Godmorgon

Godmorgon..

Att vara uppe såhär tidigt får mig att känna att jag egentligen inte behöver gå och lägga mig alls på kvällen, för det är faktiskt så trött jag är nu. Det som är positivt nu är att jag tvingas gå upp tidigt men det är inte skolan jag går till. Skolan är så mycket mer krävande än jobbet så det finns inte. I alla fall vad jag har märkt hittills av jobbet och vad jag kan tänka mig om framtiden. Visst, det kanske blir jobbigt efter ett tag att stå upp hela tiden, och vissa tycker säkert att det är jobbigt att i en hel dag vara positiv och inbjudande. Turligt nog är det något som kommer automatiskt för mig och det var även det som min chef sa. I skolan måste man dessutom prestera hela tiden och allt är så påfrestande psykiskt.

Lyckligtvis bestämde jag mig igår för vad jag ska ha på mig idag vilket oftast är det som tar längs tid för mig. Det blir en mönstrad kjol i svart, rött och vitt. Till det en svart polo tröja och leggings. Skorna blir dessutom platta och då har jag inte lika mycket skor att välja mellan, om jag jämför med alla miljoner pumps som pryder mitt golv. Jag funderade på ifall min outfit skulle bli lite mörk och höstig så här på sommaren, men då vädret ser ut som det gör så blir det alldeles utmärkt.

Nu ska jag gå och sminka mig. Även det något som skiljer sig från skolan där jag alltid går osminkad. Efter jobbet ska jag nog gå och sola så att jag har färg i ansiktet och därmed slipper sminket. Visserligen använder jag bara mascara och lite solpuder. Om 6 dagar åker jag dessutom till Italien, wiie, det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det! Ska vi börja en nedräkning? =)



Rätt sliten bild med mig och flickorna tagen för säkert ett år sedan på någon fest..

Kommentarer
Postat av: xx

Oj sex dagar bara. gud vad underbart!

2008-06-30 @ 11:56:37
URL: http://iwonderyouwonder.blogg.se/
Postat av: Lisa

Känner du Isabella?:)

2008-11-03 @ 19:47:53
URL: http://llisanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0