Sista bilderna från igår

Kom på att jag inte berättat något om gårdagen än. Vi började ju hur som helst med vin och tilltugg hos Emelie vilket ni kan se ett par bilder ifrån ett par inlägg ner. Sedan åkte vi till ego där 25 tjejer samlades för goda drinkar, shottar och dans. Där hade vi nog som roligast på hela kvällen. Taggade och glada :) Vidare i en limo till grodan sergel där det minst sagt var tumult. Men snart hjälpte de oss in så att vi kunde checka stället och dess utbud.

Alex och killarna har utan tvekan gjort ett grymt bra jobb med marknadsföring då det var sådant otroligt tryck på stället. Men vi var 25 brudar där inne som snabbt splittrades i smågrupper och inom en kvart hade varenda en dragit vidare så det kanske säger en del, vad vet jag. I alla fall om gårdagen där.. Men som jag sa till Alex då han ringde och frågade vad jag tyckte så har stället utan tvekan potential. Vet dock inte om det är min typ av ställe då det är väldigt stort och således blir rätt opersonligt. Men jag skulle behöva ett till besök för att få en bättre upplevelse av stället.

Sedan drog vi vidare till Magenta en sväng och till sist White room där jag som vanligt träffade på en massa älsklingar. Det var allt som allt en bra kväll. Men hemmakväll ikväll har nog aldrig känts ljuvligare. Nog för att jag älskar att festa men känslan av att bara vara hemma och ta hand om sig själv slår nog allt. Filmdags snart. Imorgon bitti väntar en långpromenad med bakisMax (;













Kommentarer
Postat av: Johan

Varför får vi aldrig se dig i höstens snyggaste och sexigaste plagg - latexleggings? Skulle sitta så snyggt på dig som har perfekt kropp för det. Undrar även om du har nån pojkvän och om inte vad du gillar för typ av killar?

2009-09-19 @ 23:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0