Vi måste prata om Kevin.

Hej!..

Jag vaknade sent idag. Klockan var väl i alla fall ett och jag hade kunnat sova flera timmar till, utan några svårigheter. Men istället låg jag kvar i sängen och läste en ny bok som jag har börjat med: Vi måste prata om Kevin, heter den. Jag har inte kommit jättelångt men hittills är den mycket bra men hemsk. Det kommer en recension då jag läst ut den. Efter den här boken ska jag bara läsa tyska och engelska böcker den här sommaren. Det är så bra för språkets skull.

Nu har jag i varje fall varit och lunchat med pappa. Vid fyra kommer Charlotte hit så ska vi titta på och förhoppningsvis boka flygresan samt hotell till Milano. Det kommer bli så roligt! Det hade dock inte skadat med ett jobb nu såhär i början av sommaren. Trots att jag bara är sjutton så vill jag inte låta mina föräldrar betala allt i resväg för mig, vilket de tyvärr kommer behöva göra om jag inte börjar jobba innan juli. En månad allt som allt i Italien, med allt vad det innebär, är ju långt ifrån gratis. Men vi får se hur allt blir.

Vi hörs lite senare! Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa.

Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Neh han är nog inte det haha, pappas fru försöker få med honom och det är inte så lätt kan jag säga, när pappa fick höra att johan slipper så tyckte han att han kunde följa med dom två haha.

2008-06-16 @ 15:02:09
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Helena

Tack vad snäll du är! Jo tack det är skönt att vara tillbaka.Vad skönt det låter med sommarlov och en massa mysig läsning, men jag skall ha semester om två veckor och sen längtar jag till den längre semestern i höst när alla går i skolan och jag åker till LA!

2008-06-16 @ 15:16:38
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Hihi kinamat is the shit ;) det är sååå gott ju och det kan man nästan äta jämt :P

2008-06-16 @ 15:22:33
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Helena

Svar: Jag stannar faktiskt i LA på obestämd tid, det beror lite på hur saker och ting utvecklas där. Nu är jga hemma och skall ha det skönt och hoppas att du också har det!

2008-06-16 @ 17:55:30
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0