Besöksrekord igår igen, med råge!

Typiskt, känns inte som att jag har sovit en enda timme inatt. Jag har legat och vridit och vänt på mig i princip hela natten. Så fort jag väl somnat har jag vaknat av ett ryck för att jag förmodligen drömt något. Somnade gjorde jag väl vid åtta imorse. Egentligen skulle jag behöva sova halva dagen men det hinner jag inte.

Pratade med Louise om att träffa henne idag, samt Ebba senare men först och främst ska jag ha en riktig träningsdag idag och bara äta riktigt bra helt enkelt. Mycket vatten ska jag dricka också..

För övrigt hade jag besöksrekord igår igen med ett par hundra fler läsare än jag hade häromdagen då jag skrev att jag hade besöksrekord. Verkligen jätteroligt med så mycket nya läsare. Bara att skriva en kommentar alternativt maila till min bloggmail om ni har några frågor.

Jag har också för övrigt fått de finaste läsarmailen man kan tänka sig både på bloggmailen och min facebook den senaste tiden. Man får ta oerhört mycket, ofta oförtjänt, skit som bloggerska.. men med så mycket fina ord man får gör att det är så värt det.

Vanligast är att jag får höra att jag är sådan inspirationskälla för många. Förut var skolan och studier det ni kommenterade mest, i dagsläget är det utan tvekan träningen och många skriver att ni har min kropp som mål. Helt sick är det, men man blir så himla glad över att få så mycket komplimanger och lovord. Det värmer verkligen.

Åh, nu ringde min älskade Hanna och sa att hon kommer på visningen imorgon. Jag har en massa av mina nära och bekanta som ska komma vilket känns tryggt. Hoppas bara att allt går som det ska och att vi får fint väder eftersom att podiet kommer att vara utomhus på Laroys uteservering.


Kommentarer
Postat av: viktoria

hejsan! jag väger runt 65 och är 170. ja ska börja träna nu och vill samtidigt få en snygg kropp. hur mycket ska ja träna och när?

ja ska köpa ett gymkort.

kram viktoria

2009-09-01 @ 13:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0