Pinsamt program

Myser vidare här hemma i mjukiskläder framför tvn. Mysfaktor på hög nivå må jag säga. Snart ska jag göra iordning lite gott att äta och titta på någon film. Sitter för övrigt och tittar lite på Ensam mamma söker och fy vad jag skäms å dessa kvinnors vägnar. Jag har nog aldrig sett några så desperata och sexuellt frustrerade kvinnor. Och att dejta någon som är 5 år äldre än ens egen son? Njaa, allt känns otroligt tacky och ansvarslöst. Jag skäms bara av att titta på ett sådant program. Jaja, det är ju faktiskt ingen som tvingar mig att göra det. Hoppas att ni har en trevlig kväll.


Kommentarer
Postat av: Elise

Hej Amanda!

Jag har följt din blogg under en tid nu och du verkar vara en sån hälrig tjej. Du har lyckats med balansen mella pluggandet och det sociala vilket jag tygger kan vara ganska kämpigt. Specielt nu när jag precis har börjat 9:an och måste kämpa med betygen.

Du skrev tidigare att din nuvarande favoritserie på TV var top model så jag tänkte höra med dig om du, som jag, har någon TV-serie-favorit som inte visas längre. (Själv saknar jag Paradise hotel och alla dess intriger)



Kram Elise

2009-09-21 @ 01:49:24
Postat av: tina

haha vad roligt, kollade lite snabbt och det var min första tanke! :)

så hilmla desperat!!

kram

2009-09-21 @ 15:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0