Bästa resan

Okej, nu lite om min och Carros helt sjuka och fantastiska resa. Helt sjukt är det, men vi båda tycker att det känns som att vi varit borta i en månad. Vi har gjort så mycket, skapat relationer med helt underbara människor och det kändes liksom aldrig som att vi snart skulle åka hem därifrån, tillbaka till verkligheten.

Hur som helst lärde vi känna Carlos och Davide redan första dagen och hängde sedan med dem varje kväll. Förfest, ut och sedan efterfest. Det blev liksom vi fyra. Dessa killar arbetar alltså "heltid" som modeller i Milano och är bland de roligaste personerna jag någonsin träffat. Carlos är från Brasilien men reser runt och bor i olika städer i världen i ca ett halvår på varje ställe. Davide är italienare.

Det var även skönt att ha två killar att gå ut med och som vi kunde få skjuts av varje kväll då det var dags för utgång. Italienare är ju som de är, men med en kille vid sin sida blir det lite lugnare. Dock var det andra bullar på Carros födelsedag då vi var på en klubb vid vattnet. Under de få minutrarna som vi stod själva och dansade på det stora dansgolvet började DJn skrika ut något på italienska, varpå alla ställde sig som i en ring runt oss och helt plötsligt drog två vakter upp oss på ett podium i luften där vi fick stå och dansa med en vakt var vid oss. Då hade en vakt som känner Davide sagt att av säkerhetsskäl fick vi inte dansa bland alla italienare. Helt sjukt egentligen. Men kul hade vi och vi fick en del svensk house spelat för oss. En grym kväll!

En annan sjuk sak är att jag fick ett erbjudande av två modellscouter på stan om att gå på samma casting för ett samarbete med ambercrombie fitch, vilket Carlos och Davide ska jobba för. Hur som helst sa jag att jag flyttar till Milano så tidigt som januari om allt går som jag vill, så kontaktuppgifter har bytts och nu förväntar de mig i januari, yeey!

 
Den här låten är sååå Milano 09

 
Carlos




Me and my dog ;) Internt


Davide


Trivdes rätt bra där (;


Vi fyra <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blev äcklad av att läsa det där om killarna på dansgolvet. Fy fan vad vidrigt. Verkar som om fördomarna om italienarna stämmer till viss del.

2009-08-20 @ 20:06:43
Postat av: Anonym

Det var inga dåliga män ni fann! ;)

2009-08-21 @ 15:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0