spikat att Andrea (hon var tidigare nattklubbschef på Laroy) ska flytta till Milano en vecka efter mig. Så sjukt nice att ha någon svensk man känner där nere. Kommer bli ett farligt team i Milano men oj vad kul vi ska ha! Love love love it!

 

Snart bor vi båda i Italia, me and Andrea :)

Över 14 timmar sömn

Godmorgon alla solstrålar!

Yep, godmorgon är det för mig då jag vaknade för en halvtimme sen. Över 14 timmar sömn.. snacka om att man har mycket sömn att ta igen. För er som inte följer min blogg dagligen har jag en infektion i kroppen sedan jag fick öroninflammation och en massa annat skit. Jag är ännu inte frisk, trots penicillin, och nu har allt satt sig på halsen.

Varför jag aldrig blir frisk är för att jag går ut på helgerna och är därmed uppe sent, dricker ibland alkohol och har på mig för lite kläder. Dumt då jag åker om mindre än 2 veckor, men jag vill ju så gärna ha kul mina 2 sista veckor i Sverige för en tid framöver.. Knepigt det där.

Men nu väntar några dagar av lugn och mycket sömn. Får bli lugna filmkvällar nerbäddad i en varm säng.. Låter ju trots allt inte helt fel. Men känner jag mig själv rätt kommer jag hinna tröttna på lugnet alldeles för snabbt. Men med sällskap blir det ju mycket bättre. :)

 
Sjuklingen just nu.. :(

Gårdagens look








Partylördag

Hej! Ledsen för dålig uppdatering men jag har varit hos V tills nu och vi har verkligen inte gjort något annat än slappat i sängen precis hela dagen och kvällen. Mycket produktiv dag!.. Men supermysigt :)

Gårdagen var riktigt lyckad. Laroy imponerade tveklöst mest igår. Satan vilken uppgradering! Var förbi Amba en sväng, sedan Magenta och till sist White där vi mötte upp en full baby. Han stod utan tvekan för underhållningen resterande kvällen.. haha! Underbart när man själv är spiknykter ;)

Var galet svårt att få tag i en taxi så efter alldeles för lång tid ute i kylan lyckades vi äntligen få tag i en och kunde således åka hem till en varm säng. Nu ska jag alldeles strax sova. Har sovit hos V tre nätter i rad nu så det blir tråkigt att sova ensam inatt. Hatar det.. :(

Bilder från igår, lånade från stureplan.se






Har fått en ny rosa minidator!

Hej folket!

Äntligen hemma! När jag kom hem låg ett paket på min säng. I paketet fanns den finaste rosa lilla minidator jag sett. Såå min stil, haha! Mina fina föräldrar tyckte att jag skulle ha en ny dator i Milano. Inbyggd webcam såklart så har ni inte redan tröttnat på mina egopics är det en tidsfråga innan ni gör det. Underbart! Hihi..

Sitter för övrigt med kurrande mage och väntar på pappas middag. Blir wok, kryddade nudlar och allt sådant gott. Har nog aldrig ätit någon godare mat än pappas. Bla bla det har jag skrivit många gånger, men jag kan liksom aldrig skriva det för många gånger.

Ikväll blir det partaj med pinglorna! Ska bli riktigt nice. Dock måste jag vila en hel del innan, blev inte så mycket sömn inatt, så det blir nog ingen förfest ikväll. Men men.. det blir nog bra ändå. Sover hos baby sen. Ska passa på och mysa ordentligt med bästa mami framför Melodifestivalen också. Henne kommer jag utan tvekan sakna mest av allt och alla i Milano. Bäst är hon!

Såhär såg jag btw ut igår under vår lilla hemmakväll :)




Står på jobbet..

Hej på er!

Står på jobbet nu och jobbar till stängning. Gårdagen var otroligt mysig med V.. brukar i och för sig inte kunna bli annat. Trots att jag är en liten partypingla ut i fingerspetsarna är det få saker som slår en myskväll med någon man tycker om. Mindre kul var det att ta sig upp ur den varma sängen imorse. Men men, nu står jag här hyffsat pigg och glad i alla fall.

Ikväll vankas det utgång med tjejerna. Riktigt taggad för det faktiskt! Idag är det 2 veckor kvar tills jag åker. Jag lovar att det kommer kännas som att jag knäppt med fingrarna och så har de två veckorna gått. Men med det här vädret gör det inte så mycket. Känns ju som att hela mars blir en vintermånad i år. K U L.. för er ;)

Gotta go!

Psst! MY SHOW - Gaby gör mig verkligen pigg, glad, taggad.. ja allt det där så fort jag hört första refrängen. Hörde den i bilen påväg hit och vips var jag superpigg med ens! Så nice att jag lärt mina tjejer att tycka om den också. (Läs: De har inte haft något val). Blir med andra ord mycket My show på förfesterna om jag får bestämma ;)

Bye bye Party fredagen den femte!

Vänner och fiender! Den femte mars ska vi fira min avresa på Magenta. Dans på bardiskar och festande som om det inte finns någon morgondag utlovas - vilket det tekniskt sett inte riktigt finns för min del. I varje fall blir den morgondagen ett avstamp för en jäkla massa förändringar och således blir denna fredag the end of an era. Vilket ska firas! Och det stort.

Dramatiskt och ett rop på uppmärksamhet. Mandypandy i ett nötskal. Skämt åsido.

Jag välkomnar hur som helst vänner, bekanta och fiender. Alla firar vi ju min avresa ur olika avseenden ;) Seså, skriv upp datumet i kalendern så ses vi där!


Mår dåligt :(

Har legat och sovit i ett par timmar i hopp om att må bättre efteråt men det är ännu värre nu. Förkylningen är verkligen mycket bättre men mitt huvud känns som en tickande bomb. Jag borde inte sitta vid datorn då men faktum är att jag måste sysselsätta mig med någonting för annars ligger jag bara och tänker på hur ont jag har.

Det blir ingen middag på White room ikväll, eller utgång överhuvudtaget. Istället ska jag och V hitta på något. Lugnt och utan alkohol blir det i alla fall. Jag har dragit mig för att ta smärtstillande hela dagen, då jag varit smått beroende av det under dessa veckor med öroninflammation, halsinfektion och hög feber. Men nu sitter jag emellertid här och väntar på att skiten ska verka. Stod inte ut längre!

Vi hörs om någon timme när jag är lite piggare och har mindre ont. Puss så länge!



Såhär ledsen ser jag ut just nu :(

Har gjort min egen parfym idag!

Vid 10 imorse hade jag som sagt tid på en salong på Karlaplan där jag fått i present att lära mig mer om dofter och sedan skapa min egen parfym utefter vilka dofter som tilltalar mig. Det var verkligen supersvårt men himla intressant. Jag tycker inte om för starka eller kryddiga dofter utan dofter som är svagare av vanilj och blomma tilltalar mig extremt.

Sedan flera år tillbaka har jag endast använt Euphoria Calvin klein som luktar vanilj. Det är utan tvekan min signaturdoft och jag vet inte hur många gånger på en kväll jag brukar få komplimanger för den. Underbar doft! Så det jag ville var att skapa en doft av vanilj men som är inlindad i en doft av blommor. Jag var länge lite frustrerad för jag lyckades aldrig få fram det jag ville ha. Men så helt plötsligt lyckades jag ta bort just den doft som tog över vaniljen för mycket och den blev helt perfekt. Så nu finns "receptet" sparat och jag kan använda mig av min egna parfym så länge jag lever. Awesome!

Sedan mötte jag upp en tjejkompis Chris för lite ärenden och nu är jag hemma. Mår riktigt ruttet då jag har en hemsk huvudvärk men jag ska lägga mig och vila ett tag och hoppas att det blir bättre. Känner mig inte helt hundra för middagen på White room ikväll kan jag medge.. Inte minst då jag jobbar hela dagen imorgon. Lutar åt en lugn kväll med V istället..


Såhär ser jag ut ikväll!

Nu sticker jag till bästa V! Har detta på mig nedan. Sjukt skönt att krypa in i en lite för stor, mysig tröja. Undrade länge var den kom ifrån och sen nämnde mamma något om något ex till mig från Milano som skulle ha glömt den? Någon sådan minns jag inte att jag haft, hehe.. Jajaaa, så fel det kan bli va. Hoppas att ni får en lika mysig kväll som jag ska ha. Imorgon bitti ska jag göra min egna parfym, berättar mer om det imorgon! Sover hos baby så vi hörs inte förrän imorgon igen.






Under den mysiga tröjan har jag denna somriga sötsak!


Promenad med V

Efter jobbet idag tog jag direkt en värmande dusch och sen gick jag ut och mötte V för en promenad längs vattnet. Mysigt absolut, men fy satan vad kallt det är. Det känns som om man inte gör annat än att klaga på det rådande vädret, men det är ju onekligen befogat.

Nej nu ska jag vila lite här hemma och fixa lite olika saker. Åker hem till prinsen sen för en filmkväll. Vi hörs om en stund med lite bilder. Puss så länge!

Hittade ett blogginlägg skrivet av Sixten..

(http://www.elinsmoster.com/2010/02/finest-awards-cafe-opera.html#comments
Finest Awards Cafe Opera
// av "gästbloggaren"

"Just det, i veckan var det ju Finest Awards på Café Opera. Våra trevliga vänner på finest.se hade gjort ett fantastiskt jobb med arrangemanget måste jag säga. Riktigt bra och välarrangerad kväll. Fan vad roligt vi hade !!

Här kommer ett gäng bilder från galan."

"Malin var ju som vanligt upptagen den kvällen så jag fick helt enkelt bjuda med Amanda. Fantastiskt trevlig vän, modell och blivande jurist .. ja här har vi en skarp tjej mina vänner !! Hon drar till Milano snart så kul att du hann hänga på Amanda !! Tack för sällskapet ..."

***

Tusen tack för fina ord Sixten!

2 veckor kvar och paniken växer

Somnade med en klump i magen igår. Det är så mycket som händer nu och trots att jag varit inställd på det mesta känner jag mig inte det minsta förberedd ändå. Men jag antar att det alltid är så. Man kan aldrig känna sig helt förberedd på att lämna allt och alla här hemma för en flytt utomlands. Jag längtar så otroligt mycket tills jag är på plats i Milano. Dessa två veckor innan flytten kommer nog endast vara känsloladdade och halvt panikartade.

Jag kan inte låta bli att fundera på om de senaste veckorna varit ett misstag. Men hur kan jag ens tillåta mig själv att kalla något som fått och får mig att må så bra för ett misstag? Är frihet att vara 100% singel, eller har det ingenting med det att göra utan i själva verket är det betydligt djupare än så? Jag är inte säker. Innebär någon vid ens sida en begränsning, eller snarare ett ovärderligt stöd? Jag är inte säker.

Jag är så rädd att begå några misstag. Ska man vara egoistisk, realistisk eller på gränsen till naiv? Jag vet inte. Men vad jag igår kommit fram till är att jag inte kommer att veta detta förrän jag är på plats i Milano. Efter några veckor där kommer med all sannolikhet mina sanna känslor komma fram och jag kommer således veta vad jag verkligen vill. Vad som verkligen betyder något.

Tills dess kommer jag fortsätta med det jag lovat mig själv. Att leva i nuet och njuta av det som gör mig glad här och nu. Vad som händer i framtiden, om det så ens är om 2 veckor, kan jag inte styra över nu. För jag kan inte med säkerhet veta att jag ens kommer få uppleva det. Det enda man vet att man med säkerhet kommer få uppleva och således kan styra över; Det är nuet. Men mitt i allt ska jag ändå lova mig själv att inte för en sekund glömma bort att jag snart bor i ett annat land - med allt vad det innebär. Och kan jag göra något som kommer att göra allt lite lättare, kommer jag att göra det. Men att släppa något, det gör jag inte än.

Plåtning på söndag!

Ligger i sängen och är för trött för allas bästa. Hade tänkt åka hem en sväng till en tjejkompis men jag trodde klockan var fem och inte sju. Så går det när man somnat i 2 timmar bara sådär..

Ska sova tidigt ikväll. Är det något jag behöver just nu är det sömn. Jobbar igen imorgon bitti så utgång blir det i vanlig ordning inte. Ganska skönt förvisso.

Måste bara slänga in en kommentar om Milano. Jag kan inte förstå att det endast är drygt två veckor kvar tills jag flyttar till Italien. Det låter helt absurt. Men fantastiskt. Resfeber? Ja. Panik? Ja. En konstig känsla.

Helgen tror jag blir riktigt rolig. Middag på White room för speciellt inbjudna gäster på fredag. Tar med mig mina tjejer såklart. Tidigare den dagen ska jag tillverka min egna parfym vilket jag fick i studentpresent av min ena bror. På lördag sen ska jag jobba. Blir nog en sväng ut sen på kvällen. Sedan på söndag ska jag plåtas! Ska bli jätteroligt.


Oretuscherat

Onsdag

Godmorgon alla solstrålar!

Idag känner jag mig bättre så därmed kan jag åka och jobba om en stund. Igår var jag hos frisören på morgonen och blev som vanligt väldigt nöjd. Hon klippte även en del då det tydligen var nödvändigt. Får slänga in någon bild senare idag. Jag är nog för övrigt säljares favoritkund då de kan ta till alla sina säljknep för att sälja på mig en produkt.

-Du behöver absolut denna nu under vintern då ditt hår drabbats hårt av den ständiga kylan.
- Okej, okej.. jag tar den då.

- Men ska du ha den behöver du även ha den här efteråt. Då blir effekten bättre.
- Okej.. Jag får väl ta den också.

Ja sådär ser det alltid ut för mig. Känner ni igen er? Men nu har jag om inte annat grymma produkter som ska ta hand om mitt hår. Jag är annars väldigt dålig på att köpa produkter till såväl hår som till ansikte.

Sedan blev jag helt slut (har en rejäl infektion i kroppen) så jag fick åka hem och sova direkt. När jag kände mig piggare fram emot kvällen åkte jag hem till en viss prins för supergod middag.

Vi hörs lite senare. Ska försöka hinna slänga upp ett par bilder också.

RÖSTA på er favorit!

Rösta på den outfit just Du tycker är finast eller helt enkelt tilltalar dig mest. Ta med exempelvis hår, smycken och smink i er bedömning också. Alltid lika roligt att veta vad ni tycker. Ni svarar bild 1 - 8 där ni räknar från vänster till höger i båda leden. Alltså är outfiten med overknee-strumporna nr 5 osv.



Superposarn!



jag älskar kameran men ibland vetefan om det är ömsesidigt ;)

Kärlek övervinner allt. Eller?

Jag har alltid varit en kärlekens människa som tror att kärlek övervinner allt. Vidare har jag så länge jag kan minnas trott att den kärlek som finns på film även finns i verkligheten. Någonstans. Men jag har på senare dagar kommit underfund med att jag inte längre tror på att vara evigt trogen. Inte vet jag vad det beror på. Kanhända träffar jag alltid fel killar som har en drös tjejer omkring sig och ganska stort bekräftelsebehov från fler än en. Vad jag dock är säker på är att det inte grundar sig i min uppväxt. Mina föräldrar har nämligen varit gifta i över 30 år nu och aldrig vänstrat med någon annan.

Dessvärre tror jag att det beror på det samhälle vi lever i idag där det finns så mycket som frestar. Det finns så många sätt att vänstra med andra. Sätt som ingen annan behöver få reda på. För mig går gränsen för otrohet inte vid fysisk kontakt. Utan ibland kan den psykiska till och med vara värre. För det gör man inte för egen njutnings skull på samma sätt som exempelvis sex med en annan människa innebär. Det handlar ofta om djupare saker än så.

Man ser så ofta killar som är i förhållanden där tjejen är så seriös. Och killen gör saker som man aldrig skulle tillåta att ens egen kille skulle göra. Men hur fasiken kan man veta om ens egen kille gör detsamma? Det är inte så lätt att ta reda på som så många hävdar. Saker och ting kommer alltid fram i slutändan.. Men allt för ofta kommer de fram när det redan är för sent. När tåget redan har gått så att säga.

Detta fenomen gör ju också att man själv får en fel inställning till förhållanden och relationer överlag. Man ser alltid till att behålla ett par killar i sin närvaro utifall att.. Som en livlina liksom. Nej, jag hatar verkligen att jag fått den här synen på förhållanden. Jag tror fortfarande på kärleken. Men jag har fått för mig att det finns starkare företeelser än kärleken. Frestelsen.



Det förhållande vi har med oss själva är det viktigaste vi har.

Blir blond och fin imorgon!

Wiie nu blev jag genast lite piggare! Fick lite panik för en stund sedan då jag insåg att jag inte kommer kunna slinga mitt hår på väldigt länge om jag inte gör det nu innan jag åker. Skulle nog aldrig våga göra det i Milano med risk för missförstånd och dylikt.

Alltså ringde jag min frisör jag gått till i några år nu. Den enda som alltid gör mig nöjd till 110%. Hon är dock alltid förbokad minst en månad framåt men jag gjorde ett försök i alla fall. Som jag trodde skulle hon inte ha tid förrän veckan då jag redan flyttat till Milano. Men eftersom hon är så snäll bokade hon in mig på en tid imorgon bitti kl 10 då hon egentligen hade en annan kund. How sweet? (Mot mig i alla fall, hehe..)

Så nu ska jag äntligen få bli blond och fin igen. Vill dock inte klippa något alls för nu sparar jag ut till midjelångt hår. Well, nästan så långt i alla fall :) Sen så fort jag blir lite bättre ska jag sola solarium ett par gånger så jag får tillbaka en fin grundfärg. Inte solat på hela 2010. Det är ju rätt bra jobbat faktiskt..


Blonda och fina flickor efter lyckad slingning :)

Vill. Bara. Bli. Frisk.

Fuck fuck fuckelifuck.. Jag har vaknat upp ännu sämre idag. Halsen är helt igensvullen och jag kan överhuvudtaget inte svälja. Inatt har jag fått gå upp två gånger för att ta smärtstillande. Men jag har bara mig själv att skylla. Jag låg visserligen hemma i nästan en hel vecka varje dag när jag fick den här infektionen. Men sen blev det en del party vilket var jävligt dumt.. För nu ligger jag här minst lika sjuk igen som jag var innan jag började äta penicillinet. KUL !

Med andra ord är det jag och Sex and the city för fulla muggar idag igen. Och ridningen missar jag återigen. Jag orkar inte ens bli besviken för det igen. Nu vill jag bara bli frisk tills jag ska åka. 2 veckor och 6 dagar kvar..

Vi hörs om en stund igen.


Mysigaste dagen.

Jag ska bara skriva några rader innan det är dags att sova. Gårdagen var enormt trevlig på V's kompis landställe där vi åt en utsökt trerätters middag. Vi var tre "par" där vilket var väldigt mysigt nu när det är kärlekshelg och allt. Dessvärre var jag supertrött efter bara en timmes sömn natten innan men jag höll mig vaken. Sen sov jag och V i en liten stuga därifrån. Väldigt mysigt.

Imorse vaknade jag s-j-u-k som f*n. Migrän, en uppsvullen hals och skrämmande hosta. Vi var hemma hos V strax efter 16 och då la vi oss direkt i sängen och myste. Mådde genast lite bättre men lugna sjukdagar nu framöver är ett faktum. Egentligen skulle vi gå ut och äta middag ikväll då V bokat bord men eftersom jag mådde (mår) åt helvete blev det middag hos honom istället. Hade helst velat sova kvar där i hans varma famn och med pussarna i nacken men jag måste sova ut imorgon. Har hur som helst haft en väldigt mysig alla hjärtans dag med en väldigt fin kille.


Pics from yesterday

Okej, kommentera min trötta outfitbild hur mycket ni vill. Men det är inte det lättaste att ta en bild med självutlösaren och få med både huvud och fötter. Vad jag dock ska lära mig i fortsättningen är att det är mycket mer som kommer med i bild än man tror. Jag behöver alltså varken huka mig eller lyfta på foten för att visa skon.








Dramatisk natt

Hej gullnosar!

Kom precis hem från jobbet. Det blev minst sagt en speciell kväll igår. Först och främst: Jag drack inte en droppe och vips blir man bra på bild igen. Alkohol är verkligen inte bra för kroppen någonstans. Hur som helst var vi förbi stammisställena. Let's dance efterfest var grym igår och jag och Chris utgjorde ett galet bra team. Superkul! Träffade en av dansarnas tränare där (inte en av dansarna utan en tränare som tränar deras fysik mer) som även är med och tränar Italiens främsta fotbollsspelare i Serie A när de blir skadade, golfspelare och ryttare i fälttävlan. Han ville köpa mitt DNA tjatade han om.. Där ser ni, mina träningstips är guld. ;)

Blev en jäkla massa dramatik och tårar inatt. Jag har verkligen ingen lust att gå in på vad som hände, men alkohol ställer verkligen bara till det för människor. Man glömmer bort saker man bestämt och kan inte tänka klart.. Hur som helst är allt löst nu då en viss liten prins jävel kom och överraskade mig på jobbet. Ibland hatar jag att smälta av såna saker då man bara vill vara arg ett tag.

En komisk grej inatt mitt i all dramatik. En alldeles för full Maxi får skjuts hem av mina föräldrar från White så att han skulle komma hem ordentligt. Så där satt vi i baksätet med mina föräldrar i framsätet. En spiknykter Amanda och en drunk as fuck Maximilian. Så det kan gå va.

Nej, nu ska jag äta lite, vila lite och sen har V, trots gårdagens dramatik, övertalat mig att följa med ut till ett landsställe ikväll och sova där till imorgon. Kan bli mysigt! Frågan är ju bara vad man ska ha på sig.. Nåja. Här får ni lite bilder från igår lånade från Stureplan.se






Bilder från Finest Awards














Klänning från Stylein

Jag tror jag nämnde att jag fick en klänning för att bära på Finest Awards. Den är från JC's samarbete med Stylein och kommer ut i butik i vår, april närmare bestämt. Fick väldigt många komplimanger för klänningen under kvällen och jag tycker om den jättemycket. Den finns även i fler färger.



Ett oroväckande fenomen

Att uppmärksamma andra människors brister och vidare kanhända kommentera dessa är ett oroväckande vanligt fenomen i vår tid. Känslan av att vara tillfreds med sig själv och sin tillvaro nås inte längre genom fokus på sig själv och sin egen prestation. Skadeglädjen för andras misslyckande är starkare.

Människan kommer alltid känna avundsjuka. Vi kommer alltid sukta efter det vi inte har. Likväl kommer vi alltid uppskatta företeelser som får vår avundsjuka att reduceras. Ett exempel på det är känslan av belåtenhet som lägger sig som ett täcke över oss då någon vi avundas misslyckas. Det är ett faktum.

När jag gick på högstadiet kunde jag känna genuin glädje då någon av mina stora konkurrenter i klassen misslyckades på ett prov. Vad jag sedan lärde mig av en särdeles verklighetsförankrad person var att det inte gynnar mig på något sätt att min stora konkurrent i klassen misslyckades på ett prov. Det ökar inte mina chanser att komma in på ett bättre gymnasium på något sätt. Jag hade ju fortfarande samma resultat, oberoende av vad min konkurrent fick för resultat på sitt prov.

Vidare blir du som individ varken vackrare, smalare eller vad det nu kan gälla, för att du ser att tjejen du alltid avundats gått upp i vikt eller blivit rentav fulare med åren. Att uppmärksamma andras brister och kanhända till och med klanka ner på dessa till personen ifråga, är endast ett tecken på osäkerhet i sig själv. Det finns inte en normal människa som vill trycka ner en annan för att det på något sätt är underhållande. Vi gör det för att vi ska må bättre själva.

Istället för att smutskasta andra för att känna oss bättre själva, måste vi börja inse vårt egna värde. Man kanske inte har Sveriges bästa läshuvud, slankaste kropp eller fylligaste läppar. Men vi alla har något som någon annan skulle göra mycket för att få. Allt från egenskaper till ytliga ting.

Så, nästa gång du ska fälla en kommentar i någons blogg om att denna minsann har gått upp en del i vikt eller borde lära sig skriva ordentligt, (och eftersom du uppenbarligen skiter blanka fan i personen ifråga's känslor), borde du i alla fall tänka på dig själv och hur du får dig själv att framstå.

Det spelar ingen roll hur många gånger du intalar dig att du inte är det minsta avundsjuk och du skulle aldrig vilja byta liv med människan ifråga. Men bara det faktum att du tar dig tid att kommentera dennes brister gör att du både för dig själv och alla som läser din kommentar, bevisar att du är en person som finner din tillfredsställelse genom att hitta fel på andra. Det är ett tecken på att du söker egen bekräftelse genom de stackarna du försöker hitta fel på, also known as ett bristfälligt självförtroende som är ständigt beroende av bekräftelse.


På jobbet

Vaknade upp med ett ryck hos V imorse (i förmiddags?) av att Julie ringde och frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Så här står jag nu. Jag tänkte mest bara berätta att jag har en massa bilder att lägga upp när jag kommer hem idag. De får ni inte missa!

Puss så länge!

Inte inlägget jag skulle ha skrivit.

Jag har suttit och stirrat på blogg.se's "Nytt inlägg" i över fem minuter. Jag vet precis vad jag vill skriva ett inlägg om, men fingrarna vägrar lyda hjärnan och skriva om det jag tänkt att jag ska skriva om hela dagen. Några års bloggande har skapat denna bloggsjuka där man alldeles för ofta funderar på vad man ska blogga om härnäst.

Jag är helt enkelt för trött för att skriva ett tämligen gripande inlägg med en tanke bakom varje valt ord. Men jag lovar er som faktiskt läser dessa ömsom läsvärda inlägg att det kommer upp inom kort. Tills vidare åker jag hem till V för en myskväll. Jag vet dock inte hur mysig jag kommer vara då jag i nuläget inte finner några ord för min trötthet just nu som är illa nog att beskriva mitt levande-död-tillstånd.

Kameran har jag ännu inte hittat men imorgon lär jag bjuda på ett hejdundrande bildregn från gårdagen.

Finest Awards

Vilken kväll igår! Jag och Sixten startade på GrandHotelbaren för ett glas rödvin och lite Milanosnack. Sixten som jobbar i modebranschen har milt sagt bra kontakter för mig i Milano, så det var ett givande samtal. Därefter begav vi oss till Finest Awards där vi på en gång intog buffén. Kvällen var enormt lyckad och Alexander Erwik har gjort ett otroligt bra jobb.

Som jag förväntat mig var det en massa vänner och bekanta där. Baby V kom förbi och pussade lite på mig och tydligen är det snart dags för oss att göra lite modejobb tillsammans, kul! Sedan kom bästa Filippa och röjde med oss. Satan vad vi röjde. Jag och Louis på dansgolvet är farligt, farligt.

Dock har jag lite ångest för att jag drack igår. Det är inte bra när man äter penicillin och verkligen vill bli frisk. Därför har jag bestämt att det blir en spiknykter helg nu. Ut kommer jag säkert gå i alla fall en dag, men jag håller mig nykter.

Jag har tagit en massa bilder men dem får ni efter jobbet i eftermiddag!


Jag och Sixten W.

Jobb!

Godmorgon babes!..

Dags för att börja jobba nu igen då. Känns skönt att börja leva normalt igen och inte ligga hemma och titta på Sex and the city hela dagarna.. även om det låter rätt trevligt när man lägger fram det på det sättet en tidig onsdagsmorgon. Men när jag väl var där var det inte lika trevligt..

Jag jobbar till tretiden (Julie kom i tid!!) idag. Sen är det snabba puckar hem för att fixa allt inför Finest awards. Lösfransarna ska jag sätta på själv för första gången. (Andra gången om man räknar med den misslyckade gången då allt lim satt på hela ögonlocket och fransarna låg förstörda i handfatet.. Tålamod är inte min grej).

Just nu håller jag tummarna för att jag ska få ha klänningen som jag fick prova igår. Den kommer inte ut i butik förrän i april, men eventuellt ska jag få ha den ikväll och visa upp den lite. Hoppas hoppas, den är väldigt fin.

Blir nog en hel del bilder under kvällen, så vi hörs lite senare. Puss!


Finest awards imorgon!

Min vän Sixten som jobbar för Stockholm fashion group har bjudit med mig som sin "dejt" på Finest awards imorgon. Lite halvt panik då jag inte alls vet vad jag ska ha på mig. Tror vi skulle vara där redan vid 19 för buffén och jag jobbar ju imorgon. Men jag får lösa det på något vänster! High heels, lösfransar och kortkort brukar lösa det mesta.

Får åka iväg och inhandla fransar och nya strumpbyxor i alla fall på vägen till Bromma om en stund. Stress stress men det är härligt att äntligen vara någorlunda frisk. Att ligga hemma är verkligen inte min grej. Det blir en riktigt rolig morgondag! :)

Edge of darkness

Nyligen hemkommen från V där jag var lite dum och gjorde så att han inte gick till skolan idag (Han pluggar på KTH). Men det är ju så mycket mysigare att ligga i sängen och gosa halva dagen?! Vi såg hur som helst Edge of darkness igår tror jag den hette. Spännande film!

Nu har jag precis fått i mig lite mat och ska snart göra mig iordning för att åka till Filippa aka. min syster ikväll. Blir middag och någon film skulle jag tro. Mysigt mysigt.



Bio & middag med V

Nu sticker jag iväg på middag lagad av mästerkocken V. Därefter blir det bio. Sover där så vi hörs nog inte förrän imorgon igen. Hoppas att ni får en trevlig måndag. Puss på er!

Såhär ser jag ut ikväll..








FRÅGA TILL ER!

Av någon anledning har jag fått för mig att alla mina läsare är från Stockholmsområdet. Typiskt va? Därför vill jag nu be er som inte är från nollåttornas region att sätta er stad på Mandy-kartan. ;) Skämt åsido, men jag vill faktiskt veta om jag har några läsare från andra delar av landet och i så fall var ni befinner er. Tack så mycket för hjälpen!




Var bor du icke-Stockholmare?

Kommer sakna ridningen!

Vet ni en sak? Häromdagen sades min ridning upp och det gör ont i hjärtat när jag tänker på att jag bara har mindre än en handfull lektioner kvar innan det är helt slut med ridningen på ett bra tag. Ännu värre är det att jag inte kan rida idag heller då jag ännu inte är helt bra och fortfarande äter penicillin. Visserligen ser jag nu att det inte är själva penicillinet som gör det farligt att träna, utan infektionen man har i kroppen. Fanfanfan att jag alltid ska ha sådan otur och bli sjuk i så olägliga situationer. Förra året missade jag min stora dansföreställning på Vasateatern som vi tränat till i över ett halvår. Jag hade även influensan och nästan 40 graders feber på min studentbal. Kul.

Nu är det ridningen jag inte får njuta av den sista tiden. Det jag får försöka tänka är att jag gör detta för Milano och den dröm jag gått och burit på längst. Hade det inte varit för Milano hade jag fortfarande ridit som vanligt. Och hur mycket jag än älskar att rida finns det ingenting som kommer betyda så mycket för mig som Milanoflytten. För mig är det så mycket djupare än en temporär flytt utomlands. För mig tyder det på mod och styrka att uppfylla sina drömmar, hur stor utmaning det än blir. Även om det innebär att lämna alla nära och kära i ett annat land och åka helt själv, så har jag snart tagit det steget. Drömmar kan aldrig ligga för långt borta ska ni veta. Varesig det är geografiskt, kulturellt eller rent mentalt. Ingenting är ouppnåeligt.

Klicka f�r att st�nga bildenKlicka f�r att st�nga bilden
Klicka f�r att st�nga bilden

Godnatt darlings!

Jag har inte orkat röra mig ur sängen på hela kvällen trots att jag hade andra planer ikväll, vilket har inneburit en myskväll med mig själv. Helt slut efter gårdagens bravader är det minsta jag är. Så nu blir det sängen direkt. Ska bli så skönt att sova så ni anar inte!! Hörs imorgon darlings.


Min blogg har varit bloggvärldens tråkigaste denna vecka.

Min blogg är just nu den tråkigaste blogg jag varit inne på, på mycket länge. Men imorgon är det ny vecka och nya tag. Då blir det regelbundet skrivna inlägg, bilder varje dag och lite effort put on this. Jag får så dåligt samvete när jag ser att varenda en av er fortsätter att gå in här dagligen i hopp om att jag ska underhålla er så som jag brukar. Men så har ni bara torra, bildlösa och fantasilösa inlägg som väntar er. Det är slut med det nu mina vänner. Det lovar jag från djupet av mitt hjärta.



Psst! idag är det exakt 4 veckor kvar tills jag temporärt bor i Italien, Milano. Längtar vi, eller längtar vi!?

Partylördag

Hej på er!

Kom precis hem från V och ska nu göra mig iordning för söndagsmiddag med familjen. Gårdagen var jättetrevlig men med lite onödig dramatik stundvis. Som vanligt hade vi absolut trevligast på förfesten hos V där vi tittade på melodifestivalen (eller okej, det var på TVn i alla fall). Sedan tog vi alla en taxi till Nicklas inflyttningsfest där det var en massa bekanta ansikten. Dansade och hade kul innan vi tog en taxi till Magenta och sedan avslutade vi på White room. Blev bara en väldigt kort sväng ute.

Var riktigt skönt att åka hem relativt "tidigt" då min kropp började bli svag och trött. Penicillinet jag äter är i rätt stor dos och gör mig väldigt energilös. Men att få ligga i en varm famn och få pussar i nacken hela natten gjorde allt bra igen. Eller nej, mer än bra :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan kommer mina bröder + Signe över på middag och därefter åker jag hem till V igen för en myskväll. Perfekt söndag :)

Dåligt med bilder nu, men ni vet ju varför. Man är inte den snyggaste som sjuk. Ska dock försöka ta lite bilder idag så blir bloggen inte så tråkig.


Dag 5

Inatt har jag sovit en hel natt utan ett enda smärtstillande piller. Visst tog det lite längre tid att somna men det är helt klart värt det. Inge bra att bli beroende av smärtstillande så som jag varit sedan i söndags. Hur som helst vaknade jag (som vanligt?) till en massa sms och idag slog de fan alla rekord.

Till en vän fick jag direkt gnugga knölarna och ge henne mina främsta råd i en väldigt knepig situation gemene man någon gång tvingas uppleva i sitt kärleksliv. En annan visslade ut vilken fantastisk morgon det är med strålande sol, klarblå himmel och det är inte nog med det (!!) fredag (bara jag som hade glömt det i min feberyra?) och en annan vän skickade en bild på sina mer privata delar i ett mms. Killen som aldrig upphör att förvåna men det är det jag älskar honom för.

Samma kille som har denna status på facebook:  Om jag fick be gud om en sak, skulle de vara att stanna månen. Stanna månen så den här natten, o din skönhet Amanda Bergman, varar förevigt. How sweet?

Jag mår i alla fall mycket bättre idag. Är helt säker på att det berodde på den mysiga kvällen jag hade med V igår. En massa mys, pussar och kinamat (min favorit för er som missat det.) Jag somnade med ett leende på läpparna, pirr i magen och vaknade likadant. Helt underbart.


Dag 4

Hej fina ni!

Idag känner jag att min kropp börjar svara på antibiotikan vilket är en väldigt tillfredsställande känsla. Dock är det nog en del dagar kvar innan jag kan klara mig utan smärtstillande, vilket är mindre bra. Men hey, det går framåt!

Det är fjärde dagen jag bara ligger hemma utan att knappt kunna lämna sängen. Jag tänkte därför unna mig lite sällskap av en viss sötnos som ska få ta hand om mig lite. Efter 4 dagars stirrande i taket (typ) ska det bli jävligt nice med lite ny energi och närhet.

Framför allt ska det bli skönt att byta ut sjuk-kläderna till något mer tilldragande. Kanske orkar jag till och med sminka mig lite. Well, time will tell. Har ännu inte vågat lämna sängen.. Varje gång jag gör det snurrar det nämligen värre än en heldag på Grönalund. Men det har väl sin charm också, antar jag.

På återseende!

Correction

Okej correction: jag skrev förut att jag inte gör något överhuvudtaget här hemma. Och jag känner att jag måste ändra det en aning. En killkompis frågade nämligen precis om jag tar något smärtstillande mot örat. Närmare bestämt måste jag ta stark antibiotika 3 gånger om dagen, droppar ner i hörselgången 8 gånger om dagen (droppar som för övrigt svider som eld i hålet på trumhinnan och sedan rinner allt rakt ner i halsen på grund av hålet och även där ssssssvider det som in i helvete) och sedan tar jag smärtstillande några gånger om dagen på det. Alltså, det jag gör här hemma är att knapra tabletter, får brinnande droppar ner i hörselgången och tycker synd om mig själv. Aldrig har jag haft så fullspäckat schema.

Kan ni räkna hur många torra skämt jag försöker komma med?

Hej hopp!

Det enda jag gör på dagarna är..
nej jag gör fan ingenting överhuvudtaget. Energin försvann onekligen ner i hålet som sabbat min trumhinna och i dagsläget känns vägen för den tillbaka milslång. Men med penicillin 3 gånger om dagen borde det i alla fall gå framåt. Och det är med andra ord vad jag intalar mig.

Snart skall jag ta mig från en sängliggande position till en annan. Ska lägga några timmar på de tre vännerna och Carrie. Sex and the city för er som inte förstod mitt torra skämt. Jag skyller på febern. Hur som, apropå Sex and the city är det på fredag Girls' night på Laroy i sann Sex and the city - anda infinner sig. Tanken var att jag skulle vara "ambassadör" för kvällen och bjuda in lite girls men det har jag som ni förstår fått avboka. Det enda jag kan säga är att det är jäkligt dumt att missa den kvällen. Goodiebags, manikyr, cupcakes och en massa annat som förgyller tjejers vardag. Missa det inte för något i världen! Well, ni med öroninflammation behöver inte förklara er..

Jag ska försöka underhålla er så gott jag kan idag med min torra humor och suktande efter sympati.

Dagens träningstips inspirerat av mitt sängliggande pga. sjukdom: Ligg på rygg i sängen och cykla med benen i luften. Tränar såväl rumpa och lår som mage. Inte kan man låta sjukdom komma i vägen för daglig träning. Träna med andra ord sängliggandes. Meningen var inte att det där skulle misstolkas men vid närmare eftertanke är det rent briljant om det gör det. Får nog genast ringa över V för lite lunchträning. Puss på er!

Världens finaste umgänge

Jag är nog den mest känslomässiga person jag känner. Men när jag bli ynklig & sjuk - och således ensam, blir min känsliga sida något utöver det vanliga. Idag har jag haft någon form av kontakt med de flesta som betyder mest för mig och jag känner mig rörd av det faktum att min mobil piper konstant från fina personer som hört att jag blivit sjuk och vill hälsa att de tänker på mig.

Jag är långt ifrån dödsjuk och inte heller ett unikt fall som insjuknat. Men det känns nästan som det. Blombud, krya-på-dig-sms, telefonsamtal och till och med omnämnd i radio. Jag har nog aldrig känt mig så uppskattad. Jag kan inte dra det så långt att det känns bra att vara sjuk och få känna sig behövd, uppskattad och ihågkommen. Smärtorna i örat och den stigande febern är för krävande och deprimerande. Men att få tid till att prata/skriva med precis var och en av alla de människor man bryr sig mest om - och få känna att det är ömsesidigt, har nog gjort mig något friskare.

En dag som denna kan jag fundera i timmar på vad jag gjort för att förtjäna att omges av så fantastiska och omtänksamma människor. Även om jag fortfarande inte kommit fram till ett konkret svar på det, antar jag att det finns en naturlig förklaring. Just precis i detta nu är jag nog världens lyckligaste sjukling.

Alla svar!

Asså jag måste bara tillägga att du har skit snygga ben :D Tränade, smala och fasta :) Själv har jag bara tränade och fasta :/ ish!

Tack så mycket! :)

vart bor du? :) lägenhet eller hus?
vem är v? o m som du alltid skrev förut? ;) nåt på g?

Var jag bor har jag skrivit förut, men väljer den här gången att inte skriva ut det då det helt enkelt är för riskabelt. Jag bor hur som helst i lägenhet.

V är en kille jag tycker om. M är en kille som jag träffade till och från under några månader innan jul. Idag är vi bara vänner!
 
Har du några pluggtips?

Jag har skrivit ett inlägg med mina främsta pluggtips för bara någon månad sedan. Kan absolut ge er fler! Inlägg kommer.

Hur lång är du

171 cm.

vilken kupa har du

B.

vem är din bästavän

Jag har flera nära vänner, men Caroline är min bästa vän.

när fick du mens

Hmm.. Jag gick i femman eller sexan.

när förlorade du oskulden

Jag kommer nog aldrig förstå hur detta kan vara relevant för er att veta. Men jag blev av med den i en ålder de flesta tjejer blir det och det var tillsammans med min första pojkvän som jag älskade mer än något annat.

kan du börja med videoinlägg

Nej, jag tror inte att det är min grej riktigt.

vart bor du

Se ovan.

vart vill du bo

Just nu är jag väldigt sugen på Milano. 5 veckor kvar!..

hur kommer ditt liv se ut om 10 år?

Om 10 år är jag 29 år gammal. Då har jag kommit igång ordentligt med min juristkarriär, jag har en fantastisk man och en liten minimandy är snart påväg. Jag är i mitt livs form, lycklig och har fantastiska vänner. Jag vill dock inte ha min framtid utstakad så jag hoppas att livet bjuder på många trevliga överraskningar på vägen.

och hur SÅG ditt liv ut FÖR 10 år SEN?

För 10 år sedan var jag 9 år. Då ägnade jag mig åt att dansa, leka med dockor och min bästa vän var Elinore. Jag var ganska blyg som liten. Jag var ofta "tillsammans" med två killar samtidigt och jag skrev dagbok varje dag. Dagbokens innehåll bestod mestadels av hjärtan med de olika grabbarnas namn inuti. Varannan dag var den ena favoriten, och varannan var det den andra jag föredrog. Mycket killar omkring mig hade jag redan vid tidig ålder, ha!

vilken sko storlek har du?

37-38.

hur lång blir du i klackskor?

Beror på vilka klackar jag kör, men en bit över 180 cm.

& hur lång ör du utan

En bit över 170 cm. Vet inte exakt hur många cm det handlar om i dagsläget..

hur lång vill du vara

175 cm är min drömlängd. Men jag är väldigt nöjd med min längd också. Att vara lång och smal är det finaste som finns enligt mig.

och vem är V är det din pojkvän?

Det är inte min pojkvän. Vi har inte känt varandra så länge men allt känns väldigt bra i dagsläget.

har du djur?

Japp. Jag har en liten sköldpadda som heter Skalman och är världens sötaste!

när vill du flytta hemmifrån

Jag flyttar hemifrån om 5 veckor. Ska bli spännande!

hur mycket pengar behöver man spendera på en utekväll? generellt sett :)

Det här låter jättefel. Men för mig, liksom många andra tjejer som är ute mycket, gör vi inte av med en krona ute. Man står uppskriven på vip-listan ute så man slipper inträde, får drinkar och dylikt gratis och det är väl i så fall garderoben man betalar. Känns jättepinsamt att skriva men det är liksom så det ser ut. I alla fall om man är ute lika mycket som jag, haha!

Träningstips för slanka ben? Och: ka-an du inte visa ett helt träningsschema som du gör, med korta förklarande texter till övningarna? Tack.


Absolut. Har du varit inne på min kategori som heter Träning? Där kan du hitta en massa övningar. Många fler är dock påväg. För slanka ben ska du inte fokusera på att träna upp musklerna i benen utan tänk mer på rätt kost och långa promenader och danspass.  

hej! jag väger kanske 65 kilo och är 175 lång. jag vill bli FIT till maj typ senast till sommaren. tror du ja lyckas? jag ska börjar gyma eller springa också simma. hur många gånger måste ja göra det?
hur mycket tycker du ja ska gå ner?
tycker du e så vacker btw:)


Det viktiga att komma ihåg är att du måste ha en träningsfri dag i veckan. Har du inte det kommer dina muskler börja äta av varandra och effekten blir den motsatta av den du vill ha. Annars tycker jag du ska köra på så mycket du kan och hela tiden utmana dig själv till att slå dina egna resultat. Kom ihåg att det endast är dig själv du kan tävla mot och även om du inte når din idealvikt till maj ska du ge dig fan på att du ska göra det och tro på dig själv. För du kommer komma mycket längre bara genom att tro att du kan klara det och att ingenting är omöjligt. Sikta mot stjärnorna och hamna bland molnen.. Hur mycket du ska gå ner kan jag inte svara på. Tack så mycket!

vad för sorts dans dansar du? hur länge har du dansat?


Jag har dansat allt! Det jag dansat mest är jazz, modernt och balett. De stilarna är väldigt mycket jag. Jag började dansa när jag var 5 år.  

1. tror du att du är fixerad av att se bra ut? eller att vara smal?

Det är jag absolut. Jag skulle aldrig trivas med mig själv om jag inte trivdes med min spegelbild. Det handlar om allt från träning till att ta hand om sitt yttre genom att sova och äta bra. Smal är jag vad jag än äter eller gör så det är jag inte ett dugg fixerad vid. Att vara vältränad däremot.. det måste jag vara.

2. är ditt mål att bli känd på stureplan?

Hade mitt mål varit att bli känd på Stureplan så hade jag inte flytt till Italien om en dryg månad för att plugga italienska och leva mitt liv där. Inte heller hade jag valt att senare börja plugga på Uppsala, bland annat för stadens studentliv. Hade mitt mål varit att bli känd på Stureplan hade jag varit en av dem som hänger på Stureplan år ut och år in och är tillfreds med ett sådant liv. Jag älskar Stureplan och klubbarna där. Det behöver jag inte sticka under stol med. Men efter mitt år i Stureplansvärlden som 18åring och nu några månader som 19åring kommer jag nog vara ganska mätt på det och nyfiken på att uppleva annat. Tills jag åker ser jag dock till att suga ut der sista av det så att jag ska känna mig klar med det och redo att uppleva annat.

3. hur är mille och anna hibbs som person?

Anna Hibbs känner jag överhuvudtaget inte. Mille är den roligaste och charmigaste kille jag träffat.

4. varför är inte du och blondinbella kompisar längre?

Vi gled helt enkelt ifrån varandra.

5. vad tycker du kom kenza?

Vi har väl hälsat ute men jag känner henne inte. Hon verkar vara väldigt ödmjuk med båda fötterna på jorden. Henne unnar man verkligen framgång. Den enda topplbloggen jag följer.

6. Berätta din relation till magenta och deras chefer?

Hehe.. Det är en av mina främsta stammisställen som jag även jobbat en del på med lite olika events och bjudningar. I dagsläget hjälper jag till med vilka tjejer som ska få vipkort till klubben. Jag har olika relation till dem. Mer än så behöver jag inte skriva.



saknar du din bästa vän carro? snackar ni lika mkt som förrut? kram

Hela tiden! Självklart pratar vi inte lika mycket som vi gjorde förut då vi hördes 10 gånger om dagen på telefon. Men vi har regelbunden kontakt, skypade senast igår och vi är uppdaterade om varandras liv. Det känns bra.
 

vem är "v"?

En prins! =)
 
är det du som även driver ***.blogg.se? (en anonym anorektikers blogg jag valt att inte länka)
jag tycker mig se många likheter mellan er...

tycker du verkligen att din träningsmani är helt frisk? du skriver att du äter sallad till middag och går upp och tränarmitt i natten..? menar inget illa, bara undrar :)

tack för en bra blogg / Matilda

Det känns som att du är en ny läsare då du ens kan ställa en sådan fråga. Att ha anorexia är en psykisk sjukdom som sitter i hjärnan. Du är en slav under vågen och får ångest av mat. Jag är raka motsatsen! Vill helhjärtat gå upp i vikt och äter precis det jag känner för. Många frågar om jag kan dela med mig av hur jag äter, men jag äter verkligen inte föredömligt om man vill komma i form utan är för matglad för att begränsa mig på den fronten. Sallad till middag har jag aldrig i mitt liv ätit. Men till lunch älskar jag att äta en pasta- och kycklingsallad med feta såser och en massa vitt bröd till. Inte speciellt nyttigt någonstans..

Gällande träningen vet jag att det inte är friskt. Just därför kallar jag det också träningsnarkomani. Men vad du verkar fått om bakfoten är att jag skulle träna så mycket för att gå ner i vikt. Det stämmer verkligen inte överens med verkligheten utan min idealkropp är en smal kropp som är vältränad. Smal är jag naturligt, vad jag än äter, men för att hålla den vältränad måste man träna regelbundet och det är där jag är ganska extrem.

kan inte du skriva ner vad du äter under en dag?

Som jag skrev ovan äter jag inte föredömligt för er som vill gå ner i vikt. Jag äter alltid det jag blir sugen på och har aldrig i hela mitt liv följt en viss diet eller liknande. Jag är en förespråkare av daglig träning och sedan får man äta precis vad man känner för. Skräpmat är väl dock inte det bästa även om det är jävligt svårt att hålla sig ifrån det ibland! ;)

Hej Amanda!
Skulle bli hur glad som helst om du svarade på detta!=)
I alla fall. Du är en tjej jag verkligen ser upp till! Du har verkligen lyckas med så mycket och förverkligar dina drömmer.
Jag undrar hur du gör för att ha ett såbra självförtroende om du har något tips? För jag har en svaghet att jag ibland blir så blyg när jag ska träffa nytt folk och så vet inte riktigt vad jag skall prata om.. Hoppas att du kan hjälpa mig?
Kram

Tusen tack för fina ord. Allt handlar om att innan andra accepterar en måste man kunna acceptera sig själv. Inleder du en diskussion med en ny människa där du tvivlar på vad du säger och känner dig obekväm, kommer detta smitta av sig på personen ifråga du pratar med. Inser du istället ditt värde och tar vara på den här chansen att lära känna en ny person och du får positiv respons från den här personen kommer det innebära att ditt självförtroende får sig en liten egoboost som i sin tur ger dig lite starkare självförtroende till att ta för dig ytterligare och knyta ytterligare kontakter. Sedan har du hamnat i en god cirkel där positiv respons gör dig starkare och säkrare i dig själv. Men du kan inte hamna där förrän du inser ditt eget värde. Ett råd är att börja försöka ta åt dig av komplimanger. Sug åt dig av dem och inse att det faktiskt ligger något i de komplimanger du får.

Rent konkret ska du öva öva öva. Bestäm dig för att nu på måndag ska jag börja mitt nya liv där jag tar för mig mer av livet och tar mer plats själv. I början kommer det kännas ansträngt och obekvämt, men det kommer inte dröja länge förrän du får en ny "roll" där folk faktiskt förväntar sig att du ska bjuda på dig själv och ta för dig. Då kommer det kännas betydligt bekvämare att ta plats också.
 
har du några dejtingtips? tex. regler du följer, hur du gör för att få en killes uppmärksamhet och framför allt behålla den, hur du hanterar killar som inte behandlar dig som du förtjänar men som du ändå gillar? och liknande situationer mm. :)

Mitt bästa tips är att aldrig släppa ditt liv för en kille. Killar beundrar tjejer som har många bollar i luften och är mån om sig själv och sitt eget liv. Det är ett vanligt problem bland tjejer att såfort man träffar en kille man börjar tycka om så lägger man ner allt i sitt liv bara för att umgås med killen. Allt kommer bara sluta med att du står där själv i slutändan utan kille och förmodligen utan tjejkompisar också. Det finns ingen kille som vill ha en tjej som inte har något eget liv. 

En killes uppmärksamhet får du genom att vara lite hemlighetsfull och ge honom lite utmaning. Killar tycker om att bli överraskade och få motsatsen bevisade om vanliga fördomar.

En kille som inte behandlar mig som jag förtjänar är inte värd mig. Då spelar det ingen roll om jag tycker om honom. Glöm aldrig att din egen självrespekt är det viktigaste du har och trampar en kille på den är han ingenting att ha i alla fall. Kanske kommer ditt skinn på näsan och mod att välja dig själv framför honom få honom att inse hur mycket han egemtligen vill ha dig och därmed börjar han behandla dig med respekt.   


Hej! Dansade/dansar du mycket och på hög nivå eller var/är det bara för kul? Kör hårt! =)


På Lasse Kühlers dansade jag bara med tjejer som vill ägna sig åt dansen yrkesmässigt i framtiden, så det var på relativt hög nivå. Nu efter mitt uppehåll kommer jag dock bara dansa för att det är min passion. Men på en låg nivå kommer jag nog aldrig riktigt ligga.. 

Hej!!
Så glad att du fortsätter blogga!!
Vad tror du är den bästa fettförbränningsträningen/konditionsträningen? gillar verkligen powerwalks men är lite orolig att jag "missar" viktig motion när man inte springer, eller har jag fel?
Och så något tips på roliga magövningar?

Ha det toppen, kram!


Vad jag har hört är powerwalks den bästa fettförbränningen. Dock tycker jag alltid det känns som att det tar mer vid en joggingrunda. Därför brukar jag varva. De båda alternativen har olika fördelar och genom att varva missar du ingenting. 

Läs igenom mina träningsinlägg. Vet inte om det finns några "roliga" magövningar direkt. I så fall skulle jag rekommendera dig att börja rida eller ta dansklasser. Då tränar du magen som in i helsike men du tänker inte på hur mycket du tränar under lektionen.  

varför videobloggar d aldrig?? vore kanske ett kul sätt att svara på frågorna genom en videoblogg?

Jag har aldrig sett en lyckad videoblogg och när det gäller videobloggar tycker man som tittare ofta om dem för att videobloggaren gör bort sig eller låter löjlig och jag vill inte göra mig själv till åtlöje.

läser din familj (mamma pappa syskon) eller släktingar din blogg? vad tycker de om den, och hur "berättade" du om den? kram

Yes, min mamma läser bloggen. Släktingar likaså. De har hittat den själv. Mamma har dock vetat om att jag bloggat hela tiden men inte börjat läsa den regelbundet förrän hennes arbetskollegor och släktingar börjat prata om den. Jag tror att de tycker att det är roligt att följa min vardag eftersom jag och mina släktingar inte ses så ofta då de inte bor i Stockholm. Men värt att veta är att jag skriver den här bloggen för tjejer i min ålder och intresset för mina galna utekvällar eller träningsdagar är kanhända inte detsamma för en 19åring som en 40+. Men jag tänker inte ändra min bloggs innehåll för att det ska se bättre ut inför mina vuxna läsare. Jag har inte tvingat någon att läsa min blogg. Sedan är jag väl inte heller någon spårad tjej som inte kan skriva meningsfulla inlägg. Kul att veta att det finns något för alla i min lilla blogg.. 

va du med blondinbella när hon blev våldtagen i italien? hur bra italienska pratar du? varför gillar du intalen så mkt? har du någon kopling till landet?

kram

Nej det var jag inte. Jag pratar grundläggande, förstår dock betydligt bättre. Hela min familj älskar Italien och jag har varit där väldigt mycket sedan barnsben. Jag har mycket vänner där och älskar maten, shoppingen, utelivet, människorna och det kulturella. När jag var 18 var jag även tillsammans med en italienare som bodde i Milano och tillbringade således mycket tid där. Mitt andra hem, helt klart.

vad kommer du studera i milano, hur länge och vad kostar det? kan du språket som talas? har du fått stipendium?

Jag kommer plugga italienska. Jag har anmält mig för intensivkurs i 2 månader men kommer defintivit förlänga det där nere. För 2 månader betalar jag ungefär 30 000 kr. Jag har dock valt att inte förlänga kursen ännu då jag i dagsläget inte vet om jag vill förlänga intensivkursen eller minska veckans lektioner en aning så jag får tid över till jobb också. Jag vill känna på hur allt känns där nere innan jag förlänger något. Kursen hålls helt på italienska så det får vi hoppas att jag kan ;) Jag har inte fått något stipendium.

Hej mandyyy :)
Vad har du för mål senare i livet? Vad ser du dig själv göra/arbeta som? Ska du läsa vidare på universitet, ska du söka nu till våren då och vad söker du?
Sen undrar jag en sak.. om någon som svikit dig, varit taskig eller liknande har du svårt att förlåta då? hur behandlar du den personen efter det?
Vad ska du göra i sommar? :-) om du är hemma från italien då!
Puss o kram

Jag ska plugga juridik på Uppsala universitet. Vad jag kommer syssla med inom juridiken kommer jag nog inte bestämma mig för förrän jag gått utbildningen och fått mer insikt i den juridiska världen och vad som intresserar mig mest. Jag kommer söka till hösten, men risken.. eller chansen.. finns att jag väntar till våren. Men det beror på hur bra jag trivs i Italien. Kommer jag in till hösten kommer jag dock inte tacka nej.

Jag har väldigt svårt att förlåta personer som svikit mig. Jag är medveten om mitt egna värde och väldigt duktig på att säga ifrån så fort någon behandlar mig dåligt. Jag tror att det är väldigt svårt att sätta sig på mig då jag inte tolererar vad som helst. Förlåter jag någon ska denne ha kämpat för det och helhjärtat bet tom ursäkt.

Som det ser ut nu kommer jag vara på den italienska rivieran under sommaren. Måste passa på att utnyttja mina italienskakunskaper till fullo när jag läst så många månader i Milano innan. En sväng till Michaela på franska rivieran där hon då pluggar samma sak som mig fast i Nice blir det givetvis också.


Uppskattar dina träningstips :) Det är såhär att mitt nyårslöfte blev att träna hemma varje dag typ situps och såna grejer och jag har hållt det rätt bra. Bara det att det inte verkar ge resultat (än) och istället har jag fått en PUT-mage, en liten bulle! Beror det på att jag tränar fel, eller för att jag äter så mycket skräpmat? Är ganska smal i övrigt.. Hur lång tid tar det innan man ser resultat?

Du får inte en put-mage för att du tränar fel utan det är självklart för att du äter så mycket skräpmat. Skippa skräpmaten och fortsätt med träningen hemma så ska du se att magen blir platt och fin så småningom. Värt att veta är att dina hemmaövningar inte förbränner fett på magen utan bygger bara muskler. Så äter du då mycket skräpmat är det fett blandat med muskler som lägger sig på magen. Börja istället träna mer kondition, dra ner på skräpmaten och fortsätt med hemmaövningarna så kommer du märka stora resultat!


Träffar du någon för tillfället? Kille alltså..

Ja, det gör jag.

när förlora du osk?

Se ovan.

vad tkr du om blondinbella?

Det var min bästa vän en gång i tiden. Idag är vi som främlingar. Jag har ingenting att säga om henne för jag känner henne inte längre. Men jag beundrar henne för hennes drivkraft och unnar henne hennes enorma framgångar!

du säger att dina föräldrar e stränga och konsevativa, på vilket sätt förutom betyg? jag menar du e ute och illar fem på morgonen och slaggar över hos andra killar osv.. elr?

För att svara svart på vitt lever vi på 2000-talet, vi bor i Sverige och jag fyller 20 år i år, dvs är jag vuxen. Mina föräldrar lever inte mitt liv och de kan inte låsa in mig hemma för att jag inte ska leva livet. De tycker inte om allt jag gör men de kan inte hindra mig från att begå mina egna misstag heller. Men det faktum att de hämtar mig varje utekväll som jag inte delar taxi hem med någon kompis som bor i närheten säger nog ganska mycket om deras sätt att se efter mig och hålla koll på mig. De är världens bästa men väldigt hårda med vad jag får och inte får göra. Jag fick inte åka utomlands själv med någon kompis förrän jag skulle fylla 19.

hur "behandlas" du på stureplan? :) får du gå före i kön, blir du bjuden osv? får du mycket
uppmärksamhet från killar osv?

Jag fullkomligt hatar sådana här frågor. Men för att svara på dina tre frågor: Ja, ja och ja.

vilka bloggar läser du?

Jag läser mina vänners bloggar, Kenzas, Dollyblonds och Linn Asplunds. Sedan kan jag gå in och kika lite på andra när jag inte har något bättre för mig.

hur ser din ideal kille ut? vem är snyggaste kändisen (av manligt kön)?

Jättesvårt! Jag har nämligen haft rätt olika killar utseendemässigt.. men när jag skypade med Carro igår sa hon att hon & paulina gått runt på stan i barcelona och då och då sett En typisk Amanda-kille som de kallar det. Vad det är, är en kille med ett riktigt modellutseende, starka drag och farlig blick. Jag är väldigt svag för modeller. Annars är det alltid det halvlånga backslicket med lite lockar i nacken, en vältränad kropp. Ett fint ansikte är det absolut viktigaste utseendemässigt.

vad hade du för snitt betyg i gymnasiet?

Ett par VGn och resten MVG.

vad ska du söka för linje på universitetet? och vart?

Juristlinjen på Uppsala universitet.

vad har du för relation till J. Owe? han är skit snygg! har ni varit mer än vänner? :-)
Puss

Haha, i dagsläget är vi vänner och ibland jobbar jag för honom på Magenta. Vad vi haft för relation tidigare har dock varit lite mer invecklat..

Vad hände med alexander?

Det tog slut av olika anledningar. Efter min Milanoresa i somras rättare sagt. Men det var ett bra beslut då vi hade en alldeles för stormig relation, även om det var jävligt mycket fina känslor inblandade. Idag hörs vi som vänner vilket är skitkul!

Flörtar du mycket på krogen?

Jag får ofta höra att jag är jävligt flörtig men det är absolut ingenting jag tänker på. Det är ytterst sällan jag flörtar medvetet. Killar som flörtar går feeetbort. Lite nonchalant intresserad ska han vara, i alla fall i början. Då väcker man mitt intresse.

Putar du medvetet på dina biler eller har du en sån hållning ?

Putar? Menar du min baksida är det så jag ser ut. Jävligt utstickande rumpa och mycket svank. Min balettlärare fullkomligt hatade det! Håll in rumpan Amanda!!! Helt omöjligt ska jag säga er. Men jag klagar förvisso inte..

hej, vad är du mindre nöjd med utseendemässigt? och vilken nattklubb runt stureplan hatar du?

Varför ska man fokusera på det man är mindre nöjd med? Det dummaste man kan göra är dessutom att låta andra veta vad man är mindre nöjd med. Det är ofta saker ingen annan tänker på förutom en själv. Jag är nöjd med allt då varenda liten del av mig gör mig till den jag är. Enligt mig tar man bort det karaktäristiska för varje individ genom att skönhetsoperera sig.

Det finns ingen nattklubb som jag hatar.

vem betalar din italien resa? har du det bara "gott ställt" eller måste du tjäna ihop egna pengar?
du har så bra hud! vad använder du för hudprodukter? rengöring/smink? :-)
äter du godis, chips o skräpmat?

Jag betalar en del och mina föräldrar hjälper mig väldigt mycket. Jag jobbar ju inte jättemycket som ni vet (endast 2 dagar i veckan just nu) och jag får inte ihop så mycket pengar på endast 2 dagars jobb i veckan. Men sen gör jag ju en del jobb för olika nattklubbar där jag får betalt och så har jag gått visningar där lönen motsvarat en månadslön för mig.

Åh tack! Jag är världens sämsta på både smink och rengöring. Tvättar ansiktet med vanlig tvål och mitt smink är nog inte det mest gynnsamma för huden. Har aldrig haft några problem med min hy och har därför blivit bortskämd med att jag inte behöver lägga varken tid eller produkter på den.

Ja, men väldigt sällan.

Har du varit ute någon annanstans är Stureplan?

... Nej jag har ju inte det. Jag känner mig helt enkelt hemma där.

Är det viktigt för dig vad din framtida pojkvän har för jobb/utbildning och bakgrund?

Bakgrunden är mindre viktig, om det inte är något extremt som kan komma att vara en begränsning för förhållandet. Jobb/utbildning tycker jag dock är väldigt viktigt. Inte minst för att det ofta säger mycket om killen i sig och hans mål & ambitioner.

 Hur känner du "knappen" från NRJ? =)

Bra fråga. Tror han raggat upp mig på facebook och sen har vi setts ute en del, haha! ;)

Blombud och omnämnd på NRJ

I söndags natt inträffade något jag aldrig varit med om tidigare. Jag kunde inte åka tillbaka till V utan gick istället och lade mig väldigt tidigt då jag helt plötsligt började må läskigt dåligt. 15 timmar (!!) senare vaknade jag med en spräckt trumhinna, smärtor i vänster öra som inte kunde liknas vid någon smärta jag upplevt tidigare, 40 graders feber och en kudde som var helt brun av allt var som runnit ut från örat.

Nu kom jag precis hem från min öron-näsa-hals doktor som jag haft sedan barnsben. Jag är nämligen ett typiskt öronbarn och har haft hål på trumhinnan förut. Såhär illa däran sa han att han dock aldrig har sett en trumhinna förut och han tror inte att antibiotika kommer räcka, vilket innebär att en operation krävs. Kul va? Fyfan vad nedstämd jag är just nu. Min natt inatt har varit det värsta jag varit med om någonsin. Låg och skakade i 40 graders feber, jag kunde höra min egna puls i mitt öra som pulserade och var så vidrigt smärtsamt och halsen var helt uppsvullen. Desto gladare blev jag dock imorse då jag vaknade till att det ringde på dörren och de kom med blombud från finaste V.

Jag ska försöka få ork till att svara på era frågor under dagen. Tills dess kan ni fortsätta ställa frågor till inlägget under. Svaren kommer upp senast ikväll.


Blombud från V.

Update: Var det någon som lyssnade på Knappen&Hakim imorse? Markus (Knappen) hörde precis av sig och sa att jag blev omnämnd i deras radioshow och så skickade han med en länk. Han har nämligen bjudit med mig på Grease förhandsvisning idag, men eftersom jag fick öroninflammation så fick jag avboka det. Imorse pratade de då om "världens snyggaste tjej" (Markus citerat) som han bjudit med varpå Hakim säger att min öroninflammation bara är en bortförklaring för att jag inte vill följa med. Haha, ganska roligt faktiskt. Dock är jag ju supersjuk vilket Markus är väl medveten om nu. Så söta de där pojkarna!

RSS 2.0