Reumatism i båda knäna

Guten Morgen.

"Tidigt" uppe idag. Egentligen behöver jag inte vara uppe såhär tidigt men då pappa väckte mig för att berätta att jag ska vara på sjukhuset imorgon halv tolv för att spruta mitt knä så kunde jag inte somna om igen. För er som inte vet så har jag reumatism i båda mina knän sedan tolv års ålder. Varför jag har fått det vet man inte, men lyckligtvis så känner jag inte av det om jag får kortisonspruta en gång om året. Ont som fan gör det, ni kan ju tänka er en spruta rakt in i leden, men så länge jag bara behöver få en spruta i varje knä en gång om året så klagar jag inte. Dessutom fick jag barnreumatism vilket innebär att det med största sannolikhet växer bort innan man når vuxen ålder, hoppas hoppas!

Något bra med sjukdomen är att det bara blir bättre ju mer du tränar. Så för mig som är en sann träningsnarkoman är det enormt positivt. Mindre positivt är att du inte kan eller ens får gå på ett dygn efter sprutan. Detta betyder att jag inte kan gå imorgon då Sverige vinner mot Ryssland i fotbollsEM. Men det är inte mycket att göra, jag behöver sprutas i båda knäna innan jag åker till Italien och det måste vara ungefär en veckas mellanrum. Imorgon är den enda dagen de hade tid.

Nog om det. Klockan tolv ska jag vara på bibioteket för att hjälpa min elev med matten. Vi kommer nu att gå in på matten från hans sommarskola. Därefter ska jag gå förbi Salt och få lite klarheter i hur det blir med jobb för min del. Detta betyder att jag måste göra mig någorlunda iordning för att åka till min matteelev idag.. I och med att Salt går delvis efter utseende då de söker personal så kan jag ju inte komma och se ut som sju svåra år heller.

Men först: frukost!

Tschüs!

Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Åh nyckeln till frihet är så bra! Den är nästan ett måste. Helens små underverk har jag inte sett än, men kanske jag ska göra? ;)



Kram

2008-06-17 @ 11:35:07
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Jahaa, ja den har jag hört talas om :) men aldrig sett, så den tar jag som tips! Tack sötis!

2008-06-17 @ 11:53:12
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Sussie

hej! :) vad käkar du till frukost?

2008-06-17 @ 13:24:13
Postat av: MANDY

Jag brukar äta varma nybakade baguetter med ost och sallad, dricka ett stort glas juice samt en kopp varm choklad. Ibland äter jag våfflor med sylt och grädde =)

2008-06-17 @ 13:56:01
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Helena

Men stackars dig, det måste ju vara jättetufft. Hoppas att du slipper ha så ont. Blir det inte bättre på sommaren när värmen kommer?

2008-06-17 @ 13:56:30
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Helena

Ok, jag förstår. Bra att du kan träna i alla fall!

2008-06-17 @ 14:16:30
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Sara

"Flyttar till Milano 2009 där jag ska fokusera på modellandet och den agentur jag samarbetar med."



Vad spännande, grattis! Vad heter agenturen? :)

2008-06-17 @ 14:21:16
Postat av: Johanna

Va fint hår du har!=D

2008-06-17 @ 15:58:44
URL: http://johannadinfurs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0