En kväll som inte blev som planerat.

Hej på er!

Som vanligt blev kvällen igår inte riktigt som planerat. Men när blir de egentligen det?Jag och Ebba blev upphämtade av Pascal vid niotiden. Då åkte vi först hem till Ebba och hämtade vin, sedan åkte vi ut till Lidingö till Pascals kompis där vi satt och krökade och körde lite samvetslekar.. kalla det vad ni vill. Runt ett, två åkte vi in mot stan och de andra skulle ut på krogen men jag och Ebba gick och åt istället. Sedan tog vi nattbussen hem där vi stötte på Erika.

Väl i Norrviken tog jag och min Ebba en promenad till vattnet och bryggan, lyssnade på vår absoluta favoritmusik och bara njöt av den fina utsikten och sommarnatten. Det var verkligen kvällens höjdpunkt. Väl hemma hos Ebba satte vi på oss mjukiskläderna och tittade på Sex and the city. Det kan inte bli mycket bättre än så.

Idag sov vi till två. Planen var att åka in mot stan, sola solarium och få lite andra saker gjorda, men istället tog vi en långpromenad med vovven Charlie. Efter det såg vi ytterligare avsnitt av satc, och nu kom jag precis hem. Joakim och Bella är även här så först ska vi avnjuta en god middag och därefter blir det fotboll för fulla muggar. För första gången på jag vet inte hur länge har jag inte bestämt mig för vilket lag jag faktiskt håller på.

Tyskland har en förmåga att spela rätt defensiv fotboll och de som inte är rädda för att dra till brukar kalla de för fotbollsmördare. Spanien å andra sidan spelar väldigt offensiv och rolig fotboll vilket uppskattas. Dock brukar Tyskland aldrig göra två dåliga matcher på rak och de brukar kunna utstå pressen. Att Tyskland för mig är ett lag som jag personligen har starkast band till spelar också in. Men jag avslutar inlägget med de smarta orden, låt det bästa laget vinna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0