Tapas med Charlotte!

Hello bloggen!

Nu kom jag precis hem från stallet. Vi tävlade om vem som kunde galoppera flest galoppsprång samt färst (ni vet väl att det heter få, färre, färst - hur fult det än låter :P ) galoppsprång. Det vill säga gasa sönder ena sekunden och köra lugn dressyr andra. Tyvärr vann inte jag och Linnea. Men om vi säger såhär: att gasa var det som hon hade lätt för.

I alla fall så ramlade två stycken av. Att gasa sådär och trigga upp hästarna till max - barbacka, är lite att utmana ödet. Men att ramla av utan sadel brukar inte innebära några problem. Du har ju ingenting att fastna i. Själv red jag med sadel idag, får så fruktansvärt ont varje gång jag rider baracka.. Ärligt talat tycker jag inte längre att det är värt det. 

Sedan sa jag hej då till min lilla pärla då hon lastades in i transporten för att åka till sommarbetet. Jag vet då någon som kommer ha en massa jobb framför sig såfort tjockisen kommer tillbaka. Tjock som en köttbulle kommer hon vara.. eller jag menar tjockare..

Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för att gå ut och äta med Charlotte. Vi har inte fått bord förrän nio så jag vet inte hur det blir efteråt. Vi lär med stor sannolikhet sitta kvar där ett bra tag i alla fall. Satan vad hungrig man är!

Vi hörs senare!

Kommentarer
Postat av: Helena

Ha en trevlig kväll då!

2008-06-12 @ 19:54:09
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Åh tack sötnos, va go du är =)



Hoppas ni får en underbar afton!

2008-06-12 @ 20:40:01
URL: http://tgif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0