Vår kropp är det viktigaste vi har

image624Nu är sommaren äntligen här och bikinisäsongen är i full gång. Vid tillfällen som dessa är jag grymt tacksam för att jag är den träningsnarkoman jag är. Visst har man gener att tacka, men jag skulle aldrig stå ut med att ligga på stranden och skämmas över min kropp - det borde inte någon göra. Visst att alla inte har gener så att man kan äta vad man vill eller intresse att träna sex dagar i veckan, men tycker man inte om sin kropp så blir det inte bättre av att man slutar äta. Fan tjejer, att träna är både roligt och det ger resultat. Att börja mixtra med maten är bara old school. Och att göra det som en läskigt stor andel tjejer gör: knappt äta något alls men ändå kröka, röka och aldrig röra på sig känns bara iq befriat. Då kan man fan inte heller klaga på att man inte vill sätta på sig bikinin för då får man skylla sig själv. Tänk på att kroppen är det viktigaste vi har och den ska följa med oss hela livet.

Nu ska jag ut och springa!







Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Jaa skor är min stora passion också och väskor, men skor är snäppet större ;) är det dom du ha rpå dig här?

2008-06-02 @ 20:13:03
URL: http://tgif.blogg.se
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Jag har bara varit i italien en gång, åkt skidor så det blev inte så mycket skoshopping tyvärr, får åka ner och shoppa lite där då, kanske milano ;)

2008-06-02 @ 21:08:23
URL: http://tgif.blogg.se
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Jaa jag vill verkligen till italien! Kanske ska försöka dra med mig sambon (också lite av ett shopping freak ;)) under semstern.

2008-06-02 @ 21:24:37
URL: http://tgif.blogg.se
Postat av: IQ 134

old school

2008-06-03 @ 18:49:07
Postat av: Anonym

e du seriös med den nedersta bilden? har du allvarligt dragit upp tröjan för att visa din obefintliga "magmuskler"?

2008-08-19 @ 00:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0