Lovely Milan

Just nu njuter jag av Milano som när det är som bäst. Jag åkte tillsammans med några killkompisar och brasilianska tjejer till en stor pool mitt i Milano idag där vi njöt av den stekande eftermiddagssolen. Därefter blev det aperitivo och nu blev jag precis hemskjutsad för att göra mig iordning och sedan väntar utgång!

Det var länge sedan jag gick ut i Milano nu så det ska bli helt sjukt roligt. Länge sedan jag var så taggad. Att jag går ut med de skönaste killarna också (de jag var i Milano Marittima med) gör allt ännu roligare. Gah, vad bra detta kommer bli!

Jag tar med mig kameran så lägger jag upp bilderna imorgon. Nu måste jag hoppa in i duschen. Jag älskar Milano!! Puss på er.



Fick en kommentar där en läsare frågade hur länge jag varit här nu. Svaret på det är 5 månader. Och de har varit de bästa månaderna i mitt liv. Tveklöst.

I hate goodbyes

Nu väntar en riktigt tråkig helg då mina underbara, fantastiska och världens bästa föräldrar åkte för en stund sedan. Det var länge sedan jag kände denna sveda i halsen av att verkligen kämpa för att hålla inne tårar så att det gör ont. Inte kan jag stå och gråta vid tågstationen då vi trots allt ses den 26e igen.. Vi har varit ifrån varanda i 2-3 månader i omgångar i samband med min Milanoflytt så en knapp månad ska nog gå bra.

Jag skrev precis en status på facebook att jag känner mig så ensam här nu, lite medkänsla ville jag ju ha haha, och det resulterade i att mina fina vänner som visade sig är kvar här denna helg ringde på löpande band så kanske rycker jag upp mig och går ut en sväng ikväll i alla fall. Det eller sova riktigt tidigt. Vet faktiskt inte vad som lockar mest om jag ska vara ärlig.

Hur som helst har semestern med mina föräldrar här i Italien varit underbar. Det finns verkligen inga på denna jord som jag har så roligt med som mamma och pappa. Gardasjön var också den vacker som en saga. Bilder kommer.

Nu börjar jag för övrigt känna en längtan efter Stockholm och Sverige. Varje dag får jag fina hälsningar hemifrån från vänner, bekanta och andra bekantskaper som hälsar att de längtar tills jag kommer hem. Det värmer verkligen. Jag älskar Italien och Milano men jag behöver en rejäl dos av Sverige nu känner jag. Kommer bli perfekt att få komma hem ett tag.

Bjuder på lite bilder från vackra Gardasjön..










Jag lever!

Förlåt förlåt förlåt mina älskade trogna läsare. Men bloggen får verkligen lida nu då jag är på olika platser varje dag känns det som och datorn får sällan följa med. St Tropez var en av de bästa men också sjukaste resor jag någonsin gjort. Jag har bestämt mig för att inte gå in närmare på varför, men ska givetvis visa alla bilder så småningom. Är riktigt glad att jag åkte dit hur som helst..

Nu är mina föräldrar och hälsar på (de kom i onsdags) och imorgon åker vi 3 dagar till Gardasjön där vi bokat vår vistelse på ett hotell som verkar helt sagolikt. Sedan kommer Rebecka hit när de åkt hem och så sticker vi till Sardinien 2 veckor. Därefter åker jag ytterligare en vecka till ett annat land för att hälsa på någon och sedan Sverige den 26e augusti. Känns rätt sjukt. Om exakt en månad med andra ord är jag i Stockholm efter 6 månader i Milano.. Dock är inte tanken att jag ska stanna länge. Jag är inte redo för 5 års pluggande ännu utan har nog bestämt mig för att skjuta upp det till januari.. Men jag har lite tid till att fundera..

Jag kommer fortsätta blogga som vanligt efter alla dessa resor. Men givetvis blir det lite ströinlägg med bildregn under månadens gång så kika gärna in här då och då om ni vill följa med mig på vägen. Det glädjer mig att se att ni fortfarande går in här trots att jag slarvat med bloggningen.


Nikki beach









En massa mer bilder kommer!!

St tropez

Jag har sa mkt att beratta; sa mkt bilder att visa. Vi bor hos en prins har i St tropez. Livet kunde inte vara battre. Jag har en personlig chauffor som kor mig tillbaka till milano pa tisdag da mamma och pappa kmr pa onsdag samt att jag har en platning. Annars hade jag latt stannat och akt med till Ibiza med den storsta yacht jag sett. Varldens skonaste gang ar vi ocksa; lovely. Nu maste jag sluta; det har tangentbordet ar helt fucked up. Skriver nar jag ar hemma och har en massa bilder attvisa :)

Going to St tropez, back on sunday!

Efter många om och men blir jag just i detta nu upphämtad av några killkompisar för att sticka till St tropez över helgen. Jag äter ju fortfarande antibiotika, men jag tror inte jag blir bättre av att ligga ensam en helg i en lägenhet som håller 35 grader (jag skojar inte) .. jag har vidare ingen mat hemma och vi alla vet att jag inte är den som ställer mig och lagar nyttig sådan heller. Jag tror att havet och god mat kan vara bra för mig ett par dagar. Vi ses på söndag. Tar givetvis med mig kameran! Puss

MILANO MARITTIMA del 2

Nu bjuder jag på andra delen bilder från lovely Milano Marittima. Det var verkligen en sjukt lyckad helg på alla sätt och vis. Ett grymt gäng var vi där. Ni som ska till Visby v 29, visst är det ändå lite visbyfeeling på bilderna i slutet? I think so!






































Dags för sista badet innan hemgång, missss it..

High on life

Jag ar sa glad! Ikvall har det bokats flygbiljetter som far mig att skutta av gladje. Viktigaste datumet av allt just nu:

26e augusti kommer en viss froken hem. Hur lange jag stannar vet jag annu inte, men tillrackligt lange for att jag ska hinna njuuuuta!

Sa nu har jag sa forbaskat mycket roligt att se fram emot. Om jag mar battre imorgon sa aker vi till St tropez over helgen. Mina underbara foraldrar kommer pa onsdag!! De stannar hela 9 dagar och vi ska aka pa en massa utflykter, bada och sola! - Och framfor aaaaallt, ata gott! Jesus det blir man inte bortskamd med nar man bor ensam.

Den 2a augusti kommer min fina van Rebecka ner hit. Den 3e augusti aker vi namligen tillsammans med mina vanner har nere till Sardinien for sol, bad och party i 11 dagar innan det bar av till Milano igen.

Sedan stannar jag i Milano ett par natter och darefter aker jag en vecka och halsar pa nagon som far det att pirra i hela magen. Ska bli fantastiskt skont med annu mer semester!

Sedan aker jag direkt darifran hem till Stockholm den 26e augusti, iiiih!!!

MILANO MARITTIMA del 1

Jag later dessa fantastiska bilder tala for sig sjalva. Det ar fran forsta dagen i Milano Marittima. Bilder fran hotellet, festandet pa dagen, middagen, utgang samt bilder fran da vi var ett gang som gick till stranden innan laggdags for att se solen ga upp. Fantastiskt!








































Sista bilden ar tagen pa stranden innan laggdags. Solen har gatt upp och klockan var runt 7. Laaaang natt ute med andra ord..

Guld vard.

Shit shit shit.. Ibland undrar jag verkligen vad jag gjort for att fortjana sa fina manniskor i min omgivning. En valdigt ny killkomois har nere, Diogo fran Brasilien, var har igar med spray for min hals och lite andra grejer fran apoteket som han tyckte att jag behovde. Idag nar han fick veta att jag var annu varre kommer han plotsligt hit, ringer nar han ar utanfor, och har med sig precis den antibiotika jag behover som hans doktorvan skrivit ut at honom. Inte nog med det kopte han med sig varma soppor som han statt och lagat till mig. Nu gick han precis for att kopa mer soppor som jag kan ha hemma samt yoghurt till min mage da anitibiotikan ar valdigt stark. Han forvantar sig verkligen ingenting tillbaka, hur garna jag an skulle vilja ge honom pengar for penicillinet och maten. Han ar fantastisk och jag ar rord. 

KUL

Jag blir bara varre och maste till sjukhuset anda nu. Jag maste fa antibiotikan jag fick sist som hjalpte pa en gang. Det skrammer mig verkligen att inte ens fa ner en tugga iskall glass. Jag bara grater hela tiden for att det gor sa ont. Jag har flera ganger sagt att jag haft halsfluss nar jag haft ont i halsen, men fyfan vad medveten jag ar om att detta ar forsta gangen jag har halsfluss. Denna smarta liknar inte nagot annat just nu. Forstar ni att jag inte ens kan dricka vatten? Har nagon av er varit med om detta? Kan det bli sahar av air condition bara som jag visserligen ar javligt kanslig mot? Aldrig igen. Denna smarta onskar jag inte ens min varsta fiende. 

Update om mitt tillstand

Forlat for den tillsynes dramatiska rubriken, men jag var bara tvungen.

Jag har bara blivit varre under dagen och kan overhuvudtaget varken ata eller dricka. Det kan nog vara forsta gangen i mitt liv jag endast med nod och nappe overhuvudtaget ens far ner vatten. Med risk for att lata som ett litet barn nu, maste jag dock delge er att jag alltid fatt hora av mina foraldrar och andra manniskor i min omgivning att jag ar valdigt smarttalig och aldrig klagar over smarta. Idag grat jag for att jag hade sa ont och min hoga feber skrammer mig. Likasa halsen. Framfor allt halsen. Jag ar ett oronbarn, inget halsbarn, jag blir livradd nar jag inte kan svalja for att det gor sa ont och mina halsmandlar kanns som tva golfbollar.

Hur som helst ar jag nu sa forbaskat lycklig i och med att lagenheten jag hyr ags av.. ja vada? En doktor som jag alltsa bor tillsammans med. (Hon ar 29 och tjej sa fa inga kinky tankar nu tjejer) Det tog henne 5 min att ge mig antibiotika och anti-inflammatorisk medicin, sa jag slipper ga till sjukhuset. Min hals ar tydligen sa fucked up igen att hon kunde se att det ar halsfluss jag akt pa igen. 2a gangen under loppet av en manad jag ater antibiotika. Faaaan Amanda, jag som SKA ga till gymmet. Faaaan..... 

Back in Milan!

... Eller ja, egentligen kom vi ju tillbaka igår. Helgen var sjuk och roligaste på jag vet inte hur länge. Gänget jag åkte med var helt makalösa och jag ville verkligen inte tllbaka till Milano. Därför stannade vi i alla fall en dag längre än planerat.

Den starka aircondition i bilen påväg hem har dock inte helt otippat gjort mig sådär dundersjuk som jag var för en månad sedan på grund av samma anledning. Jag är verkligen überkänslig för minsta lilla aircondition under en längre tid.

Jag har ingen ork alls till att vara inne på datorn, än mindre blogga. Så alla bilder kommer såfort jag känner mig bättre. Nu ska jag försöka vila lite med svetten rinnandes över precis hela kroppen.

Gud, hör du mig?! Jag. Vill. Ha. Kyla. (Snälla hata mig inte, men Milano med sina 40 grader utan vatten, vindar och bara smog är ett helvete. Ni måste tro mig.)



Milano Marittima (ligger nära Bologna, alltså inte Milano som man kan tro av namnet att döma) var en dröm!
 


Going to the seaside!

Ar det inte typiskt.. Jag stannade till slut hemma igar efter ett intensivpass pa gymmet och medveten om att jag skulle behova ga upp tidigt idag da vi ska aka ivag ett stort gang till Milano Marittima for sol, bad, yacht och ikvall party. Men som alltid for mig da jag stannar hemma for att sova tidigt, gar jag och lagger mig annu senare an da jag skulle gatt ut. Hur som helst, ska bli fantastiskt skont att antligen kunna njuta lite av varmen ocksa.  

Jag tar med mig kameran sa imorgon kvall har ni en massa bilder att vanta, wiie!

Helgen tillbringas var??

Gahh jag har lite smatt panik for tillfallet. Det ar 40 graders varme i Milano och ingen vill vara kvar har. Sa fort man far chansen att sticka till havet tar man den pa en tiondels sekund. Aldrig har jag saknat kyla sa mycket. 

Hur som helst har jag nu rakat lova bort mig till alldeles for manga olika alternativ. Allt for att egentligen sakra min plats att inte behova smalta bort i Milanos varme denna helg. Nu ar det ju da lite problematiskt da jag tait upp platser pa alla helgens utflykter. *ops* Haha nej men skamt asido, det blir till att bestamma mig nu. Aker gor vi dock inte forran imorgon, vart jag an valjer att aka, sa ikvall lar det bli utgang!
Btw, var nyss pa castings och ar det inte underbart att italienarna valjer att strejka under hogsasong och varmebolja. Inga tunnelbanor, bussar eller sparvagnar gar och jag fick ta mitt pick och pack och ga till i alla fall en casting. Nu rinner svetten om mig och det ar dags for dagens andra dusch. Puss!

Nattinlägg

Hej!

Slänger iväg ett inlägg innan jag hoppar i säng. Kom precis hem från Cavalli där det var som vanligt. Vi dansade och hade kul, men inget extraordinärt. Gårdagen däremot.. Därför en viss ung dam inte bloggat idag. Jag har varit ett vrak. Gick visserligen ändå på mina castings. Brava Amanda!

Allt för många dagar har det blivit att jag gjort andra saker istället för at köa utanför casting efter casting med 100 andra modeller.. Men jag är inte ensam. På varje casting är det just hundratals modeller och alla klagar om hur det inte finns några jobb men alldeles för mycket modeller (alla kommer hit nu under sommaren när de har sina sommarlov..pfft!) vilket resulterar i att många väljer att åka hem och komma tillbaka i september istället. Kanske nu man ska satsa sista veckorna på säsongen alltså.

Hur som helst var gårdagen crazy. Hittar inget annat ord än att beskriva den med. På ett positivt sätt. Jag hade riktigt roligt och trots dagens bakisstadie var det värt det. Kvällen ikväll bjöd istället på en riktigt otrevlig händelse då en av modellerna förmodligen blev matförgiftad och inte hann till toaletten förrän både hon och en massa annat (jag vet inte riktigt från vilken kroppsdel det kom ifrån om jag ska vara ärlig) låg utspritt över hela golvet. Vidrigaste jag kanhända någonsin sett. Var självklart otroligt synd om tjejen.. Vi vet fortfarande inte vad som orskade detta.

Nej nu ska jag sussa. Imorgon ska jag ligga och steka vid en pool hela dagen. Yeeeha nu skiter jag i dessa regler om att inte vara för solbränd hit och dit, utan nu vet ni vem som kommer vara brunast i stan inom kort! Njaaa, inte riktigt.. jag tycker verkligen inte att det är fint att vara för brun längre då hyn lätt ser väldigt gammal ut. Fräschare med lite gyllenbrun bränna bara. Nu: SOVA! Godnatt.


Clubbing!

Nu blir jag snart upphamtad for en sen aperitivo och darafter vantar Beach Club. Roda lappar och flata kor jag pa ikvall. Vi hors imorgon. Puss mina fina!

Fjarilar i magen!

Tanka sig att endast en liten mening fran ratt person vid ratt tillfalle kan fa det att bubbla sa mycket i en kropp. Det ar laskigt att ge en annan manniska sadan makt over en, men samtidigt spannande och det ger onekligen livet en extra krydda. Orden jag tror att varje tjej vill hora fran den man tycker om kan vanda vilken skitdag som helst. Damn it vad jag hoppas att det inte drojer lange forran det blir verklighet.

Italienare...

Hemma fran castingen! Detta var en annorlunda casting av flera olika anledningar. Forst och framst forstod jag detta pa grund av min bokares satt att skriva pa castingmailet:
DIFFERENT EDITORIAL AND CATALOG GO THERE BEAUTIFULL WITH GOOD ATTITUDE

***
Inte nog med det sa mottes jag av denna skylt val pa plats:
CIPRIANI CASTING from 4.pm to 6.pm
Don't waste your and my time! If you are a beginner or not ready for my jobs please go home! It's hot!!!



Med andra ord forstod jag ganska snabbt att dessa kunder inte var att leka med. Nagra tjejer jag kanner kom och sa att det bara ar att ga hem for oss som faktiskt ar beginenrs (jag med min manad pa nacken var val farskaste new facet dar av dem alla.) Trots det heta samtalsamnet att Cipriani ska ha fragat tjejer som kom in vad de overhuvudtaget gjorde dar, hur de kan ha sitt har pa ett visst satt eller hur de vagade komma dit med en sa dalig bok blev jag annu mer taggad att vanta den timme det kom att ta. Typiskt mig.
Det roliga var dock att nar jag val fick komma in tittade han igenom min bok hela 3 ggr om och verkade onekligen tycka om det han sag. Han onskade darling (mig) en trevlig dag och jag kunde ga darifran ratt rakryggad och med ett leende pa lapparna. 
I min hjarna hade jag istallet funderat ut hur jag skulle formulera mig gallande varfor jag inte har en full bok, men anda inte ar en nyborjare. Ganska knepigt for ovrigt. Sa det var en himla tur att jag slapp gora det!



Nu sticker jag ivag pa castings!




Quotations and language barriers

Nagot som jag tror att manga inte vet om mig ar att jag ar en riktig sucker for sa kallade quotations fran kanda filosofer och dylikt. Jag kan sitta i timmar och bara lasa dem one by one. Vissa paverkar mig sa starkt att jag blir sittande tankspridd en bra stund efterat, endast for en menings skull. Har ar nagra som jag hittade idag som etsade sig fast hos mig.

Anybody can sympathise with the sufferings of a friend, but it requires a very fine nature to sympathise with a friend's success. Oscar Wilde  

The advantage of a bad memory is that one enjoys several times the same good things for the first time. Friedrich Nietzsche

Slow down and enjoy life. It's not only the scenery you miss by going too fast - you also miss the sense of where you are going and why. Eddie Cantor

Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony. Mahatma Gandhi 

Remember that happiness is a way of travel - not a destination. Roy M. Goodman

Just nu har jag aven en liten text pa facebook som jag sjalv skrev for en stund sedan:
Language barriers really make explanations of meaningful things, sound like ridiculous bullshit. Amanda Bergman

Haha, skamt asido. Men jag tycker att det ar sa jobbigt att forsoka forklara djupgaende funderingar pa nagot annat sprak an svenska. Det spelar egentligen ingen roll hur bra jag ar pa engelska, eller den jag pratar med for den delen heller. Det blir helt enkelt inte samma sak. Precis som att I love you kanns mindre betydelsefullt och mindre starkt an Jag alskar dig. 

***
Har ni nagon favorit-quote eller motto ni forsoker folja genom livet sa far ni hemskt garna dela med er av dem i kommentarsfaltet.




Just spent 2 hours at the gym!

Traningsnarkoman som jag ar trotsade jag an en gang den 40-gradiga varmen och begav mig till gymmet. Jag blir alltid radd for mig sjalv nar jag tranar. Da jag borde lagga av, dra ner pa hastigheten (pa rullbandet exempelvis) sa ska jag alltid testa mig sjalv - lagga pa fler minuter och hogre hastighet. Ar jag inte slutkord efterat kanner jag mig vardelos. Det ar sa sjukt som det later. Och det komiska ar ju att det inte handlar om resultaten jag vill na, utan jag vill egentligen inte forandra nagonting pa utsidan alls. Det hela handlar bara om att jag tavlar mot mig sjalv safort det kommer till traning och slar jag inte mitt foregaende resultat blir jag galen, haha. Nu har jag hur som helst precis tagit en lang dusch och fatt i mig middag. Hors om en stuns igen!

 PS! Sitter pa macen har i lagenheten nu dar de svenska bokstaverna inte finns. Darav denna sorja, haha. Men jag varvar lite. Passar pa att anvanda denna en del sa jag slipper anvanda upp mina internettimmar. Pa denna ar det endless, ah! Det har jag inte varit bortskamd med inte.

Bilder från i lördags

I lördags bestämde vi oss för att inte sova bort den dagen också. Hyffsat tidigt gick vi upp, A drog hem för att tvätta kläder inför sin flytt ;( och jag gjorde väl något annat under tiden. Vi pratade om vad vi skulle göra då A nämnde Comosjön som vi pratat en del om att vi skulle åka till, men aldrig hunnit göra. Så nu var det dags!

Det var med nöd och näppe vi kom med tåget. Men thank god för det. Dagen blev helt fantastisk och A fick sin enligt facebookstatusen Amazing last day in Milan hihi. Vi gick direkt till delen av Comosjön där man kan betala sig in så får man ta del av som en liten strand där man får bada. Så mysigt och så skönt i vattnet.

Vi stannade sedan kvar i det här området med badkläderna på och åt middag precis vid vattnet. Vi kunde inte låta bli varandra och allt var faktiskt väldigt romantiskt. Väldigt mysig dag. På kvällen åkte vi tillbaka till mig och tittade på skräck.


















Kvinnorna i mitt liv!

http://apubliccity.blogspot.com/2010/07/skype-med-min-prinsessa.html#comments 
Ett inlagg min fina, underbara skatt Caroline skrev om mig pa sin blogg. Och om nagon undrar, brollop ar nagot hon helt enkelt inte riktigt kan slappa. Konstigt med tanke pa hennes satt att fullkomligt kora over man. I like it though.. ;) Se och lar av denna dam mina vanner.

Idag har jag fatt aran att skypa med kvinnorna i mitt liv. Caroline och Ebba. Och min underbara mami forstas. Dagen som borjade skit kanns faktiskt valdigt harmonisk just nu, nast intill fridfull. Jag njuter av att fa omges av fantastiska manniskor. Att fa ha 2 vanner som jag alskar som om de vore mina egna systrar.. Det ar fa forunnat och jag tar verkligen vara pa det. Nu ska jag antligen ta tag i att packa upp min resvaska efter flytten.

Mina foraldrar ar guld!

Snart ar denna jobbiga dag antligen slut och jag ar stolt over att jag har genomlidit den utan en massa dramatik eller tarar. Det gor verkligen ont i mig just nu. Amanda i ett notskal. Kanslomassig som tusan och har otroligt svart for forandringar likt denna. Men jag kanner mig anda javligt optimistisk och ser fram emot kommande manader som kan komma att innebara nastan vad som helst for mig. Laskigt men ofantligt spannande.  
Mitt i all forvirring och frustration om all ovisshet i mitt liv just nu (som alltsa inte handlar om att jag inte vet vad jag ska gora pga att ingenting lockar, utan for att jag har for manga saker jag vill gora just nu) har jag nu skypat 1 timme med mina foraldrar. Det kan ha varit en av de basta timmarna pa lange. 
Sadant stod jag far fran dem - alltid, ar ovarderligt. Det spelar ingen roll om det galler i andras ogon lojliga semesterromanser, att jag ar kluven pa om timingen for juridiken i host verkligen ar ratt eller om jag ska ge modellbranschen mer av min tid. De stottar och tipsar i vatt och torrt. De domer mig aldrig utan lyssnar pa vad jag har att saga och ger rad darefter.
Jag har kanhanda inte alltid haft en sadan har mogen relation till mina foraldrar. Ett starkt band och mycket karlek har det alltid varit. Men sedan jag flyttade hit och jag faktiskt har bevisat att jag klarar mig - mer an val, har var relation vuxit till en helt ny niva. - Och ingen ar gladare an jag for det. 
Kan inte vanta tills de kommer hit i slutet av juli!!

Bilder från i fredags!

Efter många om och men, då A precis fått reda på att han ska lämna Milano för jobb i Tyskland, bestämde jag mig till slut för att utnyttja tiden till max med honom de sista dagarna. Min första tanke var nämligen att bara skita i allt den sekunden och hitta på andra saker, men det ändrades ganska snabbt. Och även om det kanhända gör ondare nu än det skulle ha gjort utan dessa 3 dygn tillsammans, har jag fått uppleva en helg jag kommer minnas för resten av mitt liv.

I torsdags natt flyttade han in hit och han åkte för ett par timmar sen. Finns ingen jag beundrar så mycket just nu som honom. Jag är en riktig sucker i sådana här situationer. Jag har ju hamnat i detta distanshelvete ett par gånger tidigare som ni vet. Men denna gång är det utan dramatik, utan hets men självklart otroligt ledsamt för oss båda. Men han gör mig lugn. Lugnare än någon gjort mig tidigare.

Hur som helst var vi uppe hela natten i torsdags. Långa djupa samtal och en massa filmtittande, vilket det blivit mycket av helgen igenom. I fredags blev det inga castings utan vi båda behövde sova. Vid fem gick vi och handlade. A tyckte att jag behövde mat så han fyllde min kyl och så köpte vi med oss en massa gott till en picnic vi hade kort därefter och ett par timmar fram. Det var länge sedan jag träffade någon som genuint bara vill mig väl. Inte på ett varken krystat eller toffelaktigt sätt utan han bara får mig att må bra och skratta.











Vi undrade var alla hundar kom ifrån som ville äta upp vår mat. När vi gick därifrån fick vi svaret..

Dagen har kommit..

Dagen som jag visste skulle komma förr eller senare har kommit. Pussar på pannan som de senaste dagarna känts som att de aldrig kunde ta slut, har tagit slut. Med smärta i ögonen gick han utanför dörren och kanske kommer jag se honom igen, kanske inte.

En så kort period. Men känslor som vaknade vid liv vid dag 1. Allt var som handen i handsken. Perfekt. Känslor som man kanhända bara upplever såhär 19 år gammal. Då naivitet och surrealism fortfarande får övertaget i situationer likt dessa. Ingenting är omöjligt.

Acceptera läget. Blicka bakåt med ett leende på läpparna. Blicka framåt med bagaget där det ska vara, i det förflutna. Låt fjärilarna i magen dansa sin for now sista dans och återgå till det normala. Lämna det som det var. Det avslutades då allt fortfarande var gränslös lycka och förblir ett fint minne.

Jo, visst är det såhär jag borde tänka. Men sen när blev kärlek logiskt?





Heeeeeej

Jag lever, jag mar bra och jag ska borja blogga regelbundet igen mina prinsessor. Det ar bara det att nagon jag tycker om, A, sticker till Tyskland imorgon sa han bor hos mig nu i helgen (varldens grymmaste jakla lagenhet, sick!) sa jag lagger ingen tid alls pa internet den har helgen da vi passar pa att utnyttja tiden till max tillsammans. Men, jag tar en massa bilder som ni alldeles strax kommer fa ta del av.
Nu ska vi sticka till Como-sjon, det ar 40 grader varmt och vi ska bara mysa. Nasta gang vi hors, valdigt snart lovar jag er, har jag en massa bilder att visa. Puss puss puss!



RSS 2.0