6-timmars plåtning!

Oh my god vilken eftermiddag och kväll det blev. Jag plåtades av den erfarne och enormt begåvade Armand Dommer i hans fotostudio på söder och vi höll på i över sex timmar - utan en enda paus. Men saaatan vilka bilder det blev. Vi var ett grymt team och lär med all sannolikhet jobba mer med varandra inom en snar framtid. Ett stort tack till Ebba som agerat både stylist, make-up artist och assistent under dagen. Ingen kunde ha gjort ett bättre jobb.

Nu väntar jag bara på att få visa er bilderna. Det blev allt från riktigt hårda bilder med mycket svart och sotade ögon till beauty bilder. Riktigt bra blev det.

Nu ska vi krypa ner i sängen. Dunderutgång på g imorgon. 24 tjejer med "den lilla svarta" ojoj .. I gotta feeling!

Puss och godnatt!

Kommentarer
Postat av: saniaclaus

åh vad roligt med plåtning! är det inför någonting speciellt eller bara på kul? :) vet du? jag tror nog att du skulle tycka om min blogg! min tanke är mest att inspirera hihi(: uppdaterar jätteofta.. så välkommen in! :)



www.saniaclaus.se

www.saniaclaus.se



kram,

S.CLAUS

2009-09-18 @ 01:19:31
URL: http://www.saniaclaus.se
Postat av: Elin

Hej :) det låter riktigt roligt :) hur har du lyckats få det jobbet? :) Jag och min syster brukar ta bilder, men jag har aldrig fotats av en "riktig" fotograf. Har du nå bra tips på hur man kan göra? :) kram

2009-09-19 @ 13:17:35
URL: http://redghost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0