Godnatt

Med trötta ögon har jag legat och tittat på Victoria's secret fashion show och vackraste Adriana Lima. Med trötta ögon ska jag nu kasta in handduken för ikväll. Imorgon väntar en rolig dag. Puss mina fina.

Jag har för övrigt köttat sit-ups hela kvällen eftersom en av mina outfits på onsdag kommer att innebära en riktig show off för min mage och således förhoppningsvis lite schyssta abs. Mammas kommentar: gumman det är nog bra om du inte äter någon middag innan visningen. HAHA, tack för den mami!


Jag Hjärta Ridningen!

Nyligen hemkommen från stallet. Ridpasset gick sjukt bra idag, satan vad nöjd jag är! Nu när skolan inte tar upp 90% av mina tankar koncentrerar jag mig som aldrig förr på träningen och det ger verkligen resultat. Men jag är helt mör i kroppen nu efteråt. Du tränar ju kroppens alla muskler samtidigt så när du suttit av hästen vill kroppen bara lägga sig raklång på marken. Men det är en skön känsla. Min ponny gick riktigt bra idag.

Jag tog lite bilder efter ridpasset. Varning för en trött och svettig Manda (:






Laroy fashionshow - Onsdag 22.30

Nu är det såhär mina läsare att min bästa vän Caroline Lidman anordnar en modevisning på Laroy nu på onsdag. Hennes första visning där blev en riktig succé och nu är det alltså dags igen. Denna gång kommer kollektionerna att vara anpassade för att passa just nattlivet. En bonus är att jag ska gå visningen, så därav kan ni ju bara inte missa den. 

Jag vill hemskt gärna ha er där, så maila mig på [email protected] så fixar jag in er på listan. Kom ihåg att ni måste vara 18 år, gärna äldre. 


Grattis till nya boken pappa!

Heeej hopp!

Kom precis hem från en långlunch med älskade pappa där vi firade hans bok (undrar vilken det är i ordningen nu, han har gjort en del böcker nu..) som nu är färdigtryckt och skall ut runt i Europa och USA! Han är så duktig. Därefter har jag lämnat ännu fler cvn och om en timme är det dags för ridning. Hade grov träningsvärk i två dagar sedan förra ridpasset, förhoppningsvis har jag kommit igång lite bättre den här gången.

 
Knäppte lite bilder för fem minuter sen :)


Drama drama drama

Puuuh vad mycket dramatik det är i mitt liv just den här kvällen!.. Caroline är den konversationen på msn som gör att jag kan skratta åt det hela, i alla fall för en kort stund. Man lämnar relationer för att den eviga dramatiken är just det man vill undkomma för i alla fall ett ögonblick, och det dröjer fan inte länge förrän nya relationer innebär minst lika mycket dramatik. Man hinner knappt glömma det som varit förrän det nya kommer och tar plats både känslomässigt och med en hög ansträngningsgrad. Det är konstigt det där, men verkligen något som jag inte orkar gå in i igen på ett bra tag. Jag vill bara vara fri och göra det som faller mig in.

Nu ska jag dunka huvudet i väggen. Varför drar jag alltid på mig så himla mycket dramatik? Det är ju söndag for fuck sake. Vad hände med söndag - den eviga vilodagen?

 


 

Update: Förlåt men, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag viker mig av skratt här hemma. Är det någons privatliv jag kan utan och innan så är det Carros, och hon kan allt om mitt. Vi är verkligen inte mänskliga alltså. Detta är heeeeeeeelt sick som händer den här kvällen. I would die to tell you. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag och Carro sitter definitivt i samma båt, but I love it.  


Legat helt utslagen tills nu

Godkväll på er!

Jag har inte alls mått nå vidare idag utan har legat halvt utslagen hela dagen och kvällen. Men nu har jag sovit tills nu och mår mycket bättre. Förmodligen var det en kombination av drinkarna/shottarna igår samt för lite sömn.

Nu ska jag ringa tjejerna och skvallra lite, hihi.


Haha! Jesper ser såå nöjd ut ;)

Så sjukt grym kväll!!

Hej babes!

Kom precis hem, är så himla hungrig så jag postar snabbt inlägget och därefter ska jag äta en stor brunch. Kvällen igår var grym! Alltså jag hade så roligt hela kvällen igår så jag har haft ett stort leende på läpparna sen jag vaknade.

Först tog jag en liten promenad hem till David där det var förkrök med grabbarna och Sofia & Rebecca. Därefter tog vi en taxi in till Magenta där jag hade en liten drinkbjudning för mina 10 tjejer. Vi dansade loss och hade riktigt kul verkligen! Vidare en tripp till Laroy och sedan White room. Mycket dansande och mycket dricka blev det, men mår ändå helt ok idag förvånansvärt nog. 












Utgång 10 tjejer !!

Jag, Sofia, Carro, Rebecca, Malin, Paulina, Patricia, Louise och Angelica.. och eventuellt Emelie (kanske Ebbson?) ska ikväll ut och slira! Micke hörde som sagt av sig igår och undrade om jag kunde ha en form av en liten drinkbjudning på Magenta för mina tjejer. Så nu efter många om och men ska jag ha det ikväll.

Först ska jag hem till David på födelsedagsfirande och en massa vin! Därefter beger vi oss mot Magenta och vårt bord där. Sedan är det både Laroy, V och Cafét som är med på planerna innan vi alla möts upp på White där jag och Mille planerat ett hejdundrande skåleri för en gångs skull nu när jag ska dricka lite..

Jag som av olika skäl ställde in utgången ikväll för att göra annat är nu superstressad när mobilen ringer i ett och kontakt måste tas med mina grabbar på de olika ställena så att itt stora tjejgäng kan komma in utan problem. Men det blir nog en grym kväll. Nu måste jag stressa vidare!

Puss på er!


Svar på en läsares frågor

1. VAd låg rekordet på för siffror? :) :P måste man väl få veta då (eftersom vi alla är en del av det haha)

En print screen kanske kommer.. :)

2. Ditt senaste inlägg hittills då du var "önskad" till cafet av en kompis kille, skrev du nåt .." självsäkert ,ajaj!" vad menade du med det? Du är väl självsäker som person och vet vad du vill ha, tycker du inte om killar som är så oxå? ;) att dom riktar in sig på nåt dom vill ha och sen krigar dom för att få det. sexigt?

Självklart tycker jag om killar som är så, det är så det ska vara. Men ska man vara så självsäker ska man också ha lite att komma med. Antingen ska man vara snygg som få, eller en slående personlighet.

3. vad är "duffwalk" eller vad du srkev? skilnad på powerwalk? ;p

Deffwalk är i praktiken som en powerwalk; det är bara synonymer till varandra i princip. När man deffar ner så vill man få bort fettmassa.

4. VAD har hänt mellan dig och alexander hallå? :/ ni va sååå snygga/perfekta ihop..

Oj vad många kommentarer jag inte godkänt på grund av att de innehåller denna frågan. Jag har tänkt till och från hur jag ska lägga upp det eftersom man inte vill utelämna för mycket när vi är två parter i det hela. Som ni förstår rör det fler faktorer än en, och jag kan komma att skriva mer om det när det lagt sig lite. Men jag har så mycket planer nu för de kommande åren i mitt liv och då har jag märkt att jag inte vill lägga en massa tid på en relation, hur mycket jag än tycker om Alexander. Detta var alltså mitt beslut som var oerhört jobbigt att ta, men på ett sätt kändes det som att jag inte hade så mycket val.

5. skulle du vilja ha helsvenska framtida barn eller gifta dig med en utlänning (typ italienare kanske) så dom inte blir blonda o blåögda?
typ ist olivfärgad hy, mörka ögonfransar o bryn, stora djupa bruna ögon osv haha.

Jag vill ha barn som blir lika mig. Ljust hår och ljusa ögon men mörkare hy. Men det återstår att se vem den lycklige blir om X antal år ;) Hur mina barn än kommer att se ut, om man utgår från din fråga, kommer jag förmodligen tycka att de är världens finaste och aldrig önska att de ser ut på ett annat sätt.

6. En dotter eller son om du bara kunde få ett barn vad skulle du då välja? ;p
pusssss!

En liten prinsessa skulle jag nog välja då.

Lite nostalgi såhär på fredagsnatten

Har en jättemysig kväll hos Ebba med Bridget Jones och godsaker. Nu har Ebba precis visat bilderna som hon tog på min student och lyckoruset går genom kroppen med ens. Fantastiska bilder har hon tagit. Världens bästa dag. Helt perfekt var den.

Nu ska vi mysa vidare, riktigt skönt med en lugn kväll. Imorgon kör vi all in!


Ebba dokumenterar när jag sjunger (läs: skriker) ut studentsången för en videokamera som jag inte har den blekaste om var den kom ifrån..


Sån jävla lycka!!

i-landsproblem

Har precis fixat mina ögonbryn, dvs färgat dem samt så ska jag snart noppa dem så att de får sin vanliga fina form igen. För oss blondiner blir det ju lätt så på sommaren att man bara låter dem växa eftersom de ändå blir rätt ljusa, och jag orkar inte hålla på och färga dem på sommaren då de ändå bleks av solen och saltvattnet på en gång. Och blondiner har ju sällan buskar över ögonen så noppar gör jag alltså inte heller.. Men nu var det alltså dags för dem att bli snygga igen!

Hur som helst är det himla typiskt det här med helger och helgplaner. Jag har varit sugen på att gå ut ikväll hela dagen, men det verkade inte som att någon skulle ut ikväll utan alla var mer sugna på att köra imorgon istället. Så hör Micke av sig och frågar om jag kan styra ett stort tjejgäng till Magenta där vi ska få ett drinkbord och få igång alla grabbar litegrann. Men det är tjejerna mer sugna på att köra imorgon, då tanken är att jag ska till Cafét. Samtidigt är det sjukt kul om jag kan få ta med alla mina tjejer till ett stort drinkbord på Magenta imorgon och bara umgås och ha kul.

Vilka problem man kan ha va? Hehe.. Jag får väl försöka förekomma på båda dessa tillställningar imorgon så blir alla nöjda och glada. Typiskt att allt ska komma samtidigt bara när jag tidigare idag kände mig jätterastlös för den här helgen.

Och mitt upp i allt hör världens bästa Fredrik av sig om utgång ikväll. Jag minns inte ens när vi var ute tillsammans senast. Och Olof hörde av sig och frågade om vi skulle köra en aw/ta ett glas vin. Attans alltså att alla mina fina ska höra av sig samtidigt! Men riktigt mysigt ska det bli att få ha Ebbson för mig själv ikväll, känner trots allt mer för en hemmakväll tonight.

Nåväl, nu ska jag noppa mitt vänstra ögonbryn. Hann bara noppa det högra och sen ringde Carro. Ser lite komiskt ut måste jag erkänna.

Plans plans

Hello mina vänner!

Nu är helgens planer spikade i alla fall. Ebbson kommer och hämtar mig lite senare, så ska vi åka och sola (minns inte när jag solade solarium senast) och därefter hem till henne där vi är ensamma ikväll, lovely! Får se vad för mys vi hittar på. Sedan imorgon ska jag på kräftskiva och därefter blir det utgång. Med på schemat står i dagsläget cafét där Ebbas arbetskollega skulle köra bord och hade önskat två av ebbas tjejkompisar, nämligen mig och Erika, haha. Det ska bli kul att se vad det är för en filur som går och önskar någons tjejkompisar på det där sättet, självsäkert ajaj!

Tar det annars lugnt idag, kände att det behövdes så att jag är fit for fight efter helgen igen. Ska ut och springa innan Ebba kommer tänkte jag. Gud vilken skön start på dagen det var att ta en deffwalk imorse innan frukosten by the way. Det ska bli en vana nu!

Annars har jag suttit och skrivit med Carlos på msn och han är fan mer spontan än mig, haha! Han skickade en länk på en lägenhet i Milano och skrev I've found an appartment for us, baby. Han sa att han varit på visning för den och frågade om jag kunde flytta till Milano nästa månad redan så skulle han ta den nu, mot att jag hjälper till med hyran ekonomiskt såklart. Haha, helt sick ju! Men det är ju inte förrän efter jul jag flyttar. Men det vore ju ganska nice att bo med någon måste jag säga, framför allt nice att överlåta det eviga lägenhetsletandet i Milano till någon annan som har mer kontakter där. Jaja, nu ska vi inte ta ut något i förskott, men det var rätt galet måste jag medge!..





Ebbson and me i början av sommaren!

U can't handle me



 

 

Kan man bli kär i en doft?

Häromdagen kom jag att tänka på en ganska komisk sak. Jag funderade nämligen lite kring vad det är mina killar som jag har haft något seriöst med har gemensamt. Visserligen kom jag på flertalet aspekter man kan se utifrån, men en sak som slog mig var att de alla har haft samma parfym. Nämligen Jean Paul, ni vet parfymen som är formad som en manskropp.

Jag har alltid varit medveten om att jag är extemt svag för den doften, men att alla killar (well, nu handlar det inte om ett jättestort antal killar som jag varit tillsammans med/dejtat seriöst, men det handlar om tillräckligt många för att det här inlägget skall vara meningsfullt att skriva) jag dejtat seriöst/varit tillsammans med har haft samma parfym?

Då kan man ställa sig en följdfråga till detta. Är det till en början killarna jag fallit för, eller deras parfym?

Hur som helst lär ju parfymen ha hjälpt till på traven. Jag vet inte vad det är med mig och den där parfymen, but it turns me on.. hehe OM den gör..



Killar, nu vet ni vad som skall inhandlas om ni vill få mig på fall, ha!

Fredag

Godmorgon!

Vaknade exakt 07:56 imorse, hur pigg som helst, trots att jag hade en planerad och välförtjänt sovmorgon idag. Jag har nämligen börjat med att gå och lägga mig mellan tio och senast elva på kvällen då jag endast är hemma. Det gör inte bara otroligt mycket för det yttre utan dessutom mår jag redan så mycket bättre. Man orkar mer på träningen dessutom.

Varför jag tagit ordentligt tag gällande mina sovtider är för att jag börjar bli rädd när man ser sig omkring bland bekanta och icke-bekanta ansikten på stan och elsewhere. Tjejer och killar som egentligen skulle kunna se skitsnygga och fräscha ut sabbar sitt utseende totalt genom att ha två-kilos påsar under ögonen som snart hänger mer än en 70+ares tuttar. Det ser verkligen inte bra ut, och i ren panik och fruktan över att gå samma väg tillmötes är det sovtiderna 22-23 som numera gäller alla dagar förutom utekvällar.

Att det sedan resulterar i att en fullfjädrad kvällsmänniska som fullkomligt hatar tidiga mornar vaknar 07:56 av sig själv.. ja det är ju bara en trevlig bonus!

Nu ska jag ta en morgonpromenad och därefter en stor frukost på det. See you!

Dagens outfit




Pics från dagen

Vilken trevlig dag jag har haft! Mötte upp älskade Emelie för en lunch och riktigt lång tur på stan. Jag lämnade ut cv i de butiker jag gärna skulle vilja jobba i nu under hösten. Lite kräsen är jag allt, men det tycker jag att man ska vara då man har erfarenhet och alltid presterar maximalt.

Hur som helst var det riktigt mysigt att knata runt på stan i sommarvärmen. Som sagt, än är sommaren inte över. Tacka gud för det. Sedan mötte jag upp en av mina bästa killkompisar Patrik. Vi fortsatte rundan på stan, men snart kände jag att mina fötter skulle dö av trötthet så då åkte jag hemåt.

Lite bilder från dagen..







 


BESÖKSREKORD IGÅR! :)

Godmorgon på er!

Eller inte riktigt godmorgon, vaken ett bra tag har jag ju faktiskt varit.. Gick precis in och tittade på gårdagens statistik och såg att jag hade besöksrekord igår, med råge!! Vad roligt med så mycket nya läsare. Dock tycker jag att ni är lite dåliga på att kommentera, i alla fall i förhållande till hur sjukt många ni är som läser bloggen i dagsläget.

Hur som helst ska det bli en väldigt produktiv dag idag. Nu ska jag möta upp Emelie för en lunch på Tures, därefter ska jag lämna en massa CVn och ta en tur på stan. Är för övrigt riktigt, riktigt nöjd med mitt cv så det blir nog bra det här. :)

Puss på er!

Sommarens höjdpunkter i bilder!



Först ut har vi den fantastiska mösspåtagningen där jag fällde både en och två tårar av glädje. Man riktigt kände att studenten nu var nära. Efteråt firade jag med Therese, Alexander och Danne bland annat på Utecompagniet. En riktigt fin dag med vackert väder fick vi.



Studentbalen som hölls på Grand hotel i Saltsjöbaden var även den otroligt lyckad min dunderförkylning till trots. Det var fint väder och kommittén hade ordnat allt så fint. Maten var väldigt god som serverades i franska matsalen och det var många fina tal som hölls av både lärare och elever.

 

Jag behöver nog inte säga mer än att detta är mitt livs lyckligaste dag. Dagen var helt perfekt. Att 29e maj var den enda dagen då studenterna fick gå ut med fint väder var pricken över i:et. Solen sken på oss från morgon till kväll.



En mer perfekt midsommarafton har jag aldrig firat. Med mina nära där och ett underbart killgäng som hade anordnat allt blev det en midsommar jag sent kommer att glömma.



Sommardagar i Sverige. Flertalet spenderades hos Ebba vid hennes pool där vi latade oss och njöt av svensk sommar.



Lata dagar i Småland hos min mormor och andra släktingar. Tillbaka till Stockholm kommer man alltid som en ny människa.



Palma med familjen. Värmerekord de två veckor som vi var där och fantastiskt bra shopping. Dit åker jag gärna tillbaka!



En resa till Milano med min bästa vän som kom att bli mer än bara en resa. Kontakter har knytits både för privatliv och i jobbsammanhang. Det var länge sedan jag hade så roligt!

Med facit i hand kan man alltså lugnt säga att min sommar 2009 har varit en fantastisk sommar, med lite av allt. Nu ser jag fram emot en höst som förbereder för år 2010 där ingenting kommer att bli som det en gång varit. Jag är redo!

Powerwalk

Nu ska jag ut på en deffpromenad igen! Trimma trimma trimma, wiwi :)




Jobbfix hemma

Sitter här hemma och jobbar för fullt med mitt cv som jag färdigställer nu, mail till abercrombie fitch i Milano som vill att jag ska börja jobba för dem i januari och lite annat smått och gott. Motivationen bara flödar och jag känner mig som en superwoman! Helt underbara känslor verkligen. Milano efter jul och Juridik till hösten, kan inte bli mycket bättre.

På bilderna nedan kan ni se hur jag sitter här sliten och risig med mina två laptops, den ena för internet och den andra för CVet och liknande. Men det är skönt att mysa här hemma osminkad och lite halvrisig.. tro mig, men sånt kan göra underverk för det yttre.






Juridikum i Uppsala - jag har äntligen bestämt mig

I flera års tid har jag tänkt, tänkt och tänkt på vad det är jag vill göra. Vad jag brinner för och vad jag vill lägga ner min själ i att jobba med. Först var det veterinär. Jag var helt säker på att jag skulle bli veterinär under hela min högstadieperiod. Jag praktiserade på Albano djursjukhus och blev i samband med det ännu säkrare på att det var veterinär jag var ämnad till att bli.

Därefter läste jag en kurs i rättskunskap. Fick lovord från min rättskunskapslärare i form av ett mail han rekommenderade mig att använda i framtida juridikstudier och sedan dess har juridiken funnits med i planerna. Det var en kurs jag läste med ett brinnande intresse.

Det jag både har som fördel och nackdel i mitt liv är det engagemang min familj lägger ner på mina studier. De är utan tvekan lika involverade som mig i min skolgång och har ofta och länge diskussioner om vad jag bör bli. Ibland till och med över huvudet på mig. Nackdelen med detta är att risken finns att jag kommer välja en väg som är präglad av mina föräldrar, inte av mig. En väg som jag inte kommer känna helhjärtat för och således en vacker dag ångra mig.

Handelshögskolan började egentligen inte komma på tal förrän i mitten av min gymnasietid då MVGna rullade in på löpande band och månadsbreven från Handels var givna. Handelshögskolan är ju som en fortsättning på Viktor rydberg gymnasium och en naturlig väg att gå om du har betygen för det. Där blev jag även väldigt påverkad av min bror som nu jobbar som kapitalförvaltare samt mina föräldrar som gärna ser att jag stannar kvar i Stockholm.

Hur Handelshögskolan än "säkrar ens framtid" och jobb utlovas innan du ens hunnit bli klar med utbildningen har jag kommit underfund med att ekonomi inte är min grej. Jag vill kunna argumentera för min åsikt, ägna mig åt det svenska språket och ja.. juridken - som i så många år funnits i mina tankar.

Jag vill flytta till Uppsala, leva studentlivet och jobba häcken av mig för att inte bara klara tentorna - utan även få högsta betyg, VG, på dem. Det är detta jag vill göra, och det är detta jag är ämnad för att göra. Mitt val, utan påverkan utifrån.

En helt klar bonus är att söker jag till Uppsala universitet till nästa höst, kommer jag inte behöva läsa in Matte D den här hösten och jag kommer heller inte behöva läsa upp mina få, men ack befintliga, VGn. Jag har dessutom räknat ihop mina meritpoäng för Uppsala, det som kommer att börja gälla från och med nästa år. De maximala meritpoängen man får räkna med är 2.5. Jag har så mycket som 4 meritpoäng vilket är helt sick, men lovely!

Äntligen tror jag att jag har bestämt mig.

Fitting

Hej! Nyligen hemkommen från min bästa vän Carro där jag varit på fitting under förmiddagen. Hon skall nämligen ha en visning Laroy nästa vecka som jag ska gå. Vi spikade mina två outfits och allt jag kan säga är oh my god! Så sjukt snyggt att jag vet inte vad. Carro är verkligen grym på att sätta ihop outfits! Taggad? Eh ja!

Jag passade även på att prova underkläder för underklädesvisningen som håller hus på White room i oktober. Det kommer bli så fab kan jag säga er. Tänk er Victoria's secret fast i lite mindre shape ;) Både killar och tjejer ska gå. Även där helt grymma kläder.


Mysig kväll

Nu är jag hemma efter en jättemysig kväll hos Filippa! Vi startade kvällen med ett glas rosé på hennes mysiga balkong. Då det började bli kallt gick vi och handlade kinamat, varför bryta ett vinnande koncept Filippa? ;) Sedan tände vi ljus och åt tills vi blev alldeles proppmätta. Annars pratade vi på om allt och inget; mina framtidsplaner där en flytt utomlands är det stora ! Hur som helst är det alltid lika mysigt att träffa Filippa som är som den systern jag aldrig fick. Hon har verkligen följt mig under mina "utvecklingsår" och läser mig som en öppen bok, ha!

Jag tog lite bilder innan jag åkte. Körde bara på en enkel outfit med mina bekväma och älskade leggings. Inte det snyggaste men ska man bara ha myskväll är det fantastiskt skönt. De lila skorna köpte jag i Palma. Just love them!






Middag hos Filippa ikväll!

Jag har precis varit ute på en lång powerwalk och trimmat kroppen lite extra. Vilket fantastiskt väder vi har. Längs vattnet låg massor och solade, det var härligt att se. Än är sommaren inte över mina vänner.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka hem till min Filippa för en catch-up och middag. Kanske kan vi sitta på hennes balkong och ta ett glas rosé också? Hur som helst ska det bli så mysigt att träffa min systeryster igen.


Jag i början av sommaren (:

Un'altra te

Min största idol är Eros Ramazzotti med hans fantastiska låtar och underbara röst. Jag kan varenda låt utantill och det finns inga låtar som ger mig sådana rysningar och sådan lyckokänsla i hela kroppen. Här nedan bjuder jag på en av mina absoluta favoritlåtar med Eros. Ta 4 minuter och titta på videon samtidigt. Den är riktigt fin.




Glömmer aldrig då jag såg honom live. I november är det dags igen!

Ögongodis!

Tvingar Carlos att skicka lite bilder på sig över msn. Det är ganska mycket breathtaking bilder måste jag säga. Att han nu gör allt för att jag ska flytta till Milano tidigare än början av nästa år? Sickness!








Se hit!!!

Nu är det såhär att någon idiot utger sig för att vara mig med mina bilder på nattstad.se (med namnet mandy90), efterfesten.com (med samma namn: mandy90) samt med msn-namnet [email protected]. Killar har ikväll och andra dagar hört av sig till mig på facebook och frågat vilken helg de ska komma upp till Sthlm, när vi ska ha vår första dejt et cetera. Och idag fick jag alltså veta av en kille att det är på dessa tre ovannämnda sajter som någon utger sig för att vara mig och stämmer träff efter träff med diverse killar.

Jag har endast facebook och en msn som jag inte ger ut till någon mer än de jag känner! Nattstad.se eller efterfesten.com är ingenting jag har (inte heller är jag medlem på någon annan sajt). Msn-namnet ovan tillhör inte heller mig. 

Jag tycker synd om de killar som förberett sig på dejter et cetera med "mig" och nu fattar att det är någon som driver sönder dem. Skriver med ett par på facebook just nu som är skitlacka.. men det är nog ingenting mot hur jag känner just nu. Anmälan görs just i detta nu och användarkontots ip-adress skall även spåras. Jag förstår inte hur folk vågar hålla på med sånt här i dagsläget när det är så lätt att kolla upp användarkontots ip-adress och liknande.

 

Lite bilder från pappas firande med familjen!


Fina paret :)


Världens bästa!


Haha så jäkla söta! De blev visst lite sura över något ;)


Fina paret :)


Signe som hade en grym sminkning bredvid mitt bedårande osminkade ansikte. Men men, det är sådär man ser ut efter två nätterst festande ;)

Så jävla lycklig!

Har sådant lyckorus i kroppen idag. Mycket beroende på att ridningen äntligen satt igång igen och det är verkligen bland det bästa som finns! Att känna sådan conncetion med en häst är verkligen ballt. Vi körde hur som helst ett riktigt dressyrpass vilket var kul, men jobbigt för mig som inte ridit på hela sommaren. Mage, lår och rumpa skakar just nu av ansträngning, men det är så det ska vara. Jag fick rida min lilla ponny Dino. Skönt att vara igång igen och ha en höst där min älskade träning är i fokus, inte skolan.


Annars firar vi pappsi här hemma med tårta och presenter. Jättemysigt. Jag har även pratat med världens bästa Carro en massa idag. Vår lilla resa till Milano vi tog för att få ett bra avslut på sommaren. Den kom verkligen att innebära bra mycket mer än så. Men det är väl som man brukar säga; saker och ting sker när man minst anar det. Företaget som var intresserade av mig som modell har nu fått upp ögonen för Carros stylistjobb. Det känns just nu för bra för att vara sant..


Milano denna vecka?

Sitter just nu och pratar med Carlos (från Brasilien, men jobbar i Milano) som jag lärde känna i Milano nu när jag och Carro var där. Han var sugen på att komma till Sverige den här veckan då han är ledig och se om han kunde starta något samarbete med en svensk agentur. Har för övrigt aldrig träffat en kille som rest så mycket som han. Han bor i olika städer världen över i ungefär ett halvår åt gången. Då modellar han alltså där. Men nu verkar det som att han ska stanna i Milano tills den dagen han ska flytta hem till Brasilien igen. Me like.. (; Hur som helst frågar han nu istället om han ska köpa flygbiljetter till mig så att jag kan komma till honom den här veckan. Det vore fan inte helt fel alltså. Vi hängde som sagt med honom och hans kompis all vaken tid i Milano kändes det som och det var länge sen jag hade så roligt. Jag vill diiiiit!


Vill att det ska bli februari/mars nu så att jag kan flytta dit. I fem-sex år har jag väntat på det..


Firat pappa idag!

Hej på er!

Vi har haft en fantastiskt mysig dag och kväll här hemma idag. Vi firade som skrivet tidigare pappas födelsedag, som visserligen egenligen är imorgon, men idag firade vi med de närmsta. Så kommer det lite mer gäster imorgon på hans riktiga dag. Jag har by the way tagit lite bilder som jag nog lägger upp imorgon.

Nu på kvällen satte vi på oss myskläderna, åkte och köpte godis och hyrde film. Vi hyrde en komedi, men det slutade med att alla satt och grät i slutet. Typiskt! Men riktigt fin och rätt bra var filmen trots allt.

Hur som helst ska jag rida imorgon för första gången på hela sommaren!! Det ska bli sjukt kul och jag ser verkligen fram emot vilken sjuk träning det kommer bli. Även om jag är ute och springer varje dag et cetera, så finns det ingen träning som ridning. Och det finns ingen träningsvärk som kan vara så sjukt tung. Där kan man vekligen snacka om att det ser ut som att man genomlidit en tuff natt.. But I'm so excited!

Dreamteam

Ojoj vad mycket bilder det togs igår. But I like it! Utgångarna med mitt dreamteam (Sofia hah!) blir alltid grymma. Hur om helst började vi hemma hos henne med en flaska vin. Och varken jag eller Sofia har druckit ordentligt på en månads tid vilket resulterade i att vi båda blev rätt kalas innan vi hunnit komma ut. Först drog vi till Laroy där vi stannade i inte längre än 2 minuter. Knatade på till Magenta där vi hade betydligt roligare. Men varför känns det alltid som att det är så mycket turister där?

Vidare till White room där det alltid är en massa man känner. Hängde med Micke och Erik bland annat. Gulliga pojkar det där. Försökte ändå komma hem hyffsat i tid (runt fyra åkte jag därifrån) då vi ska fira pappas födelsedag med gäster här idag.


Dreamteam på Laroy


Stammisar på Magenta ;)


Obligatorisk bild enligt Jesper :)


White room där det var helt sjukt mycket folk. (Blixten gör mig vitare än jag var.. grrr)

Mer bilder från gårdagen














I love me

 

hahaha aldrig varit snyggare!!..




Collage, Cafét, White room

Hej mina fina!

Jag hade en grym kväll igår! Kvällen startade hos Tove där hon sminkade mig innan vi drog in till Collage. Där stannade jag någon timme innan jag drog till Cafét med Louise. Stannade dock inte länge där då det var helt proppat med folk. Julie och Tessi kom istället förbi med taxi och hämtade upp mig och så drog vi till White room. Där träffade jag en massa vänner och bekanta vilket var riktigt kul.

Det togs en massa bilder både på min, Louises och Julies kamera så de bilderna lägger jag upp lite senare.


White room


Cafét

JAG KOM IN PÅ MARIKAS! :)

Vill ni veta en rolig sak? Jag har kommit in på Marikas dans&modestudio!

Nu är det bara för mig att välja vad jag ska gå på. Det jag kommit in på är dels "modellskolan" med dansklasser, catwalk och foto (kom in på mina bilder) samt så ska jag visa vad jag går för (det blir inga problem alls hihi..) för att komma in på linjen där man dansar tre klasser i veckan + alla övriga klasser i mån av plats = dvs dans varje kväll. Jag blir lite smått frustrerad på mig själv nu bara eftersom jag hade bestämt mig för att ta en lugn höst för att stressa ner..
 

Take me back..



Ta mig tillbaka till resan med så mycket skratt, kärlek och tillvaratagande på livets lyckliga stunder.



 




Körkort i sikte!

Well, i alla fall är det snart det.. Nu börjar augusti sakta men säkert lida mot sitt slut och förutom dubbla träningspass, nytt jobb (ska på audition för ett på söndag!!), planera flytten till Milano, plugga lite kurser (bland annat matte d inför handels), börja på Marikas och mycket, mycket annat ska jag nu börja övningsköra! Precis som allt annat jag åtar mig ska jag lägga ner min själ i att bli så bra jag bara kan bli. Jag vill lära mig att köra bil som en man, det är mitt mål.



Btw. hade en rolig konversation med Ebba (och mamma var faktiskt, komiskt nog, med på ett hörn också) för ett tag sen. Vi diskuterade bilar och hur de kan användas som penisförlängare för killar i många fall. Sen kom vi in på de små smart-bilarna som börjar bli vanligare och vanligare i innerstaden, och där kan man verkligen snacka om en bil som snarare fungerar som penisförkortare. Komiskt det där med bilar ändå..

Några amatörbilder jag gillar

Väldigt ego, jag vet. Men här är i alla fall tre väldigt naturliga bilder som är tagna den senaste tiden och som jag själv är rätt nöjd med. :)






Mer bilder från MILANO

 

 

 

 

High on life

Vilken fantastisk dag! Dagen började med en lunch och catch-up med Therese. Det diskuterades framtidsplaner och eventuella bravader i helgen. Efter en massa solande och en långpromenad på stan stötte jag på David och följde med honom till Forex. Därefter kom min älskade, fina och underbara Anna och så drog vi till Sats för ett helt sjukt tufft SatsCorePuls-pass. Det var länge sen magen var så platt och lår&rumpa så tight. Helt klart en träning i min smak. Så nu ska SATS-kort med all sannolikhet införskaffas. Det jag är rädd för är bara att jag med min träningsnarkomani fullkomligt kommer att bo på gymmet..

Nu väntar middag här hemma med Jocke&Signe. Sedan har jag en långpromenad inplanerad med Saga och så ska jag och Emelie hitta på något efteråt. Ah vad härligt att träningen är igång nu. All denna fantastiska energi man får är så otroligt uppskattad!

Inte nog med det är jag sååååååååååååååååååå lycklig för att jag spikat min flytt till Milano. Nu kan inget stoppa mig och snart får jag äntligen bo i mitt älskade Italien. Det är där jag hör hemma! Apropå Italien var det rätt sjukt i stan idag när jag stod och väntade på Anna. En sak som är väldigt skön i Sverige, i jämförelse med Italien, är att det inte är i närheten lika många killar som kommer fram och kladdar och har sig. Men jag vet inte vad som hade hänt med Sveriges killar idag. I fem-tio minuter väntade jag på Anna och under den tiden kom fyra olika killar fram och provade diverse raggningsrepliker. Den ena var sämre än den andra.

Dock var det en av killarna som bad mig välja vilken parfym han skulle köpa. Då hade han alltså sprayat olika parfymer på sina handleder. Pucko som jag är tycker jag sånt är ganska kul; att få välja parfymer etc åt folk så jag gick in för det litegrann och valde vilken jag tyckte mest om (med andra ord blev jag aldrig riktigt av med honom sen). Så började han snacka vidare och undrade om ålder och liknande. Problemet då han skulle gissa min ålder var bara att jag hade solglasögon på mig. Så i samband med att jag tog av mig dem utbrister han ett Jävlar, har du ljusblå ögon, jag var helt säker på att du var italienska! Och tro mig, jag vet inte hur ofta jag får höra den meningen. Jag är blond och har ljusblå ögon men jag tror det är min bruna hy och mina drag i ansiktet eller liknande som gör att det är så sjukt många genom åren som tror att jag är från Italien. Sen snackar jag ju konstant om Italien också vilket absolut har en påverkan. Men det hade jag inte gjort med den här killen.

Hur som helst, något grymt nu är att min bästa Caroline verkligen fick upp ögonen för Milano (läs: männen där) och kanske, kanske kommer en flytt dit med mig att övervägas. Jag kommer att åka dit även om jag inte får med mig någon väninna. Jag har velat det i fem års tid och ingenting kan stoppa mig nu. Besök lär jag få så det räcker och blir över med tanke på hur billiga flygbiljetterna är och boende är ju redan ordnat för mina gäster. En weekend till Milano är ju inte helt fel liksom. Men att få med sig sin bästa kompis vore givetvis det ultimata. Så efter att Carlos och Davide hälsat på oss här i Stockholm åker vi med dem ner en helg och kollar vidare med jobb, och jag ska även kontakta en vän till familjen som jobbar med fastigheter där nere. Det går braaaaa nu :)



Jag och Carro fullt påklädda i 40-gradig värme påväg att hämta take away mat, efter att Carro blivit sönderbiten av mygg..

Torsdag

Vilken natt alltså.. Hur som helst tvingade jag mig upp för en timme sen, allt för att jag ska kunna somna i normal tid inatt. Jag vaknade med världens energi och håller nu på och skriver upp datumen för diverse auditions jag ska på, både i jobbsammanhang samt fritid.

Halv två har jag en lunch inbokad med Therese och klockan sex ska jag och Anna på Sats core puls. Ska bli sjukt skönt att byta träningsform litegrann. Vi hörs senare mina vänner. Nu ska jag få iväg lite viktiga mail.


T som i träningsnarkomani



Nu är jag trött på den här skiten! Jag är pigg som jag vet inte vad, kan omöjligt somna om. Så nu ska jag ut och springa. En joggingrunda och en stor nyttig frukost på det. Det blir bra det! :)

Bästa resan

Okej, nu lite om min och Carros helt sjuka och fantastiska resa. Helt sjukt är det, men vi båda tycker att det känns som att vi varit borta i en månad. Vi har gjort så mycket, skapat relationer med helt underbara människor och det kändes liksom aldrig som att vi snart skulle åka hem därifrån, tillbaka till verkligheten.

Hur som helst lärde vi känna Carlos och Davide redan första dagen och hängde sedan med dem varje kväll. Förfest, ut och sedan efterfest. Det blev liksom vi fyra. Dessa killar arbetar alltså "heltid" som modeller i Milano och är bland de roligaste personerna jag någonsin träffat. Carlos är från Brasilien men reser runt och bor i olika städer i världen i ca ett halvår på varje ställe. Davide är italienare.

Det var även skönt att ha två killar att gå ut med och som vi kunde få skjuts av varje kväll då det var dags för utgång. Italienare är ju som de är, men med en kille vid sin sida blir det lite lugnare. Dock var det andra bullar på Carros födelsedag då vi var på en klubb vid vattnet. Under de få minutrarna som vi stod själva och dansade på det stora dansgolvet började DJn skrika ut något på italienska, varpå alla ställde sig som i en ring runt oss och helt plötsligt drog två vakter upp oss på ett podium i luften där vi fick stå och dansa med en vakt var vid oss. Då hade en vakt som känner Davide sagt att av säkerhetsskäl fick vi inte dansa bland alla italienare. Helt sjukt egentligen. Men kul hade vi och vi fick en del svensk house spelat för oss. En grym kväll!

En annan sjuk sak är att jag fick ett erbjudande av två modellscouter på stan om att gå på samma casting för ett samarbete med ambercrombie fitch, vilket Carlos och Davide ska jobba för. Hur som helst sa jag att jag flyttar till Milano så tidigt som januari om allt går som jag vill, så kontaktuppgifter har bytts och nu förväntar de mig i januari, yeey!

 
Den här låten är sååå Milano 09

 
Carlos




Me and my dog ;) Internt


Davide


Trivdes rätt bra där (;


Vi fyra <3

Kan inte sova :(

Godkväll godkväll :)

Här var man duktig och skippade en utgång trots att vi var tio tjejer som skulle dra ut. Gick istället och lade mig helt slutkörd vid nio ikväll i hopp om att kunna sova hela natten. Vaknade för någon timme sen hur pigg som helst och ja.. redo att dra ut. Det var ju så vi gjorde i Milano. Vi kom hem mellan sju och tio varje morgon, sov endast ett par timmar för att inte sova bort dagen och sov sedan istället ett par timmar på kvällen innan utgång.

Nu har jag istället ringt runt halva telefonboken känns det som, allt för att ha något att sysselsätta mig med. Tanken var ju att gå upp tiiiidigt imorgon och starta med ett träningspass och stor frukost efteråt. Nu vet jag inte när jag kommer lyckas somna igen. Attans!..



Nu ska jag ladda upp lite bilder åt er så att ni som inte heller kan sova har något roligt att göra :)


Bildregn från MILANO

Innan jag gör mig iordning för en utekväll med tio tjejer med start hos älskade Bella lägger jag upp första delen med bilder från Milanoresan. Jag blir alldeles lycklig när jag tittar på dem. Flytten dit i början av nästa år är spikad! :)










































...

Resan till Milano kom att betyda mer för mig än bara en fantastisk resa där jag knöt många bra kontakter för framtiden och där jag hade en drömliknande tid med min bästa vän. Tiden där fick mig att inse att livet är för kort för att gå och vänta på något som i slutändan aldrig kommer att bli vad du gång på gång önskar och kämpar för. Ett, ska jag kalla det, snedsteg - i alla fall i den stunden, mynnade ut i ångestkänslor vilka snabbt omgjordes till en väckarklocka utan dess like och allt avslutades i en frihetskänsla jag inte känt på många månader. En hjälp på traven för att ta ett beslut jag försökt ta i flera månaders tid kom som en skänk från ovan. I samband med att jag vaknade upp ur 7 månaders tid av förnekelse och naivitet valde jag själv att hamna i ett läge där det inte skulle finnas någon återvändo, och det skrämmer mig inte längre. Allt för att ta mig ur den onda cirkeln som sakta men säkert tar musten ur en totalt. Efter att ha lagt min själ i att försöka få något att fungera har jag tagit ett beslut som för mig kommer innebära ett helt nytt liv och personen som fick mig att inse detta vet inte ens om det. Men jag är honom evigt tacksam.



Om det aldrig har känts helt bra, och att du aldrig får tillbaka allt du ger, är det inte rätt.

Arrivederci Stoccolma

Nu sticker vi till flygplatsen. Ciao ragazzi

Lite mer bilder från Palma











 






Snart påväg till värmen igen!

Hej på er mina fina!..

Fick skjuts hem av snälla Ebbson för en timme sen och håller nu på att fixa lite inför resan samtidigt som mobilen ringer i ett. Det ska bli så skönt att få komma till Italien, till värmen och all grym shopping, mat och uteliv. Att få göra det med Carro är ännu bättre!

Vi åker till flygplatsen inatt, lär nog inte sova speciellt mycket. Bjuder på ett par bilder från Palma nedan med den fina bikinin som är köpt på Twilfit. Vi hörs lite senare.



 

Nulägesrapport

Först och främst tänkte jag bara säga att det är riktigt roligt med så mycket läsare. Synd bara att det blir lite oregelbunden uppdatering eftersom jag sticker iväg snart igen. Men å andra sidan innebär det mycket bilder för er när jag kommer tillbaka så det går väl jämnt ut antar jag. 

I alla fall har jag haft en jättemysig dag med Ebba. Nu väntar vi på en film som vi ska titta på och äta lite gott ikväll och bara mysa. Det kändes inte helt hundra att gå ut ikväll, och eftersom det blir 4-5 festkvällar på rad i Milano nu skadar inte en hemmakväll med vila.

Hoppas att ni får en trevlig onsdagkväll vad ni än ska göra. Puss!

Sol, sol strålande sol, var är duuu?!

Det blir inget Göteborg, istället ska vi ta en tur på stan i ösregnet. Men det är ju kul det också!.. Hrmf.

Hur som helst väntar jag på min vapendragare så att vi kan åka, wie nu kom hon! Jag skrämde lilltjejen när hon kom i hissen genom att visa mitt vackra ansikte tryckt i hissfönstret när hon kom åkandes upp.

Nu går Ebba omkring och rotar bland mina kläder och jag sitter här och underhåller er. Hur bra bloggare är jag inte?

Hur som helst blir det bio med pärlerosen ikväll och imorgon blir det en ggggggrym utgång. Jag är så taggad så jag vet inte vad. Då blir det med Alexandra och Ebba. Ebba som för övrigt säger att jag dejtar nya tjejkompisar konstant. Men jag tycker om det! Jag har mina närmsta tjejkompisar som jag delar allt med. Sen så älskar jag att köra utgångar med tjejer man bara hälsat på enstaka gånger och annars endast skrivit med på facebook. Det finns inget mer givande än att lära känna nya människor.

Det är ju dessutom baywatch tema på larran imorgon vilket passar mig som handen i handsken. Heta boys i röda små badshorts tackar man ju inte direkt nej till. Jag var ju tillsammans med Michael som var livräddare i Italien och han gav mig en livräddaroutfit samt en t-shirt som jag fick använda vid lite awkward tillfällen.. Hur som helst tänkte jag skippa livräddaroutfiten. Är inte säker på att den skulle uppskattas av alla.. ;)

Nu ska jag gå och pussa på min älskling. Vi hörs senare mina fina läsare!


Jag är så het, så het, kan ingen svalka mig

Precis efter jag publicerat förra inlägget och skickat ett trevligt sms till Ebba som löd: "VAKNA!!!!!!!" ringde den lilla flickspolingen och sa att hon redan var vaken. Tss, mitt sms fungerade uppenbarligen bättre än hennes alarm (; Hur som helst ska vi små barn leka idag och då vet man aldrig vad som händer. Vi är sugna på att styra kosan mot GBG. Håll utkik mina få men ack så fina göteborgsläsare!





Me n' my girlfriend

Nyvaken..

Eller njaa.. på bilderna nedan som togs då var jag alldeles nyvaken och ruffsig i håret. Nu har jag suttit och skickat iväg en massa viktiga mail och knåpat på mitt cv. Snart ringer nog Ebbson så ska vi hitta på något. Den jäveln sa att hon skulle ställa klockan så att hon skulle vakna tidigt.. Nu är klockan över tolv. Hrmf.

För övrigt har jag en sådan skön känsla i kroppen idag med en massa energi och motivation. Nu är jag taggad för en fullspäckad höst som kommer att starta med auditions och planering av mitt grymma sabbatsår. Sverige i höst och utomlands under vårterminen. Det blir bra det här.

Här nedan bjuder jag på bilder som jag aldrig trodde att jag skulle lägga upp då det väl kommer till kritan. Alldeles nyvaken, osminkad och ruffsig i håret. Så nu vet ni hur Mandysen ser ut då hon vaknar på morgonen. Drop dead gorgeous.. *nooot*








Milano, baby!

Vill bara att det ska bli torsdag natt / fredag morgon nu nu nu så att jag och min prinsessa sitter på planet till Italien vilket med största sannolikhet lär bli en av mina roligaste resor. Jag tycker verkligen om att åka iväg med min familj och träna varje dag, sova hyffsat tidigt på kvällarna och umgås med dem. En sådan resa värdesätter jag högt. Men jag kan inte undgå hur skönt det ska bli att åka iväg med sin bästa vän, bara festa och göra precis vad man känner för. En grym resa kommer det att bli.





Jag och bästa!

Idag

Innan jag går ut och går tänkte jag att ni kanske ville veta vad jag gjort idag. Åkte från Alex vid tio-elvatiden imorse. Tanken var att jag skulle shoppa med Sanna men det blev istället en långlunch med Emelie på Langolo. Sedan åkte jag i alla fall hem och var med älskade Sanna här hemma ett tag istället. För ca en timme sedan åkte hon och Anki tillbaka till Skåne och sen dess har jag bara pratat med mina favorittjejer i tele. Får se om jag och Ebbson ska hitta på något ikväll. Dock måste jag sova übertidigt eftersom det inte blev någon sömn alls inatt.

 


Rykten rykten..

Hej hopp!

Inte blivit mycket bloggande den senaste tiden, men nu är jag tillbaka. Jag hade för övrigt en superskön helg i Småland tillsammans med min mormor och mamma. Väldigt mycket solande blev det så nu är jag brun igen :) Alltid lika avkopplande att åka dit.

När jag kom tillbaka till Stockholm igår var det raka vägen in i duschen och göra sig iordning för middag med min älskade kusin Sanna, min faster och Signe&Emelie etc.. Riktigt trevligt. Sen kom Alex förbi som jag inte träffat på en månad, och vi åkte rätt snabbt hem till honom. Har fått höra från flera håll nu att många härifrån Stockholm börjat läsa bloggen och det talas säkerligen både sanning och osanning om mig och Alex. Det är så mycket jag skulle vilja klara ut efter alla dessa både tomma och sanna rykten men det är ingenting jag kan göra på en blogg.. Även om det ibland är grymt lockande efter alla rykten man får höra. I dagsläget finns dock inte så mycket att säga. Jag låter framtiden utvisa det istället.



Grym utgång!

Hej mina fina! Har jättebråttom nu eftersom jag ska sticka till Småland om en timme. Men gårdagen var en grym dag. På dagen var vi och badade och solade i Äppelviken. Vilket underbart väder vi har! Jag kan inte sluta säga det. På kvällen var det dags för utgång med Tove. Vi började kvällen hemma hos henne, tog ett par glas och därefter en taxi direkt till collage där vi stod och dansade till fötterna värkte. Sedan var det tänkt att vi skulle dra förbi toaletten men helt plötsligt hade vi blivit uppdragna till artisten Lil Jon's bord med ett glas champagne i handen. Det var verkligen hysteri kring honom med securitas och fans som ville ta bilder trots att de inte fick. Jag och Tove hade knappt koll på vem han var men hade så trevligt så vid hans bord. Därefter gick vi direkt till White room där vi dansade och träffade en massa bekanta.

Såhär såg jag ut igår:


  
 


Suddiga bilder från förra onsdagen

Min sötnos Bella skickade lite bilder från förkröket på hennes innegård förra onsdagen. Det var riktigt nice, men gjorde oss tjejer väldigt runda om fötterna måste jag säga såhär i efterhand. Men utgång blev det efteråt och en grym sådan!

 
Jag på bussen (ovanligt att se mig på en buss måste jag säga..) med en flaska rosé i högsta hugg.

 
 

Bild 1: Jag och fina Denise
2: Denise och Bella
3: Ni ser själva (;
4: Rebecca och Sofia

Perfekt grillkväll

Ikväll har vi verkligen haft det jättetrevligt med grillning och kubb. Galna familjen Bergman alltså.. aldrig är det en lugn stund och de som kommer på besök som inte tillhör släkten behöver alltid lite tid att vänja sig. Men de flesta älskar det faktiskt. Mitt ex sa en gång att det är så kul att komma hem till mig för att det är så mycket som händer hela tiden och man vet inte var man ska titta. Haha, det tycker jag var gulligt. Mycket dramatik och kärlek, precis som i mina förhållanden.. ;)

Hur som helst drack vi gott rosévin och efter ett par-tre glas var de grova historierna och diverse annat i full gång. Efter desserten och x antal glas vin blev det kubbspel i mörkret. Vi tjejer vann båda gångerna :) Nedan bjuder jag på bilder från kvällen. Personligen tycker jag att jag ser lite trött och sliten ut. Men jag sov för första gången på länge riktigt dåligt inatt, och osminkad på det är inte någon höjdare.

Nu ska jag sova! Godnatt på er.


Grillmästaren


Doris (Emelie), Sebbe och Emily


Broes


Lill-doris och Doris




Jag är den enda som är medveten om kameran... ovanligt ;P




Min fina kusin, som by the way går på Handels där jag vill börja, och jag :)








Gick inget vidare att spela fotboll i högklackat..


Kan ni tänka er mig som fotbollstjej? Nee.. inte jag heller.




Söta katten som gjorde oss sällskap hela kvällen.






<3


Solat hela dagen, grillning ikväll!

Hej mina kära!

Kom nyligen hem från Solviksbadet i Äppelviken där jag, Doris (aka. Emelie) mami och papi har solat. Riktigt varmt och skönt. Nu är jag hemma och ska göra mig iordning för ikväll blir det grillning. Min söta kusin Emily och min faster, samt Sebbe, Emelie, Joakim och Signe kommer hit så ska vi grilla och dricka vin. Det blir supermysigt! Tar nog lite bilder som jag lägger upp senare ikväll. Kram så länge!


En fantastisk måndag

Jag har haft en helt fantastisk dag idag i detta underbara väder. Dagen började med älskade Susanna på en uteservering vid Nybrokajen där man satt i solstolar precis vid vattnet. Lovely! Där satt vi och solade i ett par timmar. Sedan vidare till Zanzi för att Sussi skulle äta. Därefter kom mami, Sebbe och Emelie och så promenerade vi till Langolo där jag åt och rosé beställdes in. Där satt vi i ett par timmar och njöt av eftermiddagssolen.

Därefter åkte jag hem en snabbis och tog på mig träningskläderna. En lååång powerwalk runt sjöarna med sötnosarna Bella och Denise stod på schemat. Vi har bestämt att vi ska göra det till vana nu. Mycket roligare att gå tillsammans med någon. En utgång på onsdag bestämde vi också då jag ska bjuda in mina tjejer till Laroy är det tänkt.

Nu ska jag faktiskt sova. Har gått och lagt mig alldeles för sent de senaste dagarna.

 
Me in Palma.


Love burberry

Jag kom på att ni aldrig såg min fina burberrybikini som jag fick av min bror och hans Emelie i studentpresent. Den användes givetvis i Palma och här får ni se den in action så att säga. Love it.








Lite blandade pics på mig från Palma








Vackra Valldemossa

 
Det bästa jag har.


Inga bussmänniskor direkt ;)

 



 

 


Otroligt fint var det i Valldemossa. På slingriga vägar upp i bergen åker man dit. Väl framme var vi glada och lättade, haha.


Älskar Ebbas körkort! ;)

Laddar upp lite bilder snabbt innan jag ska iväg. Har legat och dragit mig allt för länge nu. Dags att göra något av dagen. Innan jag hann bestämma vad, ringde min älskade Ebbson och sa att hon körde bil, kom från stan och undrade om hon skulle hämta upp mig. Självklart får min lilla mini-chaffis göra det. Skämt åsido, vi ska hänga vid poolen tänkte vi.











En massa Palma-bilder väntar ikväll!..

Nattinlägg

Med jämna mellanrum kommer dem. Kvällarna då min tankeverksamhet arbetar på högvarv, och jag som är en väldigt känslosam person i min vardagliga person blir ännu mer känslosam och beroende av närhet. Då det kommer till kärlek är jag på alla sätt en väldigt komplicerad men ack så känslosam person. Ett ex har sagt till mig att han nog aldrig kommer att avsky någon så mycket som han avskytt mig ibland. Men han kommer nog heller aldrig älska någon så mycket som han älskat mig brukar han alltid fortsätta med. Min släkt på pappas sida är inte speciellt svensk i sitt beteende för fem öre. Utan det är en konstnärsfamilj där alla känslor man har skall uttryckas och levas ut till fullo och man har hela tiden väldigt mycket känslor. Inleder man en relation med mig får man räkna med en massa dramatik hit och dit, men även otroligt mycket kärlek och passion som aldrig riktigt dör. Man får uppleva sådana där stunder som man bara trodde fanns på film. Jag tror på kärleken mer än något annat och därför har jag fått uppleva stunder av sådan kärlek som man inte trodde fanns.

Det här med spel i en relation är jag nog rätt bra på. Eller jag är bra på det för att mycket kommer naturligt. Jag är rätt svår av mig naturligt redan från början och har alltid väldigt mycket för mig, är uppe i mig och mitt liv och ser alltid till att jag är huvudpersonen i mitt eget liv - ja så gott det går då man är upp över öronen förälskad i någon vars namn man råkat kalla både tjejkompisen och pappa för. Hur som helst kommer jag alltid till ett stadie där mina sanna och äkta känslor måste få komma ut - okonstlat. Det blir då alltid ett prov för relationen om personen ifråga är lika intresserad trots att den svårfångade tjejen nu sakta men säkert viker sig för känslor som är för starka för att hållas på. En tjej som enligt mig är mer äkta och älskvärd tar plats.

Jag vet egentligen inte vad jag ville komma fram till i det här inlägget mer än att i situationer där allt bara rullar på utan att man ens hinner reflektera över vad man verkligen känner kan vara värt att fundera över. Min rädsla är att bli en sådan tjej som praktiskt taget inte känner eller tänker någonting. Tro mig, sådana finns. En sak jag verkligen älskar hos mig själv är mitt stora hjärta och förmåga att älska och visa känslor. Trots att ni allt för ofta ser mig iordninggjord till max kvart i fyra på det ytligaste ställena av dem alla - White room, kan ni räkna med att jag är en tjej som älskar. En tjej som tänker och ibland bara vill skita i allt ytligt spel, som jag förvisso till en viss grad finner både nödvändigt och bra så länge det inte går till överdrift - till slut tröttnar man på allt falskspel, och visa mina sanna känslor som utesluter allt vad likgiltighet heter. Ibland har jag så mycket känslor inom mig att jag inte vet var jag ska göra av alla. Att jag dessutom är spontan och helt säker på att kärleken som finns på film även finns i verkligheten, gör att de mest romantiska stunderna som jag upplevt.. ja de är något utöver det vanliga. Min största rädsla är att jag ska bli som så många andra unga idag - förlora mitt stora hjärta och all den kärlek jag har att ge. Förlora det som gör mig till den jag är.


Träningsnarkomani

Var ute och sprang för ett tag sedan och satan vad jag tog ut mig. Svetten bara rann på mig likt en karl som blir svettig på gymet. Har fått så mycket fina kommentarer från vänner och bekanta efter mina bikinibilder från Palma så då blir jag ännu mer taggad att fortsätta med all träning.

Hur som helst pratade jag med Ebba precis innan jag skulle ut och det drogs en kommentar om att jag kanske inte borde gå ut och springa i och med att regnet låg i luften. Men de som bor i Sverige och låter vädret vara en anledning att inte gå ut och röra på sig will end up as fat. Och det vill man ju inte. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Så sant, så sant.

 

En bild från igår på White som Frank tog :)

Bilderna från Palma tar inte slut på länge..


Ahh, puss på min nästa pojkvän!


Jag och söta Tess :)

 




Love nightlife

Hej babes, kom hem för ett tag sen. Var dock inte så trött så satte på datorn ett tag och så vips blev jag såklart jättetrött, haha lovely. Tänkte bara berätta lite om kvällen innan jag går och lägger mig. Ebba kom hit vid elva och efter en massa fix drog vi in till Collage. Där var det riktigt mycket folk, men framför allt var det en kille på dansgolvet som dansade grymt. Både jag och Ebba kom ikapp av att titta på killen, skämt åsido.. men nästan alltså. Riktigt imponerande med människor som riktigt äger dansgolvet och dansar like nobody is watching.

Hur som helst mötte vi sedan Bella, Patricia, Fredrik, Mange, Tom och Leif utanför Collage och drog till Larran där vi tog en runda, hälsade på Erik och andra bekanta ansikten. Vidare till White room där det också var smockat. Nog för att jag hade kort-kort ikväll, men satan vad jag led av alla händer som var där de inte borde vara. Jag fick nog till slut och tog ut det totalt på två killar som stod bakom mig och drog upp min klänning framför alla som stod och skulle handla vid baren. Annars hade vi verkligen skitkul, och jag och Ebba skakade rumpa på dansgolvet som vi gjorde på den gamla goda LP-tiden.

Pratade by the way lite med både Ebba och Fredrik om huruvida jag ser väldigt ung ut eller inte. Visst, jag är ju rätt ung i klubbkretsarna men ibland undrar jag om jag inte ser ännu yngre ut än vad jag är. Det var nämligen flera killar under kvällen (detta händer dessutom kontinuerligt) som tittade åt mitt håll och som sedan sa till sina kompisar "här är tjejerna inte gamla alltså".. Men då Fredrik lugnade mig och sa att jag ser ut som 19 (hey, jag är ju faktiskt 18) så fick jag åter ett litet leende på läpparna. Innan hemgång stötte jag även på Alex Sylvén, vars kompis blev nerslagen precis utanför White room. Idioter det finns alltså.

Lite kul var det då en tjej kom fram på white room och berömde mig för bloggen och sa gulliga saker om mitt utseende. Sådant blir man glad av :) Jättegulliga tjejer var det.








Älskar by the way mina naglar som lyckligtvis alltid är stenhårda och växer fort naturligt. Fixar dem alltid själv med fransk manikyr vilket enligt mig är det som är fräschast.


RSS 2.0