Arrivederci Stoccolma!

Godmorgon alla glada! =)

Äntligen äntligen fredag! Klockan två åker vi hemifrån så jag måste skynda mig med packningen nu, allt är inte klart än. Det ska bli så grymt skönt att komma bort ett tag och byta miljö. Jag är hemma på måndag någon gång igen. Jag hoppas att ni klarar er utan mig någorlunda bra under tiden ;) Så får ni hålla ögonen öppna efter mitt nästa inlägg fullspäckat med nya bilder när nu det kan tänkas komma. Jag vill ha en massa kommentarer som väntar på mig tills jag kommer hem. :)

Nu ska jag fixa mina naglar vilket jag aldrig hann igår, ARRIVEDERCI STOCCOLMA! <3

 
115055-107

(Som många vet har jag i hela mitt liv varit ett stort fan av Westlife. Som tretton-fjortonåring var jag en av dem som alltid stod längst fram gråtandes och skrikandes vid scenen, hade hela mitt rum tapetserat med bilder på dessa killar, stod och hängde utanför deras hotell då de var på sin visit i Stockholm, ja you name it. Nuförtiden måste jag erkänna att jag lämnat det där stadiet ganska duktigt, men ack vad jag tycker om deras musik fortfarande. Här är deras nya låt something right som jag älskade redan första gången jag hörde den. http://www.youtube.com/watch?v=zlpTRKfx0HU )

Inte långt kvar nu..

Hej mina älsklingar!

Åh nu är det inte långt kvar!
Imorgon går flyget ner till Milano för dagar enbart bestående av shopping, god mat och vin, fotboll på hög nivå, obegränsat med hunkar, ja listan kan göras lång. I och med att jag varit så sliten den här veckan och det som hände på ridningen och sådär så tycker mina föräldrar att jag ska vara hemma från skolan imorgon. Eller i och med att planet går mitt på dagen så hade jag inte kunnat gå på alla lektioner i alla fall. Men den på morgonen jag först planerat att gå på tyckte de att jag skulle hoppa över så att jag för en gångs skull får sova ut. Det ska bli skönt.

Nu ska jag fortsätta med min tyska sen ska jag fort hoppa i säng så att det snabbare blir imorgon. =)

Så kul förresten med så mycket nya läsare, hoppas att ni tycker att bloggen verkar intressant!

Godnatt på er!

Med kritiska ögon granskar jag mina inlägg.

Jag måste erkänna att det inte är alltid då jag tittar tillbaka och läser mina blogginlägg med en glimta stolthet i blicken, nej snarare tvärtom. I vissa inlägg förstår jag inte vad jag haft för ordval eller överhuvudtaget tänkt på under tiden jag skrev. Men ni får ta det för vad det är, jag är inte mer än människa.

Om en sisådär 30 minuter ska jag åka och dansa. Nu sitter jag och pluggar samhälle, får hjälp av snälla Jonathan som har en engelska to die for, i och med att jag bara har amerikanska källor. Politiska uttryck och ord skrivna på amerikanska blir alldeles för svårt för mig att förstå på egen hand. Nu går det mycket enklare!

Back to work, hörs när jag kommer hem!

By the way blir ni bara fler och fler som läser, kulkul! =)

Brother oh brother!

Slutade redan för 2 timmar sen. Italienskan avbröts av brandövning vilket resulterade i kaos. Vi Odenplanare har redan haft brandövning så vi kunde gå hem, det var bara tio minuter kvar på lektionen anyway. Jag fick tillbaka mitt italienskaprov i alla fall, hade bara ett par fel så det var trevligt. Italienska är min grej. (: Nu har jag legat i soffan med en massa filtar i en timme ungefär och tittat på Beverly Hills, druckit min favoritmer och ätit dumleklubbor. Snart kommer pappa hem med mat, I'm starving! Därefter är det dags för plugg, sedan dansa då jag äntligen får träffa alla underbaringar i min dansgrupp igen. Nu har jag börjat planera lite inför resan imorgon. Börjat ladda kameran, mobilen och så vidare.

Nu har jag hittat ytterligare en låt som jag försökt få tag i under hela veckan. Jag vet att de flesta är emot Måns, förutom jag och Bella kanske. Att han är min släkting medför väl att jag inte kan tycka illa om honom eller det han gör heller, men jag tycker att han är jätteduktig - och hot! ;) Cara mia har blivit sönderspelad så den klarar jag inte lyssna på längre. Nästa låt att hugga in på är Brother oh brother. Vad som måste tilläggas är att det behövs flera gångers lyssnande för att börja tycka om den, det gjorde det i alla fall för min del. I varje fall tycker jag att den är så himla bra och blir taggad till en massa saker när jag hör den. Sen tycker jag på något sätt att låten är otroligt porrig och utstrålar sex appeal så... som sagt, man blir taggad till en massa saker. Ouch.. naughty naughty! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=W8ivMS50auM

Nu ska jag gå och fixa manikyr, ciao!



old pic.



Fotograf: Ebba ;)



där sitter jag imorgon igen =) här var det till Italien med
världens bästa Ebba!

Domani, domani, domani!!

Godmorgon,

vaknade nyss av världens mardröm som fått mig att ligga och vrida och vända hela morgonen. Den var hemsk, och kändes så fruktansvärt sann! Jag drömde att vi skulle åka till Milano och så hände en massa saker hela tiden som gjorde att vi blev senare och senare till flygplatsen. Och alla dessa saker som hände var bara en massa läskiga eller dåliga saker, nej fy! Tur att den inte var sann.

Idag har jag bara en lektion, italienska. Så otroligt skönt. Egentligen har jag två stycken på torsdagar men vi har ingen rättskunskap. Efter skolan har jag lite ärenden att fixa, därefter ska jag åka hem och plugga, och se dagens Beverly hills avsnitt. (: Dans på kvällen och sen ska jag packa! :D

domani finalmente sono in Italia!  (tror att ni förstod det där)


Min Skalman :)


115055-105

We don't need another hero.

http://www.youtube.com/watch?v=9IV9an1EE9M

Nu ringde min Ebba precis så jag ska lägga mig i sängen och mysprata med henne. <3 Jag som inte kommer kunna somna på länge, vilket hon hade läst här och ringde mig på en gång (:  Nu har jag by the way hittat en ny låt att ha på repeat som jag alltid lyssnade på förr.

Enjoy!


Att misslyckas ger dig en chans till förbättring.

Ligger i soffan, halvt utslagen och har Turn around med Bonnie Tyler på repeat. Åh vad jag tycker om den låten, idag klingar den dessutom bättre än någonsin. Jag sov två timmar mellan klockan halv sju och halv nio. Jag kan lova er att jag hade kunnat sova för natten, men jag drog mig upp för att se ytterligare ett dåligt avsnitt av svenska top model. Nu kommer jag nog aldrig kunna somna, känner mig för pigg i huvudet för det.. kroppen är det som skrivet ovan förvisso annorlunda med. Vad som hände på ridningen idag vill jag bara glömma. Kort sagt fick jag avbryta lektionen för att jag mådde dåligt fysiskt. Där kan väl tilläggas att det ska krävas en hel del för att jag bara ska ge upp, jag kör snarare tills benen stupar. Idag kunde jag inte. Frågan jag borde ställa mig, är det värt det?


Är det värt att missunna sin kropp för olika resultats skull? För min del ligger resultaten både i saker som rör skolan men även min dans och ridning, som borde vara något jag endast ägnar mig åt för att det är det roligaste jag vet. Jag beundrar mina föräldrar och deras sätt att uppfostra sina barn på många sätt och vis, men när det kommer till just resultat och hur jag lärt mig att förhållas till dem, så har de gjort megafel. Jag har alltid haft väldigt lätt för mig, vilket kanske är det som startat hela resan full av krav från olika håll. I varje fall har mina föräldrar alltid förväntat sig det bästa av mig, och det har jag gett dem. Jag har aldrig någonsin lärt mig att det är okej att misslyckas. Det ska jag lära mina barn en vacker dag. Att misslyckas innebär en chans till förbättring. Något att dra lärdom av.

http://www.youtube.com/watch?v=V-sCrhRPCMg

:(

Dagen fick en oväntad vändning.. just nu vet jag inte vad som händer. Återkommer när saker och ting ställts i ordning igen och jag får kontrollen tillbaka.

<3

Det bästa jag vet.

Ojoj vad jag älskar att dansa! Lektionerna idag var något utöver det vanliga, jag kan inte sätta fingret på vad det var.. men det var ännu roligare än vanligt! På baletten blev vi som vanligt torterade med ena styrkeövningen efter den andra. Kollektiv bestraffning kallas det, vilket resulterar i att man inte har lite press på sig att inte ge upp. Jag är helt slut och tror att min vighet samt styrka utvecklades maximalt dessa lektioner. Roligast var då vi skulle dansa på diagonalen på jazzlektionen och vi skulle göra en hoppkombination som de gått igenom förra veckan, då jag var sjuk. I alla fall var det ingen grundlig genomgång vi fick på kombinationen utan jag fick improvisera lite och försöka snappa upp från de andra tjejerna. De två första hoppen gick bara bra, så kommer man till tredje hoppet och jag är redan så uppspelt av dansen så jag bara hoppar omkring och kör min lilla egna grej. Min danslärare rullar sig av skratt samtidigt som hon säger att det var bland det sötaste hon sett. Och vet ni vad, med den sötheten menar hon att jag dessutom kommer långt, den ni! Jaaaag älskar att daaaaaansa! :D

Så kommer man hem så har världens underbaraste mamma nybakade lussebullar färdiga. Om ni inte redan vet det så anser jag att det är bland det godaste som finns! Så nu sitter jag här inne på min sjätte lussebulle, jag kan lova er att det kommer att bli många fler... ;)



påväg till mitt andra hem, danssalen.

It's time for you guys to raise your voices

Hej mina vänner,

dagen har rullat på hyffsat smärtfritt. På matten fick jag tillbaka mitt matteprov, jag som tyckte att jag gjort mitt värsta prov någonsin, ha! Men det är alltid trevligt med lite glada överraskande nyheter. Sedan hade jag min air pollution presentation med Liza och Hanna. Den gick helt okej, men då den inte ens skulle bli betygsatt, vilket var en liten detalj jag helt glömt, så visade det sig att uppgiften inte var fullt så seriös som jag trott.

Nu är i alla fall frisören bokad den 6e december. Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska klippa så ni måste hjälpa mig! Det enda som är klart är att jag ska slinga mitt hår blondare så att jag får samma solblekta färg jag har på de flesta bilder som finns här på bloggen. Uteslutet är dessutom att klippa kortare än till axlarna, det vill jag inte. Men antingen har jag kvar längden helt och bara klipper topparna. Eller så klipper jag så att det blir mer frisyr med lite luggliknande och lite uppklippt. Vad tycker ni?



Ambitiösa elever.

Ciao! Come state ragazzi?

Jag kom precis hem.. från skolan alltså.
Jag slutade för två timmar sen, men går man på VRG så hör det till att stanna kvar två timmar för att plugga till prov, presentation, essay or what so ever. Imorgon är det som skrivet tidigare en presentation i geografi som vi satt kvar och pluggade så flitigt till idag... försökte i alla fall. Att sitta kvar i skolan tills städaren kommer och säger att det är dags att låsa är tamejfan tragiskt. Sedan går man ner en trappa och ser att ännu fler elever sitter kvar och pluggar i cafeterian, det är ännu mer tragiskt.

Jag är trött och ämnen att blogga om lyser med sin frånvaro. Så är det ibland, inte mycket att göra åt. Men jag tänkte bespara er att läsa en massa flum om mina tankar hit och dit. I alla fall för nu. Känns liksom inte som att det som rullar runt i huvudet nu är av högt intresse för er del. Förhoppningsvis blir det bättre fram emot kvällen.

Puss på er mina tomtenissar!



såhär känner jag för allt pluggande just nu..


Solariesolande respektive Xeesal, en våldtäkt på den egna identiteten?

Godmorgon, det var mycket glädjande att se att föregående inlägg fick sådan positiv respons. Det får mig helt klart att fortsätta vädra mina tankar med jämna mellanrum till sådana uppskattande läsare.

För närvarande sitter jag och skriver mitt samhällskunskapsarbete beträffande det italienska politiska systemet gentemot det svenska. I varje fall känner jag mig, konstigt nog, utvilad idag. Kroppen känns som om jag ständigt går i sirap, något som i balettens värld förvisso ses som något positivt. Men i huvudet känner jag mig pigg, vilket är en himla tur då jag inte kommer kunna åka hem förrän tidigast klockan fem idag. Rättskunskapen då jag tillsammans med två andra ska skriva ett arbete om Calle Johnson -fallet ur ren rättslig aspekt slutar inte förrän fyra. Därefter bär det av tillbaka till min skola på Odenplan där jag ska plugga på geografinpresentationen som jag ska ha med två andra imorgon. Vi ska prata om air pollution, ett aktuellt problem.

Ikväll ska jag förmodligen på bio och se saw 4 med Sebastian. Vi får se hur länge han jobbar och hur mycket jag har att plugga på min geografi. Men det skulle vara skönt med en avstickare såhär en tråkig ångestfylld måndag. Annars ska jag väl nu i dagarna också börja fundera på vad jag ska ha med mig till Italien. Dock behöver jag inte ta med mig alldeles för mycket i och med att det ska inhandlas en helt ny garderob. Sola tänkte jag också göra i veckan, hör och häpna men jag  kommer inte ihåg senast jag solade, vilket är hur bra som helst. Men lite extra färg vill jag ha såhär på vintern, jag som går osminkad oftare än sminkad.

Apropå solning, på svenskan idag behandlade vi en text rörande Skönhet. Jag vet, ett brett ämne som för varje enskild person står för något som helt kan skilja sig från en annan individs tankar. I varje fall stod det om svart respektive vit skönhet som gav mig lite av ett slag i magen. Jag läste om kvinnor från Senegal som använder Xeesal som är en livsfarlig produkt som bleker huden. Den är enormt cancerframkallande och har en rad andra skrämmande biverkningar. Jag läste en lång artikel där de behandlade detta och jag fick en klump i magen av att läsa om dessa kvinnors tankar om hur vit hud leder till ett bättre liv. Artikeln avslutades med att de liknade Xeesal med de vitas solarievanor. Till en början tyckte jag att det var galet att göra den jämföringen, men efter att ha tänkt efter saken ytterligare kan jag mer och mer instämma. Vi riskerar våra liv för att få en brunare färg. Till en början tänkte jag att den stora skillnaden var att de gör detta för att nå ett bättre liv där pengar och förmögenhet har huvudrollen. Och att vi västlänningar gör det endast på grund av våra ytliga behov. Men så fel jag hade. En tjej i min klass fick mig att komma underfund med att det finns massor av människor som inte åker utomlands exempelvis som därmed ser solariesolande som den perfekta utvägen att inte visa sin, kanske, ekonomiska brist. Vad tycker ni om det här? Jag fick mig i varje fall en riktig funderare. Kan man likna Xeesal, den värsta sortens våldtäkt på den svarta identiteten, med solariesolande?

Lite luddigt formulerat, kan dock vara värt att läsa.

Hej mina prinsar och prinsessor!



Jag är på bättringsvägen rent fysiskt och känner mig betydligt gladare än jag gjort under veckan som gått. Kanske inte så konstigt i och med att jag legat som handikappad då jag inte slitit i skolan. Varför allt helt plötsligt börjar kännas så bra igen är även för att jag den här veckan har gjort saker som jag inte riktigt kunnat stå för. Jag har gått emot min magkänsla och mitt förnuft för att se om jag trots allt misstagit mig när det gäller saker och ting som hänt under året som gått och hur dessa saker ligger till nu. Då man har motgångar är det så lätt att man tänker tillbaka och tror att just den detaljen som man alltid inkluderade förr i ens liv kommer göra allt så mycket bättre igen. För visst var allt bra förut? Och nu är allt skit. Och det är den detaljen som saknas nu när saker inte går som jag vill att de ska gå. Så fort jag får tillbaka den detaljen blir allt bra igen. Eller?

Till min stora glädje kom jag för inte alls länge sen underfund med att mitt förnuft och min magkänsla hade helt rätt, jag hade inte misstagit mig. Valet jag gjorde i början av sommaren då jag verkligen lämnade allt därhän var helt rätt. Å andra sidan är jag glad att jag provade att gå emot min egna känsla och även det min omgivning säger bara för att se vad resultatet blir. Nu vet jag resultatet och därmed kan jag spara de tvivlande tankarna jag haft den senaste veckan åt annat. Egentligen vet jag inte varför jag började tvivla från början, eller jo det vet jag, men det är för komplicerat för att förklara. Uttrycket kär i kärleken kan väl inte ha undgått någon? Sedan framför allt det jag förklarade ovan, det med motgångarna som framkallar en saknad av en detalj som fanns då allt var bra men som inte finns längre och då ska man, dum som man är, tro att det är just den detaljen som krävs för att göra allt bra igen. Det förklarar emellertid allting hyffsat bra i alla fall.

 Bland det viktigaste här i livet är att mogna och mogna i rätt riktning, och vid rätt tidpunkt. Vid det stadie i livet där jag befinner mig nu känner jag att jag inte kan befinna mig i en bättre mognadsnivå. Om ett och ett halvt år lämnar jag Sverige för att spendera omkring ett år i Italien där jag bara skall leva enligt den italienska kulturen, jobba och plugga språket. Framför allt leva och klara mig själv. För att sedan flytta tillbaka till Sverige, plugga juridik på Uppsala universitet där jag ska njuta av studentlivet och Sveriges bästa universitet så mycket som det bara går.

Fram tills allt detta träder i kraft tänker jag fortsätta skaffa de betyg som gör att det här blir möjligt, satsa lika mycket på det jag har fötts till att göra, nämligen ägna min tid åt dans och ridning. Inte nog med detta så har jag ett nytt intresse, eller vad jag ska kalla det, som förmodligen kommer ta mer plats i mitt liv from now on. Allt är inte klart än, det var nämligen nyligen som lite fler pusselbitar föll på plats. Men så snart allt är säkert skall jag med all säkerhet delge er detta.

Jag har alltid sagt att jag beundrar människor med mål, människor som kämpar för att uppnå det de vill. En svaghet jag har är att aldrig bli nöjd med det jag lyckas åstadkomma. Men jag är stolt över mig själv, stolt över att ha så mycket mål som jag kommer göra allt för att uppnå. En ytterligare viktig sak jag lärt mig är vikten av att själv må bra för att man själv åstadkommit något att vara stolt över, snarare än att vara stolt över mig själv bara för att de omkring mig, eller någon enstaka person, misslyckats med något eller inte åstadkommit något av betydelse. Man kan likna detta med betyg, plugghäst som jag är. Då du går vidare från skolan till verkligheten, så är det Dina betyg och det Du åstadkommit som för dig har betydelse. Du kommer inte lyckas bara för att Kalle som alltid varit din konkurrent sänkte sig i de flesta ämnen den sista månaden.



Ytterligare en låt att delge er..

Okej, dags att erkänna. Jag var hos Ebba igår, sjuklingar som vi var måste man hålla ihop. Vi satt och sjöng singstar hela kvällen, japp bara vi två. Förmodligen den enda som jag sjunger för då jag är nykter och faktiskt någorlunda seriös. Anyway, rockballadsskivan är vår favorit. Alla låtar man har som sina favoritlåtar kommer på den plattan och denna rysning man får genom hela kroppen upprepas genom varje låt på skivan.

Här har ni en låt att riktigt njuta av kära läsare. Från mig till er.


http://www.youtube.com/watch?v=666lbj8RlbE

Europe - Carrie

When light goes down, I see no reason
For you to cry. we've been through this before
In every time, in every season,
God knows I've tried
So please don't ask for more.

Can't you see it in my eyes
This might be our last goodbye

Carrie, carrie, things they change my friend
Carrie, carrie, maybe we'll meet again

I read your mind, with no intentions
Of being unkind, I wish I could explain
It all takes time, a whole lot of patience
If it's a crime, how come I feel no pain.




Uppmaning till folket!

Jag uppmenar er alla att lyssna på låten Kevlarsjäl med Kent. Jag kan omöjligt sluta lyssna på låten och den är så kraftfull att jag bara vill få ut alla hämningar jag sitter inne på. En ny favoritlåt, utan tvekan. Jag fick upp ögonen för denna låt på konserten, Jocke Berg avslutade låten med orden: jag måste erkänna att det här är en jäkligt underbar låt. Och jag kan inte annat än att hålla med.



Sommartid
Jag är tystnaden och vinden
Mitt land är ditt land, allt är fritt
Sommartid
Jag är lyssnaren som, som tårar
mot din kind
Min dröm är din...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Sommartid
Var är hjärnan, här är våldet
Mitt land är mitt land bara mitt
Sommartid
I Socialstyrelsens folder
är allt svart & vitt
Din dröm är min...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

(Din dröm är min nu...)

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Nanana..

115055-101
 


115055-103

Vid tillfällen som dessa tror jag aldrig att jag skall lära mig.

Oh jag blir så fruktansvärt förbannad på mig själv just nu. Vad håller jag på med? Jag är för besviken på mig själv för att förklara vad saken gäller. Kommer kanske senare. Jag är sjukare nu än imorse, imorse var jag sjukare än igår = det här suger cavallocazzo. Tror inte ens jag stavade rätt där nu bara för det, huvudsaken är att jag själv förstår vad jag menar. I alla fall mår jag skit och känner mig isolerad. Ebba är också sjuk så jag ska åka till henne ikväll så ska vi tycka synd om oss själva och se på en massa tjejfilmer. Patrik ringde nyss och ville joina oss, kanske kan vi få Ebba att gå med på att baka lussebullar? (;

hjärta.


Hårförändring?

Hej!
Vet ni vad jag har bestämt mig för att göra? Klippa mitt hår kort igen och slinga det mycket blondare (ungefär som jag hade i somras då det var som mest solblekt) Jag har nämligen redan tröttnat på att ha långt hår såhär på vintern. Under sommarhalvåret älskar jag att ha långt ljust hår, men nu stör jag mig bara på det. Jag vill ha den längd som jag har på dessa förskräckliga bilder här nere, men det är håret ni ska titta på och ingenting annat ;) På bilderna precis under har jag precis varit hårmodell för loreal och har rött (?) hår. Men det är längden som är rätt fin. Men jag ska klippa upp det mer, få en fin fräsch färg och därmed läggs mer uppmärksam på mitt ansikte och hår a la Paris Hilton försvinner. Hon är inte riktigt den jag vill se ut som om man säger så.. Men vad tycker ni, tycker ni att jag ska göra detta? Så fort det kommer till saker som har med mitt hår att göra så blir jag grymt kluven..


mandy :)

Me

Kunde mått bättre.

Godmorgon.

Treeevligt,
då vaknar man upp ännu sjukare än man var igår. Det var bokstavligt talat tortyr att försöka somna igår, man känner sig som ni vet alltid sjukast på kvällen och framför allt morgonen. Så igår när jag skulle lägga mig var jag inte bara rätt pigg eftersom att jag sovit tre timmar på dagen, utan jag fick också världens halsont så att jag inte kunde svälja. Till slut lyckades jag i alla fall somna och så vaknar jag ännu sjukare! Rida vägrar mamma att jag ska göra, men det tänker jag göra i alla fall. Jag menar, jag kommer missa nästa lördags ridning och jag missade nu i onsdags, idag ska jag rida! Sen gällande Charlottes middag ikväll vet jag inte hur jag ska göra. Vill jättegärna dit och träffa mina sötnosar, vet till och med vad jag ska ha på mig redan nu, men mår jag såhär- ser jag ut såhär- så låter det betydligt mer lockande med en lugn kväll utan alkohol. Men man vet aldrig, det är fortfarande morgon, kanske blir jag piggare fram emot dagen. Annars får jag hålla tummarna att Ebba blivit friskare så att vi riktigt kan pyssla om varandra. (;

Vi hörs senare!

Addicted to Victoria's secret, especially Adriana Lima!

.. Adriana Lima!
Sitter och tittar på VSFS, just like always! Finns ingen som äger catwalken så som hon gör, och det är definitivt ingen som är så snygg som hon är... trots att hon är brunett ;) Hon måste vara det vackraste som skapats på denna jord. Jag vill också!!

 


Daniel är kung, Andreas är en jäkla bonde! Säger inte det allt?

K.a.t.a.s.t.r.o.f. Jag vet, det är bara ett tv-program. Men vad i helvete tänker svenska folket med? Jag satt och röstade som en idiot på Daniel, kanske är det för att jag är sjuk och försöker glömma mina vänners festande genom att skänka mina tankar åt denna stora artist. Men den gången Daniel sjöng för första gången, på audition, så kan jag ärligt säga att det är bland det finaste jag hört. För det andra, är det någon som alltid ger allt och gör så jävla bra ifrån sig så var det han! Nu är det ett jävla fetto kvar och en bonde som får sympatiröster. Amanda är kvar, vilket gör att programmet fortfarande är någorlunda sevärt. Men att Andreas fick flest eller näst flest röster? Jag finner inga ord. Okej, Marie är riktigt duktig, och hon var grym idag. Men sätt henne bredvid Amanda och Daniel som för mig var klara finalister så är hon ingenting. Nu ska jag avreagera mig. Det är inte kul att bli förbannad då man varit sjuk i en vecka, det krävs inte så mycket för att sätta igång min frustration - den finns liksom så nära hela tiden. Men när det gäller det här hoppas jag verkligen att jag har folk som håller med mig!?

<3  <3

http://www.youtube.com/watch?v=Sx2SiDEKrNw   Finner inga ord.

Visste ni det här? ;)

Kallas: Majoriteten kallar mig Mandy.
Ålder: 17
Motto: Alltid se på saker och ting från den ljusa sidan, samt leva varje dag som om det vore den sista.
Längd: 1.71 cm
Vikt: 54
Hårfärg: Blond.
Ögonfärg: Ljusblå
Civilstånd: Blandat.
Workout: Min regelbundna träning är dans tre gånger i veckan och ridning två gånger i veckan.
Piercing: Naveln.
Tatuering: Nej.
Doft: Euphoria - Calvin Klein.
Årstid: Sommar
Tv-program: Beverly Hills
Maträtt: Tapas
Resemål: Milano nästa vecka (:
Pluggar/Jobbar: Pluggar andra året på Viktor Rydbergs gymnasium Odenplan.
Framtida planer: Framgångsrik advokat, har rest mycket och till slut skaffat mig en lycklig familj. Modellande.
Godis: Omöjligt att välja.
Film: Jag har så många. En är Deja Vu, en annan The green Mile, Nyckeln till frihet. Listan kan göras lång.
Klädesplagg: Årstiden till ära måste jag säga mysigt varma koftor.
Musik: House.
Drömresan: Australien.
Vill ha just nu: Pojkvän!
I vinter kommer jag: Leva enligt mitt motto.
Rött är: Jul, jul strålande jul. Alternativt sossarnas färg, men jag föredrar att tänka positivt.
Favoritväder: Varmt som attan med stekande sol!
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska utan tvekan.
Sparare eller slösare: Slösare.
Vem är viktigast för dig: Min familj.
Tror på liv på andra planeter: Inte för människor i varje fall.
Kommer du ihåg din första kärlek: Självfallet gör jag det.
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.
Har du några homosexuella vänner: Ingen aning, kan säkert vara så.
Tror du på mirakel: Utan tvekan gör jag det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja det gör jag, men det finns gränser.
Ser du på kärleken som ett misstag: Inte alls. Kärleken till min familj och mina vänner är det bästa som finns.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Som det ser ut nu så två alternativt tre. Men det är två parter i en relation.
Bio eller promenad: Bio på vintern, promenad på sommaren.
Är du kittlig: Frågan är om jag inte är bland den mest kittliga person gud skapat?
Snarkar du? Nej, det har folk inte klagat på i varje fall.
Stjärntecken? Skorpion, märks allt för tydligt ibland.
Rädd för insekter? Jag hatar insekter.
Äckligaste insekten: Vidrig fråga, har ingen lust att tänka efter.
Största svaghet: Väldigt impulsiv person, mina känslor går ofta före förnuftet, kan både vara negativt och positivt. Sedan framför allt, perfektionist, jag lär mig aldrig att jag inte kan göra bra ifrån mig jämt och ständigt.
Det här är jag bra på: Visa ödmjukhet och öppenhet. Hjälper mer än gärna andra människor och jag har lätt för att visa kärlek och uppskattning till andra människor.
Bästa bok? Allt för min syster.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att alla mina önskningar gick i uppfyllelse ;)
Vad vill du jobba som? Som advokat. Juridik är mitt kall.
Chips, morötter eller godis? Chips och godis!
Pizza eller hamburgare? Pizza, i Italien (;
Skriver du dagbok? Bloggen skulle man kunna säga är som min dagbok. Dock skriver jag kanske högst en tiondel av allt som händer i mitt liv, mer vill jag inte lämna ut.


Listan är tagen från Jenny Kullin.


Me, my friends and I - riktigt gamla bilder kombinerat med nyare!



venedig
sjukling påväg hem till stockholm


vi :)Me :)

dancing
115055-94


Om en vecka..

Om en vecka befinner jag mig där känslan av lycka aldrig tycks dö ut.

Om en vecka befinner jag mig i landet där något som Jantelagen inte existerar.

Om en vecka befinner jag mig i landet där språk, mat och shopping slår dess konkurrenter med råge.

Om en vecka kommer jag därmed shoppa tills jag inte kan stå på benen längre.

Om en vecka kommer jag se så mycket vackra människor att jag kommer vilja ta med dem alla hem.

Om en vecka befinner jag mig i Italien, i landet som är mitt andra hem.

Om en vecka befinner jag mig i Milano, i staden där allt som är viktigt och roligt i mitt liv är det som staden står för.


 115055-98

http://www.youtube.com/watch?v=xWifm1abV9Q En av mina idoler.

Sjuklingar är vi allihopa..

Kom hem från skolan runt tolv idag, somnade direkt och vaknade nyss - och igår sov jag mitt på dagen också, fast i fem timmar. Usch, jag undrar vad jag har åkt på egentligen. Det känns som en blandning av en grov förkylning inklusive hög feber och halsont, men även illamående, migrän och så vidare. Listan kan göras lång. Att jag tvingas vara hemma nu på dagen känns inte som världens förlust, jag ska äta en massa godis och titta på olika filmer. Har inte alls lika mycket att plugga den här veckan vilket innebär att jag för en gångs skull kan vara hemma mer än några timmar utan att behöva plugga, kors i taket på den! Jag hoppas bara att jag blir frisk till imorgon då jag ska rida och åka hem till Charlotte på hennes middag på kvällen. Vi får hålla tummarna helt enkelt. Patrik ringde och ville hitta på något lugnt ikväll, kanske träffar honom ett tag om jag känner mig bättre senare.

Lillen är också sjuk, misstolka mig rätt, men det känns bra att ha henne vid min sida - ser förmodligen lika hemsk ut som jag och mår detsamma. Haha eller vad säger du sötnos? Vet att denna dam känner sig träffad. ;) I varje fall fick jag nyss ett sms av henne: Fan vad jag mår illa. Mitt svar kan väl få bli något i stil med: Min feber gör mig gammal i förtid.

Nej usch, ni får ursäkta för ett riktigt tråkigt inlägg, men jag kan inte mycket bättre än såhär en dag som denna. Har vi tur jobbar jag upp mig nu när jag har en hel dag att blogga en massa inlägg.

Nu ska jag titta på Legally Blonde gott folk!

I filmernas värld..

Då har jag precis tittat klart på filmen Föräldrafällan. Den enligt mig bästa barnfilmen som gjorts. Nu var det dock säkert ett par år sedan jag såg den senast så jag hade glömt en hel del vilket fick mig att leva mig in i filmen som aldrig förr. Som ni vet så är det typiskt mig att ha en förmåga att fullkomligt leva mig in i filmer så att jag är säker på att det är jag som sitter i huvudkaraktärens situation. Känslig är jag också. Sittandes i soffan gråtande av att se en barnfilm tycker jag känns nästan lite pinsamt. Men åh vad underbart om allt kunde gå som i filmernas värld! Ni som känner mig vet att jag är en väldigt impulsiv person och vill gärna ignorera mitt förnuft då saker och ting händer här i livet. Det är sällan som jag ignorerar min impulsivitet, ibland får jag ångra det, ibland inte. Men jag måste lära mig att låta förnuftet gå före mina känslor, det som händer i filmernas värld är inte på riktigt. Eller?




Ebba är som min man, henne kommer jag aldrig byta ut. Sorry darling, mig kommer du dras med your whole life!
Sounds great to me. (;

I have found my song to sing.

Kom nyss hem efter att ha haft en lektion i juridik där jag fick tillbaka mitt stora terminsprov. Efter det hade jag italienskaprov vilket gick jättebra, vad annars? ;) Haha nej då, nu ska vi inte vara såna. I varje fall fick jag tillbaka ett prov som kan ha varit bland det mest omfattande prov jag skrivit i mitt liv. Och vet ni? Jag spikade det! Då jag skulle gå ut och ha mitterminssamtal sa min lärare att han inte visste vad han skulle säga, mer än att jag verkligen hittat min grej, och att jag har en positiv framtid juridiskt sett att gå till mötes om jag fortsätter såhär. Wiie! :)

Jag <3 Juridik!

I och med att jag inte började plugga på min italienska förrän igårkväll, lite i senaste laget kan man minst säga, blev det åter igen alldeles för lite sömn. Men jag har haft en helvetesvecka vad gäller läxor och jag är överlycklig att jag klarat allt så bra. Bara matteprovet som inte helt gick som jag förväntat mig, men man ska inte säga något förrän jag fått tillbaka det. I varje fall har jag sovit 4 timmar inatt, och pluggat de resterande timmarna. Så har det ungefär sett ut hela veckan, så att jag har en ständig migrän och hög feber som vägrar gå ner är inte särskilt konstigt. Det enda jag har kvar denna vecka i skolan är ett tyskaprov, men det är oförberett vilket är ganska skönt, inget att plugga på innan alltså. Så idag ska jag bara sova hela dagen, tänkte åka och luncha med pappa först bara. Därefter ska jag åka till dansen, kommer förmodligen få sitta som åskådare idag, usch jag hatar att titta på när andra dansar och jag själv inte får dansa. Sen ikväll kanske jag ska på bio med Sebbe och se Saw 4, skulle vara en bra present efter en veckas slit!

Någon som sett saw 4?


Och såhär brun vill jag vara NU!



På den här bilden hade jag bihålsinflammation, gick bokstavligt talat på värktabletter och hade hög feber, tänk om man ändå kunde se så fräsch ut nu då jag inte ens är hälften så sjuk. Okej, fokusera inte på ansiktet, där ser jag så sjuk ut det går att göra. Men vad gäller kroppen.. en fin solbränna kan verkligen göra underverk!

Arrivederci ragazzi!

Patrik Edenhall

Pratade nyss med en av de personer som står mig närmast - min killkompis Patrik. Det finns få personer i mitt liv som ställer upp så oerhört mycket för mig som Patrik gör. Det är få personer som ger mig så mycket beröm, och så mycket komplimanger för allt jag gör som han gör. Jag vet inte hur många gånger jag legat hemma helt förstörd på grund av något som hänt i mitt liv då Patrik funnits där i andra änden av telefonen och gjort allt som krävts för att få mig på bättre humör. Eller de gånger jag festat lite för hårt och inte haft någon möjlighet att ta mig hem, då har han åkt hela vägen dit jag är för att låta mig sova hos honom. Eller de gånger jag legat uppriven en vardagsnatt för att jag inte pluggat tillräckligt mycket till ett prov jag skulle ha dagen efter, då det är en självklarhet för honom att skita i allt han gör och hjälpa mig istället, hur sent det än är. Senast var det mitt rättskunskapsprov för bara någon vecka sen, då Patrik låg vaken med mig och ställde en massa frågor och verkligen försökte vara intresserad så att jag skulle lära mig någonting i mitt upprivna tillstånd. Människor som Patrik får mig att orka då solen alltid tycks gå i moln. Människor som Patrik får mig att känna glädje och kärlek trots då motgångarna aldrig tycks ta slut. Att få ha Patrik i mitt liv är för mig enormt värdefullt och jag skulle kunna offra massor för den killen.

115055-97

Mina bästa vänner. <3

Thank God for Your Love och Ingenting.

Dagens "Thank God for" kunde jag inte välja bland dessa två låtar. Den ena är min absoluta favoritlåt, nämligen Your love med Topmodelz. Den andra låten kan man säga är min favoritlåt just nu, nämligen Ingenting med Kent. Lyssnar på de båda om vartannat och uppmanar er starkt att lyssna på dem om ni inte redan gjort det.

Vad har ni för favoritlåtar att rekommendera? =)


http://www.youtube.com/watch?v=7RhDR-ks6v Här har ni Kent.

http://www.youtube.com/watch?v=iSrT0iuZ7wM Här har ni Topmodelz.


Sjuk...

Då kom jag precis hem, hade mitt tal på svenskan som gick långt över förväntan! Fick världens finaste kommentar av min lärare som jag tänker leva på resten av dagen. Usch vad jag annars har lidit genom dagen. Med en sprängande huvudvärk och halsont är det vidrigt att inte kunna ligga i sängen och bli frisk, utan tvingas prestera bra på varje lektion. Mamma ringde i alla fall och avbokade min ridning, hon vägrade låta mig rida med feber så nu skall kvällen endast ägnas åt italienskan. Men som tur är känner jag att jag pluggar bara för min egen skull när det gäller italienska och då går allt så mycket smidigare.

Fotboll ikväll! Sverige - Lettland. Jag hoppas att ni inte missar matchen. Vårt landslag behöver all support de kan få nu, men jag känner mig näst intill säker på att vi klarar det. Med lite självförtroende kommer det gå utmärkt!



På återseende!

Godmorgon.

Godmorgon mina änglar,

jag har blivit sjuk, nu har det slagit ut och jag har blivit sån där sjuk som man inte vill bli. Det finns två olika sätt att vara sjuk på, den ena där det kan vara lite mysigt att bara få stanna hemma för man mår inte helt piss liksom. Men sen har vi då det andra sättet då det inte ens är mysigt att kunna vara hemma utan man bara ligger och lider och längtar till att få komma tillbaka till skolan ungefär. Idag är jag inte någon av dem tror jag, jag måste nämligen till skolan hur dåligt jag än mår. Skall ha både ett retoriktal, handledarmöte till samhällskunskapsarbete och läxförhör på engelskan. Vi får se om jag orkar åka och rida efter skolan, hoppas hoppas!


Hoppas att ni får en bra dag! :)


Milan - Juventus

Åh vet ni vad jag ska göra!? Jag och Joakim ska se vårt lag Milan möta Juventus på Sansiro när vi är i Milano. Vi kommer att befinna oss på Sansiro, arenan där man kan titta upp och inte se var den slutar, och se vårat älskade Milan spela! Jag är totalt överväldigad, så jäkla glad, ni förstår inte. En av mina absoluta drömmar går i uppfyllelse. Då ska vi alltså shoppa hela dagen, äta en god middag på en av Joakims stamrestauranger, gå till hotellet som ligger mitt i centrum för att byta om, för att sedan gå på matchen! Kan omöjligt bli bättre. Thanks for now, hörs senare <3




Thank God for Beverly Hills!

Då jag ligger såhär i soffan, med världens förkylning som precis håller på att bryta ut och feber på det, med en filt och två duntäcken kom jag på den, enligt mig, roliga idén att ha "Thank God for...." en gång per dag eller någon gång i veckan. Där jag helt enkelt hyllar någonting som på ett eller annat sätt förgyllt min dag mer eller mindre.

Valet blev för mig solklart idag. Jag tror inte att någon är gladare än jag att Beverly Hills går varje morgon halv sju. Det spelar ingen roll hur många gånger man har sett dessa avsnitt, serien dör aldrig. Att den går tidigt på morgonen så att jag som är, kanske den mest morgontrötta person ni någonsin hört om, kan slänga mig upp ur sängen... eller i alla fall dra mig ur sängen för att inte missa något av Brandon, Kelly, Donna och de andra sötnosarna gör det hela even better!

Så dagen till ära har jag valt att hylla Beverly Hills!


En sak som gör mig förbannad..

... är en liten ynka sak men oj vad sur jag blir när det händer. När folk påstår att bilder jag har är redigerade eller retuscherade. Jag vet, det är ingenting att gå och bli förbannad över. Men jag har blivit så emot människor som ska sudda ut varenda liten skavank i ansiktet eller platta ut magen för att få sin ytliga sida att framstå i bättre dager. Just den leverfläcken du suddade ut eller den grövre pannan kanske är precis det som gör dig unik. Jag har som ni vet lagt upp bilder från i somras som är tagna på stranden i Nice. Flertalet påstår att jag retuscherat dessa bilder när det gäller min mörka hudton och så vidare. Vilket är helt fel. För det första vet jag inte hur man retuscherar, jag har inget sånt program och så vidare. Och för det andra, som jag skrev ovan, så föredrar jag äkta bilder där de detaljerna som gör just Dig unik finns med. Så vill ni någon gång få mig irriterad vet ni med andra ord vad ni ska säga. ;)


En oretuscherad bild som är en av mina favoriter. =)


MILANO 30 NOVEMBER!

Hörrni! Jag glömde ju berätta det viktigaste. Jag och Joakim ska åka till MIlano den 30 November, yeeeeeey ska bli så jäkla kul!! Vi ska bara shoppa hela tiden och äta gott och allt sånt! Som ni förstår så bara älskar jag Milano så det ska bli underbart att få komma dit igen! Vi har pratat ett tag nu om att vi skulle åka dit vid jul, sen har vi inte pratat så mycket mer om det. Så började vi smsa igår när jag var i skolan och han på jobbet om när vi skulle åka. Så fick jag helt plötsligt ett sms där det stod: Nu har jag bokat, den 30 November är vi i vårt älskade Milano! Åh vad jag älskar min impulsiva bror! Jag ska shoppa tills jag stupar är ett som är säkert.



Hörs senare!

Och ytterligare en av Sveriges stoltheter är..

KENT!

Konserten igår var grym och vi
hade hur kul som helst! Jag och Joakim var lite sena och kom inte till Globen förrän runt sju, konserten skulle ha börjat halv åtta. Men vi lyckades charma in oss hos vakten så han släppte in oss til området närmast scenen. Under konserten stod vi max ett par meter ifrån scenen och rockade loss. Jocke Berg är grym! Synd att han inte körde Utan dina andetag, den är så himla fin. Men jag hörde att han nästan aldrig kör den just för att den är så speciell. Ingenting är en av många som jag starkt kommer ihåg såhär i efterhand, en av mina favoritlåtar just nu. En liten parantes är att jag tidigare inte har tänkt på hur sexig Jocke Berg är! Tack Joakim för att du tog med mig. <3

Idag är det matteprov, känner på mig att det kommer gå bra. Ligger här i soffan nu med laptopen i knät och ska precis äta frukost. Pluggandet med Jennifer igår gick jättebra. Vi åkte och satte oss på ett café i Sturegallerian, pratade igenom allt och därefter only maths. Önska mig lycka till!

På återseende!

Thank God!

Jennifer, en gammal klasskompis till mig, är en av få personer som är bättre på matte än vad jag är! Haha nej nu skojar jag bara!  Men hon är ett mattegeni som heter duga och en av få personer som verkligen kan få mig att förstå de gånger matematik för mig är obegripligt. Jag hörde av mig till henne imorse med världens kortaste varsel och bad på mina bara knän om att få ett par timmar av hennes gudomligt proffsiga hjälp i och med att jag har prov imorgon. Förväntningarna låg på noll, men vet ni, hon ska hjälpa mig idag! Woho, jag är överlycklig! Så efter skolan sätter vi oss på något mysigt café och pluggar sönder oss, eller mig. ;)

På återseende!

KENT - ikväll!

 

Något positivt i denna tristess är att jag ska på Kent ikväll med Joakim. Först tackade jag nej i och med att jag har matteprov tidigt imorgon bitti. Men jag ändrade mig ganska snabbt. Dessutom kan det löna sig att gå på konsert kvällen innan. Det lönar sig inte att sitta och råplugga kvällen innan, då blir i varje fall jag bara osäker. Dessutom kan jag gå och lägga mig sen med mina tankar någon helt annanstans än på mattetal.. vilket det lätt blir kvällen innan ett matteprov.

Någon mer som ska dit? =)

Och så dags att be om er sympati..

Godmorgon.

Jag kan nog helt ärligt säga
att den vecka som jag har framför mig nu, kommer att bli den värsta i mitt liv. Jag mår hur dåligt som helst, huvudvärk, stressad till hundra - you name it. Det värsta då jag hamnar i dessa situationer är att trots att jag har hur mycket som helst att göra så förväntar jag mig att jag ska göra exeptionellt bra ifrån mig på alla grejer, vilket är i princip omöjligt.

Idag är jag hemma och pluggar matte hela förmiddagen. Jag gick upp fem i sju imorse trots att jag har sovmorgon, enbart för att plugga. Jag menar, hur ambitiöst är inte det på en skala? Nej, om man ändå hade fått slippa. Sedan ska jag åka till VRG Jarlaplan för att ha italienska och rättskunskap. Därefter ska jag hem och plugga ett par timmar igen. Men matten känner jag mig rätt säker på. Det är i alla fall vad jag försöker inbilla mig. Att skriva matte utan självförtroende skulle inte ge mig mer än VG. Denna vecka har jag tre av mina terminsprov, jag tror inte att ni fattar hur mycket det är. Matte, Italienska och Tyska. Förutom det har jag ett hyllningstal, en geografipresentation, samhällsarbetet ska vi ha börjat på och vara redo för ett handledarmöte med vår lärare, geografiprov i början av nästa vecka, plus en sisådär miljoner "småläxor". Nej usch vad deprimerande det här är. Någon som vill byta liv för en vecka? Jag går med på vad som helst, jag lovar.

Nu ska jag äta frukost och därefter är det back to hell. Jag hoppas att ni har en roligare och mer human vecka att se fram emot än vad jag har. Denna hemska vecka önskar jag inte ens min värsta fiende... eller jo kanske. ;)

På återseende!

Som en fånge där friheten är långt långt borta.

Kan någon rädda mig från det här helvetet?


Milano 2009!

Oh jag är överlycklig!

Min kusin Hanna och hennes pojkvän
Jesper har varit här på besök idag. De har varit och jobbat i Grekland under sommarhalvåret och hade mycket att berätta om. Jag och Ebba har haft planer på att åka ner nästa sommar och jobba där, men efter att ha hört deras berättelser så har jag tvärt ändrat mig. 62 dagars jobb i 40 graders värme, inte en enda ledig dag, slaverijobb, minst 9 timmar jobb per dag. De hade blivit behandlade som slavar. Då får man ändå tänka att det är min kusin, Hannas syster, som äger stället. Anyway, det jag skulle berätta var att jag och Hanna redan för ett år sedan pratade om att flytta till Milano tillsammans i och med att vi båda har haft de planerna länge. Det som är så grymt är att vi har släktingar och vänner till vår släkt som bor där och arbetar med fastigheter så vi kan få både boende, jobb och sen vad gäller studerande av italienska är det enda vi behöver fixa själva. Nu känns tiden som är kvar i gymnasiet så himla mycket lättsammare! Det gäller att ha saker att se fram emot för att orka kämpa. Att kämpa utan belöning och mål är för mig näst intill omöjligt.

Det bästa av allt är att jag verkligen känner att det här kommer bli av. Jag behöver klippa barnsbanden med mina föräldrar och visa dem att jag kan klara mig själv. Jag har velat flytta till Italien och bo där i omkring ett år hur länge som helst, det är alltså inget som har flugit i mig nu på senare dar. Jag är taggad till hundra och vet att det kommer att inträffa även om Hanna väljer att göra annat. Däremot vore det så fruktansvärt kul att flytta dit med henne och leva det typiska italienska livet tillsammans med en släkting som jag spenderat alldeles för lite tid med i och med att hon bor i Göteborg och jag här.

Nu kom Sofia hit, blir väl att vi som vanligt åker och hyr film senare ikväll. Först ska jag plugga lite matte! Hörs senare <3
115055-96
Världens bästa moster och min Hanna.

Ponnycup inställd!

Fick precis ett samtal från stallet att ponnycupen är inställd på grund av att domaren är sjuk och de hade inte hittat en ny. Tråkigt i och med att jag verkligen sett fram emot matchen, men samtidigt har jag mycket plugg och jag har ont i magen så kanske var det lika bra i alla fall.

Gästerna kommer snart så jag ska göra mig iordning tänkte jag. Jag och Sebbe latchar omkring och rockar till hög musik, haha ser nog rätt roligt ut! Kommer nog lite bilder upp från dagen senare. =)


115055-95
Italia 2007. Jag och 2 av pojkarna som är barn till mina föräldrars vänner.


Pusspuss!


Ponnycup på Gladö!

Godmorgon!

Sitter här med matteböckerna i högsta hugg och önskar att jag vore fem igen då man inte behövde ägna all sin vakna tid åt skolan. Men, så är inte fallet så det gäller bara att bita ihop. Matte är kul!

Idag kommer mina kusiner på besök som har varit i Grekland i ett halvår och jobbat. Det blir mysigt men jag kommer själv bara kunna umgås med dem i knappt en timme. Idag är det nämligen ponnycup på Gladö och jag är taggad till hundra! Dock är jag fortfarande rädd att mina föräldrar kommer tvinga mig att stanna hemma på grund av blåskatarren, men så länge jag blånekar att jag inte har ont i magen så kommer jag nog få åka - med mina tjocka termobyxor på. ;)

Är det någon som vet ifall man måste ha sitt medlemskort med sig på ponnycup?

Sverige - Spanien

Bion med Ebba blev inställd. Vi båda var för trötta helt enkelt. Så nu sitter vi och trakasserar varandra på msn istället. ;) Sebastian ska titta på matchen hos CG med deras poolers. Och som jag alltid sagt så tittar jag inte på fotboll på riktigt om jag inte gör det med Sebastian. Han är så otroligt kunnig, så skönt fokuserad på matchen och bara allmänt galen då han tittar på fotboll! Det blir inte en lugn stund helt enkelt. Jag är van vid att jag kan haka på och titta med honom och hans vänner, alternativt att alla tittar hos oss fast då blir det rätt högljutt i och med att mina andra bror och min kära fader är precis likadana. Anyway, idag får jag inte följa med och jag är pissed. Känner mig som den åttaåriga jobbiga lillasystern som vill följa med de stora grabbarna. Herregud om tre år är jag 20 år, då borde jag få följa med dem tycker jag! :(

I alla fall, jag älskar att titta på fotboll, absolut inte minst landslaget. Det är det bästa! Fredrik Ljungberg är Sveriges stolthet. Han kan inte bara spela grym fotboll utan han är ögongodis till hundra. Tätt följd av Marcus Schenkenberg måste jag bara tillägga som en liten parantes. Det är sjukt vilket snyggt folk svenskar är, något som förvisso är allmänt känt! ;) Dags för det bästa... njut.

 



  
              
                       

Det gäller att hitta sin unika pose, eller vad säger ni? ;)

115055-94 

Jag kan omöjligt få nog av att visa min uppskattning till denna tjej. Hon är utan tvekan den som står mig närmast utanför familjen, eller vänta, hon är ju faktiskt en del av vår familj vid det här laget. Nåja, ikväll ska vi förmodligen gå på bio, som det par vi är. ;) Det är stoooora fester ikväll som lär vara to die for. Men jag har blåskatarr, har svårt att stå rakt - magen är så öm så jag kan knappt röra den, så mina föräldrar kommer inte låta mig gå skulle jag tro. Eller jag räknar med att det är så, så blir jag inte besviken senare ikväll när samtalen om festerna börjar trilla in.

Lite kul då jag satt och tittade igenom en del festbilder eller vad jag ska kalla de för. På 50% av bilderna blundar jag, och det är inte "opps jag råkade blinka när bilden togs" utan jag står där och flitigt gömmer ögonen. Jag vet inte riktigt varför jag blundar egentligen, är det någonting jag verkligen älskar på mig själv så är det just mina ögon. Men en kompis hade förklaringen att då man blundar kan inte bilden bli katastrofal, och det kan faktiskt ligga något i det.. Dessutom syns det så otroligt tydligt på mina ögon då jag druckit. Jag tål mycket alkohol och har lätt för att visa mig rätt nykter om jag måste. Men ögonen är alltid det som sätter dit mig. De blir rödblaskiga och tittar lätt åt olika håll i de värsta fallen. I varje fall kanske det är dags för mig att byta pose, öva in en annan ;). Fast varför ska man bryta ett vinnande koncept;)? Haha, jag var bara tvungen. Ni har fått så mycket bilder på mig den senaste tiden och där kan man se att jag faktiskt kan titta då bilder tas också. =)

Vad ska ni ägna lördagkvällen åt? Kom igen och berätta nu, det är väl inte bara jag som ska stå för innehållet här (;

På återseende!

Och så lite fler bilder..

Denna gång från dressyrtävlingen den 13e oktober!


fråga mig inte varför jag ser så ledsen ut (;







Hörs senare. <3

Bilder!

Nu har jag i flera månaders tid försökt lägga över bilderna från pappas kamera till min dator. Men icke, det går fortfarande inte. Men jag älskar dessa somriga bilder så mycket så jag har tagit en bild på dem själv så jag kan ha dem på min dator, haha! Bildkvaltitén är dålig, vilket är fullt förståeligt. Här är de i alla fall! ;)





















Loard vad brun jag var, vill tillbakaaa! Men till sommaren är jag där igen =)



En gång otrogen - alltid otrogen.. eller?

  

Igår såg jag som skrivet tidigare filmen The Last Kiss. Jag har en förmåga att alltid komma in i filmer på ett sätt som gör att jag kan känna med olika karaktärer som om det var jag själv som satt i deras situation. En av huvudhandlingarna var otrohet. Det den här filmen verkligen lyckades med var att få med oss tittare och bli så hatiska och föraktfulla till allt som har med otrohet att göra så mycket som det bara går. Jag satt här hemma och vred nästan sönder kudden jag hade i mitt knä då jag såg denna man, som hade allt han kunde önska sig i sin gravida flickvän, då han inte klarade av frestelsen av en ung brunett som ville ha lite tillfredsställelse.

Jag förstår bara inte hur en person tänker som nedvärderar, sårar, förringar och bara skadar sin partner genom att själviskt tänka på sitt ego och utträtta sina pojk/flickliknande behov. Faller man för frestelsen av en annan kvinna respektive man, då är förhållandet så pass dåligt att man gör sin partner en björntjänst genom att vara kvar i förhållandet. Frestelser är nämligen något som kommer dyka upp ständigt här i livet. Jag förstår till en viss del hur personer tänker som vill testa hur det känns med en ny partner. Det är vanligt att förhållanden inte håller, att glöden försvinner och att det bara blir tråkigt. Det jag dock inte förstår är hur man kan vara så fruktansvärt rå och egocentrisk och inte göra slut med sin pojk- respektive flickvän innan man går och knullar en annan. Tror man på fullaste allvar att förhållandet kommer bli bättre efteråt? Nej, förmodligen inte. Varför inte bara göra slut på en gång då man känner frestelsen efter förnyelse, om man inte är villig att satsa på förhållandet, så kan man göka hur mycket man vill med andra efter?

Då jag var yngre hade jag som de flesta andra i den åldern en väldigt barnslig syn på otrohet. Killar som var upptagna var för mig bara ännu intressantare, och lyckades man få en sådan fick man ju dubbel bekräftelse i och med att denne offrar ett förhållande för ens egen skull. Efter mitt första och hittills enda riktiga förhållande känner jag att jag mognat något helt enormt, speciellt på den punkten. Det har inte minst visat sig då jag hamnat i situationer med en attraktiv och villig kille, men som jag vetat, eller till och med bara anat skulle kunna ha flickvän. Men jag har då gått därifrån, allt för att inte riskera att sätta flickvännen i denna äckligt nedvärderande situation som ovetande, eller i annat fall vetande vad hennes så kallade pojkvän håller på med.

Ska man behandla frågan huruvdida tjejen, i det här fallet, ska ta tillbaka killen och förlåta eller inte, tänker jag inte sitta här och predika för hur dum i huvudet man är som förlåter en kille som varit otrogen. Folk säger: En gång otrogen, alltid otrogen. Jag vet inte hur jag förhåller mig till det, om jag ska vara ärlig. Ett som är säkert är att jag är så emot otrohet som det går att vara. Dock tror jag mig veta att en person som varit otrogen, då ska det vara efter en längre tid i ett förhållande, kan komma underfund med hur otroligt mycket han älskar sin flickvän då han fått testa hur det känns att fysiskt vara nära en annan tjej - och därmed få det bekräftat hur fel det kändes. Så killars babblande om hur fel det kändes att ligga där med en annan tjej, tror jag verkligen kan vara något att lyssna på. I de banorna kan jag nog tänkas förstå hur en person tänker som förlåter sin otrogne partner. Dock är jag näst intill säker på att jag aldrig någonsin skulle kunna ta tillbaka och förlåta otrohet. Detta beror inte på att jag skulle tvivla på att killen i fråga kände hur fel det kändes att ligga där brevid en annan tjej. Jag tror snarare att jag aldrig skulle kunna få bort bilderna i huvudet om att se min pojkvän sätta på en annan tjej, glömma tankarna då vi har fysisk närkontakt om att där har nyligen en annan tjej varit. De ständiga frågorna om ifall hon var bättre än mig i sängen, eller snyggare utseendemässigt? Självförtroendet är det som får sig en orättvis och onödig törn då man blir bedragen.

Har man då som otrogen kille kommit underfund med hur lyckligt lottad man är som har sin flickvän och hur mycket bättre hon är än andra lösaktiga tjejer, vilket hände i den här filmen, så spelar det ju ingen roll längre. Du som kille vet numera vad du vill och vad du är redo att kämpa för. Men tjejen som innan var så säker på förhållandet, vill numera inte ha någonting med dig att göra. Att du då kommit fram till vad du vill, har ingen som helst betydelse.

Så tänk er för, det finns betydligt bättre utvägar att gå än att vänstra för att finna ut vad du vill med ditt förhållande.


Myskväll!

Godmorgon,

ja vad gör jag uppe såhär tidigt kan man fråga sig?
Ridningen är framflyttad så jag rider kvart över elva idag istället för halv tre. Idag ser jag fram emot att rida som vanligt, men att behöva gå ner till stallet i kylan när jag fått en kraftig blåskatarr och fått ligga med en kokhet riskudde på magen hela natten är inte roligt någonstans. Jag har varit slarvig och inte klätt mig tillräckligt varmt så jag har fått sådana här magkramper vid två tillfällen tidigare under två veckors tid. Men nu försvinner det inte, blir bara lite lindrigare smärta då jag "värmer" magen. Aja, jag hoppas i alla fall att det försvinner inom kort.

Igår åkte jag och mötte Patrik, Linus och Frank efter skolan. De följde med mig för att äta, då kom Janne, Christian, Wiktor och Coffe också. Härligt med en massa goa gubbar! ;) Vi åt i alla fall allihop och jag fick stå ut med att bli retad om diverse saker, haha dummingar! Sedan skildes vi åt och jag, Patrik, Linus och Frank gick och satte oss på Sandys och mötte Ebba. Senare åkte jag och Ebba hem till mig, grovt deprimerade. Det blev kort sagt världens mysigaste kväll med pizza, cola, filtar, Idol, tjejfilmen The Last Kiss, ett par kg godis, ja allt onyttigt du kan tänka dig. Nu ligger världens bästa Ebba och sussar medan jag ska iväg ooch rida.

På återseende!

J a g v i l l h a s o m m a r o c h å k a t i l l b a k a t i l l N i c e !

115055-91

115055-92

115055-93

Äntligen helg, gott folk!

Hej alla glada - nu är det helg!

Jag slutade precis och ska nu träffa Patrik och äta en försenad lunch och därefter ta en fika. Sen får vi se vad som händer men just nu känner jag mig ful, trött och vill bara ligga hemma och titta på film. Men, jag hinner inte träffa lika mycket kompisar i veckorna nu när jag går VRG så jag vill gärna passa på att träffa alla nära och kära då skolan eller andra aktiviteter inte tar den tiden. Men som sagt, vi får se.

Vad ska ni ägna fredagen åt? Baka lussebullar kanske? ;)




<3

Bloggdesignen - inte klar!

Bloggdesignen är inte klar än fick jag nyss höra av Janne. Jag kan själv inte bestämma vad jag ska ha för "grunddesign". Ni som bloggar förstår vad jag menar. Om det ska vara rosa, shoppingtema eller vad det ska vara.. men jag låter det vara nu så ändrar jag det sen när Janne ändrat allt klart. Har ni några tips på hur ni tycker att bloggen ska se ut? Kom igen nu och ge mig tips och förslag. Kommentera anonymt om ni vill det, men det är för er jag bloggar och då ser jag ytterst gärna att ni också säger till hur ni vill att den ska se ut!

PUSS!

Det är roligt att dansa, faktiskt.

Läxförhöret där vi skulle behandla den tyska grammatiken gick långt över förväntan. Jag älskar känslan av att göra bra ifrån mig utan att ha pluggat innan, då är den enda gången då man känner sig riktigt smart. Jag menar, att plugga sönder sig inför ett prov och sedan få ett MVG kan vi alla. Nåja, nog om det. Gymnastiken med bugg var också rätt roligt. Det känns som att jag inte får klaga då något handlar om dans. Det känns som min skyldighet, ja min plikt att försvara all form av dans i alla olika lägen. Dock tycker jag att dansen vi får prova på i skolan ger många en fel inställning till dans. Dans är inte bara foxtrot, bugg eller steg-ihop-steg-ihop, det är så mycket mer. Men tyvärr är inte alla medvetna om, vilket jag har full förståelse för, men vilket är otroligt synd!

Idag har jag så ont i magen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har både bestämt att ta en långfika med Patrik och träffa Saga i eftermiddag för att baka, just nu känns det som en utmaning att lyckas ta mig hem efter skolan. Positivt är att jag nyss såg att jag har sovmorgon på måndag då halva klassen ska hålla hyllningstal och den halvan som det inte gäller är lediga. Tråkigt är att jag istället måste plugga matte då... liksom resten av helgen. Men tanken på att våra projekt börjar snart och vi då inte har några läxor förutom ("bara") projektet känns alltid lika efterlängtat såhär i slutet. Och man förändrar alltid sin åsikt lika mycket då projektet dragit igång.. men det väljer jag att inte tänka på nu! :)

När jag kommer hem ska jag ta en bild på alla presenter jag fick på min födelsedag, som jag lovade att jag skulle.

På återseende!

Ny design!

Ny design på bloggen nu, mina vänner! Jag är själv hur nöjd som helst. Jag sa dessutom till världens bästa Janne som gjorde designen att jag blir glad för minsta lilla förändring, ville alltså bara ha min prägel på bloggen, på ett eller annat sätt. Nu ser den somrigare ut och den är definitivt mer unik. Ni som inte gillar den måste i alla fall hålla med om att det är bättre nu än innan! Sen lär det säkert bli lite fler förändringar men jag är jättenöjd med utseendet som det är nu. Tack till Janne http://www.jannee.blogg.se/ som gjorde den här designen åt mig. <3<3


image27

Fredag

Godmorgon,

äntligen fredag! Hoppas att denna dag i skolan bara svischar förbi så att jag kan åka hem, eller ja fika med Patrik och sen åka hem och bara ta det lugnt. Känner mig väldigt sliten i kroppen så en lugn fredag kommer inte skada någonstans, men man vet aldrig, någorlunda öppen för ändring är jag alltid. Pratade lite med Saga igår om att prata igenom allt som hänt så att hon får lite perspektiv på allt igen. Haha, hon vet alla mina problem här i livet, verkligen en flitig lyssnare. Vi pratade i varje fall om att baka lussbullar idag, låter mysigt va? =) Vad ska ni göra?


115055-89

Godnatt <3

115055-88


Nu ska jag sova mina vänner, är hur trött som helst. Ska jag dessutom orka blogga imorgon bitti och vara lika duktig imorgon vad gäller antal inlägg bloggande, vilket jag kommer, så måste jag vara utvilad! :) Jag måste bara säga att jag verkligen trivs med att blogga så ofta som jag gjort nu den senaste tiden. Jag känner mig aldrig ensam utan kan när jag vill dela med mig av mina tankar till ett allt växande antal som vill läsa. =)


Dance like nobody is watching!








Oh vad jag är trött, dansen idag was like a killing machine! Ikväll ska jag ägna min dyrbara tid åt tyskan. Imorgon, fredag, åh va skönt! Jag är dock sugen på att ha en riktig mysfredag med en massa tjejfilmer och myskläder.

Woho, jag har läsarrekord idag, skriver då dagen är slut hur många jag hade. =)

På återseende!

Nya bilder!










hahaha :P

Tog lite bilder med mamma idag då jag kom hem. Jag bara älskar min nya jacka och mina skor! Visst är de fina? =)

Har miljoner nya bilder så kan lägga upp lite fler ikväll om ni vill. Alla är i sånt här stuk, rätt oseriösa men roliga. :)


Nu ska jag hoppsa iväg och dansa, hörs ikväll!


Min blogg, är er blogg.

Hejsan!

Fikan med Carro var jättemysig.
Blev många glada skratt då vi pratade om alla de gånger vi gjort bort oss, herregud, det var allt lite jobbigt att bli påmind om alla sjuka saker man gjort.. kanske kan dela med mig av ett par saker jag personligen åstadkommit.. men då ska jag vara väldigt snäll! =)

Klockan sex ska jag dansa och därefter plugga tyska. Har ett stort läxförhör imorgon på den tyska grammatiken, usch den är inte rolig inte! Hörrni mina sötnosar till läsare, nu uppdaterar jag mycket som ni bett om, då måste ni också börja kommentera igen, det är trots allt för er jag skriver. Visst är det roligt att sitta och skriva miljoner saker jag tänker och gör, men får man ingen respons är det faktiskt inte så jäkla kul länge. Så vad väntar ni på? Skriiiiv, jag vill veta vad ni gör om dagarna, tänker och tycker och så vidare!

 
En puss till er från mig =)



Också en inte fullt så seriös Manda... (:

115055-85  115055-86 115055-87

Fika med Carro!

Ciao ragazzi!

Italienskan gick som vanligt fort,
är det något jag är bra på och tycker är roligt så är det just italienska! :) Om en halv timme ska jag möta Caroline på cafe 60. Jag är så hungrig och sugen på en massa sötsaker hela tiden så då jag äntligen får äta blir jag näst intill rörd, haha. Kanske har det att göra med att jag började äta p-piller igen för ett par veckor sedan, så jag tänker på mat hela tiden! Dock ingenting jag stör mig på, snarare tvärtom. Jag älskar mat, och att jag nu är hungrigare och orkar äta ännu mer än förut är bara positivt! Då orkar jag dessutom mer också.

Nu måste jag springa, puss!

Då jag skulle haft rättskunskap, sitter jag istället här?

Det här var då kul, stressade som bara den för att komma i tid till rättskunskapen idag. Jag kommer nämligen alltid precis på pricken halv eller fem-tio minuter för sent. Idag var jag i tid, med fem minuters marginal till och med. Men vår lärare Johan har fortfarande inte synts till. Vad hände med de charmiga VRGsmsen som kom så trevligt kvällen innan och berättade att vi hade sovmorgon?

Tanken på att jag hade kunnat ligga i min varma säng nu, är inte allt för smickrande. Men tanken på att jag slutar efter nästa lektion är bra mycket trevligare. Att den inte börjar förrän om en timme väljer jag att inte fokusera på nu. Nu gäller det bara att hitta någon att leka med, i en skola som inte är den jag tillhör..i en skola där alla har lektion.. lycka till ;) Förhoppningsvis lyckas jag hitta Max här någonstans i "vimlet". Haha, vad jag tycker det är roligt att vara ironisk.

Att jag dessutom glömde mina nycklar hem då jag stressade imorse suger också. Ingen kommer komma hem förrän tidigast fyra. Hur vi löser det lilla problemet återstår att se. Ett som är säkert är att jag ska dränka mina sorger med en massa godsaker med Carro sen. Baka lussebullar ska jag också. Jag kommer ihåg förra året då jag bokstavligt talat levde på lussbullar. I två månader åt jag det till frukost, mellanmål och nattmål/kvällsmål. Kan sätta en slant på att det blir detsamma det här året.

Nu ska jag leka lite på facebook, sen kan jag ju faktiskt passa på att göra italienskaläxan också.

På återseende!


Morgoninlägg.

Godmorgon.

Torsdagar är så sköna.
Jag har nämligen bara två lektioner, vilket betyder att jag slutar redan tjugo över elva efter rättskunskap och italienska. Pappa skjutsar mig till skolan idag också så det ska bli skönt, är väl i och för sig mer vanligt än ovanligt...

Klockan tolv ska jag möta Carro för en fika, vi har en massa att prata igenom och råd att få av varandra! Bara jag hittar till stället så ska väl allt gå bra, mitt lokalsinne är nämligen inget att hurra för, minst sagt.

Tänkte faktiskt, för en gångs skull, ta en bild när jag kommer hem idag - inte bara på outfiten utan hela mig. Då blir jag liksom lite extra pushad att faktiskt sminka mig idag. Jag är rätt dålig på att sminka mig till vardags. mycket bra för hyn dock!

Nej, nu ska jag springa och sminka mig litegrann. Vi hörs senare! <3




Thank god for Euphoria, klarar mig inte en sekund utan den parfymen.

Ett inlägg för er hästintresserade..: ponnycupen!

Ridningen gick jättebra idag. Red en liten ponny, Linnea, som jag ridit regelbundet i dressyren varje lördag i ett år. Hon kom till vår ridskola som en olydig liten ponny som inte kunde någonting. Nu såhär ett år senare har jag hunnit rida ett par program på henne och hon kan allt gå som en liten dressyrstjärna.. om hon bara vill! =)

I varje fall kom jag hem från stallet precis, var där på ett ponnycupsmöte efter ridningen. På söndag är vår första match borta på Gladö och jag blev uttagen att rida så det ska bli riktigt roligt! Programmet vi ska kunna ser rätt roligt ut så det får jag se till att lära mig under helgen. Usch vad mycket jag har att plugga nu, men det här är en rolig sak att lära mig som tur är.

Ikväll ska jag unna mig att slippa pluggandet. Jag ska krypa ner i soffan med en massa filtar, kex och min favoritvitlöksost samt ostbågar, haha inte blanda de dock! Men det ska bli riktigt mysigt att bara få koppla av. Mamsen ska få ligga vid min sida också, älskade mamma. <3

 




Bloggmakeover!!!

Om en timme ska jag rida, det gick riktigt bra i lördags så förhoppningsvis går det bra även idag. Dock är det ingen höjdare att vistas i ett kallt stall då det är så kyligt ute. Men man blir varm när man rider! =)

Fick nyss ett sms av min Hanna som ska ha 18årsfest den 14e december, ska bli grymt kul! Av henne fick jag världens sötaste pilgrimörhängen då jag fyllde år för övrigt. Jag hörde nyss att för att vara en duktig bloggare ska man blogga åtminstone 5 inlägg per dag, då har jag med andra ord aldrig varit en bra bloggare. Men nu har ni läsare stigit markant igen så kanske dags för mig att göra ett nytt försök med fler inlägg?

Meen, jag måste veta vad ni vill läsa om! Som ni vet tänker jag inte bli någon wannabe till andra modebloggare, så mycket intresserar faktiskt inte mode mig heller. Sen vet jag att ni vill ha dagens outfit, men det är inte heller något jag kommer att börja med. Dock älskar jag, liksom er, att lägga upp en massa bilder - och där ser ni ju faktiskt vad jag har på mig! Så att försöka ha med minst en bild i varje inlägg ska jag fortsätta ha. Men vad vill ni mer läsa om? Träning vet jag att fler av er ville förut, är det fortfarande intressant läsning tycker ni? Mer av mina innersta tankar och funderingar eller mer ytliga saker? Frågestunder? Nu har ni chansen att göra en helomvandling, så ta chansen! =)


bror och syster

Ja, visst ser man en likhet? Inte den mest smickrande bilden på oss. Men visst är den lite charmig ändå? =)

Resourceday

Godmorgon,

idag är det resourceday i skolan.
Som många andra har jag dock, för en gångs skull, valt att stanna hemma. Detta beror för det första på att jag inte alls mådde bra då jag vaknade imorse, huvudvärken var hemsk och än värre mina knän där knäskadorna gjorde sig påminda. Dessutom har jag en massa matte att plugga och då såg jag dagen till ära som ett utmärkt tillfälle att få lite extra plugg gjort. Jag har redan hunnit plugga ett delkapitel så det känns bra.

 

två mindre bra bilder, i min mening, men med två betydelsefulla personer :)

Hörs senare! <3

Singel eller förhållande?

Godkväll,
kom hem från dansen för en halv timme sedan. Nu ska jag gå och lägga mig, känner mig trött och sliten både fysiskt och psykiskt sett. Positiva saker som skett idag var då jag träffade Ebba under en snabb fika efter skolan, och mitt mentormeeting med min nya mentor som jag verkligen tycker om. Kommentarerna från lärarna var inga att klaga på, så det känns mycket bra. Annars har detta, liksom gårdagen, varit en ren skitdag. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag känner mig ensam. Inte alls vad gäller vänner, jag kan inte önska mig bättre vänner. Men det är den här platsen en pojkvän skulle utgöra, som i många fall kan vara runt 50% av en själv, som saknas. Det är ingen speciell person jag saknar, utan bara den där närheten som jag tror att alla människor är beroende av. Jag har länge nu trivts med att vara singel, bara lägga min tid på det jag vill. Men nu kommer kylan, verkligheten kommer ikapp och jag vill ha någon att dela allt som händer i mitt liv med. Imorgon kommer jag tycka annorlunda, men det är också så livet fungerar. Då man får motgångar vill man inte längre vara ensam, precis så som jag känner nu.

Glada sommarbilder får lysa upp den gråa vardagen en dag som denna. Förhoppningsvis kan jag få njuta av vintern och mörkret så mycket som jag faktiskt brukar inom en snar framtid.





  

På återseende!




Min födelsedagsmiddag!

Hej alla glada!

Lördagen blev väldigt lyckad.
Klockan sju samlades 12 tjejer hemma hos mig för en god middag bestående av italiensk buffé - catring från Il Piato. Middagen uppskattades av oss alla, och i samband med efterrätten som bland annat bestod av chokladtårta och jordgubbar taggades det till och fler gäster anlände! Dessa var bland annat Patrik, Linus, Janne, Viktor, Thim, Kim, Alex, Philip, Ulrik, Sarah, David W, Jonas med fler. Vi dansade (okej jag, Janne, Thim och Charlotte dansade ;P), sjöng singstar och hade allmänt trevligt. Jag som älskar röj var ett tag lite besviken då de flesta gästerna såg det hela som ett mingelparty, men sånt är också trevligt! ;) Jag fick världens finaste presenter. Kortfattat: underkläder, en massa smycken (pilgrimörhängen, pärlörhängen), smink, presentkort och så vidare! Om man får eller kanske råkar säga vilken present jag gillade aaaalllra mest, så var det presenten från min Ebba. I flera års tid, framför allt denna sommaren, har jag letat som en galning efter ett sånt berlockhalsband som Elle Woods/Reese Witherspoon har i Legally Blonde. Aldrig har jag hittat ett äkta sånt. Sedan har det alltid varit något som inte stämt överens med det som jag vill ha. MEN vad tror ni, världens bästa Ebba och hennes familj gav mig precis ett sådant! Det var även en present där de tackade för Italienresan. Tror att ni kan se halsbandet på åtminstone någon av bilderna som kommer nedan.

Runt tolv började de flesta röra på sig. Jag och Ebba började känna oss rätt slitna, men då det bara var vi kvar inklusive Kim, Emma, Anna och lite andra grabbar fick vi, till vår stora glädje ;), manligt besök i form av David Lundström, Henrik Mörth och två andra. Vi sjöng singstar och myste. De gullungarna hjälpte mig dessutom med diskmaskinen, jag är ingen höjdare på sådana där nymodigheter, haha!

Tack världens bästa vänner för en grym födelsedag!

 




















































På återseende!


Födelsedagsfirande!

Godmorgon!

Min födelsedag blev hur mysig som helst.
Var ute och åt med Sebastian, Joakim och Charlotte på kvällen. Kvällens höjdpunkt var då restaurangens alla servitörer och servitriser kom med en tårta med ljus och brinnande tomtebloss och sjöng för mig. Alla i hela restaurangen ställde sig upp och sjöng, sånt blir jag så rörd av, haha! Bilder kommer!

Ikväll ska det firas som aldrig förr! Först ska jag ha 11 tjejer här, vi ska äta italiensk buffé och bara ha allmänt mysigt. Därefter kommer mina andra älsklingar så styr vi fekke! Det blir nice hoppas jag =) Lite roligt är att jag inte hunnit öppna alla presenter från min familj, har i stort sett alla kvar. Men de tänkte jag öppna efter ridningen. Då det även ska städas och hämta maten jag beställt, och så vidare. Jag ser fram emot en mycket rolig kväll med mina närmsta vänner!

Puss på er!


23:38

NU ÄR DET INTE MÅNGA MINUTER KVAR, JUST NU SITTER JAG OCH FÖRVALTAR MINA 4 SISTA MINUTER SOM 16-ÅRING. 23:38, då börjar ett nytt år! Ett år där jag är mognare, galnare, full av nya erfarenheter och framför allt even happier! GRATTIIIIIIIIIIIIIIS MANDA :D

17 IDAG SUCKEEEERS!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ 17-ÅRS DAGEN! ÅH ATT MAN INTE FYLLER ÅR OFTARE. Från 00.00.01 igår började alla underbara vänner smsbomba mig med grattissms. Känns nästan som att de hade någon form av uppgjord tävling om vem som grattade mig först. Johanna vann i varje fall, Gratulerar! ;) Bland det roligaste då man fyller år är att alla människor man kännt genom livet och många som man inte hört av på flera år hör av sig. Så himla roligt! Annars har jag hittills fått så många sms, telefonsamtal och andra former av gratulationer att jag inte vet var detta ska sluta! Presenterna avlöser varandra och jag ska ta ett inlägg där ni får se en bild på alla fina presenter! Har inte fått ens en tredjedel av dem än dock ville mamma pointera. Apropå mina föräldrar så behandlar de mig verkligen som en liten prinsessa idag, känns som att jag får precis allt jag ber om! :D

Så vad händer idag? Klockan elva hämtade pappa upp mig så åkte vi och lunchade. Därefter gjorde vi lite far - och dotter utflykter. Ikväll ska jag ut och äta med mina bröder och lite vänner. Till helgen ska det partas mer än någonsin! Kommer mer info om det inom kort :) JAG ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR! :D

 

Sista helgen på lovet med min bästa vän!

Hej igen!

Jag glömde helt bort att jag aldrig bloggade efter helgen.
Det blev en grym avslutning på lovet må jag säga! Jag bodde hos världens bästa, smartaste, underbaraste, galnaste vän Ebba som dessutom är den jag litar absolut mest på under helgen. I fredags var jag taggad som få, Ebbson som inte var riktigt lika taggad ville inte göra mig besviken så hon gjorde drinkar till oss som jag inte avslöjar receptet på, de var nämligen bland det godaste jag druckit! ;O Vi dansade omkring bara vi två till vi bjöd över hennes ex Patrik och hans vän Anton. De var kvar ett tag sen skickade Ebba hem dem och gulliga Hannes kom dit istället. Vi krökade och åt om vartannat, mysigt var det i alla fall!

Dagen efter myste vi på rätt ordentligt. Tittade på Sex and the city hela dagen, gick och köpte pizza som blev pricken över i:et. Lite senare var det dags att göra sig iordning, Ebba skulle nämligen ha halloween fest! Ett stort tjejgäng, närmare bestämt Mickis, Livia, Billie, Mathilda med fler kom. Senare kom även gayen Erika, Hedda, Calle + hans kompis, Carro och Amanda. Vi  körde sanning och sjöng sing star och tro det eller ej men mitt lag vann varje gång! Ebba och jag var väl de som krökade på allra flitigast men det var vi värda! :) Dock mådde jag skit på morgontimmarna, men det kan det vara värt.. plugget blev dock lidande.

På söndagskvällen tittade jag på film med familjen + Sofia. Vi åt även ost och kex,  själv hade jag svårt att ens titta åt rödvinets håll, men men. 

En sista grej innan ni får se bilderna.. JAG FYLLER ÅR PÅ TORSDAG! :D Glöm inte det! Jag ska firas under helgen men på torsdag ska jag ut och äta med Sebastian, Joakim och Ebba. =)

















Mer bilder kommer.. de bilder på mig och Ebba var de som hon valt ut, de jag skulle valt ut kan jag lova är betydligt annorlunda ;) Men som sagt.. de kommer..

Arrivederci!

Helvetesnatt!

Usch usch usch! Trots att ett av mina absolut största intressen är juridik så var det nog bland det mest avskyvärda inatt. Jag som alltid brukar vara disciplinerad vad gäller mina studier.. vart tog det vägen det här lovet? Där har vi i och för sig svaret, jag hade lov. Att plugga på ett lov tyckte till och med mina föräldrar var vansinne. Eller okej, pappa tyckte det. Men det får räcka (;

I varje fall kände jag mig enormt duktig igår då jag för det första gick på svenskan och samhällskunskapen på morgonen trots att jag verkligen hade behövt plugga istället. Att jag sedan åkte och pluggade i tre timmar non stop på ett bibliotek var kanske betydligt mer imopnerande. Inte riktigt lika imponerande var dock att jag i tre timmar satt och pluggade på två kapitel. Provet innehöll fem... Väl hemma då jag varken hann äta en ordentligt middag eller ta dessa pauser som är obligatoriska för att man ska få in det man läser, greps jag av panik. De två kapitel jag pluggat på, de om brott och straff, kunde jag galant. Men allt detta om bodelning och hur arv går till hade jag inte den blekaste om!

I min panikartade situation ställer mina älskade föräldrar upp som stöd och lyssnar tålmodigt när jag utan andrum predikar om allt jag kan om ämnet. Fungerade dock inte så bra som det brukar.. ett på natten satt jag fortfarande med kapitel 4, och det enda jag tänkte var att jag kan glömma mina mål som advokat i framtiden. Älskade gulliga Patrik blev min andra tålmodiga lyssnare från klockan ett. Han ställde tålmodigt frågor och kände sig som en stolt pappa då han lyssnade på allt jag kunde, blev lite bättre då faktiskt :) Men inte tillräckligt bra utan när jag bestämde mig för att sova och sedan gå upp klockan fem morgonen därefter och läsa resten kunde jag inte sova, men jag kunde omöjligt plugga för den delen heller. Istället låg jag och såg svart i en timme. Imorse stod jag upp klockan fem, pluggade de två sista kapitlen utan några problem och provet gick över förväntan. För att ge en lång invecklad historia ett kort slut.

Idag är jag utsliten, trött, ser ut som ett levande lik, går som en zombie.. you name it. Nu är jag så trött att ögonen gärna tar en paus. Ska ta en powernap innan jag ska dansa senare.




Puss på er!


Krök at Ebbas place!

Nu ska jag bege mig till Ebba! Hon är ensam hemma. Vad vi ska göra vet jag inte, det enda jag vet är att det ska krökas! Antingen hon och jag, i den relation vi lever i, rauwr! Eller så drar vi lite gays till oss.. we´ll see..

Hoppas att ni får en trevlig kväll partypinglor!

Bilder tagna five minutes ago..






"Själen behöver choklad - och Manda behöver Bella."

Hello,

skjutsade precis hem Bella och nu ligger jag uppkrupen i soffan och ska snart lägga mig i sängen.
Det blev ändrade planer ikväll med andra ord. Både jag och Bella kände att vi behövde ta det lugnt en kväll och bara ägna oss åt varandra, jomen visst låter det som om vi har ett förhållande. Haha, det har vi också förvisso.. men ssch det är hemligt! Vi hyrde en katastorfal film som vi två såg tillsammans med min familj, som enligt i stort sett alla mina vänner liknar Svensson Svensson i många aspekter. Stämmer så bra så, en kväll som denna var det dock bara roligt. Ett gäng galningar som alla vill få sin del av uppmärksamheten och sin röst hörd, rätt komiskt. Men det blev en trevlig kväll i alla fall med godis och insider. Så länge jag är med de människor som står mig närmast mår jag så bra så.

Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt, (för att sedan få en del plugg gjort).. En parantes som dock måste göras. Därefter ska jag bege mig mot staden med mamma och titta på ytterligare födelsedagspresenter till min födelsedag. Bara en vecka kvar nu gott folk! :) Sen smäller det!... eller nåt.

Godnatt <3


Zz

Hej!

Igårkväll åkte jag till David runt tolv.
Vi gick och la oss nästan så fort jag kom dit.. tittade lite på film och så. Är ändå hur trött som helst idag, känner mig som ett vrak i hela kroppen! Imorse ringde klockan för första gången halv åtta, men vi vägrade lämna sängen. Gick upp klockan tio efter att klockan ringt en sisådär 20 gånger. Fick skjuts hem imorse vid elva när han skulle åka och jobba.

Ikväll tänkte jag ha en lugn kväll med Bella, men inte det inte, nu är det nya planer på g! Det ser ut som att jag ska äta middag hos henne och därefter bege oss till en annan David som är hemma från London. Uppfattade inte riktigt vilken form av tillställning han skulle ha, men det blir nog roligt. Ett som är säkert är att jag ska sova nu, är hur trött som helst.

Lite bilder från min brors lyckade 30-års fest..





















- Puss på er!

RSS 2.0