Sommarens höjdpunkter i bilder!



Först ut har vi den fantastiska mösspåtagningen där jag fällde både en och två tårar av glädje. Man riktigt kände att studenten nu var nära. Efteråt firade jag med Therese, Alexander och Danne bland annat på Utecompagniet. En riktigt fin dag med vackert väder fick vi.



Studentbalen som hölls på Grand hotel i Saltsjöbaden var även den otroligt lyckad min dunderförkylning till trots. Det var fint väder och kommittén hade ordnat allt så fint. Maten var väldigt god som serverades i franska matsalen och det var många fina tal som hölls av både lärare och elever.

 

Jag behöver nog inte säga mer än att detta är mitt livs lyckligaste dag. Dagen var helt perfekt. Att 29e maj var den enda dagen då studenterna fick gå ut med fint väder var pricken över i:et. Solen sken på oss från morgon till kväll.



En mer perfekt midsommarafton har jag aldrig firat. Med mina nära där och ett underbart killgäng som hade anordnat allt blev det en midsommar jag sent kommer att glömma.



Sommardagar i Sverige. Flertalet spenderades hos Ebba vid hennes pool där vi latade oss och njöt av svensk sommar.



Lata dagar i Småland hos min mormor och andra släktingar. Tillbaka till Stockholm kommer man alltid som en ny människa.



Palma med familjen. Värmerekord de två veckor som vi var där och fantastiskt bra shopping. Dit åker jag gärna tillbaka!



En resa till Milano med min bästa vän som kom att bli mer än bara en resa. Kontakter har knytits både för privatliv och i jobbsammanhang. Det var länge sedan jag hade så roligt!

Med facit i hand kan man alltså lugnt säga att min sommar 2009 har varit en fantastisk sommar, med lite av allt. Nu ser jag fram emot en höst som förbereder för år 2010 där ingenting kommer att bli som det en gång varit. Jag är redo!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Härliga bilder! Passa på att ta för dig i Milano. Av allt! ;)

2009-08-26 @ 22:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0