Några favoriter



Diorshow - Världens bästa mascara någonsin. Har man använt den en gång så kan man inte sluta! På mig blir det som lösögonfransar, en stor favorit!


Dior läppstift - inte riktigt det här som jag har, men ett ljusrosa läppstift finns alltid till hands.



Euphoria - bästa och godaste parfymen någonsin! Den är så passionerad och jag är helt beroende av den. Det bästa av allt är att den verkligen har blivit min signaturdoft bland mina vänner.



Stimorol Fusion - strawberryn är favoriten men även denna melon är hur god som helst. Jag har alltid minst ett paket med mig!



Lakritsnappar - favoritgodis kan jag aldrig välja, det finns så mycket, men just nu är lakritsnapparna en stor favorit.

Tänkte även i ett senare inlägg skriva om mina favorit -kroppsövingar som jag gör regelbundet varje kväll. Ska först bara försöka hitta skisser på övningarna så att man förstår vad jag menar.

Ha en trevlig dag!

Pluggtips som kan hjälpa mer än du tror.

Hej!

Kom hem från ridningen för ett tag sedan,
åh vad det är roligt att rida! Jag bara älskar känslan man får efter ett riktigt träningspass, då alla muskler är så där härligt spända för att de har jobbat hårt. Och därmed kommer jag in på första punkten i mina egna råd som förmodligen kan hjälpa er vad gäller studiemotivation och rena konkreta saker vad gäller att plugga.

Varför skriver jag då ett inlägg om hur man blir så effektiv som möjligt när det gäller sina studier? Jo, skolan är då som många av er säkerligen märkt något som jag prioriterar högt i mitt liv. Jag går i en skola som kräver att jag måste ha en god planering och verkligen ha förmågan att kunna plugga effektivt, annars hinner jag inte med allt. Personligen har jag själv satt mig i en sits som enligt vissa kan tyckas vara för mycket, med två krävande fritidsaktiviteter som jag inte går på enbart i rent motionssyfte, utan de är båda aktiviteter som jag satsar på.

Men att jag har regelbundna dansträningar och ridlektioner, har jag aldrig sett som ett hinder för mina studier - snarare tvärtom. Självklart har jag mer än en gång tänkt att det skulle vara så skönt att själv bara kunna ta dagen som den kommer och bestämma helt vad jag ska göra, men det är något man får räkna med. Vore det inte för min dans och min ridning så skulle för det första: min kropp inte må speciellt bra av att inte få röra på sig regelbundet, och att inte röra på sig bidrar i sin tur till större risk för depressioner, vilket självklart inte alls är bra för skolan och alla dess läxor. För det andra: så skulle jag psykiskt aldrig orka med alla läxor om jag inte hade mina avbrott då jag åker iväg och rör på mig och därmed träffar en massa vänner. För då jag pluggar som bäst, är då jag varit och ridit eller dansat. Självklart behöver det inte vara betal-aktiviteter som man går på. Bara att ta en promenad som en paus från pluggandet gynnar det hela hur mycket som helst. Problemet då är bara att man gärna prioretarar bort den där promenaden då man sitter där med tio böcker framför sig. Har man istället den där fotbollsträningen som man abslut måste gå på, så visst, tungt känns det när man måste åka dit och känner att man egentligen måste plugga. Men tro mig, jag har testat att i sådana lägen att stanna hemma och plugga den tiden istället, helt i onödan! För jag blir istället så trött och nedstämd så istället sitter jag och är helt ineffektiv. De gånger då jag istället verkligen släpat mig iväg till dansträningen, så har jag varje gång kommit hem igen som en helt ny människa. Så kom ihåg det, fysisk träning bidrar inte bara till en vältränad och frisk kropp som man kan vara stolt över. Du kommer snabbt att märka skillnad på hela din personlighet, och då även din studiemotivation och även dina resultat på allt du tar dig till.

Ska jag snabbt även gå in på lite mer konkreta saker för hur jag pluggar, så är nyckelordet intervaller.
Att sätta sig rakt upp och ner vid ett bord och tro att man ska plugga så i ett par timmar är näst intill omöjligt. Sätter du dig istället ner och bestämmer dig för att i exakt 40 minuter så ska jag sitta här och plugga effektivt, så får jag 20 minuters paus sen då jag bara ska ta det lugnt och sitta inne på msn, titta på TV eller vad det nu är du vill göra. I någon paus är det kanske dags för träning dessutom. ;) Det finns i varje fall inget så bortslösande med tid som att tro att man ska kunna plugga samtidigt som man sitter vid datorn och är inne på msn, eller liknande. Du får egentligen ingenting gjort med varken läxorna eller vad gäller att vara tillräckligt sovial och trevlig mot vännerna som sitter och förtvivlat skriver till dig på msn.

Dessutom, låter det inte skönare och framför allt mycket bättre vad gäller utnyttjande av tiden att bestämma att du pluggar effektivt och intensivt i intervaller framtill klockan nio på kvällen. Så bestämmer du på ett ungefär hur mycket du ska hinna så att du verkligen gör dig värd till att bara ta det lugnt resten av kvällen.

Något som jag personligen dessutom är noga med då jag ska plugga en längre tid, är att göra det mysigt för mig själv, få pluggandet att inte verka så hemskt som det faktiskt är ibland. Jag brukar ibland tända ljus och ha myskläder på mig och sitta med en massa filtar. Och viktigast av allt - ha något gott till hands!
Något otroligt viktigt också, ha inte datorn inom räckhåll om det inte är så att du verkligen behöver den pga dina studier. Annars tjänar du på att lägag undan den tills du får paus, jag vet precis hur det är då man tänker att "jag ska bara kolla vad Lisa skrev till mig..sen fortsätter jag plugga." Men det gör man inte, utan sen har det gått en halvtimme vilket kändes som fem minuter.

Jag har ingen aning om ifall det här är till någon hjälp för er som har frågat om mina pluggtips. Men ett av dessa råd vet jag med hundra procentig säkerhet fungerar: rör på er så mycket som möjligt! Som skrivet innan så är det inte heller något som bara hjälper pluggandet. Sedan när det gäller allt från sömn till vad man äter så är det A och O för att klara skolan, men det vet ni redan. :)

Hoppas att det här inlägget har varit till någon nytta!
På återseende.

Från ett ämne till ett annat.. till ett annat..

Godkväll!

Blev precis klar med General science pluggandet.
Vågar inte tänka på hur stort det provet kommer att vara. Det känns som att jag har pluggat till det hur länge som helst. Senare ska jag också diskutera lite med mamma om plastic surgery som vi ska ha diskussion om i klassen imorgon på engelskan. Mycket engelska nu men det är bara bra. Då jag inte längre tänker på att det är på engelska jag läser märker man hur mycket man utvecklats!

Det jag tänkte att det här inlägget ska handla om är hur sällan det faktiskt är jag uppskattar mina syskon. Jag tror inte heller att det är något som jag är ensam om att känna, utan jag vet att syskon är något som man allt för sällan ger kärlek. Hur kom jag då in på det här ämnet?

Jo.. då jag satt här vid datorn kunde jag inte undgå att sucka då jag hörde min ena storebror gå omkring i lägenheten och prata högt i telefon med sin flickvän. Förtvivlat tänkte jag på hur skönt det är när han inte är här hemma och att jag måste njuta mer då. I nästa sekund skulle jag precis börja skrika att han måste vara lite tyst och respektera att jag är trött när jag har såhär mycket i skolan då jag hörde honom säga..:

"Jag förstår inte hur min lillasyster lyckas med allt hon lägger sin tid på. Hade jag varit i hennes kläder hade jag varit hur stolt som helst över mig själv. Du måste följa med någon gång när hon har sina dansföreställningar, hon ser ut som världens lilla ängel på scen.. osv osv."

I samma sekund bet jag mig i tungan och kände direkt hur egoistisk jag varit. Inom en sekund log jag på det sätt som man bara kan göra då man precis fått höra något som stärkt en hundra gånger om. I nästa sekund kramade jag honom det hårdaste jag kunde.

Jag blir så sur på mig själv att jag aldrig lär mig att visa hur lycklig jag är för att ha två bröder som jag aldrig, nåja undantag finns väl;), i alla fall nästan aldrig skulle vilja byta ut. Två bröder som alltid finns där för mig om så behövs. Det krävs så lite från min sida att få dem att känna precis så som jag gjorde av att få höra de där orden för tio minuter sedan. Det gäller inte bara att visa uppskattning till sina syskon. Även till ens föräldrar, vänner, släktingar, till och med lärare, skulle oftare få känna den känslan som jag fick känna ikväll. Jag tror inte att det finns någon känsla som är underbarare än att få känna att någon är stolt över en. Att få känna att man har gjort något bra. Och det allra bästa och kanske det som gör det hela lite skamfullt då man visar sin uppskattning alldeles för sällan, är att det knappt inte krävs någonting att säga en sådan sak som att "Jag är stolt över dig." Men för mottagaren är det ord som med all säkerhet kommer att eka flera gånger om.

Nu kommer jag även in på det som jag skrev i min uppsats igår om att unga tjejer bara mår sämre och sämre. Jag har arbetat med samma frågor när det gäller hur killars välbefinnande sjunker, men de siffrorna är i dagsläget inte lika skrämmande som tjejernas.  En av tio Stockholmskvinnor lider av depression enligt 2006 års enkätundersökning och jag tycker att det är skrämmande siffror. Orsakerna till detta är många, en fundamental orsak är det ökade tempot i samhället. Man har inte längre tid för att hjälpa sin omgivning med deras problem. Hur ska man kunna göra det när man knappt har tid för sig själv längre anser många. Men för att dra paralleler till det jag skrev ovan så tycker jag att vi alla måste skärpa oss när det gäller att ge varandra komplimanger. Det behöver inte vara några revolutionerade saker man beundrar, det kan vara småsaker som att Oskars leende får varje liten vrå att lysas upp, eller liknande. Jag tror inte att ungas välbefinnande kommer att stiga markant för att vi ser till att öka vår uppskattning. Däremot tror jag att vi kommer att få ett klimat som fler människor trivs i och där fler människor vill göra sitt bästa för att få höra de här små, men ovärdeliga orden som får en att vilja hoppa två meter av lycka.

Stora showen

Godmorgon!

Gårdagen började bra efter en lång projektperiod.
Matte som står först på schemat en Måndagsmorgon innebar att vi skulle få tillbaka de nationella proven. På del 1 fick jag alla rätt, haha men den var inte speciellt svår. På hela provet totalt fick jag i varje fall mvg, känns skönt.

På kvällen igår åkte jag till Vasan och mötte Mette. Vi skulle tillsammans se Lasse Kühlers elevshow. Helt sjukt egentligen att det finns så många proffsiga dansare, och alla är i olika åldrar! Dansglädje till max, som förväntat ville jag själv kasta mig upp på scen och bara dansa järnet.. Bakom mig satt Pernilla Wahlgren som under föreställningen satt och kommenterade då hennes barn var på scen, haha intressant att höra. I pausen träffade jag min sötnos Hanna www.hannaderon.blogg.se som också var och tittade på showen. Riktigt intressant samtalsämne i pausen måste jag säga. ;)

Idag måste jag hinna med att sola. Det känns som att det var alldeles för länge sedan jag gjorde det nu, och jag behöver verkligen dessa 25 minuter då jag bara ligger och gör ingenting. Färgen behöver jag också. Det är ju nu det är dags att börja sola då man ska visa upp ben och grejer i sommarklädseln som förhoppningsvis kommer att bäras inom en snar framtid.



en bild på världens sötaste prinsessa med en avundsvärd bränna.

På återseende!

När ska man börja lära sig?

Godmorgon.

Jag har tröttnat en del på att i varje inlägg skriva
vad jag har gjort under dagen. I detta inlägg nöjer jag mig med att skriva att den här helgen har varit grym; innehållande många galenskaper, shotar, tid med en riktig sötnos och tid med vännerna. Blev lite inspirerad av en väns blogg och hennes ämnen hon skriver om, vilket är långt ifrån "idag har jag...osv." Vad får man egentligen ut av att skriva ett sådant inlägg? Mer än att det är ett ganska bra sätt att få folk medvetna om att jag var på den grymma festen eller att man fikade med den personen. Nej sådant har jag börjat tröttna på faktiskt.. Nåja, nog om det. Från ett ämne till ett annat.. 

Här har ni 4 saker som jag aldrig lär mig.

Äpplen!
Finns det någon frukt som är godare än äpplen? Nej, jag tror faktiskt inte det. Hela konsistensen och den fräscha smaken får det att fullkomligt vattnas i munnen. Sittandes i soffan med ett äpple i handen, eller varför inte i pausen mellan dansträningarna - perfekt tillfälle för en äppelpaus. De första tuggorna är utsökta. Tankarna på att jag faktiskt är allergisk mot äpplen finns inte på långa vägar. Möjligen tänker jag att allergin måste vara borta.. av någon anledning.. I varje fall kommer konsekvenserna ganska snabbt. Magvärk som kan liknas vid den värsta mensvärk ni kan tänka er. Kramper utlöser varandra och försvinner inte i första taget. Trots detta ska jag alltid envisas med att ungefär en gång i halvåret njuta av de gröna frukterna, medvetenheten om allergin är som bortblåst.

Varje gång man städat sitt rum så bestämmer man sig för att alltid hänga in kläderna i garderoben då man använt dem. Att ha en fåtölj full med kläder finns inte längre på kartan. Men den dagen då man tänker att man hänger upp jeansen dagen efter, då är det försent. Inom ett par dagar har du en stor hög med kläder som du envisas med att ignorera totalt. Inom ytterligare ett par dagar är högen såpass stor att den är omöjlig att ignorera och du tänker istället att den är för stor för att du ska hinna med den nu, eller om en timme... eller ens imorgon. Och sedan är det mamsen som tar tag i det hela, fy Amanda!

Rött nagellack. Personligen tycker jag att det passar både i skolan då det ser väldigt sofistikerat ut och även på festen då det får sin näst intill erotiska klang. Rött nagellack är dock inget som jag använder ofta, men när jag väl använder det hör jag alltid mammas röst i huvudet som säger att jag inte kommer att få bort det helt - och därmed få gå med omålade naglar med röda rester i flera dagar. Självklart är det här ingenting som får mig att strunta i den röda färgen då jag bestämt mig för att den passar utmärkt till kvällens klädsel. Dagen därpå... och de kommande dagarna.. får jag alltid ångra mig.

Sola solarium med extra poletter. Varför ska det vara så svårt att bara svara "nej" då personalen på solariumet frågar om jag vill ha ytterligare färg i ansiktet? Ytterligare färg i ansiktet.. jag som redan har, (vet inte riktigt om jag ska kalla det för problem men i det här fallet är det faktiskt problem) problem med att jag alltid ska tänka allt det jag hör i bilder, får självklart alltid upp en bild i huvudet där mitt ansikte är lika brunt som min kropp alltid blir i solariumet. Svaret på frågan blir alltså som alla gånger innan "ja". Att jag faktiskt brände mig rejält gången innan jag tog en extra polett, och även gången innan den.. osv osv. fick mig inte att rakryggat säga "nej". Ännu mer oförståeligt är det att pappas tjat om hudcancer inte fick mig att säga nej. Nåja, en extra polett blev det, allt är precis som vanligt. Efter 20 - 25 minuter kommer jag ut med den grymma bränna jag alltid får på kroppen, och ett rött svidande ansikte. Förtvivlat försöker jag sminka över ansiktet så att pappa inte ska få något att tjata över, allt jag kan säga är.. utan resultat.

Är det något som ni läsare aldrig lär er? Dela med er! :)

Jag har fått lite frågor i både bloggen och på playahead som jag mer än gärna svarar på, har ni ytterligare frågor så är det bara att adda [email protected]  och nej, kommentera inte namnet. Att byta och behöva föra över alla kontakter övervinner mitt pinsamma namn. ;)

Avslutningsvis vill jag gratulera världens bästa mamma på Mors dag. Skulle aldrig klara mig utan henne. <3

På återseende!

Kvällsinlägg utan speciellt budskap!

Godkväll!

Ska alldeles strax lägga mig i min sköna säng,
först har jag dock lite plugg kvar. Jag har nämligen min stora presentation imorgon då vi ska gestalta vårt arbete där vi bevisar att Don Quijote är ett renässansverk. Vi ska gestalta den analysen genom mindre sketcher, haha det blir minst sagt intressant! Nyckelord är min gamla ridhjälm, ridpiska, hög hatt, träskor och barnleksaker... och ja vi kommer göra bort oss!

Efter presentationerna kommer jag imorgon skynda mig för att träffa Alex. Vi tar nog en långpromenad någonstans, får hoppas på fint väder så att jag kan ha någon somrig klädsel. :) Därefter ska jag träffa Patrik och säkerligen tjejerna. På kvällen har vi pratat om grillning. Skönt att äntligen bli frisk!

Det blev ett kort inlägg, de som jag personligen föredrar då jag väl läser andras bloggar vilket faktiskt händer ytterst sällan. Nåja nog om det. Ska jag skryta om att jag faktiskt kan skriva korta inlägg så måste jag ju faktiskt hålla mig inom ramarna för det också..

Godnatt <3

Nya planer på g!

Hej :)

Idag kände jag att det var dags för att hjälpa till med det sista angående vårt projektarbete. Det skulle ju vara inlämnat klockan tolv så jag ville känna att jag bidragit med lika mycket som de andra i min grupp. Jag är i varje fall jättenöjd med arbetet, nu återstår bara opponeringen och gestaltningen. Vi satt för övrigt till klockan fem och jobbade, så jag är minst sagt slut nu, puuh!

Lyckligtvis känner jag mig bättre idag. Jag ska till och med försöka ta mig ut på en promenad lite senare idag. Jag har svårt att tänka mig att  frisk luft kan göra det sämre. Bara jag inte går så långt så att jag inte kan komma hem sen igen, haha, det vore lite smått typiskt mig måste jag säga..

Angående rubriken.. ett av mina stooora problem här i livet (observera ironin) är hur jag ska ha mitt hår. Jag har alltid varit tjejen med låångt blont välvårdat hår. För ett par år sedan ville jag göra "revolt" mot min mamma, hon är nämligen den stora orsaken till varför jag alltid har haft långt hår. Så jag klippte mitt hår, (nej, inte själv här hemma) ungefär den längd som jag har nu. Sedan har det pendlat lite fram och tillbaka.. ett tag hade jag riktigt långt hår igen, men det klipptes ganska snabbt av då min frisör tyckte att jag skulle visa mer av min vältränade (jag tränar den dagligen, haha!) rygg mer. Jag har verkligen trivts i den längden jag har nu, det känns inte alls lika uttjatad som det långa blonda håret faktiskt kan göra och jag känner mig nästan lite unik till och med. Men nu har jag bestämt mig för att jag vill ha långt hår igen! jag är väl medveten om att flera av mina vänner är emot detta då de anser att jag ser mycket äldre ut i kortare hår. Men jag saknar mitt långa hår och jag känner att med det långa håret är jag mer den Amanda som jag känner igen, och som jag vill vara. Det vill säga den lekfulla :)

Men hur ska jag då ha mitt hår? Långt, rakt och nästan lite halvslitet? Njaa.. inte vad jag är ute efter. Nu vill jag göra lite större förändringar. Jag ska spara ut mitt hår, självklart vill jag ha mitt egna, är alldeles för nöjd och rädd om det för att sätta in någon annans hår. Sedan ska jag permanenta det i stooora korkskruvar, ungefär som de supersöta tjejerna här under har. Haha, jag vet att jag är en riktig vs nörd, men det är tyvärr inte så mycket jag kan göra åt det. Jag tror i alla fall att det kommer att bli hur fint som helst. Idén fick jag faktiskt från mammsen som hade exakt sånt hår som jag har i huvudet att jag vill ha, då hon var i min ålder. Det håret var för övrigt också permanentat så det blir nog fint. :) Det som väntar nu är att Bella ska ta med mig till sina stammisställen så ska jag köpa en massa vitaminer som är bra för hår, naglar och hy, perfekt!


vsfs

Gudomligt hår. Att det är löshår kan vi glömma för idag ;)


Till er som ännu inte läst mitt föregående inlägg tycker jag absolut ska göra det. Tack för all den bra respons jag fått, det värmer verkligen!

På återseende!

Lite funderingar...

När man är sjuk såhär och helt plötsligt har en massa tid över så kan jag inte undgå att fundera en hel del.. Varför ska tjejer alltid vara så himla taskiga mot varandra? Jag kommer ihåg att min brorsas förra flickvän, som är som den syster till mig som jag aldrig haft, varnade mig för jättelänge sen för hur elaka tjejer kan vara mot varandra. Men jag ryckte på axlarna och svarade bara att det kommer aldrig hända mig. Jag brukar aldrig ha några ovänner och inte heller se till att jag får några. Men då sa hon att det oftast inte spelar någon roll, stör man sig på någon av helt absurda anledningar så vill man ändå få sin röst hörd. 

Nu såhär några år senare... Filippa visste verkligen vad hon pratade om. Det som är skrämmande är att det inte bara är ytliga bekanta och helt främmande personer som sårar. Till och med vänner som man trodde stod en närmare än någon annan kan gå bakom ryggen och visa sig vara riktigt falsk, vilket dessutom är mycket värre än om en helt främmande gör det.

Men det som jag sitter och funderar över nu, och som är aktuellt i mitt liv, är dessa främmande personer som tror att de ska lyckas påverka andra människor genom att ge något som de tror är konstruktiv kritik. Jag vet att det inte bara är jag som har det här problemet med att få kommentarer för hur jag ser ut på exempelvis bilder, det har istället blivit ganska vanligt att ni bloggläsare och andra ska kommentera hur en person ser ut på bild.

Något som jag förmodligen aldrig kommer att förstå, och som Du som läser det här jättegärna får förklara för mig om du förstår det, är vad dessa människor känner att de får ut av att kommentera hur någon ser ut på en bild. Får jag personligen höra att jag då putar med läpparna på bilder. Jag skulle aldrig falla mig in i att puta mindre med läpparna bara för att jag får en taskig kommentar om att jag ser tillgjord ut. Det skulle i så fall bara få mig att vilja puta ännu mer med läpparna för att få folk att  förstå att den enda som bestämmer hur jag ska se ut på mina bilder, är jag själv. Tycker ni att jag ser konstig ut på mina bilder så kan jag väl få göra det? Ni ska inte gå runt som några poliser och pilla lite här och var så att bilderna ser ut som ni tycker. Har ni det behovet så är det ju utmärkt, blivande yrkesval klart!?

Så innan ni kommenterar, inte bara mina bilder utan även andras, ställ er då frågan "vad får jag ut av att skriva den här kommentaren?" "Kommer det här på något sätt göra mig lyckligare?" Och varför sitta och envisas med att skriva dessa kommentarer när de ändå inte kommer att göra någon skillnad? Lägg er tid på roligare saker istället, livet är för kort för att lägga ned en massa onödig energi på att förklara för en tjej att hon borde byta pose!

Som avslutning på ett för mig ganska intressant inlägg så kan jag inte undgå att tänka på hur dessa tjejer som själva sitter och kommenterar andra, själva ser ut på sina bilder. Jag kan lova er att jag skulle kunna hitta en rad saker jag skulle kunna klaga på. Men jag förstår inte varför jag skulle lägga min tid på så onödiga saker? Det är inte så att mitt liv förändras för att jag skriver till en tjej som inte gjort mig något att hon ser hemsk ut på sina bilder.  Det är bara att ta det som jag fått höra om mina bilder och som mina vänner berättat att de fått höra om sina bilder: vi har bara en och samma pose (ohja vad många av er som säkerligen ser likadan ut på de flesta av era bilder, jag tycker faktiskt att det är ganska bra att köra på endast en pose om man själv trivs bra med den. För det är ju det viktiga, eller?), sen borde vi le med tänderna mer (något som vi tydligen inte får bestämma själva vad vi trivs bäst med?), putar för mycket med läpparna, svankar, blundar osv osv.

Nej nu tycker jag att det får bli lite förändring. Det är så otroligt mycket klagomål på att tjejer behandlas sämre och sämre av killar i det här samhället och att de inte har någon respekt för oss. Men det är väl fan inte konstigt när vi inte visar någon som helst respekt för varandra?

Så sant som det är skrivet.


"När man är frisk har man miljoner önskningar, när man är sjuk har man bara en."




sjukling

Sjukling

Halloo

Gårdagen blev inget vidare.
Efter ridningen kom jag hem och helt plötsligt började jag känna mig hängig. Inom en kvart hade jag både världens halsont och stigande feber. Så nu ligger jag här med hög feber och jag kan knappt svälja. Usch usch :(

För en timme sedan var jag med familjen till Cityterminalen där vi skulle säga hej då till min mormor som skulle åka tillbaka till Småland. Jag hoppas verkligen att det inte var någon som såg mig där, usch folk måste ha blivit rädda när de såg ett livs levande lik som strosade omkring. Har varit jättemysigt att ha mormor här, även om jag inte varit hemma så mycket så är hennes närvaro så trygg. Den åttonde tar min kusin studenten så då blir det åter igen släktträff! Jag älskar för övrigt studenter, kan knappt bärga mig tills det är min tur.. om ett par år...

Vad ska jag då göra idag? Om jag orkar så får jag besök lite senare idag, annars blir det till att bara ligga i sängen och läsa Cosmo. Jag hoppas att den förskräckliga värken i halsen går över så att jag kan trösta mig med lite godis. Känns så tomt nu när dansen är över, saknar framför allt min dansgrupp hur mycket som helst. Men nu ska jag försöka tänka positivt och njuta av att få mer tid över.. även om dansen är bland det bästa i mitt liv.

dansgruppen

På återseende!


En bild säger mer än tusen ord

Hej :)

Ett inägg fullt med bilder, yeey! För visst är det så att en bild säger mer än tusen ord?


Love


Gruppfoto taget direkt efter sista föreställningen. Världens bästa dansgrupp!
We just know how to move ;) Fler bilder kommer!


På dagen igår följde Bella med mig och min familj till Vaxholm där vi åt lunch och åt glass i solen. En riktigt mysig dag med människor som betyder massor för mig. :)

Vaxholm


På kvällen var det dags för fest. Dock inte alls planerat från min sida. Hade dansat hela dagen så min kropp var inte riktigt vän med mig. Men en hemmakväll fanns inte på kartan, ellerhur Johanna;)? Tjejerna lånade ut kläder till mig på överkroppen så jag var snabbt på g! Supa Mandy under bordet, ohja, tjejernas uppgift den kvällen..:
"Här mandy, drick den här, jättegod!" "ta en shot med mig nu, eller nej jag tar en och du tar två!" "Patrik vill dela sin dricka med dig så spring till köket!" osv osv. Slutsatsen man kan dra är att jag är grym som onykter. ;) Haha! Först krökade vi (Ebba, Jenny, Mathilda, Natha, Erika, Johanna och Bella) lite hos Billie och dansade runt och sminkade oss. Vid elva drog vi till Valle på Odenplan där Patrik, Emsi, Janne, Fröjden, Christian, Param, Eg med fler var. Dit kom även min älskade Amme sen som jag pratade mycket med under kvällen. <3 Mer folk kom hela tiden och det var tydligen populärt att ta hål i örat med en nål också. Vid ett drog vi till Carl Christian (CC) på Strandvägen. Vi fick oss allt en trevlig promenad dit. Kvällen flöt på, träffade flera bekanta där, trevligt! På morgontimmarna åkte jag och Bella hem till henne och somnade på en gång. Lite bilder från kvällen med mina lånade kläder..

Fest


På återseende!

Firande av mammas födelsedag, dansgenrep+ föreställningar!

Hej alla glada!

Vilken innehållsrik och rolig dag!

Kvällen igår spenderades hos Bella. Vi tittade på top model finalen och därefter pussycat dolls. Ett program som jag tydligen skulle platsa i? Hmm nja, vet inte om jag håller med, haha! Kvällen var i alla fall grymt mysig. Vi satt och grät och skrattade i varandras famn om vartannat och jag ville aldrig åka hem. Samtidigt hade jag pratat med tjejerna om att komma till deras fest efter top model men jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag måste sova tidigt om jag ska orka med all dans som jag skulle ha idag..
     Så vid tolvtiden åkte jag hem och slog in mammas presenter. Jag kände mig hur duktig som helst då jag låg i sängen vid ett-tiden. Men gud vad pigg jag var! Inte en chans att jag skulle kunna somna. Så jag sätter på riktig träningsmusik och  träningskläder och gör 50 sit-ups och miljoner (kändes det som) rump- och lårövningar. Därefter tog jag en dusch och somnade som en stock...

... och vaknade med träningsvärk, jippi!

Nåja nog om det. Halv nio går vi enligt tradition in med presenter och frukost på sängen och sjunger för världens bästa mamma som fyller år. Hon blev jätteglad över mina söta toppar jag köpt till henne.
      En timme senare sitter jag i bilen påväg till Vasateatern för genrep i tre timmar, därefter föreställning.

Jag måste erkänna en sak: jag tror inte att det finns någonting i hela världen som får mig på bättre humör än att stå på en scen och ha en stor publik som är där för att se mig och min grupp dansa. Den adrenalinkick man får är.. alltså den går inte att beskriva! Man vill bara ha kvar den känslan för alltid, det finns ingenting bättre!

Under genrepet fick jag inte bara tid med min proffsiga grupp utan även med älsklingsHanna som hade logen bredvid mig. Så härligt att få prata med henne och hålla henne lite uppdaterad om saker som händer i mitt liv:)

Efter det långa genrepet fick vi drygt en timmes paus att äta  lunch och vi var några tjejer som var tvungna att springa och köpa nya hotpants till ett nummer. Hur svårt kan det vara att hitta ett par helt vanliga vita hotpants?
- riktigt svårt! Vi sprang som galningar utan resultat.
Till slut hittade vi dock några som jag fick vara provdocka för, haha!

Föreställningarna gick i varje fall jättebra! Duon som jag dansar med Sofia fick vi verkligen till och jag skulle bara vilja bjuda med mig alla jag känner så att folk får se hur underbart det är att se denna dansglädje! Ebba och Patrik var i alla fall där och verkade jättestolta. Haha Ebba berättade att det var som om hon och Patrik var som mina föräldrar som satt och höll varandra i handen, hade blommor i handen att ge mig efteråt och såg sin lilla flicka som höll på att bli stor.  Gullungar! <3 En minut efter föreställningens slut får jag ett sms från Ebba: "Så jävla bra!! Kom ut nu!" Haha, vet inte riktigt vad de hade för förväntningar men uppenbarligen presterade jag mycket bättre än förväntat ;)

Måste även tacka Paulina som skickade världens gulligaste sms precis innan jag skulle in på scen om att jag kommer att klara det galant och allt vad det var, hoppas du kan komma på föreställningen imorgon. <3 Likaså Bella som tänkte på mig hela tiden. :)

Imorgon har jag föreställning igen så i morgondagens inlägg kan jag skriva lite mer och berätta om själva danserna vi dansar. Jag beundrar mina danslärare för att ha kommit på så grymma danser!

Från ett ämne till ett annat..

Idag fyller som nämnt tidigare min underbara och alltid förstående mamma år. Så när jag kom hem från dansföreställningen så var det gäster här och jag fick hembakad jordgubbstårta och bullar, mums :D Nu ska jag mysa vidare här hemma med släkt och vänner. Är helt slut efter en lång dag fylld med dans.
Jag har dock lovat Ebba att jag ska vara närvarande hemma hos henne ikväll så jag får väl ta mig dit inatt någon gång ;) Imorgon ska jag i alla fall dansa igeeen, finns inget bättre!

Pussis


Sol, sol strålande sol!

Hej!

Dansrepetionerna igår gick toppen, så nu antar jag att man kan koppla av lite. Duon som jag ska dansa med Sofia gick jättebra, vi dansade cynkat och "kände varandras rörelser" , haha! Jag tror att danserna kommer att bli jättebra, min grupp är bara så grym! Imorgon ska vi mötas redan klockan tio. Så har vi rep till klockan ett och därefter en timmes lunch då vi alla ska äta någonstans. Då ska jag även träffa min sötnos Hanna som också dansar på Kühlers och har föreställningar samma dagar som mig, så vi kommer ses massor de här dagarna <3


Hanna baby
Hanna de Ron

Senare igår kväll pratade jag massor med Emma. Gud vad vi hade mycket att prata om, haha! Jag kommer ihåg första gången vi träffades då Anna var och klippte sig. Helt plötsligt började jag bara berätta min livs historia för dig utan att tänka mig för, jag kände ju inte dig. Haha det var bara Bellsi som reagerade. Så du vet en hel del om mig nu med andra ord ;) <3

emma lindau                                                                                              
Emma Lindau

Det är inte helt kalrt än vilka som ska komma på mina dansföreställningar, men ni mina små gayar har biljetter till imorgon i alla fall. <3

ni
Ebba och Patrik

vi :)
Mandy och Bella

Gårdagens samtal med dig var bland det bästa jag haft på länge, ett samtal med både tårar och skratt. Alltid lika skönt att prata med någon som tänker likadant som jag gör.

Idag tog jag mig in till Odenplan för att luncha med Bella, supermysigt! Vi hade en hel del att prata om. Därefter åkte jag tillbaka hem till Kalle och somnade! Skulle egentligen ha arbetat två timmar till på projektet men jag tror att vi ligger hyffsat bra till i planeringen i alla fall. 

NU ÄR DET LÅNGHELG OCH INGEN ÄR GLADARE ÄN JAG :D Den kommer att vara fullspäckad med dansföreställningar + genrep, firande av mammas födelsedag, släktträffar, fester med mera!

Nu ska jag iväg och rida, därefter köpa present till mamma och sola med Emma. Ikväll blir det säkerligen fest.
På återseende!

Har man tid över så..

1. Hur lång är du? 170 cm (om jag får avrunda uppåt ;$)
2. Hårfärg och frisyr? Blont, inte lika långt längre.
3. Ögonfärg? Ljusblå
4. Mest nöjd med? Oh hemlis! :$
5. Minst nöjd med? Vissa egenskaper.. ;(
6. Skostorlek? 36 - 37
7. Glasögon? Nope
8. Har du några piercingar/tatueringar? Öronen och naveln :)


1. Filmer? Dejá vu är hur bra som helst! Legally blonde tröttnar man aldrig på, men jag börjar få svårt att kalla den för favoritfilm.. mer en film som jag måste se på regelbundet. Jag älskar alla sorters tjejfilmer.. Helens små underverk är en bra film också. Finns väldigt många med andra ord..

2. Låtar? Mååånga.. what I´ve done med Linkin Park just nu.. Hit me up med Gia farrell! Nelly Furtado-låtar, Eros Ramazotti-låtar m.fl m.fl (!)

3. Årstider? Sommar!

4. Mat? Olika former av kötträtter, italienskt.

5. Djur? Hästar, små söta hundar och katter :)

6. Färg? Rosa när det kommer till söt inredning och allt sånt.. men när det gäller kläder älskar jag vitt!

7. Parfym? Finns bara en, har faktiskt lyckats skaffa mig en riktig siganturdoft. Euphoria, Calvin Klein.

8. Tv-program? Top Model. That´s it!

9. Ämne i skolan? Samhällskunskap tar nog första platsen.

10. Sysselsättning? Alldeles fööör mycket..


1. Vad heter din morfar? Bertil
2. Var har du i din:
a) jackficka just nu? Läppglans och busskort
b) skolväska just nu? Böcker, massor av olika saker för läpparna, hårborste, plånbok 
c) handväska eller liknande just nu? Se ovan.
3. Vad är du beroende av? Mobilen.... och lite annat...
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
8. Vad köpte du senast? Underkläder och kläder till dansföreställningarna.





Dansrepetioner!

Heej :)

Kom precis hem från Kalle. Idag blev vi nästan klara med hela analysdelen så det känns skönt. Det skulle vara roligt om det hade funnits en hemlig "projektfotograf" som gick runt bland de olika projektgrupperna och tog bilder på alla som visar hur de olika grupperna jobbar. Idag låg nämligen Kalle i sin röda fåtölj med slutna ögon och filosoferade som en Gud, haha! Sofie satt och jonglerade och jag själv satt och skrev alfabetet så snabbt jag kunde på datorn.. mjo seriös ska man vara! Jag är i alla fall säker på att arbetet kommer att bli jättebra.

Nu ska jag äta lite mellanmål och därefter ska jag kasta mig iväg till Vasateatern där vi har repetioner inför föreställningarna som är på ingång. På den teatern har jag faktiskt aldrig uppträtt förut så det ska bli roligt! Jag älskar den här pirriga känslan som alltid kommer ett par dagar innan föreställningarna drar igång, det är då man gör som bäst ifrån sig också. Roligt att så många som jag känner ska komma och kolla :)

Jag ska även försöka hinna med ett solariebesök senare. Jag vet inte riktigt varför jag blev så berörd av tidiningarnas skriverier om hudcancer den här gången, det är ju inte direkt första gången de skriver om det ämnet. Dessutom är det inte heller något nytt för mig. Men det fick mig i alla fall att sluta sola.. i ett par veckor i alla fall. Men nu känner jag mig lite blek och så behöver jag få en halv timmes paus där jag bara ligger och njuter av värmen. Jag tror att allt blir farligt i för stora mängder, det gäller att ha förmågan att kunna balansera. För mycket solning är enligt min smak inte ens snyggt. Man ska vara fräscht brun så att man kan gå helt osminkad utan att se ut som ett levande lik. Sen så föredrar jag att hela kroppen är jämnt brun utan linjer och liknande. Men that´s it. Att se ut som om man har varit en månad i Grekland nu ser inte snyggt ut någonstans.

På återseende!




vasateatern

Trött måndag

Hallå!

Trött, vanlig måndag. Skönt att skoldagen är över. Även om vi var hemma hos Kalle så var vi hur trötta som helst och motivationen var inte den bästa, men morgondagen blir mycket bättre!  Man kan ju inte vara på topp jämt! ;) Eva verkade i alla fall grymt nöjd med sin gruppindelning, haha!

Idag hade jag planerat att träffa både Fredrik och sedan Axel men det blev dessvärre inte någon av dem. Jag åkte nämligen hem direkt efter skolan och nu ska jag åka och köpa de sista kläderna som behövs inför dansföreställningarna. Det ska bli så himla roligt! Repetioner imorgon :D

Efter det ska jag tydligen på någon form av konsert som min brorsa är med i. Det blir nog trevligt. Känner mig så himla trött och orklös nu bara, vill helst av allt bara ligga i sängen med flera nummer Cosmo. Men det får jag väl ta vid något annat tillfälle..

So long!



Schenkenberg

Toppenhelg!

Hej,

den här helgen har varit riktigt efterlängtad!
I fredags träffade jag snuttan Charlotte, vi pratade om att vi skulle gå på bio och dra på fest efteråt. Men då vi inte kom till Sergel förrän halv tio och sett att alla filmer redan börjat så satte vi oss på Espressos uteservering istället. Myspys! Efter någon timme går vi och möter Patrik, Dello och lite annat folk. Vi beger oss mot Riddargatan. Där var det riktigt kul faktiskt, 20 + killar som var mycket trevliga. Vad mer kan man begära?

Roligast var det då jag satt i en soffa omringad av tre killar som enligt dem själva gjorde allt för att fånga min uppmärksamhet. Den ena satt och masserade mig, den andra frågade frågor om två tvillingar på en krog där den ena var världens bästa kyssare och den andra hade gudomliga händer, vilken skulle jag välja? Sådana frågor avlöpte varandra. Den tredje imponerade med sin juridikutbildning. Axel vann i alla fall... ;)

Senare blev jag utnämnd till kvällens DJ. I början gick det tyvärr lite segt men sedan koncentrerade jag mig verkligen och då avlöpte komplimangerna varandra, haha! Jag var minst sagt grym ;) Vid tre åkte jag och Charlotte hem till mig och åt. Sedan sov vi tillsammans i min säng, mysigt med sovsällskap :D

Dagen därpå gick vi upp ganska tidigt. Efter en lång frukost bestämde vi oss för att ta en promenad längs vattnet in till stan. På vägen stannade vi upp vid min ridskola där det var stora hopptävlingar och tittade lite. I stan shoppade vi lite, vi köpte bland annat jättefina halsband. Charlotte köpte ett halsband med ett A på och  jag köpte ett med ett C, haha! Riktigt mysig dag med min älskling <3!

Vid sex kom Ebbson och mötte oss. Hon följde med mig hem för att ha en riktig chillkväll hemma. Vi åt middag med hela min familj och herregud vad vi skrattade. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Efter en riktigt lång middag tog vi en långpromenad, så skönt att gå efter att man har ätit.

När vi kom tillbaka hem så gjorde vi iordning med en massa chips, godis, läsk och allt sånt. Haha det här är sånt som man inte får ta med i en blogg som visas offentligt, men äsch! Inte så att jag äter en massa utan att röra på mig direkt. Eurovision song contest var ett fiasko! Gosh vad sura vi var här hemma. Det enda den tävlingen går ut på är att man röstar på sina grannländer, musiken spelar ingen roll överhuvudtaget. Öststadsländerna röstar på varandra och därmed försvinner bra låtar som faktiskt är mycket bättre! Sebiens låt var dock ganska bra så det var väl tur det. Jag hoppas verkligen att Sverige drar sig ut den här tävlingen tills nästa år. Vi borde göra som Italien och bara inse att vi är för bra för sådana här tävlingar. Det handlar inte längre om de bäst musikaliska bidragen utan de som bjuder på "bäst" underhållning..

Senare ringde det från lite olika fester och vi övervägde om vi skulle dra ut. Men jag som fortfarande var sliten efter fredagen kände att det var skönt att stanna hemma, vi hade det mycket mysigare så! Jag somnade i min favorits knä, hon satt och höll på med mitt hår vilket självklart bidrar till att jag somnar. Hon satt istället och hade ett intressant samtal med min ena storebror, hrmf! Vaknade till på natten av att Ebba låg och kramade mig och killade mig i hårbotten (som är bland det bästa jag vet). Det var så mysigt så :)

Imorse sov vi ut och låg och drog oss fram till klockan tre. Ni skulle bara veta vad vi låg och pratade om, haha! Om väggar kunde tala säger jag bara.. Sedan gjorde vi i alla fall en supergod frukost och bara njöt av varandras sällskap. Därefter var det dags för henne att åka hem.. men det här har verkligen varit en toppenhelg, älskar mina vänner mest! <3

Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt och ladda inför dansträningen ikväll. Det ska bli riktigt roligt, ser alltid fram emot dansträningarna :) Efter dansen ska jag träffa Paulina och ta en långpromenad och prata igenom allt, har en hel del att berätta..

På återseende! / M



Cervantes Don Quijote

Hej alla glada!

Nu har projketet dragit igång på allvar,
känns ganska bra faktiskt. Jag är mycket nöjd med min projektgrupp, vi funkar riktigt bra tillsammans. Kalle är riktigt bra på att få ut klyftiga saker muntligt, därför är jag alltid beredd med pennan för att få ner dessa klyftiga tankar på papper. Arbetet blir nog en bra blandning av olika skrivstilar skulle jag tro; Kalle har den här flummiga stilen som vår svenskalärare gillar. Dock kan det bli lite för flummigt så då är det bra att vi blandar det med min stil som är lite för "perfektionist-präglat", om det nu finns något sådant ord. Sp har vi då Sofie som skriver en blandning av dessa två, haha perfekt!

Imorse möttes vi hemma hos Kalle vid tio-tiden. Riktigt mysigt bodde han så det är perfekt att vi kan vara där under de här veckorna, då slipper vi vara i skolan. Vid ett-tiden åkte vi till skolan för att ha samtal med vår handledare i det här projketet. Det gick väl bra, finns inte så mycket att prata om såhär i början. Men nu känns det som skrivet tidigare skönt att vi är igång! Ambitiösa som vi är stannade vi kvar i skolan längst av alla (!) Nåja.. det var bara till fyra, men i alla fall :D För övrigt så motsvarar den här uppsatsen en B-uppsats på universitetet enligt vår svenska lärare, alltid bra att börja öva i tid!

Imorgon är det tårtbakartävling och saker man gör på barnkalas i skolan. Det blir minst sagt intressant att se på :) Imorgon är det dessutom andra delen av nationella provet i matten. Det ska nog gå bra! Efter skolan ska jag träffa mina små sötnosar så får vi se vad vi hittar på. På kvällen blir det fest. Malin har lovat mig att jag ska få en kväll som jag sent kommer att glömma, efter allt plugg jag haft den senaste tiden. Var vi bestämde att kvällen skulle sluta kan vi ju behålla för oss själva ;) Haha!

På lördag ska jag och min älskling Ebba ha världens mysigaste kväll! Vi ska se på Eurovision song contest här med mina föräldrar, haha de tycker om Ebba så mycket. Så ska vi bara äta en massa gott och gå jättelång promenad och en massa sådana mysiga saker! Shopping ska också hinnas med. Dessutom ska vi jobba på en artikel som jag ska skriva i skolan där Ebba har en hel del att komma med. Perfekt samarbete!

Nej, nu ska jag ringa Ebba och berätta om världens roligaste skämt som jag fick höra idag. Den här gången är det faktiskt ett roligt skämt. Jag kan inte sluta skratta när jag tänker på det, - och faktiskt så är det ett klyftigt skämt också. De brukar nämligen vara bättre än de som inte är det.

På återseende!

   

Don Quijote
Mitt sällskap de kommande tre veckorna...

Hängselshorts!

Hej :)

Idag är jag jätteglad!
Vet inte riktigt varför, men det behöver man väl inte alltid veta?
 
Är det bara jag som fallit för den inkommande trenden hängselshorts? Var precis iväg och köpte att par svarta korta hängselshorts. Visserligen är de inte så korta egentligen men jag har vikt upp dem. Långa shorts har aldrig varit min stil riktigt.

Dansen igår gick superbra. Och.. träningsvärken idag är inte nådig, men då vet man att man tränat ordentligt! Kan inte vänta till dansföreställningarna kommer, de kommer bli så himla grymma. :)

Ikväll är det Top Model, det enda programmet som varje vecka troget står med i den fullspäckade almanackan. Jag har inte tid att följa speciellt många program på TV längre, men Top Model sviker jag aldrig. Dags för svenska sässongen snart :) Amerikanska är dock mycket bättre.. som alltid då amerikanska serier ska börja i Sverige antar jag.. Därefter har jag sett att Victoria´s secret fashion show 2006 går på TV. Visserligen så har jag sett den så många gånger så att det är omöjligt att hålla räkningen, men dte finns alltid någon liten detalj man missat någonstans. Dessutom är Justin Timberlake med. Jag vet nog ingen annan artist som har sådan sex appeal som han har, hett!

Nu ska jag ragga någon som vill gå på promenad med mig i det fina vädret.


Jag fullkomligt älskar "What I´ve done" med Linkin Park. Bara en liten parantes.. (a)

So long!

Let´s dance!

Hejsan,

idag har det varit en trött dag.
Gjorde misstaget igår att jag sov i två och en halv timme istället för en timme när jag kom hem från skolan, så jag hade svort att somna igår. Det fick bli vsfs som fick hålla mig sällskap. Liggandes i soffan med lapen i knät och vsfs på tv:n var otroligt mysigt. Jag kände verkligen hur lång tid det var sedan jag bara kunde ligga och vila mig på det sättet.

Nationellt prov i matte började dagen med. Provet gick väldigt bra, inga konstigheter. Alltid lika skönt efteråt!

Ikväll är det dans som står på schemat! 3 timmar balett utan paus. Därefter en halv timmes paus och sedan en och en halv timmes jazz där vi dansar grymmaste dansen någonsin! :D Att somna efter en sådan kväll är så himla skönt, man känner hur alla muskler börjar slappna av och hur magen blir ytterligare lite plattare. Beach 07 säger jag bara! ;)

Trevlig kväll! <3


Me

Lorealjobb!

Goddag!

Kom precis hem från skolan. Hade min stora debatt om death penalty idag.
Den gick jättebra så jag är så nöjd så :) Fick betyg direkt efter, blev ett MVG, yeey! :P

Nu ska jag äta lite sen lunch hemma sen ska jag faktiskt sova ett par timmar! Det är en ny grej jag börjat med som är vädligt välbehövligt. Skönt också :)

Imorgon är det matte nationella, ska göra ett gammal nationellt prov idag, så det ska nog gå bra. En av fördelarna med att gå på VRG är att enligt lärarna så klarar vi de nationella proven utan problem i och med att nivån alltid är så hög, kul att höra!

Nu ringde de från Loreal precis och ville boka in mig för två visningar. Min första fråga var ifall det var för några nya nyanser (har faktiskt ingen lust att förstöra min solblekta hårfärg efter vad som hände förra gången) Och det var för några nya nyanser, visserligen blonda.. men förra visningen jag gick skulle jag ju bli blondare än vad jag var innan, vilket resulterade i en röd ton (som tur nog försvunnit av sig själv pga solen!) Så jag tackade faktiskt nej till det första jobbet. Men sedan frågade hon om en annan visning som är i slutet av Maj som skulle vara en större visning om jag förstod det hela rätt - och den sa jag att jag förmodligen kunde ställa upp på. Men som sagt, det är ett tag kvar.

Kramar!

Jag vill ha sommarlov!

sommar

Jag som storasyster?

Hejsan,

Igår skulle jag ha mött tjejerna vid tolv-tiden och gå till la camera bland annat. Men efter att jag duschat och gjort mig iordning så lade jag mig i sängen ett litet tag.. tänkte jag. 30 minuter senare vaknade jag till med världens huvudvärk, kallsvettning och mådde inte alls bra. Nästan lite läskigt att somna välmående och vakna upp sjuk, efter så kort tid! Trots det ville jag ut, men här hemma såg de direkt att allt inte stod rätt till. De ville helst åka med mig till sjukhuset men det avslog jag direkt. Nåja det fick bli en hemmakväll sittandes i partykläder (?) Av någon anledning bytte jag inte om. Gullegrisar som ringde mig från olika fester och kolladeläget <3


På dagen mötte jag Ebbson och Patrik direkt efter skolan. Först gick vi och åt, och därefter ville Patrik köpa sina förbaskade hårprodukter. Haha den "resan" kom att bli riktigt rolig faktiskt. På en lista hade han ungefär tio olika produkter som han sett i en tidning fått titeln "Årets produkter". Haha de skulle han självklart ha! Men de fanns ju inte i de vanliga hårbutikerna så han tog oss genom hela stan. På vägen kom vi fram till att vi var som en liten familj. Patrik var pappa och jag och ebba var barnen. Ebba med sitt klagande fick bli lillasystern, ha! Som storasyster får man ju faktiskt gå in på Blue star också ;) Well well, nog om det.

Senare hann jag även med en promenad med Paulina. <3<3

Så idag... ska jag in till stan snart och möta Charlotte och Anna bland annat. Det blir alltid att man möter fler sen, trevligt trevligt! Har för övrigt köpt en ny bikini, den är såå fin!! Vill bara springa omkring i den hela tiden :D

På återseende! /M


eyes

Somrig bild tycker jag, blir perfekt till kung av sand låten! :)

Skrämmande låg nivå på min humor, haha!

Hej!

idag mår jag definitivt mycket bättre än vad jag har gjort de senaste dagarna.
Orsaken till det är säkerligen att det är fredag och fint väder! Skönt :)

Efter att ha gått in på Jessicas blogg vid sex olika tillfällen bara för att leta upp ett inlägg som hon skrev i April så tog jag mig modet att fråga om jag kunde få kopiera inlägget. Det är nämligen ett skämt som hon har skrivit där som jag inte kan sluta skratta åt. Bara tanken på att jag gått in på bloggen för att läsa inlägget, mer än en gång, är lite komiskt. Något som är bra är att Linn skrattade precis lika mycket som jag har gjort när hon såg det, haha vilken tur att jag äntligen har hittat någon med samma humor! ;) Så ska ni klaga på min humor får ni klaga på hennes också :D

Skämtet består av en konversation mellan min förra klasskompis jessica och hennes killkompis. Hon har valt den passande överskriften: Ibland så är folk i riktigt desperat behov i att skämta eller få en att skratta. (Är det bara jag som känner igen mig?)

 Tjeeptjuup säger:
ja har skaffat flickvän

Jessica säger:
har du?

Tjeeptjuup säger:
mm

Tjeeptjuup säger:
hon heter daniels dator

Tjeeptjuup säger:
näe

Tjeeptjuup säger:
usch

Tjeeptjuup säger:

kom inte på något bra skämt=/


Tillfälligt avbrott

Hjärtat slår snabbare än vanligt. Den annars så bruna hyn är livlös. Håret saknar sin glans, likaså de annars livliga ögonen. Allt ser så bra ut på ytan. Prestationerna överstiger varandra. Nu är det stopp. Kroppen har sagt ifrån.

Det är inte långt kvar till sommarlovet, men innan dess ska en massa viktiga saker ha gjorts. Bara jag presterar bra på allt som jag ägnar min tid åt så är hälsan inte det viktiga. För mig har det aldrig räckt att låta saker bli som det blir. För mig finns det inget annat än att tillhöra de absolut bästa. För mig finns det inget annat betyg än MVG. För mig finns det inte att man kan ha en dålig dag. För såna som mig kommer kroppen en dag säga nej.

Jag behöver vila, tänka på mig själv och min hälsa. Allt ser så bra ut på ytan. Alla prestationer som hela tiden överstiger varandra och mina, enligt många, beundransvärda resultat som för mig aldrig är tillräckligt bra. Jag behöver några dagars vila. Ta en paus från sådant som annars är det bästa jag vet, men som nu bara ger mig ytterligare börda på mina nu svaga axlar. Få lite andrum. Ägna mig åt sådant som jag vet kommer få mig att må bättre....


mums


                                                    +
:)

                                                     +

vsfs


                                                   +

legally blonde



                                    =

:D
snart så :)

Fest med tjejerna

Godmorgon!

Valborg blev lyckat, mötte sötnosarna Linn, Malin, Anna, Anna, Sarah och Hedda vid halv nio.
Nio - halv tio var vi påväg till Jungfrugatan där det var tjugoårsfest. Väl där blev det dock trubbel så det var bara jag och Anna som kom in, de andra åkte vidare till Nacka. Men kul hade vi inte så ganska snart var vi också påväg till Nacka. Det tog sin lilla tid men efter många samtal med Britz och Christian som kollade läget där borta så var vi äntligen framme!

Till en början var det mest chillkrök i köket, men snart ändrades det! Vardagsrumsgolvet blev fullt av en massa grymma dansare ;) men personligen kunde jag inte riktigt visa mina kvalitéer eftersom att jag satt på Solbergs rygg och kunde inte komma ner. Även denna kväll blev mina smeknamn porrmandy och madmandy, haha vad gör jag för fel? Trots missnöje så hade jag faktiskt långbyxor den här gången! Jaja, och Malins smeknamn kommer nästa helg! ;)

Vid två-tiden blev vi sugna på att ta oss in till stan. Inom kort sitter jag, Hedda och Anna i en taxi påväg till stan. Vi hade hört att det skulle vara en stor fest vid Hötorget så där möter vi Patrik, Linus, Frank med fler. Stötte även på Kami :) På festen där var det mycket folk man kände och enligt Johanna var det nu festen började komma igång. Personligen blev jag lite otaggad under resan till stan så efter ca tjugo minuter tog jag och Anna sällskap en bit, sen åkte jag hem. Tack Linn som höll mig sällskap i telefonen <3

Igår tog jag det lugnt på dagen och dansade hela kvällen. Det är nu den allra roligaste perioden kommer på dansen, vi bara kör igenom danserna och kollar så att vi dansar cynkat. Kul, kul!

Idag ska jag snart åka till skolan. Efter skolan ska jag rida :) sen har jag en hel del att plugga. Nej, jag har fortfarande lika mycket läxor som för två veckor sedan, om inte mer. Min kropp är fallfärdig och min hjärna känns överbelastad men nej jag är inte bitter! ;)

Kramar!

RSS 2.0