Roligaste utekvällen på länge!

Heeeej!

Först en tråkig sak. Nu har båda mina datorer lagt av vilket betyder att jag inte kan blogga regelbundet. Nu sitter jag hos Emelie för att få skriva ett litet inlägg när abstinensen blivit som störst. (Och det har bara gått två dagar?!) Hur som helst är mina snälla föräldrar nu och ska fixa till det där, så förhoppningsvis har jag en fungerande dator snart igen.

Igår hade jag den roligaste utgången jag, kanske någonsin, har haft. Kvällen började i sakta mak på Finest medlemsfest på café Opera med middag. Det var trevligt, men vi blev inte så värst långdragna. Vidare till Laroy där vi bara tänkt stanna en stund, eftersom jag fått diverse inbjudningar till Collage där mina barndomsidoler Backstreet boys var. Hur som helst blev visiten på Laroy desto långvarigare. Vi dansade, shottade och hade bara sjukt roligt på övervåningen med den supersöta duon Carl-Olof och Erik, plus en massa andra. Länge sedan jag skrattade så mycket.

Sedan mellanlandade vi på Amba, även där hade vi sjukt roligt och stämningen var verkligen på topp. Vidare till White room runt fyra. Det var hur som helst en väldigt lyckad (och lång!) kväll och trots baksmälla drog jag mig upp tidigt imorse, på med träningskläderna och hem till Emelie. Ikväll väntar ännu en dunderutgång, känner på mig att även den blir extraordinär ;) Blir med andra ord en riktig partyhelg nu men jag gillar det =)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0