Körkort i sikte!

Well, i alla fall är det snart det.. Nu börjar augusti sakta men säkert lida mot sitt slut och förutom dubbla träningspass, nytt jobb (ska på audition för ett på söndag!!), planera flytten till Milano, plugga lite kurser (bland annat matte d inför handels), börja på Marikas och mycket, mycket annat ska jag nu börja övningsköra! Precis som allt annat jag åtar mig ska jag lägga ner min själ i att bli så bra jag bara kan bli. Jag vill lära mig att köra bil som en man, det är mitt mål.



Btw. hade en rolig konversation med Ebba (och mamma var faktiskt, komiskt nog, med på ett hörn också) för ett tag sen. Vi diskuterade bilar och hur de kan användas som penisförlängare för killar i många fall. Sen kom vi in på de små smart-bilarna som börjar bli vanligare och vanligare i innerstaden, och där kan man verkligen snacka om en bil som snarare fungerar som penisförkortare. Komiskt det där med bilar ändå..

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur kör män bilar då? menar du att det någon skillnad jämfört med hur kvinnor kör bil? varför köra som en man och inte istället vara stolt över att köra som du själv gör?

2009-08-21 @ 14:39:18
Postat av: Mandy

JA! det är enligt mina erfarenheter otroligt stor skillnad mellan hur kvinnor och män kör bil. Givetvis finns det undantag, men så är det ju med allt. Jag åker bil flera gånger om dagen och jag lägger varje gång märke till hur försiktigt kvinnor kör, vilket i många fall är en fara för trafiken snarare än att de genom sin försiktighet undviker faror. Skulle jag "kärring-köra" skulle jag inte vara ett dugg stolt över min körning.

2009-08-21 @ 14:49:02
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Signe

Tro mig, alla kör inte så bara för man är tjej. Du har inte åkt med mig ännu. =)



Fast iofs, jag har lugnat ner mig ganska mycket sen jag fick fortkörningsböter... =S

2009-08-21 @ 15:38:39
URL: http://solarflare.blogg.se/
Postat av: Mandy

Signe du är ett av undantagen ;)

2009-08-21 @ 15:48:36
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Linda

Enligt statestik från vv krockar män en ganska stor procent mer än vad kvinnor gör och det handlar inte om någon ynka procent.

Jämförelsen gjordes av hur stor andel kvinnor med körkort och män med körkort av helheten. Sedan jämfördes hur många kvinnor som orsakat krockar med antalet krockar som gjorts och samma sak med män. Att det finns fler män med körkort hade ingen betydelse eftersom procenten i skillnad var så stor.

så tyvär håller inte din teori jämfört med fakta.

2009-08-21 @ 16:33:53
Postat av: Petra

Förstår precis hur du menar med tjejer som kör & killar :) Jag tycker det är mycket sexigare när kille kör med en hand än med två. Det är hett! :) Då kan han ju använda den andra handen till annat också ;)

2009-08-21 @ 20:40:24
Postat av: jossan

det där "kärring-köra" är ju bara ett uttryck, som precis lika gärna kan användas om en man som kör för defensivt.. är det viktigaste inte att lägga ner sin själ i att lära sig köra bil på ett säkert sätt, istället för att ha som mål att köra "som en man"..?

2009-08-22 @ 07:33:03
URL: http://metrobloggen.se/gymjossan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0