Berlin, dag 5!

Fredagen till ära skulle vi på morgonen till Stasimuséet. Det blev så mycket föregående kväll, för alla vågar jag nog påstå, så vår stackars guide blev nästan kvävd av all spritlukt som stank i varje rum vi var i. Toaletterna fick användas av flertalet elever mitt under rundan vi fick där, och alla stod och halsade vatten. Jag själv satte mig längst bak på golvet i varje rum vi var i. Det var så varmt och jag mådde fruktansvärt dåligt. Tråkigt i och med att de få som faktiskt lyssnade sa att det var grymt intressant, och det tvivlar jag inte en sekund på.

Efteråt åkte jag med Emilia, Sarah och Max och åt. Vi satt kvar ett bra tag på restaurangen och bara tog det lugnt. Sedan tog vi en lång promenad hem istället för att ta tunnelbanan. Satan vad jag trivdes i den här staden och med dessa människor. Galet roligt hade vi! På vägen hem köpte vi med oss dricka och började på en gång föra på vårt hotellrum. Klänningen jag har på mig köpte jag där nere. =)

På dagen fick vi höra att vår färja från Tyskland hade ändrat tid, så istället för att vi skulle åka hem söndag morgon blev det lördag natt. I och med att vi bangade att sitta dynga på bussen och få ta de konsekvenserna då man vaknade - i en varm buss, blev detta alltså vår sista kväll. Lyckligtvis kom det att bli den överlägset bästa och roligaste kvällen på hela resan.

Med en start på vårt hotellrum där vi drack vin och jäger. Satans bra tillsammans blev det måste jag erkänna. Blev bara lite svårt att ta oss från hotellrummet sedan, men det gick till slut.



    



















Innan vi drog ut på krogen så satte vi oss och förade lite till på ett ställe på vägen. Bland dessa grabbar var det även ett gäng VRGare som egentligen inte skulle med men tog flyget ner våra sista dagar. Trevligt, trevligt (;




Här mår vi bra :)



Då vi sedan drog vidare allihopa  till Weekends, vilket är en av Berlins kändaste nattklubbar som har öppet dygnet runt från fredag till söndag, om jag inte minns fel, mötte vi ett tjejgäng från VRG som sa att det är omöjligt att komma in om man inte är 18. I vårt gäng var jag den enda som var 17 om jag inte minns helt fel. Men vi drog dit och vakterna pekade på oss och lät oss gå fram och komma in på en gång. Nattklubben ligger beläget högst upp i en av Berlins högsta byggnader. Det stora dansgolvet och baren är inomhus och sedan är halva klubben ute på taket där utsikten var helt breath taking. Så fort vi kom in körde vi tre shotrundor och därefter var vi verkligen på g. Så sjukt nice att äntligen få röja och inte bara sitta och kröka på en uteservering tills man inte längre kan ställa sig upp på benen, vilket även det är trevligt i och för sig :) Vår hemmatid denna kväll var fyra och de flesta av grabbarna som jag var med skickade sms till våra lärare och sa att de inte skulle komma tillbaka till hotellrummet så därav fick de istället pynta ut 5200 kr för flygresa hem. Fem över fyra tog jag och Fredrik en taxi tillbaka till hotellet, mysmys =) Sarah var kvar med några och letade efter Emilia som hade försvunnit och jag berättade, eller ja försökte berätta så gott jag kunde, för våra lärare att Emilia var borta så de sa att jag skulle ringa tjejerna och be dem berätta för lärarna om de inte hittade henne efter en viss tidpunkt. De hittade henne inte, förrän efter någon timme. Detta resulterade i att även hon var tvungen att flyga hem. Orättvist och onödigt hårt om jag får säga det själv. Men men, lärarna var helt förstörda då så många elever inte kom tillbaka. Till viss del kan jag förstå dem, med tanke på vilket ansvar de har.

Detta var i alla fall en grym kväll, och den blev så lyckad den bara kunde bli. Lyckligtvis hade vi bara "egen tid" dagen efter så vi kunde sova ut. =)

Dessvärre har jag inga bilder från Weekends, hade inte en enda tanke på att ta bilder (;

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hejhej!
Hur mår du? Haft det soligt?
KRAM

2008-06-02 @ 14:29:26
URL: http://typperra.blogg.se
Postat av: LOVISA

söta bilder!

2008-06-02 @ 16:23:20
URL: http://onemoretry.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0