Vill du bli fotad av Armand?

Jag har fått grym respons på mina bilder som fotografen Armand Dommer har tagit på mig, där en del ligger uppe på facebook. Riktigt, riktigt roligt att höra! Armand berättade att det är många av mina bekanta som redan har hört av sig till honom och vill köra en plåtning, fast då mot betalning givetvis, eftersom han är så proffsig. Är någon av er läsare intresserade av en plåtning med Armand är det bara att maila [email protected] så ska jag fixa så att ni får ett bra pris. Fotoider (teman typ) och liknande diskuterar man med fotografen innan plåtningen äger rum.



Bilden är oretuscherad.

Fotograf: Armand Dommer
Stylist: Ebba G.

Kommentarer
Postat av: Angelika

Hur kom det sig att du fotades av honom då?

Rätt kul med tanke på att andra bloggare, exempelvis KISSIE (alexandra nilsson vackrast av ni alla) precis oxå gjort det.. :P Och lägger ut bilderna för att båda skryta samt göra reklam för armand :P

vem kom i kontakt med vem? Kostade det dig nåt eller får kändisbloggare sånt gratis? :) Jättefina bilder iaf.. helt sjuukt. :P Bra att du e så stolt oxå!



Sen undrar jag om det inte e alltför personligt.. Hur kommer det sig att du har råd att typ festa minst 2 ggr i veckan? på stureplan.. ? limo, skumpa, inträde kanske ej behövs,men nya partykläder fyllekäk osv osv.. haha!

Med tanke på att du är arbetslös väl? och sådär.. :p får du pengar av dina föräldrar fastän dom inte får studeibidrag för dig nu efter skolan eller? e nyfiken. har du ett stort sparkonto som du nu handlar upp? ;D Kul ditt uteliv verkar vara iaf :D tror att din festperiod i livet pågår nu..och sen går neråt när du e i 20årsåldern, då somligas börjar. men då kanske du gör karriär..och sen skaffar barn. En liten linnea kanske ;D right?



men du jobbar kvar lite extra ibland på SALT eller? Vem ska du bo med i Italien när du flyttar - själv till o börja med, eller..? :) har du modelljobb där tills du kommer dit? shysst!



Vilken skostorlek har du? Du kan ju gå i alla höjders klackskor verkar det som, avis där..



Och slutligen, hur känner du jennie apelskog?

(sugminfeta.blogg.se)

PUSS =)

2009-09-23 @ 16:12:48
Postat av: Anonym

svaaar..? :)

2009-09-24 @ 07:39:54
Postat av: Mandy

Oj Angelika, det var många frågor..



1. Det var Armand som såg mig på Café opera när Finest hade sin medlemsfest där. Därefter tog han kontakt med mig och sa att han gärna ville fota mig. Sedan diskuterade vi olika fotoider (teman) samt tid för plåtningen. Nej, jag behövde inte betala någonting. Hela 624 bilder fick jag hemskickat.



2. Det är mina föräldrar som betalar, ja. Men jag söker jobb som en dåre, det här stadiet i livet som många som tagit studenten befinner oss i nu - där det praktiskt taget inte finns några lediga jobb, är för mig inte det minsta önskvärt.



Ojoj sakta i backarna med barn va. Det kommer dröja LÄNGE. Nja, vet inte om jag kan hålla med dig angående festandet. De flesta jag känner som festar i mina kretsar har sin stora festperiod när man fyllt 18 och ett par år fram. För tjejer är ju tyvärr nattklubbslivet runt Stureplan ofta så att man är mer "önskvärd" när man är yngre. Tråkigt nog. Killar går ju ut 3 dagar i veckan även när de är 25, det ser man sällan tjejer som gör.



Dock ska ju jag in på Uppsala till nästa höst och vad jag hört om studentlivet där kommer min festperiod inte gå neråt i alla fall, ha!



Ja, jag har inte sagt upp mig från Salt.



Jag kommer att flytta själv till Milano. Detta på grund av att jag inte vill bli begränsad av någon annan, och kanske tvingas lägga ner planen för att mitt ressällskap bangar ur. Men jag har personer som är intresserade av att flytta med, ja. Sedan har jag en massa vänner och bekanta där nere redan.



Yes, modellandet väntar på mig tills jag kommer ner, så det känns stabilt.



Storlek 37.



Jag känner henne inte speciellt bra. Hon var en av oss 25 tjejer som var ute och röjde i fredags.

2009-09-24 @ 12:28:26
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jätte fin bild. verkligen!

2009-09-27 @ 22:16:03
URL: http://jennyjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0