MILANO 14e AUGUSTI

Nu är det äntligen bokat!.. Carro åkte precis härifrån och en resa till mitt älskade Italien är nu bokad. Flyg och hotell, allt är klart! Riktigt nice att vara i Italien nu också när alla itaienare har semester. Lovely!



Nu ska jag hoppa in i duschen. Ebbson är påväg! Ikväll blir det utgång :)

Mer bilder från Palma :)

Över 500 bilder togs så ni kan ju tänka er hur mycket bilder ni har att se. Vi är fortfarande på de "bleka" bilderna för den som undrar. Nu ska jag ladda upp lite bilder från resan och sen kommer Ebbson och hämtar upp mig så ska vi lägga oss och sola vid hennes pool. Äntligen fint väder!







 

 

 





 

Psst! Går rykten om att en resa ska bokas idag!...

Grym utgång!

Igår var vi totalt 7 tjejer som höll ihop hela kvällen. Vi startade kvällen på Isabellas innegård med en massa vin och musik. Sedan begav vi oss alla i high heels till Utecompagniet där jag även träffade min kära bror. Sedan gick vi förbi Solli där vakten var stenhård mot lille mig och tyckte att en liten 18-åring minsann inte skulle komma in. Löjligt när de andra tjejerna var 20, någon 19.. Hur som helst drog vi då som planerat till Laroy där det var massor med bekanta. Alla tyckte att jag var så brun att jag såg utländsk ut, love it. Men Jesper skulle hävda att han var brunare, eeh trooooligt! Haha :) Hur som helst gjorde vi sedan en avstickare som kan få vara intern för oss girls. Därefter blev det till sist white room. Bästa White room :) Min fina vän Frank fotade på både Laroy och White så igår blev det en del bilder tagna..

 

 

Spontan liten shoppingrunda

Hej på er alla läsare!..

Har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket nu innan det är dags för middag. Tog en spontan liten shoppingrunda idag och handlade en väska, världens sötaste trosor, ordentlig sminkborttagning (äntligen ska jag också bli snäll mot min hy), ögonbrynspenna samt så har jag äntligen tagit tummen ur och skaffat mig ett abonnemang. Riktigt skönt att äntligen ha det gjort. Vi var även på systemet och inhandlade vin till kvällen. Massa vin! :)

Ikväll blir det som sagt utgång med tjejerna och vi skall föra på Bellas innegård allihopa. Blir nog en grym kväll.



Snaaart är jag utomlands i solen igen :)

Naturligt är finast!

Eller..?



Hur som helst har jag nu en helt och hållet osminkad visningsbild för mina 1373 vänner på facebook. Som en förespråkare för naturlighet (well det finns undantag..) hoppas jag att fler väljer att följa mitt upptåg mot allt fejk. Och det gäller både killar och tjejer. I nuläget blir jag inte längre förvånad när en kille kan mer om olika foundations än mig. Hur som haver är det nog ingen höjdare att ta hem vad man tror är en riktig puma kvart i fyra från white room och på morgonen vakna upp med någon som får farmor Annie att framstå som attraktiv. Nej falsk marknadsföring är ingen höjdare alls..

Fuck allt prat om ytlighet,. Allt jag ville var att få en anledning att lägga upp min nuvarande visningsbild som jag har på facebook för er bloggläsare som inte ser min fantastiska facebooksida dag efter dag. Att den dessutom är osminkad gör ju saken lite bättre.

Nu sådär klockan tre på natten då jag för övrigt undrar vad fan jag gör vaken funderar jag på vart Ebba tog vägen? Det är by the way komiskt det här med ens närmsta tjejkompisar. Jag har relationer med både Ebba och Carro som om vi vore tillsammans. Ebba och jag sover alltid enormt kärleksfullt tillsammans. Skedar gör vi alltid; jag liggandes på hennes arm. Ibland vaknar jag upp på natten av att hon ömt pussar på mig. Det är nog få tillfällen som känns så trygga. Tur att hon har sitt långa hår så att jag inte glömmer bort vart jag ska hålla händerna..

Sen så har vi min och Carros relation som praktiskt taget är ett utmärkt öppet förhållande (för en av oss i alla fall) då vi har en deal om att Carro får röka om jag får träffa andra vid sidan om. Lite internt nu men det var väl en rätt okej deal ändå?

Apropå tjejkompisar, imorgon är vi ett stooort tjejgäng som ska göra Stockholms gator osäkra. Jag är så taggad så att jag vet inte vad. Det måste vara därför jag inte har somnat än. Vet ni en sak, jag är så taggad att jag redan nu har bestämt vad jag ska ha på mig. Ett helt dygn innan. Den är inte dålig minsann.

Fått ett riktigt roligt erbjudande!

Hello babes!..

Jag har fått en väldigt rolig förfrågan om att sticka ner till Turkiet med Tove och 5 andra tjejer nu den 30e juli och jobba på ett event för bacardi. Vi ska festa med gästerna och artisterna och göra reklam för bacardi på ett beach party på söndag den första augusti. Kraven på oss tjejer är enligt han som jobbar för eventbolaget att paparazzifotograferna på stranden ska få ta bilder på oss när vi hänger på stranden och vi kommer att bära bacardi bikinisar då eventet äger rum. Och MTV kommer att göra en gruppintervju med oss tjejer, riktigt kul.

Först frågade en bekant Tove om jag ville ställa upp och därefter hörde Orlando som jobbar på det stora eventbolaget av sig och som kontinuerligt gör liknande saker världen över med artister som pussycat dolls..

Jag är alltid lite småskeptisk mot sådant här och man vet aldrig hur uppstyrt och seriöst det är. Men efter närmare eftertanke låter det sjukt kul och jag som är så spontan, är fri som en fågel och ledig skulle bara vilja sticka iväg på en sån sjuk grej och leva lite. Det är nu i livet man kan göra sånt. Dessutom har jag läst igenom alla mail och vad som förväntas och inte förväntas av oss tjejer, att det finns en person som hela tiden kommer att ta hand om oss.. det låter i alla fall rätt tryggt. Samt att det är så stora företag det handlar om som har sitt rykte att tänka på. Sedan är flyg, boende, mat.. ja allt är ordnat. Jag behöver bara dyka upp på flygplatsen i princip.

Tjejerna som ska med verkar sjukt sköna. Vilket team vi skulle bli alltså. Dags att jag bestämmer mig för hur jag vill göra .. Det här går egentligen emot alla mina principer och vad jag lärt mig i min uppfostran om vad man inte ska följa med på, men jag vill leva och ta vara på min tid jag har nu av fullkomlig frihet. Nåväl, ni lär ju märka vad jag bestämmer mig för.

Mer bilder från Palma

























Många bilder väntar..

Bilder från Palma.

Hej mina fina!

Igår natt kom jag hem från en helt underbar resa i Palma där det har varit värmerekord dessa två veckor med en bit över 40 grader i skuggan. Allt har varit super förutom maten som många gånger har varit under all kritik, vilket är tråkigt då man som van Italienresenär blir väldigt bortskämd med god mat. Annars har jag stormtrivts vilket ni kommer att få se på alla bilder som tagits. Vi bodde precis utanför Palma då vi ville bo vid havet, men vi åkte in till Palma och shoppade och åt middag varje kväll. Vi lärde känna många svenskar vilket också var kul. Bilder på shoppingen kommer, men först låter jag bilderna tala för sig själva. Jag lägger upp bilderna i den ordning som de togs, alltså de blekaste först ;) De första bilderna är tagna en timme efter landning bara. Man var ju tvungen att utforska beachen..

 






















Honey, I'm home!






PALMA

~Palma 12 - 26 juli~

  

Nu ska vi åka till flygplatsen!


Sista kvällen innan Palma tillbringades med Alexander.

Hej på er! Kom ganska nyligen hem från ett par timmar med fina Alexander som precis kommit hem från Halmstad. Vi passade på att ses en gång innan vi båda sticker iväg imorgon. Vi åkte hur som helst förbi hans kompis Jocke och utnyttjade sedan den korta tiden på bästa möjliga sätt :)

För övrigt kan det komma lite inlägg från Palma så ni får kika in här under de två veckor som jag är borta. Ni kan ju tänka er hur mycket bilder som kommer att tas där hur som helst. Haha, I love it. Skriver nog en gång imorgon bitti innan jag åker. Nu ska jag dubbelkolla packningen och sen sussa. Godnatt mina fina läsare.

 

Bild tagen ikväll vid nio-tiden precis innan jag träffade Alex. Ser ni vad ljust det är? Lovely!


 


Dance is life, the rest is just rehearsal.

Great dancers are not great because of their technique. They are great because of their passion.


High on life

Utgången med Carro i onsdags var riktigt lyckad och trevlig. Mysigt att träffa min kära bror Sebastian på Larran också. Syskonutgångarna är bäst! Fick för övrigt en fråga från en läsare om jag aldrig har druckit och varför jag inte dricker. Faktum är att jag nog har druckit för mycket veckan kring midsommar och därav kan jag inte dricka någonting alls nu, och värt att veta då är att jag klarar alkohol i skrämmande stora mängder i förhållande till min vikt. I dagsläget får jag praktiskt taget kväljningar av lukten av alkohol. Inte ens ett glas rosé i solen funkar. Men det är bra, bikinisäsong nu och det hör inte ihop med hög konsumtion av alkohol.



En massa träning är det nu dag efter dag och jag har nog aldrig mått så bra. Såfort jag duschat efter ett träningspass vill jag ge mig ut på en springrunda. Energin tar liksom aldrig slut. Lovely! Nu har jag varit ute med Jing i det fina vädret. Länge sen jag träffade henne. Extra glad är jag för tillfället också då mina föräldrar berättade att vi ska åka till Italien i höst då det inte blir något Italien i sommar. Fast om det blir som jag vill drar jag till Italien ett tag i sommar också. Mitt andra hem.




Nu ska jag fortsätta med packningen, gå ut på en långpromenad (nej, jag får helt enkelt inte nog!) och ikväll ska jag sitta på Filippas balkong och avnjuta en god middag och ett glas vin. Cola någon? By the way skrev hon och frågade om min bh-storlek.. Är det bara jag som förstår vad det betyder? iiih! :)

Bilder från idag :)

 








Bild tagen för en timme sen

Då vi aldrig tog ett ordentligt studentporträtt på min studentdag har det hela tiden sedan dess varit aktuellt att ta ett sådant. Men det har skjutits upp från dag till dag, men idag kände jag att det var nu eller aldrig. Riktigt fina blev dem. Här är ett par bilder tagna med min kamera. Tänk att det gått över en månad sedan studenten redan!

 

Annars har jag varit ute och sprungit idag, tog ut mig rejält, så skönt! Nu ska vi äta middag här hemma med Jocke och Signe som kom förbi. Sedan tänkte jag lägga upp lite fler bilder som jag tog nu när vi var ute och fotade, fast utan mössan dårå. Så kika in om en stund så får ni se fler bilder. Ikväll blir det utgång, yeey!


Onsdag

Hej hopp!

Vilket väder vi har.. ena sekunden haglar det och ösregnar så att man inte kan ta ett steg under bar himmel. Andra sekunden skiner solen. Detta ger mig huvudvärk och jag som vill ut och springa vågar inte riktigt det i nuläget ifall att jag är som längst hemifrån då det börjar igen. Än är det nog inte över. Skitväder! Tur att man sticker till varmare breddgrader snart.

Hur som helst har jag varit med min matte-elev sedan tolvtiden och är nu hemma för att snart äta lite lunch. Därefter ska jag börja packa lite smått inför Palma och ikväll ska jag träffa Caroline för en liten mysig utgång tillsammans. Det blir nog en tidig sådan samt utan alkohol eftersom jag fortfarande inte dricker något. Vilken tur att man kan ha kul ändå! :)

Vi hörs lite senare mina vänner!..


Träning är livet!

Först och främst vill jag tacka bästa Julie för att hon har fixat den nya designen. Så småningom ska jag skriva en text om bloggen över visningsbilden, men i dagsläget vet jag inte riktigt vad jag ska skriva då jag ännu inte vet vad mitt sabbatsår kommer att innefatta. Och bloggen kommer ju att ta den riktning som mitt sabbatsår gör, så texten får med andra ord vänta lite.





Jag var ute och tränade för ett tag sen. Tog en rejäl powerwalk i backar och på grus i ett väldigt raskt tempo. Sedan körde jag mina vanliga övningar här hemma. (Jag vet att ni vill ha ett träningsinlägg, men det får komma efter Palma..) Jag vet också att ni är många som undrar hur jag orkar träna så mycket som jag gör, och jag vet även att ni är många som tror att jag tränar på grund av press. Faktum är att jag inte vet någon som tränar mer än mig, MEN jag tränar aldrig för att jag måste; för att jag känner att jag får ångest om jag inte gör det. Bara för att jag inte tränar på några dagar händer ingenting synligt med min kropp och det är viktigt att komma ihåg då man tränar mycket. Jag tränar för att det är det bästa och roligaste jag vet. Träning innebär inte ångest för mig, utan det är träningen som botar ångesten de dagar den existerar. Och det är därför jag orkar och har lusten att träna minst ett pass om dagen - 365 dagar om året. Det är inte ett måste, utan ett brinnande intresse.

Palma på söndag!

Dessa låtar vill man bara go wild n' crazy till :)


 

På söndag drar jag iväg till ett varmt Palma i två veckor. Det ska bli så skönt med riktig värme och sola med kroppen insmord i olja. Shoppa svindyra designerväskor och skor. Dricka sommardrinkar och äta god mat. Springa morgonrunda på stranden. Vi kommer att bo 15 meter från stranden, hihi :) Längtar som bara den. Oj vad bilder ni kommer att få, yeey!



Tisdag

Hejsan alla läsare! Är allt fint med er? Själv är jag glad, men trött. Gårdagen var jättetrevlig då den inleddes på bästa Ett litet hak med min bästa vän Carro. Vi kollade resor och pratade om allt mellan himmel och jord. Senare kom Alexander och sen även David och gjorde oss sällskap. Det diskuterades framtida klädkollektioner. Pärleros clothing eller varför inte Daff clothing? Håll det på minnet!

Därefter åkte jag och Alex hem till honom och på vägen diskuterade vi det skede jag befinner mig i nu; den närmsta framtiden och diverse val jag har framför mig. Tänk att nästan 6 års åldersskillnad kan vara så märkbar ibland (fast samtidigt, underbart nog, inte märkas alls ibland).. Det är därför jag föredrar att umgås med personer som är äldre än mig. Man har så mycket att lära och det finns så många goda råd att få och använda i praktiken innan tiden rinner ifrån en.

Eftersom det var så dåligt väder tidigt imorse låg vi kvar i sängen och bara myste och åt frukost. Sedan var det dags för ett par timmars lektion med min elev. Idag är nog den enda dagen innan jag sticker som jag bara kan ta det lugnt och få tillbaka alla krafter. Imorgon blir det förresten grym utgång med min älskling :)


Gårdagen

Såfort jag kom hem igår hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning för att åka hem till Alexander. Han hade lagat jättegod middag och därefter gick vi och hyrde film. Dock blev det inte så mycket filmtittandes som vanligt, mycket bättre att mysa :) Barnslig som jag är försökte jag starta ett vattenkrig med hjälp av duschslangen. Men då jag stod under duschen med slangen i handen, redo att spruta ner Alex, tänkte jag inte på att vattnet istället skulle spruta uppifrån själva duschen. Typiskt mig, där blev jag blöt istället och Alex skrattade åt mig ;(

Imorse gick vi upp tidigt och gick säkert närmare en mil powerwalk. Skönt skönt. Därefter åt vi en god frukost, min favorit faktiskt, med jordgubbsfil, cornflakes med jordgubbsbitar i samt färska jordgubbar. Alex hade även köpt min favorit mannafrutti, mums! ;D

Nu ska jag få lite mer sömn hade jag tänkt. Efter lunch lite senare ska jag träffa min Carro!



Påväg till Alex igår..


Såhär såg jag ut igår :)








Bilder från Småland <3

Jag har haft fantastiska dagar i Småland hos min mormor tillsammans med min mamma och Sebastian. Vädret har varit bäst hittils på hela sommaren med över 30 grader i skuggan och vi har badat och solat varje dag. Sedan har vi ätit gott, varit ute jättemycket och träffat mina fina släktingar. Det var väldigt skönt att få lämna Stockholm under några dagar och andas friskare luft och gå ner i tempo lite. Jag började läsa en grym bok; en fjortonårings berättelse om hennes liv som prostituerad som jag läste ut samma dag, grym var den!! Jag är nog en riktig bokmal så på söndag då jag sticker till Palma ska jag börja läsa Twilight. Det är bra att upprätthålla den goda engelskan nu under sommaren. 



 
















Är i Småland tills på söndag, ciao :)

..En av världens absolut finaste låtar..

 

Hej mina älsklingar!

Carros visning igår var riktigt bra måste jag säga och modellerna var jätteduktiga!.. Riktigt imponerande då de inte är modeller egentligen men ändå presterade riktigt bra och proffsigt som om de inte gjort annat. Jag borde också ha gått där egentligen :)..

Hur som helst var det en massa bekanta där och jag stod mest med Alex och hans sköna grabbgäng. Strax efter visningen var klar åkte jag och Alex hem till honom och sussade skönt. Imorse tog vi en powerwalk i vanlig ordning. Riktigt mysig morgon måste jag säga.

Nu ska jag packa ner det sista och om en 40 minuter ungefär bär det av till Småland. Där stannar jag till på söndag. Bloggandet tar därför en paus under helgen, men vänta er en massa bilder då jag är tillbaka på söndag. Jag, Sebbe och mami åker caben till Småland. Mys!

Det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma bort och bara äta, träna och sova bra. Sedan framför allt träffa min älskade mormor, andra släktingar och vänner. 





 

Såhär såg jag ut igår!

Outfiten som jag hade på Carros visning igår!






 


No alcohol, please!

Hej hopp!

Jag sov hos Alexander inatt. Igår kväll lagade han världens godaste kyckling med en massa sallad och olika grönsaker till. Jag hjälpte till med att skära grönsakerna.. :) En vacker dag ska jag bli lika duktig på att laga mat, hihi. Hur som helst var det verkligen hur gott som helst. Vi tittade sedan på ett dansprogram ett tag och en våg sköljde över mig hur mycket jag saknar dansen. Hade varit grymt att åka på ett dansläger i sommar, men det har jag inte anmält mig till. Buhu..

Imorse var jag och hade en lektion med min matte-elev som gör sådana stora framsteg! Därefter blev det en lunch, en promenad hem samt så har jag tagit en powernap hemma då det inte blev så mycket sömn för min och Alex del inatt.

Ikväll är det Carros modevisning på Laroy som gäller. Först har jag pratat med Alex om att följa med honom och Råland när de ska sjunga karaoke och därefter drar vi vidare till Laroy en sväng. Eller så möter jag alla mina tjejer som ska till Laroy innan istället.

Hur som helst blir det en lugn och snabb visit på Laroy. För er som undrar dricker jag inte längre alkohol. Jag vet inte när jag kommer börja göra det igen. Kanske om en vecka, om en månad eller om väldigt länge.. Men faktum är att jag får kväljningar och magen vänds nästan ut och in såfort jag känner lukten, varför vet jag inte. Att dricka en klunk klarar jag nätt och jämnt. Jag beställer istället in en kall Loka vilket passar så mycket bättre i den här värmen!

Nu ska jag ut och springa, sedan titta på SATC och äta något gott innan jag smått ska börja förbereda mig inför kvällen.

RSS 2.0