Jag blir minst sagt smickrad..

Med fröken Lidmans ord "oj oj oj fröken Bergman börjar bygga ett varumärke" läste jag denna intervju med Caroline Lidman för Stockholmsposten nyss.

Jag tycker att ni alla ska läsa den :). Smickrad kan jag ju inte direkt undgå att bli.

http://www.stockholmsposten.se/index.php/Mode/avhopp-skakar-underklaedesvisning.html 

"Avhopp skakar underklädesvisning"

Mer bilder från plåtningen med Armand!

Jag har helt glömt bort att lägga upp fler bilder från plåtningen med fantastiske Armand Dommer. Jag har även flertalet bilder att lägga upp som inte finns på facebook.. Ytterligare en anledning att läsa min blogg, hi! :)





Bilderna är oretuscherade och tagna av fotograf Armand Dommer.
Stylist: Ebba G.


Framtiden är ljus :)

Ska precis ut och träffa M för en promenad. Ska nog även möta Felicia en stund, samt fixa lite ärenden. Fick hur som helst precis ett mail från en agentur i Milano vid namn Emotioneventi som trodde att jag redan bor i Milano och ville att jag skulle komma på casting för jobb imorgon..

..Frågan är ju, vad fan gör jag fortfarande i Stockholm?

Hur som, arbete för förhoppningsvis dem och abercrombie&fitch och således en flytt till Milano efter jul.. Därefter juristlinjen i Uppsala. Framtiden är ljus ljus ljus och jag är såå glad!


Tjejdrink - lördag kl 23 - Laroy!

På lördag kl 23 ska jag ha en drinkbjudning för 70-80 tjejer på Laroy. Det vore väldigt roligt med lite söta bloggläsare där, så är du 18+ och vill komma tycker jag att du ska maila mig på [email protected] så skriver jag upp dig + sällskap på listan. Fri entré och goda drinkar utlovas!



OSA för lista! :) See you there

Svaren!!

varför började du blogga ?

Oj, det minns jag inte riktigt. Men den här extra uppmärksamheten man får då man driver en blogg lockade, det ska jag inte sticka under stol med. Startar man en blogg för allmän beskådan vill man synas och höras. Sedan älskar jag att skriva. Det vet ni som har följt bloggen sedan jag startade.

vad har du för ambitioner i livet?

På den här frågan skulle jag kunna skriva A4 efter A4. Jag har så mycket ambitioner och drömmar att en livstid inte räcker till. Men jag vill uträtta något. När jag ligger på dödsbädden, förhoppningsvis gammal och grå, vill jag se tillbaka på mitt liv som att jag hunnit göra allt jag velat göra. Att jag inte behöver ångra att jag aldrig gjorde något, snarare ångra att jag i sådana fall gjorde något. Jag vill göra min omgivning lycklig och själv lyckas i livet - både på ett karriärsplan som en lyckad jurist samt på det personliga planet som en lyckad medmänniska. Bara jag får behålla den drivkraft jag har nu, och min förmåga att alltid ha många bollar i luften och åta mig saker med ett leende på läpparna kommer ovanstående bli en baggis!

vad gör dig lycklig?

Jag är som lyckligast då min omgivning, framför allt min familj, mår bra. Mår de jag älskar bra, mår jag bra. Att ha en känsla av att jag är nöjd över mig själv och någon prestation gör mig lycklig. Jag blir sällan nöjd över mina egna prestationer och pressar alltid mig själv till bristningsgränsen.

om du fick åka vart du vill i världen vart skulle det vara?varför?

Just nu lockar Australien enormt mycket. Åker jag till Australien kommer det vara höjden av frihet för mig. Det är bara en känsla jag har. Också Japan. Mina föräldrar gifte sig i Tokyo för många, många år sedan och jag vet att landet betyder mycket för dem.

vara gift resten av livet och nästan lycklig eller eller lycklig och aldrig gift?

Att vara Nästan lycklig skulle jag aldrig nöja mig med, i alla fall inte om det här nästan grundar sig i faktorer som jag själv kan styra över. Givetvis hoppas jag på att få bli både lycklig och gift i framtiden, men på den här frågan svarar jag självklart lycklig och aldrig gift.

du fick 10 000 att spendera på ngt som inte gynnar dig, på vad skulle du spendera det på?

Jag förstår inte riktigt frågan. 10 000 som inte gynnar mig. Välgörenhet var det första som slog mig, men skänker jag pengar till välgörenhet kommer det gynna även mig, då jag kommer att bli stolt över mig själv och få en harmonisk känsla av att det var det bästa jag kunde lägga pengarna på.

Vad är ditt bästa träningstips?

Oj jag har många.. Förutom att träna för att det är roligt (låter så kliché) så skulle jag säga att träna regelbundet! Det är så många som börjar träna i någon månad intensivt för att sedan inte träna det minsta under ett par månader och sedan börjar de träna igen. Alternativt de som kommer på en gång i veckan att de ska gå till gymmet, men sedan blir det inte så mycket mer än så. Visst, lite träning är bättre än ingen träning alls. Men istället för att gå till gymmet eller vad för träning det nu handlar om en gång i veckan och ta i för kung och fosterland, så kan man träna på en lite lugnare nivå fast fler gånger i veckan istället. Då blir det inte heller lika tungt att ta sig i kragen och gå till träningen sen. Allt sitter i huvudet! Sedan kan man öka på intensiviteten successivt.

Att sedan låta kroppen vila någon dag är något som vi träningsnarkomaner ofta glömmer. Det är på "vilodagen" kroppen bygger muskler och får tid att återhämta sig. Tränar du varje dag utan någon vilodag börjar musklerna till slut att äta av varandra och kroppens utveckling går i fel riktning.

Vad använder du för hårprodukter?

Inga alls. Men det funkar än så länge. Mina bästa hårtips är att inte tvätta håret för ofta samt att vara sparsam med hårfön och liknande.


Vad är ditt bästa tips på att få upp motivationen till att träna?

Detta är en sådan svår fråga för mig att svara på eftersom att träna är det absolut bästa och roligaste jag vet. Men jag har en del tips. En grej är att börja på dans, ridning eller någon annan sport. Det är såå grym träning, men när du väl är på lektionen så tänker du inte på att du tränar. Utan du är ju där för att det är så roligt och för att du vill utvecklas. Sedan efteråt känner man hur hårt man egentligen tränat.

Sedan tror jag att vi alla kan enas om att känslan efter ett träningspass är den bästa någonsin. Det finns ingen gång jag är så glad, pigg och alert som då jag har tränat. Och sådana känslor vill man ju ha?! Låt säga att jag redan haft ett dubbelpass träning en dag, och sedan händer något tråkigt som drar ner mitt humör, då kör jag alltid ett tredje träningspass - vad det nu än är, bara för att jag vet hur bra jag mår utav det.


Hej Amanda! hoppas allt är bra med dig och vill bara säga att du verkar vara en underbar människa som driver en riktigt bra blogg. Känns verkligen som om du skriver helhjärtat!
Har några snabba frågor:
Vilken mobil använder du?

Åh, tack så mycket. Det där värmer ska du veta. Jag har en sony ericsson Walkman. Jag har tyvärr ingen aning om vad mer den heter, köpte den för att den var snygg ha! Men den är jättesmal och stålblå.

Kan du inte lägga upp lite bilder från lyxpirayatiden (ja jag har vetat vem du är sen flera år tillbaks..) och berätta vad som hände med din vän naty(?).

Oh, haha ni är några få som följt mig ända sedan den tiden. Jag har tyvärr inte en enda bild från den tiden på datorn, och är nog rätt nöjd så. Visst, jag var rätt "påklädd" om man jämför med de andra tjejerna på dessa klubbfester, men att återuppleva den tiden nu genom att se bilder från den tiden känns inte jättelockande. Haha!

Natalia.. oj henne har jag inte hört ett ord av sedan dess. Och tur är väl det. Vi umgicks väldigt intensivt under några månader. Blev "bästa vänner" efter en månad och trodde att vi skulle vara vänner livet ut. Men hon var enormt olik mig och vi matchade överhuvudtaget inte som vänner.

ditt svarta linne med en fin urigning bak. vart har du köpt den? tack för svar!


Åh visst är det fint! Tyvärr så är det inhandlat i Milano i en random butik.


vad för smink produkter använder du?


Mascara från Dior Show, solpuder från Isadora, läppstift från Dior och Loreal Doutzen kroes, foundation från Loreal True Match och rouge från Maybelline.


Hej Amanda!
Jag har följt din blogg under en tid nu och du verkar vara en sån hälrig tjej. Du har lyckats med balansen mella pluggandet och det sociala vilket jag tygger kan vara ganska kämpigt. Specielt nu när jag precis har börjat 9:an och måste kämpa med betygen.
Du skrev tidigare att din nuvarande favoritserie på TV var top model så jag tänkte höra med dig om du, som jag, har någon TV-serie-favorit som inte visas längre. (Själv saknar jag Paradise hotel och alla dess intriger)

Liksom du saknar jag Paradise hotel. Ett program där man inte kan få något intellektuellt utbyte överhuvudtaget, men det är nog också därför det är så underhållande. Sedan har jag alltid älskat Nanny, Huset fullt och Beverly hills. Ah kärlek!

Hur lång är du? :)

172 cm :-)


Om du fick möjlighet att ställa upp i topmodel på tv - skulle du vara med då?

Jag skulle definitivt överväga det, men komma fram till att det inte är något för mig. Jag vill inte kännas igen som Amanda från top model. För att koppla ihop till mitt svar en bit upp är det ingen ambition jag har. Jag vill i så fall bli igenkänd, berömd - kalla det vad ni vill, för något som betyder något.


Kan du tänka dig en framtida karriär som modell?

En karriär vid sidan om mina studier - absolut. Det är jurist/advokat jag vill bli, modellandet får i sådana fall vara prio 2, max.

Vilka är dina fem bästa egenskaper?

Att jag alltid försöker vara så positiv. Allt jag gör, gör jag med ett leende på läpparna och jag ser alltid glaset som halvfullt snarare än halvtomt. Att se saker och ting från den ljusa sidan tror jag gör livet enklare både för en själv och för min omgivning. Jag är enormt kärleksfull. Jag ger otroligt mycket kärlek, och får därmed väldigt mycket kärlek tillbaka. Jag säger jag älskar dig (och menar det!!) minst tre gånger varje dag. Jag är otroligt driven (målinriktad, engagerad.. finns många synonymer eller likande ord) men kontentan är detsamma. Jag lämnar ingenting åt slumpen och vet vad jag vill få ut av mitt liv. Och det ser jag till att få ut. Sedan vet jag inte om det är min bästa egenskap men jag får ofta höra att jag är väldigt impulsiv och spontan. Jag tycker att detta gör en person väldigt levande och intressant. Jag är en sådan tjej som fortfarande tror på att det som händer i filmernas värld även kan hända in real life. Allt går bara man vill, men det gäller nog att vara lite halvgalen och impulsiv för att det ska fungera. Min femte egenskap finns det inte riktigt något ord för tror jag, men det är den balans jag lyckats hålla i mitt liv. Jag stöter så ofta på många som antingen festar stenhårt och alltid är partyprinsessan ute, eller så satsar de stenhårt på skola/jobb men det sociala livet blir dessvärre lidande, eller så är gymmet deras bästa vän. Alkohol och således (blir det för många) fester går fetbort. Men på något konstigt vänster, och detta är en av få saker jag är riktigt stolt över med mig själv, har jag lyckats skapa en balans där jag gått ut med toppbetyg från gymnasiet, jag har ett otroligt socialt liv med massor av vänner och mycket fester men jag lägger även ner min själ i träningen och är i väldigt bra form. Det är inte alltid lätt, men det går.

Vilka tre saker är du mest resp. minst nöjd med i ditt utseende?

Något som jag får stöta på ute ofta är att folk tycker att jag ser väldigt ung ut. Visserligen kan detta vara väldigt positivt också, och jag är ju faktiskt bara 18 år, men att jag ser yngre ut än vad jag är, är inte alltid roligt. Så det får nog vara det jag är minst nöjd med. Men det innebär ju samtidigt att jag slipper se sliten ut om några år, förhoppningsvis i alla fall ha!

Mest nöjd är jag med min unika ögonfärg, mitt pigment och min kropps goda form. Mer specifikt är det väl lilla rumpan som är det jag får komplimanger för .. ja i princip varje dag. Helt sick att en liten rumpa kan väcka sådan uppståndelse. Men jag älskar även mina långa ben och platta mage. Jag ska nu skriva något som kommer att sticka i många ögon. Men jag älskar mitt utseende och min kropp. Jag skulle i dagsläget inte vilja ändra på någonting och den känslan är mäktig. Jag önskar att varje tjej skulle få känna den känslan. Det är inte omöjligt.

Hångel på första dejten - ja eller nej?

Min första tanke är nej. Men det är i så fall det absolut längsta man kan gå. Jag själv brukar ha en gräns på en puss på kinden. Men så är jag lite pryd när det kommer till sånt där också, hihi.

Hur går det med dansen? Vi får höra väldigt lite om den här i bloggen nu.. När får vi se dig dansa?

Åh, den här frågan får det att knyta sig i magen på mig. Jag har tagit ett uppehåll från dansen fram till jul. Trots erbjudandet från Marikas samt Kühlers så kände jag att förra terminens hårda press från dansen fick mig att tappa motivationen. Dansen är jag. Jag existerar inte utan dansen. Därför var det ett svårt beslut att ta, men nödvändigt för att jag ska få tillbaka motivationen och suget. Allt var så knutet till att jag skulle prestera maximalt förra terminen så jag fick känslan av att jag var på dansträningarna för att prestera och hela tiden överträffa mig själv, att jag glömde bort varför jag var där. Nämligen - för att ha roligt, för att dansa är det bästa jag vet.

Hur går det med ridningen? Tävlar du?

Ridningen har nog aldrig gått så bra. Det går verkligen super!! Nu när jag tagit studenten och verkligen kan fokusera på ridningen när jag är i stallet har det aldrig gått bättre. Att fokusera är a och o då man rider, har man då skolarbeten och seminarier i huvudet då man sitter på hästryggen går det inte. Jag och min ridlärare märker sådan stor skillnad på min prestation på hästryggen nu och då jag fortfarande gick i skolan att det är helt otroligt. Tävlar gör jag inte för tillfället. Men det kommer, med all sannolikhet!

Vad är den bästa komplimangen du fått för ditt utseende?

Jättesvår att bara säga en. Jag har fått otroligt fina komplimanger genom åren från tidigare killar jag varit tillsammans med.. och dejtat (det brukar vara dem som är de mest genomtänkta.. inte de på krogen direkt) men om jag bortser från att jag är snyggast på Stureplan  (haha sorry but I had to..) så skulle det vara alla komplimanger som inkluderar att jag är vacker och har ett unikt utseende. Att få höra att man är sexig, snygg, söt.. ja you name it. Det känns så banalt. Men vacker gör att jag hajar till. Det är fint att få bli kallad vacker. Sedan blir jag alltid glad när jag får komplimanger från tjejer, de är inte så sexuellt grundade som killars är.

När och hur slutade du och blondinbella att umgås? Har ni någon kontakt idag?

Hmm.. när vet jag faktiskt inte. Men jag minns att det var i samband med att hon blev tillsammans med Gustav, den 11 år äldre killen. Jag vet att ni vill höra om dramatik och storbråk. Men vi gled helt enkelt bara ifrån varandra. Ingenting hände och vi har inget otalt. Men det är knappt att vi ens hälsar idag. Förvisso är det ytterst sällan vi stöter på varandra.

Hur går det med Alex, ses/hörs ni någonting numera?

Jag vill inte uttala mig om det mer än att vi har haft en del kontakt sedan jag kom tillbaka från Milano och avslutade allt. Men jag hoppas att vi lyckas hålla oss borta från varandra. Det är svårt när det är så starka känslor från båda håll, sådant försvinner inte på en gång. Men anledningarna till att jag kände att det inte var värt att bygga vidare på existerar fortfarande, så därav är det inte värt att dra ut på det mer.

Vad är det som lockar dig så mkt med Stureplanslivet?

Jadu, om man tänker sig utelivet tycker jag att det är det bästa. Jag känner mig hemma där och får alltid, om det önskas, intellektuellt utbyte då jag är ute. Jag nämner det just för att alla som hänger kring Stureplan alltid får ta emot så mycket påhopp om att det är så ytligt och att vi inte har något innanför pannbenet. Det är så fel det bara kan bli. Sedan tycker jag att man hittar Sveriges snyggaste människor där. Det är faschinerande.

Var har du fått ditt självförtroende ifrån?

Min familj. Både mina föräldrar samt bröder har alltid varit väldigt engagerade i mig, min skolgång och mina val här i livet. De har alltid överöst mig med komplimanger och beröm - givetvis endast när jag förtjänar det, vilket har gett mig en stark karaktär. Sedan har allt inte alltid gått i medvind. I min familj har vi varit olyckligt lottade med kroniska sjukdomar och trafikolyckor där det varit frågan om liv eller död. Men jag har lyckats trots motgång och det om något har gjort mig stark. Sedan har jag fått turen att vara omgiven av människor som tror på mig, och alltid låter mig veta att de tror på mig.

Vad brukar du äta en vanlig dag?


Jag tänker inte avsevärt på vad jag äter. Det blir mycket kött och pasta. Till frukost äter jag nybakade baguetter och alltid sent kvällsmål innan läggdags.

Några skönhetstips?

Att dricka mycket vatten och få sin skönhetssömn varje natt. Sedan sminkar jag mig otroligt lite, men går oftast helt osminkad. Det är därifrån jag fått min goda hy framför allt, tror jag.

När börjar du plugga i Uppsala? Är det bestämt?

Det lutar åt nästa höst, alltså 2010. Men allt beror på hur bra saker och ting rullar på i Milano. Det ultimata tror jag är att ta 1 sabbatsår. Men det är framför allt Nu jag har min chans att resa och leva mina drömmar på det planet, så ett år till utan studier är inget som ger mig kalla fötter.

hur fixade du så att du kunde ta modellbilder? :)

Det var fotografen som kontaktade mig. Jag betalade alltså ingenting för det.


Hur va du när du var mindre, typ 12-13 år? Va du populär i klassen? Var du flitig i skolan redan då?
Vilka TV serier gillade du att kolla på?

Flitig i skolan har jag nog alltid varit. Populär.. haha jo det var jag nog. Hmm tv-serier.. jag älskade Baren!! Men om det var just i de åldrarna minns jag dessvärre inte.




hur lång är du?

172 cm :)

Vad tycker du om rött läppstift?

Har faktiskt aldrig testat själv, men kan vara riktigt snyggt på andra. Väldigt classy men jag föredrar naturliga läppar.

kommer du in överallt gratis?

Ja, det gör jag.

Mandy - hur många killar har du legat med?

Haha, jag är rätt pryd av mig i början så det är inte många. Jag har gett er en hint i en tidigare frågestund så det får du kolla upp om du är så nyfiken. Jag har haft en längre relation med de personer jag haft sex med. På så sätt blir man väldigt respekterad av killen och sexet blir såå mycket bättre. I alla fall av vad jag har hört och fått erfara.

Har du hånglat med en tjej? Hur många?

Haha ja vilken tjej har inte busat lite med någon tjejkompis. Men för de flesta, liksom för mig, var man rätt ung och det satt någon överförtjust kille som tjatat sig till det. Alkohol var givetvis inblandat också. Är det bara jag som tycker att tjejer är så mycket bättre på att kyssas än killar? Och då har jag inte haft otur med killar kan jag lägga till.

Vart har du köpt dina latexleggings som du hade på dig på armands plåtning? Och vilken storlek har du i dom? :)

Gina tricot, minsta storleken.

vilket är ditt drömresemål?

Många, helst skulle jag vilja resa jorden runt. Det är så många kulturer jag skulle vilja uppleva, om så bara för ett par dagar.

varför slutade du på salt?

Privata anledningar. Jag trivdes over all mycket bra, men det finns vissa faktorer som är viktigare än andra, och som måste klaffa för att man ska känna att det är värt att vara kvar.

i vilka butiker brukar du shoppa?

Jätteolika. Jag shoppar väldigt mycket i Milano såfort jag åker dit. Här hemma blir det sedan mycket HM, Zara, Topshop och Gina.

Hej Amanda! Om två veckor fyller jag 18, vilket jag tycker ska bli jättekul. Problemet är bara att jag inte alls vet hur man ska dansa.. Du verkar vara rätt person att fråga så att min fråga är: hur dansar man på krogen?

Jättefin blogg och otroligt vackra drag du har. Lovar att hälsa i dansvimmlet framöver :)

Åh vad roligt, grattis i förskott! Och vet du vad som är så härligt, det är bara att släppa loss och dansa som om ingen såg dig ute. För det är precis så som alla andra gör. Ställer du dig och ska försöka dansa proffsigt kommer det bara se tillgjort och fånigt ut. Rör du dig kring Stureplan behöver du bara ha en vevande hand i luften så är det klart. Det där är det sista du behöver oroa dig för :)

Har du gjort högskoleprovet någon gång?
Om ja: Vad fick du då för resultat? Blev du nöjd? Om nej: Planerar du att göra det i framtiden? vilket resultat skulle du i så fall känna dig nöjd med?

Nej, jag har ju inte det. Jag hade tankar på att göra det nu i oktober, men struntade sedan i det. Dels för att jag inte testat på ett enda gammalt högskoleprov, tror att det är väldigt bra att man gör det så att man är lite förberedd, och dels för att jag kommer in på juristlinjen på mina betyg. Men givetvis skulle jag vilja göra det för att ser var jag hamnar. Det sägs att man dubblar sitt resultat för varje gång. Ingen aning vad jag skulle känna mig nöjd med, är inte alls insatt. Men eftersom jag är väldigt självkritisk så skulle det krävas ett riktigt bra resultat för att jag skulle bli nöjd.

Vart har du köpt paljettklänningen som du har på bilden i något inlägg under de här ?

Det är Ebbas! När du läser det här Ebbson så får du skriva en kommentar om var den är ifrån. :)

Skulle du kunna tänka dig att ställa upp på modellbilder i typ FHM eller Moore eller liknande?

Aldrig. Det där är så Inte jag det bara går att bli.

Skulle du kunna tänka dig silikonbröst?

I dagsläget: nej. I framtiden: ja.

Vad för underkläder gillar du mest (trosor)? Några specifika favoriter? ;)

T-string (där det är som ett T där bak med bara smala trådar) har jag alltid tyckt om. Det brukar uppskattas också, hihi. Sedan blir rumpan alltid väldigt fin i ett par små hotpants.

(Om det inte är för privat) Vilken är din favoritställning i sängkammaren? :)

Anna Anka har sagt att det är "kvinnans plikt att tillfredställa mannen" typ, håller du med?

Ja, vems annars skulle det vara? ;)

Hej! Är det verkligen sant att dina bilder är oretucherade?

Japp, de är heelt oretuscherade. Jag fick 624 bilder skickade till mig av Armand. Och där valde jag mina favoriter, vilka inte arbetats med överhuvudtaget. Det kan du exempelvis se på vissa bilder där eluttaget eller vad det är syns på väggen i bakgrunden, samt min mage där hålet från navelpiercingen syns. Men jag blev enormt positivt överraskad över hur snyggt det kan bli endast med hjälp av blixtrar och belysning i studion. Det och ett bra samarbete mellan fotograf och modell är allt som krävs!


Hej Mandy! Du verkar ju vara en smart tjej med höga betyg och ambitioner i livet. Är du inte rädd att uppfattas som ytlig för att du jobbar som modell?

Nej, just det är en av de saker som jag vill motbevisa. Jag vill bevisa att man kan se bra ut & vara mån om sitt utseende och älska ytliga saker, samtidigt som man är klipsk och har höga ambitioner i livet som bygger på mycket slit och möda.

Är du nervös inför fredag? (Frågan syftar på min bästa väns underklädesvisning på White room)

Jag har faktiskt tackat nej till visningen. Det var ett jobbigt beslut då jag vet hur mycket Caroline jobbar för att visningen ska bli grymmaste någonsin, men min magkänsla sa emot. Det är en sak att vara med på bikinibilder på stranden. En helt annan att stå i underkläder på en nattklubb. Min pojkvän ska se mig i sexiga underkläder, ingen annan.

Har du någon kille?

Nix, jag är singel. Men trots inlägget jag skrev om det här ämnet för inte alls länge sedan, så känns det nu igen som att man alltid kommer att ha någon man träffar lite mer...


hur ser framtiden för din blogg ut? vad vill du göra med den?

Kul fråga! Jag har tänkt, tänkt och tänkt. Och det är storartade planer på gång gällande just bloggandet. Går allt vägen kommer både ni och jag bli världens lyckligaste. Åtar jag mig något ser jag till att det blir bästa möjliga. Jag återkommer när jag kommit en längre bit påväg.

Vad exakt äter du och hur mycket och vad tränar du? :)

Vad jag äter vet jag att du inte vill efterleva. Jag kan äta som jag gör just för att jag tränar som en idiot och har gjort det så länge jag kan minnas. Jag är även lyckligt lottad med en smal benstomme och mycket bra ämnesomsättning. Vad gäller träningen så dansar jag, rider, springer, powerwalkar och gör en massa övningar hemma varje dag som är påväg upp på bloggen, jag lovar! Ni ska få bilder och en utförlig beskrivning på hur man går tillväga.


hallå där :) kommer från falun men ska till stockholm när jag fyller 20. Vart är det ultimata att fira dagen?

Börja kvällen med en middag på Dahlbergs restaurang på Grand hotel (om du vill slå på stort, hihi) annars är Ulla winbladh och edsbacka krog två favoriter och det finns många riktigt bra italienska restauranger, till exempel Ciao Ciao. Fridays är också bra om du inte vill lägga ner en förmögenhet på maten. Sedan tycker jag att du och ditt sällskap går till Utecompagniet och tar ett glas, vart ni sedan går kan vara både Laroy, Magenta och/eller Sturecompagniet eller ta en taxi till Café Opera. Var kvällen ska avslutas är det mest självklara - White room :)

röker du eller har du nån gång gjort det?

Nej, jag röker inte. Det går inte ihop med all min träning.

hur mkt shoppar du för i månaden? vart får du pengar från?

Jätteolika. I dagsläget är det mina underbart snälla föräldrar. När jag har inkomst från jobb är det en kombination av lön och föräldrar.


har du någon kontakt me alexander?

Japp, det har vi haft, men som vänner eller vad vi ska kalla det. :)


FÖresten hur kommer man in på White Room om man bara är 18? Du kmr ju in där och du är 19?!

Jag är ju också bara 18, hihi! Jadu, känna rätt folk så kommer du in. Eller se till att stå på listan och gå dit i god tid då det inte är någon kö. Sedan lär du känna folk allt eftersom vilket gör det lättare att komma in.

vart köpr du alla dina fina bikinisar?

Twilfit och HM framför allt.


FRÅGESTUND - avslutad!!

Jag är onekligen inte den bästa på att svara på kommentarer. Denna gång kör vi en kort frågestund, så passa nu på att till detta inlägg skriva era frågor så lovar jag att svara på varenda en inom kort.

  

Nu har ni chansen, bom bom booom!! ;-) Jag godkänner era frågor i helgen.

Edit: Kommer inte hinna svara på frågorna förrän söndag kväll/måndag så vi kör en riktigt stor frågestund när vi ändå är igång. Alltså har ni till och med dess på er att fråga. Jag har kikat igenom alla frågor som kommit in hittills, många väldigt bra frågor så fortsätt så! Det lär nog dröja innan jag kör en frågestund igen, så passa på nu vettja!

Frågestunden är nu avslutad!


Tjejdrink på Laroy

Hej på er!

Jag har haft en jättetrevlig dag idag. Pratat med flera butikschefer och därefter satt jag med min älskade Patrik på en uteservering i ett par timmar i solen. Mötte sedan upp bror min och åkte hemåt. Här hemma träffade jag Saga och vi tog en långpromenad längs vattnet.

Nu ska jag faktiskt sova. Sofia ringde och sa att hon och Bella ska ut och frågade om jag skulle haka. Sen frågade Erik om jag ville följa med på hans runda med grabbarna och båda alternativen låter helt klart lockande. Men nu ska hälsa ligga i fokus så sömn får det bli ikväll.

Btw är det nu klart att jag ska ha en tjejdrink för ett 70-80tal tjejer på Laroy lördagen den tredje oktober. Är ni sugna på att komma vet ni hur ni ska gå tillväga. Men jag återkommer om det lite längre fram!

Puss och godnatt!

Sol

Hej hopp!

Smet iväg ett par timmar på kvällen igår för Idol och filmmys.
Det var trevligt med lite vardagsmys när det var så tråkigt väder ute. Fick sedan skjuts hem, men kom inte i säng förrän rätt sent. Ikväll ska jag sova übertidigt. Måste!

Håller på och gör mig iordning för fullt nu, samtidigt som mobilen ringer i ett. Efter en lunch med pappa ska jag sedan gå på stan och lämna ytterligare cvn. Man kan aldrig lämna för många. Efter det ska jag träffa Ebba och Patrik. Härligt med så fint väder. Det blir nog jeansjacka idag.

Keep in touch babes!

Mardrömmar som kan förstöra en hel dag

Bilden är oretuscherad, och tagen av Armand Dommer.



Idag har jag tagit en lugn dag med en engelsk bok och filtar omkring mig. Jag drömde en rent ut sagt förjävlig dröm inatt som kom att förstöra hela min dag idag. Jag har liksom aldrig insett att det bara var en dröm, utan går och sörjer omedvetet för att sedan komma på mig själv med att jag inte har förlorat något. Allt är ju bra. Lite läskigt det där. :(

Så alla planer som jag hade idag har jag helt enkelt
skjutit på till imorgon. Så det blir att gå upp jättetidigt imorgon istället, men det blir bra. Planerna för kvällen är ännu oklara, men jag är sugen på att hitta på något mysigt med någon mysig vän. Vi hörs lite senare!


Får oväntat besök från Milano den 14e..

... Minns ni Carlos som jag träffade i Milano? Han ringde hur som helst för ett tag sedan och sa att han köpt flygbiljetter hit den 14e och stannar till den 20e. Jag blev väldigt chockad, men det ska bli kul att träffa honom igen. Lilla hunden, som jag kallar honom :-) Det känns minst sagt overkligt, men nog ska jag visa honom Stockholms nattliv. Han kommer älska alla blondiner här, ha!

Vill du bli fotad av Armand?

Jag har fått grym respons på mina bilder som fotografen Armand Dommer har tagit på mig, där en del ligger uppe på facebook. Riktigt, riktigt roligt att höra! Armand berättade att det är många av mina bekanta som redan har hört av sig till honom och vill köra en plåtning, fast då mot betalning givetvis, eftersom han är så proffsig. Är någon av er läsare intresserade av en plåtning med Armand är det bara att maila [email protected] så ska jag fixa så att ni får ett bra pris. Fotoider (teman typ) och liknande diskuterar man med fotografen innan plåtningen äger rum.



Bilden är oretuscherad.

Fotograf: Armand Dommer
Stylist: Ebba G.

Hemma från en ridlektion ute!

Kom precis hem från en tuff ridlektion utomhus. Jag red en liten pigg ponny som älskar att springa. Men det gick bra. Magen fick jobba stenhårt så nu är den platt som tusan. Och låren, de skakar av ansträngning men då har jag jobbat på bra. Fick bra omdöme i slutet av lektionen så det var kul. Var otroligt länge sedan jag red den där kanonkulan.



Bilden är oretuscherad.

Fotograf: Armand Dommer
Stylist: Ebba G

Bilderna har kommit!

Jag satt uppe halva natten med de 624 bilder som Armand skickade till mig från vår 6-timmar långa plåtning. Jag måste säga att jag är imponerad över hur bra kvalitet alla dessa bilder hade. Jag blundade exempelvis inte på en enda bild, inte heller någon konstig min blev det på någon bild. Rätt bra jobbat va?

Hur som helst valde jag inatt ut 22 favoriter som jag lagt upp på facebook och även skall visa här. Men jag har bra mycket fler favoriter än så, så därav har mina läsare tur eftersom resterande bilder ska upp här! Vi börjar lite försiktigt med två bilder vi tog precis i början av plåtningen.

Alla bilder är helt oretuscherade och tagna av fotografen Armand Dommer.
Stylist är Ebba G.





Pinsamt program

Myser vidare här hemma i mjukiskläder framför tvn. Mysfaktor på hög nivå må jag säga. Snart ska jag göra iordning lite gott att äta och titta på någon film. Sitter för övrigt och tittar lite på Ensam mamma söker och fy vad jag skäms å dessa kvinnors vägnar. Jag har nog aldrig sett några så desperata och sexuellt frustrerade kvinnor. Och att dejta någon som är 5 år äldre än ens egen son? Njaa, allt känns otroligt tacky och ansvarslöst. Jag skäms bara av att titta på ett sådant program. Jaja, det är ju faktiskt ingen som tvingar mig att göra det. Hoppas att ni har en trevlig kväll.


Jag älskar söndagar!

Mysiga söndag. Inte länge söndagsångest för att det enda som brukade stå på schemat var plugg plugg plugg. Just nu älskar jag söndagar - dagen då man endast gör det som faller en in. Men jag vågar nog säga att jag njuter så förbaskat av söndagar i nuläget just för att detta var den dag som jag förr pluggade från den tid jag vaknade till dess att jag gick och lade mig. Egentligen det jag gjorde alla veckors dagar, men då pluggade man ju även i skolan - för omväxlings skull. Nog om skolan. Den saknar jag inte. Men visst börjar motivationen att få inta Sveriges bästa universitet redan nu att arta sig. Den motivationen kommer alltså sakta men säkert, men oj vad dess närvaro - hur liten den än är i dagsläget, lugnar mig.

En lång långpromenad i solskenet. Max och hans grova baksmälla fick inte joina. Vi får ta det en annan dag istället. Mestadels pratade jag i telefon. Jag fick nämligen en del mer överraskande samtal än andra :) Det kändes bra att få prata med betydelsefulla personer, hur läget än ligger till idag. Promenerade vidare och stötte på mina fantastiska föräldrar sittandes vid vattnet på en bänk. Så söta de var. Så fridfullt.

Trots den långa nattsömnen inatt tog jag därefter en powernap. Nu har jag vaknat upp, med allt för många missade samtal, men det gör ingenting. Det är söndag. Det är den mest älskvärda dagen i veckan. Söndag.


Sista bilderna från igår

Kom på att jag inte berättat något om gårdagen än. Vi började ju hur som helst med vin och tilltugg hos Emelie vilket ni kan se ett par bilder ifrån ett par inlägg ner. Sedan åkte vi till ego där 25 tjejer samlades för goda drinkar, shottar och dans. Där hade vi nog som roligast på hela kvällen. Taggade och glada :) Vidare i en limo till grodan sergel där det minst sagt var tumult. Men snart hjälpte de oss in så att vi kunde checka stället och dess utbud.

Alex och killarna har utan tvekan gjort ett grymt bra jobb med marknadsföring då det var sådant otroligt tryck på stället. Men vi var 25 brudar där inne som snabbt splittrades i smågrupper och inom en kvart hade varenda en dragit vidare så det kanske säger en del, vad vet jag. I alla fall om gårdagen där.. Men som jag sa till Alex då han ringde och frågade vad jag tyckte så har stället utan tvekan potential. Vet dock inte om det är min typ av ställe då det är väldigt stort och således blir rätt opersonligt. Men jag skulle behöva ett till besök för att få en bättre upplevelse av stället.

Sedan drog vi vidare till Magenta en sväng och till sist White room där jag som vanligt träffade på en massa älsklingar. Det var allt som allt en bra kväll. Men hemmakväll ikväll har nog aldrig känts ljuvligare. Nog för att jag älskar att festa men känslan av att bara vara hemma och ta hand om sig själv slår nog allt. Filmdags snart. Imorgon bitti väntar en långpromenad med bakisMax (;













Lite mer bilder woho..












Bilder från igår, del 1


















Underbara dag

Kom precis hem från en heldag i solen med Doris (Emelie). Vi satt på en mysig uteservering på strandvägen och hade det så mysigt så. Den kalla och mörka vintern kommer att bli så otroligt mycket enklare nu när sensommaren håller i sig så länge. Helt underbart är det!

Lånar en bild från idag från Emelies blogg.



Och så två bilder på oss från igår :)





Nu ska jag lägga upp resterande bilder från igår, kika in om en stund igen!

Utgång med 24 tjejer, alla iförda "den lilla svarta"

Hello babes!

Kom hem från ebba för ett tag sedan. Skall nu iväg och köpa lösögonfransar och därefter göra mig iordning för kvällen. Halv åtta ska vi ses 7-8 tjejer för vin och tilltugg. Därefter beger vi oss mot EGO där vi är 24 tjejer som ska starta kvällen med bord och skumpa. Alla iförda "den lilla svarta" och i en limo mot Grodan Sergels premiär. Vart kvällen sedan för oss låter jag vara osagt. Men tillsammans med 23 pinglor kan kvällen inte bli annat än extraordinär. Jag är så taggad!

 


6-timmars plåtning!

Oh my god vilken eftermiddag och kväll det blev. Jag plåtades av den erfarne och enormt begåvade Armand Dommer i hans fotostudio på söder och vi höll på i över sex timmar - utan en enda paus. Men saaatan vilka bilder det blev. Vi var ett grymt team och lär med all sannolikhet jobba mer med varandra inom en snar framtid. Ett stort tack till Ebba som agerat både stylist, make-up artist och assistent under dagen. Ingen kunde ha gjort ett bättre jobb.

Nu väntar jag bara på att få visa er bilderna. Det blev allt från riktigt hårda bilder med mycket svart och sotade ögon till beauty bilder. Riktigt bra blev det.

Nu ska vi krypa ner i sängen. Dunderutgång på g imorgon. 24 tjejer med "den lilla svarta" ojoj .. I gotta feeling!

Puss och godnatt!

Preppar för plåtning

Hej på er!

Sitter och väntar på Ebba och ska snart göra iordning lite lunch. Därefter ska vi bege oss mot fotostudion och en eftermiddag full av plåtning. I'm so excited!! Kameran är också på laddning så att vi kan ta mycket bilder under dagen.

För övrigt riktigt skönt med sol och blå himmel. Tänka sig att vädret påverkar ens humör så mycket. Ikväll blir det hur som helst kvällsfika med världens bästa Hanna.

Vi hörs lite senare!


Plåtning imorgon!

En fotograf kontaktade mig häromdagen och var intresserad av att göra en fotosession med mig. Främst för sitt portfolie, och därmed får även jag bilder till mitt portfolie. Men även för ett eventuellt kommande samarbete som jag kan berätta mer om ifall det blir aktuellt.

Nu sitter vi och diskuterar och inspirerar varandra inför morgondagen genom att titta på andra bilder och vilka teman vi ska använda oss av. Kommer hur som helst bli sjukt kul. Jag behöver verkligen nya bilder nu känner jag! Ni får givetvis ta del av både backstage bilderna samt de andra sen.



Fotade lite själv tidigare idag =)

Mamas & tapas

Hej mina fina!

Kom hem från en supermysig middag med min sis Filippa för ett tag sedan. Vi åt tapas på min favoritrestaurang vad gäller tapas på Kungsholmen. Så mysigt att träffa tjejen som är som min storasyster. Det är få människor som jag känner sådan stor kärlek för ska ni veta. Att hon gör mig klokare och visare är ju inte helt fel heller, hihi.




Två bilder som jag tog när jag kom hem idag efter lunchen hos Fia :)

Musik, i en djupare betydelse.

Jag låter fingertopparna svepa över radions symmetriska knappar. Allt i hopp om att finna den radiokanal där minnen ej utlöses i ett ytterst märkbart tempo. Allt i hopp om att mina hörselgångar inom kort mottager musik utan konsekvenser i form av vidaresignaler till hjärnan som månne skapar allt från både ångest och nedstämdhet till gränslös lycka och harmoni. Jag vill ta in musikens klang utan att tänka, utan att minnas.

Radio 107.5, vinyl 107 och inte minst kanalen med minnenas minnen: lugna favoriter. Alla innebär de tankar, ältande och ett lyckorus, om vartannat. En kombination som fungerar med en viss alkoholhalt i blodet. Men nu, idag, kan jag inte hantera det. Jag vill inte minnas. Jag vill inte slukas av gränslös lycka, eller bottenlös hjärtesorg. Jag vill bara vara. Bara ta in musikens toner. Lyssna på låtens textrader utan att förstå vad de vill säga, vad dess budskap har med mig och mitt liv att göra.

Låten som mina öron aldrig uppmärksammat tidigare, kanhända aldrig ens hört tidigare, sprider ett lugn ut i varenda centimeter av min kropp. Inga minnen. Inga känslor. Bara musik. Intetsägande textrader och toner som för mig är högst banala. Inga toppar, inga dalar. Endast ett lugnt hav. Ett lugnt hav av likgiltighet.

Så plötsligt kommer den. Låten som får hjärtat att bulta hårdare och det förut så fridfulla och harmoniska ansiktet döljs nu av en rödlätt ton av genans. Jag andas ansträngt, med ett tryck mot bröstet som är svårt att identifiera. Vill jag känna denna känsla igen? Eller är det måntro ångestfyllda känslor allt handlar om. Det enda jag vet är att det lugna havet inte är något för mig. Antingen är det toppar eller dalar, lycka eller sorg. Jag vill lyssna på låtar som får mig att känna. Det lugna havet och likgiltig musik är till för de som vill leva säkert. De som aldrig får känna på de riktiga topparna. De som aldrig får känna på den bottenlösa sorgen. De som aldrig lyckas kämpa sig upp igen. Starkare än någonsin.


Heldag med fantastiska tjejer

Med inspiration av gårdagens status på facebook:

Fan vad jag älskar mina fantastiska tjejer!

har jag idag tillägnat en hel dag med flera av dem. Först ut är en lunch med flera härliga tjejer hemma hos min älskade Sofia. Där lär vi nog stanna ett tag antar jag. Sedan kommer jag hem en snabbis för att göra mig iordning (och givetvis underhålla er ett tag, prio 1 hallå!?) för ikväll ska jag ut och äta med Filippa. Lovely!

Psst! Imorgon har jag en plåtning på en fotostudio på söder. Men mer om det senare!

Godnatt

Imorgon väntar en rolig dag, så nu måste jag sussa. Godnatt mina söta!


Vill ni ha en frågestund?

Hej allihopa!

Efter en långpromenad runt sjöarna med Emelie bestämde vi en fika på Ett litet hak med Emily, men eftersom jag sov så otroligt dåligt inatt på grund av halsvärk bestämde mig mig för att stanna hemma. Jag ska alldeles strax sova.

Eftersom jag nu inte jobbar något på Salt utan söker nytt jobb och går på diverse arbetsintervjuer i veckorna gör jag inte så mycket mer på dagarna än att träna, träffa mina fina vänner och självklart söker en massa annat roligt.

Imorgon ska vi vara flera tjejer hema hos Fia och laga lunch tillsammans. Sedan ska vi titta på någon mysig tjejfilm och bara njuta av att vara tjejer, hihi. Sedan lite senare ska jag träffa min fina Filippa. Vad vi hittar på för roligt får vi se imorgon.

För övrigt så har jag sett en del av underkläderna som skall bäras på visningen på White room den 2a oktober. I die !! Sjukt, sjuuukt snygga underkläder. Jag vill ha fitting nu nu nu :) Skriv upp 2a oktober i er kalender by the way. Ögongodis för både tjejer och killar är ju inte helt fel. Så ja, det är både killar och tjejer som ska gå visningen. Yummie!

Jag har för övrigt planer på att köra en liten frågestund här i bloggen snart. Är det något som ni läsare skulle vilja ha? Annars skippar vi det.


Mandy is back in the game!

I'm back bitches! Nu har jag äntligen en fungerande liten lap och bloggen kan således bli som den är ämnad att vara - nämligen topnotch! (ohh.. de svenska sk. hollywoodfruarna satte onekligen sina spår, blä!) Numera ska kameran med wherever I go och ni kommer att vara världens mest tillfredsställda läsare. Är ni med mig?



Nu kööör vi! =)

Bilder från gårdagen




















Aldrig varit singel, förrän nu?

Sabbatsår. Då tänker jag på frihet. Året som jag har väntat så länge på. Att kunna göra precis vad man vill och endast ha sig själv och sin egen vilja att tänka på. Jag har gett upp en hel del för att nu kunna sitta här med en känsla av att jag är fri. Jag har ingenting som begränsar mig att få göra det jag vill. Det jag länge drömt om.

För första gången på flera år har jag ingen kille i mitt liv som får mitt hjärta att klappa lite snabbare. Ingen kille som jag har en längtan till att få vara nära. Enligt mig kan man vara singel på olika nivåer. Antingen är man singel med förpliktelser. Eller singel utan förpliktelser. Under de närmsta åren som varit har jag varit upptagen och singel med förpliktelser om vartannat. Jag har alltid haft en +1 om ni förstår vad jag menar. Aldrig bara mig själv.


Men jag har aldrig varit där jag befinner mig nu. Där jag både är singel och utan förpliktelser. Detta slog mig igår och med ens fick jag en lyckokänsla utan dess like i kroppen. Jag kände att om det är någon gång i livet man ska vara så singel och fri det bara går att vara, är det väl ändå under ens sabbatsår? Den tid då du ska stå på egna ben och göra det du alltid drömt om, stora som små saker.


Men jag kan inte undgå att känna en känsla av .. vemod. Mina vänner och bekanta säger alltid att jag är så stark och att jag har väldigt mycket, ska vi kalla det girlpower, inom mig. De ringer alltid mig i första hand då de träffat på en skitstövel som behövs sättas på plats. Jag låter aldrig en kille sätta sig på mig och jag är medveten om vad jag är värd. Men värt att veta är att jag är en tjej som är oerhört kärleksfull och väldigt beroende av kärlek, närhet och passion. Kan man få det som singel?

Men för att inte fastna på det konkreta; de faktorer som gör att så många tjejer inte klarar att stå på egna ben, inte ha sin +1 vid sin sida - rädslan för att bara ha sig själv, tänkte jag återkoppla till inläggets första stycke. Jag har nu bara mig själv att lyssna på. Den som ska göra mig trygg är jag själv, givetvis med hjälp av nära vänner och familj. Men jag tror att det är väldigt nyttigt att få känna på det. Att hantera situationer utifrån jag och inte vi. För är det någon som ska leva mitt liv och vara huvudpersonen i mitt liv, är det ju ändå jag själv. Det är endast jag som kommer att vara med i det långa loppet i mitt liv. Människor kommer och går, men jag kommer alltid att finnas kvar.

Tack vare mina val kommer jag efter jul att uppfylla den dröm som funnits med sedan fem år tillbaka. Nämligen lämna Sverige för Italien, i alla fall för ett halvår. Jag kommer sedan att börja plugga i Uppsala, förmodligen ta ett år utomlands under mina juridikstudier. Här hemma kommer jag alltid ha kvar det som betyder något. Min familj och mina vänner. De som kommer att stå vid min sida vilken del av världen jag än befinner mig i. Det stöd som, enligt mina erfarenheter, tyvärr inte är en garanti om du har en kille kvar på hemmaplan. Och jag är tacksam, stolt och imponerad över att jag lyckats välja bort det som skulle begränsa mig och hindra mig från att uppfylla mina drömmar.


No alcohol for me, please!

Hello babes!

Hemma hos Emelie nu igen, så jag passar på att gå in på internet medan sötnosen vilar. Kvällen igår var rätt lyckad. Svårt att slå fredagen men absolut hade jag kul. Vi började på Ego, helt okej var det.. om jag ska vara snäll, hehe. Men kan tänka mig att det skulle kunna bli grymt där med rätt människor i lokalen.

Sedan vidare 13 partyglada tjejer med ett glas champagne i handen (det var också den enda alkoholen jag konsumerade den kvällen. Med all min träning kan man bara dricka en gång i veckan, max.) i en vit limmo till Magenta. Därefter vidare till White, men jag kände mig trött och.. oattraktiv hehe, så jag åkte hem efter att ha träffat en massa nära och kära på WR.

Det togs galet mycket bilder igår. Kommer att få dem om ett par timmar av felicia, så jag lägger upp dem här om ett par timmar. Så kika in då my loves!

Senare får vi se om det blir en promenadomgång nr 2 med maxiboy. Mycket trevligt att ha en granne att promenera med. Finally!



Snyggaste bilden ever på dreamteam. NOOOOT

Roligaste utekvällen på länge!

Heeeej!

Först en tråkig sak. Nu har båda mina datorer lagt av vilket betyder att jag inte kan blogga regelbundet. Nu sitter jag hos Emelie för att få skriva ett litet inlägg när abstinensen blivit som störst. (Och det har bara gått två dagar?!) Hur som helst är mina snälla föräldrar nu och ska fixa till det där, så förhoppningsvis har jag en fungerande dator snart igen.

Igår hade jag den roligaste utgången jag, kanske någonsin, har haft. Kvällen började i sakta mak på Finest medlemsfest på café Opera med middag. Det var trevligt, men vi blev inte så värst långdragna. Vidare till Laroy där vi bara tänkt stanna en stund, eftersom jag fått diverse inbjudningar till Collage där mina barndomsidoler Backstreet boys var. Hur som helst blev visiten på Laroy desto långvarigare. Vi dansade, shottade och hade bara sjukt roligt på övervåningen med den supersöta duon Carl-Olof och Erik, plus en massa andra. Länge sedan jag skrattade så mycket.

Sedan mellanlandade vi på Amba, även där hade vi sjukt roligt och stämningen var verkligen på topp. Vidare till White room runt fyra. Det var hur som helst en väldigt lyckad (och lång!) kväll och trots baksmälla drog jag mig upp tidigt imorse, på med träningskläderna och hem till Emelie. Ikväll väntar ännu en dunderutgång, känner på mig att även den blir extraordinär ;) Blir med andra ord en riktig partyhelg nu men jag gillar det =)








Bilder från igår!



 










Trevlig lill-lördag!

Det var en trevlig kväll igår med start hos Emelie där vi drack vin och fick en bra start på kvällen. Drog senare till Laroy där vi minglade med folk och hade allmänt trevligt. Dock var det inte speciellt mycket drag så jag bestämde mig ganska snabbt för att det skulle bli laroy denna kväll, men inte vidare någon annanstans efteråt. Men vi hade som sagt trevligt och jag pratade med flera Handelskillar om mitt kommande val av studier. Typiskt mig att stå och prata om studier och mål för framtiden ute på krogen. Allt ständigt skit mot Stureplan och människorna som festar där, men är det någonstans man kan möta människor som är mitt uppe i en riktigt tuff utbildning är det på Stureplan. Sen när blev det orimligt att man faktiskt både kan älska att festa men ändå vara en überseriös student med höga ambitioner? Det är faktiskt jag ett levande bevis på.


Långlunch med Therese

Nyligen hemkommen från ytterligare en lång dag. Arbetsintervjun för Polarn o pyret imorse kändes väldigt bra. Jag har ett par till arbetsintervjuer inom kort så vi får se hur det sedan blir till slut. Hur som helst är arbetsintervjuer min grej. Jag pratar på och var inte nervös överhuvudtaget idag, vilket var skönt.

Därefter blev det en tur på stan med Therese och sedan en långlunch med sötnosen. Stötte sedan på Jesper och därefter Anna och Sarah och tog en tur i lite butiker med dem. Man får passa på nu när man är ledig! =)

Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och sedan vila lite. Ikväll ska jag och Alexandra hem till Emelie för vin och tilltugg innan vi beger oss till Laroy där Caroline (som jag för övrigt bara idag har pratat 9 gånger med i mobilen. Det är inte hälsosamt, ha!) har en bloggdrink. Jag är så glad då ni är så många läsare som hört av er och vill komma. Ni får lova att komma fram ikväll och hälsa! :)

På återseende!

Update: Nu har jag skickat listan till Carro på er läsare som kommer ikväll. Det är alltså för sent nu att OSA via mig om ni vill komma ikväll.

090909 09:09

Godmorgon bloggen!

Jag håller på och fixar för fullt här hemma inför arbetsintervjun som jag ska på 10.30. Därefter blir det en långlunch med Therese som jag inte har träffat på länge. Riktigt skönt med så fint väder ute. Då blir det med andra ord lunch sittandes på en uteservering idag igen!

Senare ikväll är det ju då alltså dags för bloggdrink + mingel på laroy, i samarbete med SOLO. Ni har fortfarande några timmar på er att OSA till min bloggmail och skriva hur många ni är som kommer. Enda kravet är att ni skall vara 18 +.

Nej, nu ska jag hitta något stilrent och klassiskt att ha på mig som passar en arbetsintervju. En liten hemlis är att jag fullkomligt älskar att gå på arbetsintervjuer. Det är ju det enda tillfälle, som jag kan komma på nu, där det är fullt tillåtet att sitta i 30 minuter i sträck och mer eller mindre enbart prata om sig själv. Ha! Skämt åsido, men jag ser alltid fram emot arbetsintervjuer.

Vi hörs lite senare!

Ego pics

Hej mina fina, sitter och tittar på Idol med Sebastian. Så mysigt att ha honom här :) Måste bara säga att jag blev riktigt glad när jag loggade in på min bloggmail och såg att ni är ett drygt tiotal som hört av er om lista tills på onsdag. Ni kan höra av er fram till 16.00 på onsdag om ni vill komma och dricka drinkar med mig och en massa andra bloggare på Laroy. Ni måste vara 18 år. Att ha en blogg är inte ett krav, men det är kul om det är någon i ert sällskap som bloggar. Maila [email protected] så ses vi där!

Lite ego pics som jag tog tidigare idag. Egoism rocks eller vad är det man säger?

 


Lite pics från dagen

 
Jag och min Anna på en sooolig japansk uteservering ;)

Sedan ville jag leka med kameran hemma.. Det är ju tur att man är lättroad!
 




Arbetsintervju imorgon!

Hej hej!

Kom nyligen hem efter en lång dag på stan, likt jag förutspått. Dagen började tidigt imorse med en pressvisning av Coco Chanel - filmen som visade sig vara enormt bra och riktigt inspirerande. En riktigt välgjord film med bra skådespelare och filmen kom verkligen att påverka mig. Helt klart sevärd!

Därefter var det dags för lunch med pappa på en japansk restaurang på Birger Jarlsgatan. Riktigt gott var det och även där kan jag rekommendera den. Under lunchen fick jag ett väldigt roligt samtal om en arbetsintervju som äger rum imorgon bitti. Jag ska alldeles strax läsa in mig på företaget så att jag kommer dit väl förberedd. So excited :)

Sedan kom min fina Anna förbi och vi tog därefter en lång tur på stan och således en riktig catch up. Det är onekligen få människor som gör mig på så bra humör som min älsklingsAnna.

Tog lite bilder som kommer upp i nästa inlägg! Vi hörs snart.


Kan inte sova :(

Här är man duktig och går och lägger sig innan tio på kvällen. Vad händer då? Jo, jag vaknar till och kan sedan inte somna om. Jag är med andra ord hur pigg som helst ! Sjukt frustrerande. Istället sitter jag inne på facebook, kommenterar folks bilder och tittar på mina egna. Har en konstig känsla i kroppen som jag inte riktigt kan identifiera. Jag vet inte om jag fick denna känsla efter Milanoresans bilder eller om det var studentbilderna där en bild gav mig en riktig klump i magen. Det är på grund av detta jag hatar att vakna på natten och inte kunna somna om. Det är alltid då jag börjar fundera, analysera och bli onödigt sentimental. Positivt though är att jag som alltid är så impulsiv och kan göra både det ena & det andra utan att tänka mig för kan inte göra någonting nu för alla sover, ha! Det ska jag också göra snart, nananana I hope!



En Milanobild som inte gav mig en klump i magen. Det var riktigt behagligt att ta det lite lugnt i vår regnskog precis utanför hotellet.

http://mandyn.tk

Hej på er!

Nu har jag lagt till ett nytt domännamn till min blogg, nämligen http://mandyn.tk Detta för att jag varit riktigt trött på "gulligamaandyy" under ett bra tag nu och jag tycker personligen att namnet inte riktigt gör min blogg rättvisa. Jag har en rätt ytlig blogg, men det är inte någon fjortisblogg vilket namnet gulligamaandyy gör en antydan på.

Dock kan ni fortfarande gå in på min blogg som vanligt på http://gulligamaandyy.blogg.se Detta är mest till för min egen del när jag exempelvis länkar min blogg på andra sajter eller om någon frågar vad min blogg heter. Då kommer jag hädanefter att använda mig av http://mandyn.tk. Vilken andress ni väljer att använda er av är helt upp till er!

Snart: Jag ska alldeles strax sova. Nu ska jag ta tag i mina tidiga sovtider igen. Imorgon bitti vankas pressvisning för en ny biofilm tillsammans med Caroline. Därefter väntar förhoppningsvis en lång dag på stan.

Nu: min, i nuläget, stora last. Nämligen knäckebröd med ost. Det låter väldigt banalt och tråkigt men oj vad gott det är! Det är något jag äter varje kväll. 3-4 knäckebröd med ost. Helt klart nyttigare än andra småätar-alternativ på kvällarna innan sovdags.

Glöm inte att maila mig angående bloggdrinken på onsdag. Jag vill verkligen ha så många som möjligt av er där. På återseende!


Bloggdrink på laroy - Onsdag!!

Nu mina kära vänner är det dags för en ny rolig onsdag på Laroy! Denna gång håller min fina vän Caroline i en bloggdrink i samarbete med SOLO på Laroy där en massa härliga bloggerskor samlas för att mingla och dricka goda drinkar. Maila mig på [email protected] för att skriva upp er på listan för fri entré fram till klockan 23.30. Självklart är ni välkomna med vänner som inte bloggar. Ta nu chansen att få mingla med din favoritbloggerska, dricka goda drinkar, få en SOLO med dig hem och en grym start på en onsdagsnatt. Vi ses där kl. 23!



Jag och Caroline innan visningen förra onsdagen!

Måndag

Jobbmailen har jag precis läst igenom och det ser tack och lov bra ut. Det ska jag alldeles strax fira med en långpromenad i solen för att kicka igång dagen ordentligt. Andra planer för förmiddagen är att jag förmodligen ska träffa Ebba, skicka iväg ännu fler mail, rida lite senare idag samt ringa ett par viktiga samtal. Vad som händer lite senare får vi se. Hej så länge!



Från genrepet på laroy.


Godnatt

Nu är jag så trött att jag snart somnar sittandes. Lägger upp två bilder som jag tog nyss. Ruffsig och trött är jag men så ska det ju vara på söndagar. Imorgon ska jag starta dagen med en powerwalk! Nu väntar sängen. Godnatt mina fina läsare.

  


Mysig söndagkväll på Langolo!

Godkväll alla läsare, kom nyss hem från en kvällsfika med Alexandra på Langolo. Mysigt att sitta där under värmelamporna och låtsas att sommaren inte är över än. När vi sedan kom ut till verkligheten höll vi på att frysa ihjäl. Vill. Inte. Ha. Höst.

Var för övrigt en supergullig läsare som såg mig där och således skrev ett par fina rader till mig nu. Sådant värmer verkligen mer än ni kan ana. En riktigt dålig raggningsreplik fick jag och Alexandra erfara också. Killar tror alltid att de är så fyndiga när de kommer på något som enligt dem är lite "utöver det vanliga". I 9 fall av 10 vet man inte om man ska skratta eller gråta = dåligt tecken.

 
Såhär mysigt klädd har jag varit ikväll =)


VSFS

Sitter och tittar på fantastiska Victoria's secret fashion show för sjuttioandra gången. Det är underbart att se världens vackraste och sexigaste kvinnor samlade på en och samma visning. Nu är det visst säsongspremiär för top model, lovely! Jag tittar väldigt sällan på TV, men då jag tittar är det i 99% av fallen Top model som visas. Helt klart ett av mina favoritprogram.

Hur som helst träffade jag aldrig Ebba förut då stackarn inte mådde bra. Istället blir det en kvällsfika med söta Alexandra på någon uteservering. Men först Top model! Vi hörs lite senare :)



Finaste!


När jag läser din blogg svävar jag på moln

... fick jag nyss i ett sms. Hur sött!?

~


Söndag


Morning babes!

Har legat och dragit mig ett bra tag nu och pratat med Carro. Någon gång ska jag räkna hur många gånger vi pratar i telefon med varandra under en dag. Antalet är nog under all kritik, ha!

Ser ut att vara härligt väder ute, så jag ringde Ebbson och bestämde en dejt med henne på en solig uteservering. Kanske blir det trots allt en mysig kofta man bör sätta på sig? Nåväl, så länge det är sol får man väl vara nöjd. I Italien är det strålande sol och 30 grader varmt..

Så nu blir det hur som helst lunch och snabbfix innan Ebba kommer hit så ska vi bege oss mot city. Tar givetvis med mig kameran också. Puss så länge!

Lugn lördag, finally

Hej hej!

Mår fortfarande inte alls bra och tänker defintivt inte gå ut ikväll. Istället väntar en lång natts sömn vilket känns ljuvligt. Det vankas bloggdrink på onsdag på Laroy och eftersom 3 utgångar i veckan blir mer än vad min lilla kropp klarar var det en given hemmakväll idag.

Annars har jag gjort något som jag inte gärna gör, nämligen läst diverse bloggar. Det känns minst sagt som att läsningen av dessa inskränkta bloggar och mindre kompetenta skribenter har reducerat antalet hjärnceller i högre grad än vad gårdagens shottar gjorde. Ska jag sätta högskoleprovet den 24e oktober får jag sluta upp med att läsa dessa skitbloggar. Jag tror då inte att VRGs 2.0:are läser om alla the one and only:s som finns där ute.

Nu ska jag dricka ett glas vatten och därefter väntar en god skönhetssömn. På återseende mina kära!


Jag har världens bästa vänner!

Godkväll!

Har legat halvt medvetslös i min säng hela dagen och bara pratat i telefon med mina fantastiska tjejer. Det låter så krystat att säga det, men jag är verkligen omgiven av världens bästa tjejer. Det finns inga bättre.

Nu är det hur som helst fotbollsdags och jag ska försöka få i mig något litet att äta. Bäst för mig att jag mår bättre imorgon så att jag kan träna riktigt ordentligt. Att bara ligga hemma en hel dag gör en seg både i huvudet och kroppen.



En bild jag tycker mycket om, tagen av ebba!

Ebba är fantastisk!

Som ni vet fotade min bästa vän Ebba på Laroy fashion show och här är ett litet smakprov på bilderna som hon tog.








Bilder från gårdagen!

Hej allihopa!

Jag mår då definitivt som jag förtjänar idag. Vi hade en grym kväll igår som startade hos Louise med vin och skumpa. Tog en taxi till Collage där det blev ännu mer champagne. Vidare en sväng till Laroy och Magenta för att sedan avsluta på White. Vi hade sjukt kul och jag var inte hemma förrän vid sex imorse. Idag känner jag mig som en levande död  - dock med mycket bilder att bjuda på.



























TGIF!

Hej babes!

Puh, nu har jag varit duktig. Har skickat iväg flertalet jobbansökningar nu samt mailat med det amerikanska klädföretaget Abercrombie & fitch där jag nu är registrerad som modell i Milano, iih! :) Jag ska förmodligen dit på möte i slutet av september så då måste flygbiljett bokas soon!

Nu när jag fått så mycket gjort idag känns det riktigt roligt att planerna för kvällen ser grymma ut. Jag och Alexandra ska mötas vid nio för att dra hem till Louise där vi ska dricka vin innan vi drar till Collage där mina babes Tove&Louise jobbar för att sedan dra vidare till mina stammisställen antar jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs sen.


Svåra tider

Har suttit hela förmiddagen och skickat iväg mail och kollat nya jobb. Har så många av mina vänner som letar och söker febrilt, men det är verkligen svåra tider att få jobb i nu. Det är ju sannerligen oroväckande att det liksom inte spelar någon roll hur mycket erfarenhet man har eller hur social man är. Det finns inga platser att tillsätta.

Har ni några tips på jobb är det bara att maila/skriva en kommentar i kommentarsfältet. Jag har ett par på g nu men är minst sagt öppen för förslag.



Nu ska jag maila abercrombie fitch som kom fram i Milano och ville att jag skulle jobba för dem, samt gå in i deras databas där jag är registrerad för arbete som modell. De var väldigt måna om att jag skulle hinna plugga italienska deltid, så det känns perfekt.


Mer bilder från min kamera

Lite fler bilder från visningen, dock är kvalitén inte den bästa på dessa bilder. Ebbas bilder är på g!












Lite bilder tagna innan visningen!

Mycket dötid var det på Larran innan visningen igår. Bara man har en kamera så kan man döda mycket tid!.. ;)







 








Skitdatorn crashade!

Åhh jag är så sur! Precis när jag laddat över alla bilder från gårdagen till min lap crashade den och går nu inte ens att sätta på. Istället sitter jag med min andra lap nu som även den är virusangripen utan dess like - och således lever sitt egna liv. Jag vet inte om jag har någon lust att ladda upp alla bilder till denna dator istället, då den är så sjukt seg och inte det minsta samarbetsvillig.

Hur som helst sitter Ebba och laddar upp alla bilder som hon tog med sin systemkamera nu, så där har vi en massa bilder att visa er. Vi hörs lite senare ikväll.

Och by the way... my gooood vad många läsare ni är nu. Kul att ni hittat hit, ni kommer garanterat komma tillbaka då jag överkonsumerar bilder.. med råge =) Puss så länge!


Bilder från Emelies blogg





Mina och även Ebbas bilder är påväg! Drygt ett hundratal bilder från hela dagen och kvällen igår har ni att vänta :)

Så jävla grymt!!!

Jag vet inte var jag ska börja.. kvällen igår blev så grym att jag aldrig ville att den skulle ta slut. Jag kom till Laroy med Carro&Ebba vid fem. Vi började direkt ta upp alla outfits och några modeller satt redan och fick make&hår. Sedan var det min tur, blev riktigt grymt (närbilder kommer).

Alla genrep samt av&påklädningar gick grymt förutom mina skor som var svåra att hinna få på till ombyte nr2. Men när jag och bästa Rebecca löst det satt allt som en smäck. Att få öppna visningen och att göra det till Sexy bitch var grymt. Alla stod och skrek och adrenalinet man fick av det var över alla förväntningar.

Min outfit nr 2 fick väldigt många kommentarer av killar efteråt samt en hel del skrik då jag gick på podiet, men det var väntat. Riktigt grym outfit som jag stormtrivdes i. ;) Klänningen som jag hade då jag öppnade visningen var grym den också.

Roligast av allt var alla kommentarer man fick efteråt. Både nära, bekanta och främlingar kom fram och sa att jag var bäst av alla och sa att jag är ämnad att göra detta. Att få sådana lovord gjorde min kväll.

Efter visningen blev det bord på laroy med alla som jobbat med visningen. Riktigt kul att min fina kusin Emily hängde på också. Så det blev shottar och drinkar innan vi styrde kosan mot White room.

Maximilian och Jesper hade rätt, bilden nedan som Max tog igår var så jävla grym. Bästa fotografen :)

Bilder från Stureplan.se, mina bilder kommer i nästa inlägg.








Sola

Till min stora förtjusning har det öppnat ett solarium precis där jag bor. Jag invigde det för en dryg timme sedan och blev stormförtjust. Jag har ju solat i ett par år nu, men har då aldrig varit på ett sådant fräscht och lyxigt drop-in solarium. Man kunde välja på flera olika solarier, däribland stå-solarium, men jag valde det gamla hederliga med extra drag i. Inte nog med ovanstående var musiken förinspelad och när favoritlåt efter favoritlåt spelades ville jag inte gå därifrån. Jag får hålla band på mig själv så att jag inte går dit oftare än jag lovat mig själv - nämligen en gång i månaden.



Nu väntar jag på Ebba och skall precis smörja in kroppen innan jag slänger på mig något bara. Sminkad och stylad ska jag ju bli på plats och kvällens partyoutfit som jag skall bära efter visningen tar jag inte på mig nu.

Imorgon hörs vi igen och då kommer ni att bli överösta med bilder från visningen samt back stage och förmodligen även party pics efteråt. Vi hörs då!

I gotta feeling...

... that tonight's gonna be a good night!

Nyss pratat med Carro och nu är det dags för lunch. Därefter fixa allt inför visningen och sen kommer Ebbson så ska vi åka hem till Carro innan vi beger oss mot Laroy. Sminkad och stylad ska jag bli vid halv sex, sedan är det genrep som gäller!

Me n' Carol in tha caaaaaaar in Milan






Taggad inför morgondagens modevisning!

Godkväll,

har pratat i telefon större delen av kvällen där mycket tid har gått åt visningen imorgon och jag och Carro har taggat varandra ordentligt. Det kommer att bli riktigt grymt, valet av musik kan omöjligt bli bättre. Utekvällen därefter kommer ju garanterat också bli grym eftersom jag kommer ha så många nära och kära där.

Hur som helst ska jag alldeles strax sova, sov ju så dåligt inatt att det var under all kritik. Mormor brukar alltid säga att man sover dåligt då det är fullmåne. Tänka sig att det skulle ligga något i det, för det är nämligen så att majoriteten av de nätter jag sover dåligt och oroligt så har det varit just fullmåne.

Ebba kommer till mig imorgon bitti och vi ska sedan möta Carro rätt tidigt innan visningen så ska vi tagga tillsammans. Ebba ska nämligen fota under visningen samt back stage. Ni kommer såklart att få se alla bilder sen. Snart väntar sängen.

Det ser by the way ut att bli ett nytt besöksrekord ikväll igen. Kul! 


Intervju med Caroline - Stockholmsposten

Här kan ni läsa om grymma Carro, hennes arbetsuppgifter - mycket anknutet till hennes visningar, mode samt vår numera rätt omtalade resa till Milano. Enjoy!

Caroline Lidman

Caroline Lidman. Bild: Stureplan.se.

Caroline Lidman, känd för Stockholmspostens läsare som bloggaren som bytte domän, anordnar en modevisning på Laroy på onsdag. Stockholmsposten har fått en exklusiv intervju med Caroline, som är i färd med gästlista och utprovningar av kläder på mannekängerna.

Hej Caroline! Vad för slags kläder handlar det om?
– Det är 14 olika ”nattlivsoutfits” för damer, dvs kläder som funkar för kvinnor i nattlivet under den kommande hösten och vintern: mycket klänningar, festtoppar, lackleggings och paljettleggings. Och väldigt mycket höga klackar.

Vad är dina uppgifter i samband med visningen?
– Jag är huvudansvarig, så jag bjuder in gäster, bestämmer musik, stylar och bokar make up- och hårstylister. De två killar jag samarbetar med fixar catwalk och ljus, samt drar folk och håller i lokalen. Killarna är Jesper Owe och Micke Eriksson, som har hand om Laroy på onsdagar och om nattklubben Magenta på helger.

Hur många mannekänger ska vara med, och varifrån kommer de?
– Det är sju modeller på 14 outfits, så alla går 2 gånger. Majoriteten av modellerna är handplockade, och av dem har några gjort några plåtningar och visningar. Några har gjort lite jobb för agenturer typ Mikas och Stockholmsgruppen.

Kommer du att göra något mer med Stureplansgruppen i höst?
– Ja, en hel del. Dels är det en bloggdrink nästa onsdag på Laroy i samarbete med tidningen Solo, och veckan efter det blir det en tjejdrink med tidningen Cosmopolitan på samma ställe. Då kommer en jacka från Chevignon à 8000 kronor att lottas ut, eftersom Chevignon ska nylanseras i Sverige. Sedan, den 2 oktober är det en underklädesvisning med olika märken, t ex Wonderbra för tjejer och Desquial och Frigo för killar på White Room. Fem-sex modeller av varje kön kommer att visa underkläder. Och därefter följer en killdrink på Magenta den 10 oktober, i samarbete med tidningen Moore.

Oj. Åter till modet: vad "gäller" i höst i klädväg? Några speciella färger?
– Personligen kör jag mkt svart och grått, men det är klart att det kan vara snyggt med någon detaljfärg, t ex rött eller lila. Annars är djurmönstrat något man börjar se mycket, alltså leopard och zebra, både på jackor, byxor och klänningar. Något man ser mycket just nu i modebloggar är lårhöga stövlar, såna som går långt över knäna, men det kanske boomar nu och håller kanske inte för evigt. Annars: lager på lager, säg ett linne, ett par koftor och en jacka.

Du tog studenten i våras. Vad händer nu? Vidare utbildning, eller jobb?
– Jag kom in på universitetet, men valde ett studiebreak. Mitt mål är att läsa på Berghs, men många som läser där har väldigt mycket erfarenhet, så min plan är att läsa marknadsföring i Lund ett år med start till våren. Till dess ska jag arbeta som nu med styling och vid vissa evenemang på eventbyrån Petré.

Dina bloggläsare har kunnat läsa om din resa till Italien med din kompis bloggaren Amanda Bergman i somras. Berätta kort för dem som missat det!
– Det var en spontanresa, vi bestämde oss bara två veckor inför resan. Vi var där lite mindre än en vecka; Milano är en jättefin stad: varmt, soligt, och för oss var det perfekt med mycket shopping. Vi lärde känna två killar som jobbar med mode, och tack vare det blev det en bättre resa än vad vi trodde. Vi umgicks en del med dem, att träffa två som kan staden blir en helt annorlunda upplevelse än den man får som vanlig turist. Dessutom: killarna var stora modeller i Milano som går fashionweek [visar upp sig på visningar under modeveckor, red. anm.] där, i Paris och i London bland annat. Så vi lyckades knyta en del modekontakter.

– Amanda fick till exempel ett modellerbjudande, och jag ska kanske ska åka ner i höst och göra ett stylingjobb för Abercrombie & Fitch, som ska öppna en flaggskeppsbutik i Milano. Mitt jobb skulle i så fall vara ”visual stylist”, vilket innebär styling av butik och skyltfönster inför premiären.

© 2009: Stockholmspostens Moderedaktion


Träning på ingång!!

Att träna är det absolut bästa som finns och det finns ingenting som gör mig så glad. Jag älskar dessutom att se de fina resultaten efter varje träningspass. Nu ska jag ut och springa en mil och därefter göra mina hemmaövningar. Vi hörs sen!

Bjuder på lite härliga sommarbilder så länge där jag själv tycker att min body är helt okej tränad. Men det kan alltid bli bättre mina vänner, glöm aldrig det. 







Nu köööör vi

(Don't go bananas nu mina älsklingar. Det är nämligen flera läsare som bett om sk. inspirationsbilder.)


Maila mig för lista!

Ni är redan flera som mailat mig angående listan till Laroy imorgon, onsdag, 22.30. Det är nämligen då min bästa vän Caroline Lidman ska ha en modevisning på Laroy. Det blev en succé i somras, så detta vill ni bara inte missa!

Maila mig på [email protected] så skriver jag upp er på listan för fri entré innan 23.30. Detta är även ett ypperligt tillfälle för mig att få träffa lite läsare irl. Varmt välkomna ni över 18 år.

 
Vår fantastiska resa till Milano kommer jag aldrig glömma.


Besöksrekord igår igen, med råge!

Typiskt, känns inte som att jag har sovit en enda timme inatt. Jag har legat och vridit och vänt på mig i princip hela natten. Så fort jag väl somnat har jag vaknat av ett ryck för att jag förmodligen drömt något. Somnade gjorde jag väl vid åtta imorse. Egentligen skulle jag behöva sova halva dagen men det hinner jag inte.

Pratade med Louise om att träffa henne idag, samt Ebba senare men först och främst ska jag ha en riktig träningsdag idag och bara äta riktigt bra helt enkelt. Mycket vatten ska jag dricka också..

För övrigt hade jag besöksrekord igår igen med ett par hundra fler läsare än jag hade häromdagen då jag skrev att jag hade besöksrekord. Verkligen jätteroligt med så mycket nya läsare. Bara att skriva en kommentar alternativt maila till min bloggmail om ni har några frågor.

Jag har också för övrigt fått de finaste läsarmailen man kan tänka sig både på bloggmailen och min facebook den senaste tiden. Man får ta oerhört mycket, ofta oförtjänt, skit som bloggerska.. men med så mycket fina ord man får gör att det är så värt det.

Vanligast är att jag får höra att jag är sådan inspirationskälla för många. Förut var skolan och studier det ni kommenterade mest, i dagsläget är det utan tvekan träningen och många skriver att ni har min kropp som mål. Helt sick är det, men man blir så himla glad över att få så mycket komplimanger och lovord. Det värmer verkligen.

Åh, nu ringde min älskade Hanna och sa att hon kommer på visningen imorgon. Jag har en massa av mina nära och bekanta som ska komma vilket känns tryggt. Hoppas bara att allt går som det ska och att vi får fint väder eftersom att podiet kommer att vara utomhus på Laroys uteservering.


RSS 2.0