Italien vidare!!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄVLA GLAAAAAAAAAAAAD!!! Vilken underbar kväll det har varit med två av mina favorittjejer och det grymma italienska landslaget.

Efter en god italiensk middag hemma hos Anna så tog vi fram jordgubbarna, glassen et cetera och gjorde oss beredda för Italien - Frankrike. Det var jag och Annas pappa mot varandra, han ville absolut inte att Italien skulle vinna men efter Italiens straff somnade han. Det skulle jag också ha gjort om jag inte ville att Italien skulle vinna, för detta var deras match. Jag var så nervös, men såfort italienarna kom ut på planen så såg jag att de spelade för vinst. Då de fick straffen och en fransk spelare fick rött kort så lossnade allt helt och hållet. De hade så många chanser, Luca Toni hade så många chanser. Han hade kunnat bli skyttekung om ens hälften gått in. Då jag såg att Holland gjort två mål på Rumänien började jag nästan gråta av glädje. Fyfan vad underbart! Dock är det otroligt tråkigt att, kanske deras bästa spelare, Pirlo är avstängd nästa match. Gattuso likaså. Men det ska vi inte tänka på nu, inte ännu.

Jag tycker lite synd om Anna och hennes familj som fick stå ut med mig hoppandes och skrikandes i soffan, men satan vad nervös jag var. Under hela matchen hördes jag och min bror Joakim då och då, han är ännu mer Italienfrälsd än vad jag är så hur nervös han varit under matchen ska vi inte tala om. Men glädjen för honom nu är obeskrivlig.

Men nu lämnar vi Italien och fokuserar än en gång på det absolut viktigaste av allt: Sverige imorgon. Sverige går vidare även om vi spelar oavgjort imorgon, men självklart ska vi spela för vinst. Matchen ska ses på Engelen med mina bröder och vänner. Går Sverige vidare till kvartsfinal, vilket vi gör, så åker mina bröder ner till Basel för att se Sverige - Holland. Från och med kvarten har de biljetter till alla matcher Sverige går vidare till. Vilken lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0