High on life

Vilken fantastisk dag! Dagen började med en lunch och catch-up med Therese. Det diskuterades framtidsplaner och eventuella bravader i helgen. Efter en massa solande och en långpromenad på stan stötte jag på David och följde med honom till Forex. Därefter kom min älskade, fina och underbara Anna och så drog vi till Sats för ett helt sjukt tufft SatsCorePuls-pass. Det var länge sen magen var så platt och lår&rumpa så tight. Helt klart en träning i min smak. Så nu ska SATS-kort med all sannolikhet införskaffas. Det jag är rädd för är bara att jag med min träningsnarkomani fullkomligt kommer att bo på gymmet..

Nu väntar middag här hemma med Jocke&Signe. Sedan har jag en långpromenad inplanerad med Saga och så ska jag och Emelie hitta på något efteråt. Ah vad härligt att träningen är igång nu. All denna fantastiska energi man får är så otroligt uppskattad!

Inte nog med det är jag sååååååååååååååååååå lycklig för att jag spikat min flytt till Milano. Nu kan inget stoppa mig och snart får jag äntligen bo i mitt älskade Italien. Det är där jag hör hemma! Apropå Italien var det rätt sjukt i stan idag när jag stod och väntade på Anna. En sak som är väldigt skön i Sverige, i jämförelse med Italien, är att det inte är i närheten lika många killar som kommer fram och kladdar och har sig. Men jag vet inte vad som hade hänt med Sveriges killar idag. I fem-tio minuter väntade jag på Anna och under den tiden kom fyra olika killar fram och provade diverse raggningsrepliker. Den ena var sämre än den andra.

Dock var det en av killarna som bad mig välja vilken parfym han skulle köpa. Då hade han alltså sprayat olika parfymer på sina handleder. Pucko som jag är tycker jag sånt är ganska kul; att få välja parfymer etc åt folk så jag gick in för det litegrann och valde vilken jag tyckte mest om (med andra ord blev jag aldrig riktigt av med honom sen). Så började han snacka vidare och undrade om ålder och liknande. Problemet då han skulle gissa min ålder var bara att jag hade solglasögon på mig. Så i samband med att jag tog av mig dem utbrister han ett Jävlar, har du ljusblå ögon, jag var helt säker på att du var italienska! Och tro mig, jag vet inte hur ofta jag får höra den meningen. Jag är blond och har ljusblå ögon men jag tror det är min bruna hy och mina drag i ansiktet eller liknande som gör att det är så sjukt många genom åren som tror att jag är från Italien. Sen snackar jag ju konstant om Italien också vilket absolut har en påverkan. Men det hade jag inte gjort med den här killen.

Hur som helst, något grymt nu är att min bästa Caroline verkligen fick upp ögonen för Milano (läs: männen där) och kanske, kanske kommer en flytt dit med mig att övervägas. Jag kommer att åka dit även om jag inte får med mig någon väninna. Jag har velat det i fem års tid och ingenting kan stoppa mig nu. Besök lär jag få så det räcker och blir över med tanke på hur billiga flygbiljetterna är och boende är ju redan ordnat för mina gäster. En weekend till Milano är ju inte helt fel liksom. Men att få med sig sin bästa kompis vore givetvis det ultimata. Så efter att Carlos och Davide hälsat på oss här i Stockholm åker vi med dem ner en helg och kollar vidare med jobb, och jag ska även kontakta en vän till familjen som jobbar med fastigheter där nere. Det går braaaaa nu :)



Jag och Carro fullt påklädda i 40-gradig värme påväg att hämta take away mat, efter att Carro blivit sönderbiten av mygg..

Kommentarer
Postat av: nadja

Det där med parfymerna är ett trick från boken "the game" av Neil Strauss. Du blev alltså utsatt för en wannabe Pick up Artist :)

2009-08-24 @ 18:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0