Bilder från EM-festen!!

Äntligeeeeeeeeeen sommarlooov :) !!! Fan vad skönt alltså. Skolavslutningen var jättefin och alla som sjöng var så duktiga. Talen som hålls av vår rektor Louisa är faktiskt de enda tal från en rektor som jag någonsin lyssnat på. De flesta rekotrer talar bara nonsens men hon har faktiskt alltid något att säga. Jag åkte hem direkt efter avslutningen. Hade som jag berättat redan bestämt med pappa att vi skulle luncha. Efter lunchen ska jag träffa Hanna för fika och annat.


Men nu över till det viktigaste: EM!! Sverige spelade överlägset bäst igår mot Grekland. De måste vara det absolut tråkigaste landslaget som är med i EM. De har elva spelare på sin planhalva. Mer defensiva går det inte att bli. Men inte nog med det ska de jävlarna spela fult också.

Vi började i alla fall första halvlek vid skeppsbron där Markoolio och rix morgon zoo försökte få igång den mycket stora publiken. Men jag förstår inte vad folk gör där om de ska ta upp plats och sitta ner under matchen. Det var som mitt sällskap samt några andra supportrar som var där skrek ut till packet. Det är förfan skandal att sitta ner på en plats där man ska stå upp och vara taggade under matchen. En skön lirare som dessutom försökte få igång lite ramsor och sånger gav förrädarna rött kort. Skön snubbe. (;

I pausen drog vi därifrån på en gång. Jag förstår inte varför dessa människor som ara drar ner stämningen inte kan gå hem istället? Majoriteten tittade inte ens på matchen. Det närmsta stället var Kungsan vilket är ett ställe där jag absolut inte vill se matchen. Där om någonstans är det en massa folk som inte tittar på fotboll egentligen och inte är ett dugg angelägna om hur det går för Sverige. Trots det var det betydligt mycket bättre drag där men då vi kom dit hade de stängt Kungsan. Det får bara vara 10 000 människor där men de hade släppt in 12 000. Efter en massa tjaffs med de inkompetenta vakterna fick vi panik då det började bli tid för andra halvlek att börja.

Vi fick springa runt som idioter och leta efter någon pub i närheten som sände matchen. Lyckligtvis hittade vi en på en gång och där var det drag vill jag lova! Satan vad nice det var där och det var även då Zlatan och Petter Hanson gjorde sina mål. Efter matchen blev det firande vid Sergelfontänen.




























Syskonen =)

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilka fina lockar du hade på de första bilderna :) Är de äkta eller har du lockat håret?

2008-06-11 @ 13:34:52
Postat av: Elena

grekland var inget vidare bra på planen igår..men att kalla dom jävlar är väl lite väl onödigt?

2008-06-11 @ 14:59:07
Postat av: Milla

det såg ut som om ni hade jättekul!!![c=

2008-06-11 @ 15:37:27
URL: http://junior95.blogg.se/
Postat av: Mandy

Elena, i och med att du ser att jag skrivit "jävlar" i den mening där jag skriver att de spelade väldigt fult så förstår jag inte ens hur du kan ifrågasätta mitt ordval? Du får det att låta som att jag kallar dem för jävlar för att de inte spelade bra på planen :P



Anna: Jag har haft flätor i mitt hår :)

2008-06-11 @ 17:43:03
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: hanna holmström you might know me

2008-06-11 @ 21:36:10
Postat av: elena

nej du kallar dom jävlar för att du inte gillar dom ?:P

2008-06-12 @ 11:12:34
Postat av: elin

schysst att du porrar dig vid ett äckligt kök. passar ju inte direkt in ngnstans...

2008-06-14 @ 10:59:03
Postat av: Mandy

Ironi Elin.. ironi

2008-06-14 @ 12:45:59
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0