http://mandyn.tk

Hej på er!

Nu har jag lagt till ett nytt domännamn till min blogg, nämligen http://mandyn.tk Detta för att jag varit riktigt trött på "gulligamaandyy" under ett bra tag nu och jag tycker personligen att namnet inte riktigt gör min blogg rättvisa. Jag har en rätt ytlig blogg, men det är inte någon fjortisblogg vilket namnet gulligamaandyy gör en antydan på.

Dock kan ni fortfarande gå in på min blogg som vanligt på http://gulligamaandyy.blogg.se Detta är mest till för min egen del när jag exempelvis länkar min blogg på andra sajter eller om någon frågar vad min blogg heter. Då kommer jag hädanefter att använda mig av http://mandyn.tk. Vilken andress ni väljer att använda er av är helt upp till er!

Snart: Jag ska alldeles strax sova. Nu ska jag ta tag i mina tidiga sovtider igen. Imorgon bitti vankas pressvisning för en ny biofilm tillsammans med Caroline. Därefter väntar förhoppningsvis en lång dag på stan.

Nu: min, i nuläget, stora last. Nämligen knäckebröd med ost. Det låter väldigt banalt och tråkigt men oj vad gott det är! Det är något jag äter varje kväll. 3-4 knäckebröd med ost. Helt klart nyttigare än andra småätar-alternativ på kvällarna innan sovdags.

Glöm inte att maila mig angående bloggdrinken på onsdag. Jag vill verkligen ha så många som möjligt av er där. På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0