När man är frisk har man tusen önskningar, men när man är sjuk har man bara en.

Hallå!

Sprutorna är tagna, yes plural, det blev i båda knänen idag. Jag vill gärna undvika ännu en sjukhusvistelse så jag valde att spruta i båda trots att man helst inte ska göra det då man ofta känner sig konstig efteråt och det helt enkelt blir för mycket på en gång. Och tro mig, konstig känner jag mig minst sagt. Och ändå tackade jag nej till lustgasen även idag. Huvudet snurrar och knäna värker. Jag får inte stödja på något av benen på ett dygn vilket betyder att jag måste bli buren till toaletten, köket et cetera. En rätt komiskt erfarenhet i sig om vi nu ska tänka positivt..

Negativt är att jag inte får utöva någon form av "gymnastik" på ungefär en vecka. Det vill säga ingen jogging, ingen powerwalking, inget sex, inget dansande et cetera. Hur tycker ni att det låter? Rätt illa om jag får säga det själv.. I alla fall är det alltid lika roligt då jag träffar min läkare som har en dotter som går i min parallellklass på VRG fast natur. Min pappa och han ska alltid lite diskret tävla om vem av oss som det går bäst för, och det är så löjligt. Mina föräldrar tävlar alltid med andra föräldrar om mig gentemot deras barn, och är det något jag ska undvika då jag själv skaffar barn så är det just det.

Apropå barn så ska jag ägna eftermiddagen åt att läsa min otroligt läsvärda bok "Vi måste prata om Kevin". Den är nästan 500 sidor lång och har en väldigt liten text så än är jag inte klar med den. Vad jag skulle komma till är i alla fall att den får mig att aldrig någonsin vilja skaffa barn. Men det vet jag att jag kommer att göra och verkligen vilja i vuxen ålder. Annars hade jag planerat att ha lite vänner här idag då det lätt blir lite deprimerande att inte kunna röra sig en meter utan hjälp, men jag orkar verkligen inte det. Risken finns att jag kommer att svimma efter sprutorna och jag behöver dessutom vila. Men jag håller alla tummar jag kan för att kunna gå på Carros vinkväll hemma hos henne imorgon.

Nu måste jag vila från datorn. Vi hörs lite senare!


Kommentarer
Postat av: Helena

Usch vad vi som är friska är dåliga på att komma ihåg att vara glad och tacksamma för det. Nu skäms jag faktiskt. Hoppas att du inte har allt för ont och får en skön helg!

2008-06-27 @ 17:03:19
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0