Can't get enough of them..

Kom hem för ett litet tag sedan. Idag har det varit en jättemysig dag. Som ni vet slutar jag redan 11.20 på torsdagar, då åkte jag och mötte Tessie så åt vi lunch. Därefter gick vi och satte oss på ett café, fikade och pluggade effektivt matte i två timmar! Starkt jobbat älskling (; Därefter var det dags för shopping! Stötte på älsklingsjanne i sturegallerian också. I alla fall, vi hade bestämt att det var underkläder vi skulle köpa idag. Men efter en visit i en skoaffär ändrade vi oss drastiskt. Det fick helt enkelt bli skor idag och underkläder nästa vecka! Vi sprang runt i våra klackar i flera timmar och satan vad ont i fötterna vi fick. Jag kan lova er att vi var runt i varenda skoaffär i centrala Stockholm. Sedan satte vi oss och åt middag runt åtta och nu är jag hemma. Ska nog sova snart, är jättetrött. Har redan planerat nästan hela dagen imorgon innehållande plugg tillsammans med Tessie på ett café- har såå mycket i skolan nu. Därefter har jag dansträning sedan ska jag på bio med Tessie. Därefter ska vi möta min älskling Hanna och de andra tjejerna så drar vi på fest hos Oskars kompis. Alternativt en födelsedagsfest :) Vi får se, vi får se.

De riktigt fina skorna jag fick med mig hem..
Riktiga Amanda-skor det där :)

115055-178 115055-179
115055-180 115055-181

haha roliga bilder det där.. skorna ni ska lägga märke till (; på  första bilden till vänster är det ett par skor jag skall använda till fest med en rätt hög klack. De andra tre bilderna är på ytterligare ett par pumps i min långa rad som jag är beroende av redan nu =)

115055-182

115055-183

Ändrade planer =)

115055-177Hej igen.
Skrev tidigare om allt plugg jag skulle hinna med idag. Nu har jag läst igenom psykologiartikeln "Cons of perfectionism include self - critisism" samt övat på italienskaläxan. Mer tänker jag inte göra idag fastän jag behöver. Nu tänker jag nämligen lägga mig till rätta i soffan bredvid världens bästa mamma och titta på en film med en av mina favoriter Kate Hudson och äta en massa gott. :)

Min gullunge Tessie hörde också av sig om att hon inte ska sitta barnvakt imorgon vilket betyder att vi får hela dagen från 11.20 då vi slutar till kvällen att shoppa en massa (underkläder!!), sola samt plugga på något mysigt café. Vi har ju engelskaredovisning tillsammans och så ska vi göra vår geography assignment tillsammans som har, hör och häpna, handlingen "Bonde söker fru". Det är vår lärare Tyler som kommit på den briljanta idén.. Dock måste jag  erkänna att assignmenten är betydligt mer pedagogisk och avancerad än vad namnet säger. Troligen därför han valt det..

Nej nu väntar mami i soffan! Puss på er mina änglar <3

115055-119

Somliga har det bra..

Jahapp då var Joakim, min ena storebror, nyligen ankommen till Thailand där han ska stanna med sin flickvän på obestämd tid. Minimitiden var tre-fyra månader. Dock på resande fot. Som en väldigt lång semester.. vem skulle inte tacka nej till det liksom. Klocka var tre på natten och temperaturen låg på 28... Väljer att inte kommentera det.

Saknar i alla fall den lilla sötnosen redan, tänka sig. Men den här resan kommer göra honom gott, det är jag säker på. Bara vi här hemma som får lida lite extra. Men för honom står jag ut med allt.

115055-176 


Blir alldeles varm när jag ser dessa bilder <3 Att man kan känna så mycket kärlek för en person. Min italiano (:

 

Vad ska man säga? ;P

  
 115055-174 115055-175
B?sta v? 115055-85 115055-104

Vad säger ni, är det inte lite samma stuk på dessa bilder? Pinsamt? Ohja!



En liknande variant, men ack så söt =) Iris n' me!

VRG

Hello!

Kom precis hem, nu tänkte jag sätta på mig min sköna mjukisdress och sätta igång med pluggandet. Ikväll ska jag annars bara vara hemma och ta det lugnt med god mat, film och tända ljus. Skönt med en kväll utan träning för en gångs skull. Annars har dagen varit bra, allt har rullat  på som det ska. Jag och Tessie var jätteambitiösa då vi satt och planerade de två kommande veckan då vi har übermycket i skolan. I och för sig, när har vi inte mycket? I alla fall har vi planerat in över fem fikor då vi ska försöka göra pluggandet av geography assignment, engelskaredovisning - social services samt matte så mysigt som möjligt.

Förlåt för sjukligt tråkiga inlägg de senaste dagarna. Men det blir så ibland, engagemanget från min sida kan omöjligt vara på topp jämt. Men det komer tillbaka, det brukar det göra ;) Tänkte försöka ta regelbundet nya bilder så jag kan spetsa till varje inlägg med någon ny bild - brukar vara trevligt! =) Kan ju kombinera lite outfitbilder, festbilder och bara vanliga vardagsbilder så att ni får följa med i mitt liv så mycket som möjligt - eller så mycket som jag tillåter ;) Om allt vill sig väl ska jag sola för första gången på en och en halv månad imorgon. Det är riktigt bra jobbat, jag som är en gammal solariemissbrukare sedan många år tillbaka. Kan lägga upp före- och efterbilder om ni vill det.

Jag kom på att ni är flera som bett mig skriva om VRG, och jag har lovat att svara på era frågor i ett inlägg. Så ni kan ställa era frågor till det här inlägget så ska jag göra mitt bästa med att svara på dem i ett inlägg. Se så, nu har ni chansen att få reda på VRGs djupaste hemligheter. Det finns inga dumma frågor!... Det där kommer jag garantera få ångra, men whatever.

Helvetesnatt!

Tjaaaa

har inte orkat skriva idag  och gör det egentligen inte nu heller. Men för att ni ska kunna somna inatt kan jag väl knåpa ihop ett inlägg för er skull =) I alla fall hade jag den värsta natten ni kan tänka er inatt. Jag överdriver inte någonstans, en ren helvetesnatt. Jag vaknade runt fem inatt, kallsvettig, skrikandes och gråtandes. Nej jag hade inte en mardröm. Snarare vaknade jag upp i en mardröm. Jag har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv och jag låg bara och skrek. Det var hemskt! Detta höll i sig i ett par timmar, jag som hade sovmorgon och allt :( Magsmärtorna kom i kramper i ungefär fem minutersintervaller. Fyfan det var vidrigt. Jag bara låg och skakade och grät av smärta. Hädanefter lär jag klara varje mensvärk utan att röra en min, det inatt berodde dock inte på mensvärk. I alla fall är ju min pappa författare och skriver populärmedicinska böcker vilket har resulterat i att han kan extremt mycket då han dessutom åker runt på sjukhus och föreläser om diverse mediciner. Han gav mig i alla fall riktigt starka magtabletter som blev min räddning. I skolan senare under dagen då jag mådde betydligt bättre fick jag höra att jag såg rätt groggy ut... tvivlar inte en sekund på det.

Sedan har jag börjat må bättre och bättre under dagen. Jag och mina danstärningar ikväll ville jag inte missa. Meningen var att jag skulle vara med litegrann, men att dansa halvhjärtat är omöjligt. Fullkomligt omöjligt. Men jag är glad att jag tränade, det mår min kropp bra av. Det negativa är dock att den hemska magvärken sakta men säkert kommer krypande, och jag som har ätit så lite som två knäckebröd och en liten tallrik pasta på hela dagen utan något till får alltså inte äta något nu heller. Eller såklart jag får, men konsekvenserna av det vill jag gärna skippa.

Nu måste jag plugga på tyskapresentationen jag skall hålla imorgon. Sedan får vi hålla tummarna att jag får en så smärtfri natt som möjligt.

På återseende

En rätt liten fråga som lämnar så oerhört mycket tankar efter sig..

Godkväll <3

Sitter och varvar mattepluggande med lite kvällsmat och andra godsaker. Då går det lite lättare att plugga dessa pq-former och allt vad det är..  Men tönt som jag är tycker jag att det är rätt roligt. Jag menar, det finns faktiskt värre saker att plugga. Annars har jag sovmorgon imorgon eftersom att vi inte har något prov den här veckan, halleluja! Börjar inte förrän 12.20 vilket ska bli mycket skönt.

För tillfället sitter jag och pratar med världens sötaste Janne som ställde en fråga som liksom tog all uppmärksamhet från det jag gjorde innan. En fråga som inte borde göra det men som på något konstigt sätt fick mig att tänka till. Han frågade hur livet ser ut för min del i dagsläget. Janne är en person som vet väldigt mycket om allt som händer i mitt liv, att inte svara sanningsenligt finns därför inte på kartan.

Men vad jag kom på då han ställde den här frågan var hur bra vi människor är på att klaga. Vi klagar på allt från hur mycket vi har i skolan till enstaka situationer eller känslor som vi tycker ger oss motvind. Jag är själv ett praktexempel på just detta. Att inte glömma är att jag kan erkänna det, och det är en bra bit på vägen. Då vänner frågar mig hur jag mår händer det oftare och oftare nuförtiden att jag verkligen tänker till vad exakt det är som gör att jag tänkt svara att allt inte är helt bra, och nästan alltid kommer jag fram till att det är totalt oväsentliga saker om man jämför med betydligt värre saker som skulle kunna inträffa. Jag tror att det är viktigt att komma över den här tröskeln där man inte längre klagar eller tyngs ner av minsta lilla, för hamnar man i den onda cirkeln där man inte klarar av minsta lilla motgång - Hur ska man då klara sig när fruktansvärda tragedier inträffar i sitt liv? Ska man bara ge upp totalt då? Nej ett utmärkt sätt är att börja med de små problemen och lära sig att handskas med dem först.

Det som jag tror är viktigt att komma ihåg då man tänker i de här banorna är att man inte ska bli för hård mot sig själv. Inga problem är egentligen för små och är det något som tynger ner dig så är det heller ingenting att fullkomligt rycka på axlarna åt. Men det jag vill säga är hur viktigt det är att förstå innebörden av att vara kritisk till sina problem. För ofta mår man bara värre av att tycka synd om sig själv och vrida och vända på problemet i en evighet än att bara skaka av sig det och låta det vara glömt efter ett par dagar.

2900 happiness soundtrack Julie - moment's bliss

   
                                                                                                          liten manda :)

För er som har så pass lite att göra, varför inte läsa detta intetsägande inlägg när ni ändå är igång? (:

Hello! :)

Vet ni vad jag har gjort sedan
jag slutade skolan idag? Sovit!
Jag var nämligen hur trött som helst när jag kom hem idag.. tyvärr har jag en hel del som jag behöver plugga tills imorgon. Å andra sidan känner jag mig riktigt utvilad nu så då lär pluggandet av andragradsekvationer gå bra mycket snabbare! Hur det blir att somna ikväll är en annan femma..

Förlåt för dålig uppdatering idag, ingen alls snarare.. Men ni vet hur jag är. Då jag inte har något av värde att skriva om struntar jag hellre i att uppdatera, Att bara skriva inlägg efter inlägg där det första är mer intetsägande än det andra är inte riktigt min stil. Ungefär som det här inlägget typ.

Annars ser jag fram emot slutet av veckan då jag och Tessie har planerat att besöka ett rätt ordentligt antal underklädesaffärer samt sexaffärer och bara köpa på oss en massa fina underkläder och annat! Det blir nog bra... (:

Nu ska jag sällskapa med mina matteböcker. Förhoppningsvis har min lilla hjärna kommit igång så pass ordentligt senare under kvällen att jag har ett nytt häpnadsväckande inlägg att dela med mig av. Och det kan ni ju inte missa!..

Ciao suckers!

Lite bilder.. hrmf

 



 
 











Ja det var väl rätt intetsägande bilder det där. Tror med största sannolikhet att vi som tagit bilderna hade betydligt roligare än vad ni som behöver titta på bilderna har. Jaja det var en trevlig kväll det där. Dock var vi bara ett fåtal som agerade modeller.

Kvällen ikväll var riktigt trevlig. Vi bowlade och var sedan och åt. Nu är jag trött och vill bara sussa :)

Puss!

Vilken natt...

Godmorgon!

Ojoj vilken kväll det blev igår. Allt började extremt mysigt hemma hos Anna där jag, Charlotte, Nathalie, Emma, Kim, Alex och CJ befann oss tillsammans med Annas klasskompisar och åt middag. Sedan blev alla riktigt taggade så fler människor kom och det blev riktigt roligt verkligen! Folket var taggade och på strålande humör. Runt två drog jag och Charlotte som fortfarande var taggade vidare till Sollentuna där vi skulle på efterfest hos petter. Haha jag och Charlotte tillsammans är verkligen en utmärkt partyduo. Vi drar oss inte för någonting. Charlotte som ska bråka med allt och alla började självklart bråka med två tattarbrudar på bussen. Det var underhållande.. Dock sket sig allt när vi kom till Sollentuna, men då stötte vi på Charlottes killkompisar så vid fyra satt vi och åt "kvällsmål" i stan.

Därefter, fråga mig inte varför, åkte jag med Charlotte och de andra till sollentuna för att sedan åka tillbaka när David slutat vid sex och möta honom vid haga norra. Då sitter jag helt själv på nattbussen tillsammans med en främling som absolut skulle prata med mig om diverse konstigheter. Då ringer David och säger att han är hemma men att jag kan gå till honom. Haha jag blev helt rasande! Så stannar bussen vid Haga norra och vem sitter där om inte David (; Tog en taxi till honom och tittade på film.

Var tvungen att gå upp ur den varma sängen för ett tag sen och  åka hem. Min ena storebror ska nämligen flytta/åka till Thailand under en längre tid på onsdag och han ville ha en kväll med oss syskon. Vi ska bowla tillsammans med hans flickvän och sedan gå och äta tapas, mums!

Nu måste jag göra iording mig. Laddar upp bilderna just nu men jag lägger upp dem när jag kommer hem.

Ciao!

KENT

Hej igen :)

Nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen. Hemma hos A ska vi ett stort gäng tjejer äta middag och annat mysigt. Sedan drar vi nog vidare ;D Kameran följer självklart med! (; Nu sitter jag annars och lyssnar på Kent, mina idoler tillsammans med Gyllene tider för er som undrar.

Kan dela med mig av två av deras nyare ballader - Columbus och Kevlarsjäl, så oerhört underbara. Dessvärre är den nedre - Kevlarsjäl, i rätt dåig kvalité i slutet. Men ni måste bara lyssna på den, låten är beroendeframkallande och fullkomligt underbar.

 


Lördag

hallo! :)

Idag har jag ridit i lördagsdressyren som vanligt.
Lättnaden sprider sig i kroppen med medvetenheten att rädslan som fanns där efter olyckan i onsdags idag var som bortblåst. Jag hade förväntat mig en månad av rädsla som jag skulle vara tvungen att övervinna, men så illa blir det nog icke! ;D Och ingen är gladare än jag. Nu kunde jag njuta av att sitta där och jobba hästen så att den blev totalt dyngsur av ansträngning. How great!

Ikväll bär det av med tjejerna. Vi startar hos en av oss och sen får vi se vart kvällen bär oss. Ett som är säkert är att det ska festas och roligt ska vi ha! ;D Därefter åker jag nog och möter david och sussar där. Jag liksom de flesta andra skulle jag tro hatar att sova själv. När man talar om trollen... nu ringer han. Gotta go, pussi!

Lugn fredagkväll

Toodiloo!

Åh vad skönt det är med helg, jag bara njuter! Nu har jag dessutom fått min träning på dansträningen idag vilket gick mycket bra med tanke på omständigheterna (förkyld!!!!) så nu kan jag bara ligga och mysa i soffan hela kvällen, med gott samvete. För det är nämligen vad jag ska göra. Var ute båda kvällarna förra helgen och jag var så pass sliten i början av veckan så jag tänkte ta det lite lugnare den här helgen. Satan vad jag ska försöka tänka positivt då, jag är dunderförkyld med feber så det är helt enkelt därför jag stannar hemma - så nu var det klart. Men mina föräldrar blir så glada när jag är hemma nuförtiden så de har köpt allt gott ni kan tänka er till ikväll så jag tänkte skippa middagen och köra på det istället, busigt va? =)

Annars ska vi titta på filmer och just nu väntar jag på att Anna ska ringa. Nej nu måste jag gå, hoppas att ni får en trevlig fredagkväll!


Skrivglädje

Veckorna går lika fort som alltid på VRG med alla miljoner saker vi måste göra och samtidigt få tiden att räcka till, men jag klagar inte - nu är det helg igen!

Min idrottslärare tvingade mig, japp ordagrant till och med, att avstå från idrotten idag. Jag försökte hålla blicken stadigt på henne samt med diverse knep göra allt för att inte visa min rinniga näsa, blanka vattniga ögon och helt enkelt hur sliten-efter-att-ha-vaknat-flera-gånger-under-natten-på-grund-av-förkylning-sjuk jag såg ut. Jag blev besviken på riktigt. Cirkelträning med all fokus på styrka är verkligen min grej. Jag tycker om att träna tills kroppen inte orkar mer. Träna tills kroppen skakar och blodsmaken fylls i hela munnen, ja hela halsen. Men att inte glömma, är att jag hade haft en sovmorgon till klockan ett om jag hade vetat att jag inte fick delta på idrotten för min lärare. Bara en liten parantes liksom.

Men att få lite quality time med Jing så kändes det hela bra mycket bättre. Vi hann prata igenom allt viktigt minst två gånger, precis då det ska vara. En trevlig bio väntar oss troligtvis på söndag, om allt vill sig väl.

Apropå Jing. Jag åkte hem direkt efter skolan idag. Det beror på att min dansträning börjar om en dryg timme och danskläderna så fint upplagt låg i mitt rum då jag lämnade mitt hem idag för att bege mig mot skolan. I alla fall ligger jag nu här i soffan med allt du kan önska dig, ja nästan i alla fall, och tittar igenom lite bloggar för ovanlighetens skull. Faktum är att jag alltid haft väldigt svårt för bloggar och bloggare i största allmänhet. Jag har ingen blogg jag följer och efter någon minut inne på en blogg tröttnar jag lika fort som en liten pojke som ska vara med sin mamma då hon ska handla kläder. Vad kontentanav det här stycket skulle bli innan jag tappade tråden var att Jings blogg är den enda jag kan läsa utan att tröttna likt pojken i klädaffären. Ännu värre, jag kan sitta och läsa gamla inlägg jag redan läst fem gånger tidigare. Vad detta beror på har jag egentligen inget konkret svar på. Men något jag har kommit fram till är att något som jag finner totalt ointressant är vad en person har gjort idag eller vad hon har köpt för nya kläder idag, även om det är min bästa vän. Är det en person jag umgås med får jag reda på det i alla fall. Detta skiljer nog mig en hel del från andra bloggläsare, det brukar nämligen vara just det man vil läsa om. Det som fascinerar mig med Jing är att hon kan skriva ett helt inlägg om egentligen ingenting, men jag fortsätter ändå att läsa som om det inte existerar någonting omkring mig. Vilket man kan likna med ett inlägg om det nyinköpta klädesplagget eller hur någons dag har varit vilket jag dessvärre finner totalt ointressant.

Jings skrivande upphör aldrig att imponera på mig och det är just därför jag går in på hennes blogg någon gång i veckan, läser de inlägg jag inte läst tidigare samt de jag har läst, och liksom får min dos av det fina vokabulära som finns i det svenska språket.

Annars idag har det talats meritpoäng. Jag tänkte skriva värsta inlägget om alla regler, allt jag behöver tänka på för att själv inte glömma bort det. Men nu är det helg och jag orkar inte plocka fram den biten av hjärnan som innehåller just meritpoäng. Det räcker med att concluda det med att jag ska ha 2,5 i meritpoäng, vad som än händer. Har ni några frågor angående detta är det bara att fråga på, så kan jag besvara era frågor i ett kommande inlägg ifall ni vill. Jag är numera expert på området då jag satt med pennan i högsta hugg under föresläsningen idag. 


Dags för publicering.


Förkylning och försvarets hudsalva

Godmorgon!
Egentligen börjar jag redan kvart över åtta på fredagar men eftersom tyskan blev inställd så
börjar jag inte förrän fem över tio med idrott, som vanligt på frescati. Oh jag är så sur, mamma
som legat sjuk nu i nästan en vecka har smittat mig så jag är dunderförkyld! Men, jag missar
alldeles för mycket i skolan om jag är hemma därför måste jag gå i alla fall. Kanske till och
med vara med på idrotten? Jag har ju tyvärr missat lite nu då jag har haft hjärnskakning.

Annars idag vet jag inte helt hundra vad som händer. Jag har dansträning vid halv sex i alla fall. Därefter ska jag träffa mina tjejer!

Här till höger känner ni med största sannolikhet igen försvarets hudsalva som fungerar som en mirkelkur mot likväl läppar som hud. Läpparna bli alldeles mjuka och jag har blivit beroende, för sjuttioelvte gången i mitt liv..

Ciao!

For the girls, only.

115055-171 115055-173

Haha får så mycket kritik av er läsare att jag har för lite bilder, så här får ni några så att ni kan sluta klaga för ett tag fram över i alla fall! Men usch nu ångrar jag nästan att jag la upp dem. Hör och häpna men nu är det över en månad sedan jag solade sist. Och satan vad det syns! För det andra har jag inte en enda millimeter foundation på mig, only mascara... men jaja, jag bjuder på detta! Bara för att jag har världens bästa läsare =) Aouch!


Här har ni en riktigt tjejig låt till alla dessa tjejiga bilder :D Enjoy girls!




play with the camera :)

115055-167 115055-169
115055-170 115055-172

Älskade torsdag

Hej läsare!

Torsdagar är utan tvekan min favoritdag då det kommer till skoldagar. Jag harbara två lektioner och slutar tjugo över elva, halleluja! Detta betyder alltså att jag är hemma nu och redan har slutat för dagen. Först på schemat står en lunch med pappa, vi behöver prata igenom lite saker. Därefter får vi se vad som händer. =)

Annars har det inte hänt så mycket speciellt idag än. Stötte på min älskade Caroline då jag och Alex tog en promenad från VRG Odenplan till VRG Jarlaplan för att ha italienska. Vi hann på ett snabbt och konkret sätt uppdatera varandra om det senaste händelserna i våra liv så det känns bra. :)

Nej nu måste jag åka. Vi hörs senare!

Someone's watching over me (Raise your voice)

Såhär innan jag stänger av datorn tänkte jag bara dela med mig av en låt som jag delar med min Susanna. Mår ni dåligt så ska ni definitivt lyssna på den här. Jag kom på att jag bara lägger upp en massa lugna låtar - men det är främst dem som gör sådant avtryck på mig så att jag vill dela med mig av dem. Dessutom är jag väldigt ledsen idag och då passar en låt som denna utmärkt. Susanna som åker till Ghana om två veckor kommer jag sakna något oerhört. Egentligen inte för att vi ses så värst ofta, men för att jag inte kommer kunna ha kontakt med henne när jag vill - när jag behöver tröst, eller bara om något bra har hänt så att jag kan få känna hur genuint glad hon blir för min skull. Men varje gång jag hör den här låten kommer jag tänka på min Susanna och känna hennes närhet som om hon fanns intill mig. Jag ber till gudarna att hon blir väl omhändertagen där nere och att inget ont händer henne... Då jävlar!



.

115055-166
There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.

The worst of having a romance of any kind is that it leaves one so unromantic.
















Old pics!

Hej igen, sitter och tittar igenom lite bilder på datorn. Då den här datorn är så pass ny så har jag knappt inga gamla bilder på den:/ Men för mig känns de här, speciellt några av dem - riktigt gamla. Men det bjuder jag på ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa innan jag åker till David. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll. Kramar!

bellisen och jag dancing
oldie
avslutningen i nian, som jag grät!
det långa håret vill jag ska komma nu!

   Italien

Mitt liv :'(



Det här är ju det jag vill göra... det här är mitt liv, det bästa jag vet.





Ser ni hur jag strålar?... :'(

Rydbergs rabalder - Sveriges ledande skolas tidning

Måste bara skriva innan jag går ner till stallet.. sitter och läser den grymma skoltidningen vi har på VRG.


http://www.rydbergsrabalder.se/ "Det nakna numret" heter det här numret. Och ja.. det är precis det ni tänker..

Haha in och läs, riktigt grymma skribenter de där ;) Läs citaten också så kan ni hitta ett av mig de tydligen tagit med, haha!

På återseende!


Träningsvärk !!

Hej mina vänner!

Innan ni fortsätter läsa tycker jag att ni ska sätta på låten jag lagt upp i slutet av detta inlägg. Så kan ni läsa inlägget med en otroligt vacker låt i bakgrunden =)

Nu då vårterminen har börjat i min skola har jag fått ett bättre schema. Vi läste nämligen svenska C som är en 50 poängskurs förra terminen, alltså har jag ingen svenska den här terminen. Ett helt ämne mindre känns faktiskt! Jag håller på att bli sjuk. Min mamma ligger hemma dunderförkyld och med hög feber så jag bara väntar på att jag ska bli smittad. Jag vill inte :( Om en halv timme ska jag knata ner till stallet och rida. Första gången sedan olyckan, men det går nog bra.

Vore det inte bara för min viiiiidriga träningsvärk jag har, framför allt i musklerna precis under rumpan. Min balettlärare sa att det tog henne fem år att hitta de rätta utvridningsmusklerna som sitter precis under rumpan, som man använder sig ständigt av då man dansar balett. Perfekt för bootyn ;) I alla fall lyckades jag äntligen hitta dessa muskler igår. Det tog... ett antal år att hitta dem. Ni som själva dansar balett vet vad jag menar. Ett tecken på att jag hittat dem är såklart den fruktansvärda träningsvärken jag har precis under rumpan idag. Alltså ni förstår inte, jag kan inte gå! Haha! Therese vet vad jag pratar om angående min porriga gångstil ;) Det är som om jag har varit med om en alldeles för vild natt eller något. Jaaa, nu förstod några därute vad jag menar ;)

Anyway, skolan gick smärtfritt idag. Det var väl matten då vi gick igenom pq formen som var rätt svår måste jag erkänna. Men hey! Om en månad skulle den sitta som en smäck sa vår lärare, can't wait. Efter engelskan då jag skulle gå hem var jag så trött och flummig så Dieden som satt bredvid fick lida ganska rejält för det. Han satt och pratade med vår lärare då jag så busigt gick in på hans msn och började svara alla personer som skrev till honom. Haha det var roligt! Nej fy för att vara övertrött... :P

Nu ska ni få lyssna på ytterligare en av mina favoritlåtar. Nu när jag lärt mig att lägga upp youtubeklipp bara väller det in favoritlåtar från min sida. Tycker ni att det är jobbigt? Lyssnar ni ens på dem? Fast det sistnämnda struntar jag faktiskt i för jag själv går alltid in här och har världens spellista med mina favoritlåtar =) Vill ni så får ni jättegärna rekommendera mig med olika låtar så kanske någon kommer upp här också.

Out of reach - Gabrielle



Vi hörs efter ridningen. Puss!

Scarlet Johansson



Efter Adriana Lima vågar jag nog säga att denna tjej måste vara den vackraste på jorden. Inte bara vacker utan liksom hela paketet if you know what I mean ;) Haha! Nej men titta bara på läpparna.. Läppar är sådan otrolig stor del tycker jag om man ska gå efter en persons utseende. Med risk för att förlora era åsikter om mig som förebild måste jag ändå säga att det är en himla tur att man kan fixa lite extra i läpparna om man skulle vilja det.. Liksom den här damen har gjort.  Men än så länge är jag så nöjd så med mina så det får vänta ett tag. Är det här något ämne ni har koll på? Något om läppförstoring eller andra hjälpmedel i sminkväg som förstorar läpparna så kan ni dela med er av det. Vet med egen erfarenhet att det lär vara många tjejer där ute som vill ha råd och tips om man har små läppar hur de kan se större ut utan ingrepp.

Nu ska jag sova, godnatt <3



Rhythm of the night

Wie nu kom jag precis ut ur duschen. Kom hem från dansträningarna runt halv elva. Jag har tagit ut mig så hårt så jag vet inte riktigt vad jag ska beskriva känslan med.. det är en underbart skön känsla i alla fall. Det är som att man känner hur kroppen bara tränas och tränas och sakta men säkert kommer i toppform!



Kan ni tänka er att vi kommer att dansa som ett medley bestående av en massa Moulin Rouge låtar. Den här låten är finalen av hela dansen. Dansstegen går så sjukt fort- en riktig utmaning, feminint, bara en massa höfter, släng med håret - ah det är grymt! Ni måste boka biljetter till showen sedan, lovar er att den är sevärd!

Nej nu ska jag fortsätta mitt aningen intressanta telefonsamtal, vi hörs gott folk!

Dags för dansträningar!

115055-165Nu har jag ätit och sovit så dansträningarna kommer utmärkt! Jag är så lycklig att jag äntligen börjar må som vanligt, att kunna träna tills man får blodsmak i munnen är en känsla jag definitivt saknat under dessa tre veckor! Haha det där lät ju lite.. jaja ni förstår vad jag menar, förhoppningsvis (; Jag tror att det bor en liten träningsnarkoman i oss alla. Det enda jag ska tänka på är att inte vara med på piruetter och liknande då huvudet snurras eller "skakas". Det klarar inte min hjärna av än nämligen. Sedan har ju min balans fått sig en törn så baletten blir väl det svåra. Annars hoppas jag på att kunna dansa som vanligt. Längtar till trean då jag ska ha dans som kurs på balettakademien med skolan två dagar i veckan. Jag hoppas bara att nivån inte blir för låg, ibland kan det vara så många ickedansare som går en sådan kurs. I så fall kommer jag dansa fem dagar i veckan, wiho!

Nej nu måste jag åka! Ni era jävlar kan ju lata er så skönt i soffan, ut och spring runt huset eller något (:

Pussipuss

Handelshögskolan 2010?

Hello!115055-164
Sådär nu ska jag börja uppdatera flitigt igen, har helt enkelt inte haft tid de senaste dagarna. Ikväll ska jag i och för sig ha dansträning som vanligt i fyra timmar men några inlägg ska jag allt knåpa ihop till mina trogna läsare (: Rättskunskapsprovet imorse gick bra! Mycket bra till och med.

Japp en ny bild ser ni också här till höger. Klantig som jag är råkade jag radera alla bilder utom denna, men de finns i kameran fortfarande så när jag orkar kan jag ladda över dem så att ni får se de fina varianterna. Det här är nämligen bilden som togs efter jag kommit hem från en fest, närmare bestämt runt fyratiden. Jag hade druckit way too much och ja som ni ser så är jag inte lite sliten.

Benvärmarna ska egentligen inte sitta på ett par mörka strumpbyxor. Det är i varje fall inte då de är som porrigast. Men ni vet hur föräldrar är, de tyckte helt enkelt att det såg lite väl porno ut, men snart är det värmare ute då minsann! Fast jag måste erkänna att jag hade hudfärgsstrumpbyxor till dem på inflyttningsfesten jag var på i lördags. Den outfiten tyckte jag om... ;)

Planerna på att söka till handels efter gymnasiet fortsätter.. ska ta reda på lite info om vad jag exakt behöver ha läst innan. Någon där ute som har koll? Det jag vet är att matte d samt ett c språk krävs. Men jag som läser både tyska och italienska behöver inte oroa mig på den fronten i alla fall. Blir i alla fall så mycket roligare att plugga då man har mål som kräver att man måste ge allt!..

Nu ska jag sova och äta innan dansen! Hörs senare =)










Förlåt för dålig uppdatering

Förlåt förlåt förlåt för extremt dålig uppdatering, fy på mig! Men jag har fullt upp i skolan och kom nyss hem från biblioteket efter flera timmars juridikplugg där. Imorgon är provet så sedan lär det kanske bli lite mindre att göra.. i någon dag i alla fall. I sådana här lägen fullkomligt älskar jag att vara singel och inte behöva ha någon pojkvän som klagar på att man inte prioriterar honom. Singellivet får oförtjänat mycket skit måste ni hålla med om. Varför ska man ha ett überseriöst förhållande då man är så här ung när man förhoppningsvis ska ha en man i vuxen ålder och leva resten av sitt liv med? Aja, skolan går i alla fall riktigt bra för tillfället, har fått mvg på de saker jag fått tillbaka, så det är väl bra, wiho =) Helgen var grym, festade båda dagarna. Fest med bland annat Caroline och Malou i fredags samt inflyttnigsfest i lördags. Man är inte lite sliten nu ;) Jag som dessutom legat i hjärnskakning alldeles för länge.. äntligen kan jag festa och leva någorlunda normalt igen!

Jag bloggar igen när jag får tid över och framför allt känner att jag har någonting speciellt att skriva om. Men jag lovar att det kommer då jag är lite mindre stressad. Har lite nya bilder att visa er bland annat! 

Nu ska jag fortsätta plugga och samtidigt tänka vidare på mina planer angående handelshögskolan här i Stockholm år 2010(?). Skulle kanske kunna vara något ;) Jag och alla mina miljoner planer alltså. Jag tar för givet att jag kommer leva i oändlighet...  Vill jag inte bli läkare vill jag bli advokat eller flytta utomlands för resten av mitt liv. Herregud vart ska det här sluta? Men hellre en massa planer än inga alls, ellerhur?






Caroline, Amanda och Malou

Update:
Sådär nu har jag sovit i drygt en timme. Varför? Jo.. min studieteknik inför det här provet är den värsta tänkbara så ta inte inte inte efter. Jag brukar faktiskt vara duktig gällande studieteknik, men jag tror att jag litat på mina kunskaper efter förra provet som jag spikade utan ett enda fel vilket visar sig imorgon om det var bra eller inte.. I alla fall har jag sovit i en timme nu för att kunna plugga ett bra tag till ikväll/inatt. Hade mycket hellre åkt till David redan nu :(

Back to hell.. nejdå, rättskunskap är ju faktiskt ett av mina största intressen så intressant måste jag erkänna att det är!

Thank God It's Friday!

Hello!

Äntligen fredag, wiho!
Jag har dansträning om ett par timmar. Nu tänkte jag plugga lite rättskunskap så att jag inte får så mycket att behöva plugga i helgen. Sitter och lyssnar på Amanda Jensens låt Do you love me. Nu såhär då man lyssnat på den ett x antal gånger måste jag säga att den växer för varje gång! Eller vad tycker ni? Marie är det ju tyst om redan, haha vem hade inte kunnat förutspå det liksom? ;P Att jag ens orkar bry mig..

Ikväll.... har jag lite planer ;) Vi får se om det blir av idag eller imorgon, men jag återkommer.

Nu är jag i seriöst behov av er hjälp, på riktigt! Bloggens design ska ändras, men jag har absolut inga idéer. Jag tänker inte heller ändra den förrän ni har sagt ert! Såå.. speak up! =) Så hörs vi igen när jag fått råd från mina änglar där ute ;) Då kommer nya bilder upp som är tagna idag med lite nya kläder jag köpt!

Här får ni två grymma låtar med en grym tjej! (;






Sedan måste jag bara lägga upp en låt som kom på radion nyss - Miracle of love. Åh jag vill bara ha en pojkvän att ligga och mysa med, med en massa tända ljus, när jag hör den här. Så fin! :)

Lite frågor jag inte hunnit svara på från er läsare..

A

Gillar verkligen din blogg :)
Vart i italien brukar du vara?

Svar: Där vi har lägenhet; en stad utanför Venedig precis vid havet och Milano åker jag till minst en gång varje år.

Linda

hur många timmar brukar du sova / natt?! man ska ju sova för att må bra och allt de där, men de är ju så svårt att komma i säng då man har så mkt att göra:p men ca så där? vore jätte kul med svar i ett inlägg!!!:D:D:D

Svar: Hmm.. nu för tillfället då jag inte kan träna på grund av min hjärnskakning blir jag inte trött på kvällarna för att min kropp har så mycket överskottsenergi. Så i dagsläget är det bara 7-8 timmar, vilket är alldeles för lite! Annars sover jag runt 9 timmar på en natt. Annars ser man ju ut som ett levande lik dagen efter ;) Sömn är trots allt mitt främsta skönhetsråd.

Anonym 

detta är en liten pinsam fråga, men hur ofta byter du bh?! man vet ju lixom inte riktigt hur ofta man ska byta, då de inte är som trosor och sånt där som blir smutsigt på en dag. vore jätte tacksam för svar!(: love

Svar: Jag byter varje dag, något som är självklart för mig.

Lovisa 

SNÄLLA kan inte du skriva i nästa inlägg vad du använder för schampo och balsam?! du har så underbart vackert hår, och jag vill veta:p likadant med din hud! smörjer du in hela kroppen med bodylotion ofta eller vad gör du?! brukar du använda hårinpackning, ansiktsmask ochsåntdära?! snälla svara på detta i ett inlägg- då de är så jobbigt att komma ihåg vilket inlägg man skrev de i och behöva gå tillbaka och leta upp de för att få svar osv. AVGUDAR DIG!

Svar: Tack så mycket! :) Jag använder Loreals hårprodukter som jag har fått från de gånger jag gått visningar för Loreal. Med huden så måste jag erkänna att jag är väldigt dålig på att använda hudprodukter. I dagsläget har jag faktiskt inte en enda produkt jag använder regelbundet. Jag får ofta den frågan vad jag gör med min hud men faktum är att jag alltid haft en mer eller mindre bra hud och jag tror att de som kanske inte har lika bra hud har bättre koll på vilka hudprodukter som är bra och fungerar än vad jag har som faktiskt inte har några  problem med min hy i dagsläget. Annars så dricker jag extremt mycket vatten vilket är det absolut bästa du kan göra för att få en fräsch och förhoppningsvis finnfri hy. Att jag solar solarium regelbundet hjälper mig också att hålla en fräsch hy. För mycket sol/solarium kan dock leda till så kallad Mallorcaacne, det fick jag då jag var i Frankrike i somras och var jättebrun. Sist men inte minst, sömn och inte för onyttig och fet mat. Choklad är det värsta du kan äta om du vill ha en fräsch hy fri från finnar. Somliga hävdar att det är en myt, men jag vet med erfarenhet att choklad är vidrig för huden. Det börjar liksom ploppa medan du äter, haha fyfan! Hårinpackning och ansiktsmask använder jag under sommaren då både hår och ansikte får ta mycket stryk från sol och saltvatten.

Anonym

Kan inte du börja videoblogga? du skulle få mycket fler läsare kan lag lova och oj så kul det skulle vara att se och höra dig :D

Svar: Hur gör man? :O


Fika med Susanna

Slutade precis för dagen, wiho! Inget slår mina torsdagar med endast två lektioner. Nu ska jag bege mig mot Odenplan för att träffa Susanna och ta en efterlängtad fika. Det var alldeles för länge sen. Fint väder är det också så jag är glad! =) Vi hörs senare mina små änglar, jag hinner inte skriva mer för nu måste jag springa!

Pussar och kramar

Underbar låt



Har inte kommit i säng än av olika anledningar. Har den här låten på repeat, visst är den underbar?

Nu ska jag sova mina vänner, godnatt <3

Losing weight with photoshop...



Så, vad säger ni om detta tjejer?...... och killar? ;)

Människan är som pärlor

115055-161 Hej!
Det har varit en riktigt lång dag idag - krävande lektioner och trött har man varit. Men nu har jag varit hemma ett tag och mamsen är på strålande humör så det smittade genast av sig på mig. Inte för att jag var på speciellt dåligt humör innan förvisso.. I alla fall hade jag tal idag. Ni vet ett sådant där seriöst tal med talarstol och halvklass. Men det gick bra =) Min personliga tolkning av skönhet som jag liknade vid ett pärlarmband där varje pärla symboliserar en människa uppskattades verkligen. Alltid extra nervöst då man ska hålla ett tal om en personlig tolkning av något, eller bara något som är personligt. Men det gick alltså bra så jag är glad! :)

Skulle egentligen ha ridit idag men jag får fortfarande inte göra det för mina föräldrar, men på lördag så. Annars idag ska jag mysa vidare med mamma här i soffan med lite godis. Därefter ska jag göra min italienskaläxa samt plugga lite matte. Jag är nog ensam om att tycka det men oj vad matten är rolig nu. Algebra - andragradsekvationer och polynom, det är jag bra på =) Känns lite riskfyllt att gå ut med det officiellt bara.. haha. Blir inte förvånad om något händer med min hjärna tills imorgon så att jag inte kommer ihåg någonting bara för det.

Sedan får vi se om jag kanske åker över till David lite senare, han bor bara fem minuter ifrån mig, men det beror på hur snabbt pluggandet går. Nu ska jag mysa vidare här hemma, känner mig väldigt trött. Men vem gör inte det nu?


115055-162


Såhär ser jag ut idag =) Lite tröttis sådär utan mascara ;(

Dansen i mitt hjärta!

Heej! :)

Åh var ska jag börja!? Jag har nyss varit på mina dansträningar. Baletten kunde jag bara vara med på och göra lite övningar på stången. Men, då vi hade jazz hände något med min kropp. Jah började vara med försiktigt på uppvärmningen och helt plötsligt var min skada som bortblåst. Jag tror att min kropp verkligen har saknat att dansa så det fungerade som en värktablett - skickade signaler till hjärnan som talade om att jag inte hade ont.

På jazzen har vi ny tränare för den här terminen. Det beror på att vår förra tränare har blivit gravid. Först var det en besvikelse, men då vi fick höra att dansläraren som har dansskolans högsta grupper - de som dansar i melodifestivalen och liknande- det är henne vi ska ha! Hon berättade att varför hon ska ha oss är för att vår danslärare har sagt att vi är den bästa andraårsgruppen de någonsin haft - så jävla kul! :D Så som hon sa har vi inte lite att leva upp till ;) Men vi är en liten nett grupp, bara hälften så många som de andra grupperna, och vi är grymma! Så det ska gå bara fint.

Men nu till det allra bästa. På showen ska vi dansa till Moulin Rouge. Alltså ni förstår inte, det är liksom varje dansares dröm att få dansa till! Vi ska dansa ett långt nummer med ihopmixade låtar, och som vår tränare var. bara vara de bästa i hela showen. Roligt är att de har riktiga moulin rogue kläder så vi ska dansa i korsetter och stora vackra kjolar. Vi har redan satt igång med dansen för fullt och det är så feminin och sexig dans så det finns inte. Det är höfter, det är slänga med håret, allt går snabbt som attan, det är lite porriga inslag som görs så snabbt att det blir perfekt - ja allt är hittills grymt! Det är nu man fattar vad som verkligen är roligt i ens liv. Det är detta jag är ämnad för att göra. Just nu har jag en massa nya planer angående dansen och mina föräldrar stöttar mig fullt ut, ah vad glad jag är!

Nu väntar en härlig träningsvärk imorgon, äntligen! :)



Kommentarer

Hello :)

Nu sitter jag i skolan och har haft ett litet hål. Vi har ju nämligen test hours varje tisdagmorgon då hela skolan har prov och allas namn står på listor så att eleverna blir utspridda i alla skolans klassrum. Allt är überseriöst och vi har provvakter som vaktar proven istället för lärare. Stämningen är låg och nervositeten, alternativt frustrationen är hög. Idag kunde jag dock bara gå förbi den stora folkklungan där man kan läsa vilket klassrum man ska sitta i. Jag skulle nämligen upp för alla trappor till lärarrummet där jag fick sitta och skriva mitt prov. Provet gick bra och jag är nöjd. :) Men det är svårt att säga mer än så med tanke på att det är första provet jag skriver för den här läraren och jag vet inte riktigt vad han kräver.

Ikväll har jag två dansträningar och med osynliga tårar får jag väl erkänna att jag gör bäst i att titta på. Men vi får se, jag håller fortfarande tummarna i hopp om att kunna vara med litegrann i alla fall. Angående era kommentarer så är det jätteroligt att ni kommenterar så mycket som ni gör. Men vill ni hjälpa mig att göra bloggen större vilket i sig skulle göra den mycket bättre på alla sätt och vis måste ni börja kommentera mer! Då kommer jag nämligen upp på "mest aktiva listan" där jag låg igår och där får man ännu fler läsare. Så hjälp mig nu, det gynnar ju faktiskt er också =) Med mer läsarrespons vet ni att man kan göra så mycket mer med bloggen och förhoppningsvis är det det ni vill att jag ska göra.

På återseende!

Nostalgi

115055-157

Tar regelbundna pauser i pluggandet, blir så mycket bättre och effektivare att plugga då. Jag brukar sällan plugga med musik i öronen men idag visade det sig vara jättebra! Hittade min gamla mp3 som jag hade för 2 år sedan. Jag har inte lyssnat på ens hälften av dem sedan dess. Det var låtar som kom att påminna mig om mer och betydligt mindre betydelsefulla personer som jag känt eller känner från den här tiden. Det resulterade i alla fall i lite nostalgiska tankar från den tiden. Kommer ihåg flera av dem låtarna från då jag precis fyllt 15. Ni tänker garanterat att det inte är så lång tid - 2 år liksom.. Men oj vad jag har förändrats på dessa år. Både i mitt tankesätt men även mitt sätt att vara. Jag har gått från att vara en liten tjej som sprang runt i korta kjolar och dansade på klubbferster som Lyxpirayatjej. Jag blir inte förvånad om jag var den av oss tjejer som anspelade mest på sex, men ändå var jag en av de få som faktiskt var oskuld. Jag gick in i ett förhållande, levde väldigt tryggt och skyddat tillsammans med honom. Och såhär ett år efter det ettåriga förhållandet tog slut känns det som om det har gått mycket längre än två år sedan då jag sprang runt på klubbfester i minimala kläder. Det som dock har varit gemensamt för alla dessa situationer är att jag alltid haft mitt eget förnuft med. Jag har alltid satsat på skolan, och generellt sett gjort allt för att inte göra mina föräldrar besvikna. Jag må ha klätt mig i små kläder och agerat som om jag var äldre, men jag har aldrig någonsin gjort något jag fått ångra eller skämmas för senare. Allt som hänt mig under de här två åren kan jag tacka för att jag fick gå igenom, för det har format den jag är idag- En person som jag är otroligt stolt över.

Plugg

Hej! :)

Hittills har kvällen
gått åt plugg, lång middag samt vila. Jag kan som sagt inte göra speciellt mycket annat eftersom jag blir trött och svimfärdig på en gång.. Jag är verkligen inte van vid att göra så här lite varje dag. Har jag inte dansträning så har jag ridning eller så går jag ut och springer eller fikar med någon kompis. Nu måste jag bara vara hemma direkt efter skolan och det är så sjukt tråkigt att det inte är sant. Men sakta men säkert blir jag bättre så till helgen kanske jag kan börja leva mitt liv igen med allt vad det innebär! =) Man kan alltid hoppas..

Nu ska jag plugga geografi i ett par timmar. Allt om roche moutinnée, eskers, endo and exogenous processes, long short drift, continental drift och allt vad det är.. Låter det kul? Nja inte speciellt va ;) Men det är inte mycket att göra åt. Provet ska gå bra och då måste jag plugga så att jag lär mig. Nu kan jag i alla fall det mesta så nu ska jag krypa ner i sängen och repetera allt!


Då det känns så här tungt med en massa plugg så ska man offra en fem - tio minuter och bara tänka på vad man vill göra i framtiden. Jag tror att de flesta av oss har mer eller mindre höga mål här i livet gällande vad vi vill bli. Tänk på det yrket och ha i åtanke att pluggar du nu ligger det i grund för att du en dag ska nå dit! Då går det mycket lättare kan jag lova.


Vi hörs sen :)


En presentation om mig till mina nya läsare där ute! =)

115055-155

115055-156

Jag ligger på mest aktiva listan och ni läsare bara stiger. Jag tänkte ge er nya läsare en liten presentation av mig så att ni förhoppningsvis får en bild av mig, med eller utan tankar sedan innan.

Jag heter i alla fall Amanda, kallas för Mandy av de flesta av mina vänner samt icke-vänner, och jag är 17 år gammal. Jag går Viktor Rydbergs gymnasium Odenplan andra året och tar skolan väldigt seriöst. I framtiden ska jag bli advokat. Men dessförinnan ska jag flytta till Milano där jag har lägenhet och förhoppningsvis jobba som modell med en agentur som jag har ett samarbete med redan idag. Mina två största intressen är dans och ridning. Jag dansar tre gånger i veckan på Lasse Kühlers dansskola och jag rider två gånger i veckan samt tävlar i dressyr. För er riktigt nya läsare så har jag nyligen varit med om en rätt svår ridolycka så jag har fått en grov hjärnskakning om jag ska nämna en av alla skador. Nu har jag tänkt ta upp modellandet igen i Sverige och jag har redan kontakt med några av de stora agenturerna, vi får se vad som händer! =) Annars är jag en positiv tjej som har väldigt mycket mål och ambitioner med mitt liv. Jag försöker alltid se livet från den ljusa sidan och min strävan efter mina mål är det som jag hittills fått höra bland läsare gör att de fortsätter läsa bloggen. Lyckas jag få en människa där ute till att se ljusare på livet och vilja något så har jag lyckats.

Har ni några frågor är det bara att fråga så lär jag med största sannolikhet svara på era frågor! Välkomna hit =)

Föreställ er..

två personer, låt oss kalla dem Anders och Bertil för att skydda deras identitet, som bryter sig in hos en man i Lindome då de letade efter en man som går under alias "räven". Varför de bröt sig in hos denna man berodde på att Anders uppgav att han behövde ett vapen för att "försvara sig" och han trodde att räven kunde anskaffa ett sådant. Anders hade dock inte Rävens adress i Lindome men antog att Räven kunde bo i ett av husen där han parkerade bilen. Det hus han parkerade framför var offrets hus. Det jag nämnt ovan är det som både Anders och Bertil är överens om. Vad som kom att hända därefter vet dock ingen. Vad det slutar med är att offret blir mördad då dessa män befinner sig i huset och än idag vet ingen vem av dem som begick mordet.

Anders blev dömd av tingsrätten till mord, och Bertil för medhjälp till mord. Anders historia stämde helt enkelt inte överens med de bevis som fanns. Man hade från obduktionen och fynden på brottsplatsen likväl sett att det bara varit en av de anklagade som tillfört de dödliga skadorna. Anders historia var svagast och han hade dessutom ett motiv till mordet i att finna vapen och pengar i huset. Ingenting tydde på att Bertil varit annat än passiv då mordet begåtts. Men, då det sedan kom upp i hovrätten friades de båda männen på grund av bristande bevis. Man ville helt enkelt inte riskera att döma en oskyldig. Istället tar de risken att fria än skyldig. Vad är värst? En, alternativt två mördare går fria och vårt samhälle har fortsatt i samma takt som vanligt sedan dess. Detta var för cirka 20 år sedan skulle jag tro, fortfarande i ett fullkomligt modernt samhälle. Jag kan inte bestämma mig för vad som är värst av att fälla en oskydlig eller fria en skyldig, men vad som måste göras är att försöka hitta en balans mellan att fria och fälla. Att det måste behövas en straffbar gärningsman för att delaktighet ska kunna straffas är absurt. Blir konsekvenserna av detta att två brottslingar som tagit en annan människas liv kan gå fria genom att skylla på varandra så måste rättsväsendet justeras.

Att tillämpa Amerikas lagstiftning rörande medhjälp var något som de flesta ville efter dessa män friats. Denna lyder såsom att den som ensam eller tillsammans med andra har begått eller försökt begå brott av grövre slag där liv berövats, skall kunna dömas för mord. Varken uppsåt eller skadorna som lett till offrets död krävs för att denna dom verkställs. Av detta framgår att liknande brott i USA, högst sannolikt hade resulterat i fängelse för de båda männen. Huruvida detta varit mer rätt än Göta Hovrätts dom är diskutabelt. Vad är egentligen värst, att fria en skyldig eller fälla en oskyldig?

Skolan

Hej världens bästa läsare,

sitter i skolan och har lunchrast. Snart ska jag ta en promenad med Hanna från VRG Odenplan till VRG Jarlaplan där jag ska ha italienska och sedan rättskunskap. På rättskunskapen ska det hållas presentationer. Vi får se hur det går med mitt snurriga huvud efter ridolyckan. Sedan ska det pluggas geografi. Provet kunde inte göras i lördags på grund av omständigheterna, så eftersom att det är en olycka som har inträffat så låter mina lärare mig göra provet imorgon istället. Ett undantag från deras sida helt enkelt. De är så söta så =)

 

Förlåt mina sockertoppar att det kommer en massa gamla bilder varje gång jag sitter i skolan. Men jag hatar att publicera inlägg utan bilder och sen så råkar jag veta att ni vill ha bilder med inlägg (: Dessutom har jag fått så himla mycket nya läsare nu så det gör väl inte så mycket om det slinker in någon gammal bild här och där då jag bloggar från skolan! Puss på er mina raringar, jag bloggar så fort jag kommer hem igen =)

Susanna

  

Det spelar ingen roll vad som händer i mitt liv men är det någon som alltid ställer upp så är det Susanna. Jag tror inte att jag har träffat en person som bryr sig så mycket om sin omgivning som hon gör. Att ha en person som bara vill dig väl är något jag önskar varenda individ på den här jorden. Alla borde helt enkelt få ha en liten Susanna. =) Det är när man träffar personer som henne som man får perspektiv på saker och ting. Det är då man förstår vad som verkligen har betydelse. Susanna flyttar till Afrika den tionde Februari, hon vill bidra med något viktigt. Hon lever med inställningen att bara hon kan hjälpa en individ till ett bättre liv så har hon lyckats. Personligen anser jag att hon redan har lyckats för hon har hjälpt mig något helt otroligt. Är det inte att jag ligger med uppsvullet trasigt ansikte och hjärnskakning efter en ridolycka så har det tagit slut med pojkvännen - och alltid finns hon där.

Så Susanna, det här inlägget går endast till dig för att du är den du är. Min sockertopp <3

Shopping

Hej :)

Har inte kunnat komma in på blogg.se på flera timmar, frustrerande! Men otroligt bra för mitt mattepluggande.. har suttit och gjort alla tal (!) vi hade i läxa vilket fasiken var en hel del för att vara förstaläxa direkt efter lovet. Och jag klarade även de tal som Marianne så charmerande markerar med ordet "viktig" utan att slita av mig håret eller skrika ut min frustration. Inte illa ;) Faktiskt så tycker jag om matte.. eller rättare sagt, jag tycker om sånt som jag är bra på. Matte är kul då det går bra. Nu fastnade jag onödigt länge i detta matteprat känner jag. I alla fall var jag i stan med mamma idag. Hade egentligen inga planer alls på shopping men det blev det.. =)

115055-152 

Två tröjor som ser fruktansvärt tråkiga ut liggandes såhär. Den rosa är en riktigt söt färg i verkligheten och den är kort så att man kan ha ett linne under.. Sedan den ljusgrå som även den är riktigt fin i verkligheten. Inte alls som en alldaglig grå sweatsuit tröja som det ser ut här.. Tänkte ha dem på mig i veckan så kan jag ta en bild istället =)

115055-153


115055-154

Strumporna är långa knästrumpor fast de går en bit över knät - lite småporrigt och sött sådär till en längre kofta :)

Nu ska jag äta en välförtjänt middag efter allt plugg. Därefter ska jag plugga på min rättskunskapsredovisning jag har imorgon om Lindomefallet. Det gör jag liggandes i soffan med lapen i knät och ananas i närheten, wiho :D

Söndag

Hej mina älsklingar ! :)

Det var absolut inte meningen att det skulle dröja såhär länge innan jag bloggade igen. Men då jag har varit påväg att skriva ett nytt inlägg har alltid något annat kommit emellan, jag ber om ursäkt för det. I fredags fick jag vara hemma helt från skolan, mådde alldeles för dåligt för att överhuvudtaget ta mig ur sängen. Det enda jag kan komma på att jag gjorde på kvällen var att jag tog mig till Lasse Kühlers dansskola vid Tegnérlunden och tittade då min dansgrupp hade träning. Sedan hade mina föräldrar gäster. Jag kommer ihåg att jag var påväg till David för att titta på film med honom och Pigge, men även där kom lite saker emellan. Igår tog jag det lugnt på dagen. Jag var nere och tittade när min ridgrupp red. På kvällen träffade jag faktiskt Jonathan, mitt ex. Han har fått körkort så vi åkte omkring ett par timmar och bara pratade, jättemysigt! :)







Sedan vill jag passa på att tacka för alla kommentarer, ni som kommenterade nu men som inte brukar kommentera annars tycker jag ska fortsätta :) Mycket trevligare när jag kan ha lite regelbunden kontakt med mina läsare. Om jag har förstått er rätt ska jag i stora drag fortsätta skriva som jag gör nu. Både ytliga och mer djupgående inlägg, med mycket bilder och tips av olika slag till er läsare. Stämmer det? Nu ska jag krypa ner med en massa filtar i soffan efter bilderna (tagna utan smink!) som faktiskt togs imorse. Varför jag pointerar att bilderna är tagna utan smink är främst för att påminna mig själv om att man inte kan ha för höga krav på oretuscherade bilder som dessutom är tagna utan smink. Blev i alla fall rätt kall såhär efteråt, så nu ska jag värma mig. Vi hörs lite senare <3

***

Mina allra största idoler är Gyllene Tider, det finns inget bättre liveband. Jag vet inte hur många gånger jag har varit och sett dem runt om i Sverige. Här har ni en grym låt med Per Gessle - Spegelboll.


Bara en liten oroväckande parantes..

.. jag har märkt att kommentarerna och läsarstatistiken är högre ju ytligare saker jag skriver om. Skriver jag exempelvis om ifall jag ska ha uppsatt eller utsläppt hår så är både kommenterarfältet men även statistiken därefter bra mycket högre än då jag skriver om en aning mer djupgående saker. Är det vad ni vill läsa om? Ska bloggen göras mer ytlig? Börjar jag nu blogga om till största del ytliga saker så har ni inte mig att skylla, sooner yourselves. Är detta inte vad ni vill så ber jag er lämna er åsikt om det nu. För visst kommer jag inte sluta skriva om det som intresserar mig bara för att statistiken går emot det, men jag antar att alla som bloggar vill ha kvar sina läsare och om en liten förändring innehållsmässigt gör denna blogg mer intressant så lär jag med största sannolikhet gå efter era önskemål.

Så, dags för er att säga ert. 



















UPDATE: Bloggar igen när jag fått tillräckligt många kommentarer
angående detta från er läsare =)


 

haha åh jag blir så lycklig när jag hör den här. Den har spelats flitigt de senaste dagarna kan jag lova =)

Säger roche moutinnee, exogenous processes eller long short drift er något?


Nej jag tänkte väl det.. Nu äntligen säger det mig något. Det var på tiden!
Godkväll :)

Pluggandet började väldigt segt men oj vad intensivt jag pluggat nu i två timmar! Hjärnan känns totalt överarbetad och känslan av att verkligen ha lärt mig någonting är ljuvlig. =) Tack så hemskt mycket till Robert i min klass som suttit och hjälpt mig hela tiden. Mitt msn namn: "just nu vill jag bara ha en geolog.. alldeles för mig själv. Fuck roche moutinnée, exogenous processes och allt vad det heter.." kom på sätt och vis i uppfyllelse. Visserligen är han ingen geolog men oj vilken koll han har! Nu får det i alla fall vara nog med pluggandet för idag, känner att min skadade hjärnskakningshjärna fått anstränga sig för mycket. Imorgon tvingar både lärare och mina föräldrar mig att vara hemma då jag blivit svimfärdig två dagar i rad i skolan. I och med att jag på morgonen bara har tyska och sedan idrott som jag ändå inte kan vara med på, vilket dessutom är borta vid frescati, så kan jag vara hemma och vila då. Sen går jag på nästa och även dagens sista lektion vilket är engelska.

Förresten, dags för lite kuriosa. Jag har ätit så mycket ananas de senaste dagarna att jag blöder både i och på munnen. Är det verkligen värt det.. jag menar, för lite ananas? Absolut!

Det var väl allt för nu. Sov gott och dröm sött som man brukar säga.

En stor favorit - Dior Addict 269

Nu är ni flera som frågat vad det är för läppstift jag har. Det är ett läppstift jag använder mycket flitigt och som jag minns att flera läsare frågat tidigare vilken sort det är. Det är ett Dior Addict 269. Jag älskar färgen och läppstiftet i sig kan jag verkligen rekommendera då det håller utomordentligt länge.

  

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med ananas och godis så att jag kan plugga vidare =)

I wanna do naughty things to Mr Ljungberg..

 

Alone med Celine Dion

Nu har jag vilat och är tillräckligt pigg för ett par timmars plugg! Satan vad svårt det är, brukar inte ha speciellt svårt för mig när jag pluggar man det här är fan det värsta hittills. Exo- and endogenous processes, eskers och så vidare. Nej usch, tråkigt är det också! Men det är bara att bita ihop, snart är det sommarlov tänkte jag säga.. men riktigt så väl är det dessvärre inte. ;/

Har suttit hela förmiddagen då jag inte sov och lyssnat på den här underbara låten med Celine Dion. Jag älskade den redan då jag hörde den med Anders Johansson. Men självfallet är den ännu bättre med denna sångdrottning. Man bara drömmer sig tillbaka till stranden utomlands, en natt spenderad med någon man tycker om.. hade inte varit helt fel så här en dyster januaridag.


Puss så länge!


Smile for life

Hej =)115055-151
Har bara två lektioner på torsdagar, passar mig utmärkt då jag är så fruktansvärt trött idag och känner av hjärnskakningen mer än vad jag gjorde igår. Först hade vi i alla fall rättskunskap där vi gick igenom domen för killarna som mördade Riccardo. Usch, jag har mått illa sedan den lektionen.. inte speciellt konstigt. Anyway så hade jag italienska efteråt. Finalmente! Sedan kom  pappa och hämtade mig eftersom att jag inte får åka hem själv ifall att jag skulle svimma. 

Vad ska jag då göra idag? Tyvärr inte så mycket mer än plugg och vila. Kanske att jag orkar ta mig ut på en promenad med någon sötnos. Annars börjar dansen imorgon och ni förstår inte hur mycket jag längtat! Som ni förstår lär jag inte kunna vara med och jag gråter inombords då jag tänker på det. Men med och titta ska jag i alla fall vara, så att jag får träffa underbara tjejerna i min grupp också! 

Trots att jag känner mig jättetrött i kroppen och huvudvärken fan inte är nådig så känner jag mig på något sätt jättelycklig. Det underbara med den känslan är att det inte är på grund av något speciellt, utan jag är bara jätteglad! =) Sitter för tillfället och planerar lite resemål inför både den här sommaren men även nästa då jag har slutat trean. Flera av er vet att jag flyttar till Milano 2009, men sommaren där innan vill jag bara resa en massa! Och då vill jag resa utanför Europa och vara borta längre än en månad i alla fall. Aja det är inget att börja planera noggrant redan nu, men jag älskar att ha mål och ambitioner med allt i mitt liv. Att inte göra någon nytta och bara låta tiden gå skulle aldrig kunna inträffa. Jag har så mycket jag vill hinna göra så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Men alla mål jag har får mig trots allt att orka med då det är tungt i skolan eller när andra tråkigheter händer så mål tycker jag att alla människor borde ha. Och det låter jag avsluta dagens inlägg..=)                                                                                      
     

Fri som en fågel!



Hej mina pärlor,

åh vad härlig känsla jag har just nu. Det är inte ofta man hamnar i situationer då man känner sig helt fri och inte har någon kille i sitt liv som kan såra en. Men där är jag nu! Glöm tills vidare det där jag sa om att jag vill ha pojkvän. Just nu känns det som att jag vill vara singel tills jag gifter mig och det känns underbart. Bara slippa allt känslomässigt skit, det skulle jag aldrig ha ork för i dagsläget.

Nej nu ska jag återgå till min ananas. Det är också en komisk historia i sig. Jag har alltid haft jättesvårt för ananas och nu helt plötsligt känns det som att jag lever på det. På tre dagar har jag ätit två ananas, helt galet! Men nyttigt har jag hört att det är så varför inte.

Pusspusspuss!

Har jag en tvilling, egentligen?

Satan vilken natt och vilken dag!

Nej positivt är det inte, låt oss börja med natten inatt. Jag gick och la mig klockan elva, lyckades otroligt nog somna på en gång, och kom riktigt att känna i sömnen hur fel det var att jag som vänt så extremt på dygnet lyckades somna klockan elva. Tanken blev bekräftad. Klockan två vaknar jag, pigg och redo att gå till skolan. Att få mer sömn den natten var bara att glömma. I samma sekund som jag vaknar kommer min underbara bror Sebastian in i mitt rum, klarvaken. Ibland undrar jag om det inte var meningen att vi skulle bli tvillingar, vi är så oerhört lika. Det komiska var att vi båda nu gått och lagt oss klockan elva på kvällen och vaknade pigga exakt samtidigt. I alla fall bestämde vi oss för att göra mat så  satt vi sedan i köket och åt och pratade i flera timmar. Det var som att allt runt omkring bara försvann och jag kom min bror ännu närmare på bara en natt. Sedan gick vi till hans rum runt fem, observera att jag skulle gå upp två timmar senare, så sov vi två timmar tillsammans sen precis som då vi var små - jättemysigt! :)

Dagen i skolan gick till en början bättre än förväntat. Tyskan gled förbi då vi hade mittkurssamtal och min gulliga tyskalärare inte visste vad hon skulle klaga på. Tyska är ju faktiskt min grej om något. =) Sen samhälle som alltid är lika intressant med en av mina favoritlärare. Matten där vi hade mittkurssamtal och min mattelärare är jättepositiv till mig så det var frid och fröjd tills efter lunch. Jag som inte fokuserat så mycket på min hjärnskakning började kallsvettas och huvudet bara snurrade på engelskan. Det resulterade i att Robin tog med mig upp till lärarrummet där jag fick sällskap av geografilärare Tyler och historialärare Steven. De var så gulliga, gav mig te och bara satt och höll mig sällskap. Sedan kom pappa och hämtade mig vid tre så att jag kunde åka hem och vila.

115055-149    115055-150
Tack för att du finns <3


Lite rörigt i mina tankar så här en tisdagskväll =)

Hej! :)

Jag ber om ursäkt för dåligt med uppdaterande idag. Jag har varit som ett levande lik hela dagen och i princip bara väntat på att jag ska få gå och lägga mig. Inatt kunde jag inte somna så jag låg och vred och vände på mig i ett par timmar, ja jag la mig till och med upp och ner i sängen för att jag hört att man ska kunna somna då, men ingenting fungerade - bullshit med andra ord! I alla fall gick jag upp och vem var inte vaken då om inte lille Janne :) Vi planerade hans födelsedag som är i slutet av mars och jag är taggad redan nu, blir nog riktigt roligt.

I alla fall hoppas jag på att kunna somna rätt snart, första skoldagen imorgon blir en jobbig en. Jag går från kvart över åtta till fyra. Och på sista lektionen ska vi skriva klart våra svenskauppsatser vilket innebär att jag förmodligen kommer sitta kvar ett bra tag efter fyra, ajajaj :(

Usch det är aldrig roligt så här sista dagen på lovet. Visserligen har jag hunnit vänja mig vid tanken då de flesta redan börjat skolan. Men stressen kommer redan krypande och det enda positiva är att dansen sätter igång i samband med att skolan börjar. Sen är det väl rätt skönt att ens rutiner kommer igång igen också, man hamnar lätt i ett och samma långsamma tempo då det är lov.. blir rätt tröttsamt i längden.

Annars börjar jag nu tröttna en del på singellivet och istället känna att någon prins väldigt gärna får komma in i mitt liv inom en snar framtid. Trots vintermånaderna som passerat har jag inte varit jättesugen på att ha pojkvän. Singellivet med all tid spenderad med mina vänner har passat mig alldeles utmärkt. Men nu kan jag inte rå för att tankarna dras iväg mot mysiga kvällar spenderade med någon man tycker så mycket om. Jag har den senaste tiden känt att mitt liv kräver så mycket av mig rent prestationsmässigt att jag har känt att jag inte har tid för allt det känslomässiga... men åh vad mysigt det skulle vara att ha någon att dela alla dessa ögonblick med.. :$

Nej nu får det vara slut med allt känslomässigt struntprat. Ska nog gå och lägga mig snart, hoppas på att kunna somna =)

115055-148


Och så var det dags för plugg på riktigt..

Godmorgon!

Börjar som sagt inte
skolan förrän imorgon så lyckliga jag har ytterligare en vilodag att ta igen mig på, riktigt skönt! Idag ska det pluggas geografi. På lördag har jag nämligen retake test eftersom att jag var sjuk då provet skulle göras. Så nu är tiden inne för att på riktigt lära mig allt om exogenous och endogenous processes och bla bla.. Meeen, det går nog bra! =) Jag ska allt sätta mig rakt upp och ner på en stol (eller kanske ligga i en säng:P) och inte gå därifrån förrän jag verkligen lärt mig det, allt annat är ett misslyckande! Sedan får man ta regelbundna pauser så att hjärnan hinner få in allt också, annars är det ju onödigt. Att deppa ner sig totalt genom att plugga konstant är heller ingen hit.. Ajaj nu ska jag smått börja sätta igång tänkte jag.



min lille skalman =)

Låt söt som socker :)

115055-146 



Haha åh vilken söt låt, sitter bara och ler då jag hör den :) lillen då =)

Enkla effektiva träningsövningar att utföra hemma!

Nu är jullovet mer eller mindre slut och det är många som bett mig tidigare om olika träningsformer som tränar kroppen lite extra såhär då sommaren faktiskt närmar sig. Vanligaste önskemålen är med fokus på rumpa och lår. Jag som dansar så pass mycket som jag gör har fått utmärkta övningar av mina tränare som jag personligen tycker funkar utmärkt! Det absolut bästa av allt? Du kan göra det i ditt rum hemma eller när än du känner för det. För visst är det just det de flesta tycker är jobbigt, att släpa sig ut till gymet eller ut och springa. Har du inte den disciplinen är det här en perfekt början. Personligen tycker jag dock att promenader är underskattat, jag älskar promenader och tänker börja gå varje kväll så fort vädret tillåter!

Jag har valt ut två träningssätt som jag absolut rekommenderar. Den första tränar lår och rumpa, den andra tränar midjan och hjälper dig att få en midja som blir mer markerad.

 Kissande hunden: få övningar fungerar så bra som denna övning. Den går dock att göra på ett par olika sätt. Dels kan du köra den vanliga formen där du ställer dig på alla fyra och precis som en kissande hund lyfter upp benet. Viktigt är att du inte låter benet "vila" emellan varje upplyft. Viktigt att inte svanka! Försök därför stå så du kan se kroppen i profil i en spegel. Gör ett ben i taget tills du får som 'mjölksyra' vid rumpan och låret. Det är bara att ta i, har svårt att tänka mig att otränade personer skulle kunna skada sig om de kör för hårt i början.
Men du kan kombinera denna träning med att lyfta benet rakt åt sidan, stanna där och spänna benet samtidigt som du lyfter benet i små, små cirklar - hur jobbigt som helst om du gör det korrekt men ack så bra träning! Du kan även lyfta benet bakåt, men gör det då så att det är i 90 grader och här får du absolut inte svanka, då får du inte ut något av träningen. Viktigt då benet går till sidan är att du försöker få ut det rakt åt sidan så att det inte hamnar för långt bak, då blir det inte lika jobbigt nämligen =)

Nästa övning är en övning som vi alltid gör på vår balett. Här skulle det vara bra om du hade någon som kunde hjälpa dig för ett maximalt resultat. Övningen går i varje fall ut på att du ska lägga dig på sidan, medan din kompis sätter sig på dina ben för att du ska få ut något av träningen. Det här må låta omöjligt och kännas omöjligt när du väl ligger där, men det går! - Med lite träning så! Nu ska du med jämna mellanrum utan vila emellan gå rakt upp med din överkropps profil mot din kompis. Det här är grymt svårt att förklara men ni förstår nog vad jag menar. Vissa kommer att komma jättelångt upp medan vissa inte kommer en enda centimeter. Men med träning går allt. Gör allt från fem och upp så kommer du snabbt känna en känsla av en tränad midja. Då du går upp kan du ha armen närmast luften i sidan och armen närmast golvet rakt ut och låt den armen styra vart du ska.

Attans, satt precis och skrev en annan övning för magen, men den får jag ta med i ett annat inlägg. Det försvann nämligen. Är det här något ni vill läsa mer om? Känns nämligen som jag vet flera tusen olika övningar som jag lärt mig mellan åren, och jag delar mer än gärna med mig av dem eftersom att jag själv tycker träning är så pass roligt.

Ciao!


Ny bloggdesign!

Nu har jag sovit i ett par timmar vilket betyder att det har blivit dags för lite plugg kombinerat med vila. Tänkte ligga i sängen och plugga samtidigt. =) Tyvärr är det bara under dagstid jag kan sova nu under dessa omständigheter vilket bara försvårar min situation då det blir ännu svårare sen att sova på natten.. men jag har inte mycket val, med bara tre timmars sömn skulle jag inte få ett skit gjort.

Nu är det så att jag tycker att min bloggdesign måste bli bättre nu när ni läsare bara blir fler och fler! De senaste dagarna har jag fått ungefär 50 nya läsare per dag, kul! :) Hoppas att ni tycker om bloggen. Är det något ni vill läsa mer om får ni gärna säga det! I varje fall har Janne lovat att hjälpa till, men jag tänkte kolla om ni har några tips på hur den skulle kunna se ut? Headern är jag så nöjd med, den är så somrig och glad men det finns ju mer saker man kan lägga till, eller vad tycker ni? =)

Se till att komma med förslag nu, ni är trots allt en del av den här bloggen. Så ska jag gå och plugga nu så har jag en massa förslag när jag är klar om ett par timmar!

Puss så länge <3



3 timmars sömn..

Godmorgon!

Oh vad sur jag blir, har inte kunnat sova mer än tre timmar inatt. Jag kunde inte ens sova nu på morgonen.. Min yrsel är så kraftig att jag inte ens kan sluta ögonen längre. Istället gick jag upp vid elva och har tittat på vsfs 07 igen. Nu ska jag klä på mig så ska jag åka och luncha med pappa. Vi får se hur det går.. har bara lyckats vara ute en gång hittills utan att huvudet har snurrat så mycket att jag fått gå in igen. Jag har även pratat med min läkare om ridolyckan och han var lite bekymrad över att min yrsel och huvudvärk blir värre och inte bättre. Men vi skulle ge det en dag, blir det inte bättre imorgon måste jag åka in till sjukhuset igen, vill inte! :(

Gotta go


Söndagkväll

115055-144     115055-145

Hej hopp!

Oh jag förstår inte varför man alltid ska bli så pigg på kvällen då man bara vill gå och lägga sig såhär då skolstarten börjar närma sig.. Jag som varit som ett levande lik hela dagen börjar nu känna mig hur pigg som helst! Jag ska passa på att plugga så länge ögonlocken håller sig öppna..

Jag som inte börjar skolan förrän på onsdag kan sova ut imorgon så skall jag sedan försöka bli bättre i kombination med få en del plugg gjort. Mysandes här hemma i duntofflor och filtar och varm choklad så ska det nog gå bra! =) Bara min hjärna får tillbaka sin normala hjärnkapacitet så att pluggandet inte går lika segt som det har gjort idag.. men jag har faktiskt mina skäl :(

Hoppas att ni får en så smärtfri skoldag som möjligt imorgon! Tänk inte på mig som skönt ligger och sover då ni går upp... ;)

I'm addicted to Victoria's secret fashion show!

De underkläderna... de tjejerna, man kan inte få nog av dem!
Såja, nu är den i varje fall inspelad också vilket innebär att jag kan titta på showen när jag vill! Som alltid blir jag helt exalterad av att se världens vackraste tjejer med de porrigaste och sötaste underkläderna du kan tänka dig. Jag blir så peppad när jag ser dem, man vill bara ut och träna, träna, träna! Tur för mig att alla mina träningar börjar nu så är man fit for fight 24/7! =) Så fort min hjärnskakning försvinner tänker jag börja springa igen, nu jävlar börjas det! (:





 



Life is a flower

 
Här har ni en av mina absoluta favoritlåtar. Tycker ni om den?

***

Åt precis en trevlig middag med min familj plus ett par vänner till min broder. Om dryga timmen börjar Victoria's secret fashion show. Jag har redan smygtittat på den på datorn så jag vet med säkerhet att den är lika bra som de andra i raden. Nu tänkte jag fortsätta pluggandet. Tack Janne, och alla ni andra som jag vet vilka ni är, ni kokar när ni ser att jag pluggar. Jag känner er blick i ansiktet som brinnande eld. Men jag pluggar ytterst lite och tar det försiktigt, bara för att få bort den stressade känslan av att inte plugga. Så skäll inte ut mig.. än i alla fall.

Apropå pluggandet.. min vän Caroline är en jävel på att formulera sig:

Caroline Lidman. säger:

duktig som pluggar du är


...haha och inte kan jag glömma då jag skulle göra mig iordning för att vi skulle festa:
"jaaamen hoppa in nu så ringer du när du hoppat ut"

(faktum var att hon ville få mig att skynda mig i duschen och ringa henne efter :P) Haha hon är rolig hon.. Lilla Linen..

Skriver mer efter vsfs, puss!



Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to break them down.

Sommar

115055-143Hej mina vänner,

kom hem från promenaden med Janne för ett tag sedan. Den här gången lyckades jag gå en bit men fortfarande inte så långt som jag önskar. Huvudet börjar snurra ännu mer än vad det gjorde innan och illamåendet kom krypande. Men det gav mig krafter att träffa Janisen, som bryr sig så mycket. <3 Haha det märks att vi är vänner, för en vecka sedan hade han bitit sönder ett glas på fyllan vilket förklarade hans sår han hade på munnen - själv sväljer jag kvistar!

Hittade den här bilden som är tagen i somras efter min Italien- samt Frankrikeresa. Ojojoj vad jag längtar till sommaren. Att få vara såhär brun genom äkta solning är inte helt fel. Sommarplanerna börjar redan smidas och tanken på att det nu börjar bli allt ljusare ute får nog oss alla att orka två tråkiga månader skulle jag tro.

Ge mig sommar!


                                                                                                                                                                                                              

Promenad med underbar vän.

 


Godmorgon,


den här natten har varit hemsk. Mitt huvud har gjort så ont och jag har mått så illa att jag inte somnade förrän sju imorse.. Så jag fick tvinga mig upp nu för att överhuvudtaget hinna med någonting idag. De dagarna som återstår detta lov ska ägnas till plugg och återställning av min hälsa. Jag har fram till onsdag på mig.

Usch vilket neggoinlägg detta blir, jag ber om ursäkt. Men vet ni, ikväll är det VSFS 07- vilket innebär att jag kommer vara på strålande humör efteråt.

Gårdagen var i alla fall jättemysig med min Anna. Hon fick mig verkligen att skratta mer än jag gjort de senaste dagarna, haha min lilla doktor! ;) Vi tittade på Bring it on, nummer två i raden av de tre cheerleaderfilmerna. Denna tycker jag är den bästa och jag vet inte hur många gånger jag sett den. Jag måste erkänna att jag saknade min cheerleading rätt rejält när jag såg filmen. Men man kan inte göra allt, så mycket tid har jag inte. Jag har redan fullspäckat schema med de sakerna jag ägnar mig åt.

Nu ska jag träffa min älsklingsjanne som varit så orolig under de senaste dagarna. Han kommer hit så ska vi se om jag orkar mig ut på en promenad. Sist gick det inte.. :/


underbar vän <3


Anna Liszke

                         

           

Nu är min Anna påväg hit för att ta hand om mig. (a) Vi ska köpa en massa godis och hyra filmer. Vi hörs lite senare!

Update: Woho! Jag mätte precis min längd då en läsare frågade hur lång jag är. Nu är jag 1.72 cm lång, oj vad det kommer gynna mig nu då jag alltid sagt på castings att jag är 1.70. Yeeeeeey! :) Jag har vuxit!

En natt på akuten..




När jag skulle lägga mig igår hände någonting, jag kommer inte ihåg vad eftersom min medvetenhet var som bortblåst. Kroppen orkade inte och i nästa sekund låg jag på akuten med en nackkrage, med pappa ståendes över mig. Jag genomgick röntgen av hjärna och nacke och sedan väntade en lång väntetid liggandes med diverse saker för att lindra smärtan. Röntgen visade på hjärnskakning men lyckligtvis var alla kotor i nacken som de skulle.

Idag är jag trött som jag vet inte vad och jag klarar inte av tanken av ytterligare en vilodag. Nu får ni hjälpa mig och göra mig glad. :( Tanken på att skolan snart börjar medan jag ligger här totalt mörbultad och i en i dagsläget djup depression är hemsk. Tack till alla mina söta älsklingar som erbjuder än det ena än det andra - jag ska pussa på er när jag blir frisk! =) <3

Lyssna på den fina låten, där kan man prata om att sjunga med känsla.

Radar

 

Och igen vill jag höra era åsikter angående frisyrbyte..

Tänkte att min kropp skulle må bra av en liten kort promenad.. mötte Saga utanför mig, men det gick helt enkelt inte . Mamma vill åka in till sjukhuset, men jag är rädd att jag inte kan ta mig ur soffan utan att otrevligheter inträffar. Jag börjar skolan på onsdag, vill inte känna mig som en levande död redan.

Så vad kan jag hitta på nu när kroppen inte riktigt orkar vara aktiv? Titta på film, läsa boken du aldrig hinner med annars, ringa vännen du inte pratat med på alldeles för länge, eller varför inte bjuda över någon?

Faktum är att jag inte känner för någonting just nu. Istället sitter jag här och smider planer för vad som ska hända då jag mår bättre.

Sitter och tittar på VSFS, det är möjligtvis det enda som jag känner för att göra.. någrolunda i alla fall.. nu när jag har mitt 'korta' hår har jag redan hunnit tröttna på det. Men lyckligtvis växer det fort som attan och jag lär ha rätt långt snart igen. Såhär vill jag att min nästa frisyr ska se ut:


115055-141

så jävla snygga, rauwr! ;)
Tjejen längs till höger, hennes hår ska jag ha snart! :D Vad tycker ni om det?

Update: Världens gulligaste Janne, http://jannee.wordpress.com/2008/01/04/224-en-van-i-fara/#respond


2007

År 2007 kunde inte ha börjat på ett värre sätt. Det tog slut mellan mig och Jonathan efter ett förhållande som varade i nästan ett år. Det värsta av allt var nog att det egentligen inte tog slut för att våra känslor för varandra försvann, utan för att avståndet geografiskt sett blev för långt. Han flyttade nämligen med sin familj till Köpenhamn efter sommaren, och att bara kunna ses om vi hade tur varje helg blev för oss, för mig, alldeles för jobbigt.

Året började med veckor av sorg, frustration, depression - ja listan kan göras lång. Här kommer en person in i bilden som kom att bli mitt största stöd då det var dags att ta sig tillbaka till livet som singel. Nämligen Isabella Löwengrip. Hennes förhållande med Marcel hade tagit slut en vecka tidigare, därför kom vi att bli ovärderliga stöd för varandra och en stark vänskap blommade ut.

Andra personer som betydde otroligt mycket under de första månaderna var Janne och Paulina. Promenaderna med er då jag grät tills jag inte hade några tårar kvar att gråta, då jag bara babblade på och ni verkligen lyssnade. Lyssnade för att hjälpa mig - det kommer jag aldrig någonsin glömma. Att vi idag har en relation som är densamma som den var i början av året, om inte bättre, gör mig ännu lyckligare. Tyvärr har inte alla relationer hållit i sig..

Veckorna gick och jag började sakta men säkert komma tillbaka. Jag hittade livsglädjen igen i min dans och ridning. Då jag verkligen kommit tillbaka var i samband med att jag fick mycket nära kontakt med en tjej som kom att betyda mer för mig än någon annan kompis gjort tidigare, nämligen Ebba Guhnby. Vår vänskap utvecklades för varje dag som gick, varje minut som spenderades i varandras sällskap och hon hjälpte mig att dra lärdom av uppbrottet med Jonathan. Det är bland annat henne jag har att tacka för att jag "gick den rätta vägen" då förhållandet tog slut, och idag har mognat mer än någonsin.

I mars gick jag en visning för Loreal. Rolig visning med mycket publik. Blev sminkad på scen bland annat.

I maj var det dags för dansuppvisning. Min första dansuppvisning med Lasse Kühlers dansskola. I publiken satt familj och släkt, plus Ebba och Patrik - de som vid den tidpunkten stod mig närmast. Då det var dags för sommarlov gick jag ut med betygen ett vg och resten mvgn, samt många fina lovord från mina lärare.

En annan person som kom att betyda mycket under en begränsad tid var Alexander Sylvén. Killen som var perfekt "boyfriend material" och killen som jag kom att spendera rätt mycket tid med. Men timingen var inte den rätta, och äntligen insåg jag att det var singel jag skulle vara. Jag började tänka på mig själv mer och mer, och hade det som mål under hela tiden då jag försökte komma över Jonathan. Att dränka mina sorger i andra killar var aldrig ett alternativ, och det är därför jag kan titta tillbaka på den här tiden med huvudet högt och veta att jag kom tillbaka på ett sätt som jag idag är oerhört stolt över. Med mitt eget välbefinnande som centrum.

Sommaren var på ingång och jag lärde nu känna David Wåhlin som jag har umgåtts till och från med sedan dess. En person som har lyssnat mer på mina innersta tankar än många av mina nära vänner har gjort. Det känns som att han alltid kommer att finnas där och ställa upp även om vi inte alltid har hundraprocentig kontakt med varandra. En person jag beundrar för att han är den han är.

Det var under sommaren jag verkligen kom att komma över Jonathan på riktigt och jag började leva igen. Jag tror till och med att sommaren 07 är en av de bästa somrarna jag haft. Rätt komiskt med tanke på att 07 för mig alltid kommer att förknippats med negativa tankar. I varje fall var jag i Italien med min familj och Ebba. Jag kom Ebba närmare och närmare och såg numera henne som en del av min familj. Ja, det tror jag faktiskt att hela min familj gjorde. Efter några dagar spenderade i Sverige efter hemkomsten från Italien var det dags för den franska rivieran tillsammans med mina föräldrar. Den veckan minns jag som om det vore igår. Jag verkligen njöt av att i en hel vecka vara så nära mina föräldrar och vi hade verkligen en toppenvecka.

Sommaren gick och det var dags för skolstart. Skolan rullade på som vanligt och har klarats av riktigt bra. Under den här tidpunkten kom jag att komma Patrik ännu närmare än jag var innan. Patrik är idag den enda person som jag kan ringa vilken tidpunkt som helst, och med säkerhet veta att han ställer upp. Jag har aldrig i hela mitt liv träffat en person som ställt upp så mycket för mig, och alltid velat mitt bästa, som inte tillhör min familj eller släkt. Att förlora Patrik skulle hittills innebära en av mina största förluster här i livet.

Det är även under den här perioden som jag kom att komma Charlotte Nordlinder väldigt nära. Charlotte är en tjej som jag kan göra allt med, och det är personer som jag känner att jag kan göra allt med. Jag har alltid fruktansvärt roligt med henne och under den här tiden hade vi väldigt många festnätter tillsammans som kom att fastna som minne. Vi kommer varandra närmare och närmare hela tiden.

I oktober var det en dag som jag minns som en av de roligaste på hela året. Min första riktiga dressyrtävling på dagen då mina närmsta var där och tittade. Samt min broders 30års fest på kvällen. En minnesvärd dag helt enkelt.

8 november var det dags för min födelsedag och den började med en trevlig middag med mina vänner. Sedan bjöd jag hit mer folk och det blev en rätt lyckad födelsedagsfest. Massor av fina presenter och gratulationer blev pricken över i:et. Att dagen spenderades med mina närmsta var det viktigaste.

Nu började jag umgås mer och mer med Caroline Lidman och efter en fika förstod vi att en vänskap väntade som var utöver det vanliga. Idag räknar jag Caroline som en av mina närmre vänner och likheterna oss emellan gör sig mer och mer synliga. En person som är lika underbar att sitta och fika med i flera timmar som att festa vilt med natten lång.

I slutet av november bar det av till världens bästa stad Milano med min underbara broder Joakim. Vid det här laget vet ni en hel del om den resan och att den kom att öppna dörrar som jag kommer passera i framtiden. Framtida modellkontrakt med en agentur där nere. Att få se Milan - Juventus live på San Siro kom att bli en upplevelse jag aldrig kommer glömma så länge jag lever.

December månad innebar en del förändringar i mitt liv. Personen som under det här året stått mig närmast finns inte längre i mitt liv, och jag har nog inte riktigt vågat känna efter vad det innebär. Nu har tiden gått och jag känner egentligen inte så mycket angående det. Känslan av att veta att jag inte gjort personen ifråga något illa får mig att kunna gå vidare med huvudet högt. Att jag dock förlorat en person som är ytterst unik är den dystra sanningen.

Julhelgen kunde inte bli mer perfekt och den låter jag avsluta min årsresumé. Året började djävulskt och kom att avslutas betydligt mer änglalikt. Jag har goda förhoppningar på 2008 och hoppas innerligt att året blir betydligt bättre än känslan jag har av 2007. Jag ser med andra ord positivt på framtiden och de vänner jag nämnt här samt alla nya jag har lärt känna under den senaste månaden hoppas jag följer med mig. Andra betydelsefulla personer är såklart min familj, min underbara kusin Sanna Ringström, Robban Jones, Anna Liszke, Hanna Deron, Saga Engström. Er jag inte nämnt,  Ni vet vilka ni är och jag har inte glömt er för en sekund.


Jag som alltid försöker att se allt positivt vill avsluta med att tacka för ett år då jag förmodligen mognat som mest hittills och lärt mig otroligt mycket om mig själv. Man ska aldrig glömma att dra lärdom av allt som händer i ens liv som på något sätt påverkar en, samt leva med vetskapen att....





Mandysen flyger likt stålmannen!

Oh mina duktiga läsare, läsarantalet bara stiger men själv skriver jag inga inlägg. Jag ber om ursäkt men idag har jag mina skäl. Ramlade av på ridningen och har varit rätt mörbultad därefter. Därav får jag inte gå ut ikväll. Måste bara berätta om då jag ramlade av. Sussie en av mina ridlärare skriker till de på läktaren att de måste hämta en till ridlärare för att jag höll på att svimma och så hade jag tappat luften och sådär. Då sprang en mamma in till stallet och sa till Denise, en annan ridlärare, att Charlotte har ramlat av, hon kunde alltså inte våra namn utan sa namnet på en annan elev. Då hade Denise utbrustit "Vilken himla tur att det inte var Amanda". Haha en rätt rolig kommentar då Charlotte i samma veva sagt: man tackar, mig kan ni minsann offra!"  Dessutom hade jag tydligen även denna gång sett ut som stålmannen då jag flugit av. Det här med att man ska göra sin kropp till formen av en köttbulle för att minimera risken för att bryta något har aldrig riktigt varit min grej.. Jaja, nog om det. Jag håller på med min årsresumé fortfarande, den är dock inte klar än. Vad jag annars har gjort den senaste tiden är att spendera en massa tid med mina vänner. Anna och Charlotte var jag med en kväll hemma hos Charlotte med film och godis. Caroline har jag fått dras med en massa, haha! Sedan nyår har det inte blivit något festande utan mycket mysiga fikor med mina nära och kära. Jag har en massa nytt på g men jag vill inte säga för mycket innan det är hundra. Tror att de flesta av er kan räkna ut vad det handlar om! =)

Lite mysbilder hemifrån mig med vinterkänslan närvarande. Vet att ni så gärna vill ha en massa bilder så självfallet ska jag inte göra er besvikna! =)

 




och sedan en bild innan en dansträning...


Just det, apropå dansträning. Fick mitt brev från Kühlers idag. Dansträningarna börjar redan på fredag samma vecka som skolan börjar - så allt kommer att sätta igång i full fart på en gång! :D Jag längtar som bara den!  Jag kommer som vanligt dansa tre gånger i veckan. Den här terminen är det balett, jazz och street - tre favoritstilar!


På återseende! <3


Bilder från nyår!

hej mina vänner,

har åter igen kommit in i någon form av bloggtorka, förhoppningsvis försvinner den snart. Min årsresumé har jag i alla fall smått hunnit börja på. Tänkte inte gå in så mycket på nyårsafton mer än att den började mysigt och slutade i kaos, fullkomligt kaos. Jaja, här har ni några av bilderna i varje fall.
























Konstig ordning på bilderna, dessa i slutet är från middagen hos Caroline Ericsson och de i början är från festen i Tyresö.

RSS 2.0