I love my job!

Hej hopp!

Åh vilken grymt bra dag det har varit! Jag kan säga redan nu att jag fullkomligt älskar mitt jobb. Min chef är den snyggaste och coolaste tjejen jag har träffat i hela mitt liv och kläderna vi säljer är übersöta. De har väldigt få anställda på salt så vi kommer bli enormt sammansvetsade dessutom. Kommer bli grymt med alla personalfester.. Idag jobbade vi tre stycken lite i skift och de jag jobbade med är så sköna. Trots att det är ett väldigt seriöst jobb vilket jag verkligen vill ha då det är mitt första jobb och jag inte har speciellt mycket erfarenhet, så har vi så roligt i butiken - spelar bra musik och skämtar med både kunder och varandra. Sedan tittar vi lite i tidningar då vi får rast samt på vissa av kundernas kläder för att inspireras av vad som ska köpas in i butiken.

Jag måste erkänna att det var lite klurigt, hur social jag än är, att komma till butiken idag och redan efter en liten rundtur börja serva kunderna. Men redan efter någon timme hade jag lärt mig vilka kläder som var på rea, var de olika märkena är belägna i butiken, hur kläderna ska larmas och så vidare. Det bästa av allt är all den shopping jag kommer få med mig hem. Bianca som också jobbar där kom bakom disken med det nyaste jeansparet av tiger. Bland de snyggaste jeans jag sett. Gissa vem som ska köpa dem för halva priset? Tjoho! :)

Jag längtar redan tills nästa gång jag ska jobba vilket tyvärr inte kommer bli förrän på måndag. Jag har nämligen inte fått lära mig hur kassan fungerar än så det ska vi ta på måndag morgon då det inte är speciellt mycket folk i butiken.

Nu är jag trött och hungrig. Dock är det ganska imponerande med tanke på den lilla sömn jag fick inatt att tröttheten inte kommer förrän nu.

Planerna för ikväll är ännu oklara. Trots att EM är ganska ointressant nu då de roligaste lagen är borta så vill jag inte missa kvällens match där tyskarna ska krossa Turkiet. Vart jag ska se matchen får vi se. =)

Vi hörs om ett tag!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Låter som att du hittat rätt jobb, men vilken butik är det du jobbar på? :)

2008-06-25 @ 21:12:48
URL: http://lifebymikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0