Vilken bra dag det blev!

Är det inte underbart då man går upp på morgonen och vet att dagen inte kommer ha något speciellt roligt att erbjuda och så blir man totalt överraskad då bra saker efterlöper varandra i ett rasande tempo? En sådan dag har det varit idag.

Dagen började med matte då vi fick tillbaka matte nationella. Jag fick mvg, och trots att jag fått mvg på alla prov under kursen så väger nationella högst så vilken lättnad detta innebar!! Med ett stort leende på läpparna fick jag en stor kram av världens bästa mattelärare som avslöjade mitt slutbetyg för kursen! :D

Sedan var det dags för geografin då vi skulle få tillbaka provet som jag personligen skrev i lördags. Då geografi är det ämne jag har svårt för om man jämför med alla andra ämnen, var det så skönt att jag fick mvg - på det avslutande terminsprovet. Kanske gömmer det sig en liten geografikunnig person inom mig i alla fall?

Väl hemma ringde jag Salt för att få lite information om jobbet. Då jag träffade Saltbutikernas huvudansvarige kändes det nämligen inte riktigt lika bra som då jag träffade Butiksansvarige för den saltbutik där jag sökt jobb, av olika anledningar. Bland annat så sa han att den position jag sökt kräver en person som är 20 +. Jag är ju inte ens 18,och det vet dem. Dock sa han att jag gjort så bra inflytande på Emelie, butikschefen, så det skulle inte vara några problem.

Så ringde jag Emelie idag för att få lite klartecken kring det hela. Då svarade en supertrevlig tjej och berättade att Emelie inte jobbade idag men att hon visste precis vem jag var för att hon varit med i butiken då jag träffat Emelie. Så sa hon att Emelie skulle ringa mig så fort hon kunde, men att hon kunde avslöja att Emelie gärna vill anställa mig i sommar. Gissa om jag blev glad ;D Så nu väntar jag bara ett samtal från Emelie så antar jag att allt är klart sen.

Innan jag avslutar tänkte jag bara rekommendera två radiokanaler för er flitiga radiolyssnare, och ni andra som jag nu tänkte ska börja lyssna på radio. Mina favoriter just nu är dels 107.1 där det är 60, 70 och 80-tal. Vem älskar inte 80-tal? Riktiga partyklassiker som inte går att sitta still till. Sedan har vi 107.5 där 70 och 80-tal låg förut. Det är nu en helt ny radiokanal "Stockholms enda dansgolv" med endast "dansmusik", det vill säga partylåtar. Hittills måste jag säga att de spelar alla mina favoriter och kanalen är ett säkert kort då du ska komma i stämning.

image628

/ Mandy

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken tight rumpa

2008-06-03 @ 19:42:15
Postat av: fanny

"Jag är ju inte ens 18,och det vet dem"

de*

2008-06-03 @ 21:10:19
Postat av: Mandy

Lever du ett tråkigt liv, Fanny? :)

2008-06-03 @ 21:16:11
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: fanny igen

Nej, absolut inte. Vad får dig att tro det? ;)

2008-06-03 @ 22:51:45
Postat av: Mandy

Jag menar, vem orkar leka stavpolis ;)?
Men någon måste ju sköta det jobbet också antar jag :)

2008-06-03 @ 22:54:21
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0