Milano 08!

Godmorgon!

Jag blev väckt för ett tag sedan av min tränare från Kühlers som ringde runt till oss elever för att kolla om vi ska gå kvar efter sommaren. Klart! Men det var lika bra at jag blev väckt. Det spelar ingen roll hur mycket klockan än är på morgonen/dagen, jag har lika svårt att gå upp i alla fall.

Förvånansvärt nog så har jag inga planer för dagen. Senare ska jag dock träffa Carro, efterlängtat som bara den! Men pappa frågade om jag ska följa med ut och luncha med honom och min ena brorsa så det gör jag nog. Sedan spelar ju Italien senare i eftermiddag också. Det får man inte missa! På lördag smäller det för övrigt mot Spanien för Sverige.

Nu i dagarna ska jag och Charlotte även boka vår resa till Milano i början av augusti. Som ni vet avgudar jag staden och det ska bli grymt att åka dit med Charlotte. Vi har hittat hotell som vi ska bo på vilket ser helt underbart ut. Ett fyrstjärnigt hotell mitt i centrala Milano där vi ska avnjuta en god frukost tidigt på morgonen. Sedan beger man sig ut för shopping, tar ett break i den stekande solen för att dricka ett glas amarone vin, det godaste vinet ni kan tänka er. Sedan fortsätter man shoppingen och därefter går man tillbaka till hotellrummet för att ta en dusch och fräscha upp sig lite. Runt nio på kvällen går man ut för att äta en tre rätters middag och sedan blir det utgång.

Förutom det så åker vi till Italien när det är som varmast där. Så självklart kommer det bli en del bada och sola dessutom. Men någon strand finns det inte där så det får bli hotellets pool eller något sådant. Äventyrsbad måste man ju också åka till, haha! Men tre veckor i Italien i juli, för min del, kommer sol och bad prioriteras starkt, så i Milano blir det nog lite mindre av den varan.

Dessutom är det högsäsong för italienarna i augusti så alla turister kommer till störst del bestå av italienare. Inte något att klaga på inte. (; Sedan får vi också se hur det blir med jobb för min del där nere. Jag har inte pratat med agenturen på allt för länge så vi får se helt enkelt. Jag är bra på att låta sådana saker rinna ut i sanden, tyvärr.

Nu måste jag göra mig iordning. Vi hörs om ett litet tag!

Kommentarer
Postat av: Helena

Godmorgon! Svar: Vad snällt sagt av dig, kul att du tycker det. Ha en jättefin fredag!

2008-06-13 @ 12:04:31
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0