Svar på en läsares frågor

1. VAd låg rekordet på för siffror? :) :P måste man väl få veta då (eftersom vi alla är en del av det haha)

En print screen kanske kommer.. :)

2. Ditt senaste inlägg hittills då du var "önskad" till cafet av en kompis kille, skrev du nåt .." självsäkert ,ajaj!" vad menade du med det? Du är väl självsäker som person och vet vad du vill ha, tycker du inte om killar som är så oxå? ;) att dom riktar in sig på nåt dom vill ha och sen krigar dom för att få det. sexigt?

Självklart tycker jag om killar som är så, det är så det ska vara. Men ska man vara så självsäker ska man också ha lite att komma med. Antingen ska man vara snygg som få, eller en slående personlighet.

3. vad är "duffwalk" eller vad du srkev? skilnad på powerwalk? ;p

Deffwalk är i praktiken som en powerwalk; det är bara synonymer till varandra i princip. När man deffar ner så vill man få bort fettmassa.

4. VAD har hänt mellan dig och alexander hallå? :/ ni va sååå snygga/perfekta ihop..

Oj vad många kommentarer jag inte godkänt på grund av att de innehåller denna frågan. Jag har tänkt till och från hur jag ska lägga upp det eftersom man inte vill utelämna för mycket när vi är två parter i det hela. Som ni förstår rör det fler faktorer än en, och jag kan komma att skriva mer om det när det lagt sig lite. Men jag har så mycket planer nu för de kommande åren i mitt liv och då har jag märkt att jag inte vill lägga en massa tid på en relation, hur mycket jag än tycker om Alexander. Detta var alltså mitt beslut som var oerhört jobbigt att ta, men på ett sätt kändes det som att jag inte hade så mycket val.

5. skulle du vilja ha helsvenska framtida barn eller gifta dig med en utlänning (typ italienare kanske) så dom inte blir blonda o blåögda?
typ ist olivfärgad hy, mörka ögonfransar o bryn, stora djupa bruna ögon osv haha.

Jag vill ha barn som blir lika mig. Ljust hår och ljusa ögon men mörkare hy. Men det återstår att se vem den lycklige blir om X antal år ;) Hur mina barn än kommer att se ut, om man utgår från din fråga, kommer jag förmodligen tycka att de är världens finaste och aldrig önska att de ser ut på ett annat sätt.

6. En dotter eller son om du bara kunde få ett barn vad skulle du då välja? ;p
pusssss!

En liten prinsessa skulle jag nog välja då.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Hej, läser din blogg dagligen och blir så väldigt inspirerad av dig. Du verkar vara en sund människa som värnar om dina nära och kära samtidigt som du lägger ner tid på att må bra själsligt och fysiskt. You go girl. Fortsätt med dina inspierande bilder och inlägg. :)

2009-08-29 @ 13:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0