Sol, sol strålande sol, var är duuu?!

Det blir inget Göteborg, istället ska vi ta en tur på stan i ösregnet. Men det är ju kul det också!.. Hrmf.

Hur som helst väntar jag på min vapendragare så att vi kan åka, wie nu kom hon! Jag skrämde lilltjejen när hon kom i hissen genom att visa mitt vackra ansikte tryckt i hissfönstret när hon kom åkandes upp.

Nu går Ebba omkring och rotar bland mina kläder och jag sitter här och underhåller er. Hur bra bloggare är jag inte?

Hur som helst blir det bio med pärlerosen ikväll och imorgon blir det en ggggggrym utgång. Jag är så taggad så jag vet inte vad. Då blir det med Alexandra och Ebba. Ebba som för övrigt säger att jag dejtar nya tjejkompisar konstant. Men jag tycker om det! Jag har mina närmsta tjejkompisar som jag delar allt med. Sen så älskar jag att köra utgångar med tjejer man bara hälsat på enstaka gånger och annars endast skrivit med på facebook. Det finns inget mer givande än att lära känna nya människor.

Det är ju dessutom baywatch tema på larran imorgon vilket passar mig som handen i handsken. Heta boys i röda små badshorts tackar man ju inte direkt nej till. Jag var ju tillsammans med Michael som var livräddare i Italien och han gav mig en livräddaroutfit samt en t-shirt som jag fick använda vid lite awkward tillfällen.. Hur som helst tänkte jag skippa livräddaroutfiten. Är inte säker på att den skulle uppskattas av alla.. ;)

Nu ska jag gå och pussa på min älskling. Vi hörs senare mina fina läsare!


Kommentarer
Postat av: Veronica

fin bild det där :D

2009-08-12 @ 10:42:33
URL: http://veronicaberggren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0