Jag älskar söndagar!

Mysiga söndag. Inte länge söndagsångest för att det enda som brukade stå på schemat var plugg plugg plugg. Just nu älskar jag söndagar - dagen då man endast gör det som faller en in. Men jag vågar nog säga att jag njuter så förbaskat av söndagar i nuläget just för att detta var den dag som jag förr pluggade från den tid jag vaknade till dess att jag gick och lade mig. Egentligen det jag gjorde alla veckors dagar, men då pluggade man ju även i skolan - för omväxlings skull. Nog om skolan. Den saknar jag inte. Men visst börjar motivationen att få inta Sveriges bästa universitet redan nu att arta sig. Den motivationen kommer alltså sakta men säkert, men oj vad dess närvaro - hur liten den än är i dagsläget, lugnar mig.

En lång långpromenad i solskenet. Max och hans grova baksmälla fick inte joina. Vi får ta det en annan dag istället. Mestadels pratade jag i telefon. Jag fick nämligen en del mer överraskande samtal än andra :) Det kändes bra att få prata med betydelsefulla personer, hur läget än ligger till idag. Promenerade vidare och stötte på mina fantastiska föräldrar sittandes vid vattnet på en bänk. Så söta de var. Så fridfullt.

Trots den långa nattsömnen inatt tog jag därefter en powernap. Nu har jag vaknat upp, med allt för många missade samtal, men det gör ingenting. Det är söndag. Det är den mest älskvärda dagen i veckan. Söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0