Nära-döden-upplevelse!

Ni må tycka att jag är löjlig, och jag vet att man ska upp i sadeln igen efter en olycka. Jag om någon vet att det är så. Men jag kommer aldrig kunna äta jordgubbar igen.

Igår satt jag här hemma och åt jordgubbar. I samma stund som jag stoppade in en jordgubbe i munnen så uppfattade min hjärna att det var något på den som inte ska vara där. Men det var för sent, det låg redan i munnen. I panik spottar jag ut allt och på bordet ser jag en stor jävla svart klibbig mask som kryper omkring. Jag tror inte ni kan förstå min fobi för maskar. Ormar, spindlar och allt sådant är ingenting om jag jämför med maskar. Detta var med andra ord det värsta tänkbara, och jag kunde inte göra något då tårarna i snabbast möjliga fart rann ner för kinderna. Ni får kalla mig löjlig men det kommer dröja lång, lång tid innan jag kommer kunna äta jordgubbar igen.

***

Nog om det. Ikväll ska jag göra en spännande sak. Kanske beror det på hur man definierar spännande, men jag ska träffa mitt ex Jonathan för första gången på säkert ett år. Så nu ska jag göra mig iordning efter att precis ha haft ett sjukt samtal med min vän Carro. Vi två tillsammans är sjuka. Så tråkigt att jag inte kan berätta vad som har hänt den här gången, men det går bara inte. Hade ni vetat så hade ni förstått.

Hoppas ni får en trevlig kväll kära läsare! 

Kommentarer
Postat av: Linn

spännande, kommer ihåg när jag läste inläggen om när ni var ihop, du måste berätta hur de gick sen.:)

2008-06-24 @ 12:21:25
URL: http://linnsaaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0