Fredag

Godmorgon!

Vaknade exakt 07:56 imorse, hur pigg som helst, trots att jag hade en planerad och välförtjänt sovmorgon idag. Jag har nämligen börjat med att gå och lägga mig mellan tio och senast elva på kvällen då jag endast är hemma. Det gör inte bara otroligt mycket för det yttre utan dessutom mår jag redan så mycket bättre. Man orkar mer på träningen dessutom.

Varför jag tagit ordentligt tag gällande mina sovtider är för att jag börjar bli rädd när man ser sig omkring bland bekanta och icke-bekanta ansikten på stan och elsewhere. Tjejer och killar som egentligen skulle kunna se skitsnygga och fräscha ut sabbar sitt utseende totalt genom att ha två-kilos påsar under ögonen som snart hänger mer än en 70+ares tuttar. Det ser verkligen inte bra ut, och i ren panik och fruktan över att gå samma väg tillmötes är det sovtiderna 22-23 som numera gäller alla dagar förutom utekvällar.

Att det sedan resulterar i att en fullfjädrad kvällsmänniska som fullkomligt hatar tidiga mornar vaknar 07:56 av sig själv.. ja det är ju bara en trevlig bonus!

Nu ska jag ta en morgonpromenad och därefter en stor frukost på det. See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0