3 timmar dansträning.

Nu mina vänner kommer ett inlägg skrivet av en överlycklig Amanda. Ni som har följt min blogg ett tag vet vid det här laget att jag blir som en helt ny människa varje gång jag har mina dansklasser. Ikväll har jag tränat tre timmar dans. Först balett och därefter jazz. I båda stilarna har vi i stort sett bara tränat teknik idag. Jag som har varit rätt inaktiv den här semestern var helt slut efter passen. Självklart var jag inte ensam om det, att tränarna skulle ha kört en mjukstart med oss tror jag inte att någon av oss kan hålla med om. Men det är så underbart att vara tillbaka med mina träningsrutiner. Det är få saker som gör mig så lycklig som dansen. Att få träffa alla danstjejer igen var bland det bästa.

Nu när jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan var jag tvungen att äta en stor middag. Tränar man så pass länge och tufft som jag gjorde idag, så är det som att du tränar bort en hel måltid. Alltså måste du äta en måltid extra efteråt, för att få i dig exempelvis all energi som din kropp behöver. Jag åt sådana där riktigt stora hemmagjorda hamburgare med alla grönsaker ni kan tänka er. Till det drack jag två glas mjölk. Nu kommer jag att må på topp tills jag vaknar imorgon och snabbt kommer märka att min kropp är en riktig grandmother. Med grandmother menar jag inte att jag är otränad, för är det något jag kommer känna imorgon så är det hur hårt jag har tränat idag, samt se träningens resultat. Men träningsvärken kommer inte vara nådig, det vet jag med all min erfarenhet då det gäller dansträningar. Jag kommer minst sagt se ut som om jag har haft en riktig tuff natt med min pojkvän.

Nu ska jag göra klart lite småläxor samt fortsätta titta på min prins då han sitter och pluggar i webcam. Jag blir nästan lite orolig för hur jag egentligen mår då jag ber honom ha kvar webcamen på fastän han pluggar en bit bort, bara för att jag ska kunna titta på honom när jag känner att jag behöver det. Det är så det känns att vara kär.


02:17

Godkväll på er, den majoritet av er som sover samt den som är ute och partar, skulle jag tro.

Själv spenderar jag en jättemysig hemmakväll med mitt hjärta Tessie. Vi har smällt i oss onyttigheter som chips och dip samt en massa godis. Tessie är liksom mig en riktig träningsnarkoman, därför är det så härligt att äta en massa onyttigt med henne. Inte sitter vi och sörjer för att vi får lite extra fett i oss inte, eller planerar hur mycket extra vi måste träna framöver. Om man ändå äter onyttigt ska man väl njuta av det också. Annars är det väl rätt onödigt att överhuvudtaget äta det?

Vi har tittat på en av mina favoritfilmer Helens små underverk, som Tessie inte hade sett. Sedan har vi pratat med Michael via skype, pratat om allt mellan himmel och jord samt allt annat man gör en typisk tjejkväll med en av sina bästa vänner.

Alldeles strax ska vi i alla fall gå och lägga oss. Varför jag uppdaterar nu beror mestadels på att det blir ont om uppdatering imorgon. Jag ska jobba på Salt från halv elva till fem. Sedan sätter äntligen min dans igång imorgon. Jag dansar från 18.00 - 21.00. Träningsvärken på måndag kommer inte vara nådig.

Vi hörs imorgon gott folk!

Jag har varken ork eller lust att korrekturläsa texten. Bara så att ni vet! =)

Bilder från gårdagen






Oops, jag behöver visst slinga mitt hår ser jag ;P












Gårdagen

Detta inlägg skrevs 12:30, men då sidan krånglade har jag inte kunnat publicera det förrän nu.

Godmorgon!

Trött och lite småbakis är man, inte den bästa känslan man kan uppleva. I alla fall vaknade jag nyss av mitt kära mobilalarm.. Jag ska nämligen rida idag och behöver gå hemifrån om drygt en timme.

Kvällen igår var helt okej. Jag och Ebba var lite sena så när vi anlände till Henry fick vi inta kräftskivan ensamma, de andra var redan klara. Men inte gjorde det oss något, de hade sparat en massa kräftor och vin så det var ingen fara. Dessutom gjorde de oss sällskap. Kvällen var nog trevligast under och efter middagen då vi var rätt få människor där.

Några timmar senare kändes det som att hela min skola hade samlats på den här festen. Och det var inte treor då.. Jag och Ebba kom underfund med att vi garanterat var de enda 90:orna där. Jag har alltid tyckt att det är rätt patetiskt att man ska ha attityden att man är "såå mycket äldre" 91:orna om man själv är 90:a. Vanligtvis handlar det om några månader, och ger man "denna lilla 91:a" chansen så märker man ganska snabbt att personen ifråga är mer eller mindre lika mogen som du själv är. För mig är många av mina närmsta kompisar 91:or..

Men igår blev det bara för mycket då alla dessa ettor/tvåor (?) från VRG samlades på samma fest. Jag, Ebba, Saga och Anna drog i alla fall därifrån rätt snabbt, efter att ha fått vår dans då min favoritpartylåt spelades. Jag åkte hem och åt, finns inget bättre att göra efter en utekväll där alkohol konsumerats.

Idag ska jag som sagt rida, och därefter ska jag plugga litegrann och sedan blir det hemmakväll för fulla muggar med Tessie. Vi ska köpa en massa godis, hyra de tjejigaste tjejfilmerna samt lär vi säkert fortsätta planera vårt projekt som kommer bli så grymt!

Innan jag går ska jag ladda upp bilderna från gårdagen. Ciao!

Update: Då sidan har krånglat så pass mycket har jag ännu inte hunnit lägga upp bilderna från igår, det får bli efter min ridning istället.

Kräftskiva!

Det är aldrig roligt att sätta igång med träningsrutinerna efter en lång semester. Varje gång förväntar man sig att konditionen ska vara den samma som innan semestern, men man blir lika besviken varje gång. Dock måste jag erkänna att min kondition och styrka var långt över förväntan. Och ja, blodsmaken fanns där även idag.

Förutom att springa så tränade jag även mage, rumpa, lår och armar, vilket betyder att min kropp garanterat kommer att må bra imorgon.. =) Jag kommer förresten att träna nu varje dag till och med nästa fredag då jag måste vila för att kroppen ska bygga muskler. Snabba resultat är det jag eftersträvar nu när man blir kallad för grandmother av sin pojkvän. Inte alls roligt :(

Nu håller jag på och göra mig klar, väntar på att Ebba ska komma till mig och så ska vi till Henry på kräftskiva. Jag tror att jag tar med mig kameran, om inte annat får ni outfitbilder senare.

Hoppas att ni får en trevlig kväll! =)


Nu kör vi!

Sådär, jag hittade laddaren till slut och nu är ipoden någorlunda laddad - precis som jag! Fan vad härligt det ska bli att äntligen sätta igång med mina träningsrutiner! Känslan efteråt.. då varenda muskel i kroppen börjar slappna av efter en rejäl överansträngning, det är ju så härligt.

Nu kör vi :D

5 km

Hej igen!

Anledningen till att jag inte har uppdaterat på ett tag är för att jag har sprungit runt som en idiot i lägenheten och letat efter min ipodladdare. Jag ska nämligen ut och springa en halvmil tänkte jag, men att springa utan musik är verkligen ingen höjdare. Fast nu när jag inte hittat den har jag inte så mycket val, vid fyra tänkte jag nämligen starta.

Annars har jag pluggat matte samt sett min fina prins i webcam. Det var så länge sedan någon visade sig i webcam för mig. Haha ajaj, det där lät då fel. Men såfort man får en sådan där förfrågan om att se den andre i webcam så får jag en illamåendeskänsla inombords. För ett antal år sedan var det ju nämligen inte en persons ansikte man fick se i webcam. Usch vad vidrigt det var!

Efter att jag har sprungit ska jag ta en lång dusch samt invänta Ebba för att göra oss iordning. Jag tar med mig henne till Henrys kräftskiva där det efteråt vankas fest. Vete fasiken vad jag ska ha på mig, men det brukar ordna sig på något sätt.

Dags för blodsmaken att återfinna sig i hals och mun, beach 09 eller vad säger ni!? =)

Utsövd men livrädd!

Godmorgon alla pigga läsare!

Själv vaknade jag nyss av våra vänliga arbeterare som håller på med stambyten i lägenheterna intill. Men klockan är ju faktiskt strax över tolv, det hade varit värre om de väckt mig runt sju - åtta som de brukar.

Jag som inte har varit flygrädd på flera, flera år har nu börjat få en rejäl ångest för att flyga själv om 20 dagar. Då jag bokade resan hade jag inte en enda tanke på att jag ska flyga ner själv, utan det enda jag tänkte var att jag måste få komma till min pojkvän.

Men sedan började Tessie beundra mig för att jag ska flyga själv, och framför allt ordna med bagage, incheckning et cetera helt själv inför och efter flygningen. Helt plötsligt blev jag enormt nervös och tanken på om någonting skulle hända får mig att känna en enorm ångest. Då jag flyger med mina föräldrar är vi i alla fall tillsammans, vad som än händer.

Det känns rätt riskabelt att sitta och skriva om det här, olyckor och liknande har jag otroligt svårt att prata om innan jag ska göra något som faktiskt inte är helt riskfritt. Men det kommer att gå bra. Förhoppningsvis är det bara nu jag är uppskrämd med tanke på att jag hela natten har drömt de värsta möjliga mardrömmar om vad som skulle kunna hända.


Nu väntar jag i alla fall på att pappa snart ska komma hem med lunch. Sedan ska jag börja planera kvällen efter kräftskivan hos Henry ikväll, kolla om jag kan ta med ett par tjejer och sådär. Därefter blir det plugg för hela slanten! Matte (en av favoriterna..), filosofi samt historia.

Vi hörs om ett tag!


Den italienska mentaliteten vs den svenska.

 

Då jag pratade med Michael idag berättade han en rätt intressant sak som jag har en aning svårt att helt och hållet tro på. Visserligen har jag hört en del av detta förut, och efter att ha försäkrat mig om att han talar sanning utan minsta överdrift så tror jag honom.

Visst har jag länge vetat att Italien och den italienska befolkningen är väldigt konservativa (om jag nu får lov att dra alla över en kam) Och gång på gång då jag lärde känna Michael så sa han till mig vilken härlig mentalitet vi verkar ha i Sverige, exempelvis i och med att mina föräldrar är medvetna om att jag har sex och låter mig sova med Michael i stort sett när jag vill - både hos mig och hos honom, eller att han får följa med och äta middag med familjen även fast vi inte känner varandra så bra. För mig, och säkerligen de flesta av er som läser detta, så är det rätt självklart att vi sover tillsammans med killar då vi är 17-18 år gamla, samt har föräldrar som har mer eller mindre förståelse för våra behov.. om ni tillåter mig att kalla det för det. 

Men Michael berättade för mig att ifall jag hade bott i Italien och haft italienska föräldrar så hade de aldrig låtit mig sova hos en kille eller ens så lite som bjudit över honom på middag efter några månader tillsammans. Jag vill poängtera att det givetvis finns undantag, det hoppas jag att ni förstår. Men detta är alltså sådant som Michael upplever vardagligen bland sina kompisar och bekanta. Personligen tycker jag att det gäller för föräldrarna att hitta en balans mellan att skydda sina barn genom sina egna erfarenheter men samtidigt låta dem vara självständiga och lära av sina egna misstag.

Vad jag även vill tillägga är att det är helt annorlunda för killarna. Där är föräldrarna inte alls lika stränga och traditionella. En lättnad att få höra kan jag lugnt påstå.. Personligen tycker jag att jag har varit, och till viss del fortfarande är rätt strängt hållen av mina föräldrar. Jag har alltid varit den som har varit absolut strängast hållen bland mina kompisar, och jag är det fortfarande. Så att höra av Michael att han älskar den öppna mentaliteten i min familj känns rätt ovant.

Men om man jämför mina regler med ett förbud att sova med någon av motsatt kön alternativt alltid ha en extrasäng stående i rummet intill då man får "besök" så har jag nog inga regler alls..



Jag har tappat mina vingar.



Jag har i flera dagar gått igenom garderob efter garderob, byrå efter byrå, i tron att återfinna mitt fina linne med vingar från Berlin. Men lika förtvivlad blir jag varje gång då jag har fått avbryta på grund av att jag insett att jag faktiskt gått igenom alla kläder som hänger i garderoben. Givetvis finns linnet någonstans i mitt hem, men frågan är bara var.

Jag sitter förresten och går igenom alla miljoner bilder jag har på facebook från diverse tillfällen (läs: så kallade jag-vill-ha-uppmärksamhetstillfällen - ni vet sådana som vi bloggerskor fullkomligt älskar!) Så det lär i alla fall bli en del äldre bilder upplagda kvällen till ära.. Inte för att ni har någon talan men det kan ju vara snällt av mig att förvarna er en aning. Vissa läsare är fullkomligt allergiska mot att se samma bilder mer än en gång. Personligen är jag en av dem.

Blabla

Jag kom hem för ett tag sedan, firandet av Bellson var jättetrevligt. Mycket gott att äta fanns det också vilket alltid är trevligt. Nu har jag pratat med mitt hjärtegull och ska alldeles strax sova. Jag tänkte först bara börja lite på min filosofiläxa nu, mest för att det känns bra att ha börjat på någon läxa.

 Imorgon har vi fortsättning på kick off:en till hundrapoängsprojektet. Syftet är att vi ska bli klara med vår projektplan. Men eftersom att jag och Tessie var så ambitiösa idag och skrev klart den i eftermiddags så har vi ledigt imorgon. Jag måste dock plugga, men en lång sovmorgon ska jag allt unna mig. På kvällen vankas det kräftskiva samt fest hos Henry, men mer om det imorgon!

Skriver kanske några rader om ni har tur innan jag går och lägger mig. Puss så länge!


Powernap..

Hoppsan! Jag råkade visst somna, och har nu sovit i över en timme.. Blev nyligen väckt av Michael som undrade varför jag varken svarade i min mobil eller på msn. Han hörde rätt snabbt att jag sov om man säger så, finns nog ingen som kan låta så död och borta som jag gör då jag precis har vaknat.

Nu kom mina föräldrar hem och jag måste skynda mig till Bella! Vi hörs när jag kommer hem =)

Tårtadags! :D

Färdig projektidé!!

Hej på er!

Det blev dessvärre ingen ridning idag, men dagen har varit rolig i alla fall. Tiden har spenderats till stor del med Tessie på vårt favoritcafé där vi har skrivit vår projektplan. Jag avslöjar den inte riktigt än, men jag är säker på att ni läsare kommer att uppskatta den och förhoppningsvis även ta del av den. Eller, ta del av den kommer ni definitivt göra, men jag hoppas att det blir på bästa möjliga sätt. Lägger vi manken till så kommer det gå, det är jag säker på. Det kommer bli så grymt! Hur grymt är det inte att ha ett hundrapoängsprojekt som man längtar efter att få börja med? Det är trots allt ett år som vi ska hålla på med det.

Nu ska jag ta det lite lugnt här hemma, titta på lite top model och pussycat dolls repriser samt äta innan det bär av hem till Joakim och Bella. Hoppas på tårta! Jag är hungrig som bara den, som alltid.

Nu är det förresten exakt 3 veckor kvar tills jag åker till min älskade pojkvän. Förutom att det blir underbart att spendera tid med honom, hans fina familj och träffa hans kompisar så ska det shoppas! Jag ska även titta på hans (läs: vår :D) lägenhet som vi ska flytta in i om 10 månader. Kanske ska vi bo där nu då jag åker ner.. för att få vara helt ensamma. Men vi får se, jag vill ju umgås med hans familj och se den lägenhet han bor i nu också.

Nu är det vilodags! På återseende!

Torsdag

Godmorgon!..

En vacker dag önskar jag att min morgontrötthet försvinner. Det spelar egentligen ingen roll vilken tid på morgonen/förmiddagen/eftermiddagen jag går upp - jag är (så gott som) lika trött  varje gång. Jag vaknar sällan av mobilalarm utan måste ha någon som väcker mig samt ringer på hemtelefonen. Att gå upp ur den varma sängen är det värsta. Man känner sådan dragningskraft att bara ligga kvar i den varma sängen och då börjar man snooza fem - tio minuter i taget. Helt värdelöst!

Nu har jag lite bråttom, måste äta frukost samt klä på mig. Klockan 09:45 börjar vårt kick off. Håll tummarna för att jag och Tessie får göra vårt projekt. Sedan blir det långfika + planering av projekt!

Hoppas att ni får en trevlig dag!


Godnatt!

Sådär, nu har jag pratat med min prins i över en timme. Nu är jag så trött man bara kan bli och ska bums i säng! Imorgon väntar en del roliga saker, bland annat min brors flickvän Bella som fyller år och skall firas. Sedan hoppas jag att jag ska rida igen också. Men framför allt blir det en långfika med Tessie då vår superroliga projektplan ska skrivas.

Sov så gott mina läsare.

Trött

Usch och fy vad länge sedan det var jag var såhär trött. Ögonlocken är tunga som bly och jag känner en stark dragnigskraft till min sköna säng. Men jag vill inte gå och lägga mig riktigt än, man vill ju passa på att njuta av en kväll utan plugg, samtidigt som jag väntar på Michael som ska ringa mig när han kommer hem. Jag vill ju höra hans röst innan jag somnar. Precis som varje kväll ska han även ikväll sjunga vår låt Destinazione Paradiso innan jag somnar.

Just nu ligger jag med lapen i knät, skriver med mina söta vänner på msn och tittar på Project runway. Heidi Klum är så otroligt vacker, men jag hade föredragit min favorit Adriana Lima som programledare. Dock är jag inte säker på att hon hade klarat av jobbet lika bra som Heidi, men hon är ännu vackrare!






Träningsnarkoman? Ja!



Yoyoyo!
Min träningsnarkomani har kommit tillbaka stenhårt. Om det är bra eller dåligt vet jag inte. Michael lär bli glad i alla fall. Ridningen idag tog hårt som bara den. Jag känner den härliga känslan nu av hur varenda muskel i kroppen slappnar av för fullt, de känner liksom på sig att de inte längre kommer bli bortskämda med träningsfria dagar vilket har varit fallet den här sommaren.

Som ni vet är träning bland det bästa jag vet. Jag tränar fem fasta gånger i veckan och sedan brukar jag gå ut och springa en halv mil 1-2 gånger i veckan. Jag gör det för att jag tycker att det är så roligt, jag mår bra av det både mentalt och fysiskt, det gör mig piggare och ger mig en kropp som jag stormtrivs med.

Ikväll ska jag inte plugga någonting har jag bestämt, utan gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg imorgon. Imorgon har vi kick off för vårt hundrapoängsprojekt. Då ska jag och Tessie passa på att fråga en massa frågor angående projektet vi har tänkt göra. Sedan ska vi skriva projektplanen på vårt favoritcafé. Senare ska jag nog rida igen.

Nu ska jag gå och sätta på mig mina mjukiskläder och duntofflor.

Vi hörs lite senare!









Ser ni förresten vilken fin färg jag har på mina ögonbryn på de här bilderna? Jag tycker faktiskt att färgen passar även fast jag är blond.. Jag är ju rätt brun i hyn så jag trivs faktiskt riktigt bra med lite mörkare ögonbryn. Funderar på att färga om dem nu när de blivit så solblekta..

080808 - outfiten

Hej på er!

Idag är jag hur trött som helst. Jag satt uppe inatt, samt gick upp tidigare imorse för att göra klart mina läxor som var till idag. Det blev dålig planering igår helt enkelt, inte så likt mig så förhoppningsvis händer det inte igen. Det är verkligen inte värt det, sådan stress för så pass små läxor bara för att man har en bristande planering.

Idag ska jag ätnligen rida! Jag vågar inte tänka på hur länge sedan det var. Jag vet någon som kommer ha en enorm träningsvärk imorgon. Lår, rumpa och mage.. ajaj! Men det ska bli så roligt så. =)

Efter ridningen ska jag bara vila och ta det lugnt här hemma, samt prata en massa med min fina pojkvän. Imorgon är det projekt kick-off!hela dagen! Mer om mitt val av projekt senare..

På bilden till vänster ser ni förresten en outfit jag har glömt visa er. Bilden togs innan 080808.

Hej så länge!


Mätt och belåten

Godkväll sockertoppar!

Mätt och belåten ska jag alldeles strax sova. Jag kom precis hem från middagen med Filippa på vår favorit-tapasrestaurang. Vi har ätit gott samt uppdaterat varandra om allt nytt som har hänt under den här sommaren. Det blev väldigt mycket prat om en viss person.. Det är nog inte så svårt att gissa vem, haha! Det var i alla fall hur mysigt som helst, men nu är jag alldeles trött i rösten för att jag har pratat så mycket. Men det blir så när man har mycket man vill dela med sig av. =)

Nu sitter jag och avslutar min religionläxa samtidigt som jag skriver med min älskling och lite vänner på msn. Innan jag går och lägger mig ska jag prata ett tag med Michael. Sedan ska det bli enormt skönt att sova, är hur trött som helst.

Imorgon ska jag rida för första gången på ett par månader. Det ska bli enormt roligt! Äntligen kommer rumpan, låren och magen bli lika snygga som de var innan semestern..

8.20 börjar jag imorgon, ingen höjdare. Onsdagar är min värsta dag i skolan. Kort lunch och en otroligt lång dag med många och tunga lektioner. Men det klarar jag! Sista lektionen i tyska är inställd imorgon, så 14.30 slutar jag, nice nice!

Godnatt!

Tapas.. igen!



Sedan jag kom hem idag har jag pluggat för fullt. Nu sitter jag med religionläxan och skriver om "Your Own Philosophy on Life". Det är enormt kluriga frågor som ska besvaras, till exempel "Do you think humans have a free will?" och "What do you think is the most important principle/ideal for the average person"? Det finns inte riktigt något rätt eller fel, men detta är saker som jag sällan funderar på. Nåja, nog om läxan.

Klockan åtta ska jag gå ut och äta med Filippa, och gissa vad? Tapas såklart! För ungefär en vecka sedan var jag där med min prins (bild ovan) och Saga. Jag är redan nu hungrig som bara den, men nu måste jag fortsätta med religionläxan. Nu ringde Michael som är påväg hem från sin fotbollsträning. Han var uppe imorse och tränade och även nu på eftermiddagen i flera timmar. I alla fall så väntar jag nu på att han ska komma in på msn, så att jag får lite "sällskap" medan jag pluggar.

Vi hörs när jag kommer hem senare!


Vilken årstid är det roligast att shoppa?

    VS   

Jag har alltid tyckt att hösten är den bästa årstiden då det kommer till mode, och kläder överlag. Enligt mig har det alltid varit roligast att shoppa inför hösten. Jag är absolut ingen modebloggerska och än mindre än modetjej. Jag köper de kläder som jag tycker är snygga. Dock har jag fått lite mail av personer som bett mig visa lite mer dagens outfits (vilket det ska bli mer av, jag lovar!) men även vad en typisk höst- respektive sommaroutfit är för mig. Sommaroutfits tror jag att ni vet vid det här laget då jag lagt upp så mycket bilder från den här sommaren. Gör ni inte det, så lägger jag upp en nu. Sedan till vänster har vi en typisk höstoutfit som jag trivdes i förra hösten. Skorna och den svarta mössan är favoriterna. Jackan funkar alltid, och jag tycker om kontrasten mellan det svarta, mitt ljusa hår samt de gråa tightsen.

Men för att återkoppla till rubriken, så skulle vara roligt att veta vad ni tycker..

Vilken årstid är det egentligen roligast att shoppa?


Ta mig tillbaka


 



Lite bilder jag glömt visa..

 

Godmorgon!

Härligt med sovmorgon. Jag gick upp vid elva idag och har sedan dess bara tagit det lugnt här hemma. Det är så skönt att för en gångs skull slippa stressa innan skolan. På schemat står det idag endast två lektioner. Svenska B (Vi läste svenska C i tvåan) samt religion, vilket är ett av alla ämnen vi läser på engelska. Efter skolan åker jag direkt hem. Ska ut och springa alternativt ta en promenad med mamma och därefter träffa Filippa och göra något skoj!

 

De översta bilderna är tagna på Ulla Winbladh då vi var ute och åt tillsammans med min ena bror Sebastian och hans flickvän. Sedan är det bilder på mitt söta kusinbarn. Nedan kommer bilder från då jag, min bror Sebastian och mami var på besök hos mormor i Småland.









Puss så länge!

Godnatt!

Hela kvällen har gått åt att prata i telefon samt skriva på msn med min prins. Samtidigt har jag fixat med alla mina nya block så att jag har koll på vilket block som är till vilket ämne. (Det blev inget tioämnesblock det här året.. de är för tunga). Jag har även skrivit in det viktigaste i min nya filofax, lagt in viktiga papper i min mapp et cetera.

Imorgon har jag bara två lektioner, börjar inte förrän 12:55. Det ska bli underbart skönt att gå och lägga mig nu. Speciellt eftersom att jag har fått min dagliga dos av min fina pojkvän. Efter skolan ska jag motionera med min mamma förhoppningsvis, och därefter träffa Filippa. Vad vi ska göra vet jag ännu inte!

Godnatt mina läsare,

..Det är alltid fel människor som drabbas av olycka här i livet. Jag håller alla tummar jag har för att två människor som står mig oerhört nära snart ska bli bra igen.

Träning, finally!

     

På söndag sätter dansen äntligen igång igen. Det är en av fördelarna med att skolan börjar, då börjar även mina träningar som vanligt. På söndagar dansar jag balett och jazz. På tisdagar dansar jag modernt. Sedan rider jag två gånger i veckan också. Dags att få tillbaka konditionen och alla muskler. Satan vad roligt det ska bli! Träna tills jag får blodsmak i munnen, here I come!


Redo för ännu ett läsår i skolan!


Är han inte helt underbar?

Första skoldagen visade sig vara som vilken skoldag som helst. Vad hände med endast upprop och få schema den första skoldagen? Jag har fått läxor i varje ämne. Matte C har vi redan börjat att lära oss samt repetera nya moment. På ett sätt är det rätt skönt att det sätter igång på en gång. Desto snabbare vi sätter igång, desto snabbare får vi det överstökat.

Fikan med Tessie efter skolan var så mysig så. Vi började planera vår student, min 18års-dag et cetera. Det gäller att vara positiv eller vad säger ni? =) Sedan var jag med papi och handlade 12 block till skolan, massor med pennor, sudd, linjaler och framför allt den snyggaste filofaxen jag någonsin sett. Den är stor och tjock. Ytan är stor som ett A4 ungefär, helt av skinn och har en massa olika fack förutom själva almanackan. Det är en lärarkalender så nu får jag verkligen plats med allt jag behöver. Gäller det skolan så vill pappa att jag ska ha det bästa.

Nu sitter jag och skriver med min prins på msn. Snart ska det ätas middag och därefter ska jag börja föra in allt viktigt i min snygga filofax. Lägger upp bilder senare på min fina filofax! Imorgon börjar jag inte förrän klockan ett.. Det händer inte ofta så ack vad jag ska njuta av den sovmorgonen. Det betyder att jag kan prata med min älskling enda in på småtimmarna inatt, weei! =)

Vi hörs lite senare!

Första skoldagen

Hej på er!

Har precis haft första lektionen i Historia B. Läraren har jag aldrig haft förut men hon verkar helt underbar och jag tror faktiskt att det blir en rolig kurs. Historia A gick väldigt bra så B-kursen blir nog inga större problem. Vi har självklart redan fått en liten läxa men det var ingen större chock att allt drar igång på en gång.

Nu sitter jag och väntar på Tessie, vi ska äta lunch. Därefter tar vi en promenad till Jarlaplan där jag ska ha filosofi. Sedan blir det matte C. Efter skolan tar jag en fika med Tessie. Därefter ska det inhandlas almanacka, pennor, block et cetera. Tessie har köpt den minsta lilla lapen jag någonsin har sett som hon har med sig till varje lektion för att föra anteckningar och så vidare. Jag tror att jag ska göra detsamma. Det är mycket lättare att ha allt samlat där än alla dessa block och papper överallt..

Dags att äta, vi hörs senare!

Grattis pappa!

Hej på er!

Dagen på jobbet idag var seg, ännu värre än igår. Men med tanke på att det är precis innan löning så är det inte så konstigt. Folk är panka efter semestern! I alla fall följer min älskade pappa år idag så vi har haft lite vänner och släktingar här på middag och tårta. Sedan har jag dock sovit i ett par timmar, mår inte alls bra idag. Öronen värker och energin är borta..

Med skolan känns det trots det lite bättre nu. Jag känner på mig att det blir ett bra skolår, precis som mina föregående. Imorgon ska jag fika med Tessie efter skolan, hon går i min parallell klass på VRG. Sedan sussar hon nog här för hör och häpna så tror(!) jag att vi har sovmorgon på tisdag.

Läxorna lär med stor sannolikhet rulla igång på en gång. Så imorgon skall det inhandlas 10-ämnes block..(min favorit) samt en ny fräsch almanacka. Jag har en fin i skinn som går ut i december, men jag har sett en grym lärarkalender som jag kanske ska köpa. Där får jag plats med all information som rör skolan, dans, ridning och jobbet. Allt i ett liksom! Men jag vete fan om jag vågar gå runt med den stora saken.. jag har redan fått en massa kommentarer angående min seriositet (av VRGare!) på grund av den jag redan har, stor och tjock är den. Men den är hälften så stor som den jag har tänkt köpa!..

Nu sitter jag här och äter tårta. Snart ska jag ta en snabb dusch, fixa fransk manikyr och därefter kommer Michael in på msn. Han åker nu från stället där vi umgicks i sommar, Eraclea Mare, och åker hem till Milano där hans fotbollssäsong nu börjar. Skolan börjar inte där förrän i mitten av september.. jag vill inte ens tänka på det.

Än en gång, grattis till världens bästa pappa som fyller år idag.


Ångest? Japp!

Satana vilken sjuhelvetes ångest jag har. Det är lördag och jag sitter hemma och tittar på höstterminens schema. Inte en enda sovmorgon eller tidig dag har jag. Fyfan vilken fetångest jag har. Inom kort ska jag gå och köpa mig en stor fet almanacka i skinn. Jag är en sådan där äckligt seriös elev med den största almanackan man kan skåda. Det är bara läsämnen det här året, inte ett enda ämne som känns som ett så kallat "chillämne".. Med stor sannolikhet lär jag ändra min åsikt angående detta, men just nu har jag en enda stor klump i magen. Alla mvg satsar jag på. Här finns det ingen plats för misstag.

Inte förrän nu har jag förstått att helvetet bryter ut på måndag.



Min räddning


Lite bilder från gårdagen.





   





 

  


Seg dag på jobbet.

Hallå där!

Satan vilken seg dag det har varit idag. Knappt inga kunder och inte mycket att göra i butiken. Är man som jag redan trött, efter gårdagen, så blir det ännu värre då man inte har så mycket att sysselsätta sig med. (Läs: hålla sig vaken med) Jag jobbade i alla fall med gulliga butikschefen så det var uthärdligt i alla fall. Enormt snällt av henne att låta mig gå hem en timme tidigare. Kanske var jag värd det med tanke på att hon ringde mig inatt och bad mig öppna butiken idag.. precis som mig festade hon också och lite runda om fötterna pratade vi rätt länge i telefon om diverse saker. Härligt att ha en sådan grym butikschef!

Kvällen hos Anna igår var riktigt rolig faktiskt. Mycket folk, de hade anordnat dj och mycket annat. En riktigt lyckad fest måste jag medge. Jag som inte skulle dricka... pfft! Det gick ju bra. Med alldeles för mycket dricka i kroppen för att jobba morgonen därpå kom i alla fall min käre fader och hämtade mig, gullig som han är. Min lille älskling fick sedan ett fyllesamtal också, stackarn som precis hade somnat. Men precis som förväntat nyktrade jag till ordentligt av att bara få höra hans röst.

Nu ska jag sova ett par timmar. Sedan ringer nog Michael och väcker mig. Därefter blir det middag hemma och sedan bio med Ebba förmodligen!

Nu ska jag ladda upp lite bilder från gårdagen. Inte var det många bilder som togs, men en del får ni i alla fall.

Puss så länge!

Bilder, enjoy!


Första dagen i Stockholm för min prins.


Jag är helt galen i dig.


Skansen.






En erfaren lifeguard som tittar ut över vattnet.. (;


Nu och för alltid.






En sen lunch på min favoritrestaurang Ulla Winbladh.


På båten till Vaxholm.




På en rastaurang i Vaxholm




På Mamas and tapas.


Jag och min fina prinsessa.







Back to reality

Hallå!

Nu är bloggen igång igen som vanligt, vilken tur va? =) Jag har i alla fall spenderat underbara dagar med min fina pojkvän. Jag är helt galen i Michael. Nu har jag i alla fall varit och lämnat av honom med pappa på flygplatsen. Tårarna rann ner för kinden men inom mig känner jag mig ändå som världens lyckligaste. Med biljetten till honom i handen så är det inte så jobbigt som man kan tro. Är man så kär som vi är så känns det som om vi är närmare varandra geografiskt sett än vad vi är.

Ikväll, eller snarare inom en timme ska jag åka till en av mina närmsta tjejkompisar, kan dessvärre inte nämna namn nu, på en stor hemmafest. Hon bjuder först på middag och därefter blir det party. Det känns bra att göra något roligt ikväll när man trots allt blir rätt nere då ens andra halva har åkt. Dock jobbar jag imorgon, missar tyvärr terminens första ridning, och det betyder dessutom att jag måste hem ikväll. Min faster och kusin kommer även på besök över helgen i och med att min älskade pappa fyller år på söndag.

Innan jag gör mig iordning nu ska jag ladda upp bilderna från dagarna med min älskling. Jag räknade lite fel angående när jag åker till Italien, men 3 veckor och 5 dagar är det kvar tills jag får träffa min prins igen. Det klarar jag.

Jag glömde förresten berätta att inatt innan vi somnade så satte Michael på vår låt - Destinazione paradiso, samtidigt som han bad mig att blunda. Runt halsen satte han på mig ett 18 karats guld halsband, format till ett hjärta. Känslig som jag är grät jag som ett barn. Jag kan inte vara lyckligare.

Milano om tre veckor!

Nu har jag precis bokat flygbiljett till min älskling i Milano om lite drygt tre veckor. Ni förstår inte hur lycklig jag är. Nu blir det inte riktigt lika jobbigt att min prins åker imorgon. Så länge någon av oss alltid har flygbiljett till den andre så kommer vi att klara det här. Nu ska vi mysa vidare =)

Bilder och annat skoj kommer imorgon!..

En liten uppdatering

Hej mina vänner!

Jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men dessa dagar är det fullspäckat schema hela tiden. Jag tänkte bara berätta att jag har en massa bilder att visa er inom kort och det kommer att tas ännu fler. Igår var vi på Skansen, samt åt på min favoritrestaurang på Djurgården - Ulla Winbladh. På kvällen var vi på bio och såg Mamma mia. Idag har vi åkt båt ut till Vaxholm där vi åt lunch med papi. Nu är vi hemma igen och ska ut och äta ikväll med några av mina vänner. Men jag återkommer med bilder och mer utförlig text lite senare. Nu ska jag mysa vidare med min fina pojkvän. =) 

En månad tillsammans.

Hej på er!

En liten uppdatering har jag tid med. Trots att mina förväntningar var skyhöga igår då jag skulle träffa Michael, så överskreds varenda förväntning. Min prins har gått och blivit ännu snyggare, charmigare.. men framför allt ännu mer kär i mig. Första sekunden jag fick syn på honom såg jag att varenda människa tittade på honom och många kunde inte slita blicken ifrån honom. Att han är min känns helt underbart.

Som förväntat har tiden hittills dock endast spenderats med Michael och ingen annan, vi sitter ihop helt enkelt. Vi kan inte vara ifrån varandra mer än en meter. Ifall jag var nykär i Italien, så har jag ingen aning om vad jag är nu. Jag kan inte sluta titta på Michael och jag känner mig verkligen som världens lyckligaste tjej. Det viktigatse av allt är att han får mig att skratta hela tiden, den egenskapen har jag aldrig tidigare funnit hos en annan kille som haft den här viktiga platsen i mitt liv.

Det blev som förväntat ingen sömn inatt men efter att endast ha myst här hemma hela dagen så känner jag mig pigg i alla fall. Nu har vi precis tagit en dusch och därefter ska vi röra oss in mot stan. Idag har vi nog egentligen inga direkta planer mer än att jag ska börja visa honom Stockholm. Efter några timmar lär vi nog vilja fortsätta här hemma där vi precis slutade... (;

Kanske går vi på bio ikväll. Pappa vill i alla fall laga middag åt oss, och vi ska äta alla tillsammans. Joakim och Bella kommer nog förbi också. Min älskade prins och hans fina familj har köpt en stor present till oss också som vi ska öppna idag då alla är hemma. Jag återkommer senare om vad det var för något. Jag har försökt muta Michael för att få reda på vad det är i.. men han är lika envis som jag är.

Jag tänkte passa på att avsluta med det viktigaste.. idag firar jag och Michael en månad tillsammans.


22:45

Hej mina vänner!

Jobbdagen har gått super! Nu är jag hemma igen och ska precis äta middag med mina föräldrar, Joakim och Bella. Därefter ska jag fixa klart det sista i mitt rum och göra mig iordning. Kvart i elva landar planet med Michael och det pirrar i hela kroppen. Det är så härligt för alla vänner och till och med bekanta är så engagerade i det här förhållandet så många är lika nervösa som jag är. På msn skrev 7 olika personer så fort jag loggade in och frågade om jag är nervös, vad vi ska hitta på et cetera. Det var lite gulligt! =)..

Vad ska jag ha på mig?! Jag har föreställt mig ögonblicket då Michael kommer gåendes emot mig och jag bara tappar fattningen totalt, vilket jag vet att jag kommer göra, och bara hoppa upp i hans famn och aldrig släppa taget. Det blir nog ingen sömn inatt.. Sova kan man göra då man är ensam. Tur att jag inte ska jobba förrän på torsdag.


Kvällen i bilder!

Jag är otroligt stolt över mig själv att jag är hemma i så god tid. Det blev ett par glas vin hos Carro, men ändå så tog jag mitt förnuft till fånga och valde att stay cool efter tredje glaset. Jag måste bara påpeka vilken underbar vän Caroline är. Jag tror att vi kramades 5 gånger innan jag åkte hem, och hon hade ordnat så fint med vackert upplagd plockmat, gott vin et cetera. Jag hade i alla fall jättetrevligt med tjejerna och hoppas innerligt att de gör Carros födelsedag minnesvärd.

Efteråt kom mina föräldrar och plockade upp mig med bilen, vi skulle nämligen se då min bror kom i mål. Han har ikväll nämligen sprungit midnattsloppet och sprang en mil på 40 minuter. Trots att han inte alls tränat nu på ett år. Men jag är så stolt över honom! Är det någonting han har så är det just kondis!

Innan jag går och lägger mig bjuder jag på dessa bilder. Det var dessvärre inte många bilder som togs ikväll men här är de jag lyckades ta.





Jag med Carros present. Här ser ni förresten mina nya söta skor! =)




Min vackra prinsessa är äntligen myndig!



ajajaj!



Här kramar jag om killen som alltid är en vinnare för mig.

Nu ska jag sova, imorgon är Dagen med stort D.

Grattis Caroline 18 år!

Äntligen hemma! Som jag skrev i gårdagens inlägg så fyller älskade Caroline 18 år idag. Detta ska firas hemma hos henne med lite mingel, småplock och god dricka. Senare antar jag att tjejerna drar ut på krogen. Själv ska man upp och jobba imorgon så det får inte bli allt för sent. Sedan måste jag fixa med det sista innan min prins kommer... =)
Jag kan fortfarande inte förstå att han kommer hit imorgon, det är som en dröm.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan välja outfit för ikväll. I och med att vi ska spendera kvällen på Carros takterass så måste jag klä på mig ordentligt. Speiellt med tanke på att jag gått med en långdragen feber nu.

Kanske hinner jag uppdatera med bilder på min outfit innan jag åker, annars hörs vi när jag kommer hem.

Ciao!

En dag kvar..



Imorgon är du här hos mig, i en hel månad har jag trott att jag aldrig kommer klara av att inte få träffa dig på en hel månad. Gång på gång har jag varit nära på att lämna allt här hemma för några dagar, och ta första bästa flyg ner till min andra halva. Imorgon, imorgon kan jag åter igen känna mig hel. Hel, då ingenting fattas.


Mysig kväll spenderad med två nära vänner.

Hej på er! Jag orkar inte skriva så utförligt nu.. kvällen har i alla fall varit jättetrevlig. Först var jag och solade med Elinore. Sedan mötte vi Carro och tog en fika på café 60. Imorgon ska jag jobba igen, med gulliga Julia! Jag förstår inte hur alla tjejer jag jobbar med på Salt kan vara så oerhört trevliga och gulliga. Jag trodde knappt att dessa sorters tjejer existerade, förutom mina utvalda bästa vänner jag redan har såklart. :)

Den fina headern har förresten Julie (www.nytt08.blogg.se) gjort. Jag är jättenöjd och känner att den här förändringen behövdes. Imorgon (idag) ska jag förresten fira världens bästa Caroline som fyller 18 år. Men hennes födelsedagsinlägg skriver jag imorgon då ögonen inte går i kors av trötthet..


Tror ni förresten inte att min snälla mamma hade städat klart bland mina skor idag under tiden jag var på jobbet. Jag blev nästan tårögd då jag såg hur fint hon ställt upp mina käraste ägodelar! Jag hade inte ens bett henne.. men så kom jag hem till ett rum där man (hör och häpna!) kunde se golvet som inte längre täcks av en massa pumps. Jag är glad över att ha världens bästa och finaste föräldrar.

Sov så sött!


Lunch

Hej på er!

Jag brukar alltid äta lunch ute varje gång jag jobbar. Men idag var jag så sugen på att äta pappas goda italienska pasta så nu sitter jag här hemma på min timmes lunch. Väldigt skönt faktiskt att komma hem och vila tankarna från alla leveranser vi har fått. Höstkläderna är nu äntligen här kan jag lugnt säga! Enormt snygga höstkappor, mössor, vantar och halsdukar.. men jag vill inte! Jag vill ha sommar, det är ju fasiken bara mitten av augusti. Det borde vara sommar i alla fall en månad till. Men vad tror ni? Kanske kommer värmen nu i alla fall..

Jag blev så paff nu när min älskade pojkvän skickade flera sms som han alltid gör då jag jobbar, för att jag ska ha något fint att läsa då jag slutar. Ett av smsen var på svenska! Han har nämligen köpt en italiensk-svensk ordbok. Jag känner att det nu är dags för mig att köpa en sådan där riktigt stor italiensk ordbok så att jag kan kontra. Visserligen har jag försprång med tanke på allt jag kan redan, men med tanke på hur ambitiös Michael är så får jag nog lägga på ett kol...

Efter jobbet åker jag hem och äter middag, därefter ska jag som jag skrev i föregående inlägg sola med Elinore. Nu ska jag äta!

Puss så länge.

Update: Nu ringde Julia som jag jobbar med och sa att det var brandövning alternativt riktig brand i Solna centrum så hon har fått stänga butiken. Hon skulle i varje fall ringa mig och berätta vilken tid jag behöver komma tillbaka och jobba.

Jag är för snäll.

XXX säger:

humm mandy.. nu kom jag och tänka på en sak.. när jag gick i förstaklass i skolan så föddes du..

XXX säger:

det känns inte helt okey

... Bara en liten del av en underbart underhållande konversation som jag hade inatt. Därav att jag är väldigt trött för tillfället.

Idag ångrar jag som bara den att jag är så snäll och sa till matteelevens mamma att vi kunde ses idag innan mitt jobb. Hade jag inte bestämt det så hade jag kunnat sova till elva idag. Men han har prov på måndag och det hade känts väldigt fel att inte träffa honom och hjälpa honom nu såhär bara några dagar innan han har sitt stora prov.

Sedan börjar jag jobba klockan tolv, och jobbar till sju idag. Idag ska jag jobba med Julia, den enda tjej i vår personal som jag inte har träffat ännu, så det ska bli spännande! Sedan åker jag nog hem och äter middag, och därefter ska jag sola med Elinore. I Italien är det närmare 40 grader varmt och det enda som hindrar att Michael inte kommer komma hit 10 ggr brunare än mig är att han har haft feber i flera dagar och nu äter antibiotika. Men nu mår han bättre så kanske väljer han att befinna sig på stranden dagarna innan han åker på söndag. Det känns inte okej att han ska vara brunare än mig då han kommer, så därav åker jag och solar efter middagen ikväll. Sedan får vi hålla alla tummar vi har om att värmen återvänder till vårt avlånga land.

Nu måste jag gå, vi hörs senare! Hoppas att ni får en trevlig dag, vad ni än gör.


Godnatt.



Godnatt mina vänner. Nu ska jag gå och lägga mig, och imorgonbitti ska jag inte väckas av något annat än mitt mobilalarm. Jag är medveten om att det är en fåfäng önskan, men vinsten av att vara optimist är betydligt större än förlusten. Nu väntar sängen. Imorgon väntar jobbet. Allt känns bra.

Jag är barnsligt förtjust i att åka trampbåt.







Jag vet inte vad det är, men att åka ut långt, långt ut på havet solandes på en trampbåt tycker jag är hur mysigt som helst. Att bada långt där ute, där man inte vet hur djupt vattnet verkligen är, tar fram barnasinnet ytterligare i mig. Att sedan komma upp på trampbåten och bara ligga och steka, ah det är så härligt! Mysigast var det givetvis då jag och Michael åkte ut... men det kanske inte är så konstigt. (:





En kväll kände vi för att leka turister...


Michael ser måttligt road ut, stackarn ;P


Det blev skoshopping idag.. igen.

Hej mina vänner!

Efter lektionen med min elev så kom mamma och mötte upp mig. Vi tog en runda i lite butiker för att jag behövde köpa nagellack så att jag kan fixa fransk manikyr på mina naglar. Men så gick vi förbi skoaffären Belle. Trots att jag är medveten om att jag inte kan gå in i en skoaffär utan att komma ut med minst ett par så gick jag in i alla fall -  trots att mamma försökte med diverse knep för att få med mig därifrån.

Jag köpte i alla fall två par skor. Ett par svarta, enormt snygga pumps med höga klackar. Samt ett par väldigt unika blåsilvriga skor med rätt hög kilklack som kommer vara enormt snygga till jeans. Men jag förstår mig inte på storlekarna. Storlek 36 var nästan lite för stora i båda skorna. Visst har jag rätt små fötter och har väl egentligen storlek 37. Men att jag kunde ha storlek 35 kändes helt sjukt. Jag köpte 36orna bara för att det inte ska gå att jag köper ett par 35or.

Jag vågar inte räkna hur många skor jag har i dagsläget.. De skor jag har som är platta kan dock räknas på en hand. Höga klackar är en stor del av mig helt enkelt. Så ikväll skall mina älsklingar ställas på sina hyllor. Bilder kommer sedan!

Update: Inlägget skrevs egentligen 18:00, men sedan ringde Michael och jag sparade endast inlägget som utkast. Nu har jag fått min dagliga dos av honom så nu ägnas återstoden av kvällen till mina skor.

Vi hörs lite senare!

www.sthlmfashion.com

sthlm fashionHej på er!

Kvällen igår med Ebba var supermysig. Vi åt godis och tittade på film. Vi avslutade sedan kvällen på samma sätt som vi alltid gör, nämligen liggandes i hennes säng, jag i hennes famn, tittandes på Sex and the city.

Imorse vaknade jag till då hon åkte till jobbet, men jag sov skönt vidare. Jag njuter nog aldrig så mycket av att sova som då jag sover med någon som tvingas gå upp tidigt. Jag vet nämligen hur fruktansvärt jobbigt det är att behöva gå upp tidigt då den andra skönt kan sova vidare.

Nu kom jag i alla fall precis hem och såg att Sthlmfashion har lagt upp bilden på mig som de tog i början av sommaren. Inte är det den bästa bilden på mig, och särskilt brun var man inte heller, men vad ska jag göra åt det nu? (;

Idag blir det ingen speciellt rolig dag. Egentligen har jag bestämt fika med tre olika personer, men jag kommer inte hinna med ens en av dem. Klockan tre ska jag träffa min matteelev. Därefter ska jag köpa present till Michael, och efter det ska hela kvällen ägnas åt mitt rum.

Min chef skickade för övrigt ett sms och frågade om jag kan jobba 12-19 imorgon, vilket jag absolut kan.

sthlm fashion

Min bästa killkompis Patrik blev också plåtad.

Gå in på deras sida så kan ni läsa lite om vad de frågade. Nu ska jag äta lunch!


Filmkväll hos Ebba!

Nämen hej på er!

Idag har jag och Caroline varit helt döda på jobbet. Inte blev det bättre av att vi fick tillbaka konstiga returer flertalet gånger. ...Ni vet då personer kommer och vill lämna tillbaka kläder som de har köpt. Hoppas att ni är medvetna om vilket jobb ni ger oss som jobbar då ni ska vara så omständiga.. Haha nejdå, så illa är det faktiskt inte. Men om varan exempelvis har gått sönder sedan den köptes så bidrar det med lite konsekvenser vilket var extra jobbigt idag då vi redan var så trötta. Men klockan sju slutade jag äntligen.

Nu har jag som vanligt pratat i telefon i ett par timmar med min prins. Tänk att han kommer hit på söndag :D !! Vi har nu bestämt att han hädanefter nästan bara ska prata italienska med mig. Jag menar, jag är så gott som uppvuxen med språket varenda sommar i hela mitt liv och jag har dessutom läst det i skolan i ett år, möjligtvis är det sistnämnda inte mycket att skryta med. Men i alla fall så förstår jag i stort sett allt då han pratar och jag tycker detta är ett utmärkt tillfälle att lära mig ännu mer av språket. Dessutom vill jag att vi ska prata italienska i vårt förhållande.




Nu ska jag åka och hyra filmen Trade som jag har skrivit om tidigare. Jag ska åka hem till Ebbson med den och lite smaskigt att äta. Sedan ska jag sussa där så att jag kan sova ut imorgon och inte väckas av borrarna här hemma. Det är inte första gången som jag kommer slagga kvar hos Ebba imorgonbitti trots att hon åker och jobbar.. har hänt ett antal gånger.. Men då får jag sängen för mig själv i alla fall :)

Gotta go, hörs imorgon mina läsare!

Morgoninlägg

Tjaa!..

Jag fick i alla fall sova längre imorse, det tackar man för. Om 45 minuter börjar jag jobba så nu börjar det bli dags för mig att göra mig iordning. Numera går jag ständigt med en förkylning som när som helst kommer att bryta ut ordentligt. Jag är medveten om att det kan undvikas om jag sover mycket men det är rätt svårt då de fräcka jävlarna börjar borra klockan åtta på morgonen. Jag antar att jag får sova borta nu onsdag och torsdag, så att jag får sova ut.

Efter jobbet idag så måste jag bli klar med mitt rum. Jag har sagt att jag ska göra det varje dag nu i två veckors tid, men jag har helt enkelt varit för lat. Men idag efter jobbet ska jag sätta igång direkt.

Hinner tyvärr inte skriva mer nu. Vi hörs senare!

4 dagar kvar.

Sex and the city, sedan väntar sängen

Fikan med Elinore var jättetrevlig. Vi åt oliver och vitlöksbröd. Jag mötte även Sanna och David där, vilka jag inte har träffat på jättelänge, mina gullungar! Senare kom även Elinores gullige pojkvän dit. Nu är jag i alla fall hemma och tittar på Sex and the city. Jag är tröttare än någonsin och ska sova såfort avsnittet är slut. Jag hoppas innerligt att jag får sova längre imorgon än vad jag fick göra imorse. Att tvingas gå upp klockan åtta då jag inte började jobba förrän tolv var ingen höjdare. Nu börjar det igen!

Natti natti!

En dag får ni sona för allt ont ni gör.

Dagen som började så dåligt har under dagen jobbat sig upp och nu är jag mig själv igen - pigg och glad förutom att jag har enormt ont i halsen och känner mig febrig. Jag vill tacka för alla fina kommentarer som jag fick till lite olika inlägg under dagen efter att jag skrivit mitt inlägg imorse. Det är ni som får mig att fortsätta blogga. Hur lite man än säger att man tar åt sig av det elaka som vissa skriver, så mår ingen bra av att få börja dagen med en massa elaka kommentarer framför sig. Sedan har jobbdagen varit speciellt bra eftersom att jag har jobbat med Caroline som måste vara en av världens gulligaste tjejer. Det känns som om vi har känt varandra i flera år. Det blir så himla mycket roligare att jobba då man trivs så bra med sina arbetskollegor.

Nu väntar jag på att Michael ska ringa, och därefter ska jag röra mig in mot stan för att träffa Elinore. Det blir nog en mysig kvällsfika och därefter ska jag hem och sova. Det blev alldeles för lite sömn inatt, vilket idag har resulterat i att jag känt mig sjuk.

Andra planer för veckan är att jag jobbar imorgon, lördag och söndag. Sedan ska jag hinna köpa födelsedagspresent till Carro som jag ska fira på lördag. Jag ska även hinna äta middag med Tessie och även Saga. Ebbson och jag ska ha en filmkväll och se Trade, som jag skrev i ett tidigare inlägg berörde mig så mycket. Sedan ska jag hinna städa klart mitt rum och ställa upp alla skor på hyllorna. Jag ska även köpa någon fin present till Michael i och med att vi firar en månad då han är här. Åh, vad det är härligt att vara kär! :)

5 dagar kvar.


Dålig start på dagen.

Kan man få en värre start på dagen? De gör stambyten här och klockan åtta började de borra så högt att det är omöjligt att överhuvudtaget tänka på något annat än oväsendet. Jag börjar jobba klockan tolv, och är säker på att jag kommer vara som ett vrak hela dagen. Nu måste jag berätta detta för Michael också, att vi inte kommer kunna sova längre än till åtta varje morgon när han är här.. nice!

Sedan måste jag bara säga till er små "bloggkontrollanter" som lägger er i vad för slags bilder jag lägger upp på mig själv. Är de bakifrån, framifrån, underifrån, utan mitt ansikte, med endast mitt ansikte - det ska ni ge fan i! Detta är min blogg, och endast min blogg. Passar det inte så behöver ni inte gå in på den här bloggen varenda dag. Jag förstår seriöst inte hur vissa människor är funtade. Jag har själv ett antal bloggar som jag stör mig enormt mycket på av olika anledningar. Men jag sätter mig då inte och går in på de här bloggarna varje dag, kommenterar en massa skit och tror att detta ska göra någon skillnad på bloggen. Nej, då ger jag fan i att gå in på bloggen. För dels vet jag att det finns många människor som faktiskt tycker om bloggen, och det viktigaste av allt är att det faktiskt inte är min blogg. Då kan jag inte heller ställa några krav.

Att det finns människor som helt seriöst går in här för att räkna hur många bilder jag har tagit på ett visst sätt.. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om det. Har ni så lite att ägna era dagar åt? Inte ens jag som skriver den här bloggen, skulle ta mig tid att räkna igenom mina bilder.

Jag kan säga till er som detta gäller, jag hoppas innerligt att ni andra knappt ens har läst igenom den här skiten som jag har skrivit i det här inlägget, att jag kommer fortsätta att lägga upp mina bilder som är tagna bakifrån. Alla bloggerskor har olika typer av bilder då de ska visa sin outfit. Många klipper av sina huvuden eller tittar ner. Menar ni på fullaste allvar då att dessa tjejer inte vill visa sina ansikten för att de inte trivs med sina utseenden? Handlar det om en outfit man ska visa, eller bara någon bild där man vill visa något och ens eget utseende inte är relevant så föredrar jag att ha bilder där man inte lägger sin uppmärksamhet på till exempel mitt ansikte när det var något helt annat jag ville uppmärksamma.

Nu börjar det bli dags att ni hittar någon annan hobby. För jag kommer fortsätta med samma mängd av dessa bilder. Passar det inte så behöver ni inte komma hit igen. Ägna er åt något som ger någon effekt istället.

Dagens i-landsproblem..



Hade inte varit helt fel att befinna sig utomlands just nu. Inte för att det har hänt något speciellt här hemma, men jag saknar värmen, stränderna, shoppingen och den glada stämningen som alltid finns där då man är utomlands. Men Milano åker jag i alla fall till snart, närmare bestämt i början av september. Det blir ju en hel del resor dit nu :)... så jag ska inte klaga.


För att återkoppla till dagens tidigare skrivna inlägg om de vita skorna som jag inte kunde släppa den här sommaren.

Jag tänker inte göra som så många bloggerskor och visa en bild på hur många friend requests jag har på facebook och vädja om hjälp ifall någon kan hjälpa mig att svara på alla. Men jag har funderat på det här ett tag nu och jag förstår inte hur jag varje dag kan ha så många nya friend requests att jag nu är uppe i ett hundratal förfrågningar på bara någon vecka, som jag successivt betar av varje dag. Jag har ju inget känt namn eller liknande så jag förstår inte hur alla hittar mig? För den sidan på min facebook är så seg nu tack vare alla förfrågningar hit och dit att jag inte ens kan gå in där längre och acceptera de människor jag verkligen känner. Finns det någon knapp där man kan ta itu med alla samtidigt tror ni?.. Som sagt, dagens i-landsproblem känns ofta för löjliga för att ens våga nämna officiellt, men nu gör jag det i alla fall.

Hängig och jävlig

Uscha vad dåligt jag mår! Efter att jag fått i mig lunch idag så la jag mig i sängen för att vila, alldeles utmattad var jag. Sedan vaknade jag halv fyra av att min matteelevs mamma ringde och frågade varför jag inte dykt upp. Trots att de bokat mig nästan varje dag fram till hans stora prov i slutet av augusti så hade jag helt glömt bort att jag skulle ha en lektion med honom klockan tre idag. Och som hon sa är jag inte den som inte dyker upp utan att ringa. Halv fem vaknade jag sedan igen, panikslagen över att jag somnade om efter att hon ringt och bett mig komma dit. Min snälla pappa skjutsade i alla fall mig till min elev och nu är jag hemma igen. Jag tror att jag har fått feber och har jätteont i huvudet. Lite gulligt är det att min älskade Michael mår lika dåligt, vi har precis samma "sjukdom".  

Ikväll ska jag i alla fall bara stanna hemma. Jag vill verkligen inte vara sjuk när Michael kommer hit. Sedan hoppas jag att jag hinner fixa med mitt rum så att det hinner bli klart tills han kommer. Imorgon jobbar jag 12-19 och sedan tror jag att jag ska träffa min fina barndomsvän Elinore.

Nu ska jag försöka få i mig lite middag och sedan ringer nog min fina pojkvän vid sju som vanligt.

Hoppas att ni har en trevlig dag i det förvånansvärt fina vädret!

Jobbfri dag.

Godmorgon!

Resultatet av att jag inte behövde jobba idag blev att jag nyss vaknade. Efter att ha pratat med Michael ligger jag nu i soffan med laptopen i knät och väntar på att pappa ska komma hem med mat till mig. Fast det vet han inte om.. än. Jag tycker inte om att laga mat och det är så tidskrävande. Jag önskar dock att jag hade ärvt pappas intresse för just matlagning, men man kan inte få allt här i världen.

Idag tror jag att jag ska ta en tripp ner till stallet och se hur pollarna har haft det borta på betet. Satan vad jag har saknat att rida den här sommaren. Hoppas att jag inte behöver vänta allt för länge..

Jag kan inte förstå att Michael kommer hit på söndag. Jag är verkligen flygande på rosa moln medveten om vilket underbart förhållande vi har. Sedan ska jag fira gulliga Carro på lördagen om jag inte minns fel. Det blir nog en bra vecka. =)

Vi hörs lite senare!


En sjukdom?

 

De där vita sakerna som jag har på fötterna, som jag dessutom köpte i all hast, kom att bli en av mina käraste ägodelar under den här sommaren. Tanken på att jag snart inte kommer kunna ha dem får dessa vita skönheter att slå ut de flesta av sina konkurrenter i dagsläget om jag ska vara ärlig. Till ett par brunbrända ben blir det vad jag kallar för perfection.

Oh, jag kan inte få nog av skor. Ni ska se hur fint det börjar bli för mina älsklingar i mitt rum. Jag har rätt många skor som jag aldrig har använt. Men de står så fint på sin plats där på hyllorna så jag känner inte längre att jag måste hitta tillfällen att använda dem på. Jag blir nästan lika tillfredsställd av att titta på dem, som att ha dem på mig. Men bara nästan.


Träff med Ebbson

Hej på er!

Dagen på jobbet har gått jättebra. Nu är jag dock så trött att jag knappt vet vad jag heter. Idag ringde min chef och frågade om jag kunde tänka mig att jobba måndag, tisdag och onsdag veckan som kommer nu, för att hon ska iväg på inköpsmöten. Det är perfekt i och med att denna vecka till stor del ändå kommer gå åt att längta tills Michael kommer till mig på söndag, så det är lika bra att göra någon nytta istället. Som vanligt efter jobbet pratade vi länge och jag blev helt paff då han berättade att han har läst min blogg idag. Han har översatt svenskan till italienska och jag blev genast lite orolig för vad jag har skrivit, men han försäkrade mig om att jag inte har skrivit något olämpligt. Dock tycker han inte om alla bilder som jag har lagt upp på honom, min fåfänga älskling! Den biten tycker jag dock att han får överlåta till mig att besluta!..


Här äter jag kräftor och dricker lite vin med mormor och hennes bror och hans fru.

Nu ska jag bara slänga på mig lite kläder och sedan åka och möta Ebbson. Vi ska sola solarium tack vare det här skitvädret. Dels vill jag inte att Michael ska vara brunare än mig när han kommer hit, och dels vill jag ha bort det bleka från där mina bikinitrosor har suttit. Sedan tar vi nog en fika..

Nej nu måste jag kiiiila, vi hörs senare!

Arrivederci!



En otroligt sevärd film.

Hej babes!

Trots att planerna först var att gå och lägga mig runt nio, tio igår på grund av min trötthet så blev det inte förrän runt tre igår igen. Istället för att gå och lägga mig så åkte jag till min storebror och hyrde två filmer med mami, honom och hans flickvän. Det blev att jag valde båda två och den ena var dessvärre väldigt ojämn. Jag kommer inte ens ihåg vad den heter. Men den andra filmen vi såg kan ha varit den film som någonsin berört mig mest. Trade heter den och handlar om trafficking. Den berörde mig så otroligt mycket att jag fortfarande tror att detta har hänt mig eller någon i min omgivning. Ni måste helt enkelt se den här filmen, för det kan hända att jag aldrig någoinsin har sett en sådan sevärd film i hela mitt liv. För er som inte vill se tunga filmer så kan jag berätta att den här filmen får en att inse hur otroligt bra man har det.

Nu ska jag jobba, ska bli hur roligt som helst som vanligt! Jag hoppas att jag slipper få några returer eller felslag samt sälja mycket kläder. Sedan är jag glad! Och ser ni ut genom fönstret så är det ju faktiskt fint väder! Jag kan knappt tro att det är solen jag ser.. Snälla låt den få stanna, man blir på så mycket bättre humör.

Vi hörs lite senare och då ska jag uppdatera en del bilder härifrån Sverige.

Puss på er!

För mycket människor på en för liten yta.

Godmorgon!

Kvällen igår kring Stureplan var enormt kaosartad och jag tror inte att jag är den enda som tycker att det var rätt misslyckat. Det var alldeles för mycket människor på en alldeles för liten yta. Det hade varit mycket bättre om bara ett begränsat antal människor hade fått komma in så att man hade kunnat dansa och röja istället för att trängas.

Positivt med kvällen var att jag stötte på en massa människor som jag inte har träffat på jättelänge. Man såg ju bekanta ansikten överallt vilket alltid är roligt. Sedan som jag och Ebba sa till varandra, inte visste man att Stockholm hade såhär snygga pojkar inte. Var håller de hus i vanliga fall?

Jag kom i varje fall hem runt två inatt, och idag börjar jag klockan elva. Så det är helt lugnt! Idag jobbar jag till klockan fem och därefter får vi besök av några tjejer som jag har umgåtts med varje sommar där vi har lägenhet i Italien. De kommer från Oslo och är här på besök över helgen. Om jag umgås med dem hela kvällen, eller går ut och äter med Saga och sedan drar på fest vet jag ännu inte. Det får kvällen utvisa.

Hoppas att ni får en trevlig dag! =) 

Ikväll är Stockholm den enda stad som existerar.

Hej på er!

Det blir party ikväll. Runt elva ska jag möta Ebbsi och sedan ska vi möta de andra tjejerna för att se vad Stureplan har att erbjuda. Det är så tråkigt bara att vädret känns mer som höst än sommar.. Egentligen ska man kunna ha en liten klänning på sig likt bilden till vänster, men istället får det bli jeans och en tunnare jacka.

Nu har jag i alla fall haft ett långt telefonsamtal med Michael. Jag blir alltid en sådan liten gay när jag har pratat med honom. Jag sitter bara och ler och är i min egna lilla värld. Flygande på rosa moln är en mycket bra förklaring. Det känns så overkligt att han kommer hit om drygt en vecka. Men det är bara att vänja sig, det är definitivt inte den sista. (;

Dags för mig att göra mig iordning. Hoppas att ni får en trevlig kväll, hur ni än valt att spendera den.

Kramar!!



080808 - klart man ska fira!





Varför ska jag alltid ha så svårt att bestämma mig för vad jag ska göra? En del av mig vill bara ut och röja eftersom att det är stockholmarnas dag idag. Visst fan ska det firas då! Att hävda att all uppståndelse är löjlig, och att man bara har hittat ytterligare en dag att få supa som om det vore "okej" så är man bara bitter. Det är väl underbart att vi hittar dagar att fira, att umgås med de människor som gör en glad och fira på det sätt man själv föredrar?

Det som dock får mig att vilja stanna hemma är tanken på hur mycket det kan spåra ur en negativ synvinkel, eller det motsatta - att jag har så kul att jag inte vill dra hem fastän jag ska upp tidigt imorgon. Inte tänker jag sitta här och vara pessimist och tro att det värsta kan hända. Men tanken på att jag ska jobba imorgon, och göra ett fortsatt bra intryck, får alla negativa tankar att flyga omkring i huvudet. Men jag möter tjejerna senare och så får vi se om det är värt att stanna eller inte. I vilket fall måste jag hem i någorlunda tid eftersom att jag ska jobba imorgon.

Nu ringer min fina pojkvän. Vi hörs lite senare!

Jobbig morgon.

Hej alla glada!

Vaknade på rätt dåligt humör imorse, men det finns inte så mycket att göra åt det. Snart ska jag träffa min matteelev för en lektion. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer innan kvällen. Kanske ska jag träffa Philip ett tag, och sedan ikväll har jag lite olika planer. Men det blir nog att jag åker med tjejerna till Stureplan, precis som alla andra antar jag. Just nu är jag inte vidare sugen till någonting. Men efter att ha pratat med min älskade pojkvän som fick mig att inse att det snart bara är en vecka kvar tills han kommer hit så är jag på betydligt bättre humör.


Vill ha dig här nu.

Jag önskar att jag hade stannat hemma.

Förjävligt nog blev det att jag och Charlotte drog ut ikväll i alla fall, speciellt långvarat blev det visserligen inte. Vilken nitlott. Jävla skit var det rent ut sagt. Det är inte ofta jag stöter på personer som drar fram den sida av mig som jag själv inte tycker speciellt mycket om. Men detta skedde ikväll, och jag var helt utom mig av allt adrenalin och frustration som fylldes i min kropp. Ibland glömmer jag bort vilka skitstövlar som finns i vår värld, för det är lyckligtvis rätt sällan jag tvingas stöta på dem. Förhoppningsvis fick det här svinet sanningen kastat i ansiktet på sig. Alla tjejer är inte blåsta idioter helt utan intelligens som dessutom inte vågar stå på sig.

Nu ska jag äntligen få sova. Imorgon är den här värdelösa kvällen glömd och min positiva inställning tillbaka.

Godnatt mina fina läsare.

Kluven

Hej på er mina vänner!

Jobbet har gått fint idag, inga konstigheter. Efter jobbet pratade jag som vanligt med Michael och nu planerar jag kvällen. Jag har ringt runt till säkert alla mina närmsta tjejer om att kröka idag, men ingen är sugen. De flesta jobbar nämligen imorgon. Philip har nämligen ringt från företaget som ringde mig angående bloggen häromdagen, för att jag ska komma dit på lite vin ikväll med någon tjejkompis. Jag är jättetaggad men det verkar jag vara rätt... ensam.. om.

Klockan går och snart börjar jag bli rädd för att jag själv ska bli otaggad och inte orka göra mig iordning. Efter en lång arbetsdag så är det inte konstigt om sängen lockar mer. Men än så länge är det inte så, utan jag vill uuut. Dock vill jag ha någon av mina tjejer med mig.

Vi får helt enkelt se hur kvällen slutar. Party blir det i alla fall imorgon är ett som är säkert.

Vi hörs om ett tag!

Dags för jobb!



Godmorgon!

Idag väcktes jag av ett sms från Michael där han berättade att han är med i Venedigs newspaper i och med att han räddade en kvinna från att drunkna. Min älskade hjälte! Jag är så stolt över honom, och mina föräldrar likaså. Han har i alla fall köpt en kopia till mig så när han kommer hit med den ska jag ta en bild på den och lägga upp den här så att ni får se. Jag antar att vi får översätta texten också så att ni förstår vad det står.

Nu ska jag börja fixa mig och sedan börja jobba klockan tolv. Nice! Jag lunchar nog med mami idag och efter jobbet ska jag träffa Ebba. Jag har en hel del att uppdatera henne om, framför allt gällande Michael.



Presenter från Victoria's secret


Jag och min storebror Joakim.

Vet ni vad min bästa killkompis Patrik gav mig för presenter från New York? Victoria's secret underkläder!! Så många gånger som han har följt med mig och tittat på underkläder, hört mitt tjat om Victoria's secret så tror jag att det var självklart för honom att ge mig detta. Jag fick fyra übersöta trosor som ni imorgon får se bild på. Gissa vilken pojke som lär bli glad den 17e augusti? Mihi..

Apropå Michael så har vi nyss pratat i telefon i ett par timmar. Vi är i det underbara stadiet då det tar minst en kvart att avsluta varje samtal för att vi båda vill vara den sista som säger "Jag älskar dig", vilket språk vi nu väljer att säga det på. Jag tror att ni börjar förstå vid det här laget hur lycklig jag är. Jag kan helt enkelt inte sluta le, och det pirrar i magen konstant. Jag har aldrig träffat en kille som får mig att skratta så ofta som han får. Jag är enormt lycklig lottad.

Imorgon ska jag jobba mellan tolv och sju. Jag fullkomligt älskar mitt jobb så jag har velat jobba både idag och igår. På kvällen ska jag träffa mitt hjärtegull Ebba som nu kommit hem från sin utomlandsresa. Sedan ska jag fixa med lite praktiska saker inför att Michael kommer hit. Jag skulle förresten hemskt gärna vilja veta mitt schema i skolan nu också, så att jag kan boka min resa till Milano. I och med att det inte är så mycket att göra i början så vill jag passa på att vara hos Michael så länge som möjligt. Men för att veta det behöver jag mitt schema.

Nu ska jag titta klart på Sex and the city och därefter är det läggdags!

/Er Mandy.

Michael är inte bara min hjälte.





Hej på er!
Nu är jag hemma igen, skall snart börja göra mig iordning, äta lite och sedan åka och möta Patrik utanför NK där han jobbar. Det blir en mysfika och sedan ska jag följa med honom hem för att få presenter som han har köpt till mig från New York. Spännande.. ih!

Michael skrev och berättade att han har legat på sjukhus hela morgonen och dagen för att han imorse räddade en 20-årig tjej från att drunkna. Då han räddade henne skar han upp fötterna och en del av benet så han har fått sy en massa stygn. Han är alltså inte bara min hjälte. Precis innan jag kom till Italien så hade han räddat ett litet barn från att drunkna och föräldrarna hade varit så tacksamma så de köpte en massa presenter till honom. Ni kan ju tänka er hur trygg jag var i hans armar då vi badade tillsammans.

Efter incidenten idag som dock gick bra då det "bara" var fötterna och en del av benet som han skadade så är jag dock glad över att hans säsong som livräddare snart är över för det här året. Tanken på att det skulle hända honom något får det att vändas i magen på mig. Jag skulle inte stå ut med att sitta maktlös här i Sverige då.

Vi hörs lite senare!

"Godmorgon!"

Godmorgon!

Idag blev det en härlig sovmorgon för min del. Planer för dagen är endast att jag ska ha en lektion med min matteelev och därefter har jag inga direkta planer. Dock måste jag börja storstädningen av mitt rum idag, tredje gången gillt eller vad säger ni? Eller storstädning och storstädning, jag ska ordna med alla mina skor, vilket lär ta mer än en dag.

Jag jobbar ju imorgon, så ikväll blir det något lugnt och mysigt samt lägga sig tidigt. Fan vad roligt det ska bli att jobba igen. Det är ju guld värt att ha ett jobb som man älskar så mycket!

Annars är designen till bloggen på gång, och om allt vill sig väl är det dessutom lite nya planer för den här bloggen som kan bli av. Fick nämligen ett telefonsamtal om det igår, så kanske blir det av. =)


Kvällsfika



Hej!

Puh, vilken kaosartad kväll det blev på grund av ett par olika orsaker. Rödgråten åkte jag för att möta världens bästa Charlotte runt åtta samtidigt som jag hade älskade Michael i telefonen. Det finns inget bättre än att prata med sina nära då man har blivit sviken av någon man älskar.

Nu mår jag dock mycket bättre efter att ha haft en långfika med min bästa vän. Innan jag somnar ska jag ligga i mammas famn och drömma mig tillbaka till min barndom som var näst intill fläckfri. På den tiden fanns det inga problem.

På bilden ser ni förresten mig och Thore, utan tvekan en av världens mest underbara människor.

Elinore.

Hej mina vänner!

Åh vad glad jag är efter att ha spenderat ett par timmar med min fina barndomsvän Elinore idag. Vi har varit bästa vänner så länge jag kan minnas, men för ett par år sedan började vi glida isär utan anledning, och då har vi endast setts ett par gånger om året. Men nu känner jag att det kommer bli annorlunda. Idag var allt nämligen precis som då vi var små barn igen och jag kommer aldrig låta det gå så länge innan vi ses igen. 

Efter en runda på NK för att träffa min gamle räv Patrik så gick vi till Zanzi för en fika och en massa uppdaterande. En stor skillnad som jag lagt märke till speciellt nu då jag kommit hem från Italien är hur ovana Sveriges invånare är med höga klackar. Som ni vet går jag numera endast i klackar och jag kan erkänna att många av dem är väldigt höga. Men på folks blickar mot mina skor så hade det inte varit någon större skillnad om jag hade gått i så kallade horskor. Nåja.. en liten tanke bara. Dock inget som kommer få mig att ställa klackarna på hyllan. Jag brukar skämta med mina vänner om att det är rätt tragiskt att en av de stunder då jag är som mest tillfredsställd är med ett par höga klackar på fötterna. Men inte klagar jag inte. Jag har börjat acceptera att min last, passion - ja kalla det vad ni vill, är just skor och höga klackar. Och lyckligtvis har min omgivning gjort det också.

Nu ska jag ta tag i mina älsklingar och fixa ett fint boende åt dem!

Puss på er så länge.

You are all that I want, all that I need.


Godmorgon!

Jag som hade hoppats på att få vakna till fint väder idag.. det visade sig vara en fåfäng önskan. Jag har i alla fall drömt om Michael hela natten, så jag har sovit som en prinsessa. Jag känner mig så lyckligt lottad som får chansen att känna den här känslan av att vara så kär, och så lycklig, igen. Känna den här känslan av att man matchar så otroligt bra ihop. Jag lever i nuet, jag har lärt mig att det är det enda rätta man kan göra i ett förhållande. Och i nuet har jag funnit min andra halva. Jag hoppas att det får förbli så.


Ti amo con tutto il mio cuore.

Ingen skostädning ikväll.

Godkväll!

Tänkte ladda upp lite bilder men det funkar inte just nu. Det blev ingen skostädning ikväll. Istället har jag varit och fikat med en vän jag inte träffat på länge. Det var så mysigt så, men nu sitter jag här alldeles dyngsur. Trots det så hämtade mamma mig i stan så att jag skulle slippa bli så blöt. Men den lilla sträckan från bilen till porten gjorde mig dyngsur.

Dock finns det inget mysigare än att ligga inne i en varm säng då det är sådant här väder utanför. Så nu ska jag göra mig iordning och sedan gå och lägga mig. Mysigast hade varit om min Michael hade varit här, och få somna i hans famn. Men han ligger redan hemma och sover sedan ett par timmar tillbaka. Han har blivit sjuk, stackarn. :( Vätskebrist bland annat. Det är så varmt i Eraclea Mare nu dessutom, runt 40 grader, så det kan inte vara kul att må dåligt i värmen då. Håller alla tummar för att han ska bli frisk under natten.

Imorgon ska jag träffa Elinore, en barndomsvän som jag inte har träffat på hur länge som helst. Vi får se vad vi hittar på, beroende på vilket väder det är. Men först ska jag ha en liten lektion med min matteelev.

Nu ska jag sova, gullrumpor! Mer bilder kommer att uppdateras imorgon.

Hoppas att ni har haft en trevlig kväll =)

13 dagar kvar <3

Hej på er!

Nu är jag hemma igen - ett par skor rikare. Snart ska jag sätta igång med städningen och då allt är klart har jag lovat er att lägga upp en bild på alla mina skor uppställda på hyllorna. Då kommer ni även få se dessa nyinhandlade. =)

Har nu fått höra av flera vänner som läst inlägget om Michael (det första inlägget jag skrev efter resan) att det var den underbaraste läsningen de läst på länge, en annan vän berättade att hon blev alldeles tårögd då hon läste texten. Jag är så lycklig över hur bra min omgivning, inte hela min omgivning tyvärr.. men nästan.., har tagit det här förhållandet. Jag är medveten om, precis som jag skrev i inlägget jag skrev om ovan, att det kan låta så oseriöst och naivt att komma hem från ett land som Italien och berätta att man fått pojkvän där nere. Men det glädjer mig att höra att mina sanna känslor har förmedlats.

By the way så blir det ny design här inom kort. Snälla Julie som jag länkar senare hjälper mig. Vad jag har sett tidigare så är hon grym med sådant där så ni kan nog ha en del förväntningar.. (;

Nu är jag hungrig som bara den, hoppas middagen är klar snart. Det negativa nu när jag jobbar i slutet av veckan och på helgen är att jag i princip är ledig då alla andra jobbar. Jag hade gärna ägnat mig åt lite party ikväll men hur många tror ni känner detsamma? Istället ska jag som skrivet tidigare ägna kvällen åt storstädning samt en massa prat med min älskling. Nu är det bara 13 dagar kvar tills han kommer. Den 18e då han är här hos mig firar vi dessutom en månad.

Det här kan inte bli bättre.


Jag och min fina broder. Michael ser ni till höger i bakgrunden =)


Jobbiga grannar och skor, skor, skor.

Godmorgon på er kära läsare!

Idag hade jag tänkt sova ut ordentligt, det vill säga till två, tre någon gång. Men så ska självklart några av mina äckliga grannar spela så hög musik så att det var omöjligt att sova ska jag säga er. Det är inte okej att spela så hög musik så att grannarna kan sjunga med i texterna. Det värsta är att jag, jag är nämligen en sådan där jobbig granne, alltid går till grannen som spelar musik, bankar alternativt sparkar på dörren (beror på hur högt de spelar) och är lika förbannad varje gång, men den här gången förbjuder mina föräldrar mig att gå upp för att klockan är tolv. 

Okej okej att klockan är tolv och att det inte finns några regler på att man inte skulle få spela hög musik klockan tolv på förmiddagen (morgonen föredrar jag att säga.) Men man måste väl kunna ha lite vett för det? En rolig liten detalj är att de lyssnar på radio, och reklamen spelas lika högt. En vacker dag ska jag komma upp och sparka på deras dörr som vanligt, men så ska jag som en liten överraskning ha med mig en borr och borra i deras fula öron. Så kan de aldrig lyssna på musik och störa mig mer. :)

Annars idag ska jag till att börja med göra ett par praktiska saker. Träffa min matteelev, köpa ett par bruna pumps.. Skyll inte på mig den här gången, det var mamma som kom in i butiken igår med en sko som hon hade fått låna av butiken för att visa mig. Hon sa att de är perfekta till min nya skinnjacka - vilket de är.

Sedan ska jag ägna dagen åt att storstäda mitt rum. Vill att det ska vara fint när älskade Michael kommer hit. Den största förändringen blir att alla mina skor som numera täcker hela mitt golv i mitt rum, ska stå på hyllorna i min bokhylla istället. Så jag ska slänga ut böcker och gamla spel... (eller i alla fall sätta upp dem på vinden.) Ni får se bild sedan men detta lär ta mer än en dag.

Apropå skor så ska ni få se en bild med mig och mina skor från första riktiga shoppingdagen i Italien. Från den här dagen köpte jag inte några skyhöga klackar som jag alltid gör, utan den här gången fokuserade jag mig på skor med klackar som jag använder dagligen.

De blåa som är näst längst ut från höger ska jag ha i skolan, de var så bekväma! Sedan är de längst till vänster handgjorda och finns bara i ett väldigt begränsat antal, alltid roligt att ha ett par unika skor.

Bilderna är för övrigt tagna då det var dåligt väder en förmiddag och Michael var ledig så vi bara myste hemma i min lägenhet.





En kväll i Lido di Jesolo. Havet är i bakgrunden.




Jag var visst lite ruffsig i håret såg jag nu.. hmm. (a)

Du är allt jag någonsin drömt om.
Jag askare dig, som Michael brukar säga..


Del 2

Först och främst: Mamma mia, se den se den se den! Jag hade inga större förväntningar mer än att jag visste att musiken skulle vara grym. Jag älskar ABBA-låtarna! Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att ni som ännu inte har sett den ska förstå hur bra den är. Känsliga jag som både gråter vid olyckliga och lyckliga stunder, jag är då ett säkert kort för inhandlingen av servetter och liknande vid filmer som Mamma mia. #

Här kommer Del 2 av bilderna från Rom - Ladispoli.




Jag älskar Medelhavet!






Vårt fina hotell.


Hotellet.


Hotellet.




Man var faktiskt tvungen att ha de där fula sakerna på sig för att få bada i poolen..




Jag kan faktiskt också vara kulturell..



Jag blev fullkomligt livrädd när den helt plötsligt började sprattla.. Inte trodde jag den var levande..


Lunch på hotellet.

















... Och till sist... ett av alla fina par :)


Min vistelse i Rom - Ladispoli i bilder. Del 1

Hej på er mina gullrumpor!

Jag tänkte att det är dags för lite bilder från min kära Italienresa. Detta är resan jag gjorde med endast mina föräldrar. Jag lämnade Michael för att åka till Rom och Ladispoli. Vi bodde några mil utanför Rom precis vid havet. Vårt hotell var helt underbart, sådana stora ytor och vänlig personal.

Jag skulle vilja skriva ett helt inlägg om all min shopping. Jag kan säga er att jag aldrig har shoppat så mycket i hela mitt liv som under den här Italienresan, och jag har då haft "problem" med mina shoppingvanor i flera års tid. Då kan ni tänka er hur det blir när jag kommer till Italien - jag är som i extas. En bonus är att jag är ensam om mina kläder, väskor och skor här i Sverige. Är det något jag inte gillar så är det att se att jag är en i mängden, alla klär sig likadan. Men jag kan säga redan nu att det aldrig kommer bli ett inlägg med all shopping, det skulle det aldrig finnas tid till. Men i stort sett alla bilder som läggs upp så har jag på mig mycket nytt från Italien. Sedan kommer det säkert komma lite inlägg om favoritshoppingen där nerifrån ändå..


Lunch på hotellet


Bästa!


En liten promenad på hotellet..






Colosseum








Då det var dags för shopping fick jag byta skor..


Min favoritsevärdighet - vackra Fontana di Trevi.


Spanska trappan


Mys på hotellet (;


Jag och världens vackraste.


Vi brunisar på strandbaren.

Nu ska jag snart åka in mot Sergel och gå på bio med mami, Joakim och Bella. Ikväll blir det Mamma mia. Dagen på jobbet har gått bra, men satan vilket ansvar det är att stå helt själv i butiken. Men det gick toppen, alla kunder var så gulliga och mina prinsessor som kom och hälsade på mig då och då gjorde dagen ännu bättre!

Resten av bilderna från Rom - Ladispoli lägger jag upp då jag kommer hem. Sedan i dagarna ska ni få alla bilder från mina veckor där jag har lägenhet, dvs. med Michael, shoppingen, stranden, et cetera.

Jag är så kär.

Mandy.

En del av mina vänner lyser numera med sin frånvaro..

Godkväll mina läsare!

Trevligt att ni alla verkar vara tillbaka välbehållna, i alla fall så saknas ingen enligt statistiken. Kvällen har gått åt att prata i telefon med lilla Saga och lilla Michael.. :) .. vilket betyder att jag inte kan må bättre nu. Det har för övrigt inte blivit någon powernap idag trots min trötthet. Detta med tanke på att jag vill kunna somna inatt.. man vill ju inte vara trött imorgon när jag ska jobba.

Sedan är det alltid tråkigt när vännerna hör av sig om diverse fester såhär en lördagkväll och jag tvingas tacka nej. Jag menar, hade jag inte jobbat hade jag inte bangat en sekund på lite party. Men det får bli en annan gång.. inom en snar framtid. =)

Innan jag återgår till mitt godis så tänkte jag bara påpeka hur komiskt det är hur många killkompisar det är i mitt liv som har tagit ett rejält avstånd nu när de är medvetna om att jag numera har pojkvän. Ska det vara så svårt att ha killkompisar som faktiskt inte vill mer än att "bara" vara vänner? Ur en annan synvinkel är det väl positivt att de tar avstånd istället för att försöka förstöra.. Men var fan är mina killkompisar?!

Ett som är säkert är att det inte är min förlust.

På återseende.

Första riktiga dagen på jobbet!

Hej på er mina turturduvor!

Första riktiga dagen på jobbet har varit toppen! Det märks att jag inte jobbat så mycket i mitt liv - jag är nämligen helt slut efteråt. Det känns som att jag skulle kunna sova ett dygn i ett sträck nu trots att jag egentligen är väldigt utvilad.

Jag måste bara berätta att jag fullkomligt älskar tjejerna jag jobbar med. Vi går så bra ihop och har redan så roligt tillsammans. Vi är fem tjejer som jobbar, men jag har en tjej kvar att träffa. Sedan ska en tjej sluta för att hon ska bli butikschef i en annan butik så 4 stycken är vi kvar.

Jag kommer jobba torsdag, lördag och sedan helt själv varje söndag nu veckorna framöver - vilket passar mig perfekt. Vi har så söta kläder i butiken och jag trivs som fisken. Jag älskar kontakten med alla människor, alltid vara trevlig och allmänt social och hjälpsam.

Nu ska jag äta en middag med familjen plus Emelie. Sedan får vi se vad som händer. Med tanke på att jag ska jobba ensam imorgon så blir det något lugnt och sansat.

Men mer om det senare!

Dagen då vi officiellt blev en, 18 juli - 08

Godmorgon!

Då var det dags för första riktiga dagen på jobbet, och jag har precis valt klädsel. Ett par korta jeans från Italien, och ett långt svart linne från Berlin. Jag har inte sminkat mig ordentligt på hela sommaren och jag har faktiskt inte lust att göra det idag heller. Lite mascara, men inte mer. Det var så länge sedan jag hade mascara så jag har redan gnuggat mig i ögonen - precis som man gjorde då man var liten, och lånat mammas mascara för att fem minuter senare gnugga sig i ögonen omedveten om hur resultatet ser ut.

Idag jobbar jag till klockan fem och därefter tror jag att det blir bio. Igårkväll var jag bara hemma och pratade med älsklingen Michael. Med tanke på att jag ska upp och jobba idag så blev det en klockren hemmakväll.

Nu ska jag äta frukost!

Arrivederci ragazzi!

 



***

18 juli - 2008, Michael Pasian <3 Amanda Bergman

Ytterligare uppdatering

Hej mina vänner!

Jag kan göra er säkra på att det kommer komma mycket uppdatering som rör Italien. Michael lär det skrivas om så att ni hinner tröttna. Men det rör mig inte i ryggen! Det är en sådan härlig känsla att vara så nyförälskad så att det pirrar i hela kroppen, och jag känner mig så nervös inför att han kommer hit för första gången om drygt två veckor och stannar här, hos mig, i en vecka. Han har aldrig varit i Stockholm, eller Sverige överhuvudtaget, så jag håller alla tummar jag har för att det ska vara någorlunda varmt här då. Han är som en amerikanare och tror, med en viss överdrift, att det aldrig är sol här i vårt avlånga land. Men jag tror att han mest säger så för att reta mig.. han såg ju faktiskt hur brun jag var då jag kom ner till Italien. Sedan då jag åkte hem och var brunare än italienarna själva så var han säker på att jag hade något afrikanskt i mig. Med blont hår och blåa ögon? Ha!

Men för att uppdatera er lite om livet utanför allt som kretsar till Italien, så har jag nu spenderat fem dagar hos min mormor i Småland. Jag var bara hemma i Stockholm och vände efter Italienresan, för att sedan åka till min älskade mormor med min mamma och broder. Imorgon ska jag jobba för första gången på riktigt på Salt i Solna centrum, så kika gärna förbi om ni har tid och lust. På söndag ska jag dessutom stå helt själv i butiken vilket både känns overkligt och spännande med tanke på att jag är helt ny där. Men en underbar känsla att de litar så mycket på mig, och framför allt tror på mina färdigheter!

Att ha ett jobb nu med regelbunden inkomst då jag kommer åka till Milano varje månad är enormt tacksamt. Tacka vet jag ryan air med billiga flygresor. Det är bland annat dem som gör distansförhållande möjligt för många, skulle jag tro.

Annars har det nog inte hänt så mycket överraskande. Jag hoppas på att pollarna kommer hem från sommarbetet snarast så att jag kan gå ner och rida. Sedan ska jag jobba på mitt älskade jobb, få ihop pengar så att den ekonomiska biten aldrig är en begränsning för mig då det gäller att hälsa på Michael.

Liksom många andra har jag enormt svårt för att shoppa här i Sverige efter att ha shoppat i ett modeland som Italien. Jag vill inte, och kan dessutom inte heller för jag har tappat räkningen, nämna hur många par skor jag har shoppat. Sedan har jag köpt en massa nya kläder - jag har en helt ny garderob nu, väskor, underkläder (!).. av någon konstig anledning blev underkläder något jag spenderade mycket tid för att köpa där nere.. :) Vad jag skulle komma till är i alla fall att jag nog inte behöver vara rädd för att shoppa upp pengarna jag kommer att tjäna nu. Jag menar, för det första så är jag inte så enormt shoppingsugen här i Sverige i dagsläget, och för det andra.. så föredrar jag shoppingrunderna jag kommer kunna ta hos Michael i Milano. Höstshoppingen i Milano here I come!

... By the way så åker jag ner och hälsar på honom för första gången i början av September.. någon vecka efter att han har varit här. Då har skolan inte riktigt satt igång, likaså dansen och ridningen vilket ger mig mer tid där nere.

Nu ringer min älskling! Time to go, hörs senare.
Ciao!


Hemma igen, rikare än någonsin!

Och vet ni varför? Jag har numera pojkvän. Det var mycket länge sedan jag var såhär kär.

Jag förstår att det kommer som en chock för många. I alla fall med tanke på hur många av mina vänner först reagerade. En del av mig skulle vilja ta hela historien med er, en annan del vill inte skriva någonting. Det här förhållandet skulle jag vilja hålla för mig själv och de personer som jag vill ska få veta. Men så kan jag inte ha det. Dels för att jag råkar ha en blogg, och att komma hem från veckor i Italien och endast skriva att jag nu har pojkvän låter lite väl oseriöst och naivt.

Men jag tänker göra historien kort, både för er skull men även för min.

Michael har jag känt i ett år nu. Det blev en sommarflirt mellan oss två redan förra året, men mer än så blev det inte, trots att han skiljde sig från alla andra italienare jag har träffat.

Jag är en av de människor som tror på ödet, och uttrycket att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Det var definitivt något jag var i sommar. Redan första dagen i Italien kom Michael fram och hälsade på mig och självklart var det hans ytliga- ja låt mig kalla det för framgångar, som fick mig att prata med honom fastän jag de första sekunderna hade svårt att ens komma ihåg vem han var.

Efter det ögonblicket då jag såg hans vänliga ögon, sexiga lockar i nacken, kärleksfulla stora händer, men framför allt hans charmiga leende som fick vartenda hårstrå på kroppen att stå upp så var han min. Dock trodde jag aldrig att han skulle fortsätta att vara det då jag åkte hem. Efter det ögonblicket umgicks vi med varandra mer eller mindre både vaken och icke-vaken tid tills det var dags för mig att åka till Rom.

Mellan oss knöts det band som visade sig vara mer än en sommarförälskelse. Det blev träffar med våra föräldrar tillsammans, och där nere startade något som redan nu har visat sig bara vara början på allting.

Innan jag åkte från honom, då många många tårar fälldes, bestämde vi oss. Vi bestämde oss för att det här var värt att kämpa för. Jag förstår att det i vissa öron låter löjligt, i början kunde även jag tycka det. Men testa själv att umgås med en person som du redan ett år innan haft en sommarförälskelse med, att ni sedan umgås konstant i ett par veckors tid. Det blir otroligt intensivt, och bara det faktum att inte tröttna på varandra är ett tecken på att starka känslor håller på att skapas.

Då jag tog mina resväskor med all shopping, och flög till Rom visste jag inte hur det skulle gå. Skulle vi ens höras mer trots våra löften till varandra? Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Och jag har heller aldrig sett en kille gråta så mycket som min Michael gjorde våra sista dagar tillsammans.

Men nu vet jag att detta inte var våra sista dagar. Vi hörs säkert 10 gånger varje dag. Vi pratar i telefon, bokar resor till varandra och i början skrämde det mig hur mycket jag litar på honom. Men får jag höra av hans förlädrar, av hans kompisar att han numera lever i sin lilla egna värld där allt han pratar om är mig, då är det svårt att göra annat. Bara det faktum att jag är den första tjej han presenterat för sina ganska konservativa (halleluja äntligen får jag tid för diskussioner med likasinnade!) föräldrar får mig att aldrig kunna tvivla på hans kärlek till mig.

Redan då jag var i Rom bokade han flygbiljett till mig den 17e augusti. Hans jobb som livräddare på stranden slutar den 16e augusti. Han kommer åka till Stockholm en gång i månaden och stanna i ungefär en vecka varje gång, sedan kommer jag göra allt jag kan för att kunna åka till honom en helg i månaden. Hans gulliga föräldrar har börjat på engelskakurser bara för att kunna prata med mig när jag kommer, och när de kommer hit och hälsar på. Att bara kunna prata italienska var lite väl svårt.

Apropå språk pratar Michael läskigt bra engelska för att vara italienare. Sedan är det ett rätt charmigt problem att jag envisas med att vi ska prata italienska i vårt förhållande medan han envisas med att han ska börja plugga svenska. Just nu är det i alla fall mestadels engelska som gäller, och min prins intensivläser nu engelska för att vi ska kunna prata problemfritt med varandra.

För att beskriva honom, rätt ytligt men mer än så vill jag inte dela med mig av - än, så bor han i Milano. Det är alltså dit jag kommer få åka varje månad, gissa om jag är lycklig?! Toppen med tanke på mina planer efter gymnasiet dessutom.. Han spelar fotboll på hög nivå i Milano och det är också det han drar in pengar på, samtidigt som han är livräddare (den här sommaren fick jag höra att namnet badvakt var nedvärderande för dem) på stränderna där jag har lägenhet i Eraclea Mare. För att vara 18 år gammal tycker jag att han har lyckats extremt bra med allt han gör. Liksom jag går han även sista året på gymnasiet. Han envisas med att vi ska bo i Stockholm efter gymnasietiden, medan jag redan bestämt att mitt sabbatsår ska tillbringas till stor del i Milano.

Michael är enormt omtyckt av mina föräldrar och Joakim - det vill säga de som har träffat honom. Samt självklart mina vänner i Italien. Jag är medveten om att det kommer bli tufft. Jag om någon vet vad distansförhållande innebär, jag har haft det förut. Det som är annorlunda den här gången är att jag själv vet vad jag har gett mig in på. Jag vet vad ett distansförhållande innebär - hur jobbigt det är och jag har övervägt detta mer än en gång. Men att jag valt att ta steget ut och hoppa, är för mig bara ett bevis på hur kär jag är.

Som ni förstår har jag ett hundratal bilder att bjuda på. En massa på mig och Michael, men även från Rom, och bilder med mina vänner och familj. Men som ni förstår så blev det inte myket party där nere, det var liksom inget jag valde att prioritera då jag hittade Michael. Självklart drack vi och firade både det ena och det andra, men alkoholen blev helt enkelt inte det som jag blev beroende av..hehe..
 
Apropå alkohol, det finns säkert en miljon + jag skulle kunna berätta om Michael, inte minst att han är den snällaste och mest tacksamma kille jag någonsin träffat. Men med tanke på hans fotbollskarriär så får han inte dricka någon alkohol. Detta är något som känns extremt tryggt då vi lever i olika länder. Det är nämligen på fyllan många gör saker man senare får ångra, dock inget jag skulle vara orolig för med Michael även om han hade druckit. Men det är en extra trygghet som känns bra i själen. Min lilla älskling som inte ens kunde smaka en enda klunk på mina drinkar.

Detta var det viktigaste från mina veckor i Italien. Andra - också viktiga saker, som shopping (jag vågar inte berätta hur många par pumps jag har shoppat..), hur fint vi bodde i Rom och liknande kommer i kommande inlägg.











Ti amo tanto..

RSS 2.0