Och på en kväll vändes allt.. FYFAN VAD PINSAMT!

FYFAN VAD PINSAMT SVERIGE! Jag är så jävla förbannad, ledsen, besviken men framför allt i ett stort jävla chocktillstånd. Så dåligt som Sverige spelade ikväll så kan man fan inte tro att vi sitter på en enda jävla världsstjärna i vårt lag. För det första skall Lagerbäck avgå, det fungerar inte att i varje jävla match börja göra bytena i 80e minuten och då hoppas på något mirakel. Och när ska media och alla andra kåta tonårsbrudar för en gångs skull sluta höja Zlatan till skyarna och inse att ett landslag inte beståt av en enda spelare? Det fick ni väl bevisat i kvällens match om inte annat. Visst, han fick inte mycket till hjälp, men vad fan gjorde karln på plan? Han stod still! Han var rädd för att bli skadad och inte ens då byter Lagerbäck ut honom. Ingen förutom Ljungberg ville ju vinna den här matchen. Man kan inte gå in för att spela oavgjort en match där motståndarlaget har något att spela för som i det här fallet.

Jag är så jävla ledsen. Och jag tycker så otroligt synd om mina bröder som tagit sin semester tidigare för att imorgon åka ner till Basel för att de skulle se Sverige - Holland.

Nu går jag och lägger mig, jag vet inte hur många saker jag slängt sönder ikväll - kamera bland annat. Till råga på allt har jag sprungit en massa på mitt knä så jag får vara glad om jag överhuvudtaget får någon bättring i knät. Dessutom blir jag bara ovän med folk som hävdar att Sverige är såhär dåliga jämt och allt annat skitsnack jag får höra som att Lagerbäck inte gjort något fel och att det bara skulle vara vårt anfall det är fel på. Det är bara bullshit! Men ikväll var det nästan så att jag skämdes över att sitta där i landslagströjan. Men bara nästan. Man ska vara med ens landslag i vått och torrt, det är väl så man brukar säga?

Kommentarer
Postat av: Mattias

Skönt att någon håller med mig om Lagerbäcks fantastiska passivitet som coach!!

2008-06-19 @ 10:29:26
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Dee

Jag håller fullständigt med dig om det du säger. Men tyvärr fanns det inga saker som jag kunde slänga sönder

2008-06-19 @ 11:30:59
Postat av: Anonym

Var det inte så att Ryssland "köpte" vinsten ?

2008-06-19 @ 13:41:39
Postat av: Caroline

Försäljning, missa inte! ;)

http://lifebylidman.se/2008/june/allt-for-40krst.aspx

2008-06-19 @ 15:14:12
URL: http://lifebylidman.se
Postat av: Anonym

gooo zlatan!

2008-06-21 @ 19:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0