...

Resan till Milano kom att betyda mer för mig än bara en fantastisk resa där jag knöt många bra kontakter för framtiden och där jag hade en drömliknande tid med min bästa vän. Tiden där fick mig att inse att livet är för kort för att gå och vänta på något som i slutändan aldrig kommer att bli vad du gång på gång önskar och kämpar för. Ett, ska jag kalla det, snedsteg - i alla fall i den stunden, mynnade ut i ångestkänslor vilka snabbt omgjordes till en väckarklocka utan dess like och allt avslutades i en frihetskänsla jag inte känt på många månader. En hjälp på traven för att ta ett beslut jag försökt ta i flera månaders tid kom som en skänk från ovan. I samband med att jag vaknade upp ur 7 månaders tid av förnekelse och naivitet valde jag själv att hamna i ett läge där det inte skulle finnas någon återvändo, och det skrämmer mig inte längre. Allt för att ta mig ur den onda cirkeln som sakta men säkert tar musten ur en totalt. Efter att ha lagt min själ i att försöka få något att fungera har jag tagit ett beslut som för mig kommer innebära ett helt nytt liv och personen som fick mig att inse detta vet inte ens om det. Men jag är honom evigt tacksam.



Om det aldrig har känts helt bra, och att du aldrig får tillbaka allt du ger, är det inte rätt.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Välkommen hem sötnos :) Låter klokt det du skriver! Hör av dig så får vi ta tag i den där utgången snart! Pussar

2009-08-19 @ 18:47:03
URL: http://www.alexandras.tk
Postat av: Robin Norwood

Låt inte olusten hejda dig. Fruktan för förändring, för att lämna det man alltid varit van vid och gjort och varit är det som hindrar oss från att förvandlas till ett friskare, bättre själv med förmåga till sann kärlek.

Det är inte smärtan som hindrar oss. Vi uthärdar redan oroväckande höga smärtnivåer utan utsikt till lindring om vi inte själva förändras. Det som hindrar oss är fruktan, fruktan för det okända. Det bästa sättet jag vet att möta kämpa mot fruktan är att gå samman med kamrater som är med på samma resa. Sök upp en stödgrupp av människor som har varit där du är och som är på väg till eller redan framme vid det mål du själv vill nå. Slå följe med dem på vägen till ett nytt sätt att leva!

2009-08-20 @ 19:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0