Full galopp och hoppning i skogen!

Hej på er!

Efter min ridning idag känns allt lite bättre. Jag som inte har hoppat på jag vet inte hur länge hoppade idag - i skogen. Vi red till en skog vid vattnet och där delade vi upp oss i två "lag" så att vi skulle få galoppera en rätt lång sträcka, eller vi kan säga skena. Det enda man som ryttare kunde göra var att se till att sitta kvar i sadeln och styra hästen så att man inte rider in i något träd. Att bromsa är så gott som omöjligt, så fort går det. Sedan gäller det att hålla munnen stängd då stenar och grus flyger upp på grund av den snabba farten. Grenar och dylikt hänger också ner i vägen så i den snabba farten måste du försöka se upp för dem.

Men det är härligt att se hästarna så glada. Frihetskänslan de får av att skena så fort i galopp i en stor skog är enorm. Sista gången vi galopperade sträckan hade vår ridlärare även satt upp ett hinder. Jag som inte hoppar längre blev lite paff då ett hinder helt plötsligt stod i vägen. Men det gick så sjukt fort så jag hann inte blinka förrän man var över. Jag red som vanligt min prinsessa Linnea, hon är näst minst men springer fortare än alla andra hästar. Dock känner jag mig väldigt trygg på henne så det var ingen fara.

Först kände jag för att träffa vänner ikväll, sätta oss på någon uteservering och bara njuta av det fina vädret och allt annat värt att njuta av. Dock är jag så sjukt trött efter allt pluggande, den känslomässiga skiten idag samt all träning så jag stannar hemma ikväll. Jag och mamma ska precis duka upp med chips och annat gott och titta på PCD.

Imorgon ska jag trots allt vara i skolan vid tio för betygspromenad i italienska och idrott, men jag vet redan betygen så det går nog fort. Därefter ska jag servera på studentlunchen och jag måste vara där innan lunchen börjar för att få mina VRGkläder som jag ska servera i. Jag tar bilder på det efteråt =)

Därefter har jag och Patie, som kommit hem från Italien, bestämt att vi ska ses. Hoppas på fint väder så att det kan avnjutas på en uteservering i solen.

Nu väntar mami. Vi hörs senare!



Min ögonsten <3

Kommentarer
Postat av: Helena

Godmorgon! Vilken fin häst. Ha en jättefin dag!

2008-06-05 @ 07:08:58
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Cissi

Såg att du hade blogg:P guud vad nice :P fan du skulle ha stannat kvar idag efter serveringen:P vi (jag, julia, matilda, kajsa, remi o sophie, trots att vi är tvåor) fick åka flak genom hela stan :D skiitkul (hahah jag som hade tänkt sticka, du vet), men hahah lite synd att du stack
men ha det bäst, vi ses
puss o kram

2008-06-05 @ 22:58:41
Postat av: Linn

hejhej, din blogg verkar bra, men i min dator syns inte å ä ö, utan bara konstiga tecken. :/ ha en fin dag ändå! ^^

2008-06-06 @ 17:51:39
URL: http://littlelinn.blogg.se/
Postat av: Anonym

sjukt söt ponny

2008-06-08 @ 15:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0