Love nightlife

Hej babes, kom hem för ett tag sen. Var dock inte så trött så satte på datorn ett tag och så vips blev jag såklart jättetrött, haha lovely. Tänkte bara berätta lite om kvällen innan jag går och lägger mig. Ebba kom hit vid elva och efter en massa fix drog vi in till Collage. Där var det riktigt mycket folk, men framför allt var det en kille på dansgolvet som dansade grymt. Både jag och Ebba kom ikapp av att titta på killen, skämt åsido.. men nästan alltså. Riktigt imponerande med människor som riktigt äger dansgolvet och dansar like nobody is watching.

Hur som helst mötte vi sedan Bella, Patricia, Fredrik, Mange, Tom och Leif utanför Collage och drog till Larran där vi tog en runda, hälsade på Erik och andra bekanta ansikten. Vidare till White room där det också var smockat. Nog för att jag hade kort-kort ikväll, men satan vad jag led av alla händer som var där de inte borde vara. Jag fick nog till slut och tog ut det totalt på två killar som stod bakom mig och drog upp min klänning framför alla som stod och skulle handla vid baren. Annars hade vi verkligen skitkul, och jag och Ebba skakade rumpa på dansgolvet som vi gjorde på den gamla goda LP-tiden.

Pratade by the way lite med både Ebba och Fredrik om huruvida jag ser väldigt ung ut eller inte. Visst, jag är ju rätt ung i klubbkretsarna men ibland undrar jag om jag inte ser ännu yngre ut än vad jag är. Det var nämligen flera killar under kvällen (detta händer dessutom kontinuerligt) som tittade åt mitt håll och som sedan sa till sina kompisar "här är tjejerna inte gamla alltså".. Men då Fredrik lugnade mig och sa att jag ser ut som 19 (hey, jag är ju faktiskt 18) så fick jag åter ett litet leende på läpparna. Innan hemgång stötte jag även på Alex Sylvén, vars kompis blev nerslagen precis utanför White room. Idioter det finns alltså.

Lite kul var det då en tjej kom fram på white room och berömde mig för bloggen och sa gulliga saker om mitt utseende. Sådant blir man glad av :) Jättegulliga tjejer var det.








Älskar by the way mina naglar som lyckligtvis alltid är stenhårda och växer fort naturligt. Fixar dem alltid själv med fransk manikyr vilket enligt mig är det som är fräschast.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Amanda, vad händer mellan dig och Alex? Ni var ju så söta ihop...har sett er ute :)

Kram

2009-08-01 @ 10:43:07
Postat av: Anonym

du är tamme fan snyggare än barbie!!!

2009-08-01 @ 16:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0